Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες στην Αγγλία

Η Αγγλία (και το Ηνωμένο Βασίλειο γενικότερα) αποτελεί τον… παράδεισο των ιπποδρομιών. Η βρετανική κουλτούρα παραμένει προσηλωμένη στις ιπποδρομίες, γεγονός που μπορεί να επιβεβαιωθεί και από το πλήθος διοργανώσεων και φεστιβάλ που διεξάγεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου στην αγγλική ύπαιθρο. Φυσικά, η λατρεία των Άγγλων για τις ιπποδρομίες δεν είναι νέο φαινόμενο. Η Αγγλία διαθέτει πλούσια ιστορία στις ιπποδρομίες, με ιστορικά ιπποδρόμια και διοργανώσεις, θρύλους του αθλήματος και, φυσικά, άφθονη δράση, θέαμα και στοιχήματα.

Στα παρακάτω άρθρα θα διαβάσετε για το παρόν και το παρελθόν των ιπποδρομιών στην Αγγλία, για τα σημαντικότερα φεστιβάλ και ιπποδρόμια.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Welsh National

Το Welsh National, το αντίστοιχο Grand National της Ουαλίας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Ουαλία. Διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 27 Δεκεμβρίου και σε αυτό συμμετέχουν άλογα τεσσάρων ετών και άνω.

 

Το Welsh National διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Chepstow και η κούρσα έχει μήκος 5.934 μέτρων. Πρόκειται για κούρσα μετ’ εμποδίων, η οποία διαθέτει 22 εμπόδια.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Christmas Festival

Ο ερχομός των Χριστουγέννων σημαίνει ένα και μόνο πράγμα για όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν το ιπποδρόμιο του Kempton – τη διοργάνωση του Christmas Festival, του προτελευταίου σημαντικού φεστιβάλ της χρονιάς που υπόσχεται μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις στους λάτρεις των ιπποδρομιών μετ’ εμποδίων.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Tingle Creek Meeting

Ο ερχομός των Χριστουγέννων στο Ηνωμένο Βασίλειο δε σημαίνει μόνο δώρα, γιορτινή ατμόσφαιρα και κάλαντα, αλλά και τη διοργάνωση του Tingle Creek Meeting, ενός από τα σημαντικότερα χειμερινά φεστιβάλ. Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνεται στις αρχές του Δεκεμβρίου κάθε χρόνο, στο ιπποδρόμιο του Sandown Park. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ διεξάγονται αρκετές κούρσες - ωστόσο, η σημαντικότερη δεν είναι άλλη από το Tingle Creek Chase.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Hennessy Meeting

Κάθε χρόνο, κάπου στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, οι λάτρεις των αγώνων μετ' εμποδίων έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα τριήμερο φεστιβάλ στο ιπποδρόμιο του Newbury. Πρόκειται για το Hennessy Meeting, ένα φεστιβάλ που κορυφώνει τη χειμερινή δράση με την ιπποδρομία Hennessy Gold Cup.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τhe Open

O Νοέμβριος για το φίλιππο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου φέρνει το σημαντικότερο φεστιβάλ του πρώτου μισού της σεζόν των αγώνων μετ' εμποδίων: το The Open, το οποίο διεξάγεται στα μέσα κάθε Νοεμβρίου, στο ιπποδρόμιο του Cheltenham. Πρόκειται για ένα τριήμερο φεστιβάλ που συγκεντρώνει τα βλέμματα κάθε λάτρη των ιπποδρομιών, αλλά και συμμετοχές, όχι μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τhe Trophy

Στα τέλη του Οκτωβρίου, το ιπποδρόμιο του Doncaster φιλοξενεί ένα ακόμη δημφιλές φεστιβάλ. Το The Trophy, το οποίο συγκεντρώνει όχι μόνον το ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης του Doncaster, αλλά και των φίλιππων από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα δημοφιλές διήμερο φεστιβάλ που ολοκληρώνεται με την ομώνυμη κούρσα.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Champions Day

Στα μέσα κάθε Οκτωβρίου διεξάγεται το φεστιβάλ ιπποδρομιών που αποτελεί ένα από τα highlight της χρονιάς για τους επίπεδους (flat) αγώνες. Πρόκειται για το Champions Day, ένα μονοήμερο φεστιβάλ ιπποδρομιών που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Ascot.

 

Οι αγωνιστικές ημέρες του Royal Ascot: Day 5

Με διάρκεια πέντε ημερών, το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot αποτελεί το μεγαλύτερο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και το σημαντικότερο. Στο πλαίσιό του, άλλωστε, διεξάγεται και μία από τις σημαντικότερες και δημοφιλέστερες ιπποδρομίες της χρονιάς, σε παγκόσμια κλίμακα. Πρόκειται για το Gold Cup, το οποίο συγκεντρώνει πλήθη θεατών στο Royal Ascot και ανακηρύσσει έναν από τους μεγαλύτερους νικητές της χρονιάς.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Royal Ascot: Day 4

Το Royal Ascot καταφέρνει να ξεχωρίσει στο πολύ πλούσιο πρόγραμμα ιπποδρομιακών φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου, κυρίως χάρη στην πολυτέλεια που το διακρίνει, αλλά και στην σημαντικότερη κούρσα του: το Gold Cup της τρίτης ημέρας. Και, φυσικά, το πρεστίζ του φεστιβάλ αυξάνεται ακόμη περισσότερο με την παρουσία των μελών της βασιλικής οικογένειας, κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο του Aintree, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Royal Ascot: Day 3

Το Royal Ascot αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ της Αγγλίας για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, είναι γνωστό ως το πιο γιορτινό και πολυτελές γεγονός των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεύτερον, αποτελεί το μόνο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών με επίσημη βασιλική παρουσία! Και τρίτον, φιλοξενεί μια από τις σημαντικότερες κούρσες του χρόνου, το Gold Cup.

Pages

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. και ο ρόλος τους στις ελληνικές ιπποδρομίες

Μέχρι το 2015, αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διεξαγωγή ιπποδρομιών στην Ελλάδα (αλλά και για τη διεξαγωγή αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες) ήταν ο ΟΔΙΕ, μια εταιρεία του ελληνικού Δημοσίου. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΔΙΕ, όμως, παράλληλα με τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις, έφεραν τη διάλυση του Οργανισμού και την ανάληψη των παραπάνω υποχρεώσεων και δικαιωμάτων από μια νέα ιδιωτική εταιρεία.

Συνεχόμενα bonus κατάθεσης στη Betshop

Η Betshop διατηρεί στην ιστοσελίδα της, όχι μία, αλλά δύο ηλεκτρονικές πλατφόρμες με εικονικές ιπποδρομίες, προσφέροντας στους λάτρεις του αθλήματος αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, παρά το γεγονός ότι δεν καλύπτει πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο. Οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες δεν έχουν παρά να τροφοδοτήσουν τον λογαριασμό τους με τα απαραίτητα χρήματα και έπειτα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις εικονικές κούρσες.

 

Ενισχύθηκε σημαντικά η τηλεοπτική κάλυψη του Royal Ascot

To Royal Ascot ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και ακόμα περισσότεροι λάτρεις των ιπποδρομιών από όλον τον κόσμο κατάφεραν να το παρακολουθήσουν στους τηλεοπτικούς δέκτες τους, χάρη στις συμφωνίες δικαιωμάτων και τηλεοπτικών μεταδόσεων που πέτυχαν οι υπεύθυνοι. Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, οι κούρσες του φετινού φεστιβάλ ιπποδρομιών μεταδόθηκαν σε περισσότερες χώρες από ποτέ.

Τμηματικό cash-out στις ιπποδρομίες από την Bet365

Η Βet365 δεν προσφέρει στα μέλη της μόνο την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος διοργανώσεων στις ιπποδρομίες, αλλά και να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία cash-out, η οποία τους επιτρέπει να εισπράξουν τα έως τότε κέρδη τους, πριν αλλάξουν τα δεδομένα και χάσουν το στοίχημά τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, μάλιστα, ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στο τμηματικό cash-out που ετοιμάζεται να προσφέρει η εταιρεία.

Χορηγός τηλεοπτικών μεταδόσεων στην Αγγλία η Paddy Power

Η Paddy Power ανακοίνωσε τη νέα της χορηγία, που συνδέεται έμμεσα με τον χώρο των ιπποδρομιών. Η εταιρεία του στοιχήματος ανακοίνωσε πως αποτελεί τον μεγάλο χορηγό των τηλεοπτικών μεταδόσεων αγγλικών ιπποδρομιών στα τηλεοπτικά δίκτυα TV3 και 3e στην Αγγλία.

 

Ρεκόρ τζίρου σημείωσαν τα στοιχήματα στο φετινό Kentucky Derby

Το φεστιβάλ Kentucky Derby, μία από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες των ΗΠΑ, ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και συνοδεύτηκε και από δύο νέα στοιχηματικά ρεκόρ, καθώς και από μία ανατροπή που όμοιά της είχαμε να δούμε για περισσότερα από 100 χρόνια! Αναλυτικότερα, η φετινή ιπποδρομία σημαδεύτηκε από την απρόσμενη νίκη του αουτσάιντερ Rich Strike, αλλά και δύο στοιχηματικά ρεκόρ: ένα στον τζίρο του αμοιβαίου στοιχήματος και ένα στον τζίρο των συνολικών στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν.

 

Τετραήμερο παραμένει το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham εξέτασαν το ενδεχόμενο να παραταθεί η διάρκειά του σε πέντε ημέρες (από τις τέσσερις που διαρκεί σήμερα), αλλά τελικά αποφάσισαν ότι κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Jockey Club, οι τέσσερις ημέρες και ο τρόπος που έχουν διανεμηθεί σε αυτές οι κούρσες του φεστιβάλ είναι ο ιδανικότερος τρόπος για τη διεξαγωγή του.

Ανταμοιβές της BetFred στις εικονικές ιπποδρομίες

Η BetFred διατηρεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εικονικών ιπποδρομιών στην ιστοσελίδα της και οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν να στοιχηματίζουν και σε εικονικές κούρσες, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Το βασικό πλεονέκτημα των εικονικών ιπποδρομιών, μάλιστα, και αυτό που τις κάνει να διαφέρουν από τις πραγματικές ιπποδρομίες, είναι το γεγονός ότι διεξάγονται κάθε ημέρα, όλη ημέρα.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών July Meeting

To July Meeting αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών του καλοκαιριού και διεξάγεται κάθε χρόνο, λίγο πριν τα μέσα του Ιουλίου. Διαρκεί τρεις ημέρες και, κατά τη διάρκειά του, διεξάγονται αρκετές κούρσες σε επίπεδο έδαφος (flat).

 

Έρχεται ο νέος νόμος για το online στοίχημα

Η αντίστροφη μέτρηση για την ισχύ του νέου νόμου που θα ρυθμίζει την αγορά online στοιχήματος στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει, αφού το ελληνικό Κοινοβούλιο υπερψήφισε το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και το νομοσχέδιο περί στοιχήματος. Από τη στιγμή που θα τεθεί κι επίσημα σε ισχύ, ο νόμος θα επηρεάσει και το online στοίχημα στις ιπποδρομίες (πραγματικές και εικονικές) και θα βάλει τέλος στο σημερινό προσωρινό καθεστώς.

 

Οι αλλαγές που θα φέρει ο νέος νόμος

Προς πώληση το αμοιβαίο στοίχημα της BetFred;

Η εταιρεία στοιχημάτων BetFred φημολογείται ότι επιθυμεί να πουλήσει την επιχείρηση αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες (το γνωστό Tote) που διατηρεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, τώρα που λήγει το αποκλειστικό δικαίωμα που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο συνιδιοκτήτης της BetFred, Fred Done, αναζητά αγοραστή για το 25% του Tote και ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ενδιαφερόμενους.

Συνεχίζουν τις φιλανθρωπίες οι εργαζόμενοι στη SkyBet

Oι εργαζόμενοι στη SkyBet συμμετείχαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις εργασίες συντήρησης του οργανισμού New Beginnings, ο οποίος φροντίζει άλογα που έχουν αποσυρθεί από τις ιπποδρομίες. 22 υπάλληλοι της εταιρείας online στοιχήματος ταξίδεψαν στο York, όπου καθάρισαν τους στάβλους, επιδιόρθωσαν τους φράχτες και φρόντισαν να άλογα που φιλοξενεί ο οργανισμός.

 

Oι αγγλικές ιπποδομίες ζωντανά στο Βέλγιο, μέσω της Ladbrokes

To βελγικό τμήμα της Ladbrokes κατέληξε σε μια νέα συμφωνία με την ARC (Arena Racing Company), η οποία θα της επιτρέπει στο εξής να μεταδίδει ζωντανά τις αγγλικές ιπποδρομίες στο Βέλγιο. Χάρη στη νέα συμφωνία και στις υπηρεσίες που θα προσφέρει η Ladbrokes, οι Βέλγοι θα μπορούν να επισκέπτονται ένα από τα νόμιμα πρακτορεία στοιχήματος και να παρακολουθούν ζωντανά τις αγγλικές ιπποδρομίες.

 

Τα οφέλη της νέας συμφωνίας

Τις αραβικές ιπποδρομίες εξαγόρασε η Arena Racing Company στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Arena Racing Company (ARC), η μεγαλύτερη διοργανώτρια ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόλις αύξησε σημαντικά τον αριθμό των γεγονότων για τα οποία είναι υπεύθυνη, εξαγοράζοντας την εταιρεία Arabian Racing Organisation. Η συγκεκριμένη είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των αραβικών ιπποδρομιών στη χώρα και πλέον θα λειτουργεί υπό τη διαχείριση της ARC.

Ρεκόρ τηλεθέασης πέτυχε η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham ήταν αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα, αφού οι λάτρεις των ιπποδρομιών δε μπορούσαν ούτε να στοιχηματίσουν μέσω κάποιου πρακτορείου στις κούρσες του, αλλά ούτε και να το παρακολουθήσουν από κοντά. Τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία ανάγκασαν τους υπεύθυνους να πραγματοποιήσουν το φεστιβάλ κεκλεισμένων των θυρών, με το φόβο για μειωμένο ενδιαφέρον να είναι έκδηλος.

Στηρίζουν την Εβδομάδα Υπεύθυνου Στοιχηματισμού τα ιπποδρόμια της RCA

Η RCA (Racecourse Association), μία από τις κυριότερες διοργανώτριες αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε πως θα στηρίξει την επερχόμενη Εβδομάδα Υπεύθυνου Στοιχηματισμού, με δράσεις και ενημερώσεις στα ιπποδρόμια που ανήκουν στο δυναμικό της. Η Εβδομάδα Υπεύθυνου Στοιχηματισμού διεξάγεται στις 7-13 Νοεμβρίου και το πρόγραμμα ενημέρωσης κατά τη διάρκειά της θα είναι για μια ακόμη χρονιά πλούσιο, χάρη και στη συμβολή των αγγλικών ιπποδρομιών.

 

Οι δράσεις της RCA στην Εβδομάδα Υπεύθυνου Στοιχηματισμού

Στοίχημα Quinte

Στοίχημα Quinte: Βρες την πρώτη πεντάδα!

Σε διάφορους τύπους στοιχημάτων που συναντάμε στις ιπποδρομίες, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν όχι μόνο το πρώτο άλογο που θα τερματίσει, αλλά και το δεύτερο ή το τρίτο. Τα στοιχήματα αυτά ονομάζονται forecast και tricast και ζητούν από τον παίχτη να προβλέψει τα άλογα που θα τερματίσουν στις δύο ή τρεις πρώτες θέσεις, είτε με τυχαία είτε με ακριβή σειρά. Τέτοια στοιχήματα είναι δυσκολότερο να κερδίσουν, αλλά αν όντως κερδίσουν, τα κέρδη είναι πολύ περισσότερα από ότι σε ένα μόνο στοίχημα για παράδειγμα.

Χωρίς Paysafe οι καταθέσεις στην 2winbet

Η 2winbet αποτελεί μια από τις ιστοσελίδες εκείνες που ναι μεν δεν προσφέρουν στα μέλη τους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε πραγματικές ιπποδρομίες, αλλά επανορθώνει, προσφέροντας τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε εικονικές ιπποδρομίες. Τέτοιες ιπποδρομίες διεξάγονται κατά δεκάδες κάθε ημέρα και οι παίχτες που έχουν διαθέσιμο υπόλοιπο στον λογαριασμό τους μπορούν να στοιχηματίζουν σε αυτές και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει ο Stoiximan

Ο Stoiximan ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά που συνδέεται με τις καθημερινές αποστολές του και σε αυτή έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι στοιχηματίζουν στα virtual αθλήματα. Με άλλα λόγια, δικαίωμα να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή έχουν και όσοι στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Stoiximan Missionστις virtual ιπποδρομίες

Βελτιωμένες υπηρεσίες στο ιπποδρομιακό στοίχημα προσφέρει η Winmasters

Ειδικά μετά την αναδιάρθρωση της ελληνικής αγοράς online στοιχήματος, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες εναλλακτικές, αφού οι περισσότερες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος προσφέρουν πλέον στοίχημα στις ιπποδρομίες. Μία από αυτές είναι και η Winmasters, η οποία έχει καταφέρει να βελτιώσει τον τελευταίο καιρό τις υπηρεσίες που προσφέρει στο ιπποδρομιακό στοίχημα.

Paddy Power: Επιπλέον θέσεις σε επιλεγμένες κούρσες του Royal Ascot

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις κούρσες ενός από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ της Αγγλίας – αυτό του Royal Ascot, το οποίο περιλαμβάνει αρκετές ιπποδρομίες στο σημερινό του πρόγραμμα. Σε δύο από αυτές τις ιπποδρομίες, μάλιστα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά της Paddy Power.

 

Μειώνει το ρίσκο των πλασέ στις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες η Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ενεργοποίησε και σήμερα μια από τις δημοφιλέστερες προσφορές της στον τομέα των ιπποδρομιών – τη σχεδόν καθημερινή προσφορά που επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα μειωμένου ρίσκου. Η εν λόγω προσφορά ισχύει και σήμερα σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται το εξής απλό: να πληρώσει ως νικητήριες περισσότερες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Ενισχυμένες οι virtual ιπποδρομίες της Betrebels

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betrebels δεν καλύπτει στοιχηματικά τις πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, αλλά έχει φροντίσει να καλύψει αυτό το κενό, προσφέροντας στα μέλη της άφθονες ευκαιρίες καθημερινά, προκειμένου να στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες. Η Betrebels, μάλιστα, έχει ενισχύσει τον τομέα των virtual ιπποδρομιών και προσφέρει αρκετές διαφορετικές επιλογές στα μέλη της.

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες από τη Novibet

Τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίζουν καθημερινά στις κορυφαίες αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες και να διεκδικούν κέρδη, τοποθετώντας είτε μονά είτε παρολί στοιχήματα. Όσοι επιλέξουν τα δεύτερα μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, παράλληλα με κέρδη, χάρη στη νέα προσφορά της Novibet.

 Η νέα προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί σε οποιοδήποτε άθλημα, με αποτέλεσμα να μπορούν να την εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

 

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών πληρώνει η εταιρία στοιχήματος Paddy Power

Η Paddy Power δίνει και σήμερα στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες με μειωμένο ρίσκο, αφού ανακοίνωσε μια νέα προσφορά. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα στις επιλεγμένες ιπποδρομίες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην τρίτη θέση.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος, όπως αυτές των Worcester και Redcliffe.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Έσοδα ρεκόρ εξασφάλισαν οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ

To HKJC (Hong Kong Jockey Club), το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή και την εκμετάλλευση των ιπποδρομιών στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε πως τα έσοδά του για τη σεζόν 2020-2021 ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ εξασφάλισαν έσοδα αυξημένα κατά 12,1%, σε σχέση με τη σεζόν 2019-2020.

Εξτρά θέσεις στα πλασέ της Ladbrokes σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Κάποιοι από αυτοί, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να εκμεταλλευτούν την καθιερωμένη πια προσφορά της Ladbrokes.

Ανταμοιβές x3 στα νέα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet

Η Black Friday έχει φέρει μοναδικές προσφορές και στο online στοίχημα και η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε μια ενισχυμένη προσφορά για όσους παίχτες ανοίξουν σήμερα ένα νέο λογαριασμό και πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεση, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα στις ιπποδρομίες.

 Η νέα προσφορά δεν ανταμείβει τα νέα μέλη μόνο με ένα πριμ πρώτης κατάθεσης, όπως συμβαίνει κάθε συνηθισμένη ημέρα, αλλά και με δύο ακόμη ανταμοιβές: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και περιστροφές χωρίς ρίσκο για τα φρουτάκια του καζίνο.

 

Cheltenham: Εξτρά θέσεις πληρώνει η Paddy Power

To φεστιβάλ του Cheltenham ξεκίνησε και η πρώτη ημέρα υπόσχεται συγκινήσεις που προέρχονται από δύο εκ των σημαντικότερων ιπποδρομιών της διοργάνωσης. Πρόκειται για το Supreme Novices’ Hurdle, το οποίο ξεκινά στις 15:30, και το National Hunt Chase, το οποίο ξεκινά στις 18:50.

 

Προσφορά στις τοπικές κοινότητες από τις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες έδειξαν για μια ακόμη φορά πρόσφατα το κοινωνικό τους πρόσωπο, διοργανώνοντας τη Racing Together Community Day και ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, περισσότεροι από 250 εργαζόμενοι στις αγγλικές ιπποδρομίες βοήθησαν εθελοντικά το φιλανθρωπικό έργο δεκάδων φορέων.

 Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει σε περισσότερους από 50 οργανισμούς των αγγλικών ιπποδρομιών και πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, ενισχύοντας το έργο τοπικών φιλανθρωπικών οργανισμών.

 

Το κοινωνικό πρόσωπο των αγγλικών ιπποδρομιών

Subscribe to RSS - Ιπποδρομίες στην Αγγλία

Νέα απο το διαδίκτυο