Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ανανεώθηκε η γκάμα εικονικών ιπποδρομιών της Novibet

Η Novibet προσφέρει στοιχήματα, όχι μόνον στις πραγματικές ιπποδρομίες, μα και στις εικονικές, και τα μέλη της έχουν πάντα στη διάθεσή τους ευκαιρίες στοιχηματισμού, ακόμα και όταν η αγωνιστική δράση είναι μηδενική. Πρόσφατα, μάλιστα, οι λάτρεις των εικονικών ιπποδρομιών απέκτησαν επιπλέον εναλλακτικές, καθώς η γκάμα των εικονικών ιπποδρομιών ανανεώθηκε.

 Πλέον, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους ακόμα περισσότερα παιχνίδια εικονικών ιπποδρομιών που έχουν σχεδιαστεί από κορυφαίες εταιρείες λογισμικού. Και οι παραλλαγές καλύπτουν από τις συνηθισμένες επίπεδες κούρσες έως εκείνες που διεξάγονται με εμπόδια.

 

Τα παιχνίδια εικονικών ιπποδρομιών της Novibet

 Η Novibet προσφέρει μια σειρά από παιχνίδια εικονικών ιπποδρομιών, η οποία ανανεώθηκε πρόσφατα και πλέον αποτελείται από τέσσερις εναλλακτικές. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε επίπεδες κούρσες, σε κούρσες μετ’ εμποδίων και σε άλλες παραλλαγές παιχνιδιών και να απολαμβάνουν τόσο τη στοιχηματική εμπειρία όσο και την αγωνιστική δράση.

 Άλλωστε, οι εικονικές ιπποδρομίες της Novibet περιλαμβάνουν και τη μετάδοση σε πραγματικό χρόνο των κουρσών. Οι παίχτες θα απολαύσουν τα κορυφαία γραφικά και τα τρισδιάστατα εφέ που φέρνουν ρεαλισμό και έντονες συγκινήσεις.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Ξανά χορηγός της Racing League η στοιχηματική εταιρεία William Hill

H στοιχηματική εταιρεία William Hill πραγματοποίησε άλλη μία χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες και αποτελεί για μια ακόμα χρονιά την επίσημη συνεργάτιδα του στοιχήματος της σειράς ιπποδρομιών Racing League. Η William Hill έχει έντονη παρουσία στα ιπποδρόμια που διεξάγεται η Racing League 2023 και προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικά στοιχήματα και ευκαιρίες στους παίχτες.

Επιπλέον νικητήριες θέσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες πληρώνει η Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power συνοδεύει και σήμερα με μία προσφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει στις αγγλικές ιπποδρομίες και δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες κούρσες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον νικητήριες θέσεις σε επιλεγμένα πλασέ στοιχήματα, με αποτέλεσμα το ρίσκο να μειώνεται αποτελεσματικά.

Ιστοσελίδα με εικονικές ιπποδρομίες λάνσαρε η BetFair

Η BetFair λάνσαρε μια νέα κατηγορία στοιχημάτων στην ιστοσελίδα της. Πρόκειται για μια ολόκληρη σελίδα που δίνει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε εικονικά αθλήματα και, όπως είναι φυσικό, οι ιπποδρομίες δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν!

 

Ανοίγει ξανά τις πύλες του το ιαπωνικό ιπποδρόμιο Mombetsu

Μερικές εβδομάδες μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε την Ιαπωνία και προκάλεσε καταστροφές σε κτιριακές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου Mombetsu ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα ανοίξουν ξανά τις πύλες του στο κοινό. Το συγκεκριμένο ιπποδρόμιο πλήγηκε από τον μεγάλο σεισμό και αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία του, εξαιτίας των εκτεταμένων ζημιών.

 Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το ιπποδρόμιο Mombetsu θα ανοίξει ξανά τις πύλες του στις 25 Σεπτεμβρίου, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον καταστροφικό σεισμό.

 

Πρωτότυπη ιπποδρομία διοργάνωσε η BetFair

Η BetFair ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει τη δική της ιπποδρομία στο Ηνωμένο Βασίλειο, όχι για αγωνιστικούς, αλλά για προωθητικούς σκοπούς. Η συγκεκριμένη ιπποδρομία, μάλιστα, είχε και έναν απώτερο σκοπό: να προβλέψει την εθνική ομάδα που θα κερδίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες!

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot διεξάγεται στο Άσκοτ της Αγγλίας από το 1711 και συγκαταλέγετε στις πιο ιστορικές ιπποδρομίες παγκοσμίως. Το φεστιβάλ διαρκεί  πέντε ημέρες και την τρίτη ημέρα διεξάγεται η μεγαλύτερη κούρσα (featured race), το γνωστό Gold Cup, ενώ περισσότεροι από 300 χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο τη διοργάνωση!

Η κούρσα μάλιστα είναι στενά συνδεδεμένη με τη βρετανική Βασιλική οικογένεια, απέχοντας μόλις έξι μίλια από το Κάστρο του Windsor.

Πρόταση για την εξαγορά των νοτιοαφρικανικών ιπποδρομιών κατέθεσε η Betfred

H εταιρεία στοιχημάτων Betfred προχώρησε σε μια επίσημη πρόταση εξαγοράς της διοργανώτριας εταιρείας των νοτιοαφρικανικών ιπποδρομιών, Phumelela. Η Phumelela αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και οι υπεύθυνοι αναζητούν λύσεις που θα μπορέσουν να τη βγάλουν από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται και το οποίο απειλεί τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών στη Νότια Αφρική.

Αποζημιώνει τον δεύτερο στις αγγλικές ιπποδρομίες η στοιχηματική εταιρία William Hill

Η William Hill επαναφέρει σήμερα μια από τις αγαπημένες προσφορές για τις ιπποδρομίες και υπόσχεται να μειώσει αποτελεσματικά το ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες, υπό την προϋπόθεση ότι το άλογο της επιλογής τους δε θα τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

Paddy Power: Αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένες ιπποδρομίες

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power έπεσε με τα μούτρα στο πνεύμα προσφορών που επικρατεί σήμερα στις ΗΠΑ (σήμερα, οι Αμερικανοί γιορτάζουν την Black Friday, κατά την οποία τα καταστήματα προχωρούν σε τεράστιες προσφορές) και θα ανακοινώνει καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφορές για κάθε μέλος της που στοιχηματίζει στις ιπποδρομίες και αλλού.

 

Αγγλικές ιπποδρομίες: Η νέα στρατηγική φέρνει αποκλεισμό χορηγιών

Σύμφωνα με μια νέα στρατηγική που θα ακολουθήσει η Αρχή διοργάνωσης ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου (BHA), κάποιες εταιρίες στοιχημάτων θα χάσουν το δικαίωμα χορηγικής υποστήριξης φεστιβάλ, αγώνων και ιπποδρομίων, αν δε συμμορφωθούν με τους ισχύοντες κανόνες.

 

Αλλαγές στον υπολογισμό της τιμής εκκίνησης ανακοίνωσαν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

To ΗΡΙ, το συμβούλιο της Ιρλανδίας που ρυθμίζει τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών στη χώρα, ανακοίνωσε μια αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της τιμής εκκίνησης (SP) στις κούρσες. Η αλλαγή αυτή θα φέρει ένα νέο τρόπο υπολογισμού και θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους παίχτες του στοιχήματος που αναζητούν τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.

 Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος που προκύπτει από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, για να υπολογιστεί η τιμή εκκίνησης αλλάζει από τις 13 Ιουνίου και θα υπολογίζεται πλέον διαφορετικά.

 

Εγγυήσεις για την ελεύθερη μεταφορά ίππων εξασφάλισε το Ηνωμένο Βασίλειο

Το τέλος της διορίας για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση πλησιάζει και οι ιθύνοντες των ιπποδρομιών μπορούν πια να ησυχάσουν ξανά, αφού επετεύχθη μια νέα συμφωνία για την ελεύθερη μεταφορά ίππων προς και από τη χώρα. Το Ηνωμένο Βασίλειο εξασφάλισε την ιδιότητα τρίτης χώρας, ως προς τη μεταφορά ίππων για τις ιπποδρομίες και πλέον δεν υπάρχουν φόβοι για την απαγόρευση της μεταφοράς τους σε χώρες της Ε.Ε.

 

Η νέα συμφωνία για τις αγγλικές ιπποδρομίες

Τίτλοι τέλους και για τον στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα Mybet

Η Mybet προχώρησε σε κλείσιμο της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο του online καζίνο της, γεγονός που σημαίνει ότι τα μέλη της δεν έχουν πλέον καμία δυνατότητα τοποθέτησης στοιχημάτων, ούτε καν στα εικονικά αθλήματα. Πολλοί παίχτες που διατηρούσαν λογαριασμό στη Mybet και τοποθετούσαν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, δε μπορούν προς το παρόν ούτε να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους.

Χορηγός του τηλεοπτικού προγράμματος ITV Racing η Paddy Power

Η Paddy Power θα αποτελεί στο εξής μεγάλο χορηγό του αγγλικού τηλεοπτικού προγράμματος ITV Racing, το οποίο είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην ελεύθερη τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου που μεταδίδει ζωντανά τις αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα χορηγία της Paddy Power αποτελεί τεράστια επιτυχία, αφού το λογότυπο και οι υπηρεσίες της θα προβάλλονται στο μεγαλύτερο μέρος του φίλιππου κοινού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ανταμείβει τα παρολί των ιπποδρομιών η Novibet

Μια νέα προσφορά της Novibet υπόσχεται σήμερα να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει επιλεγμένα παρολί και οι παίχτες που έχουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες σήμερα (άλλωστε, το φεστιβάλ ιπποδρομιών Glorious Goodwood βρίσκεται σε εξέλιξη) μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη και ανταμοιβές.

Ανταμείβει τα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet προσφέρει στα μέλη της αρκετές διαφορετικές επιλογές στον τομέα των εικονικών ιπποδρομιών και σε αυτές τις επιλογές έρχεται να προστεθεί και μια νέα ευκαιρία για τη διεκδίκηση ανταμοιβών, μέσω μιας νέας προσφοράς. Η προσφορά αυτή υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, έως τις 13 Απριλίου, με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αλλά και περιστροφές χωρίς ρίσκο σε επιλεγμένα φρουτάκια.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Διπλή προσφορά της William Hill για το Cheltenham

Το φεστιβάλ του Cheltenham έχει ήδη ξεκινήσει και οι λάτρεις των ιπποδρομιών που δεν έχουν ακόμη τοποθετήσει τα στοιχήματά τους έχουν την ευκαιρία να το κάνουν, για τις σημερινές κούρσες ή για αυτές των επόμενων ημερών, έως τις 17 Μαρτίου! Παράλληλα, όλοι τους έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ένα πλήθος προσφορών που έχουν ανακοινώσει όσες ιστοσελίδες έχουν στραμμένο το βλέμμα του σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αγγλίας.

Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί των ομάδων του Betbright Cup

Η στοιχηματική εταιρεία Betbright, χορηγός του φιλανθρωπικού διαγωνισμού Betbright Cup, που διεξάγεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham ανακοίνωσε τα ονόματα των αρχηγών των δύο άτυπων ομάδων που συμμετέχουν. Το Betbright Cup διεξάγεται κάθε χρόνο στο Cheltenham και χωρίζει όλους τους συμμετέχοντες στις κούρσες του φεστιβάλ σε δύο ομάδες: την αγγλική και την ιρλανδική. Στο τέλος του φεστιβάλ, η ομάδα με τις περισσότερες νίκες στις κούρσες των προηγούμενων ημερών κερδίζει το κύπελλο.

 

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες του Royal Ascot

Σήμερα σηκώνεται η αυλαία του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot και στο πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνονται ενδιαφέρουσες κούρσες που μπορούν να αποφέρουν κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτές μέσω της Paddy Power και προβλέψουν σωστά. Παράλληλα, συμπεριλαμβάνονται και κάποιες κούρσες που συμμετέχουν στην σημερινή προσφορά της Paddy Power και υπόσχονται κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Επιπλέον θέσεις στα each way της Paddy Power

Ανταμοιβές στα σημερινά παρολί των ιπποδρομιών μοιράζει η BetFair

Η BetFair επανέρχεται με μία από τις γνωστές προσφορές της και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες. Για να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις ιπποδρομίες της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο, η ανταμοιβή θα γίνει δική τους, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Ενισχυμένα κέρδη στα παρολί των ιπποδρομιών από την 10Bet

Η 10Bet δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί (συνδυάζοντας τις επιλογές τους) και να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, χάρη σε μια προσφορά που υπόσχεται ενίσχυσή τους μέσω πριμοδότησης. Η εν λόγω προσφορά ισχύει εδώ και καιρό στην στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά κάποιοι νέοι όροι της την κάνουν ακόμη πιο εύκολη για να την εκμεταλλευτούν οι λάτρεις των ιπποδρομιών.

 

Ενισχυμένα κέρδη με μικρότερα παρολί

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στα παρολί της 10Bet

Η εταιρία στοιχημάτων 10Bet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που τοποθετούν παρολί στην ιστοσελίδα της – ακόμη και για όσους στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Η ιστοσελίδα, άλλωστε, δεν καλύπτει τις πραγματικές ιπποδρομίες και όσοι επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε κάποια κούρσα μπορούν να επιλέξουν μόνον τις εικονικές. Αυτοί οι παίχτες, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, στην περίπτωση που τοποθετούν παρολί και χάνουν μόνο για μία λάθος πρόβλεψη.

 

Betbright: Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες μετ΄ εμποδίων

Αν και οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος έχουν αυτές τις ημέρες στραμμένα τα βλέμματά τους στο ποδόσφαιρο, στην Αγγλία διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες. Ανάμεσά τους, μάλιστα, κατέχουν περίοπτη θέση οι σημερινές ιπποδρομίες μετ’ εμποδίων, οι οποίες δεν υπόσχονται μόνο μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στα μέλη της Betbright, αλλά και κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Ενισχύθηκαν οι virtual ιπποδρομίες της Betsson

Η Betsson προχώρησε πρόσφατα σε ενίσχυση της ιστοσελίδας της στον τομέα των εικονικών αθλημάτων και τα μέλη της έχουν πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους και σε νέες virtual ιπποδρομίες. Τα νέα virtual sports της Betsson, μάλιστα, φέρουν την υπογραφή της Golden Race, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει τη φήμη μιας κορυφαίας εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Την προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα σε δύο σημερινές επιλεγμένες κούρσες: αυτή των 14:45 στο Musselburgh και αυτή των 17:40 στο Kempton.

Ζωντανές μεταδόσεις των κορεατικών ιπποδρομιών μέσω της SIS

Η SIS, η εταιρεία που συνεργάζεται με ένα πλήθος στοιχηματικών ιστοσελίδων ανά την Ευρώπη και τον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα ζωντανής κάλυψης των ανά τον κόσμο ιπποδρομιών. Πρόκειται για τις ιπποδρομίες της Νότιας Κορέας, οι οποίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες, για στοιχηματισμό, αλλά και σε ζωντανές μεταδόσεις.

Επιπλέον θέση στο Royal Ascot πληρώνει η Ladbrokes

Οι ιπποδρομίες στο Royal Ascot συνεχίζονται και σήμερα, δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, και το ίδιο συμβαίνει και με τις προσφορές που αφορούν στις ιπποδρομίες και ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Μια τέτοια προσφορά προέρχεται σήμερα από την Ladbrokes, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες κούρσες του φεστιβάλ.

 Αναλυτικότερα, η Ladbrokes υπόσχεται να πληρώσει μία επιπλέον θέση στα each way στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες του φεστιβάλ Royal Ascot.

Προβλέψεις για σημαντική αύξηση online στοιχημάτων στο Cheltenham

Αυτές οι ημέρες αποτελούν την αγαπημένη εποχή στοιχηματισμού για πολλούς παίχτες, όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλωστε, βρισκόμαστε εν μέσω της διεξαγωγής του κορυφαίου φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, το οποίο αποτελεί ένα από τα highlights των αγγλικών ιπποδρομιών, αλλά και της βιομηχανίας του στοιχήματος.

Ανταμείβει τα στοιχήματα μέσω κινητού στις ιπποδρομίες η Betbright

Οι ιπποδρομίες σε Αγγλία και Ιρλανδία συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυτές και να διεκδικήσουν κέρδη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι, φυσικά, και τα στοιχήματα μέσω κινητού, τα οποία αποκτούν ενισχυμένη αξία στην περίπτωση της στοιχηματικής εταιρείας Betbright.

To μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στις ελληνικές ιπποδρομίες υπενθυμίζει η Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) εξέδωσε μια ανακοίνωση, με την οποία υπενθυμίζει στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος της Ελλάδας τα παιχνίδια που δεν επιτρέπεται να προσφέρουν, εξαιτίας των μονοπωλίων που διατηρεί ο ΟΠΑΠ σε μια γκάμα παιχνιδιών. Ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια είναι και ο στοιχηματισμός στις ελληνικές ιπποδρομίες, που αποτελεί μονοπώλιο της διοργανώτριας, Ιπποδρομίες Α.Ε., η οποία ανήκει στον ΟΠΑΠ.

Νέα απο το διαδίκτυο