Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ανταμοιβές φέρνουν οι σημερινές καταθέσεις στην Interwetten

Τα μέλη της Interwetten που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες μπορούν σήμερα να συμμετάσχουν σε μία νέα προσφορά και να διεκδικήσουν ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού. Παρόλο που η προσφορά ανακοινώνεται με αφορμή το Champions League του ποδοσφαίρου, είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη της Interwetten, ανεξάρτητα από το σε ποια αθλήματα προτιμούν να στοιχηματίζουν.

 Ακόμα και όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες, λοιπόν, μπορούν σήμερα να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και να εξασφαλίσουν ένα πριμ.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

 Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το πριμ της Interwetten θα πρέπει να πραγματοποιήσουν έως το τέλος της ημέρας μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η κατάθεση θα πρέπει να έχει ύψος τουλάχιστον 10 ευρώ και ολόκληρο το ποσό θα πρέπει έπειτα να τζιραριστεί, προκειμένου να απελευθερωθεί το πριμ, το οποίο θα ισούται με το 30% της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 Όσοι παίχτες εξασφαλίσουν το πριμ, τέλος, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις εικονικές ιπποδρομίες. Για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν ανάληψη των χρημάτων, όμως, θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Interwetten, προκειμένου να απελευθερώσουν σταδιακά το πριμ.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες ανακοίνωσε η Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet είναι αρκετά γνωστή για τις χορηγίες της σε μια σειρά αθλημάτων, από τα οποία, όμως, απουσίαζαν έως πρόσφατα οι ιπποδρομίες. Πλέον, η Novibet κάλυψε και αυτό το κενό, αφού ανακοίνωσε την χορηγία της προς δύο κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών.

Επιστροφή χρημάτων στο Cheltenham από την Betbright

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών μετρούν αντίστροφα τις ημέρες για τη διεξαγωγή του κορυφαίου φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών. Πρόκειται για το φεστιβάλ του Cheltenham, για το οποίο πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη, έως τις 14 Μαρτίου. Ωστόσο, όσο υπομονή κι αν χρειάζεται να κάνουν όσοι θα παρακολουθήσουν τις κούρσες του φεστιβάλ, όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στα άλογα που πιστεύουν πως θα κερδίσουν μπορούν να το κάνουν από τώρα, σε ιστοσελίδες όπως η Betbright.

 

Μειωμένο ρίσκο στα πρόωρα στοιχήματα

Paddy Power: Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε σημερινή ιπποδρομία του Brighton

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο, αλλά στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Paddy Power ξεχωρίζει μία επιλεγμένη κούρσα, η οποία συμμετέχει στην προσφορά της και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε όσους τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις.

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Γκανιάν

Προκειμένου κάποιος λάτρης των ιπποδρομιών να διεκδικήσει κέρδη από το αγαπημένο του άθλημα, έχει την επιλογή να στοιχηματίσει σε μια από τις κούρσες που διεξάγονται καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο και να προβλέψει σωστά τους νικητές και τους χαμένους. Με τον τρόπο αυτό, κάθε σωστή του πρόβλεψη, όσον αφορά στο νικητή κάθε κούρσας, μπορεί να του αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Paddy Power: Πληρώνει 4 θέσεις στο Gold Cup

Τις προηγούμενες ημέρες, η Paddy Power φρόντιζε να δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες του φεστιβάλ του Cheltenham, πληρώνοντας περισσότερες θέσεις στα each way στοιχήματα που τοποθετούνταν σε επιλεγμένες κούρσες. Σήμερα, όπως είναι φυσικό, η προσφορά αυτή ισχύει για τη σημαντικότερη κούρσα, όχι μόνο της ημέρας, αλλά και του φεστιβάλ: του Gold Cup.

 

Επιπλέον θέσεις στο Gold Cup

Paddy Power: Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι θα προσφέρει στο εξής εγγυημένες αποδόσεις στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Αυτό σημαίνει ότι, οποιαδήποτε στιγμή κι αν στοιχηματίσει κάποιος παίχτης πριν την έναρξη μιας κούρσας, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

 

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών από τη Ladbrokes

Για μια ακόμη ημέρα, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με διαφορετικούς τρόπους στις σημερινές κούρσες που διεξάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Συνεχίζουν χωρίς διακοπή οι αυστραλιανές ιπποδρομίες

Παρά την τρομάρα που πήραν πριν μερικές ημέρες, εξαιτίας ύποπτων συμπτωμάτων που παρουσίασε ο τζόκεϊ Mark Zahra, οι αυστραλιανές ιπποδρομίες συνεχίζουν χωρίς διακοπή. Το πρόγραμμα των αγώνων δεν έχει διακοπεί καθόλου στη χώρα και οι κούρσες συνεχίζονται κανονικά, αν και κεκλεισμένων των θυρών.

Tο ιπποδρόμιο Kempton Park

Ιπποδρόμιο Kempton ParkΈνα από τα βρετανικά ιπποδρόμια που είναι σε θέση να προσφέρουν μια πλήρη εμπειρία διασκέδασης στους επισκέπτες (πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι) είναι το Kempton Park, ένα ιπποδρόμιο που εδρεύει στο Sunbury-on-Thames του Surrey, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο. Το Kempton Park εκτείνεται σε μια περιοχή 210 εκταρίων, περιβάλλεται από δάσος και διαθέτει δύο λίμνες στο κέντρο του.

10Bet: Προσφορές πριν την έναρξη του Cheltenham

Η 10Bet φροντίζει να κορυφώσει το ενδιαφέρον των μελών της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, ήδη πριν ξεκινήσει ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της χρονιάς: το Cheltenham. Ανακοίνωσε, λοιπόν, δύο προσφορές πριν την έναρξη του φεστιβάλ (την Τρίτη 15 Μαρτίου), οι οποίες μπορούν να αποφέρουν είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, πριν την πρώτη ημέρα του.

 

Και καταθέσεις μέσω Viva Wallet στη Betrebels

Το Viva Wallet έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα χιλιάδων Ελλήνων παιχτών του στοιχήματος και τα μέλη της Betrebels δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Οι λάτρεις των ιπποδρομιών, μάλιστα, μπορούν πλέον να καταθέτουν χρήματα στον λογαριασμό τους στην ιστοσελίδα, μέσω του Viva Wallet, και έπειτα να τα στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Σουηδία: Απορρίφθηκε η πρόταση στοιχηματικών εταιρειών για συμμετοχή στο αμοιβαίο στοίχημα

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της σουηδικής αγοράς στοιχήματος, Konkurrensverket, ενέκρινε την απόρριψη της πρότασης συνεργασίας δύο στοιχηματικών εταιρειών με την ATG (AB Trav och Galopp's), την εταιρεία που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή του ιπποδρομιακού αμοιβαίου στοιχήματος. Οι Kindred και Betsson είχαν προτείνει τη συμμετοχή τους στο ιπποδρομιακό αμοιβαίο στοίχημα της ATG, προκειμένου να αυξηθούν τα ποσά που συγκεντρώνονται για τους νικητές. Η ATG, όμως, αρνήθηκε και η απόφασή της αυτή δικαιώθηκε από την Konkurrensverket.

Betbright: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στις ιπποδρομίες

Η Betbright καλύπτει καθημερινά ένα πλήθος ιπποδρομιών που διεξάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα, αν το άλογο στο οποίο στοιχημάτισαν τερματίσει δεύτερο.

 

Βet365: Νικητήρια τα αμφιλεγόμενα στοιχήματα του Kentucky Derby!

Το πρόσφατο Kentucky Derby θα μείνει στην ιστορία, όχι τόσο για την αγωνιστική όσο για την εξωαγωνιστική του δράση. Άλλωστε, η φετινή κορυφαία αμερικανική ιπποδρομία σημαδεύτηκε από την απόφαση των κριτών να αποκλείσουν το άλογο που τερμάτισε πρώτο, το Maximum Security, και να δώσουν τη νίκη στο δεύτερο, το Country House.

Αρνητικά τα έως τώρα αποτελέσματα του Cheltenham για τις εταιρείες στοιχήματος

Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων φεστιβάλ ιπποδρομιών, όπως το Cheltenham που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, το μεγάλο άγχος των στοιχηματικών εταιρειών είναι το αν θα κερδίσουν τα φαβορί (τα άλογα εκείνα που έχουν συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο όγκο στοιχημάτων). Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, άλλωστε, οι εταιρείες στοιχήματος ζημιώνονται, καθώς καλούνται να πληρώσουν πολλά κέρδη.

Την πρωτοβουλία #GoRacingGreen στηρίζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet ανακοίνωσε τη στήριξή της στην πρωτοβουλία #GoRacingGreen των αγγλικών ιπποδρομιών, η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Η στήριξη της Unibet περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, οικονομική ενίσχυση, αλλά και προβολή των πρωτοβουλιών του #GoRacingGreen.

 Η Unibet, μάλιστα, είναι η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που στηρίζει επίσημα τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

 

Τι είναι η πρωτοβουλία #GoRacingGreen;

Συνεχίζει τις χορηγίες στις αυστραλιανές ιπποδρομίες η Ladbrokes

Η Ladbrokes ανακοίνωσε μία ακόμη χορηγία προς τις ιπποδρομίες της Αυστραλίας και συνεχίζει να στηρίζει το άθλημα στη χώρα, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της εκεί. Η νέα χορηγία της αφορά στην ιπποδρομία W.S. Cox Plate και συμφωνήθηκε σε συνεργασία με το Moonee Valley Racing Club.

 

Σημαντική χορηγία οκταετούς διάρκειας

Αυξήθηκε ο αριθμός θανάτων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής των αγγλικών ιπποδρομιών, η BHA (British Horseracing Authority) ο αριθμός των θανάτων στο άθλημα έφτασε στο υψηλότερο επίπεδό του από το 2014. Αν και στα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η BHA το ποσοστό εμφανίζεται το ίδιο με εκείνο του 2014, τα συμπεράσματα σε πραγματικούς αριθμούς είναι απογοητευτικά.

Ιπποδρομίες στη Γαλλία

Η «βιομηχανία ιπποδρομιών» της Γαλλίας είναι μία από τις παλαιότερες και πιο οργανωμένες στον κόσμο, με τη γαλλική ομοσπονδία ιπποδρομιών, France Galop, να κινεί τα νήματα, από το 1995, κυρίως σε επίπεδες (flat) κούρσες και κούρσες με εμπόδια (Steeplechase).

 

Στην Πολωνία επεκτείνονται οι υπηρεσίες της SIS

Η εταιρεία στατιστικών και ζωντανών μεταδόσεων SIS είναι γνωστή στους περισσότερους παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, καθώς προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες σε ιστοσελίδες στοιχήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολύ σύντομα, μάλιστα, θα γίνει γνωστή σε άλλη μία χώρα, στην οποία επεκτείνεται για πρώτη φορά.

Εμπειρία virtual reality σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζει η Coral

H Coral είναι γνωστή σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο για τη στενή της σχέση με τις ιπποδρομίες και η νέα της πρωτοβουλία σχεδιάζει να προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στο φίλιππο κοινό σε ολόκληρη τη χώρα, χάρη στη βοήθεια που προσφέρει η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (virtual reality).

Ιπποδρόμιο Lingfield Park

Ιπποδρόμιο Lingfield ParkTo ιπποδρόμιο του Lingfield Park βρίσκεται στη νοτιοανατολική Αγγλία, στο Lingfield του Surrey, και αποτελεί ένα από τα τέσσερα ιπποδρόμια παντός καιρού στη χώρα (τα άλλα τρία είναι αυτά του Southwell, του Wolverhampton και του Great Leighs). Ανήκει στην εταιρεία Arena Leisure Plc. και η πίστα του είναι επίπεδη και κατασκευασμένη από συνθετικό υλικό (Polytrack).

Ψήφος εμπιστοσύνης από την αγγλική κυβέρνηση στην BHA

Φορείς της πολιτικής και των ιπποδρομιών στην Αγγλία έθεσαν το θέμα αφαίρεσης των υπηρεσιών πρόνοιας των αλόγων από την BHA (British Horseracing Authority), τη διοργανώτρια των ιπποδρομιών στη χώρα, ωστόσο, η κυβέρνηση φρόντισε να κλείσει το θέμα, τονίζοντας την εμπιστοσύνη της στην αρμόδια Αρχή.

 Το θέμα προέκυψε μετά από μια ηλεκτρονική λίστα υπογραφών που συγκέντρωσε περισσότερους από 105.000 υποστηρικτές. Ωστόσο, η κυβέρνηση έκλεισε το θέμα στην σχετική συνεδρίαση, εκφράζοντας τη στήριξή της προς την BHA.

 

Διατηρεί τις ευθύνες πρόνοιας η BHA

Οικονομική ενίσχυση αναμένουν οι επαγγελματίες των ελληνικών ιπποδρομιών

Ένα νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει μεταξύ άλλων την οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών των ελληνικών ιπποδρομιών, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες από την πανδημία. Το νομοσχέδιο που εξετάζεται αυτές τις ημέρες στη Βουλή προβλέπει την επιχορήγηση προπονητών, τζόκεϊ και ιδιοκτητών.

Αποζημίωση της δεύτερης θέσης στις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

H εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να μειώσει σημαντικά το ρίσκο που θα συνοδεύει τα κατάλληλα στοιχήματα στο γκανιάν. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι υπόσχονται να αποζημιώσουν όσους στοιχηματίσουν σε ένα άλογο και αυτό δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει για επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και συγκεκριμένα για εκείνες που διεξάγονται στο Ayr και στο Windsor.

 

Αυξήθηκαν τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες στη Γαλλία

Οι Γάλλοι παίχτες δε σταμάτησαν να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που έφερε το 2020, και ξεπέρασαν τον σημαντικότερο από αυτούς – το κλείσιμο των πρακτορείων στοιχήματος – καταφεύγοντας στο online στοίχημα, το οποίο απέφερε σημαντικά έσοδα και στον τομέα των ιπποδρομιών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ANJ (L’Autorité nationale des Jeux), η αγορά online στοιχήματος της Γαλλίας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ εσόδων μέσα στο 2020 και το στοίχημα στις ιπποδρομίες έπαιξε έναν διόλου ευκαταφρόνητο ρόλο σε αυτό.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις στο Cheltenham από την Betbright

Τα προγνωστικά για τα αποτελέσματα κάθε κούρσας του επερχόμενου φεστιβάλ του Cheltenham έχουν βάλει φωτιά, όχι μόνο στους υπολογιστές όσων σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ της χρονιάς, αλλά και στα κινητά τους. Πολλοί παίχτες, άλλωστε, τοποθετούν τα στοιχήματά τους μέσω των κινητών τους και βρίσκονται στη θέση να μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες αποκλειστικές προσφορές.

 

Kαι μέσω Apple Pay οι καταθέσεις χρημάτων στη Vistabet

Τα μέλη της Vistabet που στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα έχουν εδώ και μερικές ημέρες μία επιπλέον επιλογή για να καταθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι υποστηρίζεται πλέον και η μέθοδος του Apple Pay, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει καταθέσεις εύκολα και μα ασφάλεια.

 Η νέα μέθοδος, όμως, δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέλη της Vistabet, αλλά μόνον σε όσους κατέχουν μία από τις συσκευές της Apple: το iPhone, το iPad, το Apple Watch ή τον υπολογιστή Mac.

 

BetFair: Δυνατότητα αυτόματου cash out και στις ιπποδρομίες

Τα μέλη της BetFair που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν και αυτόματο cash out στα στοιχήματα που τοποθετούν σε αγγλικές και ιρλανδικές κούρσες! Έως πρόσφατα, οι παίχτες μπορούσαν να πραγματοποιήσουν μόνο το κλασικό cash out (με το πάτημα του κουμπιού στο σημείο της κούρσας που επιθυμούσαν), καθώς η αυτόματη υπηρεσία ήταν διαθέσιμη δοκιμαστικά μόνο στο ποδόσφαιρο. Πλέον, όμως, μπορούν να πραγματοποιούν αυτόματο cash out και στις ιπποδρομίες.

 

Πρόωρο κλείσιμο στοιχημάτων με αυτόματο τρόπο

Μειώθηκαν τα έσοδα του στοιχήματος από τις ιπποδρομίες της Νέας Ζηλανδίας

Η εταιρεία στοιχημάτων Tab NZ, που διατηρεί το μονοπώλιο του στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Νέας Ζηλανδίας, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του Ιουλίου, τα οποία δείχνουν μείωση στα έσοδά της. Η μείωση αυτή αντικατοπτρίζει και το μειωμένο ενδιαφέρον για το ιπποδρομιακό στοίχημα, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

 Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, πάντως, η μείωση αυτή οφείλεται σε μια σειρά παραγόντων, με κάποιους από αυτούς να είναι προσωρινοί. Με άλλα λόγια, είναι περισσότερο αισιόδοξοι για το μέλλον.

 

Νέα απο το διαδίκτυο