Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Guineas Meeting

Κάθε χρόνο, στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου, οι Βρετανοί έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το ιπποδρόμιο του Newmarket και να παρακολουθήσουν το Guineas Meeting, ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. To φεστιβάλ αυτό αποτελείται από δύο ιστορικούς αγώνες, οι οποίοι υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις – και, φυσικά, κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στους νικητές.

 

Ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες είναι το 2000 Guineas Stakes, μια επίπεδη κούρσα, στην οποία συμμετέχουν αρσενικά και θηλυκά άλογα τριών ετών. Το μήκος της κούρσας αγγίζει το ένα μίλι (1.609 μέτρα) και αποτελεί μια από τις πέντε κλασικές ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Το πρώτο 2000 Guineas Stakes έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 1809, υπό την εποπτεία του Jockey Club, κατά την προεδρεία του Sir Charles Bunbury, ενός εκ των ιδρυτών του Epsom Derby. To όνομά του, μάλιστα, το οφείλει στο αρχικό χρηματικό έπαθλο που εξασφάλιζε ο νικητής: τις 2.000 γκινέες. Σήμερα, όμως, το 2000 Guineas Stakes προσφέρει πολύ περισσότερα χρήματα στους νικητές. Η συγκεκριμένη κούρσα, τέλος, αποτελεί δοκιμαστικό του Derby, ενώ διαθέτει με τη σειρά της τα δικά της δοκιμαστικά, όπως το Craven Stakes.

 

Ο δεύτερος αγώνας του Guineas Meeting είναι το 1000 Guineas Stakes, μία ακόμη από τις πέντε κλασικές ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 1000 Guineas έχει το ίδιο μήκος και προσφέρει το ίδιο έπαθλο, ενώ σε αυτό συμμετέχουν αποκλειστικά θηλυκά άλογα τριών ετών.

 

Το πρώτο 1000 Guineas Stakes πραγματοποιήθηκε μόλις πέντε χρόνια μετά το πρώτο 2000 Guineas Stakes, το 1814. Και αυτό οφείλει την ύπαρξή του στο Jockeys Club και στον τότε πρόεδρό του, Sir Charles Bunbury, και πήρε το όνομά του από το χρηματικό έπαθλο που προσέφερε στο νικητή. Πλέον, όμως, προσφέρει το ίδιο έπαθλο με αυτό του 2000 Guineas Stakes. 

Και οι δύο κούρσες, τέλος, αποδείχθηκαν εξαιρετικά δημοφιλείς, όχι μόνο εντός των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Πολλές χώρες υιοθέτησαν τους εν λόγω αγώνες και διοργανώνουν παρόμοιες κούρσες, οι οποίες είναι εξίσου δημοφιλείς.

 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου του Guineas Meeting, λοιπόν, οι Βρετανοί λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους δύο από τους πέντε κλασικούς αγώνες της χρονιάς, απολαμβάνοντας πλούσιο θέαμα.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Και σε HD οι ζωντανές μεταδόσεις της SIS στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η SIS θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών σε ολόκληρο τον κόσμο και μεταξύ άλλων λειτουργεί νόμιμα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε στοιχηματικά πρακτορεία με τα οποία συνεργάζεται. Σύντομα, μάλιστα, κάποια από αυτά τα πρακτορεία θα είναι για πρώτη φορά σε θέση να μεταδίδουν ζωντανά ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο σε υψηλή ανάλυση.

Αυξήθηκε σημαντικά η στοιχηματική κίνηση στο φετινό Royal Ascot

Παρά το γεγονός ότι το φετινό Royal Ascot διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, το στοιχηματικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι κούρσες του φεστιβάλ δεν έχει μειωθεί. Αντίθετα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Scientifi Games, έχει αυξηθεί σημαντικά!

 Η Scientific Games έχει σχεδιάσει μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες online στοιχήματος και προμηθεύει με αυτή δεκάδες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Και σύμφωνα με τα στοιχεία της, η κίνηση στην πλατφόρμα της κατά την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ αυξήθηκε κατά 44%, σε σχέση με πέρσι!

 

Πέντε θέσεις στις ιπποδρομίες πληρώνει η Paddy Power

Όσα μέλη της Paddy Power επιθυμούν να στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες έχουν, μεταξύ άλλων, την επιλογή των κουρσών που πραγματοποιούνται στο ιπποδρόμιο του Chepstow. Ανάμεσα στις προγραμματισμένες για σήμερα κούρσες, μάλιστα, υπάρχει και μία που συνοδεύεται από μια προσφορά στην ιστοσελίδα του στοιχήματος.

 

Αύξηση του τζίρου έφερε η απελευθέρωση του στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Δανίας

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της Δανίας, η Spillemyndigheden, ανακοίνωσε κάποια οικονομικά στοιχεία για το στοίχημα στις ιπποδρομίες, προκειμένου να υπάρξει σύγκριση της εικόνας του πριν και μετά την απελευθέρωσή του. Θυμίζουμε ότι ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες αποτελούσε μονοπώλιο της Danske Spil και απελευθερώθηκε το 2018, προκειμένου να ενισχυθεί το ενδιαφέρον για το άθλημα και η συνεισφορά της αγοράς στοιχήματος στις ιπποδρομίες.

“Το χειρότερο Cheltanham στην Ιστορία” για τις εταιρείες στοιχήματος

Το φετινό φεστιβάλ του Cheltenham ανήκει πλέον στο παρελθόν, με πολλούς παίχτες του στοιχήματος να μετρούν τα κέρδη τους από τις σωστές προβλέψεις τους. Και αυτές φαίνεται πως ήταν φέτος περισσότερες από ποτέ, καθώς τα φαβορί ήταν αυτά που κέρδισαν τις περισσότερες κούρσες, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη που απόλαυσαν.

 

Αλλαγές στον φόρο για το ιπποδρομιακό στοίχημα ανακοίνωσε η Νέα Ζηλανδία

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας αποφάσισε να αναστείλει τον ισχύοντα νόμο περι φορολογίας του ιπποδρομιακού στοιχήματος και να τον αντικαταστήσει με ένα νέο, ο οποίος θα ωφελήσει περισσότερο τη βιομηχανία των ιπποδρομιών και λιγότερο τα δημόσια ταμεία της χώρας. Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό, Winston Peters, η ισχύουσα φορολογία θα αντικατασταθεί σταδιακά μέσα στα επόμενα τρία χρόνια από μία νέα, με τα έσοδα να επιστρέφουν στις ιπποδρομίες της χώρας.

 

Αναζωογόνηση των ιπποδρομιών επιθυμεί η κυβέρνηση

Paddy Power: Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα του Kempton

Οι ιπποδρομίες στην Αγγλία καλά κρατούν και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, στοιχηματίζοντας στην Paddy Power. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν την καθημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων και στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες κούρσες, μπορούν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού, διεκδικώντας επιστροφή των χρημάτων που τυχόν χάσουν.

 

Έξι θανάτους αλόγων στο Cheltenham ερευνά η BHA

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών της Αγγλίας, η BHA, ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει τις συνθήκες θανάτου έξι αλόγων που συμμετείχαν στο πρόσφατο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, έξι άλογα τραυματίστηκαν θανάσιμα και οι αρμόδιοι δήλωσαν αποφασισμένοι να ερευνήσουν τις συνθήκες, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

 

Έξι μελανά σημεία στο φετινό φεστιβάλ του Cheltenham

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Western Meeting

To ιπποδρόμιο Ayr στη Σκωτία φιλοξενεί ένα πλήθος σημαντικών ιπποδρομιών κάθε χρόνο, αλλά κανένα δεν είναι τόσο σημαντικό και δημοφιλές όσο το Western Meeting, το οποίο διεξάγεται κάθε Σεπτέμβριο. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ, άλλωστε, φιλοξενεί τον σημαντικότερο αγώνα στο ετήσιο πρόγραμμα του ιπποδρομίου Ayr: Το Gold Cup.

 

Επεκτείνει τη συμφωνία της με το Lingfield Park η Titanbet

Η Titanbet προχώρησε σε επέκταση της τρέχουσας συμφωνίας που έχει πραγματοποιήσει με το ιπποδρόμιο Lingfield Park στην Αγγλία και θα αποτελέσει χορηγό σε επιπλέον ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται το καλοκαίρι.

 

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: bet365

Η bet365 αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς των online τυχερών παιχνιδιών, οπότε μια δημοφιλής κατηγορία όπως οι ιπποδρομίες δε θα μπορούσε να λείπει από το site του στοιχήματος. Η εταιρεία καλύπτει αγώνες κυρίως από Αγγλία και Ιρλανδία, καθώς και από τον υπόλοιπο κόσμο. Επιπλέον, δίνει αρκετές επιλογές στους παίχτες, όσον αφορά στα είδη στοιχήματος. Απλά, συστήματα, ειδικά και forecast δεν απουσιάζουν από τη γκάμα της.

Χορηγός των ιπποδρομιών της Τασμανίας η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε ότι το αυστραλιανό τμήμα της θα αποτελεί στο εξής τον αποκλειστικό χορηγό των ιπποδρομιών που διεξάγονται στην Τασμανία! Η εταιρία προχώρησε συμφωνία με τις ιπποδρομιακές Αρχές του νησιού και θα αποτελεί τον χορηγό των κορυφαίων διοργανώσεών του έως το 2022.

 Η συμφωνία, τέλος, δίνει στη Ladbrokes δικαίωμα μετονομασίας τριών ιπποδρομίων του νησιού και ενός φεστιβάλ.

 

Οι λεπτομέρειες της χορηγίας της Ladbrokes

Νέα στατιστικά ιπποδρομιών στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων θα είναι πλέον σε θέση να βλέπουν και κάποια βασικά στατιστικά πριν την έναρξη κάθε κούρσας. Κάποιες από τις ιστοσελίδες που προσφέρουν στοίχημα στις αγγλικές ιπποδρομίες προχώρησαν σε μια νέα συμφωνία με την Racing Post και πλέον θα προσφέρουν και κάποια στατιστικά στοιχεία μαζί με τις αποδόσεις κάθε ιπποδρομίας.

 

Νέα στατιστικά από την Racing Post

Nέα πλατφόρμα στοιχήματος στη Unibet

Όσοι επισκεφτούν αυτές τις ημέρες την ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχημάτων Unibet θα παρατηρήσουν την προσθήκη μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας στοιχήματος. Πρόκειται για μια νέα έκδοση της υπάρχουσας πλατφόρμας, η οποία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και μοιάζει βελτιωμένη στους τομείς της εμφάνισης και της πρακτικότητας.

 

Τη δυνατότητα χορηγιών απέκτησε η BetVictor

Η στοιχηματική εταιρία BetVictor προχώρησε σε συμφωνία με την αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο (BHA), με αποτέλεσμα να αποκτήσει το δικαίωμα χορηγίας σε μεμονωμένες ιπποδρομίες, ιπποδρόμια και φεστιβάλ. Η συμφωνία έχει ισχύ τριών ετών και καθιστά τη BetVictor επίσημο συνεργάτη του προγράμματος ABP (Authorised Betting Partner), σύμφωνα με όσα ορίζει ο νέος νόμος για τις ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Πλασέ με επιπλέον νικητήριες θέσεις προσφέρει η Ladbrokes

Και αυτή την Παρασκευή, πολλά από τα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου θα γεμίζουν θεατές των ιπποδρομιών, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με πολλά… ταμεία – τα ταμεία των στοιχηματικών εταιρειών που θα γεμίσουν από χρήματα που στοιχηματίστηκαν και τα ταμεία των παιχτών που θα γεμίσουν από τα κέρδη των σωστών προβλέψεων. Κάποια από τα μέλη της Ladbrokes, μάλιστα, θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν χρήματα με τις προβλέψεις τους, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, μειώνοντας το ρίσκο σε επιλεγμένα πλασέ.

Πέντε θέσεις πληρώνει στο Gold Cup η Paddy Power

Η Paddy Power έχει μεγάλη παράδοση στις προσφορές που ανακοινώνει για επιλεγμένες ιπποδρομίες και, όπως είναι φυσικό, από τη λίστα των προσφορών της δε θα μπορούσε να απουσιάζει και το Gold Cup του φεστιβάλ του Cheltenham – πόσο, μάλιστα, όταν αυτό φέρει και το όνομα της Paddy Power, η οποία είναι χορηγός της κούρσας.

 

Αναβαθμίζεται η υπηρεσία καταγγελιών της BHA για τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority) αναβάθμισε την υπηρεσία που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να καταγγείλουν κακώς κείμενα και παραβάσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες. Αν και μέχρι πρόσφατα η συγκεκριμένη υπηρεσία χρησιμοποιούνταν μόνο για συγκεκριμένου τύπου καταγγελίες, θα περιλαμβάνει στο εξής κάθε είδους καταγγελία που αφορά στις διατάξεις της διοργανώτριας Αρχής περί ακεραιότητας του αθλήματος.

Aυξήθηκαν τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες στην Αγγλία

Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε η UKGC (UK Gambling Commission) στην Αγγλία δείχνει ότι οι παίχτες του στοιχήματος αυξήθηκαν μέσα στο 2018, σε σχέση με το 2017. Η ίδια έρευνα, μάλιστα, δείχνει μια σημαντική αύξηση στα online στοιχήματα που τοποθετούνται στις ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η έρευνα που πραγματοποίησε (μέσω ερωτηματολογίων) η εταιρεία Populus για λογαριασμό της UKGC δείχνει αύξηση των παιχτών του στοιχήματος (επίγειου και online σε οποιοδήποτε άθλημα) κατά 1% και αύξηση των online στοιχημάτων στον ιππόδρομο κατά 10%.

Betbright: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham

Σε μερικές ημέρες, ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία ξεκινά, υποσχόμενο συγκινήσεις και κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στις κούρσες του. Πρόκειται, φυσικά, για το φεστιβάλ του Cheltenham, στο οποίο, μάλιστα, πολλοί λάτρεις των ιπποδρομιών θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Έρευνα για την ψυχική υγεία στις αγγλικές ιπποδρομίες

Μια νέα έρευνα του οργανισμού Racing Welfare επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία όσων εργάζονται στη βιομηχανία των αγγλικών ιπποδρομιών. Η συγκεκριμένη έρευνα έχει μεγάλη σημασία για τις ιπποδρομίες και χρηματοδοτείται τμηματικά από το Racing Foundation του Ηνωμένου Βασιλείου.

 Σκοπός της είναι να εξετάσει την ψυχική υγεία όσων εργάζονται στη βιομηχανία των αγγλικών ιπποδρομιών και να εντοπίσει προβλήματα που σχετίζονται είτε με απλό στρες είτε με κλινικές ασθένειες.

 

Nέες επενδύσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η Arena Racing Company (ARC), αρμόδια για τη διοργάνωση δεκάδων αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με το αγγλικό τμήμα του European Breeders Fund (EBF), ενός φορέα που προωθεί την εξάπλωση των ιπποδρομιών. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η ARC θα εξασφαλίσει νέα χρηματοδότηση που θα της επιτρέψει να ενισχύσει το πρόγραμμα διοργανώσεων και τα χρηματικά έπαθλα που μοιράζει στους νικητές.

 Βασιζόμενη στη νέα συνεργασία της, λοιπόν, η ARC ανακοίνωσε μια σειρά από νέες ιπποδρομίες μέσα στο ετήσιο καλεντάρι της.

 

Paddy Power: Δωρεάν στοίχημα στις ιπποδρομίες του St. Leger Meeting

H φθινοπωρινή σεζόν στα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζεται με το St. Leger Meeting στο ιπποδρόμιο του Doncaster και οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν στη διάθεσή τους για τις επόμενες τρεις ημέρες ένα πλήθος αγώνων και επιλογών στοιχηματισμού.

 

Το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ θρηνούν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες συγκαταλέγονται σε εκείνους τους θεσμούς του Ηνωμένου Βασιλείου που θρηνούν για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και οι υπεύθυνοι απέστειλαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη βασιλική οικογένεια, μα και σε ολόκληρο το έθνος. Έλλωστε, η σχέση της Βασίλισσας με τις ιπποδρομίες ήταν παραδοσιακά στενή, καθώς η Ελισάβετ θεωρείται η μεγαλύτερη και πλέον επιδραστική υποστηρίκτριά τους.

Αυξήθηκαν τα έσοδα των ελληνικών ιπποδρομιών τον Ιανουάριο

Ο Ιανουάριος του 2023 έφερε αυξημένα έσοδα στις ελληνικές ιπποδρομίες, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ε.Ε.Ε.Π.. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι οι ελληνικές ιπποδρομίες εξασφάλισαν και αυξημένο τζίρο και αυξημένα έσοδα τον πρώτο μήνα της χρονιάς.

 Όπως είναι φυσικό, η αύξηση των εσόδων των ιπποδρομιών έφερε και περισσότερα έσοδα στο ελληνικό κράτος, μέσω της φορολογίας.

 

Οι επιδόσεις των ελληνικών ιπποδρομιών

Ιπποδρόμιο Emerald Downs

Ιπποδρόμιο Emerald DownsΤο ιπποδρόμιο Emerald Downs βρίσκεται στην πόλη Auburn, στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο επισκέπτης σίγουρα θα μείνει ευχαριστημένος, όχι μόνο από το μοναδικό θέαμα και την απίστευτη δράση, αλλά επίσης από τις ανέσεις που του παρέχονται, αλλά και τις διάφορες προσφορές, στις οποίες συχνά προβαίνουν οι υπεύθυνοι του χώρου.

Betfair: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham

Στις 14-17 Μαρτίου διεξάγεται το κορυφαίο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, το φεστιβάλ του Cheltenham. Όπως είναι φυσικό, ένα πλήθος στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως η Betfair, προσφέρουν την ευκαιρία στοιχηματισμού σε όλες τις κούρσες του φεστιβάλ. Πολλές από αυτές, μάλιστα, έχουν ανακοινώσει εδώ και ημέρες τις πρώτες αποδόσεις και οι παίχτες που έχουν ήδη στοιχηματίσει, ή θα συνεχίσουν να στοιχηματίζουν πριν την έναρξή του, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις υψηλότερες τιμές.

Διπλασιάστηκαν τα έσοδα του ιπποδρομίου Churchill Downs το 2021

Το ιπποδρόμιο Churchill Downs αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ιπποδρόμια στις ΗΠΑ και φιλοξενεί κορυφαίες ιπποδρομίες ολόκληρο το χρόνο. Ωστόσο, όπως και άλλα ιπποδρόμια ανά τον κόσμο, το 2020 είδε τα έσοδά του σχεδόν να μηδενίζονται, εξαιτίας των προβλημάτων και των περιορισμών που έφερε η πανδημία.

 Το 2021, όμως, φαίνεται ότι θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για το Churchill Downs, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου δείχνουν ότι τα έσοδά του σχεδόν διπλασιάστηκαν, σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά!

Στοιχήματα και μέσω φωνητικών εντολών στη Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, μέσω υπολογιστή ή μέσω κινητού. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι οι επιλογές αυτές είναι πολλές, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να εντοπίσουν πολύ εύκολα την κούρσα που τους ενδιαφέρει.

 

Διπλή πρόκληση της Paddy Power για τους συμμετέχοντες στο φετιβάλ ιπποδρομιών Punchestown

Μετά και τις εξελίξεις στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, η Paddy Power αποφάσισε να ρίξει λάδι στη φωτιά και να προκαλέσει τους συμμετέχοντες στο επερχόμενο φεστιβάλ Punchestown, προκειμένου να βάλουν τα δυνατά τους και να νικήσουν το Honeysuckle, το άλογο που κατάφερε να κυριαρχήσει στο αγγλικό φεστιβάλ. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος υποσχέθηκαν να ανταμείψουν με το ποσό των 100.000 ευρώ το άλογο που θα καταφέρει να νικήσει το Honeysuckle στο επερχόμενο φεστιβάλ.

Νέα απο το διαδίκτυο