Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί των ιπποδρομιών η εταιρία στοιχημάτων BetFair

Η BetFair ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Η προσφορά θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί που να αφορούν αποκλειστικά σε σημερινές ιπποδρομίες. Και, είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

 Στη σημερινή προσφορά της BetFair συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά σε σημερινές ιπποδρομίες, αλλά και να έχουν αξία τουλάχιστον 20 ευρώ. Επίσης, τουλάχιστον ένα από τα σημεία του παρολί θα πρέπει να έχει απόδοση 1.50 και άνω. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία ο αριθμός των σημείων του παρολί, αλλά ούτε και το αν θα πρόκειται για απλό παρολί ή σύστημα. Τέλος, σημασία δεν έχει ούτε το πώς θα διευθετηθεί το παρολί.

 Όσοι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Σεξιστική… προσφορά από τη William Hill;

Το αυστραλιανό τμήμα της William Hill δέχθηκε την οργή χιλιάδων παιχτών του στοιχήματος, εξαιτίας μιας νέας προσφοράς που ανακοίνωσε και κρίθηκε σεξιστική! Η νέα προσφορά αφορούσε στο διήμερο φεστιβάλ ιπποδρομιών Melbourne Cup και καλούσε τους παίχτες να συστήσουν τη William Hill σε φίλους και γνωστούς τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα σχετικό πριμ. Σύμφωνα με το κείμενο που συνόδευε την προσφορά, όμως, για να πάρουν το πριμ, οι φίλοι και γνωστοί θα έπρεπε να είναι αποκλειστικά άντρες!

 

Αβλεψία, παρανόηση ή σεξισμός;

Ελαφρώς ανανεωμένη η ιστοσελίδα της Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 πραγματοποίησε πρόσφατα κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή της. Πρόκειται για κάποιες πολύ μικρές αισθητικές αλλαγές, οι οποίες είναι σχεδόν ανεπαίσθητες, αλλά εξυπηρετούν αποτελεσματικά τον σκοπό τους: να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ακόμα λιγότερους αντιπερισπασμούς στους παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε ιπποδρομίες και σε άλλα αθλήματα.

Μεγάλο το ποσοστό Άγγλων παιχτών που στοιχηματίζουν παράνομα στις ιπποδρομίες

Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε το RMG (Racecourse Media Group) στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει ότι τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στο online στοίχημα έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, τα μέτρα έχουν στείλει τους παίχτες στην αγκαλιά των παράνομων ιστοσελίδων.

Ιπποδρόμιο Lingfield Park

Ιπποδρόμιο Lingfield ParkTo ιπποδρόμιο του Lingfield Park βρίσκεται στη νοτιοανατολική Αγγλία, στο Lingfield του Surrey, και αποτελεί ένα από τα τέσσερα ιπποδρόμια παντός καιρού στη χώρα (τα άλλα τρία είναι αυτά του Southwell, του Wolverhampton και του Great Leighs). Ανήκει στην εταιρεία Arena Leisure Plc. και η πίστα του είναι επίπεδη και κατασκευασμένη από συνθετικό υλικό (Polytrack).

Kαι μέσω μετρητών οι καταθέσεις στους λογαριασμούς της Novibet

Η Novibet προσφέρει στοιχήματα και σε πραγματικές, μα και σε εικονικές, ιπποδρομίες και το μόνο που χρειάζονται τα μέλη της για να τοποθετήσουν κάποιο στοίχημα είναι έμπνευση και τα απαραίτητα χρήματα. Για την έμπνευση οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δε μπορούν να κάνουν πολλά, αλλά για τα χρήματα προσφέρουν άλλη μία εναλλακτική μέθοδο κατάθεσης, η οποία πραγματοποιείται με τη χρήση μετρητών.

Mειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες προσφέρει η Betbright

Η Betbright ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη σε μία από αυτές με μειωμένο ρίσκο. Αναλυτικότερα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας θα μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στη σημερινή ιπποδρομία των 17:55 στο Chepstow και να λάβουν μια αποζημίωση, αν τελικά το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

Επενδύουν στην επανεκπαίδευση των αλόγων οι γαλλικές ιπποδρομίες

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής των γαλλικών ιπποδρομιών, France Galop, ανακοίνωσε την έμπρακτη στήριξή της σε μια νέα πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει στο να βελτιώσει την υγεία των αλόγων, αλλά και το θέαμα των ιπποδρομιών. Οι αρμόδιοι, μάλιστα, δεσμεύθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, συνεισφέροντας το ποσό των 350.000 ευρώ.

Επιστροφή χρημάτων στο Royal Ascot

Το Royal Ascot, ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά τουρνουά στο καλεντάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεκινά στις 16 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις των ιπποδρομιών θα είναι σε θέση να ζήσουν συγκινήσεις, κατά τη διάρκεια των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, αλλά και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στους νικητές.

 

Mειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Betbright

H εταιρεία στοιχημάτων Betbright δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε μια επιλεγμένη αγγλική ιπποδρομία και να διεκδικήσουν μία αποζημίωση, σε περίπτωση που η κούρσα δεν εξελιχθεί όπως είχαν προβλέψει. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δεν θα έχει τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά θα έχει έρθει δεύτερο.

Παραμένουν οι περιορισμοί στην διεξαγωγή των ιρλανδικών ιπποδρομιών

Οι ιρλανδικές ιπποδρομίες θα συνεχίσουν να διεξάγονται κανονικά τις επόμενες εβδομάδες, παρά τα νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ιρλανδίας, ωστόσο, οι θεατές δε θα είναι σε θέση να τις παρακολουθούν από κοντά. Οι ελπίδες των προηγούμενων εβδομάδων, σχετικά με την επιστροφή του κοινού στα ιρλανδικά ιπποδρόμια, καταποντίστηκαν, αφού η επιδημιολογική εικόνα της χώρας δεν δικαιολογεί χαλάρωση των μέτρων – το αντίθετο, μάλιστα.

Aυξάνονται συνεχώς τα μακροχρόνια στοιχήματα της Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, ειδικά αν τη συγκρίνουμε με άλλες ιστοσελίδες στην ελληνική αγορά, και η υπεροχή της δεν οφείλεται μόνο στην τεράστια κάλυψη κουρσών ανά τον κόσμο (σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Ασία, Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία), αλλά και στους διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων που προσφέρει.

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στις ιπποδρομίες από τη BetFred

Η BetFred παρακολουθεί στενά σε καθημερινή βάση τις ιπποδρομίες που διεξάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία και δεν παραλείπει να ανακοινώσει και σχετικές προσφορές που πολύ συχνά μειώνουν το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν όσοι στοιχηματίζουν σε αυτές. Ειδικά στις κούρσες μετ’ εμποδίων που μπορούν να ρίξουν ανά πάσα στιγμή το άλογο, στο οποίο έχει στοιχηματίσει κάποιος παίχτης, προσφορές που υπόσχονται επιστροφή χαμένων χρημάτων είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες.

 

Επιπλέον νικητήριες θέσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες πληρώνει η Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power συνοδεύει και σήμερα με μία προσφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει στις αγγλικές ιπποδρομίες και δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες κούρσες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον νικητήριες θέσεις σε επιλεγμένα πλασέ στοιχήματα, με αποτέλεσμα το ρίσκο να μειώνεται αποτελεσματικά.

Ανταμείβει τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες η Novibet

Κάθε ημέρα που η Novibet προσφέρει στοιχήματα στις ιπποδρομίες που εξακολουθούν να διοργανώνονται ανά τον κόσμο, τα μέλη της μπορούν να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Χάρη σε μια νέας προσφορά, μάλιστα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ιπποδρομίες των επόμενων ημερών θα εξασφαλίσουν και μια ανταμοιβή, αρκεί να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στις αγγλικές ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Και σήμερα, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στις αγγλικές ιπποδρομίες θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες ιπποδρομίες. Η σημερινή προσφορά της Ladbrokes, άλλωστε, υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον νικητήριες θέσεις στα πλασέ που θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένες κούρσες.

Μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα ιπποδρομιών της SIS

H SIS, η εταιρεία που ευθύνεται για ένα μεγάλο ποσοστό της στοιχηματικής κάλυψης και των ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών από όλον τον κόσμο σε ιστοσελίδες στοιχήματος, ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία, η οποία θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα ιπποδρομιών της. Πρόκειται για μια συμφωνία με την ισπανική εταιρεία Codere, η οποία θα προσθέσει στο πρόγραμμα της SIS σχεδόν 4.000 ιπποδρομίες από τη Λατινική Αμερική!

Σε συμφωνία κατέληξαν Tote και Britbet στις αγγλικές ιπποδρομίες

Τους τελευταίους μήνες, το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε περίοδο… εμφυλίου πολέμου, καθώς οι δύο εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στον συγκεκριμένο τομέα, το Tote και η Britbet, βρίσκονται στα μαχαίρια, διεκδικώντας το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο. Η περίοδος του εμφυλίου, όμως, φαίνεται πως λήγει (ή έστω αναβάλλεται), καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα εφτά χρόνια.

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες από την Paddy Power

Πολλοί παίχτες του στοιχήματος περιμένουν τις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να προχωρήσουν σε προβλέψεις και να διεκδικήσουν κέρδη. Οι παίχτες αυτοί μπορούν να αλλάξουν ελάχιστα τις συνήθειες τους και να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της Paddy Power, προκειμένου να διεκδικούν πλέον, όχι μόνο κέρδη, αλλά και στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

Χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Down Royal η εταιρία στοιχήμάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes συνεχίζει να στηρίζει τις αγγλικές ιπποδρομίες με νέες χορηγίες και πρόσφατα ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια συνεργασία, με το ιπποδρόμιο του Down Royal. Η Ladbrokes θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό μιας κούρσας του μεγαλύτερου φεστιβάλ του ιπποδρομίου, το οποίο διεξάγεται στις 1-2 Νοεμβρίου.

Nέο εργαλείο αναζήτησης στην BetFair

Η στοιχηματική εταιρία BetFair εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα της, ειδικά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για ένα νέο εργαλείο αναζήτησης, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να φιλτράρει τα άλογα και τις επιλογές των παιχτών, ανάλογα με τα κριτήρια που θα επιλέξουν οι ίδιοι.

 

Επέκταση πέρα από το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα σχεδιάζει το αγγλικό Tote

Η Tote, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδιάζει να επεκταθεί και σε άλλους τομείς του στοιχήματος, ώστε να πάψει να εξαρτάται αποκλειστικά από τις αγγλικές ιπποδρομίες. Τα συγκεκριμένα σχέδια υπήρχαν στο σχέδιο των νέων ιδιοκτητών εδώ και δύο χρόνια, όταν απέκτησαν το Tote από την στοιχηματική εταιρεία BetFred, έναντι 165 εκατομμυρίων ευρώ.

Μειώθηκαν τα έσοδα από το στοίχημα στις σουηδικές ιπποδρομίες

Η σουηδική ATG (AB Trav och Galopp), η εταιρεία που διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα παροχής στοιχηματικών υπηρεσιών στις σουηδικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2022 και οι επιδόσεις της δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, άλλωστε, τα έσοδά της από τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες μειώθηκαν κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

Και μη “εγκεκριμένους” χορηγούς δέχεται το ιπποδρόμιο του York

Οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου του York ανακοίνωσαν πως θα κινηθούν κόντρα στο πνεύμα του νέου νόμου που απαιτεί τη συμφωνία χορηγιών αποκλειστικά με εταιρείες στοιχήματος που έχουν εγκριθεί και συμβάλλουν οικονομικά στις ιπποδρομίες. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα επιτρέψουν στους υπάρχοντες χορηγούς τους να ανανεώσουν τις συμφωνίες τους, ακόμη κι αν δεν έχουν λάβει την απαραίτητη έγκριση.

 

Αυξημένα τα έσοδα των αγγλικών ιπποδρομιών από το στοίχημα

Οι αγγλικές ιπποδρομίες λαμβάνουν χρηματοδότηση και από όλες τις εταιρείες στοιχήματος που προσφέρουν επιλογές στοιχηματισμού στις κούρσες τους και η οικονομική αυτή συνδρομή είναι, πρώτον υποχρεωτική, και δεύτερον ανάλογη των εσόδων του στοιχήματος από τις ιπποδρομίες. Φέτος, λοιπόν, τα έσοδα αυξήθηκαν αρκετά, με αποτέλεσμα να αυξηθούν και τα έσοδα που θα εισπράξουν από τις στοιχηματικές οι ιπποδρομίες.

Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες. Την προσφορά αυτή θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε μια σημερινή επιλεγμένη κούρσα, μειώνοντας το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

Ολοκληρώθηκε η αλλαγή ιδιοκτησίας του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Αγγλία

Η διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Αγγλία (του γνωστού Tote) ολοκληρώθηκε και η νεοσυσταθείσα εταιρεία UK Tote Group (πρώην Alizeti) διατηρεί πλέον το 100% του Tote. Οι νέοι ιδιοκτήτες απέκτησαν το ποσοστό που διατηρούσε η εταιρεία στοιχήματος BetFred και πλέον της ανήκει κάθε πτυχή του αμοιβαίου στοιχήματος. Ήδη, μάλιστα, οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν να ανακοινώνουν τα σχέδιά τους για τη βελτίωση και την ανανέωση ενός θεσμού που μετρά περισσότερα από 90 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Δωρεάν στοίχημα για το St. Leger στο καζίνο της BetFair

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα από τα αγαπημένα αθλήματα της BetFair και αυτό είναι εμφανές, όχι μόνο στην ιστοσελίδα του στοιχήματος που διατηρεί η εταιρεία, αλλά και στο καζίνο της. Εκεί, άλλωστε, οι παίχτες θα βρουν και ένα παιχνίδι με φρουτάκια που είναι αφιερωμένο στις ιπποδρομίες: το Frankie Dettori's Magic 7. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που υπόσχεται υψηλά κέρδη (ακόμη και ένα τζακπότ) και έχει θεματολογία εμπνευσμένη από τις ιπποδρομίες.

 

Τύποι στοιχημάτων στις ιπποδρομίες

Οι διαδικτυακές εταιρίες παρέχουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να στοιχηματίσουν σε ιπποδρομιακές κούρσες, οι οποίες μπορεί να προέρχονται από διάφορα μέρη του πλανήτη. Εκτός, όμως, από έναν μεγάλο αριθμό αγώνων, προσφέρουν και μία ικανοποιητική ποικιλία τύπων στοιχημάτων. Ο παίκτης, λοιπόν, μπορεί να επιλέξει μεταξύ αρκετών αγορών και να προβεί σε πολλούς συνδυασμούς. Παρακάτω αναγράφονται ορισμένα από τα σημαντικότερα στοιχήματα που διατίθενται από τις εταιρίες, αλλά και μία ανάλυση για το τι είναι το καθένα από αυτά

Κέρδη και ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει η Novibet

Η Novibet προσφέρει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη στις virtual ιπποδρομίες και παράλληλα να συμμετάσχουν σε μια προσφορά, η οποία υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και περιστροφές χωρίς ρίσκο σε επιλεγμένα φρουτάκια του καζίνο της. Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και υπόσχεται να τους ανταμείψει, ανεξάρτητα από το αν θα εξασφαλίσουν κέρδη ή θα χάσουν χρήματα με τις προβλέψεις τους.

 

Η συμμετοχή στην προσφορά και οι ανταμοιβές της

Bonus για την επόμενη κατάθεση τον Οκτώβριο στη Betrally

Η εταιρία στοιχημάτων Betrally ανακοίνωσε ένα νέο bonus για όσα μέλη της προχωρήσουν στην επόμενή τους κατάθεση, κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Το bonus αυτό έχει ύψος 50%, μπορεί να αγγίξει έως και τα 100 ευρώ και είναι διαθέσιμο για κάθε παίχτη που διατηρεί ενεργό λογαριασμό στην ιστοσελίδα.

 

Νέα απο το διαδίκτυο