Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Η γκανιότα στις ιπποδρομίες

Όπως και σε κάθε είδος στοιχήματος, σε αυτό στις ιπποδρομίες υπάρχει η ανάγκη να κερδίσει χρήματα και ο η εταιρία στοιχήματος, η οποία προσφέρει τα ιπποδρομιακά στοιχήματα. Για να καταφέρει κάτι τέτοιο, ο bookmaker ορίζει όχι μόνο τις αποδόσεις του κάθε αλόγου που αγωνίζεται, αλλά και το ποσοστό της προμήθειας που θα πάρει από κάθε στοίχημα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η προμήθεια αυτή είναι γνωστή και ως γκανιότα.

Για να εισάγει, λοιπόν, τη γκανιότα στα στοιχήματα των ιπποδρομιών, η στοιχηματική εταιρεία φροντίζει να μειώσει ελάχιστα τις αποδόσεις που ανακοινώνει, ώστε το σύνολό τους να μη σταματά στο 100% (όπως θα γινόταν αν υπολογίζαμε αποκλειστικά τις πραγματικές πιθανότητες), αλλά να το ξεπερνά. Αν, για παράδειγμα, σε έναν αγώνα τεσσάρων αλόγων, οι πιθανότητες είναι 35% για το Α, 15% για το Β, 40% για το Γ και 10% για το Δ, ο bookmaker θα ανακοινώσει τις εξής πιθανότητες:

Α: 28%

Β: 23%

Γ: 35%

Δ: 17%

 

Με τον τρόπο αυτό, το συνολικό αποτέλεσμα που προκύπτει αγγίζει το 106% και το περισσευούμενο 6% είναι η γκανιότα, τα κέρδη, δηλαδή του bookmaker. Αντίστοιχα, η γκανιότα μπορεί να υπολογιστεί και από τους παίχτες, ακολουθώντας την αντίστροφη διαδικασία. Ας υποθέσουμε πως ο bookmaker δίνει τις ακόλουθες αποδόσεις:

Α: 3.50

Β: 4.20

Γ: 2.80

Δ: 5.80

Διαιρώντας καθεμιά από τις παραπάνω αποδόσεις από το 1, θα δούμε τα ποσοστά των πιθανοτήτων κάθε αποτελέσματος. Προσθέτοντας τα ποσοστά αυτά, μπορούμε να υπολογίσουμε τη γκανιότα, η οποία αποτελεί το νούμερο με το οποίο το τελικό ποσοστό ξεπερνά το 100%. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το 103% σημαίνει πως η γκανιότα έχει υπολογιστεί στο 3%.

Κάθε bookmaker διατηρεί ένα διαφορετικό ποσοστό των κερδών σε κάθε αγώνα και δεν τον απασχολεί η έκβασή του. Οι παίχτες παίζουν εναντίον του και αυτός φροντίζει να κερδίσει σε κάθε περίπτωση. Στην περίπτωση, όμως, που κάποιος αποφασίσει να βρεθεί σε κάποιο ιπποδρόμιο και να στοιχηματίσει, παίζει ενάντια σε άλλους παίχτες. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα χρήματα που στοιχηματίζονται συγκεντρώνουν ένα ποσό (για παράδειγμα 245 ευρώ). Από αυτό, ο ιππόδρομος διατηρεί κάποιο συγκεκριμένο ποσό – για παράδειγμα, στον ΟΔΙΕ (Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος) αυτό ορίζόταν στο 18-25%, ανάλογα με τον τύπο στοιχήματος ενώ στον ΟΠΑΠ το ποσοστό δεν είναι ξεκάθαρο.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Ξεχωρίζουν οι υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού στην PοkerStars

Αν και δεν προσφέρει στοιχήματα στις πραγματικές ιπποδρομίες, η PokerStars διεξάγει σε καθημερινή βάση (και ολόκληρο το 24ωρο) εικονικές, στις οποίες οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν συνέχεια και να απολαμβάνουν τη δράση και τις συγκινήσεις. Παράλληλα, όμως, η PokerStars καλεί τα μέλη της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά (ειδικά σε παιχνίδια όπως τα εικονικά αθλήματα που διεξάγονται συνεχώς) και να στοιχηματίζουν υπεύθυνα.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες

H Ladbrokes καλύπτει και σήμερα το σύνολο των αγγλικών ιπποδρομιών και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στα μέλη της. Παράλληλα, όμως, οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να επιτρέψουν την τοποθέτηση στοιχημάτων με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες, μέσω μιας νέας προσφοράς.

 Η συγκεκριμένη προσφορά αυξάνει τις νικητήριες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα επιλεγμένων ιπποδρομιών, με αποτέλεσμα περισσότεροι παίχτες να εξασφαλίσουν κάποια (έστω μειωμένα) κέρδη, έχοντας να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

 

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο σε μια επιλεγμένη ιπποδρομία του Chelmsford

H αγωνιστική δράση στα ιπποδρόμια της Αγγλίας είναι έντονη και σήμερα, αλλά για τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes μια σημερινή ιπποδρομία ξεχωρίζει, καθώς προσφέρεται με μειωμένο ρίσκο, μέσω μιας νέας προσφοράς. Η επιλεγμένη ιπποδρομία είναι αυτή των 17:00 στο Chelmsford και όσοι συμμετέχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Novibet: Ανταμοιβές για τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες

Η Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν και όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές. Η νέα προσφορά ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες και υπόσχεται να τους ανταμείψει, ανεξάρτητα από το αν θα εξασφαλίσουν κέρδη ή θα χάσουν χρήματα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Επενδύουν στην επανεκπαίδευση των αλόγων οι γαλλικές ιπποδρομίες

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής των γαλλικών ιπποδρομιών, France Galop, ανακοίνωσε την έμπρακτη στήριξή της σε μια νέα πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει στο να βελτιώσει την υγεία των αλόγων, αλλά και το θέαμα των ιπποδρομιών. Οι αρμόδιοι, μάλιστα, δεσμεύθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, συνεισφέροντας το ποσό των 350.000 ευρώ.

Ανανεώθηκε η συμφωνία online προβολής ιπποδρομιών του Ντουμπάι

Η SIS, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής εικόνων, στατιστικών και αποτελεσμάτων στον χώρο των ιπποδρομιών ανακοίνωσε πως ανανέωσε και επέκτεινε τη συμφωνία που είχε συνάψει με το ιπποδρόμιο Jebel Ali του Ντουμπάι. Αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίες ιπποδρομίες του Ντουμπάι θα παραμείνουν διαθέσιμες για live streaming στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με τη SIS.

Βet365: Δωρεάν στοιχήματα στις αυστραλιανές ιπποδρομίες

Κάθε εβδομάδα, η εταιρία στοιχήματος Bet365 επιλέγει τις Δημοφιλείς Συναντήσεις των ιπποδρομιών που διεξάγονται στην Αυστραλία και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να εξασφαλίσουν δωρεάν στοιχήματα σε καθεμία από αυτές.

 

Kατά του γενετικού ντόπινγκ οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority), αρμόδια για τη ρύθμιση και διεξαγωγή των αγγλικών ιπποδρομιών, ξεκαθάρισε τη θέση της κατά του γενετικού ντόπινγκ και ανακοίνωσε πως θα συνεισφέρει οικονομικά στις έρευνες που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπισή του. Αναλυτικότερα, η BHA ανακοίνωσε ότι θα συνεισφέρει με το ποσό του 1 εκατομμυρίου λιρών, προκειμένου να χρηματοδοτήσει έρευνες κατά του νέου αυτού προβλήματος.

Στην τελική ευθεία το αμοιβαίο στοίχημα αγγλικών ιπποδρομιών

Η διαδικασία εγκαθίδρυσης της υπηρεσίας αμοιβαίου στοιχήματος που θα προσφέρουν στο άμεσο μέλλον οι αγγλικές ιπποδρομίες έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς οι υπέυθυνοι ανακοίνωσαν τη συνεργάτιδα εταιρεία που θα αναλάβει την τεχνολογική υποστήριξη του εγχειρήματος. Πρόκειται για την αγγλική εταιρεία i-neda, η οποία θα αναλάβει να πραγματοποιήσει τη νέα υπηρεσία στον τεχνικό τομέα.

 

Τεχνολογική υποστήριξη για το αμοιβαίο στοίχημα ιπποδρομιών

Οι εικονικές ιπποδρομίες ήρθαν στην Interwetten

Η Interwetten κάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα κενά της στοιχηματικής ιστοσελίδας της και πλέον προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε εικονικές ιπποδρομίες. Η εταιρεία στοιχήματος πρόσφερε έως πρόσφατα μόνο την επιλογή του στοιχηματισμού στο εικονικό ποδόσφαιρο, αλλά η νέα συνεργασία της με την Nolimit City της επέτρεψε να ενισχύσει σημαντικά τη γκάμα των επιλογών που διαθέτει.

Αποζημιώνει τη δεύτερη θέση στις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο γκανιάν και δουν το άλογο της επιλογής τους να μην τερματίζει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Οι παίχτες αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα, εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες ιπποδρομίες που διεξάγονται σήμερα στο York.

 

Stoiximan Stories: Νέα λειτουργία στην ιστοσελίδα του Stoiximan

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να στοιχηματίζουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου στις εικονικές κούρσες του Stoiximan και να εκμεταλλεύονται συνηθισμένες και μη υπηρεσίες και λειτουργίες. Άλλωστε, η ιστοσελίδα πρωτοτυπεί συνεχώς στον συγκεκριμένο τομέα και πρόσφατα το κατάφερε ξανά, με το λανσάρισμα των Stoiximan Stories.

Επεκτείνεται η στρατηγική συνεργασία του αγγλικού Tote με το HKJC

Το αγγλικό ιπποδρομιακό αμοιβαίο στοίχημα (Tote) έχει μια πολυετή συνεργασία με το Hong Kong Jockey Club (HKJC), το οποίο διοργανώνει τις ιπποδρομίες στο Χονγκ Κονγκ, και από τη συνεργασία αυτή έχουν προκύψει πρωτοποριακά προϊόντα στοιχηματισμού, όπως το World Pool, μια μορφή αμοιβαίου στοιχήματος που περιλαμβάνει κούρσες από όλον τον κόσμο. Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί, καθώς οι δύο πλευρές την επέκτειναν πρόσφατα.

BetFred: Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στο Punchestown

Οι κούρσες του φεστιβάλ του Punchestown συνεχίζονται και σήμερα και οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν επιπλέον να στοχηματίσουν σε αυτές και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι γεμάτο και σήμερα, αλλά μία από τις κούρσες παρουσιάζει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού, χάρη στη σημερινή προσφορά της BetFred.

Ανάρπαστο το μεγάλο αουτσάιντερ του Investec Derby

Θέλοντας να προκαλέσουν την τύχη τους, αρκετοί παίχτες του στοιχήματος έχουν αποφασίσει να στηρίξουν το μεγάλο αουτσάιντερ του Investec Derby, της κορυφαίας κούρσας του φεστιβάλ Epsom Derby. Πρόκειται για το άλογο Diore Lia, το οποίο σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα να τερματίσει πρώτο. Για αυτόν τον λόγο, η απόδοση που το συνοδεύει αγγίζει το 1500.00!

 

Γίνονται και θαύματα…

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ οι live streaming μεταδόσεις του φετινού Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham ήταν ένα από τα πιο ιδιαίτερα στην ιστορία του θεσμού, καθώς για πρώτη φορά διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία σήμαιναν ότι το ιπποδρόμιο του Cheltenham δε μπορούσε να υποδεχθεί θεατές, ενώ τα κλειστά πρακτορεία στοιχήματος σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο ότι οι παίχτες δε μπορούσαν να τοποθετήσουν επίγεια στοιχήματα ή να παρακολουθήσουν τις κούρσες στις οθόνες των πρακτορείων.

Επεκτείνεται η χορηγία της εταιρείας στοιχημάτων Betbright προς το Cheltenham

H Betbright ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγίας της προς το ιπποδρόμιο του Cheltenham για τρία ακόμη χρόνια, γεγονός που σημαίνει μεταξύ άλλων πως η εταιρεία στοιχηματισμού παραμένει στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ του Cheltenham, μέσω των χορηγιών της σε επιλεγμένες κούρσες του.

 Η νέα χορηγία της Βetbright προς το Cheltenham

Ιπποδρόμιο York

Ιπποδρόμιο YorkΤο ιπποδρόμιο του Γιορκ βρίσκεται φυσικά στην ομώνυμη πόλη της Αγγλίας, στο Βόρειο Yorkshire. Αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες πίστες αγώνων, ενώ τα χρηματικά έπαθλα που μοιράζονται ανά meeting, αλλά και όλη τη σεζόν, είναι τεράστια.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι επίπεδος, αριστερόστροφος, ενώ το μήκος του ανέρχεται περίπου στα 3,2 χιλιόμετρα. Έχει σχήμα πετάλου και ενδείκνυται για άλογα με μεγάλη δύναμη και αντοχή.

Αλλαγές στους όρους των εγγυημένων αποδόσεων ανακοίνωσε η William Hill

Η William Hill συνοδεύει τις αγγλικές ιπποδρομίες από μία ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά, αφού εγγυάται τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις και δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους. Εξαιτίας των μειωμένων εσόδων που εξασφαλίζει πλέον, όμως, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στη συγκεκριμένη προσφορά, οι οποίες θα επηρεάσουν αρνητικά τους παίχτες.

Ιπποδρόμιο Leopardstown

Ιπποδρόμιο LeopardstownΣτην ευρύτερη περιοχή του Δουβλίνου, στην Ιρλανδία, βρίσκεται το προάστιο Leopardstown, το οποίο είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τους λεπρούς που έκλειναν έξω από τα τείχη της πόλης, για να αποφύγουν την εξάπλωση της επιδημίας. Σήμερα, όμως, το προάστιο είναι γνωστό για ένα από τα δημοφιλέστερα ιπποδρόμια της Ιρλανδίας, το οποίο βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Σταθερός παραμένει ο φόρος για τις ιπποδρομίες στην Ιρλανδία

Αν και η αγορά στοιχήματος της Ιρλανδίας είχε προετοιμαστεί για αύξηση της φορολογίας που καλούνται να πληρώνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για την ενίσχυση των ιπποδρομιών, ο αρμόδιος υπουργός υποχώρησε υπό το βάρος πιέσεων και ανακοίνωσε ότι το θέμα θα εξεταστεί ξανά τον επόμενο χρόνο.

Κορυφαία χορηγία προς τις ιπποδρομίες ανακοίνωσε η Novibet

Η Novibet έχει καταφέρει να επεκτείνει, όχι μόνον τις επιχειρήσεις της, αλλά και τις χορηγίες της, και εκτός συνόρων και πρόσφατα ανακοίνωσε μια μεγάλη επιτυχία στην αγορά της Ιρλανδίας, όπου έχει παρουσία. Η Novibet θα αποτελεί χορηγό του ιπποδρομιακού φεστιβάλ Tattersalls Irish Guineas, το οποίο διεξάγεται φέτος στις 26-28 Μαΐου.

Ζωντανή μετάδοση ιπποδρομιών από τη Betbright

Η Betbright προσφέρει στους λάτρεις των ιπποδρομιών την ευκαιρία να παρακολουθθούν πλέον ζωντανά τις κούρσες της επιλογής τους, χάρη στη νέα υπηρεσία live streaming που λάνσαρε. Έτσι, κάθε παίχτης που στοιχηματίζει σε επιλεγμένες ιπποδρομίες έχει τη δυνατότητα να ζήσει σε ζωντανή μετάδοση τις συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα.

 

Βελτιώνει το στοίχημα στις ιπποδρομίες η William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιώσεις στον τομέα του ιπποδρομιακού στοιχήματος που προσφέρει στην ιστοσελίδα της. Οι βελτιώσεις αυτές οφείλονται στη συνεργασία της στοιχηματικής εταιρείας με την GBS (Global Betting Services) και προσφέρουν στους παίχτες ακόμη αποτελεσματικότερη στοιχηματική κάλυψη στις ιπποδρομίες.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τhe Trophy

Στα τέλη του Οκτωβρίου, το ιπποδρόμιο του Doncaster φιλοξενεί ένα ακόμη δημφιλές φεστιβάλ. Το The Trophy, το οποίο συγκεντρώνει όχι μόνον το ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης του Doncaster, αλλά και των φίλιππων από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα δημοφιλές διήμερο φεστιβάλ που ολοκληρώνεται με την ομώνυμη κούρσα.

 

H ΒΗΑ τιμώρησε την πολυνίκη τζόκεϊ για παράβαση κανονισμών

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horse Racing Authority) τιμώρησε τελικά την πολυνίκη τζόκεϊ (την διασημότερη τζόκεϊ στη χώρα) Hayley Turner, για παράβαση των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Δωρεάν μετάδοση ιπποδρομιών στη William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill δίνει πλέον στα μέλη της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και δωρεάν ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο, μέσω της υπηρεσίας Betting TV. Έτσι, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν πλέον να παρακολουθούν ζωντανά τις ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο, όχι μόνο μέσω ραδιοφώνου, αλλά και live streaming.

 

Κέρδη και ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Εκτός από το να καλύπτει τις κορυφαίες αγγλικές ιπποδρομίες, η Novibet διεξάγει στην ιστοσελίδα της και μια σειρά από εικονικές ιπποδρομίες σε καθημερινή βάση. Ο στοιχηματισμός στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, αποκτά σήμερα ενισχυμένη αξία, αφού όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη, αλλά και μία ανταμοιβή.

 Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Νέα κοινή πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η διοργανώτρια αγγλικών ιπποδρομιών ARC (Arena Racing Company) και το National Horseracing Museum ανακοίνωσαν από κοινού μια νέα πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα, η οποία θα ενισχύσει τις υπηρεσίες φροντίδας των αλόγων εκείνων που ολοκληρώνουν την καριέρα τους στα ιπποδρόμια. Η νέα αυτή πρωτοβουλία βασίζεται στο έργο του National Horseracing Museum και έχει την πλήρη οικονομική στήριξη της ARC.

Kαθημερινές κληρώσεις στις εικονικές ιπποδρομίες της BetFred

Εκτός από τις πραγματικές ιπποδρομίες που διεξάγονται ανά τον κόσμο, η BetFred δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και σε εικονικές κούρσες. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, οι παίχτες μπορούν να διεκδικούν συχνότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, καθώς οι εικονικές κούρσες διεξάγονται πολύ πιο συχνά από τις πραγματικές.

 

Νέα απο το διαδίκτυο