Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Πρωτοποριακός διαγωνισμός στις αγγλικές ιπποδρομίες από την Coral

Η εταιρεία στοιχήματος Coral ανακοίνωσε την έναρξη ενός πρωτοποριακού διαγωνισμού, στον οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι πελάτες της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που φέρνει τους παίχτες στη θέση του ιδιοκτήτη ενός αλόγου και που υπόσχεται να τους ανταμείβει κάθε φορά που το άλογο αυτό κερδίζει σε μία από τις ιπποδρομίες που συμμετέχει.

 Ο νέος αυτός διαγωνισμός της Coral διεξάγεται αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι παίχτες εκεί μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, μα και πλούσιες ανταμοιβές, όπως εισιτήρια για κορυφαίες ιπποδρομίες.

 

Ο νέος διαγωνισμός της Coral

 Ο νέος και πρωτοποριακός διαγωνισμός της Coral ονομάζεται Racing Club και στην ουσία αποτελείται από μια σειρά κληρώσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν δωρεάν συμμετοχή και να κληρώνονται για να γίνουν οι “ιδιοκτήτες” ενός από τα τέσσερα άλογα που έχει εκπαιδεύσει και έχει στην κατοχή της η Coral.

 Κάθε φορά που ένα από αυτά τα άλογα θα κερδίζει σε κάποια κούρσα, λοιπόν, οι “ιδιοκτήτες” του θα μοιράζονται τα κέρδη. Παράλληλα, στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα μοιράζονται εισιτήρια για κορυφαίες ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Τέσσερις νικητές στα πλασέ των ιπποδρομιών πληρώνει η Ladbrokes

Το επόμενο τριήμερο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φίλους των αγγλικών ιπποδρομιών και, ήδη από σήμερα, οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη (ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν) σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες κούρσες. Παράλληλα, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια προσφορά που θα μειώσει το ρίσκο των πλασέ στοιχημάτων τους.

Η τέταρτη θέση φέρνει επιστροφή χρημάτων στη BetFred

H στοιχηματική εταιρία BetFred ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων που μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο το ήδη μειωμένο ρίσκο που συνοδεύει ένα each way στοίχημα. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα επιστρέφει τα χαμένα χρήματα σε κάθε παίχτη που έχει τοποθετήσει ένα each way στοίχημα, επιλέγοντας ένα άλογο, αν αυτό τερματίσει στην τέταρτη θέση.

 

Σε φιλανθρωπίες θα καταλήξουν τα έσοδα των στοιχηματικών από το εικονικό Grand National

Πριν μερικές ημέρες, η ITV Racing, σε συνεργασία με την BHA, ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν ένα εικονικό φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, στη θέση του πραγματικού, που ακυρώθηκε, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωναϊό. Το φετινό Grand National θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου, με την τεχνολογία των εικονικών ιπποδρομιών, βασιζόμενο στα πραγματικά στατιστικά των αλόγων που θα συμμετείχαν. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στοιχήματος ανά τον κόσμο.

Kαι μέσω mobile app οι virtual ιπποδρομίες της Betshop

Αν και η Betshop δεν καλύπτει πραγματικές ιπποδρομίες στην ιστοσελίδα της, προσφέρει άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στις virtual, όχι μόνο μέσω υπολογιστή, αλλά και μέσω κινητού. Πλέον, μάλιστα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν μέσω κινητού στις virtual ιπποδρομίες, επιλέγοντας το ολοκαίνουργιο app, που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα πρακτικότητας.

 Η Betshop κάλυψε πρόσφατα ένα κενό που είχε στο mobile στοίχημα και πλέον προσφέρει στα μέλη της την επιλογή ενός mobile app, στο οποίο βρίσκονται και άφθονες virtual ιπποδρομίες για στοιχηματισμό.

 

Καταργούνται οι χρεώσεις καταθέσεων στις εικονικές ιπποδρομίες της Interwetten

H εταιρία στοιχημάτων Interwetten δεν προσφέρει στοίχημα στις πραγματικές ιπποδρομίες που διεξάγονται ανά τον κόσμο, αλλά έχει φροντίσει να ικανοποιήσει τους λάτρεις των ιπποδρομιών με μια σειρά από εικονικά αθλήματα, που περιλαμβάνουν αρκετές διαφορετικές επιλογές. Πολλές επιλογές έχουν και όσοι θέλουν να καταθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, προκειμένου να στοιχηματίσουν έπειτα στις εικονικές ιπποδρομίες, και πλέον όλες αυτές οι επιλογές προσφέρονται χωρίς την παραμικρή χρέωση.

Συνεχίζεται η πτώση στις οικονομικές επιδόσεις του στοιχήματος στις ελληνικές ιπποδρομίες

Πρόσφατα, η Ε.Ε.Ε.Π. παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία για τις οικονομικές επιδόσεις της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του 2021 και, όπως είναι φυσικό, στις επιμέρους κατηγορίες συμπεριλαμβάνεται και το στοίχημα στις ελληνικές ιπποδρομίες. Τα στοιχεία της Ε.Ε.Ε.Π. δείχνουν μια ακόμα μείωση στις οικονομικές επιδόσεις του στοιχήματος.

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Grand National από την Paddy Power

Πιθανότατα, οι περισσότεροι λάτρεις των ιπποδρομιών δεν έχουν ακόμη συνέλθει από τις συγκινήσεις και τις ανατροπές του φεστιβάλ του Cheltenham, αλλά καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί μπορεί η περίοδος του Cheltenham να τελείωσε, αλλά ξεκινά η περίοδος του Grand National!

Αυξημένα μέτρα επιβεβαίωσης αποτελεσμάτων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Association) ανακοίνωσε την υποχρεωτική υιοθέτηση κάποιων επιπλέον μέτρων επιβεβαίωσης των αποτελεσμάτων στις αγγλικές ιπποδρομίες, προκειμένου να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ακρίβεια και να ελαχιστοποιήσει το περιθώριο ανθρώπινου λάθους σε κάθε κούρσα. Τα νέα μέτρα θα ευνοήσουν το άθλημα στο σύνολό του, ενώ θα έχουν ως αποτέλεσμα και τη μεγαλύτερη ακρίβεια στα στοιχήματα που προσφέρουν οι εταιρείες και τοποθετούν οι παίχτες.

Έσοδα ρεκόρ εξασφάλισαν οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ

To HKJC (Hong Kong Jockey Club), το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή και την εκμετάλλευση των ιπποδρομιών στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε πως τα έσοδά του για τη σεζόν 2020-2021 ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ εξασφάλισαν έσοδα αυξημένα κατά 12,1%, σε σχέση με τη σεζόν 2019-2020.

Στα χέρια της Inspired Entertainment και το φετινό Virtual Grand National

Οι διοργανωτές του Virtual Grand National, της εικονικής ιπποδρομίας που έχει σκοπό να κινητοποιήσει το φίλιππο κοινό, εν όψει του κορυφαίου φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, θα διεξαχθεί και φέτος και τη διεξαγωγή του θα αναλάβει στον τεχνικό τομέα η Inspired Gaming. Πρόκειται για την έκτη συνεχόμενη φορά που η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού θα αναλάβει τη διεξαγωγή του εικονικού φεστιβάλ.

Ασφάλεια για το Grand National από τη Ladbrokes

Το Grand National, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, έχει ήδη ξεκινήσει και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή σε κάθε ιστοσελίδα που καλύπτει το γεγονός. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί παίχτες του στοιχήματος έχουν ήδη σπεύσει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, με την ελπίδα το άλογο της επιλογής τους να τερματίσει πρώτο στην κούρσα του, αλλά και τον φόβο του να μην αγωνιστεί καθόλου στον προγραμματισμένο αγώνα.

Δωρεάν παιχνίδι προγνωστικών στο Royal Ascot λανσάρει η Bet365

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot, ένα από τα κορυφαία στο ετήσιο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών, πλησιάζει και όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν φροντίσει να το καλύψουν με κάθε λεπτομέρεια στον στοιχηματικό τομέα. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Bet365, η οποία αποφάσισε να προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω, μέσω ενός νέου παιχνιδιού προγνωστικών.

Παραμένουν οι περιορισμοί στην διεξαγωγή των ιρλανδικών ιπποδρομιών

Οι ιρλανδικές ιπποδρομίες θα συνεχίσουν να διεξάγονται κανονικά τις επόμενες εβδομάδες, παρά τα νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ιρλανδίας, ωστόσο, οι θεατές δε θα είναι σε θέση να τις παρακολουθούν από κοντά. Οι ελπίδες των προηγούμενων εβδομάδων, σχετικά με την επιστροφή του κοινού στα ιρλανδικά ιπποδρόμια, καταποντίστηκαν, αφού η επιδημιολογική εικόνα της χώρας δεν δικαιολογεί χαλάρωση των μέτρων – το αντίθετο, μάλιστα.

Νέα μέθοδος καταθέσεων στην Sportingbet

Η Sportingbet δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να τοποθετούν στοιχήματα και στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες δεν έχουν παρά να χρησιμοποιούν χρήματα από τον λογαριασμό τους, προκειμένου να τοποθετούν προβλέψεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Όσο για τα χρήματα αυτά, μπορούν να τροφοδοτούν τον λογαριασμό τους με μια μεγάλη γκάμα εναλλακτικών μεθόδων.

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στο Cheltenham η Paddy Power

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, το κορυφαίο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, ξεκινά την Τρίτη 12 Μαρτίου και τα μέλη των εταιρειών στοιχήματος έχουν άφθονες ευκαιρίες, όχι μόνο να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και να εκμεταλλευτούν συμφέρουσες προσφορές. Μια τέτοια προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της Paddy Power και να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στις κούρσες της πρώτης ημέρας του Cheltenham.

Ιπποδρομίες με αμαξίδια (trot)

Τη μερίδα του Λέοντος στις ιπποδρομίες με αμαξίδια, μοιράζονται η Γαλλία και οι Σκανδιναβικές χώρες, όπου το Trot Racing (ή Harness Racing) είναι αρκετά διαδεδομένο με το Παρίσι να κατέχει τη κορυφαία παγκοσμίως κούρσα με αμαξίδια, τη Prix d’Amerique.

Το αμαξίδιο είναι συνήθως δίτροχο, όπου ο οδηγός (και όχι αναβάτης όπως στις επίπεδες και στις μετ’ εμποδίων) στέκεται κυρτός, χωρίς να κάθεται, ενώ στη Γαλλία τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται και αμαξίδιο με σέλα.

Μπορούν ξανά να ζητήσουν ανάληψη τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Mybet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Mybet δε μπρούν εδώ και μερικές ημέρες ούτε να τοποθετήσουν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες ή σε άλλα αθλήματα ούτε να πραγματοποιήσουν ανάληψη των χρημάτων που βρίσκονται στον λογαριασμό τους. Η εταιρεία έκλεισε την στοιχηματική ιστοσελίδα της, μετά την κήρυξη χρεοκοπίας και ζητούσε εδώ και ημέρες υπομονή από τα μέλη της, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανάληψης των χρημάτων που διατηρούν στους λογαριασμούς τους.

Στοιχήματα Each Way Extra προσφέρει η Bet365

Οι παίχτες που συνηθίζουν να τοποθετούν πλασέ στοιχήματα στις ιπποδρομίες, προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους, έχουν μια εξαιρετικά χρήσιμη δυνατότητα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365. Η δυνατότητα αυτή ονομάζεται Each Way Extra και τους δίνει την ευκαιρία να διαμορφώσουν όπως θέλουν το πλασέ στοίχημα που θα τοποθετήσουν σε μία ιπποδρομία και να μειώσουν ακόμη περισσότερο το ρίσκο.

 

Επιστρέφει με πλούσια έπαθλα ο διαγωνισμός Betshop Bomb

Η Betshop προσφέρει στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη και στις εικονικές ιπποδρομίες και σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και όσοι στοιχηματίζουν μόνο στα virtual sports έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και προσφορές που τους μοιράζουν πλούσια έπαθλα. Μια τέτοια ευκαιρία θα έχουν όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και αυτή την Παρασκευή, 12 Ιουνίου, χάρη στην επιστροφή του διαγωνισμού Betshop Bomb.

Συνεχόμενα bonus κατάθεσης στη Betshop

Η Betshop διατηρεί στην ιστοσελίδα της, όχι μία, αλλά δύο ηλεκτρονικές πλατφόρμες με εικονικές ιπποδρομίες, προσφέροντας στους λάτρεις του αθλήματος αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, παρά το γεγονός ότι δεν καλύπτει πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο. Οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες δεν έχουν παρά να τροφοδοτήσουν τον λογαριασμό τους με τα απαραίτητα χρήματα και έπειτα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις εικονικές κούρσες.

 

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες η BetFair

Η BetFair θα ανταμείψει σήμερα όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ιπποδρομίες και οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, αρκεί να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

 Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Mειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες μετ’ εμποδίων στην Betbright

Για μια ακόμη ημέρα, το ενδιαφέρον των περισσότερων λάτρεων των αγγλικών ιπποδρομιών θα στραφεί στις κούρσες μετ’ εμποδίων, καθώς διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες, σε ιπποδρόμια όπως αυτά των Huntingdon, Market Rasen και Taunton. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην Betbright και στοιχηματίσουν στις συγκεκριμένες ιπποδρομίες, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 Άλλωστε, η Betbright ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Αυξήθηκαν τα έσοδα των ελληνικών ιπποδρομιών τον Ιανουάριο

Ο Ιανουάριος του 2023 έφερε αυξημένα έσοδα στις ελληνικές ιπποδρομίες, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ε.Ε.Ε.Π.. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι οι ελληνικές ιπποδρομίες εξασφάλισαν και αυξημένο τζίρο και αυξημένα έσοδα τον πρώτο μήνα της χρονιάς.

 Όπως είναι φυσικό, η αύξηση των εσόδων των ιπποδρομιών έφερε και περισσότερα έσοδα στο ελληνικό κράτος, μέσω της φορολογίας.

 

Οι επιδόσεις των ελληνικών ιπποδρομιών

Ενισχυμένες αποδόσεις στο Cheltenham από την Paddy Power

H Paddy Power συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες του Cheltenham Festival και τους επιτρέπει όχι μόνο να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, υποσχόμενη επιστροφές χρημάτων σε επιλεγμένες κούρσες, αλλά και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη, ενισχύοντας τις αποδόσεις σε κάθε κούρσα.

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Πλασέ

H εκκίνηση μιας κούρσας στις ιπποδρομίες δεν αποτελεί μόνο την έναρξη των συγκινήσεων που προκαλεί στους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και την έναρξη της αγωνίας που συνοδεύει κάθε στοίχημα που έχει τοποθετηθεί. Άλλωστε, η διεκπεραίωση του στοιχήματος δεν πρόκειται παρά να αργήσει μερικά δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα η αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο.

Nέα στοιχηματική πλατφόρμα για τις ιπποδρομίες από τη Unibet

Η Unibet λάνσαρε μια ολοκαίνουργια ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού για τις ιπποδρομίες. Η νέα πλατφόρμα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα μέλη της που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και αποτελεί το νέο βήμα επέκτασης της στοιχηματικής εταιρείας στις ιπποδρομίες, μετά την απόκτηση και ενσωμάτωση των “περιουσιακών στοιχείων” (μέλη, χορηγίες και υπηρεσίες) της Stan James.

Betrally: Bonus επαναφόρτισης 20 ευρώ στις εικονικές ιπποδρομίες

Οι λάτρεις των εικονικών ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στη Betrally έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα bonus επαναφόρτισης, το οποίο μπορεί να αγγίξει τα 20 ευρώ. Πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει καθ΄όλη τη διάρκεια του Αυγούστου και δίνει την ευκαιρία στους παίχτες να στοιχηματίζουν χωρίς ρίσκο.

 

Δημιουργία… στάβλου στο ιπποδρομιακό στοίχημα προσφέρει η Bet365

Η Bet365 προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στοιχήματος σε ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο και το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν τα μέλη της είναι να διαλέξουν ανάμεσα στις δεκάδες κούρσες που προσφέρονται καθημερινά. Ένα νέο εργαλείο που προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα, όμως, έρχεται να διευκολύνει τη ζωή των όσων στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, ειδικά αν είναι προσηλωμένοι σε συγκεκριμένα άλογα.

Cheltenham: Ζωντανή μετάδοση και μέσω κινητού από τη Winner

H Winner έχει επικεντρωθεί αυτές τις ημέρες στη διεξαγωγή του Cheltenham Festival, φροντίζοντας όχι μόνο να καλύψει κάθε κούρσα με αποδόσεις σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές, αλλά και να ανακοινώσει ένα πλήθος προσφορών και υπηρεσιών, για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο δεύτερο μεγαλύτερο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει το σημερινό Stoiximan Mission

Ο Stoiximan ανακοίνωσε ένα νέο Mission σήμερα και δίνει την ευκαιρία για κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, σε όσα μέλη του τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές εικονικές κούρσες. Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αναλάβουν τη σχετική αποστολή και έπειτα να την εκπληρώσουν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

 Κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα, μάλιστα, θα εξασφαλίσει την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσει ή θα χάσει.

 

Νέα απο το διαδίκτυο