Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Οι virtual ιπποδρομίες ήρθαν στη Winmasters

Η Winmasters προσφέρει μια τεράστια γκάμα στοιχημάτων σε δεκάδες αθλήματα, μα όχι και στις ιπποδρομίες. Επιπλέον, σε αντίθεση με πολλές άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες, μέχρι πρότινος δεν έδινε ούτε τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε virtual ιπποδρομίες.

 Αυτό, όμως, έχει πλέον αλλάξει και τα μέλη της Winmasters είναι σε θέση να τοποθετούν τα στοιχήματά τους σε εικονικές κούρσες ιπποδρομιών και να απολαμβάνουν τη ρεαλιστική δράση. Η Winmasters προσφέρει πλέον και virtual sports και ανάμεσά τους βρίσκονται και οι virtual ιπποδρομίες.

 

Οι virtual ιπποδρομίες της Winmasters

 Τα μέλη της Winmasters μπορούν πλέον να επισκέπτονται την ενότητα των virtual sports και να τοποθετούν στοιχήματα και στις εικονικές ιπποδρομίες της. Η Winmasters προσφέρει πλέον τρία διαφορετικά παιχνίδια με ιπποδρομίες, καθώς συνεργάζεται με δύο διαφορετικές εταιρείες λογισμικού, που της παρέχουν τις δικές τους προτάσεις. Πρόκειται για τις LEAP και Golden Race.

 Οι παίχτες, λοιπόν, μπορούν να στοιχηματίζουν στις κούρσες των παιχνιδιών αυτών, που ξεκινούν κάθε μερικά λεπτά (ή άμεσα, μετά την τοποθέτηση στοιχημάτων) και να επιλέγουν ανάμεσα σε διαφορετικές αγορές. Επιπλέον, είναι σε θέση να παρακολουθούν τη συναρπαστική δράση, μέσω των γραφικών των παιχνιδιών, που είναι κορυφαία, αλλά και άκρως ρεαλιστικά.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει στα μέλη της ο Stoiximan

Ο Stoiximan ανακοίνωσε μια νέα αποστολή για τα μέλη του που στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες και υπόσχεται να τους ανταμείψει με πλούσια δώρα, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να εκπληρώσουν την αποστολή. Οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και περιστροφές σε επιλεγμένα φρουτάκια, μεταξύ άλλων, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες.

 

Οι λεπτομέρειες του Stoiximan Mission

Αποζημιώνει τον δεύτερο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες η William Hill

Για μια ακόμη ημέρα, η William Hill δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, μέσω μιας συμφέρουσας προσφοράς. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δεν τερμάτισε στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

 Η νέα προσφορά της William Hill ισχύει για επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες και σε αυτή θα συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα, τα οποία θα πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Christmas Festival

Ο ερχομός των Χριστουγέννων σημαίνει ένα και μόνο πράγμα για όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν το ιπποδρόμιο του Kempton – τη διοργάνωση του Christmas Festival, του προτελευταίου σημαντικού φεστιβάλ της χρονιάς που υπόσχεται μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις στους λάτρεις των ιπποδρομιών μετ’ εμποδίων.

 

Σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα κέρδη των στοιχηματικών από το Britannia Stakes

Σε μερικές ημέρες διεξάγεται ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο: το Britannia Stakes, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά στοιχήματα, αλλά και χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Άλλωστε, οι στοιχηματικές εταιρείες που θα δεχτούν στοιχήματα για τις ιπποδρομίες δεσμεύτηκαν ότι θα προσφέρουν τα κέρδη τους σε φιλανθρωπίες.

 Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε με αφορμή τους εορτασμούς για τον πλατινένιο ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έκλεισε 70 χρόνια στο θρόνο.

 

Η νέα πρωτοβουλία στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power υπόσχεται και σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, αυξάνοντας τις νικητήριες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι θα πληρώσουν 4 νικητήριες θέσεις στα πλασέ που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται να πληρώσει τέσσερις νικητήριες θέσεις στις εξής σημερινές ιπποδρομίες: σε αυτή των 18:20 στο Newcastle και σε αυτή των 22:00 στο Windsor.

 

Nέο συλλογικό όργανο στις ελληνικές ιπποδρομίες

Μια ομάδα 11 προπονητών των ελληνικών ιπποδρομιών σχημάτισαν πριν από μερικές ημέρες ένα νέο συλλογικό όργανο, με στόχο την ενίσχυση της φωνής του κλάδου και την καταπολέμηση όλων εκείνων των συμπεριφορών και πράξεων που έχουν επηρεάσει αρνητικά το άθλημα τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για την Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ), στην οποία συμμετέχουν κάποιοι από τους κορυφαίους προπονητές του κλάδου.

Αλλαγές στους όρους των εγγυημένων αποδόσεων ανακοίνωσε η William Hill

Η William Hill συνοδεύει τις αγγλικές ιπποδρομίες από μία ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά, αφού εγγυάται τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις και δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους. Εξαιτίας των μειωμένων εσόδων που εξασφαλίζει πλέον, όμως, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στη συγκεκριμένη προσφορά, οι οποίες θα επηρεάσουν αρνητικά τους παίχτες.

Παρολί στις ιπποδρομίες με ανταμοιβές στην ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair

Η ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair δίνει για μια ακόμη ημέρα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές τις ιπποδρομίες, χάρη σε μια προσφορά. Η σημερινή προσφορά αφορά στα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της BetFair στις ιπποδρομίες και μπορεί να ανταμείψει τους παίχτες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Επιπλέον θέση στο Royal Ascot πληρώνει η Ladbrokes

Οι ιπποδρομίες στο Royal Ascot συνεχίζονται και σήμερα, δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, και το ίδιο συμβαίνει και με τις προσφορές που αφορούν στις ιπποδρομίες και ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Μια τέτοια προσφορά προέρχεται σήμερα από την Ladbrokes, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες κούρσες του φεστιβάλ.

 Αναλυτικότερα, η Ladbrokes υπόσχεται να πληρώσει μία επιπλέον θέση στα each way στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες του φεστιβάλ Royal Ascot.

Μειωμένο ρίσκο στο Lingfield υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Betbright

Η εταιρία στοιχήματος Betbright υπόσχεται σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες και συγκεκριμένα σε μία από τις αγγλικές ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος. Πρόκειται για την κούρσα των 16:50 που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Lingfield, στην οποία τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

Αποζημίωση της δεύτερης θέσης στις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

H εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να μειώσει σημαντικά το ρίσκο που θα συνοδεύει τα κατάλληλα στοιχήματα στο γκανιάν. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι υπόσχονται να αποζημιώσουν όσους στοιχηματίσουν σε ένα άλογο και αυτό δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει για επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και συγκεκριμένα για εκείνες που διεξάγονται στο Ayr και στο Windsor.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National

Τα βλέμματα των Βρετανών φίλων του ιπποδρόμου και όχι μόνο, είναι κάθε χρόνο στραμμένα στη κωμόπολη του Aintree (λίγο έξω απο το Liverpool) όπου μέσα σε 1 τριήμερο στις πρώτες ημέρες του Απριλίου διεξάγεται το διάσημο φεστιβάλ ιπποδρομίας Grand National. Το ιστορικό αυτό τουρνουά λαμβάνει χώρο κάθε χρόνο και προσφέρει μερικές απο τις πιο συγκλονιστικές κούρσες εδώ και 175 χρόνια!

Ιπποδρομίες στην Ιαπωνία

Η κορυφαία ασιατική χώρα ιπποδρομιών, δίχως αμφισβήτηση, είναι η Ιαπωνία, με περισσότερες από 21,000 κούρσες ετησίως να διεξάγονται στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, σε τρεις διαφορετικούς τύπους: Επίπεδες ιπποδρομίες (Flat racing), με εμπόδια (Jump racing) και το ιδιόμορφο Draft Racing (ή Ban'ei Racing) που είναι κούρσες με αμαξίδια που μοιάζουν με έλκυθρα!

 

H BetVictor εγκαινίασε τη νέα εποχή διαφημίσεων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Πριν μερικές εβδομάδες, η BHA (British Horseracing Authority) αποφάσισε να επιτρέψει για πρώτη φορά την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω πινακίδων LED στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που άδραξε την ευκαιρία ήταν η BetVictor, η οποία εγκαινίασε τη νέα εποχή των σύγχρονων διαφημίσεων στα αγγλικά ιπποδρομία.

Διπλασιάστηκε η κίνηση στις στοιχηματικές ιστοσελίδες κατά το Royal Ascot

Το φετινό Royal Ascot ήταν αρκετά ιδιαίτερο, αφού αποτέλεσε το πρώτο στην ιστορία του φεστιβάλ ιπποδρομιών που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ενώ παράλληλα αποτέλεσε και το πρώτο μεγάλο γεγονός στις αγγλικές (μα και παγκόσμιες) ιπποδρομίες, μετά από μια ξηρασία μηνών, εξαιτίας του lockdown. Μια ακόμη ιδιαιτερότητα που διαπίστωσαν στην πράξη οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, τέλος, ήταν το ότι οι κούρσες του φεστιβάλ ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς στους παίχτες!

Ιδιωτικοποίηση του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος θέλει η δυτική Αυστραλία

Η κυβέρνηση της δυτικής Αυστραλίας προσανατολίζεται στην πώληση και ιδιωτικοποίηση του TAB (Totalisator Agency Board), του κρατικού οργανισμού που διατηρεί το μονοπώλιο του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, η πώληση του TAB θα ενισχύσει οικονομικά τις ιπποδρομίες της δυτικής Αυστραλίας.

 Προς το παρόν, όμως, απαιτείται να ολοκληρωθούν και να ψηφιστούν οι σχετικοί νόμοι, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώληση του οργανισμού έως το τέλος του 2020.

 

Οι αλλαγές που θα φέρει η πώληση του TAB

BetFred: Δωρεάν στοίχημα στις εικονικές ιπποδρομίες

Η εταιρία στοιχημάτων BetFred χαρίζει στα μέλη της που θα τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα στις εικονικές ιπποδρομίες μέσω του κινητού τους ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ. Πρόκειται για ένα στοίχημα που θα εξασφαλίσουν όσοι παίχτες κατεβάσουν και εγκαταστήσουν στο κινητό τους το νέο app της εταιρείας, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε διαφορετικά εικονικά αθλήματα.

 

Ανάρπαστο το μεγάλο αουτσάιντερ του Investec Derby

Θέλοντας να προκαλέσουν την τύχη τους, αρκετοί παίχτες του στοιχήματος έχουν αποφασίσει να στηρίξουν το μεγάλο αουτσάιντερ του Investec Derby, της κορυφαίας κούρσας του φεστιβάλ Epsom Derby. Πρόκειται για το άλογο Diore Lia, το οποίο σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα να τερματίσει πρώτο. Για αυτόν τον λόγο, η απόδοση που το συνοδεύει αγγίζει το 1500.00!

 

Γίνονται και θαύματα…

Με περιορισμούς και μέτρα ασφαλείας συνεχίζουν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

Η HRI (Horse Racing Ireland) αποφάσισε πως οι ιρλανδικές ιπποδρομίες θα συνεχίσουν να διεξάγονται, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες, αλλά φρόντισε να θέσει μια σειρά από περιορισμούς, οι οποίοι θα ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας κατά της εξάπλωσης του κορωναϊού. Το σημαντικότερο από τα μέτρα που ανακοίνωσε η HRI είναι η διεξαγωγή των κουρσών κεκλεισμένων των θυρών.

Αντιπαραθέσεις και κόντρες στις ελληνικές ιπποδρομίες

Η εικόνα των ελληνικών ιπποδρομιών τους τελευταίους μήνες δεν είναι και η πιο θετική, αφού η αγωνιστική δράση έχει δώσει σε πολλές περιπτώσεις τη θέση της στο προσκήνιο σε αντιδικίες και κόντρες παραγόντων, οι οποίες στιγματίζουν το άθλημα και οδηγούν τους Έλληνες παίχτες μακριά από τον στοιχηματισμό – και τους κατευθύνουν στην εναλλακτική των διεθνών ιπποδρομιών που είναι διαθέσιμες στο αμοιβαίο στοίχημα και στο online.

“Το χειρότερο Cheltanham στην Ιστορία” για τις εταιρείες στοιχήματος

Το φετινό φεστιβάλ του Cheltenham ανήκει πλέον στο παρελθόν, με πολλούς παίχτες του στοιχήματος να μετρούν τα κέρδη τους από τις σωστές προβλέψεις τους. Και αυτές φαίνεται πως ήταν φέτος περισσότερες από ποτέ, καθώς τα φαβορί ήταν αυτά που κέρδισαν τις περισσότερες κούρσες, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη που απόλαυσαν.

 

BetFair: Σειρά από webcasts για το Cheltenham

Η BetFair προσφέρει μια νέα υπηρεσία, όχι μόνο στα μέλη της, αλλά και στους απανταχού λάτρεις των ιπποδρομιών, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham. Πρόκειται για μια σειρά από webcasts, βίντεο που παρουσιάζουν πάνελ ειδικών να αναλύουν τις κούρσες και να προσφέρουν συμβουλές και προγνωστικά.

 

All-Star… ομιλητές

Προς σημαντική ανάπτυξη οδεύουν οι ιπποδρομίες στη Νέα Ζηλανδία

Οι αρμόδιες Αρχές της Νέας Ζηλανδίας είναι άκρως αισιόδοξες, σχετικά με την ανάπτυξη των ιπποδρομιών της χώρας, μετά την αντικατάσταση του New Zealand Racing Board από το RITA (Racing Industry Transition Agency), το νέο οργανισμό διεξαγωγής ιπποδρομιών. Το RITA θα έχει περιορισμένη θητεία και σκοπός του είναι ακριβώς αυτός: να οδηγήσει τις ιπποδρομίες της χώρας σε μια ανοδική πορεία και έπειτα να παραδώσει τα ηνία σε μια ολοκαίνουργια αρμόδια Αρχή.

Πρόταση απαγόρευσης του online στοιχήματος στις ιπποδρομίες στις ΗΠΑ

Δύο γερουσιαστές των ΗΠΑ, οι Tom Udall και Joe Pitts, προχώρησαν σε πρόταση κατάργησης της εξαίρεσης των ιπποδρομιών από την απαγόρευση του στοιχήματος, προκαλώντας αντιδράσεις στις Αρχές του αθλήματος και στους παίχτες του ονλαϊν στοιχήματος καθώς και στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν στοίχημα στις ιπποδρομίες.

 

Ladbrokes: Αυξημένες πιθανότητες νίκης στις σημερινές αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες

Η Ladbrokes καλύπτει σήμερα το σύνολο των ιπποδρομιών που διεξάγονται σε Αγγλία και Ιρλανδία και δίνει στα μέλη της αυξημένες πιθανότητες νίκης, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες της ημέρας. Συγκεκριμένα, η σημερινή προσφορά της Ladbrokes υπόσχεται να πληρώσει ως νικητήρια τα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της, ακόμη κι αν τα άλογα της επιλογής τους δεν τερματίσουν σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

Ραδιενεργό τρόπαιο θα εξασφαλίσει ο νικητής του Paddy Power Plate στο Cheltenham

Σε μερικές ημέρες θα ξεκινήσει ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου, το Cheltenham, το οποίο αποτελείται από κούρσες μικρότερης και μεγαλύτερης βαρύτητας. Μία από τις κούρσες που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, όμως, το Paddy Power Plate, θα πρωτοπορήσει φέτος, αφού ο νικητής της θα εξασφαλίσει ένα τρόπαιο που δε μοιάζει με οτιδήποτε άλλο.

Ξανά ρεκόρ εσόδων για το ιπποδρόμιο Churchill Downs

To ιπποδρόμιο Churchill Downs, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2023 και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, οι επιδόσεις του ήταν για μια ακόμα φορά εξαιρετικές. Το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, μάλιστα, επέτρεψε στο ιπποδρόμιο να εξασφαλίσει έσοδα ρεκόρ.

Επιστροφή χρημάτων στο Grand National από τη BetFred

H BetFred ανακοίνωσε μια προσφορά επιστροφής χρημάτων για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, το οποίο διεξάγεται στις 11 Απριλίου στο ιπποδρόμιο Aintree της Αγγλίας. Πρόκειται για μια προσφορά που αφορά σε όσους στοιχηματίσουν πριν την έναρξη της κούρσας σε ένα άλογο και αυτό τελικά δε συμμετάσχει.

Εκσυγχρονίζει τα πρακτορεία της στην Ιρλανδία η Boylesports

Η Boylesports διατηρεί αρκετά στοιχηματικά πρακτορεία στην Ιρλανδία, τα οποία προσφέρουν, όχι μόνο στοιχήματα στις ιπποδρομίες, αλλά και μια σειρά πληροφοριών και στατιστικών, που οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίσουν σε έντυπη μορφή. Τα χαρτιά με τη φόρμα και τα στατιστικά των αλόγων που συμμετέχουν στις ιπποδρομίες της ημέρας, όμως, θα αποτελούν σύντομα παρελθόν στα πρακτορεία της Boylesports, καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ψηφιοποιήσουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και να τις προσφέρουν μόνο μέσω ειδικών touch screens.

Εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες στο ιπποδρομιακό στοίχημα υπόσχεται η Ladbrokes

Η Ladbrokes διατηρεί μια εξαιρετικά επιτυχημένη ιστοσελίδα στοιχήματος, αλλά και ένα μεγάλο δίκτυο στοιχηματικών πρακτορείων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, όπου προσφέρει υπηρεσίες ιπποδρομιακού στοιχήματος. Οι υπηρεσίες αυτές στον επίγειο τομέα αναμένεται σύντομα να εκσυγχρονιστούν πλήρως, χάρη στα στοιχηματικά πρακτορεία του μέλλοντος που ετοιμάζει η Ladbrokes.

Νέα απο το διαδίκτυο