Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: BetVictor

Η εταιρία online στοιχήματος BetVictor ανήκει στον Victor Chandler, τον άνθρωπο που έγινε γνωστός για το ότι δεν πρόκειται ποτέ να σου αρνηθεί κάποιο στοίχημα! Φυσικό επόμενο είναι, λοιπόν, να μη λείπουν από την ιστοσελίδα της σημαντικά στοιχήματα, όπως αυτά των ιπποδρομιών. Στη BetVictor, οι παίχτες θα βρουν μια ποικιλία αγώνων από Αγγλία, Ιρλανδία και Νότια Αφρική, μεταξύ άλλων, και θα μπορέσουν να καταθέσουν όχι μόνο απλά στοιχήματα, μα και άλλα, όπως το forecast και το tricast. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν και live, αλλά και να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες που τους ενδιαφέρουν.

Κάθε απορία τους ή πρόβλημά τους, τέλος, θα λυθεί από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό λειτουργεί όλο το 24ωρο, προσφέρει αρκετές εναλλακτικές μεθόδους επικοινωνίας, αλλά δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα (όπως και η ιστοσελίδα).

 

Μετάβαση στην στοιχηματική ιστοσελίδα της BetVictor

 

Είδη στοιχήματος / Διοργανώσεις

H BetVictor συγκεντρώνει στην ιστοσελίδα της ιπποδρομίες από χώρες όπως η Αγγλία, η Ιρλανδία και η Νότια Αφρική και προσφέρει αρκετές επιλογές στους παίχτες, καλύπτοντας αρκετούς αγώνες καθημερινά. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να αναζητήσουν τους αγώνες μέχρι και των επόμενων τριών ημερών.

Οι επιλογές τους είναι αρκετές και όσον αφορά στον τύπο του στοιχήματος που θα καταθέσουν. Τα μονά μπορούν να συνδυαστούν και σε παρολί, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής περισσότερων του ενός αγωνιζόμενους σε κάθε αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να καταθέσουν και forecast ή tricast (τα δύο ή τρία άλογα που θα τερματίσουν πρώτα, άσχετα από τη σειρά τους), καθώς και combination forecast και tricast, στα οποία θα πρέπει να προβλέψουν και τη σειρά τερματισμού τους. Επιπλέον, μπορούν να συνδυάσουν τα στοιχήματά του σε δυάδες ή τριάδες, ακόμη και σε μεγαλύτερα συστήματα, όπως το yankee.

 

Δυνατότητες στοιχηματισμού (live, mobile κτλ.)

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν την επιλογή να στοιχηματίσουν και live στη BetVictor, καθώς οι σημαντικότεροι αγώνες προσφέρονται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Στην περίπτωση, μάλιστα, που τοποθετήσουν το στοίχημά τους, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα, μέσω της υπηρεσίας live streaming της εταιρείας.

Επιπλέον, όλοι παίχτες της BetVictor έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν όχι μόνο μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους, αλλά και μέσω του κινητού τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εταιρείας και να ξεκινήσουν τα στοιχήματα.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της BetVictor δεν υποστηρίζει πλέον την ελληνική γλώσσα αλλά οι παίχτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του στα Αγγλικά είτε τηλεφωνώντας (χωρίς χρέωση) είτε ζητώντας να επικοινωνήσουν οι υπεύθυνοι μαζί τους είτε στέλνοντας e-mail είτε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία live chat. Όσον αφορά το ωράριο, αυτό είναι 24ωρο.

 

Άλλες υπηρεσίες στοιχήματος

Εκτός από τις ιπποδρομίες και τις κυνοδρομίες, η BetVictor καλύπτει περισσότερες από 30 κατηγορίες, με δημοφιλή (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις) και λιγότερο δημοφιλή (χόκεϊ επί πάγου, κρίκετ, βόλεϊ) αθλήματα και ειδικές κατηγορίες (show business κτλ.). Η ποικιλία που προσφέρει η BetVictor είναι τεράστια, καθώς καλύπτονται οι σημαντικότερες διοργανώσεις από ολόκληρο τον κόσμο και οι περισσότερες στοιχηματικές αγορές – μεταξύ τους και το ασιατικό χάντικαπ.

Φυσικά, δεν απουσιάζει και το live στοίχημα. Και σε αυτή την περίπτωση, οι επιλογές των παιχτών είναι δεκάδες, καθώς η BetVictor καλύπτει τους αγώνες των δημοφιλέστερων αθλημάτων, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις και το γκολφ. 

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Victor Chandler International Ltd ιδρύθηκε το 1946 στη Μεγάλη Βρετανία και δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητικού (και όχι μόνο) στοιχήματος για αρκετές δεκαετίες. Το 1999, η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στο Γιβραλτάρ και ξεκίνησε την online δράση της με άδεια από τις εκεί Αρχές. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό, εξασφαλίζοντας νέα μέλη και τεράστια κέρδη, όχι μόνο στο χώρο του στοιχήματος, αλλά και σε αυτούς των online και live καζίνο και του πόκερ.

Μετάβαση στην στοιχηματική ιστοσελίδα της BetVictor

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Αυξάνεται ο αριθμός κουρσών στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot

Οι διοργανωτές του Royal Ascot ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι σκοπεύουν να αυξήσουν τον αριθμό των κουρσών που θα πραγματοποιηθούν στο φετινό φεστιβάλ και ήδη οι λάτρεις των ιπποδρομιών, αλλά και πολλές εταιρείες στοιχήματος έχουν εκφράσει τον ενθουσιασμό τους. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι κάθε αγωνιστική ημέρα του Royal Ascot θα αποτελείται από εφτά κούρσες, το οποίο σημαίνει ότι οι λάτρεις των ιπποδρομιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν και να στοιχηματίσουν σε συνολικά 35 κούρσες, από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου.

 

Αλλάζει ο τρόπος χρηματοδότησης των νορβηγικών ιπποδρομιών

Το υπουργείο Τροφίμων και Γεωργίας της Νορβηγίας, που μεταξύ άλλων είναι αρμόδιο και για τους οργανισμούς που ευθύνονται για τη διεξαγωγή ιπποδρομιών στη χώρα, ανακοίνωσε μια νέα σειρά κανόνων, η οποία αλλάζει τον τρόπο χρηματοδότησης των οργανισμών αυτών και κατ΄ επέκταση των ιπποδρομιών. Οι νέοι κανόνες θα ισχύσουν από την τρέχουσα χρονιά και στόχος τους είναι η αποτελεσματικότερη χρηματοδότηση.

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το φετινό Cheltenham

Η φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham ξεχώρισε όχι μόνο για τις συγκινήσεις που προσέφερε σε όσους παρακολούθησαν τις κούρσες και στοιχημάτισαν στους νικητές, αλλά και για ένα πλήθος ρεκόρ που έσπασε (ή παραλίγο να σπάσει). Το δεύτερο σημαντικότερο φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αγγλίας, άλλωστε, γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο, με αποτέλεσμα ελάχιστοι πλέον να εκπλήσσονται από το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει.

Νέα στατιστικά και προγνωστικά στα πρακτορεία στοιχήματος της Paddy Power

Η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power ενίσχυσε τη συνεργασία της με την SpotlightSports, την ιδιοκτήτρια της εφημερίδας RacingPost, προκειμένου να προσφέρει αναλυτικά στατιστικά και προγνωστικά στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά στο δίκτυο στοιχηματικών πρακτορείων της PaddyPower σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και θα προσφέρει έναν πλούτο πληροφοριών στους παίχτες του στοιχήματος.

Novibet: Παρολί με ανταμοιβές στις σημερινές ιπποδρομίες

Η Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που συνηθίζουν να τοποθετούν παρολί στοιχήματα στα αθλήματα της επιλογής τους και τη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να την εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, οι ενδιαφερόμενοι (ανεξάρτητα από το ποιο άθλημα προτιμούν) είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα σε σημερινά αθλητικά γεγονότα.

Αυξήθηκαν τα έσοδα στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Νέας Ζηλανδίας

Σύμφωνα με τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η TAB NZ (υπεύθυνη για τη διοργάνωση των ιπποδρομιών στη Νέα Ζηλανδία και για την αποκλειστική διάθεση ιπποδρομιακού στοιχήματος), τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος αυξήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν αύξηση 12,7%, σε σχέση με πέρσι, αλλά μείωση 12,3%, σε σχέση με τον εξαιρετικά επιτυχημένο Νοέμβριο του 2020.

 

Τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νέα Ζηλανδία

Ενισχύεται ο τομέας του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Netbet

Η Netbet ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα συνεργασία με τη SIS, την εταιρεία που είναι παγκοσμίως γνωστή για τις υπηρεσίες που προσφέρει παγκοσμίων στον τομέα των ζωντανών μεταδόσεων των ιπποδρομιών. Η νέα συνεργασία θα ενισχύσει σημαντικά τον τομέα ιπποδρομιακού στοιχήματος της Netbet, καθώς θα φέρει περισσότερες κούρσες για στοιχηματισμό, αλλά και για ζωντανή παρακολούθηση.

Nέες εικονικές ιπποδρομίες στην ιστοσελίδα στοιχήματος του ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ συνεργάζεται εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Inspired (η οποία δικαίως θεωρείται μια από τις κορυφαίες στον τομέα των virtual sports) και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα virtual sports (συμπεριλαμβανομένων και των εικονικών ιπποδρομιών) στους πελάτες των επίγειων στοιχηματικών πρακτορείων του. Η συνεργασία του με την Inspired, όμως, επεκτείνεται και πλέον οι εικονικές ιπποδρομίες της θα είναι διαθέσιμες και στην στοιχηματική ιστοσελίδα του OΠΑΠ.

Αμεσότερες αναλήψεις προσφέρει η Betshop

Η Betshop δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε καθημερινή βάση σε εικονικές ιπποδρομίες και οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν τις προβλέψεις τους και να διεκδικούν κέρδη. Οι τυχεροί θα φτάσουν σε ένα σημείο που θα θελήσουν να πραγματοποιήσουν ανάληψη των κερδών τους και η Betshop προσφέρει πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές.

Mειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες μετ’ εμποδίων στην Betbright

Για μια ακόμη ημέρα, το ενδιαφέρον των περισσότερων λάτρεων των αγγλικών ιπποδρομιών θα στραφεί στις κούρσες μετ’ εμποδίων, καθώς διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες, σε ιπποδρόμια όπως αυτά των Huntingdon, Market Rasen και Taunton. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην Betbright και στοιχηματίσουν στις συγκεκριμένες ιπποδρομίες, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 Άλλωστε, η Betbright ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Οι ιπποδρομίες της Αργεντινής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της SIS

Η SIS, η εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες κάλυψης ιπποδρομιών από όλον τον κόσμο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της, προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με το Hipódromo Argentino de Palermo της Αργεντινής. Η νέα συμφωνία σημαίνει ότι οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με τη SIS, όπως οι Bet365, William Hill και Ladbrokes, μεταξύ άλλων, θα μπορούν πλέον να καλύπτουν στοιχηματικά τις σημαντικότερες ιπποδρομίες της Αργεντινής, αλλά και να τις μεταδίδουν ζωντανά.

Νέες προσφορές στη Magicbet

Όταν η Magicbet άνοιξε πρόσφατα την ιστοσελίδα της για την ελληνική αγορά, αφού απέκτησε την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας, είχε δύο βασικές ελλείψεις: τη δυνατότητα στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες και τις προσφορές για τα νέα και υπάρχοντα μέλη της.

Κανένας περιορισμός στις καταθέσεις στην Sportingbet

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτές τις ημέρες οι λάτρεις των ιπποδρομιών που στοιχηματίζουν σε κούρσες από όλον τον κόσμο, μέσω των ιστοσελίδων του online στοιχήματος, είναι το γεγονός πως δεν είναι σε θέση να προχωρήσουν σε καταθέσεις στους λογαριασμούς τους. Άλλωστε, τα capital controls που επιβλήθηκαν στις ελληνικές τράπεζες δεν επιτρέπουν τη μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό και οι περισσότερες ιστοσελίδες διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς εκτός Ελλάδας.

 

Novibet: Ανταμοιβές για τα mobile στοιχήματα στις ιπποδρομίες

Η Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους και υπόσχεται να ανταμείψει όσους κατεβάσουν το νέο mobile app της και τοποθετήσουν μέσω αυτού τα κατάλληλα στοιχήματα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 Η νέα προσφορά ισχύει έως τις 20 Οκτωβρίου και αφορά μόνον στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στις ιπποδρομίες (ή σε άλλα αθλήματα) μέσω του νέου στοιχηματικού app.

 

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες του Epsom Derby από την Paddy Power

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Epsom Derby έχει ήδη ξεκινήσει και η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power δεν έχει χάσει καιρό, καλύπτοντας στοιχηματικά κάθε κούρσα του, αλλά και ανακοινώνοντας σχετικές προσφορές για τα μέλη της. Μια τέτοια προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε κάθε κούρσα, αποζημιώνοντας όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Έξι θανάτους αλόγων στο Cheltenham ερευνά η BHA

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών της Αγγλίας, η BHA, ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει τις συνθήκες θανάτου έξι αλόγων που συμμετείχαν στο πρόσφατο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, έξι άλογα τραυματίστηκαν θανάσιμα και οι αρμόδιοι δήλωσαν αποφασισμένοι να ερευνήσουν τις συνθήκες, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

 

Έξι μελανά σημεία στο φετινό φεστιβάλ του Cheltenham

Νέα υπηρεσία ενημέρωσης για το Cheltenham από το online ανταλλακτήριο της BetFair

Η BetFair θα εγκαινιάσει μια νέα υπηρεσία ενημέρωσης στο online ανταλλακτήριό της, με αφορμή το επερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham (10-13 Μαρτίου). Θα πρόκειται για μια διαδραστική εκπομπή ενημέρωσης, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming και θα αναλύει τις κούρσες του φεστιβάλ, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες στους παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε αυτές.

Και μέσω Revolut οι συναλλαγές στον Stoiximan

Τα μέλη του Stoiximan μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, ανάλογα και με τα χρήματα που έχουν στον λογαριασμό τους. Η μεταφορά νέων ποσών (όπως και η ανάληψη των πιθανών κερδών) μπορεί να πραγματοποιηθεί με αρκετούς τρόπους και πρόσφατα προστέθηκε ένας ακόμα.

 Συγκεκριμένα, τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα μπορούν πλέον να πραγματοποιούν καταθέσεις και αναλήψεις μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Revolut.

 

Hνέα μέθοδος συναλλαγών

12.000 λίρες για φιλανθρωπίες συγκέντρωσε η Racing Post

Η γνωστή βρετανική εκδοτική αποτελεσμάτων των ιπποδρομιών, Racing Post, ανακοίνωσε πως συγκέντρωσε το ποσό των 12.000 λιρών Αγγλίας, το οποίο θα παραχωρηθεί για φιλανθρωπίες. Η εκδοτική που αποτελεί τη βασική πηγή ενημέρωσης των περισσότερων Βρετανών λάτρεων των ιπποδρομιών και παιχτών του στοιχήματος ανά τον κόσμο θα προωθήσει ποσό στον οργανισμό RoR (Retraining of Racehorses).

 

Κορυφαία εταιρεία στοιχήματος στις ιπποδρομίες αναδείχθηκε η Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet και άλλων κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων ανά τον κόσμο, δε θα μπορούσε να φύγει με άδεια χέρια από τα φετινά EGR Awards, τα οποία είναι γνωστά και ως τα Όσκαρ του στοιχήματος. Η εταιρεία στοιχήματος βραβεύτηκε για τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα του στοιχήματος στις ιπποδρομίες και αναδείχθηκε ως η κορυφαία στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Χορηγός του φεστιβάλ July Meeting η Bet365

Η Bet365 ανακοίμνωσε μια νέα χορηγία της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες. Η δραστήρια σε αυτόν τον τομέα στοιχηματική εταιρεία αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος για το φεστιβάλ ιπποδρομιών July Meeting, το οποίο διεξάγεται τον Ιούλιο στο ιπποδρόμιο του Newmarket.

 

Πιο ενεργή στις ιπποδρομίες του Newmarket η Bet365

Η William Hill νέα χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger

H στοιχηματική εταιρεία William Hill είναι η νέα χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger. O τίτλος της χορηγού ανήκε έως πρόσφατα στην ανταγωνίστρια στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes, αλλά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές διακόπηκε, λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους σχετικούς νόμους.

Η συμφωνία ανάμεσα στη William Hill και στην Arena Racing Company, διοργανώτρια του φεστιβάλ, έχει ισχύ τριών ετών και, χάρη σε αυτή, η ονομασία του φεστιβάλ θα αλλάξει σε The William Hill St Leger Festival.

 

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στις ιπποδρομίες προσφέρει η Ladbrokes

Για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασίλείου έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια προσφορά που θα μειώσει το ρίσκο των προβλέψεών τους. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες, αυξάνοντας τις νικητήριες θέσεις.

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ πληρώνει σήμερα η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

H εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες. Η συγκεκριμένη προσφορά απευθύνεται σε όσους τοποθετούν πλασέ στοιχήματα και μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο το ρίσκο στοιχηματισμού που είναι διατεθειμένοι να λάβουν.

Δωρεάν στοίχημα στις ιπποδρομίες από τη Boylesports

Αυτές τις ημέρες διεξάγονται ιπποδρομίες σε δύο σημαντικά καλοκαιρινά φεστιβάλ: στο Galway και στο Goodwood. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν παράδοση στο στοίχημα στις ιπποδρομίες, όπως η Boylesports, ανακοινώνουν αυτές τις ημέρες σχετικές προσφορές, ή για το κάθε φεστιβάλ ξεχωριστά ή συνδυαστικές.

 

Σημαντικό το κόστος του lockdown για τις γαλλικές ιπποδρομίες

Η France Gallop, η διοργανώτρια των γαλλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε ότι το κόστος του lockdown στη Γαλλία της έχει κοστίσει πάρα πολλά χρήματα και προειδοποίησε ότι, αν η οικονομία της χώρας παραμείνει στον πάγο για έναν ακόμα μήνα, πιθανότατα θα αναγκαστεί να ανακοινώσει οικονομικές ζημίες για το 2020. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, κάθε μήνας που η χώρα βρίσκεται σε lockdown, κοστίζει στις γαλλικές ιπποδρομίες έσοδα περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

Betshop: Ανταμοιβές στις καταθέσεις για τις εικονικές ιπποδρομίες

Οι περισσότεροι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος, είτε προτιμούν να στοιχηματίζουν σε πραγματικά είτε σε εικονικά αθλήματα, χρησιμοποιούν για τις καταθέσεις χρημάτων στον λογαριασμό που διατηρούν σε κάποια στοιχηματική εταιρεία την προπληρωμένη κάρτα Paysafe. Αν και η διαδικασία μεταφοράς χρημάτων μέσω της Paysafe έγινε λίγο πιο σύνθετη πρόσφατα, πολλοί παίχτες εξακολουθούν να την προτιμούν, για τις ευκολίες που προσφέρει.

Πλασέ έως και 5 θέσεων πληρώνει στις ιπποδρομίες η Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες. Πρόκειται για μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο για όσους τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες και υπόσχεται να πληρώσει έως και 5 θέσεις.

 Αναλυτικότερα, η προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα, στις δύο επιλεγμένες ιπποδρομίες: αυτή των 14:50 και αυτή των 15:50 στο Leopardstown.

 

Περισσότερες ευκαιρίες κέρδους στα πλασέ στοιχήματα

Cash out στις ιπποδρομίες από την 10Bet

Η 10Bet πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα του στοιχήματος και τα μέλη της έχουν πια την ευκαιρία να διεκδικούν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αφού μπορούν πλέον να κλείνουν τα στοιχήματά τους στις ιπποδρομίες όποτε επιθυμούν και να εισπράττουν κέρδη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα κάθε κούρσας.

 

Έρχονται αλλαγές στο Μαρκόπουλο και στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το οποίο παρουσιάστηκε το Νοέμβριο και θα τεθεί σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή, επιφυλάσσει αρκετές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος, αλλά και στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου. Αν το νομοσχέδιο τελικά υπερψηφιστεί, θα αλλάξει μεταξύ άλλων τη διαδικασία επιλογής διοίκησης, την αξιοποίηση του ιπποδρομίου, αλλά και τη σύσταση της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών και του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα.

 

BetVictor.com

Νέα απο το διαδίκτυο