Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Οι αγωνιστικές ημέρες του Grand National: Ladies Day

To Grand National δεν αποτελέι μόνο ένα από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες γιορτές, συνυφασμένη με τη διασκέδαση και το στιλ. Πρόκειται για μια διοργάνωση που διεξάγεται εδώ και περισσότερα από 175 χρόνια και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ραντεβού των Άγγλων (αλλά και φίλιππων από όλον τον κόσμο) που προτιμούν τις κούρσες μετ’ εμποδίων.

 Το αποκορύφωμα της διασκέδασης και του στιλ, μάλιστα, έρχεται τη δεύτερη από τις συνολικά τρεις ημέρες του φεστιβάλ, γνωστής και ως Ladies Day. Οι επισκέπτες των μεγαλύτερων φεστιβάλ ιπποδρομιών γνωρίζουν καλά πως η συγκεκριμένη ημέρα είναι αφιερωμένη, όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και στο στιλ τους!

 

Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ Grand National

 Η Ladies Day, δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, διοργανώνεται την πρώτη Παρασκευή του Απριλίου και ξεχωρίζει, όχι μόνο για το άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα των ιπποδρομιών, αλλά και για την απονομή του Style Award. Πρόκειται για το βραβείο που δίνεται κάθε χρόνο στην πιο καλοντυμένη επισκέπτρια του ιπποδρομίου του Aintree.

 Και, φυσικά, οι επισκέπτριες του φεστιβάλ δε φορούν τα καθημερινά ή τα καλά τους ρούχα, αλλά τα καλύτερα, εμπνευσμένες από τα dress codes των περασμένων δεκαετιών.

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας

 Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ladies Day ξεκινά από τις 15:40 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 19:15. Το αναλυτικό πρόγραμμα ιπποδρομιών της ημέρας είναι το εξής:

  • 15:40: The Alder Hey Handicap Hurdle
  • 16:20: The Crabbie’s Top Novices’ Hurdle
  • 16:50: The Betway Mildmay Novices’ Steeple Chase
  • 17:25: The JLT Melling Steeple Chase
  • 18:05: The Randox Health Topham Steeple Chase
  • 18:40: The Doom Bar Sefton Novices’ Hurdle
  • 19:15: The Weatherbys Champion Standard Open

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ (Grand Opening Day)

Διαβάστε περισσότερα για την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ (Grand National Day)

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: 888

Η online στοιχηματική εταιρία 888 διαθέτει μια ξεχωριστή πλατφόρμα στοιχήματος για αγώνες όπως οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες και επιτρέπει έτσι στα μέλη της να στοιχηματίσουν απερίσπαστα στα άλογα που προβλέπουν πως θα κερδίσουν. Οι επιλογές τους σε διοργανώσεις είναι αρκετές, αλλά αφορούν κυρίως σε αγώνες που διοργανώνονται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου. Αντίθετα, αυτές σε είδη στοιχημάτων είναι πολλές περισσότερες, καθώς μπορούν να καταθέσουν μονά ή συστήματα, καθώς και αρκετά ειδικά στοιχήματα.

Απείχε από το ιδανικό το Grand National για τις στοιχηματικές εταιρείες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Grand National ολοκληρώθηκε και χιλιάδες παίχτες έσπευσαν να στοιχηματίσουν, αυξάνοντας σημαντικά την κίνηση στις ιστοσελίδες του στοιχήματος. Παρά το γεγονός, όμως, ότι τα ποσά στοιχηματισμού αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, οι στοιχηματικές εταιρείες δεν κρίνουν ιδανικό το Grand National (τουλάχιστον όχι από επιχειρηματικής πλευράς), καθώς η ανατροπή του Σαββάτου τους στοίχισε αρκετά χρήματα.

 

Περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes

Για μια ακόμη ημέρα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν πλασέ στις αγγλικές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή της προσφορά. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι θα πληρώσουν περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ, μέσω της νέας τους προσφοράς.

Έρχεται νέα τεχνολογία live στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες

Οι στοιχηματικές εταιρείες που προσφέρουν στα μέλη τους τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες αναμένεται να προσφέρουν σύντομα μια νέα υπηρεσία live στοιχηματισμού. Η νέα αυτή υπηρεσία βασίζεται στην τεχνολογία των GPS και θα προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις, ειδικά στον τομέα της πληροφόρησης, στην τοποθέτηση live στοιχημάτων κατά τη διάρκεια μιας ιπποδρομίας.

 

Liveστοίχημα με GPS

Αυξήθηκαν τα έσοδα των σουηδικών ιπποδρομιών κατά το 2020

Η ATG, η κρατική εταιρεία που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των σουηδικών ιπποδρομιών, αλλά και την παροχή υπηρεσιών στοιχήματος σε αυτές, ανακοίνωσε πως το 2020 ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά από πλευράς εσόδων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 21% μέσα στο 2020 και άγγιξε τα 532 εκατομμύρια ευρώ.

Stan James: Δύο νέες υπηρεσίες για τις ιπποδρομίες

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των μελών της Stan James και η ιστοσελίδα φροντίζει να τους αποζημιώνει συνεχώς. Έτσι, η Stan James καλύπτει όλες τις ιπποδρομίες που διεξάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, ανακοινώνει άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις και προσφορές και δίνει τη δυνατότητα εκμετάλλευσης κάποιων χρήσιμων υπηρεσιών, όπως η παρακολούθηση σημαντικών ιπποδρομιών μέσω του υπολογιστή.

 

Εικονικές ιπποδρομίες προς στοιχηματισμό από την Betbright

Η Betbright λάνσαρε μια νέα υπηρεσία στοιχηματισμού για τα μέλη της ιστοσελίδας της και πλέον προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού στις εικονικές ιπποδρομίες. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, προκειμένου να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Nέο ιπποδρόμιο και νέα εποχή για τις κινεζικές ιπποδρομίες

Το Hong Kong Jockey Club ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την έναρξη μιας νέας εποχής στις κινεζικές ιπποδρομίες, εγκαινιάζοντας ένα νέο ιπποδρόμιο στη Νοτιοανατολική Κίνα. Το νέο ιπποδρόμιο επεκτείνει το θέαμα των ιπποδρομιών του Χονγκ Κονγκ στην Κίνα και αποτελεί σταθμό για τη συνεργασία των δύο περιοχών.

Αυξήθηκαν τα περιστατικά ύποπτου στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες

Η IBIA δημοσιεύει κάθε χρόνο τη λίστα με τα ύποπτα περιστατικά στοιχηματισμού που εντόπισε σε ολόκληρο τον κόσμο και πριν μερικές ημέρες ήρθε η ώρα για τα στοιχεία του 2022. Τα νέα στοιχεία δείχνουν αύξηση των περιστατικών ύποπτου στοιχηματισμού σε μια σειρά από αθλήματα, μεταξύ των οποίων και οι ιπποδρομίες.

 Συγκεκριμένα, τα στοιχεία της IBIA δείχνουν ότι τα περιστατικά ύποπτου στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες ήταν ελαφρώς αυξημένα το 2022, σε σχέση με το 2021, αλλά περίπου στα ίδια επίπεδα με το 2019 και το 2020.

 

Δωρεάν μεταδόσεις μέσω κινητού στην Coral

Η Coral ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία για όσα μέλη της επιθυμούν να παρακολουθούν ζωντανά τις ιπποδρομίες της επιλογής τους. Η νέα υπηρεσία προσφέρει μετάδοση των κουρσών των αγγλικών ιπποδρομιών μέσω κινητού και δε ζητά κανένα αντάλλαγμα από τους παίχτες – ούτε καν να στοιχηματίσουν στον αγώνα!

 Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Watch Free και είναι διαθέσιμη στην Coral, αποκλειστικά για όσα εγγεγραμμένα μέλη της συνδέονται μέσω κινητού ή tablet.

 

Τεράστια ποικιλία και κορυφαίες υπηρεσίες

Μεγάλη επιτυχία το Racing Club της στοιχηματικής ιστοσελίδας Coral

Πριν μερικούς μήνες, η στοιχηματική ιστοσελίδα Coral προχώρησε σε μια νέα πρωτοβουλία, προκειμένου να αναπτερώσει το ενδιαφέρον των μελών της για τις ιπποδρομίες. Η πρωτοβουλία αυτή ονομάστηκε Coral Racing Club και φέρνει τους παίχτες στη θέση των ιδιοκτητών των αλόγων των αγγλικών ιπποδρομιών για μία ημέρα.

Νέα ιστοσελίδα από τη Betshop

H Betshop προχώρησε σε επανασχεδιασμό και αισθητική ανανέωση της ιστοσελίδας του στοιχήματος που διατηρεί και προσφέρει πλέον ένα πιο σύγχρονο, πρακτικό και όμορφο περιβάλλον στα μέλη της. Οι νέες αυτές αλλαγές, μάλιστα, ενδιαφέρουν και τους λάτρεις των ιπποδρομιών, παρά το γεγονός ότι η Betshop δεν καλύπτει τις σημαντικές κούρσες που διεξάγονται ανά τον κόσμο.

 

Κανονικά διεξάγεται το στοίχημα στον ΟΔΙΕ

Μετά την ολιγοήμερη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, το στοίχημα που προσφέρει ο ΟΔΙΕ  στις ελληνικές ιπποδρομίες επέστρεψε και πλέον οι παίχτες που επισκέπτονται το ιπποδρόμιο και παρακολουθούν τις κούρσες μπορούν να στοιχηματίζουν ξανά.

Έρχονται αλλαγές στο Μαρκόπουλο και στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το οποίο παρουσιάστηκε το Νοέμβριο και θα τεθεί σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή, επιφυλάσσει αρκετές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος, αλλά και στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου. Αν το νομοσχέδιο τελικά υπερψηφιστεί, θα αλλάξει μεταξύ άλλων τη διαδικασία επιλογής διοίκησης, την αξιοποίηση του ιπποδρομίου, αλλά και τη σύσταση της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών και του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα.

 

Αυξήθηκαν σε αριθμό οι εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

H Novibet πρόσθεσε νέες επιλογές στον τομέα των virtual sports και μία από τις σημαντικότερες είναι η προσθήκη των νέων εικονικών ιπποδρομιών που έχει σχεδιάσει η Inspired Gaming. Ανάμεσα στις νέες επιλογές που έχουν τα μέλη της Novibet που στοιχηματίζουν σε εικονικές κούρσες είναι το Rush Horses Go, το οποίο προσφέρει πολλές και πρωτότυπες επιλογές στοιχηματισμού και, φυσικά, ρεαλιστικά γραφικά και άφθονη δράση!

 

Τα χαρακτηριστικά του Rush Horses Go

Νέο εργαλείο για τις ιπποδρομίες από τη BetVictor

H BetVictor συνεχίζει να βελτιώνει την ιστοσελίδα του στοιχήματος που διατηρεί, λανσάροντας νέες υπηρεσίες, για όσα μέλη της στοιχηματίζουν σε διαφορετικά αθλήματα. Κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες, μάλιστα, προορίζονται και για τους λάτρεις των ιπποδρομιών – όπως η νέα υπηρεσία BetFinder.

 

Μία επιπλέον θέση στο Grand National πληρώνει η Boylesports

Στις 9 Απριλίου ξεκινά το Grand National στο ιπποδρόμιο του Aintree. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία και αυτό δε γίνεται αντιληπτό μόνον από τις χιλιάδες θεατών που συρρέουν για να το παρακολουθήσουν, αλλά και από τις χιλιάδες παιχτών του στοιχήματος που διεκδικούν κέρδη, στοιχηματίζοντας στις κούρσες τους.

 

Για αθέμιτο ανταγωνισμό κατηγορείται ξανά η γαλλική εταιρεία αμοιβαίου στοιχήματος

Η Pari Mutuel Urbain (PMU), η κρατική εταιρεία που έχει αναλάβει το μονοπώλιο της διεξαγωγής αμοιβαίου στοιχήματος στη Γαλλία, κατηγορείται ξανά για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Εφετείο του Παρισιού αποφάσισε κατά της έφεσης της PMU, δικαιώνοντας την πρωτόδικη απόφαση που ήταν εναντίον της.

 

Επιστρέφει στα δικαστήρια η Pari Mutuel Urbain

Τις αγγλικές ιπποδρομίες απειλεί η παράταση των περιοριστικών μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ξανά αντιμέτωπη με την αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας και οι αρμόδιοι αποφάσισαν την παράταση των περιοριστικών μέτρων, αλλά και την προσθήκη νέων, από τις 22 Σεπτεμβρίου. Ειδικά η παράταση των μέτρων, όμως, αναμένεται να βλάψει σοβαρά τις αγγλικές ιπποδρομίες, οι οποίες ετοιμάζονταν για την επιστροφή των θεατών στις κερκίδες.

Επιπλέον θέσεις στις σημερινές κούρσες του Punchestown από την Paddy Power

To φεστιβάλ του Punchestown συνεχίζεται και σήμερα και οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια σειρά κουρσών και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Βέβαια, το ύψος των κερδών εξαρτάται και από το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν, με αποτέλεσμα πολλοί να επιλέγουν τα αουτσάιντερ κάθε ιπποδρομίας, ώστε να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα.

Ιπποδρομιακό στοίχημα μέσω ίντερνετ

Πριν μερικά χρόνια, για να στοιχηματίσει κάποιος σε ιπποδρομιακά γεγονότα είχε στη διάθεσή του μόνο δύο επιλογές. Είτε να επισκεφτεί το ελληνικό ιπποδρόμιο, είτε να μεταβεί σε ένα πρακτορείο, το οποίο παρείχε στοίχημα για κούρσες αλόγων. Φυσικά, τότε υπήρχε μόνο η δυνατότητα να ποντάρει κανείς σε ελληνικές ιπποδρομίες και όχι και σε αγώνες άλλων χωρών.

Βελτιώθηκαν οι εικονικές ιπποδρομίες της Bet35

Η Bet365 καλύπτει μια σειρά πραγματικών ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, αλλά οι συνεχείς ακυρώσεις τον διοργανώσεων, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού, της έδωσαν την ευκαιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εναλλακτική που προσφέρει: τις εικονικές ιπποδρομίες, οι οποίες έχουν βελτιωθεί, μαζί με το σύνολο των εικονικών αθλημάτων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα της.

Nέο Stoiximan Mission στις εικονικές ιπποδρομίες του Stoiximan

Ο Stoiximan ανανέωσε τις αποστολές του για την τρέχουσα εβδομάδα και οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στο νέο Mission για τα virtual sports μπορούν να διεκδικήσουν ανταμοιβές, τοποθετώντας τα στοιχήματά τους στις κούρσες που θα διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

 Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα αναλάβουν και εκπληρώσουν το Mission, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν μια τριπλή ανταμοιβή, η οποία θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, με διαφορετικούς τρόπους.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο σε δύο σημερινές ιπποδρομίες του Cheltenham

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham βρίσκεται στην τρίττη ημέρα του και συνεχίζει να προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους λάτρεις των ιπποδρομιών. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν μέσω της Paddy Power θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 Η νέα προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα σε δύο σημερινές ιπποδρομίες του Cheltenham, υπό την προϋπόθεση να τερματίσουν στην πρώτη θέση επιλεγμένα άλογα.

 

Bonus επαναφόρτισης έως 100 ευρώ στη Betrally

H νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά στην εταιρία στοιχήματος Betrally, με ένα πλήθος σημαντικών διοργανώσεων να ξεκινά και να υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους τοποθετούν σε αγώνες κάθε είδους τα στοιχήματά τους. Oι λάτρεις των ιπποδρομιών, βέβαια, μπορούν να αγνοήσουν κάθε μεγάλη ή μικρή διοργάνωση των υπολοίπων αθλημάτων και να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες της Betrally, διεκδικώντας κέρδη με στοιχήματα σε δεκάδες αγώνες καθημερινά.

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες του Goodwood από τη Betbright

H στοιχηματική εταιρία Betbright έχει στρέψει αυτές τις ημέρες το βλέμμα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο ιπποδρόμιο του Goodwood, όπου διεξάγεται για τις επόμενες ημέρες ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ της καλοκαιρινής σεζόν: το Glorious Goodwood. To φεστιβάλ έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και την 1η Αυγούστου – και η Betbright όχι μόνο καλύπτει κάθε αγώνα, αλλά έχει ανακοινώσει και μια σειρά προσφορών.

 

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στις ιπποδρομίες από την Paddy Power

H Paddy Power συνεχίζει, όχι μόνο να προσφέρει προς στοιχηματισμό κάποιες από τις κορυφαίες ιπποδρομίες της Ευρώπης, αλλά και να μειώνει το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν τα μέλη της, μέσω συγκεκριμένων προσφορών. Σήμερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν τα άλογα της επιλογής τους δεν τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά και στην τρίτη.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα πλασέ στοιχήματα και ισχύει σε επιλεγμένες ιπποδρομίες.

 

Νέα υπηρεσία στις ιπποδρομίες από τη Netbet

Η Netbet ανακοίνωσε το λανσάρισμα κάποιων νέων προσφορών και υπηρεσιών, από τη στιγμή που αποφάσισε να ανανεώσει την στοιχηματική ιστοσελίδα της, και μία από αυτές μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

 Η νέα αυτή υπηρεσία ονομάζεται Add2Bet και είναι διαθέσιμη και στις ιπποδρομίες που καλύπτει η Netbet, αρκεί να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να επεξεργαστούν ανοιχτά στοιχήματα και να προσθέσουν νέες επιλογές.

 

Tα πλάνα της για το δάνειο στήριξης που έλαβε ανακοίνωσε η HBLB

Η HBLB (Horse Betting Levy Board), ο ανεξάρτητος οργανισμός που ενισχύει οικονομικά τις αγγλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε πώς σκοπεύει να ξοδέψει τα χρήματα που εξασφάλισε από το δάνειο στήριξης. Το συγκεκριμένο δάνειο είναι κρατικό και δόθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασίλειου, προκειμένου να μπορέσουν οι ιπποδρομίες να ορθοποδήσουν ξανά, μετά τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

Oddschecker: Χρήσιμα συμπεράσματα για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot

H εταιρεία σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker προχώρησε σε μια έκθεση που συγκρίνει τις προτιμήσεις και τις συνήθειες των παιχτών στοιχήματος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot και τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι αρκετά ενδιαφέροντα, όχι μόνο για τις επιδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, αλλά και για τα στοιχήματα και τις προσφορές που προτιμούν περισσότερο οι παίχτες.

Νέα απο το διαδίκτυο