Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες στην Ελλάδα

Η Ελλάδα δε θα μπορούσε παρά να διαθέτει κι αυτή το δικό της ιπποδρόμιο, αλλά και χιλιάδες λάτρεις του αθλήματος. Άλλωστε, οι ιπποδρομίες στη χώρα μας μετρούν αρκετούς αιώνες ιστορίας, καθώς αποτελούσαν ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στην αρχαιότητα. Σήμερα, οι κούρσες που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου εξακολουθούν να συγκεντρώνουν χιλιάδες βλέμματα και, φυσικά, να προσφέρουν κέρδη σε όσους προβλέπουν σωστά στα στοιχήματά τους.

Στα παρακάτω άρθρα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις ιπποδρομίες που διεξάγονται επί ελληνικού εδάφους, αλλά και για τις στοιχηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν.

Οι πρωταγωνιστές των ελληνικών ιπποδρομιών

Οι ελληνικές ιπποδρομίες διεξάγονται από αρχαιοτάτων χρόνων και προσαρμόζονται κάθε φορά στα δεδομένα της εποχής, εξακολουθώντας να αποτελούν ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα, που προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις. Σε αυτό, φυσικά, συμβάλλουν και οι πρωταγωνιστές των ελληνικών ιπποδρομιών, όλοι εκείνοι οι παράγοντες που απαρτίζουν τον κορμό μιας ιπποδρομίας.

Τα είδη ιπποδρομιών που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο Μαρκόπουλου

Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι ιπποδρομίες μετρούν έως και αιώνες παρουσίας, με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει διάφορα είδη που θέτουν σε διαφορετικές δοκιμασίες άλογα και αναβάτες, ενώ προσφέρουν ποικίλο θέαμα στους θεατές. Όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, λοιπόν, και στην Ελλάδα διεξάγονται πολλά και διαφορετικά είδη ιπποδρομιών σε κάθε κατηγορία (επίπεδες κούρσες, κούρσες μετ΄ εμποδίων και με αμαξίδια).

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. και ο ρόλος τους στις ελληνικές ιπποδρομίες

Μέχρι το 2015, αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διεξαγωγή ιπποδρομιών στην Ελλάδα (αλλά και για τη διεξαγωγή αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες) ήταν ο ΟΔΙΕ, μια εταιρεία του ελληνικού Δημοσίου. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΔΙΕ, όμως, παράλληλα με τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις, έφεραν τη διάλυση του Οργανισμού και την ανάληψη των παραπάνω υποχρεώσεων και δικαιωμάτων από μια νέα ιδιωτική εταιρεία.

Το ελληνικό ιπποδρόμιο

Το ελληνικό ιπποδρόμιο εδώ και 10 χρόνια περίπου βρίσκεται στην περιοχή του Μαρκόπουλου στην Αττική. Απέχει σχεδόν 30 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, ενώ καταλαμβάνει μία έκταση περισσοτέρων από 2,100 στρεμμάτων.

Ιστορία των ιπποδρομιών στην Ελλάδα

Εκ των αρχαιοτέρων αθλημάτων στην Ελλάδα, οι ιπποδρομίες, αναπτύχθηκαν στα Αρχαία χρόνια και συνεχίζονται μέχρι και στις ημέρες μας, επιδεχόμενες μικρές αλλαγές και προσαρμοζόμενες στις συνθήκες της κάθε εποχής! Από τους αγώνες της Κλασσικής Αθήνας τον 5ο αιώνα π.Χ., μέχρι τον Ιππόδρομο του Μαρκοπούλου Αττικής στον 21ο αιώνα, παραμένει ένα άθλημα/σπορ, με φανατικούς φίλους!

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Προσφορά στις εικονικές ιπποδρομίες από τη Novibet

Η Novibet διεξάγει και εικονικές ιπποδρομίες στην στοιχηματική ιστοσελίδα της και οι παίχτες έχουν σήμερα τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Και η ανταμοιβή τους θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: Unibet

Η online στοιχηματική εταιρία Unibet αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες του χώρου, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέλη σε περισσότερες από 150 χώρες. Δραστηριοποιείται στο πόκερ, το online καζίνο και, φυσικά, στο στοίχημα. Όσον αφορά στο τελευταίο, οι επιλογές των παιχτών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Unibet είναι χιλιάδες. Όπως είναι φυσικό, η εταιρεία φροντίζει όχι μόνο για τους φίλους του ποδοσφαίρου και των άλλων εξαιρετικά δημοφιλών αθλημάτων, αλλά και για αυτούς των ιπποδρομιών.

Τέλος οι ιπποδρομίες του Hong Kong από το ανταλλακτήριο της BetFair

Η στοιχηματική εταιρία BetFair Αυστραλίας έβαλε μόνη της τέλος στο θέμα που είχε προκύψει με το Hong Kong Jockey Club, ανακοινώνοντας ότι παύει (τουλάχιστον προσωρινά) να δέχεται στοιχήματα για τις ιπποδρομίες του Hong Kong στο online ανταλλακτήριό της. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας αποφάσισαν να εξετάσουν ξανά το θέμα στο μέλλον, μετά από συνεννόηση με το Jockey Club.

Καταθέσεις μέσω Moneysafe στις ιπποδρομίες

Το στοίχημα στις ιπποδρομίες αποτελεί ένα εξαιρετικά δημοφιλές τυχερό παιχνίδι που προσφέρεται σε δεκάδες ιστοσελίδες του διαδικτύου. Από τη στιγμή, όμως, που πρόκειται για τυχερό παιχνίδι, οι παίχτες θα πρέπει να ρισκάρουν τα χρήματά τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδη από τις προβλέψεις τους. Και τα χρήματα αυτά που είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν μπορούν να τα μεταφέρουν στους λογαριασμούς που διατηρούν σε ιστοσελίδες του στοιχήματος σε ιπποδρομίες μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας μεθόδων. 

 

Αυξήθηκαν οι παράνομες ιστοσελίδες στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. διατηρεί μια μαύρη λίστα με όλες τις παράνομες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών που έχει εντοπίσει να δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και συχνά προσθέτει νέες καταχωρήσεις. Πρόσφατα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν την 34η αναθεωρημένη έκδοση της μαύρης λίστας, στην οποία έχουν προστεθεί συνολικά 183 μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες.

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες από την Betbright

Η Betbright αποφάσισε να ανανεώσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού που λειτουργεί στην ιστοσελίδα της. Οι υπεύθυνοι λάνσαραν μια νέα πλατφόρμα, η οποία μάλιστα είναι κοινή στην ιστοσελίδα που εμφανίζεται σε όσους στοιχηματίζουν από τον υπολογιστή τους και σε όσους στοιχηματίζουν από το κινητό τους. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα με… mobile χαρακτήρα, η οποία είναι διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα που εμφανίζεται στον υπολογιστή των μελών της.

 

Mobile πλατφόρμα για στοίχημα από τον υπολογιστή!

Συνεχίζουν τις φιλανθρωπίες οι εργαζόμενοι στη SkyBet

Oι εργαζόμενοι στη SkyBet συμμετείχαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις εργασίες συντήρησης του οργανισμού New Beginnings, ο οποίος φροντίζει άλογα που έχουν αποσυρθεί από τις ιπποδρομίες. 22 υπάλληλοι της εταιρείας online στοιχήματος ταξίδεψαν στο York, όπου καθάρισαν τους στάβλους, επιδιόρθωσαν τους φράχτες και φρόντισαν να άλογα που φιλοξενεί ο οργανισμός.

 

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες του Lingfield προσφέρει η Betbright

Το ενδιαφέρον όσων στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες επικεντρώνεται σήμερα στο ιπποδρόμιο του Lingfield. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της Betbright στις κούρσες του Lingfield θα συνοδεύονται και από μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού, αφού σε κάποιες περιπτώσεις θα αποζημιώσει τους παίχτες για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Betbright

Χορηγία προς το φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood ανακοίνωσε η Coral

Η εταιρεία στοιχημάτων Coral ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες, η οποία μάλιστα αφορά σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φεστιβάλ του ετήσιου προγράμματος. Πρόκειται για το φεστιβάλ Goodwood, στο οποίο η Coral θα αποτελεί τον επίσημο χορηγό στον τομέα του στοιχήματος σταθερών αποδόσεων.

Νέο Stoiximan Mission στις εικονικές ιπποδρομίες

Τα μέλη του Stoiximan μπορούν και σήμερα να αναλάβουν μια νέα αποστολή και να διεκδικήσουν ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Το σημερινό Stoiximan Mission μπορούν, μάλιστα, να εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν ή χάσουν.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, οι παίχτες είναι να αναλάβουν το Stoiximan Mission και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές εικονικές κούρσες.

 

Νέα υπηρεσία cash out στη BetFred

Η στοιχηματική ετιαρία BetFred λάνσαρε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα της, η οποία απευθύνεται στα μέλη της εκείνα που στοιχηματίζουν σε συγκεκριμένα αθλήματα. Ανάμεσα στα μέλη αυτά, βέβαια, είναι και οι λάτρεις των ιπποδρομιών, οι οποίοι μπορούν πλέον να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους και να εισπράττουν κέρδη πριν διευθετηθούν.

 

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες του York

Η Paddy Power έσπευσε να ανακοινώσει μια προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και σκοπεύουν να διεκδικήσουν χρήματα, τοποθετώντας μια πρόβλεψη σε μια από τις ιπποδρομίες της 22ης Αυγούστου που διεξάγονται στο York. Η νέα προσφορά μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού θα αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, υπό την προϋπόθεση να κερδίσει ένα επιλεγμένο άλογο.

Νέα ιστοσελίδα για την Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet προχώρησε σε ανανέωση της ιστοσελίδας που διατηρεί για το στοίχημα και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και αλλού μπορούν πλέον να περιηγούνται σε ένα πιο μοντέρνο και όμορφο περιβάλλον.

 

Η Sportingbet, άλλωστε, φρόντισε να επανασχεδιάσει σε μεγάλο βαθμό την ιστοσελίδα της, βελτιώνοντάς τη σημαντικά στον αισθητικό, αλλά και στον πρακτικό τομέα. Πέρα από τα όμορφα χρώματα και γραφικά, άλλωστε, φρόντισε να βελτιώσει και τους χρόνους απόκρισης της ιστοσελίδας.

 

Επιστρέφουν ιπποδρομίες και πελάτες στα πρακτορεία της Ladbrokes

Η Ladbrokes βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε μια διαμάχη με την Arena Racing Company, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να προβάλλει ζωντανά έναν αριθμό αγγλικών ιπποδρομιών στα καταστήματά της και, όπως φαίνεται από τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της στοιχηματικής εταιρείας, το πλήγμα ήταν σχετικά μεγάλο.

 Ωστόσο, η διαμάχη λύθηκε και οι μεταδόσεις των ιπποδρομιών επέστρεψαν στα καταστήματα της Ladbrokes – και μαζί τους επέστρεψε κι ένας σημαντικός αριθμός πελατών που είχε εγκαταλείψει τα πρακτορεία της στοιχηματικής εταιρείας.

 

Νέα συνεργασία της William Hill με την Jockey Club Racecourses

H εταιρία στοιχήματος William Hill ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Jockey Club Racecourses (JCR), ιδιοκτήτρια μιας σειράς ιπποδρομίων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η νέα συνεργασία θα φέρει τις στοιχηματικές υπηρεσίες της William Hill στα συγκεκριμένα ιπποδρόμια και οι επισκέπτες θα μπορούν εύκολα να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στην εταιρεία.

 Η αρχική συμφωνία, μάλιστα, προβλέπει την επέκταση της William Hill σε 15 ιπποδρόμια, αλλά ο αριθμός τους μπορεί να αυξηθεί σύντομα σε τουλάχιστον 31, στα επόμενα 5 χρόνια.

 

Άλλη μια πρωτότυπη διαφήμιση της Paddy Power με αφορμή το Cheltenham

Το ενδιαφέρον της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power είναι αυτές τις ημέρες στραμμένο στο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham και οι υπεύθυνοι έχουν εφεύρει διάφορους τρόπους, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα βλέμματα του φίλιππου κοινού, με πρωτοβουλίες μάρκετινγκ που διαφέρουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Έκλεισε συμφωνία μεταξύ Stoiximan και ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ απέκτησε τμήμα του μετοχικού κεφαλαίου της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Stoiximan, μιας από τις ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και προσφέρουν άφθονες εταιρείες στοιχηματισμού, μεταξύ των οποίων και στοίχημα στις εικονικές ιπποδρομίες. Η συγκεκριμένη συμφωνία πραγματοποιήθηκε σε προκαταρκτικό επίπεδο, αφού εκκρεμεί η απαραίτητη έγκριση των αρμόδιων ρυθμιστικών Αρχών.

Δεν κινδυνεύουν οι χορηγίες της Ladbrokes Coral στις ιπποδρομίες

Πριν μερικές ημέρες, κάποιες δηλώσεις των υπευθύνων της Ladbrokes Coral έφεραν αναστάτωση στον χώρο του αθλητισμού, ειδικά στις αγγλικές ιπποδρομίες. Οι εν λόγω δηλώσεις αφορούσαν τους τρόπους που η εταιρεία στοιχηματισμού θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρήματα, εξαιτίας της μείωσης εσόδων που θα φέρει μια ενδεχόμενη σημαντική μείωση στα ανώτατα ποσά στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πλασέ μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες ιπποδρομίες στη Ladbrokes

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι αρκετά πλούσιο και οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα μικρότερου ή μεγαλύτερου ρίσκου και να διεκδικήσουν ανάλογα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, μπορούν να μειώσουν ακόμη περισσότερο το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους, εκμεταλλευόμενοι κάποιες προσφορές.

Apps στοιχήματος στις ιπποδρομίες και μέσω Google Play

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω κινητού έχουν την επιλογή να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το ειδικό app της στοιχηματικής εταιρείας της επιλογής τους, επιλέγοντας είτε την έκδοση για iOS είτε για Android κινητά. Ωστόσο, αν και η πρώτη είναι διαθέσιμη στο app store της Apple, η δεύτερη δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play, λόγω της απαγόρευσης στοιχηματικών apps στο app store της Google.

Nέα στοιχεία για τις συνήθειες των Ελλήνων παιχτών

Η Ε.Ε.Ε.Π. ολοκλήρωσε πρόσφατα μια έρευνα για τις συνήθειες των Ελλήνων παιχτών και έδωσε τα αποτελέσματα στη δημοσιότητα. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν δείχνουν ότι οι Έλληνες έχουν σε γενικές γραμμές μια υγιή σχέση με τα τυχερά παιχνίδια, με λίγες υπερβολές και λίγα προβλήματα.

 Συγκεκριμένα, η έρευνα πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2022 και σε αυτή συμμετείχαν συνολικά 3.134 άτομα. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων για τις συνήθειες τους.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Αλλάζουν τα δεδομένα στις ιπποδρομίες της Sportingbet

H στοιχηματική εταιρεία Sportingbet προχώρησε πριν μερικές ημέρες σε πλήρη ανανέωση της ιστοσελίδας της και από αυτή έχουν επηρεαστεί όλες οι κατηγορίες στοιχημάτων, αλλά και τα προσφερόμενα αθλήματα. Οι αλλαγές δεν άφησαν ανεπηρέαστο και το στοίχημα στις ιπποδρομίες, το οποίο όμως επηρεάστηκε και αρνητικά.

Διατηρεί το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα η νορβηγική Norsk Rikstoto

Η νορβηγική κυβέρνηση αποφάσισε να διατηρήσει το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα που διατηρεί η κρατική Norsk Rikstoto, ακόμη και μετά τη λήξη της αρχικής συμφωνίας, το 2021. Η Norsk Rikstoto προσφέρει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες και αποτελεί τη μόνη εταιρεία που μπορεί να δραστηριοποιηθεί στον συγκεκριμένο τομέα. Ωστόσο, οι αρμόδιοι εξέταζαν τον τελευταίο καιρό το μονοπώλιο να μεταφερθεί στην εταιρεία Norsk Tipping, η οποία διεξάγει λοταρίες και άλλα τυχερά παιχνίδια.

Η νέα πλατφόρμα στοιχήματος της William Hill

H William Hill ολοκλήρωσε το πολυαναμενόμενο Project Trafalgar, τον σχεδιασμό δηλαδή της δικής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στοιχήματος που υπόσχεται βελτιωμένη στοιχηματική εμπειρία σε κάθε λάτρη των ιπποδρομιών. Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία στην ιστοσελίδα της William Hill και υπόσχεται ευκολότερη και γρηγορότερη περιήγηση, καθώς και άμεση τοποθέτηση των στοιχημάτων.

 

Ζωντανές μεταδόσεις των κορεατικών ιπποδρομιών μέσω της SIS

Η SIS, η εταιρεία που συνεργάζεται με ένα πλήθος στοιχηματικών ιστοσελίδων ανά την Ευρώπη και τον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα ζωντανής κάλυψης των ανά τον κόσμο ιπποδρομιών. Πρόκειται για τις ιπποδρομίες της Νότιας Κορέας, οι οποίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες, για στοιχηματισμό, αλλά και σε ζωντανές μεταδόσεις.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Epsom Derby

H λέξη derby στις ιπποδρομίες έχει τεράστια βαρύτητα, αφού συνοδεύει τις δημοφιλέστερες κούρσες στον κόσμο, όπως αυτή του Kentucky, αλλά και εκείνη του Epsom. Η τελευταία, μάλιστα, αποτελεί το πρώτο Derby και τον λόγο που όλες οι υπόλοιπες δανείστηκαν το συγκεκριμένο όνομα. Αποτελεί, άλλωστε, μια από τις πλουσιότερες κούρσες στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω του υψηλού χρηματικού βραβείου, καθώς και μία από τις πέντε κλασικές της χώρας. Τέλος, αποτελεί και το δεύτερο σκέλος του Triple Crown.

 

Σχέδια επέκτασης για το ιπποδρόμιο του Churchill Downs

Οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου Churchill Downs στο Kentucky των ΗΠΑ (εκεί που διοργανώνεται κάθε χρόνο και το Kentucky Derby), ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν ένα μεγάλο σχέδιο επέκτασης των εγκαταστάσεων του ιπποδρομίου. Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται παραπλεύρως της πίστας που πραγματοποιούνται οι κούρσες και η οποία σήμερα χρησιμεύει ως κέντρο εκπαίδευσης.

Στοίχημα και στις ιπποδρομίες από τη Meridianbet

Ανάμεσα στα αθλήματα που προσφέρει προς στοιχηματισμό η εταιρία στοιχήματος Meridianbet είναι διαθέσιμες πλέον και οι ιπποδρομίες. Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στις κούρσες κάθε ημέρας και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναβαθμίζεται η υπηρεσία καταγγελιών της BHA για τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority) αναβάθμισε την υπηρεσία που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να καταγγείλουν κακώς κείμενα και παραβάσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες. Αν και μέχρι πρόσφατα η συγκεκριμένη υπηρεσία χρησιμοποιούνταν μόνο για συγκεκριμένου τύπου καταγγελίες, θα περιλαμβάνει στο εξής κάθε είδους καταγγελία που αφορά στις διατάξεις της διοργανώτριας Αρχής περί ακεραιότητας του αθλήματος.

Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες και στα πρακτορεία της Ladbrokes Coral

Η Ladbrokes Coral διατηρεί ένα μεγάλο δίκτυο επίγειων πρακτορείων στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει και υπηρεσίες στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα πρακτορεία αναμένεται να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα, λόγω του νόμου που περιορίζει το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα στις 2 λίρες.

Subscribe to RSS - Ιπποδρομίες στην Ελλάδα

Νέα απο το διαδίκτυο