Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοίχημα και στις ιπποδρομίες από τη Meridianbet

Ανάμεσα στα αθλήματα που προσφέρει προς στοιχηματισμό η εταιρία στοιχήματος Meridianbet είναι διαθέσιμες πλέον και οι ιπποδρομίες. Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στις κούρσες κάθε ημέρας και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, στην πλατφόρμα στοιχηματισμού που διατηρεί στην ιστοσελίδα της η Meridianbet είναι πλέον διαθέσιμες και οι ιπποδρομίες. Οι παίχτες που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα θα δουν τις διαθέσιμες ιπποδρομίες να είναι χωρισμένες σε τρείς ομάδες και σε αυτές θα βρουν την επιλογή τους. Οι τρεις ομάδες τους επιτρέπουν να δουν τις επόμενες τρεις κούρσες, τις κούρσες εκείνη της ημέρας και τις κούρσες της επόμενης.

 

Σε κάθε κούρσα, από την άλλη, θα δουν τους συμμετέχοντες, καθώς και τις επιλογές στοιχηματισμού που έχουν στη διάθεσή τους. Αναλυτικότερα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο γκανιάν, στο πλασέ, στο forecast και στο tricast. Κάθε σημείο, τέλος, συνοδεύεται και από την ανάλογη απόδοση, αλλά και από την starting price, όπου είναι διαθέσιμη.

 

Οι διαθέσιμες κούρσες, τέλος, διεξάγονται στα ιπποδρόμια της Αγγλίας, καθώς οι επιλογές της Meridianbet δεν επεκτείνονται στις ιπποδρομίες του υπόλοιπου κόσμου.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Betbright: Mειωμένο ρίσκο σε σημερινή ιπποδρομία του Nottingham

H εταιρεία στοιχημάτων Betbright επέλεξε και σήμερα μια αγγλική ιπποδρομία, προκειμένου να θέσει σε ισχύ μια συμφέρουσα προσφορά, που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού όσων επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτή. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και δουν το άλογο της επιλογής τους να μην τερματίζει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Αναλυτικότερα, η προσφορά ισχύει για τη σημερινή ιπποδρομία των 17:35 στο Nottingham και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Τη δυνατότητα χορηγιών απέκτησε η BetVictor

Η στοιχηματική εταιρία BetVictor προχώρησε σε συμφωνία με την αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο (BHA), με αποτέλεσμα να αποκτήσει το δικαίωμα χορηγίας σε μεμονωμένες ιπποδρομίες, ιπποδρόμια και φεστιβάλ. Η συμφωνία έχει ισχύ τριών ετών και καθιστά τη BetVictor επίσημο συνεργάτη του προγράμματος ABP (Authorised Betting Partner), σύμφωνα με όσα ορίζει ο νέος νόμος για τις ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Τέλος η Ελλάδα για την Paddy Power

Έως σήμερα, η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power πρόσφερε και στους Έλληνες παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις σημαντικότερες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο – τις αγγλικές, τις ιρλανδικές και άλλες. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορούσε να τοποθετήσει άμεσα και νόμιμα τα στοιχήματά του στην ιστοσελίδα, αφού η εταιρεία είχε εξασφαλίσει μία από τις απαραίτητες άδειες που μοίρασε η ελληνική κυβέρνηση.

 

William Hill: Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού στις σημερινές κούρσες του Kempton

Τα μέλη της William Hill που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες έχουν σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, με εκείνες που αφορούν στις κούρσες του Kempton να ξεχωρίζουν, όχι μόνο λόγω του ενδιαφέροντος που τις συνοδεύει, αλλά και μίας προσφοράς, η οποία υπόσχεται να μειώσει σε μεγάλο βαθμό το ρίσκο σε επιλεγμένα στοιχήματα.

 Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες του Kempton και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Βελτιώνονται οι υπηρεσίες της SIS στις ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής

Μια νέα συνεργασία που ανακοίνωσε η εταιρεία ζωντανών μεταδόσεων SIS θα της επιτρέψει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα των ιπποδρομιών της Νότιας Αφρικής. Συγκεκριμένα, η SIS θα συνεργάζεται στο εξής με την εταιρεία 4Racing, που διατηρεί τα δικαιώματα των ιπποδρομιών της χώρας.

 Αυτό σημαίνει ότι η SIS θα αποκτήσει πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής και θα τις μεταδίδει μέσω live streaming για λογαριασμό των στοιχηματικών ιστοσελίδων που συνεργάζονται μαζί της, σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

 

Απειλούνται οι ιπποδρομίες από τους περιορισμούς στα μηχανήματα στοιχήματος

Η αγγλική κυβέρνηση εξετάζει εδώ και εβδομάδες το ενδεχόμενο να μειώσει σημαντικά το ανώτατο ποσό που θα μπορεί να ποντάρει κανείς στα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού που βρίσκονται στα πρακτορεία της χώρας. Η σχετική αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί σε μερικές ημέρες, αλλά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως το σχετικό υπουργείο αποφάσισε τη μείωση του ανώτατου ποσού στοιχηματισμού στις 2 στερλίνες.

Έρχεται νέα πλατφόρμα στοιχήματος από τη Unibet

H στοιχηματική εταιρία Unibet ετοιμάζει μια νέα πλατφόρμα στοιχήματος, η οποία θα προσφέρει υψηλότερα επίπεδα πρακτικότητας και μεγαλύτερη ευκολία σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και στα υπόλοιπα αθλήματα που προσφέρει. Πρόκειται για μια πλατφόρμα με σχεδιασμό εμπνευσμένο από την αντίστοιχη του mobile στοιχήματος. Είναι απλή και πρακτική, αλλά προσφέρει δεκάδες επιλογές σε όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

 

Βet365: Νικητήρια τα αμφιλεγόμενα στοιχήματα του Kentucky Derby!

Το πρόσφατο Kentucky Derby θα μείνει στην ιστορία, όχι τόσο για την αγωνιστική όσο για την εξωαγωνιστική του δράση. Άλλωστε, η φετινή κορυφαία αμερικανική ιπποδρομία σημαδεύτηκε από την απόφαση των κριτών να αποκλείσουν το άλογο που τερμάτισε πρώτο, το Maximum Security, και να δώσουν τη νίκη στο δεύτερο, το Country House.

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών προσφέρει η Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τις αγγλικές ιπποδρομίες και προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού, άλλες με μεγαλύτερο και άλλες με μικρότερο ρίσκο. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μειώσουν σημαντικά το ρίσκο τοποθέτησης πλασέ στοιχημάτων, αφού θα πληρώσουν περισσότερες νικητήριες θέσεις σε μια επιλεγμένη κούρσα.

Χορηγός του Craven Meeting η Bet365

Η Bet365 επεκτείνει τη δράση της στις αγγλικές ιπποδρομίες, με μια νέα χορηγία. Η νέα χορηγία της εταιρείας του στοιχήματος αφορά το φεστιβάλ Craven Meeting, το οποίο διεξάγεται στις 18-20 Απριλίου στο ιπποδρόμιο του Newmarket και εγκαινιάζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στις επίπεδες κούρσες.

 

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Πλασέ

H εκκίνηση μιας κούρσας στις ιπποδρομίες δεν αποτελεί μόνο την έναρξη των συγκινήσεων που προκαλεί στους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και την έναρξη της αγωνίας που συνοδεύει κάθε στοίχημα που έχει τοποθετηθεί. Άλλωστε, η διεκπεραίωση του στοιχήματος δεν πρόκειται παρά να αργήσει μερικά δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα η αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο.

Αλλάζουν τα δεδομένα των χορηγιών στην Αγγλία

Τη δυνατότητα να σπονσοράρουν έναν και μοναδικό jockey στις ιπποδρομίες έχουν πλέον οι εταιρείες του online στοιχήματος, μετά από συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση Επαγγελματιών Jockey (Professional Jockeys Association – PJA) και την Αρχή Βρετανικών Ιπποδρομιών (British Horseracing Authority – BHA). Οι δύο φορείς κατέληξαν σε συμφωνία που χαλαρώνει τους αυστηρούς κανόνες των χορηγιών στις αγγλικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα το τοπίο να αλλάζει σημαντικά.

Tέλος το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα για τους επισκέπτες της Σουηδίας

Η ATG (ABTravochGalopp), η εταιρεία που έχει αναλάβει αποκλειστικά τη διεξαγωγή ιπποδρομιών και αμοιβαίου στοιχήματος στη Σουηδία, ανακοίνωσε πως θα πάψει να δέχεται στοιχήματα από παίχτες που δεν είναι Σουηδοί. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες της Σουηδίας δε θα είναι πια σε θέση να επισκεφτούν ένα ιπποδρόμιο και ένα στοιχηματικό πρακτορείο της ATG και να τοποθετήσουν στοιχήματα στις κούρσες.

Paddy Power: Επιπλέον θέσεις σε επιλεγμένες κούρσες του Royal Ascot

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις κούρσες ενός από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ της Αγγλίας – αυτό του Royal Ascot, το οποίο περιλαμβάνει αρκετές ιπποδρομίες στο σημερινό του πρόγραμμα. Σε δύο από αυτές τις ιπποδρομίες, μάλιστα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά της Paddy Power.

 

Μειώνει το ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα συγκεκριμένα στοιχήματα να αποκτούν ενισχυμένη αξία. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας του ότι το άλογο της επιλογής τους δε θα τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Η σημερινή προσφορά, μάλιστα, ισχύει για επιλεγμένες ιπποδρομίες του Windsor και του Chepstow.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Χορηγός του Summer Sprint η Skybet

Η Skybet προχώρησε σε συμφωνία με την ARC (Arena Racing Company) και το ιπποδρόμιο του Royal Windsor και θα αποτελέσει τον χορηγό του νέου φεστιβάλ ιπποδρομιών Summer Sprint. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ, το οποίο αποτελείται από 10 κούρσες (διεξάγονται σε περιοδικά διαστήματα, με τον τελικό να πραγματοποιείται τον Αύγουστο), με έπαθλο από 10.000 έως 75.000 λίρες, το οποίο θα φέρει το όνομα της Skybet.

 

Απελευθερώνεται η μετάδοση διεθνών ιπποδρομιών στην Ιταλία

Οι ιταλικοί νόμοι, ακόμη και έως σήμερα, απαγορεύουν ρητά τη ζωντανή μετάδοση των ιπποδρομιών από τον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου να διαφυλάξουν τη δημοτικότητα και τα έσοδα των ιταλικών ιπποδρομιών. Ο νόμος αυτός, όμως, αναμένεται σύντομα να καταργηθεί, ανοίγοντας το δρόμο για την ελεύθερη μετάδοση των ιπποδρομιών από όλον τον κόσμο, σε τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και σε ιστοσελίδες στοιχήματος.

 Η απόφαση πάρθηκε ως αντίβαρο σε μια άλλη νέα απαγόρευση: αυτή των στοιχηματικών διαφημίσεων, η οποία αναμένεται να εφαρμοστεί στο άμεσο μέλλον.

 

Νέα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού στη BetFair

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε παίχτης που στοιχηματίζει στις ιπποδρομίες δεν είναι να χάσει λίγα ή πολλά χρήματα, αλλά να εθιστεί στον τζόγο. Για αυτό το λόγο, όλοι προειδοποιούν για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και για την αυτοσυγκράτηση. Η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair, όμως, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να προσφέρει στα μέλη της όλα τα απαραίτητα εργαλεία για έναν πιο υπεύθυνο στοιχηματισμό.

Νέα χορηγία της Coral προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η εταιρεία στοιχήματος Coral έχει στενές σχέσεις με τις αγγλικές ιπποδρομίες και, όπως φαίνεται, αυτές θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο, χάρη στη νέα συμφωνία που υπέγραψαν οι υπεύθυνοι με το ιπποδρόμιο του Doncaster. Η νέα συμφωνία θέλει την Coral να αναλαμβάνει το ρόλο του χορηγού του φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ανταμείβει τα στοιχήματα μέσω κινητού στις ιπποδρομίες η Betbright

Οι ιπποδρομίες σε Αγγλία και Ιρλανδία συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυτές και να διεκδικήσουν κέρδη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι, φυσικά, και τα στοιχήματα μέσω κινητού, τα οποία αποκτούν ενισχυμένη αξία στην περίπτωση της στοιχηματικής εταιρείας Betbright.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των σημερινών αγγλικών ιπποδρομιών

πλασέ στοιχήματα που τοποθετούν πολλοί παίχτες στις αγγλικές ιπποδρομίες αποτελούν μία καλή λύση, προκειμένου να μειωθεί το ρίσκο μιας πρόβλεψης. Ειδικά, μάλιστα, σε περιπτώσεις που κάποια στοιχηματική εταιρεία υπόσχεται να μειώσει ακόμη περισσότερο το ρίσκο, πληρώνοντας περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ, η αξία των στοιχημάτων που τοποθετούν οι παίχτες αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Επανέρχονται τα σχέδια για απελευθέρωση της αγοράς στοιχήματος

Σύμφωνα με Έλληνες αξιωματούχους, το σενάριο περί απελευθέρωσης της ελληνικής αγοράς του online στοιχήματος επέστρεψε, στην προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να εξασφαλίσει έσοδα. Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τους υπεύθυνους να εξετάζουν αλλαγές στο νομοσχέδιο που διατηρεί προσωρινά ανοιχτή την αγορά του online στοιχήματος στη χώρα μας.

 

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Την προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα σε δύο σημερινές επιλεγμένες κούρσες: αυτή των 14:45 στο Musselburgh και αυτή των 17:40 στο Kempton.

Επεκτείνεται η χορηγία της Titanbet προς το Lingfield

H Titanbet UK ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγίας της προς το ιπποδρόμιο του Lingfield Park. H συγκεκριμένη συμφωνία έρχεται να επεκτείνει την ισχύ της προηγούμενης ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία προέβλεπε της χορηγία της Titanbet προς το ιπποδρόμιο για τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

BetFair: Εικονικές ιπποδρομίες και στο κινητό

Δεν πέρασαν παρά μερικές ημέρες από τότε που η στοιχηματική ετοιρία BetFair πρόσθεσε τις εικονικές ιπποδρομίες στη γκάμα προτάσεών της προς τους λάτρεις των ιπποδρομιών που στοιχηματίζουν μέσω του υπολογιστή της και η εταιρεία φρόντισε να επεκτείνει τη νέα υπηρεσία της, λαμβάνοντας υπόψη και τους παίχτες που στοιχηματίζουν από το κινητό τους.

 

Χορηγός των αυστραλιανών ιπποδρομιών θέλει να γίνει η Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις λίγες διεθνείς εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Αυστραλία και προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες της χώρας. Πλέον, όμως, οι υπεύθυνοι επιθυμούν να εμπλακούν ενεργά και στον τομέα των χορηγιών προς τις ιπποδρομίες της χώρας και ήδη έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την πρώτη συνεργασία τους.

 Αναλυτικότερα, η Unibet ενδιαφέρεται να αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της ιπποδρομίας Golden Eagle, στην περιφέρεια New South Wales της Αυστραλίας.

 

BetFred: Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στο Punchestown

Οι κούρσες του φεστιβάλ του Punchestown συνεχίζονται και σήμερα και οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν επιπλέον να στοχηματίσουν σε αυτές και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι γεμάτο και σήμερα, αλλά μία από τις κούρσες παρουσιάζει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού, χάρη στη σημερινή προσφορά της BetFred.

Αυξήθηκαν τα έσοδα των ιπποδρομιών στο Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club, που είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή και την εμπορική εκμετάλλευση των ιπποδρομιών, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τα οικονομικά αποτελέσματα της σεζόν 2022-2023, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, τα έσοδα του HKJC αυξήθηκαν, κυρίως χάρη στην αύξηση των εσόδων από το εξωτερικό.

Μεγάλη αύξηση των στοιχημάτων έφερε η επιστροφή των αγγλικών ιπποδρομιών

Οι αγγλικές ιπποδρομίες επέστρεψαν την 1η Ιουνίου και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες κούρσες σε ιπποδρόμια ανά το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διεξάγονται μεν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά είναι διαθέσιμες, όχι μόνο για ζωντανή μετάδοση, αλλά και για στοιχηματισμό. Και οι Άγγλοι παίχτες του στοιχήματος δεν έχασαν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν ξανά στις ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Νέες εικονικές ιπποδρομίες στην στοιχηματική εταιρεία Championsbet

Στο καζίνο που διατηρεί η εταιρεία στοιχηματισμού Championsbet υπάρχουν και επιλογές για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Σε αυτές τις επιλογές, μάλιστα, έχουν προστεθεί κάποιες νέες, παιχνίδια με τρισδιάστατα γραφικά που δίνουν στους παίχτες τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε εικονικές κούρσες και να ζήσουν μια άκρως ρεαλιστική εμπειρία.

 

Δύο νέοι τύποι εικονικών ιπποδρομιών

Νέα απο το διαδίκτυο