Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: 888

Η online στοιχηματική εταιρία 888 διαθέτει μια ξεχωριστή πλατφόρμα στοιχήματος για αγώνες όπως οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες και επιτρέπει έτσι στα μέλη της να στοιχηματίσουν απερίσπαστα στα άλογα που προβλέπουν πως θα κερδίσουν. Οι επιλογές τους σε διοργανώσεις είναι αρκετές, αλλά αφορούν κυρίως σε αγώνες που διοργανώνονται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου. Αντίθετα, αυτές σε είδη στοιχημάτων είναι πολλές περισσότερες, καθώς μπορούν να καταθέσουν μονά ή συστήματα, καθώς και αρκετά ειδικά στοιχήματα.

Από την άλλη, το live στοίχημα δε διατίθεται στην περίπτωση των ιπποδρομιών. Οι παίχτες που έχουν καταθέσει κάποιο στοίχημα, όμως, μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους περισσότερους αγώνες, χάρη στην πλατφόρμα iCard της 888.

Η 888, τέλος, διαθέτει ένα δραστήριο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο. Όπως και στην περίπτωση της ιστοσελίδας της εταιρείας, όμως, η ελληνική γλώσσα δεν υποστηρίζεται, ενώ οι μόνοι τρόποι επικοινωνίας είναι το e-mail και το live chat.

 

Μετάβαση στην στοιχηματική ιστοσελίδα της 888

 

Είδη στοιχήματος / Διοργανώσεις

Η 888 έχει αφιερώσει μια ξεχωριστή πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της, η οποία αφορά αποκλειστικά σε ιπποδρομίες και κυνοδρομίες. Ωστόσο, η κάλυψή της σε διοργανώσεις σπάνια ξεφεύγει από τα σύνορα του Ηνωμένου Βασιλείου και οι μόνες ιπποδρομίες που διατίθενται είναι κατά κανόνα αυτές που διεξάγονται εκεί. Από την άλλη, τα είδη στοιχήματος που προσφέρονται είναι περισσότερα. Ξεκινούν από τα μονά αποδεκτά, συνεχίζουν σε δυάδες, τριάδες και άλλα συστήματα (όπως το trixie και το patent) και καταλήγουν σε μια μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων, αλλά και σε στοιχήματα each way ή any to come (ATC). Αυτά αποτελούνται από περισσότερες της μίας επιλογές, αλλά προϋποθέτουν να κερδίσει η αρχική πρόβλεψη, προκειμένου να διεκδικήσει ο παίχτης κέρδη με τη δεύτερη και την τρίτη.

 

Δυνατότητες στοιχηματισμού (live, mobile κτλ.)

Δυστυχώς, η 888 δεν προσφέρει live στοίχημα στην περίπτωση των ιπποδρομιών. Ωστόσο, οι παίχτες που έχουν ήδη εγγραφεί και έχουν τοποθετήσει κάποιο στοίχημα σε συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να τον παρακολουθήσουν μόλις ξεκινήσει, από την υπηρεσία live streaming της εταιρείας, η οποία προσφέρεται στην πλατφόρμα iCard της 888.

Από την άλλη, η εταιρεία προσφέρει την υπηρεσία στοιχηματισμού από κινητό ή tablet σε όλα τα μέλη της.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της 888 δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και κάθε απορία ή πρόβλημα που έχουν οι παίχτες από Ελλάδα θα πρέπει να λυθεί στα αγγλικά. Ωστόσο, είναι θετικό το γεγονός ότι η εταιρεία διατηρεί το συγκεκριμένο τμήμα ανοιχτό όλο το 24ωρο. Οι τρόποι επικοινωνίας μαζί του είναι το e-mail και το live chat.

 

Άλλες υπηρεσίες στοιχήματος

Τα διαθέσιμα αθλήματα και οι υπόλοιπες κατηγορίες που προσφέρει η 888 ξεπερνούν τις 20 στον αριθμό. Στα αθλήματα υπάρχει μια πλούσια ποικιλία (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, κρίκετ, μπέιζμπολ, γκολφ και άλλα) και καλύπτονται διοργανώσεις από όλον τον κόσμο. Φυσικά, το πλέον ευνοημένο άθλημα σε αυτόν τον τομέα είναι το ποδόσφαιρο. Επιπλέον, οι παίχτες θα βρουν τις δημοφιλέστερες στοιχηματικές αγορές στην 888, αλλά και μια πλούσια γκάμα επιλογών στο live στοίχημα.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία στοιχήματος 888.com ανήκει στην εταιρεία Cassava Enterprises. Αυτή με τη σειρά της αποτελεί μέλος του ομίλου 888, ο οποίος προέκυψε μετά από συγχωνεύσεις και εξαγορές που πραγματοποίησε η αρχική εταιρεία, Virtual Holdings Limited, με έτος ίδρυσης το 1997. Η έδρα του ομίλου βρίσκεται στο Γιβραλτάρ από το 2003 και η άδειά του φέρει την υπογραφή των εκεί Αρχών. Προσωρινά ή 888 δεν διαθέτει άδεια για την Ελληνική αγορά και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας. Η 888 διατηρεί, εκτός από την ιστοσελίδα του στοιχήματος, ιστοσελίδα online καζίνο, πόκερ room και ιστοσελίδα με bingo, μεταξύ άλλων.

 

Μετάβαση στην στοιχηματική ιστοσελίδα της 888

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα βρετανικών ιπποδρομιών του 2016

Η αρμόδια Αρχή για τις ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horseracing Authority), ανακοίνωσε το πρόγραμμα ιπποδρομιών για τη σεζόν του 2016 και οι λάτρεις του αθλήματος (και οι παίχτες του στοιχήματος) μπορούν πλέον να σημειώνουν τις ημερομηνίες στα ημερολόγιά τους.

 

Mειώνεται η συνεισφορά της ARC στα χρηματικά έπαθλα των αγγλικών ιπποδρομιών

Η ARC (Arena Racing Company) ανακοίνωσε ότι θα μειώσει το ύψος των οικονομικών συνεισφορών της στα χρηματικά έπαθλα των αγγλικών ιπποδρομιών, καθώς αναμένει αντιστοίχως μειωμένα έσοδα από το στοίχημα στις κούρσες της χρονιάς. Η μείωση των οικονομικών συνεισφορών της θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019 και οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αυστηρή αγγλική νομοθεσία.

Στα ύψη η αξία των χορηγιών στο φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Όπως κάθε χρόνο, το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham αποτελεί φέτος ένα από τα πιο σίγουρα στοιχήματα για τους χορηγούς του, καθώς παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, παρά το γεγονός ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία κοινού. Αυτή η φετινή ιδιαιτερότητα, μάλιστα, είναι εκείνη που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις φετινές χορηγίες, καθώς οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι οι κούρσες της φετινής διοργάνωσης θα φτάσουν σε ακόμα περισσότερα μάτια.

Ανταμοιβές στα σημερινά παρολί των ιπποδρομιών μοιράζει η BetFair

Η BetFair επανέρχεται με μία από τις γνωστές προσφορές της και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες. Για να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις ιπποδρομίες της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο, η ανταμοιβή θα γίνει δική τους, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Coral-Eclipse

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Coral-Eclipse (γνωστό και ως Eclipse Stakes) διοργανώνεται κάθε χρόνο στις αρχές Ιουλίου, στο ιπποδρόμιο του Sandown Park και σε αυτό συμμετέχουν καθαρόαιμα άλογα, ηλικίας τριών ετών και άνω. Η κούρσα που αποτελεί το επίκεντρο του φεστιβάλ είναι επίπεδη (flat), δεξιόστροφη και έχει μήκος 2.018 μέτρων.

 

Επεκτάθηκε το πρόγραμμα διεθνών ιπποδρομιών της Bet365

Η Bet365 είναι μία από τις λίγες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα που καλύπτουν και τις ιπποδρομίες και, σε σύγκριση με άλλες, προσφέρει πιθανότατα το πιο πλήρες πρόγραμμα. Άλλωστε η ιστοσελίδα φροντίζει να προσφέρει πλήθος στοιχημάτων, όχι μόνον στις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, μα και σε άλλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

Συνεχίζονται οι ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες της Novibet

Η προσφορά της Novibet που μοιράζει ανταμοιβές στα virtual sports συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα και οι παίχτες έχουν άλλη μια ευκαιρία, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Η προσφορά ξεκίνησε σήμερα και ισχύει έως την Παρασκευή 15 Μαΐου.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να εισπράξουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet καλύπτει και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και κάποιες ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις σημερινές κούρσες. Αναλυτικότερα, η Novibet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και υπόσχεται να τα ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν!

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Ενισχύεται η συνεργασία της SIS με τις ιπποδρομίες της Ουρουγουάης

Η SIS, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής ζωντανών εικόνων από τις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, συνεργάζεται και με τις ιπποδρομίες της Ουρουγουάης. Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι οι ιστοσελίδες στοιχήματος που συνεργάζονται μαζί της να είναι σε θέση να προσφέρουν στοιχήματα και live streaming στις κούρσες του Hipodromo Nacional de Maroñas.

Έρχεται το τέλος των ανώνυμων ηλεκτρονικών πληρωμών

Η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να βάλει ένα τέλος στις ανώνυμες ηλεκτρονικές πληρωμές, με ένα νέο νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με όσα προβλέπει το νομοσχέδιο, οι ηλεκτρονικές πληρωμές δε θα μπορούν να γίνονται πλέον ανώνυμα, αλλά θα απαιτείται ταυτοποίηση των στοιχείων όσων αποκτούν ακόμη και προπληρωμένες κάρτες, τύπου Paysafe, Moneysafe και άλλες.

 

Stoiximan: Νέες ανταμοιβές για τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες

O Stoiximan ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά και τα μέλη του που στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες μπορούν να την εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη στις εικονικές κούρσες.

 Για να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να αναλάβουν το σημερινό Stoiximan Mission και να το εκπληρώσουν, τοποθετώντας απλά τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στο Cheltenham η Paddy Power

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, το κορυφαίο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, ξεκινά την Τρίτη 12 Μαρτίου και τα μέλη των εταιρειών στοιχήματος έχουν άφθονες ευκαιρίες, όχι μόνο να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και να εκμεταλλευτούν συμφέρουσες προσφορές. Μια τέτοια προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της Paddy Power και να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στις κούρσες της πρώτης ημέρας του Cheltenham.

William Hill: Bonus και επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες του National Hunt

Οι ιπποδρομίες μετ’ εμποδίων έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, χάρη στο πλήθος κουρσών που διοργανώνονται σε Αγγλία και Ιρλανδία, στο πλαίσιο του National Hunt. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε αυτές, αλλά και να εκμεταλλευτούν σχετικές προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Νέο πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών στη Unibet

Η Unibet θα προσφέρει μια τεράστια γκάμα ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών στην ιστοσελίδα του live στοιχήματος, χάρη σε μια νέα συνεργασία που πραγματοποιεί με τη SIS. Η εταιρεία διανομής αποτελεσμάτων, εικόνων και βίντεο των αγγλικών ιπποδρομιών και κυνοδρομιών προχώρησε σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια της Unibet, Kindred, και θα ενισχύσει σημαντικά τις πληροφορίες και τις μεταδόσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

 

Ζωντανές μεταδόσεις, εικόνες και πρόωρες αποδόσεις

Nέες ανταμοιβές στα παρολί των ιπποδρομιών μοιράζει η BetFair

Η BetFair επανέφερε την προσφορά της που ανταμείβει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα καλύψουν σήμερα τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί σε σημερινές ιπποδρομίες και να περιμένουν να διευθετηθούν, ως κερδισμένα ή ως χαμένα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της BetFair

Νέα κατάθεση με πριμ 50% στην 10Bet

H εταιρεία στοιχημάτων 10Bet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά αυτό το μήνα και προσφέρει στα μέλη της ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, ύψους 50% σε όσα μέλη της πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Το πριμ μπορεί να φτάσει έως ένα συγκεκριμένο ποσό και να χρησιμοποιηθεί, ώστε να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Διαδικασία απόκτησης και απελευθέρωσης του πριμ

Επεκτείνεται η συνεργασία των ιρλανδικών ιπποδρομιών με το αμοιβαίο στοίχημα

Η Horse Racing Ireland, διοργανώτρια των ιρλανδικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το Tote Ireland και το UK Tote, γεγονός που σημαίνει πως η παρουσία του αμοιβαίου στοιχήματος στις ιρλανδικές ιπποδρομίες είναι εξασφαλισμένη για τα επόμενα χρόνια. Η νέα συμφωνία έχει ισχύ εφτά ετών και θα ενισχύσει την παρουσία του αμοιβαίου στοιχήματος, χάρη στην στήριξη που θα προσφέρει στο Tote Ireland το UK Tote.

 

Ισχυρή παρουσία του αμοιβαίου στοιχήματος στις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Ιπποδρόμιο Chester

Ιπποδρόμιο ChesterΗ πίστα αγώνων με άλογα του Τσέστερ βρίσκεται στο Cheshire, μία κομητεία της βορειοδυτικής Αγγλίας, δίπλα στις όχθες του ποταμού Dee. Είναι η παλαιότερη του είδους της, αφού το συγκεκριμένο ιπποδρόμιο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον 16ο αιώνα.

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: Paddypower

Η νόμιμη εταιρεία στοιχήματος Paddypower έχει τοποθετήσει τις ιπποδρομίες σε δεσπόζουσα θέση στην ιστοσελίδα της και προσφέρει στους παίχτες της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε δεκάδες αγώνες ανά τον κόσμο. Οι επιλογές τους δεν είναι αρκετές μόνο στην περίπτωση των διοργανώσεων, αλλά και των στοιχημάτων που μπορούν να καταθέσουν οι παίχτες, καθώς ανάμεσά τους συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, οι τριάδες, τα forecast και tricast, τα παρολί, αλλά και συστήματα όπως το Lucky 15.

Ιπποδρόμιο Aqueduct

Ιπποδρόμιο AqueductΤο ιπποδρόμιο του Aqueduct βρίσκεται στο South Ozone Park, στο Queens της Νέας Υόρκης.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Tingle Creek Meeting

Ο ερχομός των Χριστουγέννων στο Ηνωμένο Βασίλειο δε σημαίνει μόνο δώρα, γιορτινή ατμόσφαιρα και κάλαντα, αλλά και τη διοργάνωση του Tingle Creek Meeting, ενός από τα σημαντικότερα χειμερινά φεστιβάλ. Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνεται στις αρχές του Δεκεμβρίου κάθε χρόνο, στο ιπποδρόμιο του Sandown Park. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ διεξάγονται αρκετές κούρσες - ωστόσο, η σημαντικότερη δεν είναι άλλη από το Tingle Creek Chase.

 

Ιπποδρόμιο Leopardstown

Ιπποδρόμιο LeopardstownΣτην ευρύτερη περιοχή του Δουβλίνου, στην Ιρλανδία, βρίσκεται το προάστιο Leopardstown, το οποίο είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τους λεπρούς που έκλειναν έξω από τα τείχη της πόλης, για να αποφύγουν την εξάπλωση της επιδημίας. Σήμερα, όμως, το προάστιο είναι γνωστό για ένα από τα δημοφιλέστερα ιπποδρόμια της Ιρλανδίας, το οποίο βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Υπεύθυνο και για αρνητικό ρεκόρ το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham κατέρριψε πολλά ρεκόρ, ειδικά στον στοιχηματικό τομέα, αλλά κάποια πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι είναι υπεύθυνο και για ένα αρνητικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού GAMSTOP, που χρησιμοποιούν εθισμένα άτομα για να αποκλειστούν από τα τυχερά παιχνίδια, ανακοίνωσε ότι, κατά τη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ σημειώθηκε αριθμός ρεκόρ αιτήσεων για αποκλεισμό.

Καθημερινά δωρεάν στοιχήματα στην 888

Η στοιχηματική εταιρία 888 ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω του κινητού τους. Πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει από τις 15 έως και στις 24 Δεκεμβρίου και υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα (αλλά και δωρεάν περιστροφές στα φρουτάκια του καζίνο) σε καθημερινή βάση.

 

Ιπποδρόμιο Arlington Park

Ιπποδρόμιο Arlington ParkΤο ιπποδρόμιο Arlington Park βρίσκεται στο Ιλινόις και συγκεκριμένα στην περιοχή Arlington του Σικάγο. Είναι μία από τις δημοφιλέστερες πίστες του κόσμου και μία από τις ομορφότερες της Αμερικής, ενώ είναι το πρώτο ιπποδρόμιο, στο οποίο διοργανώθηκε κούρσα με έπαθλο ένα εκατομμύριο δολάρια.

Πλήθος προσφορών από την 10Bet για το Cheltenham

Η στοιχηματική εταιρία10Bet έχει ανακοινώσει ήδη αρκετές προσφορές για τις κούρσες του φεστιβάλ του Cheltenham και ετοιμάζεται να ανακοινώσει ακόμη περισσότερες, μόλις αυτό ξεκινήσει.

 

Νέα χορηγία προς τις ιπποδρομίες της Αργεντινής ανακοίνωσε η εταιρεία στατιστικών SIS

Η εταιρεία SIS είναι μια από τις πιο γνωστές στον κόσμο, στον τομέα διανομής στατιστικών, δεδομένων και ζωντανών εικόνων, ειδικά στον τομέα των ιπποδρομιών, στον οποίο συνεργάζεται με όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις ιπποδρομιών ανά την υφήλιο. Η SIS παρέχει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργάζεται υπηρεσίες στατιστικών και live streaming, σχεδόν για κάθε κορυφαία ιπποδρομία στον κόσμο.

William Hill: Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες

Η William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Έτσι, το ρίσκο μειώνεται, αφού κάποια από τα χαμένα στοιχήματα θα αποζημιωθούν στο σύνολό τους.

 Η νέα προσφορά ισχύει για τις σημερινές ιπποδρομίες στο Chelmsford και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

Καταργούνται οι χρεώσεις καταθέσεων στις εικονικές ιπποδρομίες της Interwetten

H εταιρία στοιχημάτων Interwetten δεν προσφέρει στοίχημα στις πραγματικές ιπποδρομίες που διεξάγονται ανά τον κόσμο, αλλά έχει φροντίσει να ικανοποιήσει τους λάτρεις των ιπποδρομιών με μια σειρά από εικονικά αθλήματα, που περιλαμβάνουν αρκετές διαφορετικές επιλογές. Πολλές επιλογές έχουν και όσοι θέλουν να καταθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, προκειμένου να στοιχηματίσουν έπειτα στις εικονικές ιπποδρομίες, και πλέον όλες αυτές οι επιλογές προσφέρονται χωρίς την παραμικρή χρέωση.

Τρομερά φιλόδοξες για το μέλλον εμφανίζονται οι γαλλικές ιπποδρομίες

Οι γαλλικές ιπποδρομίες βρίσκονται εν μέσω μια περιόδου μεγάλης ανάπτυξης και αυτό έχει θετικές επιπτώσεις και στο αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα. Η PMU, μάλιστα, η εταιρεία που έχει αναλάβει το μονοπώλιο στον συγκεκριμένο τομέα, εμφανίζεται τρομερά φιλόδοξη για το μέλλον, καθώς έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες επιδόσεις της.

 Συγκεκριμένα, η PMU παρουσίασε πρόσφατα το στρατηγικό της όραμα για το μέλλον, το οποίο περιλαμβάνει την εντυπωσιακή αύξηση των πελατών, αλλά και του τζίρου της.

 

Football_888sport betting €

Νέα απο το διαδίκτυο