Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: StanJames

Η εταιρία online στοιχήματος StanJames δείχνει μεγάλη αδυναμία στις ιπποδρομίες. Έχοντας βρετανικές ρίζες, άλλωστε, και δε θα μπορούσε να μένει αδιάφορη μπροστά στους αγαπημένους αγώνες Άγγλων και Ιρλανδών. Καλύπτει, λοιπόν, όχι μόνο αγγλικούς και ιρλανδικούς αγώνες, αλλά και διοργανώσεις από τον υπόλοιπο κόσμο και εγγυάται για τις αποδόσεις της στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Επιπλέον, προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν live και να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την ιστοσελίδα της. Εξαίρεση, όμως, αποτελούν οι Έλληνες παίχτες, οι οποίοι δε μπορούν να στοιχηματίσουν live, παρά μόνο στο ποδόσφαιρο.

Η StanJames, τέλος, προσφέρει πολλές επιλογές σε αθλήματα και άλλες κατηγορίες στοιχήματος σε όλα τα μέλη της – επομένως και σε αυτά από την Ελλάδα. Τα τελευταία, μάλιστα, μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα ελληνικά.

 

Μετάβαση στην στοιχηματική ιστοσελίδα της StanJames

 

Είδη στοιχήματος / Διοργανώσεις

H StanJames όχι μόνο προσφέρει στοιχήματα σε ιπποδρομίες, αλλά δίνει τεράστια σημασία σε αυτές. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως εγγυάται τις υψηλότερες αποδόσεις στους αγγλικούς και ιρλανδικούς αγώνες.

Οι επιλογές, λοιπόν, που έχουν οι λάτρεις των ιπποδρομιών στη StanJames είναι αρκετές. Η εταιρεία καλύπτει όλους τους αγώνες σε Αγγλία και Ιρλανδία, αλλά δεν απουσιάζουν και ιπποδρομίες από τον υπόλοιπο κόσμο, όπως αυτές της Νοτίου Αφρικής. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να βρουν σχεδόν ανά πάσα στιγμή κάποιον αγώνα που ξεκινά σε λίγο και να στοιχηματίσουν σε αυτόν. Οι επιλογές τους, εκτός από τα μονά αποδεκτά στοιχήματα και τα παρολί, περιλαμβάνουν και τα forecast και tricast, το exacta και συστήματα δυάδων, τριάδων κ.ο.κ..

 

Δυνατότητες στοιχηματισμού (live, mobile κτλ.)

Όπως είναι φυσικό, οι ιπποδρομίες δε θα μπορούσαν να λείπουν και από την πλατφόρμα του live στοιχήματος στη StanJames. Η εταιρεία καλύπτει ζωντανά πολλούς αγώνες καθημερινά και επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν όσο αυτοί εξελίσσονται, ενώ δεν παραλείπει να μεταδώσει κάποιους από αυτούς live μέσω της υπηρεσίας streaming. Για να μπορεί κάποιος παίχτης να παρακολουθήσει ζωντανά έναν αγώνα, πάντως, θα πρέπει να στοιχηματίσει πρώτα τουλάχιστον 1 ευρώ. Ωστόσο, οι Έλληνες παίχτες δε μπορούν να στοιχηματίζουν live στην ιστοσελίδα της StanJames, παρά μόνο στο ποδόσφαιρο, οπότε εξαιρούνται από τα παραπάνω.

Τα μέλη της StanJames, τέλος, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν και από το κινητό τους ή το tablet τους. 

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Κάθε παίχτης που έχει μια απορία ή ένα πρόβλημα προς επίλυση, μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της StanJames, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Οι Έλληνες παίχτες μπορούν να επικοινωνήσουν στα ελληνικά, αλλά σε συγκεκριμένες ώρες και συγκεκριμένα από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ – εναλλακτικά, μπορούν να επικοινωνήσουν οποιαδήποτε στιγμή στα αγγλικά. Οι επιλογές τους τέλος, είναι το τηλέφωνο (ατελώς), το live chat και το e-mail.

 

Άλλες υπηρεσίες στοιχήματος

Ο συνολικός αριθμός των κατηγοριών που προσφέρονται για στοίχημα στη StanJames αγγίζει τις 30. Οι περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες αφορούν σε αθλήματα, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες, όπως η πολιτική και η show business. Πέρα από τις ιπποδρομίες, το πλέον ευνοημένο άθλημα στη StanJames είναι το ποδόσφαιρο, στο οποίο καλύπτονται δεκάδες διοργανώσεις από όλον τον κόσμο, καθώς και αρκετές στοιχηματικές αγορές. Επιπλέον, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν και live. Οι Έλληνες παίχτες, όμως, έχουν αυτή τη δυνατότητα μόνο στο ποδόσφαιρο. 

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η StanJames δραστηριοποιείται από το 1973 στον τομέα του φυσικού στοιχήματος, ενώ δεν απουσιάζει και από την τεράστια αγορά του online. Αν και ιδρύθηκε στην Αγγλία, το 1973, η έδρα της πλέον βρίσκεται στο Γιβραλτάρ, απ’ όπου έχει λάβει και την άδειά της. Πλέον, οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στο online στοίχημα (η εταιρεία, άλλωστε υπήρξε πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα και ειδικότερα στο live στοίχημα), καθώς και στο online καζίνο, το πόκερ και σε άλλα παιχνίδια.

 

Μετάβαση στην στοιχηματική ιστοσελίδα της StanJames

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τhe Open

O Νοέμβριος για το φίλιππο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου φέρνει το σημαντικότερο φεστιβάλ του πρώτου μισού της σεζόν των αγώνων μετ' εμποδίων: το The Open, το οποίο διεξάγεται στα μέσα κάθε Νοεμβρίου, στο ιπποδρόμιο του Cheltenham. Πρόκειται για ένα τριήμερο φεστιβάλ που συγκεντρώνει τα βλέμματα κάθε λάτρη των ιπποδρομιών, αλλά και συμμετοχές, όχι μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη.

 

Χορηγός του Craven Meeting η Bet365

Η Bet365 επεκτείνει τη δράση της στις αγγλικές ιπποδρομίες, με μια νέα χορηγία. Η νέα χορηγία της εταιρείας του στοιχήματος αφορά το φεστιβάλ Craven Meeting, το οποίο διεξάγεται στις 18-20 Απριλίου στο ιπποδρόμιο του Newmarket και εγκαινιάζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στις επίπεδες κούρσες.

 

Αυξημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες από τη BetFair

Παρά το γεγονός ότι η BetFair διατηρεί στην ιστοσελίδα της και ένα online ανταλλακτήριο στοιχημάτων, όπου οι αποδόσεις στις ιπποδρομίες μπορούν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα, πολλοί λάτρεις του αθλήματος προτιμούν την παραδοσιακή ιστοσελίδα του στοιχήματος με τις σταθερές αποδόσεις. Όσοι, όμως, διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχήματος της BetFair μπορούν πλέον να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα και των σταθερών αποδόσεων, μα και αυτών του ανταλλακτηρίου.

 

Ιπποδρόμιο Catterick

Ιπποδρόμιο CatterickΤο ιπποδρόμιο του Catteric, γνωστό και ως Catterick Bridge, βρίσκεται στο North Yorkshire της Αγγλίας και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στο βόρειο τμήμα της χώρας. Άλλωστε, οι κούρσες που διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του συμμετέχουν στο ετήσιο πρόγραμμα του National Hunt, ενώ οι Κυριακές στο ιπποδρόμιο του Catterick αποτελούν τις πιο δημοφιλείς στα ιπποδρόμια της Βόρειας Αγγλίας.

Viva Wallet: Νέα μέθοδος καταθέσεων στη Bet8

Oι λάτρεις των εικονικών ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Bet8 είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιήσουν καταθέσεις χωρίς τους περιορισμούς των capital controls, χάρη στη συνεργασία της εταιρείας του online στοιχήματος με τη Viva. Η Viva προσφέρει στην υπηρεσία των μελών της Bet8 το πρώτο ελληνικό e-wallet, το Viva Wallet.

 

Στοιχηματικό σκάνδαλο στις ιπποδρομίες της Αυστραλίας

Οι ιπποδρομίες της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία ταλανίζονται αυτές τις ημέρες από ένα σκάνδαλο, αφού ένας επαγγελματίας τζόκεϊ κρίθηκε ένοχος για σωρεία παραβάσεων του νόμου περί στοιχήματος.

 Όπως και σε άλλες χώρες, άλλωστε, έτσι και στην Αυστραλία, οι επαγγελματίες αθλητές απαγορεύεται να τοποθετούν στοιχήματα, ειδικά σε αγώνες που συμμετέχουν οι ίδιοι. Ωστόσο, ο τζόκεϊ Adam Hyeronimus βρέθηκε ένοχος για συνολικά 30 παραβάσεις, κατά το διάστημα 2016-2019.

 

Παράνομα στοιχήματα ακόμη και στον εαυτό του

Αυξήθηκε το μπάτζετ των γαλλικών ιπποδρομιών

Οι γαλλικές ιπποδρομίες αναμένεται να αναπτυχθούν περισσότερο μέσα στο 2022 και να προσφέρουν βελτιωμένο θέαμα, χάρη στην απόφαση της διοργανώτριας France Galop να αυξήσει το μπάτζετ της για την επόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας εταιρείας ανακοίνωσαν ότι το μπάτζετ του 2022 θα είναι υψηλότερο κατά 12%, σε σχέση με εκείνο του 2021.

Κέρδη και ανταμοιβές φέρνουν τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες στην Novibet

Τα μέλη της Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη και στις virtual ιπποδρομίες και τις επόμενες ημέρες τα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες αποκτούν μεγαλύτερη αξία, αφού μπορούν να ανταμείψουν τους παίχτες και με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή χάσουν.

Οι κορυφαίοι φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών αντιτίθενται στα περιοριστικά μέτρα που εξετάζονται για το νόμιμο στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τρεις κορυφαίοι φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών, η BHA (British Horseracing Authority), η RCA (Racecourse Association) και η HG (Horsemen’s Group) συνασπίστηκαν κατά των νέων περιοριστικών μέτρων που εξετάζουν οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα του στοιχήματος. Οι τρεις φορείς εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους, ειδικά στα μέτρα που εξετάζονται, σχετικά με τα όρια ανώτατου στοιχηματισμού και τον έλεγχο των οικονομικών των παιχτών.

Σε φιλανθρωπίες τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών από το Royal Ascot

Ένα κομμάτι των εσόδων που θα εξασφαλίσουν οι αγγλικές εταιρείες στοιχήματος στο Royal Ascot θα καταλήξει σε φιλανθρωπίες, όπως ανακοίνωσε το BGC (Betting and Gaming Council). H πρωτοβουλία αυτή ανήκει σε κορυφαίες εταιρείες της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλα ποσά για φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που αφορούν στην καταπολέμηση του κορωναϊού και άλλων ασθενειών ή κοινωνικών προβλημάτων.

 

“Εξορίζει” το ανταλλακτήριο της BetFair το Hong Kong Jockey Club

Πριν μερικές ημέρες, η αυστραλιανή BetFair ανακοίνωσε πως θα ξεκινούσε να καλύπτει στοιχηματικά τις ιπποδρομίες του Hong Kong στο online ανταλλακτήριό της, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στα μέλη της. Ωστόσο, η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Hong Kong Jockey Club, το οποίο υποστηρίζει ότι η BetFair δεν προχώρησε σε καμία συμφωνία με τους υπεύθυνους και δεν έλαβε καμία άδεια, προκειμένου να αποκτήσει τη δυνατότητα να προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Νέες εικονικές ιπποδρομίες στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Novibet

Η Novibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, με μία από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον τομέα των virtual sports, και έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει νέες εικονικές ιπποδρομίες στην στοιχηματική ιστοσελίδα της. Συγκεκριμένα, η Novibet συνεργάζεται πλέον με την Inspired και έχει προσθέσει στην ιστοσελίδα της τρεις νέες επιλογές εικονικών ιπποδρομιών.

Επιστροφή χρημάτων στο Royal Ascot

Το Royal Ascot, ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά τουρνουά στο καλεντάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεκινά στις 16 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις των ιπποδρομιών θα είναι σε θέση να ζήσουν συγκινήσεις, κατά τη διάρκεια των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, αλλά και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στους νικητές.

 

William Hill: Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο Grand National

To επόμενο μεγάλο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, το Grand National, διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά στοιχήματα από τους λάτρεις του αθλήματος. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στις κούρσες του Grand National, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα που διατηρούν στους λογαριασμούς τους.

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Ladbrokes

Και σήμερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες μέσω της Ladbrokes θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Το ρίσκο στοιχηματισμού μειώνεται χάρη στην σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας, η οποία υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

Kαι μέσω μετρητών οι καταθέσεις στους λογαριασμούς της Novibet

Η Novibet προσφέρει στοιχήματα και σε πραγματικές, μα και σε εικονικές, ιπποδρομίες και το μόνο που χρειάζονται τα μέλη της για να τοποθετήσουν κάποιο στοίχημα είναι έμπνευση και τα απαραίτητα χρήματα. Για την έμπνευση οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δε μπορούν να κάνουν πολλά, αλλά για τα χρήματα προσφέρουν άλλη μία εναλλακτική μέθοδο κατάθεσης, η οποία πραγματοποιείται με τη χρήση μετρητών.

Αγχώνουν τους bookmakers τα φαβορί του Royal Ascot

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot ξεκινά την Τρίτη 20 Ιουνίου και, στις πέντε ημέρες που διαρκεί, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών στη διάθεσή τους. Οι στοιχηματικές εταιρείες, άλλωστε, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουν ανακοινώσει αποδόσεις για φαβορί και αουτσάιντερ κάθε αγώνα.

Νέα ρεκόρ εσόδων για το ιπποδρόμιο του Hong Kong

Το ιπποδρόμιο του Hong Kong διανύει φέτος την καλύτερη χρονιά του, στον τομέα των εσόδων και των κερδών, αφού το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο. Οι ιπποδρομίες και ο στοιχηματισμός σε αυτές κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην Κίνα και το ιπποδρόμιο του Hong Kong καταφέρνει φέτος να εξασφαλίσει περισσότερα έσοδα από ποτέ.

 Είναι χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη Κυριακή ολοκληρώθηκε η σεζόν, με την τελευταία κούρσα να συγκεντρώνει έσοδα της τάξης των 210 εκατομμυρίων ευρώ, τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί ποτέ σε κούρσα 11 αλόγων στην ιστορία του ιπποδρομίου.

 

Σκάνδαλο ντόπινγκ ξέσπασε στις αμερικανικές ιπποδρομίες

Οι αμερικανικές ιπποδρομίες ταλανίζονται αυτές τις ημέρες από ένα μεγάλο σκάνδαλο, το οποίο εμπλέκει ακόμη και τον εκπαιδευτή ενός από τα καλύτερα άλογα στον κόσμο. Στο σκάνδαλο εμπλέκονται 27 άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο εκπαιδευτής Jason Servis. Ο συγκεκριμένος είναι περισσότερο γνωστός για τη σχέση του με το Maximum Security, το οποίο κέρδισε πριν ένα μήνα το Saudi Cup, την πλουσιότερη ιπποδρομία στον κόσμο.

Ιπποδρόμιο Hollywood Park

Ιπποδρόμιο Hollywood ParkΤο ιπποδρόμιο Hollywood Park, του οποίου πλέον η πλήρης ονομασία είναι Betfair Hollywood Park, βρίσκεται στο Inglewood του Λος Άντζελες, στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Εκτός από το χώρο, όπου διεξάγονται ιπποδρομιακοί αγώνες, υπάρχουν εστιατόρια, καφετέριες, ακόμη και αίθουσα σινεμά.   

Καταθέσεις και μέσω Moneysafe στη Netbet

Η Netbet είναι ξανά σε θέση να δεχθεί τα χρήματα που καταθέτουν οι Έλληνες παίχτες στους λογαριασμούς τους, χάρη στη νέα μέθοδο που υποστηρίζει. Πρόκειται για την προπληρωμένη κάρτα Moneysafe, μέσω της οποίας οι Έλληνες λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να ξεκινήσουν ξανά τις καταθέσεις στον λογαριασμό τους στη Netbet, παρά τις κλειστές τράπεζες και τα capital controls.

 

Αποχωρεί από την ελληνική αγορά η στοιχηματική εταιρία Meridianbet

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές που είχαν οι Έλληνες παίχτες που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες ήταν η στοιχηματική ιστοσελίδα της Meridianbet, η οποία προσέφερε αρκετές επιλογές σε διαφορετικές κατηγορίες εικονικών κουρσών. Η Meridianbet, όμως, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ελληνική αγορά και έχει ήδη ενημερώσει σχετικά τα μέλη της.

Οικονομική ενίσχυση και από τις offshore εταιρείες στοιχήματος ζητά η Αγγλία

Ο γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού της Αγγλίας, John Whittingdale, επιβεβαίωσε την Πέμπτη πως οι Αρχές έχουν σχέδια να αντικαταστήσουν το ισχύοντα νόμο, σχετικά με την οικονομική ενίσχυση των εταιρειών στοιχήματος προς τις ιπποδρομίες, με ένα νέο, ο οποίος θα αφορά και στις εταιρείες που δεν έχουν έδρα στην Αγγλία.

 

Το τρίτο στοίχημα δώρο από την Betbright!

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών περιλαμβάνει αρκετές κούρσες που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Chelmsford. Κάθε κούρσα, βέβαια, αποτελεί και μια νέα ευκαιρία για διεκδίκηση κερδών και οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αρκετές από αυτές μπορούν να διεκδικήσουν τη σημερινή προσφορά της Betbright.

 

Και πληρωμές μέσω Paypal υποστηρίζει πλέον ο Stoiximan

Τα μέλη του Stoiximan είναι συνηθισμένα στην ποικιλία. Για παράδειγμα, όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στις virtual ιπποδρομίες έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν μια κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους. Οι τελευταίοι έχουν πλέον και μια ακόμα εναλλακτική, αφού στη λίστα με τις διαθέσιμες μεθόδους συναλλαγών προστέθηκε και το Paypal.

Ενισχύθηκαν οι virtual ιπποδρομίες της Betsson

Η Betsson προχώρησε πρόσφατα σε ενίσχυση της ιστοσελίδας της στον τομέα των εικονικών αθλημάτων και τα μέλη της έχουν πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους και σε νέες virtual ιπποδρομίες. Τα νέα virtual sports της Betsson, μάλιστα, φέρουν την υπογραφή της Golden Race, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει τη φήμη μιας κορυφαίας εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού.

Κέρδη και ανταμοιβές φέρνουν τα παρολί των ιπποδρομιών στη BetFair

Όπως κάθε εβδομάδα, η σημερινή ημέρα δίνει στα μέλη της BetFair την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Η προσφορά που ισχύει κάθε Τετάρτη θα μοιράσει και σήμερα ανταμοιβές σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες, καλύπτοντας μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

 

Oι λεπτομέρειες της προσφοράς

Ξεπέρασε και πάλι τις προσδοκίες το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Νέα Ζηλανδία

Η TAB NZ, που έχει αναλάβει το μονοπώλιο του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Ζηλανδία, ανακοίνωσε για μια ακόμη φορά ότι ξεπέρασε τους στόχους και τα προσδοκώμενα έσοδα, κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο μήνα που τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νέα Ζηλανδία ξεπερνούν τις προσδοκίες, μετά τον Μάρτιο. Τα έσοδα του Απριλίου, μάλιστα, ήταν αρκετά περισσότερα από τα αντίστοιχα του Μαρτίου!

Αυξήθηκαν οι επιλογές στοιχηματισμού στις εικονικές ιπποδρομίες της Meridianbet

Η Meridianbet διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό μια ξεχωριστή ενότητα με εικονικά αθλήματα στη στοιχηματική ιστοσελίδα της, η οποία, όπως είναι φυσικό, περιλαμβάνει και τις εικονικές ιπποδρομίες. Η ανανέωση των εικονικών αθλημάτων της Meridianbet, όμως, έφερε ένα πλήθος νέων επιλογών στοιχηματισμού, αφού προστέθηκαν νέοι τύποι εικονικών ιπποδρομιών.

Αποζημιώνει τη δεύτερη θέση στις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο γκανιάν και δουν το άλογο της επιλογής τους να μην τερματίζει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Οι παίχτες αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα, εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες ιπποδρομίες που διεξάγονται σήμερα στο York.

 

Νέα απο το διαδίκτυο