Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Future Champions Festival

O Οκτώβριος έχει αρκετές σημαντικές ημερομηνίες για τους λάτρεις των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και μία από αυτές βρίσκεται στα μέσα του μήνα. Πρόκειται για την ημερομηνία διεξαγωγής του φεστιβάλ Future Champions Festival, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο του Newmarket και διαθέτει, μεταξύ άλλων, τον αγώνα Cesarewitch Handicap, το δεύτερο κομμάτι του Autumn Double (το πρώτο δεν είναι άλλο από το Cambridgeshire Handicap, το οποίο διεξάγεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Cambridgeshire Meeting).

 

Το Future Champions Festival, μάλιστα, έχει συγκεντρώσει στις δύο ημέρες που διαρκεί κι άλλες ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες, πέρα από το Cesarewitch Handicap, όπως οι Autumn Stakes και Challenge Stakes. To Cesarewitch Handicap, όμως, αποτελεί τη μεγάλη ατραξιόν του φεστιβάλ, καθώς και την ιπποδρομία που κρίνει το νικητή του Autumn Double.

 

Πρόκειται για μια ιπποδρομία 3.621 μέτρων, σε επίπεδο (flat) έδαφος, στην οποία συμμετέχουν καθαρόαιμα άλογα τριών ετών και άνω.

 

Η πρώτη ιπποδρομία στην ιστορία του θεσμού πραγματοποιήθηκε το 1839, με νικητή το Cruiskeen. Το όνομα της ιπποδρομίας δεν αποτελεί παρά την αγγλική εκδοχή της ρωσικής λέξης Tsesarevitch, η οποία σημαίνει "διάδοχος του Τσάρου". Η συγκεκριμένη ιπποδρομία, λοιπόν, πήρε το όνομά της από τον μετέπειτα Τσάρο της Ρωσίας, Αλέξανδρο Β', ο οποίος δώρισε το ποσό των 300 λιρών στο Jockey Club.

 

Αρχικά, το Cesarewitch Handicap προηγούνταν χρονικά του άλλου αγώνα του Autumn Double - του Cambridgeshire Handicap - αλλά σύντομα οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο ιπποδρομιών αντιστράφηκαν. Πλέον, λοιπόν, το Cesarewitch Handicap διεξάγεται στα μέσα Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Future Champions Festival, μαζί με ένα πλήθος άλλων ιπποδρομιών.

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό, τέλος, είναι το γεγονός ότι ενώ κάποια άλογα κατόρθωσαν να κερδίσουν και στους δύο αγώνες του Autumn Double, κατά τον 19ο αιώνα (αλλά όχι και αργότερα), κανένα άλογο δεν είχε κερδίσει δύο φορές το Cesarewitch Handicap, πριν το 2012, όταν το Aim To Prosper κέρδισε τον δεύτερο αγώνα του, μετά το 2010.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Ο Rich Ricci νέος πρόεδρος της Betbright

Ένας από τους πλέον επιτυχημένους ιδιοκτήτες αλόγων στις βρετανικές ιπποδρομίες, ο Rich Ricci, αποτελεί πλέον το νέο εκτελεστικό πρόεδρο της εταιρείας στοιχημάτων Betbright. Η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ricci στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε για την χορηγία της στο Cheltenham BetBright Cup και επιβεβαίωσε τις φήμες που ακούγονταν τις τελευταίες ημέρες.

 

Νέες ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες της Novibet

H Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν σήμερα να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Η σημερινή προσφορά ισχύει έως το τέλος της ημέρας και οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν τουλάχιστον 25 ευρώ στις εικονικές κούρσες, προκειμένου να διεκδικήσουν μια διπλή ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες συμμετοχής στην προσφορά

Αυξήθηκαν οι παράνομες ιστοσελίδες της μαύρης λίστας της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. δημοσίευσε μια νέα αναθεωρημένη έκδοση της μαύρης λίστας της, η οποία περιλαμβάνει τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται παράνομα στην Ελλάδα. Πρόκειται για την 22η αναθεωρημένη έκδοση, η οποία αποτελείται πλέον από 1.625 ιστοσελίδες που προσφέρουν παράνομα στοίχημα στις ιπποδρομίες και σε άλλα αθλήματα σε Έλληνες παίχτες. Σύμφωνα με το νόμο, η πρόσβαση σε όλες οι ιστοσελίδες της μαύρης λίστας θα μπλοκάρεται από τους παρόχους υπηρεσιών internet.

 

Τι περιλαμβάνει η 22η αναθεωρημένη λίστα;

Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση για το νέο νομοσχέδιο online στοιχήματος

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι Έλληνες στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες είναι το γεγονός ότι πολλές από τις εταιρείες που έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες άδειες δραστηριότητας στη χώρα μας δεν καλύπτουν τις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο. Αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα, όταν το νέο νομοσχέδιο για την αγορά του online στοιχήματος δημιουργήσει την ευκαιρία για την δραστηριοποίηση νέων μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού που καλύπτουν στοιχηματικά τις ιπποδρομίες.

Μειώνει το ρίσκο του Royal Ascot η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFred

Όπως είναι φυσικό, το τμήμα ιπποδρομιών της εταιρείας στοιχηματισμού BetFred έχει επικεντρωθεί αυτές τις ημέρες στο φεστιβάλ του Royal Ascot, καλύπτοντας όλες τις προγραμματισμένες κούρσες και ανακοινώνοντας σχετικές προσφορές. Μια τέτοια προσφορά ανακοινώθηκε και σήμερα και υπόσχεται μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε μια επιλεγμένη ιπποδρομία του σημερινού προγράμματος του φεστιβάλ.

Προσφορά δεύτερης ευκαιρίας στοιχηματισμού

Και επίσημα στα χέρια του ΟΠΑΠ οι ελληνικές ιπποδρομίες

H αποκλειστική διεξαγωγή και εκμετάλλευση των ελληνικών ιπποδρομιών πέρασαν πλέον και επίσημα σε ιδιωτικά χέρια, μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή των Ελλήνων. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο επικύρωσε την αγορά των ελληνικών ιπποδρομίων από τον ΟΠΑΠ, έναντι του ποσού των 40,5 εκατομμυρίων ευρώ, και ξεκινά την τελική εκκαθάριση του κρατικού ΟΔΙΕ, ο οποίος ήταν ο διοργανωτής των ελληνικών ιπποδρομιών έως και πρόσφατα.

 

Προσφορά στις εικονικές ιπποδρομίες από τη Novibet

Η Novibet διεξάγει και εικονικές ιπποδρομίες στην στοιχηματική ιστοσελίδα της και οι παίχτες έχουν σήμερα τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Και η ανταμοιβή τους θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Τέσσερις νικητές στα πλασέ των ιπποδρομιών πληρώνει η Ladbrokes

Το επόμενο τριήμερο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φίλους των αγγλικών ιπποδρομιών και, ήδη από σήμερα, οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη (ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν) σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες κούρσες. Παράλληλα, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια προσφορά που θα μειώσει το ρίσκο των πλασέ στοιχημάτων τους.

Σημαντική αύξηση εσόδων σημείωσαν οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ

Η Κινεζική Πρωτοχρονιά συνοδεύεται και από μία πολυάσχολη αγωνιστική ημέρα στις ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ και το φετινό ενδιαφέρον ήταν σχεδόν πρωτοφανές, αν κρίνουμε από τα έσοδα που εξασφάλισε κατά τη διάρκεια της ημέρας το Hong Kong Jockey Club. Το φεστιβάλ της ημέρας εξασφάλισε τεράστια αύξηση, όχι μόνον στην παρουσία κοινού, αλλά και στον τζίρο στο στοίχημα.

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Preakness Stakes

To Preakness Stakes διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα φεστιβάλ ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, από την άποψη ότι επίσημα δεν αποτελεί φεστιβάλ, αλλά μια μεμονωμένη κούρσα που διεξάγεται σε συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε χρόνο. Ωστόσο, η τεράστια σημασία που έχει για τις αμερικανικές ιπποδρομίες και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που συνοδεύει την κούρσα έχουν καταστήσει, έστω και ανεπίσημα, το Preakness Stakes ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στις ΗΠΑ.

Συνεχίζουν πίσω από κλειστές πόρτες οι ιαπωνικές ιπποδρομίες

Οι ιαπωνικές ιπποδρομίες (όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των κουρσών ανά τον κόσμο, εξαιτίας της πανδημίας) εξακολουθούν να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, για την προστασία των συμμετεχόντων, αλλά ήδη οι αρμόδιοι εξετάζουν ημερομηνίες για την κανονική διεξαγωγή τους, με την παρουσία κοινού. Από ότι φαίνεται, όμως, η ημερομηνία που οι ιαπωνικές ιπποδρομίες θα επιστρέψουν πλήρως στην κανονικότητα θα καθυστερήσει.

Ξεκίνησε η νέα σεζόν των ελληνικών ιπποδρομιών

Η θερινή διακοπή της σεζόν των ελληνικών ιπποδρομιών ολοκληρώθηκε πρόσφατα και η αγωνιστική δράση επέστρεψε στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου. Οι κορυφαίοι αναβάτες, τα αγαπημένα άλογα και οι θεατές βρίσκονται ξανά στο ιπποδρόμιο και συμμετέχουν ή απολαμβάνουν τις ιπποδρομίες της νέας σεζόν.

 Η αρχή έγινε πριν μερικές ημέρες, με την πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της σεζόν. Από το απόγευμα της 21ης Αυγούστου, οι ελληνικές ιπποδρομίες επέστρεψαν ξανά στο κανονικό τους πρόγραμμα.

 

Η επιστροφή των ελληνικών ιπποδρομιών

Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια ακόμη προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες. Χάρη στη νέα προσφορά, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες θα μπορούν να λάβουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 Αναλυτικότερα, η προσφορά της William Hill υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες του Pontefract και δουν το άλογό τους να τερματίζει, όχι στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

 

Στοίχημα και στις ιπποδρομίες από τη Betsafe

Η Betsafe ξεκίνησε να προσφέρει υπηρεσίες και στον τομέα στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, όπως ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Betsson! Δεκάδες στοιχήματα στις σημαντικότερες ιπποδρομίες κάθε ημέρας θα προστεθούν στα ήδη χιλιάδες που προσφέρει η Betsafe στα υπόλοιπα αθλήματα που καλύπτει.

 

Προϊόν κορυφαίας συνεργασίας

12.000 λίρες για φιλανθρωπίες συγκέντρωσε η Racing Post

Η γνωστή βρετανική εκδοτική αποτελεσμάτων των ιπποδρομιών, Racing Post, ανακοίνωσε πως συγκέντρωσε το ποσό των 12.000 λιρών Αγγλίας, το οποίο θα παραχωρηθεί για φιλανθρωπίες. Η εκδοτική που αποτελεί τη βασική πηγή ενημέρωσης των περισσότερων Βρετανών λάτρεων των ιπποδρομιών και παιχτών του στοιχήματος ανά τον κόσμο θα προωθήσει ποσό στον οργανισμό RoR (Retraining of Racehorses).

 

Αλλάζει την προσφορά εγγυημένων αποδόσεων στις ιπποδρομίες η William Hill

Εδώ και χρόνια, η William Hill δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και να είναι σίγουρα ότι θα έχουν εκμεταλλευτεί τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις, χάρη στην προσφορά εγγυημένων αποδόσεων. Μέσω αυτής της προσφοράς, όσοι επιλέξουν κάποιο σημείο και δουν έπειτα την απόδοσή του να αυξάνεται για την τιμή εκκίνησης (SP) δικαιούνται αυξημένα κέρδη, ανάλογα της υψηλότερης απόδοσης.

 Η συγκεκριμένη προσφορά θα εξακολουθήσει να ισχύει για όσους στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες, αλλά με μία διαφορά που αφορά στη χρονική της διάρκεια.

 

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι αλλαγές στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η ΒHA (British Horseracing Authority), η διοργανώτρια των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε και επίσημα τους νέους κανονισμούς που εξέταζαν τους προηγούμενους μήνες οι υπεύθυνοι και αφορούν στο μαστίγιο που χρησιμοποιούν οι τζόκεϊ, προκειμένου να κινητοποιήσουν τα άλογά τους. Οι νέοι κανονισμοί, τελικά, δεν αναγκάζουν τους τζόκεϊ να χρησιμοποιούν το μαστίγιο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά μειώνουν τη συχνότητα χρήσης του.

Κανονικά διεξάγεται το στοίχημα στον ΟΔΙΕ

Μετά την ολιγοήμερη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, το στοίχημα που προσφέρει ο ΟΔΙΕ  στις ελληνικές ιπποδρομίες επέστρεψε και πλέον οι παίχτες που επισκέπτονται το ιπποδρόμιο και παρακολουθούν τις κούρσες μπορούν να στοιχηματίζουν ξανά.

Mια δεκαετία κορυφαίων αποδόσεων στο Grand National από την BetFair

Η έναρξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Grand National πλησιάζει και οι λάτρεις των ιπποδρομιών ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τις κούρσες, αλλά και να στοιχηματίσουν σε αυτές, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Αυτό κάνουν, άλλωστε, εδώ και χρόνια τα μέλη του online ανταλλακτηρίου της BetFair. Και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, οι παίχτες αυτοί εκμεταλλεύονται τις κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς στην συντριπτική πλειοψηφία των επιλογών τους!

Άλλη μια πρωτότυπη διαφήμιση της Paddy Power με αφορμή το Cheltenham

Το ενδιαφέρον της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power είναι αυτές τις ημέρες στραμμένο στο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham και οι υπεύθυνοι έχουν εφεύρει διάφορους τρόπους, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα βλέμματα του φίλιππου κοινού, με πρωτοβουλίες μάρκετινγκ που διαφέρουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Χορηγός του Welsh Champion Hurdle η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes αποτελεί το νέο χορηγό της ιπποδρομίας Welsh Champion Hurdle, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη ιπποδρομία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα… ραντεβού για τις ουαλικές ιπποδρομίες από το 2011, όταν αναβίωσε, και διεξάγεται κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο Ffols Las.

 

Η νέα συμφωνία χορηγίας της Ladbrokes

Nέα υπηρεσία e-banking στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες χρήματα που μπορούν να μεταφέρουν στον λογαριασμό τους μέσω διαφορετικών μεθόδων, όπως οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, τα e-wallets και το τραπεζικό έμβασμα. Στις μεθόδους αυτές ήρθε να προστεθεί και η βελτιωμένη υπηρεσία e-banking που προσφέρει πλέον η Novibet.

 Η βελτιωμένη υπηρεσία προσφέρεται με τη στήριξη της ΔΙΑΣ και οι παίχτες μπορούν να μεταφέρουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους, εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια.

 

Σε συμφωνία κατέληξαν Tote και Britbet στις αγγλικές ιπποδρομίες

Τους τελευταίους μήνες, το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε περίοδο… εμφυλίου πολέμου, καθώς οι δύο εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στον συγκεκριμένο τομέα, το Tote και η Britbet, βρίσκονται στα μαχαίρια, διεκδικώντας το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο. Η περίοδος του εμφυλίου, όμως, φαίνεται πως λήγει (ή έστω αναβάλλεται), καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα εφτά χρόνια.

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ πληρώνει σήμερα η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

H εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες. Η συγκεκριμένη προσφορά απευθύνεται σε όσους τοποθετούν πλασέ στοιχήματα και μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο το ρίσκο στοιχηματισμού που είναι διατεθειμένοι να λάβουν.

Ανανεώθηκε η στοιχηματική ιστοσελίδα της Novibet

Η Novibet αποφάσισε να ανανεώσει την στοιχηματική ιστοσελίδα και όλα τα μέλη της είναι πλέον σε θέση να περιηγηθούν σε ένα νέο και βελτιωμένο περιβάλλον, ανεξάρτητα από το αν στοιχηματίζουν σε εξαιρετικά δημοφιλή αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ή σε λιγότερο δημοφιλή, όπως οι ιπποδρομίες. Σε κάθε περίπτωση, οι παίχτες θα εντοπίσουν άμεσα τις αλλαγές, ειδικά στον αισθητικό τομέα.

Έως και 5 νικητήριες θέσεις στα πλασέ πληρώνει η Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power προσφέρει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία τοποθέτησης πλασέ στοιχημάτων μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες ιπποδρομίες και σήμερα υπόσχεται να πληρώσει ακόμη και πλασέ στοιχήματα που θα αφορούν σε άλογα που θα τερματίσουν έως και στην πέμπτη θέση! Την προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της ιστοσελίδας, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες της ημέρας.

Αυξήθηκαν τα έσοδα των στοιχηματικών ιστοσελίδων χάρη στο Grand National

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National αποτέλεσε το σημαντικότερο στοιχηματικό γεγονός του Απριλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που αποδεικνύεται και από την προτίμηση που του έδειξαν οι Άγγλοι παίχτες του στοιχήματος. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση της UKGC, τα έσοδα από το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών ήταν περισσότερα, σε σύγκριση με άλλες χρονιές, ενώ παράλληλα βοήθησαν στη συνολική ανάπτυξη της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών της χώρας.

Ανταμοιβές στα σημερινά παρολί των ιπποδρομιών μοιράζει η BetFair

Η BetFair επανέρχεται με μία από τις γνωστές προσφορές της και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες. Για να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις ιπποδρομίες της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο, η ανταμοιβή θα γίνει δική τους, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Οι ουγγρικές και οι τσεχικές ιπποδρομίες στα κανάλια της SIS

Η SIS προχώρησε σε μια νέα συμφωνία και αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό διανομέα στατιστικών και εικόνων των ιπποδρομιών στην Ουγγαρία και την Τσεχία. Η νέα αυτή προσθήκη σημαίνει ότι τα μέλη των στοιχηματικών ιστοσελίδων που συνεργάζονται με τη SIS θα μπορούν να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες των δύο χωρών και να τις παρακολουθούν ζωντανά, μέσω live streaming.

 H νέα συμφωνία της SIS θα αυξήσει τις ιπποδρομίες που μεταδίδει ζωντανά κατά περισσότερες από 500 κάθε χρόνο, αφού θα προστεθούν στο (ήδη τεράστιο) πρόγραμμα οι κούρσες των κορυφαίων ιπποδρομίων των δύο χωρών.

 

Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες από την εταιρεία στοιχήματος BetFair

Η BetFair προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν καθημερινά στις κορυφαίες ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Παράλληλα, οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην BetFair έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν εγγυημένες αποδόσεις. Τι σημαίνει αυτό; Πως, οποιαδήποτε απόδοση κι αν επιλέξουν για ένα άλογο που συμμετέχει σε επιλεγμένες αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν επιλέξει την υψηλότερη δυνατή.

 

Πώς λειτουργεί η εγγύηση υψηλότερης απόδοσης;

Νέα απο το διαδίκτυο