Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Νέες ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες μοιράζει ο Stoiximan

Ο Stoiximan προσφέρει και σήμερα στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη και ανταμοιβές στα εικονικά αθλήματα και τη νέα προσφορά του μπορούν να εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να αναλάβουν το νέο Stoiximan Mission και να το εκπληρώσουν, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές εικονικές κούρσες.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

 Στη σημερινή προσφορά του Stoiximan μπορούν να συμμετάσχουν όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές κυνοδρομίες, αρκεί να αναλάβουν την σχετική αποστολή και να την εκπληρώσουν, έως στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής. Για να εκπληρώσουν την αποστολή, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 25 ευρώ και άνω στις εικονικές κούρσες. Επιπλέον, κάθε στοίχημα θα πρέπει να έχει απόδοση 1.50 και άνω και αξία τουλάχιστον 5 ευρώ.

 Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, προκειμένου να εισπράξουν την ανταμοιβή της προσφοράς. Όπως κι αν διευθετηθούν, τα στοιχήματα θα τους αποφέρουν την ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο με συγκεκριμένη αξία, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις εικονικές ιπποδρομίες ή σε οποιοδήποτε άλλο εικονικό άθλημα, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

H William Hill νικήτρια της πρώτης ημέρας του Cheltenham

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham είχε πολλούς νικητές στον τομέα των αγωνιζομένων και των παιχτών του στοιχήματος που πρόβλεψαν σωστά τα αποτελέσματα των κουρσών, αλλά παράλληλα είχε και μια ξεκάθαρη νικήτρια στον “πόλεμο” των στοιχηματικών εταιρειών για την κατάκτηση του μεγαλύτερου μεριδίου της αγοράς, σύμφωνα με την Oddschecker.

Δωρεάν αρχείο μεταδόσεων ιπποδρομιών στην Bet365

H εταιρία στοιχημάτων  Βet365 προσφέρει ένα πλήθος επιλογών στα μέλη της που επιθυμούν να παρακολουθούν ζωντανά τις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και του υπόλοιπου κόσμου. Μεταδίδει, άλλωστε, ζωντανά, μέσω της υπηρεσίας live streaming, όλες τις σημαντικές κούρσες κάθε ημέρας. Παράλληλα, όμως, τα μέλη της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, όχι μόνο τους αγώνες που μεταδίδονται ζωντανά, αλλά και ένα πλήθος μαγνητοσκοπημένων διοργανώσεων που διατηρούνται στο αρχείο της.

Tον Ιούνιο επιστρέφουν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας έδωσε το πράσινο φως για την επιστροφή των ιπποδρομιών τις επόμενες εβδομάδες και, όπως φαίνεται, οι κούρσες θα επιστρέψουν στα ιπποδρόμια της χώρας στις αρχές του Ιουνίου. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι είναι η 8η Ιουνίου.

Επέκταση του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος εξετάζει η Βουλγαρία

Στη Βουλγαρία προσφέρονται νόμιμα αρκετά τυχερά παιχνίδια, στον online και στον επίγειο τομέα, ανάμεσα στα οποία και το αμοιβαίο στοίχημα στις ιπποδρομίες, για το οποίο η μόνη εταιρεία που έχει δικαίωμα να προσφέρει υπηρεσίες είναι η κρατική BST (Bulgarian Sports Totalisator). Η συγκεκριμένη εταιρεία, μάλιστα, αναμένεται να λάβει σύντομα έγκριση για να επεκτείνει τις επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα, όπως επιβεβαίωσε και η Εθνοσυνέλευση.

Paddy Power: Θα υπάρξει φέτος νικητής στο αγγλικό Triple Crown;

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power δημιούργησε ένα νέο στοίχημα για τις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να ανταμείψει γενναιόδωρα όσους το τοποθετήσουν και δουν την πρόβλεψή τους να επαληθεύεται. Το εν λόγω στοίχημα προβλέπει ότι ένα από τα άλογα που θα συμμετάσχουν στις κούρσες της φετινής σεζόν θα κατορθώσει να επαναλάβει τον άθλο του Kauto Star και να κατακτήσει το αγγλικό Triple Crown.

Ξεκίνησε η διαδικασία συγχώνευσης του ΟΠΑΠ με την Ιπποδρομίες Α.Ε.

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το ΔΣ του ΟΠΑΠ πριν ένα μήνα περίπου, ξεκίνησε η διαδικασία συγχώνευσης του Οργανισμού με την Ιπποδρομίες Α.Ε.. Θυμίζουμε ότι η Ιπποδρομίες Α.Ε. αποτελεί θυγατρική του ΟΠΑΠ και έχει εξασφαλίσει το αποκλειστικό δικαίωμα διεξαγωγής και εκμετάλλευσης του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα, μέσω των ιπποδρομιών που διοργανώνει στο Μαρκόπουλο.

Μειωμένα τα έσοδα των σουηδικών ιπποδρομιών

Η ATG, η εταιρεία τυχερών παιχνιδιών που διατηρεί το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα στη Σουηδία, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2019 και, όπως φαίνεται, τα έσοδα από τις ιπποδρομίες ήταν μειωμένα. Η ATG, όμως, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από αυτή την πτώση εσόδων, αφού πλέον εξασφαλίζει έσοδα και από άλλα τυχερά παιχνίδια, όπως το στοίχημα σταθερών αποδόσεων και τα παιχνίδια του καζίνο.

 

Μειωμένα κατά 7,4% τα έσοδα των σουηδικών ιπποδρομιών

Nέα Ζηλανδία: Φόρος για τις ιπποδρομίες στις εταιρείες του εξωτερικού

Οι αρμόδιες Αρχές της Νέας Ζηλανδίας έχουν έρθει αντιμέτωπες με μια τεράστια εκροή χρημάτων προς τις στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού, με αποτέλεσμα οι ιπποδρομίες να αιμορραγούν οικονομικά. Η κυβέρνηση, όμως, προσανατολίζεται σε μια νέα λύση: την φορολόγηση και των εταιρειών του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

 Με αυτόν τον τρόπο, οι αρμόδιοι εκτιμούν πως θα εξασφαλίσουν πάλι τα απαραίτητα κέρδη για την ενίσχυση των ιπποδρομιών, ενώ παράλληλα θα έχουν μεγαλύτερο έλεγχο των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ιστοσελίδες του εξωτερικού.

 

“Εξορίζει” το ανταλλακτήριο της BetFair το Hong Kong Jockey Club

Πριν μερικές ημέρες, η αυστραλιανή BetFair ανακοίνωσε πως θα ξεκινούσε να καλύπτει στοιχηματικά τις ιπποδρομίες του Hong Kong στο online ανταλλακτήριό της, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στα μέλη της. Ωστόσο, η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Hong Kong Jockey Club, το οποίο υποστηρίζει ότι η BetFair δεν προχώρησε σε καμία συμφωνία με τους υπεύθυνους και δεν έλαβε καμία άδεια, προκειμένου να αποκτήσει τη δυνατότητα να προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Mειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Betbright

H εταιρεία στοιχημάτων Betbright δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε μια επιλεγμένη αγγλική ιπποδρομία και να διεκδικήσουν μία αποζημίωση, σε περίπτωση που η κούρσα δεν εξελιχθεί όπως είχαν προβλέψει. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δεν θα έχει τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά θα έχει έρθει δεύτερο.

Έρχεται ανανέωση στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betrebels

Μπορεί η στοιχηματική ιστοσελίδα Betrebels να μη δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, αλλά τους προσφέρει μια σειρά από εικονικά αθλήματα, ανάμεσά τους και οι εικονικές ιπποδρομίες, που μπορούν να αποφέρουν κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σωστά στους νικητές και σε άλλες πτυχές κάθε κούρσας. Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, αναμένεται να επωφεληθούν και των αλλαγών που ετοιμάζει η Betrebels στο σύνολο της στοιχηματικής της ιστοσελίδας.

Επιπλέον θέσεις στα σημερινά πλασέ πληρώνει η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν πλασέ μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν οι προβλέψεις τους δεν επαληθευθούν 100%. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες και θα μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα κατάλληλα σημεία.

Ιπποδρομίες στη Γαλλία

Η «βιομηχανία ιπποδρομιών» της Γαλλίας είναι μία από τις παλαιότερες και πιο οργανωμένες στον κόσμο, με τη γαλλική ομοσπονδία ιπποδρομιών, France Galop, να κινεί τα νήματα, από το 1995, κυρίως σε επίπεδες (flat) κούρσες και κούρσες με εμπόδια (Steeplechase).

 

Πρώτη στις προτιμήσεις των παιχτών η Bet365 κατά τη διάρκεια του Cheltenham

H ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker ανακοίνωσε τα στατιστικά για τις επιδόσεις που είχαν οι κορυφαίες αγγλικές ιστοσελίδες στοιχήματος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες. Τα στατιστικά της Oddschecker δείχνουν μεταξύ άλλων ποιες ιστοσελίδες βρέθηκαν στις κορυφαίες θέσεις των προτιμήσεων των παιχτών του στοιχήματος και, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, στην κορυφή βρέθηκε η Bet365.

 

Αποζημιώνει τον δεύτερο στις αγγλικές ιπποδρομίες η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες, αφού υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα που θα προβλέπουν την πρωτιά ενός αλόγου που τελικά θα τερματίσει στη δεύτερη θέση. Η σημερινή προσφορά της William Hill ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στις ιπποδρομίες του Brighton και του Pontefract.

Ξανακλείνουν με κυβερνητική διαταγή επιλεγμένα ιπποδρόμια στη Γαλλία

Μια σειρά από γαλλικά ιπποδρόμια θα αναγκαστούν να κλείσουν ξανά τις πύλες τους, έχοντας συμπληρώσει μόνο 10 ημέρες από τότε που ξεκίνησαν ξανά να διοργανώνουν ιπποδρομίες. Μια νέα κυβερνητική απόφαση έκρινε ότι κάποια ιπποδρόμια δε μπορούν να λειτουργήσουν σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απομάκρυνσης και προστασίας από την πανδημία.

Nέο Stoiximan Mission με ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες

Ο Stoiximan ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη του, μια προσφορά που διεξάγεται μέσω των Stoiximan Missions και μπορούν να την εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες. Το Stoiximan Mission ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να εκπληρώσουν την αποστολή τους, και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, είναι να αναλάβουν τη σημερινή αποστολή και να την εκπληρώσουν, τοποθετώντας απλά τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες.

Στις 22 Ιουνίου επιστρέφουν οι ιπποδρομίες στη Σκωτία

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας τους από την αγωνιστική δράση, οι σκωτσέζικες ιπποδρομίες θα επιστρέψουν στις 22 Ιουνίου. Η Σκωτία βρέθηκε (όπως και δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο) σε lockdown, με αποτέλεσμα να διακοπεί κάθε αθλητική δραστηριότητα. Σύμφωνα με την αρμόδια Αρχή, όμως, οι ιπποδρομίες θα επιστρέψουν σύντομα στο πρόγραμμά τους.

 Η Scottish Racing επιβεβαίωσε ότι οι ιπποδρομίες θα επιστρέψουν στις 22 Ιουνίου, αλλά τόνισε πως θα συνεχίσουν να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

 

Η διακοπή και η επιστροφή των σκωτσέζικων ιπποδρομιών

Αμφιβολίες για το εκτεταμένο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών εκφράζουν οι στοιχηματικές

Η BHA (British Horseracing Authority), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, επιβεβαίωσε τις εξαγγελίες της για την αύξηση των κουρσών στο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών και ανακοίνωσε το φετινό πρόγραμμα, στο οποίο αναφέρονται επιπλέον κούρσες, ειδικά κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων.

Συναλλαγές και μέσω Apple Pay υποστηρίζει η Bet365

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365 μπορούν να στοιχηματίζουν καθημερινά σε πραγματικές και εικονικές ιπποδρομίες και να πραγματοποιούν συναλλαγές (καταθέσεις και αναλήψεις) ανάλογα με τα στοιχήματα που τοποθετούν. Πρόσφατα, οι μέθοδοι συναλλαγών που υποστηρίζει η Bet365 αυξήθηκαν και τα μέλη της μπορούν να πραγματοποιούν καταθέσεις και αναλήψεις και μέσω μιας νέας.

Tον live στοιχηματισμό προτιμούν οι Έλληνες παίχτες στοιχήματος

Οι Έλληνες παίχτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν και σε ιπποδρομίες του εξωτερικού, χάρη στις υπηρεσίες στοιχηματικών ιστοσελίδων, όχι μόνον πριν την έναρξή τους, αλλά και (αν και μάλλον αρκετά σπανιότερα) κατά τη διάρκειά τους. Και φαίνεται πως ο live στοιχηματισμός είναι αρκετά δημοφιλής, ειδικά στα υπόλοιπα αθλήματα που διατίθενται στις στοιχηματικές.

 Αυτό δείχνει και μια πρόσφατη έρευνα που επικεντρώνεται στην ελληνική αγορά. Η έρευνα αυτή της BtoBet δείχνει μεταξύ άλλων ότι οι Έλληνες παίχτες προτιμούν το live στοίχημα, στις ιπποδρομίες, μα και σε άλλα αθλήματα.

Πράσινο φως για την ολοκλήρωση πώλησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος στον ΟΠΑΠ

Επίσημα στα χέρια του ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να περάσει το ιπποδρομιακό στοίχημα, μετά τις αποφάσεις της πρόσφατης συνεδρίασης του ΤΑΙΠΕΔ. Το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, και η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου εξουσιοδότησε τον πρόεδρο, κ. Πιτσιόρλα, να υπογράψει τη σύμβαση πώλησης στον ΟΠΑΠ.

Ιπποδρόμιο Gulfstream Park

Ιπποδρόμιο Gulfstream ParkΤο ιπποδρόμιο Gulfstream Park βρίσκεται στην Hallandale Beach, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Θεωρείται μία από τις γνωστότερες και σπουδαιότερες πίστες ιπποδρομιών της Αμερικής. Στο συγκεκριμένο συγκρότημα, εκτός από την πίστα αγώνων, μπορεί να επισκεφτεί κανείς και το καζίνο και να απολαύσει γενικά στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Μειώνει το ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα συγκεκριμένα στοιχήματα να αποκτούν ενισχυμένη αξία. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας του ότι το άλογο της επιλογής τους δε θα τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Η σημερινή προσφορά, μάλιστα, ισχύει για επιλεγμένες ιπποδρομίες του Windsor και του Chepstow.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Nέα mobile ιστοσελίδα για τη Novibet

Τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίζουν και σε πραγματικές ή εικονικές ιπποδρομίες μέσω του κινητού τους και πλέον έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις βελτιωμένες υπηρεσίες μιας νέας πλατφόρμας mobile στοιχήματος. Η Novibet αντικατέστησε την προηγούμενη mobile πλατφόρμα της με μια νέα, την οποία έχει σχεδιάσει η ίδια και έχει βασίσει σε μια τεχνολογία που επιτρέπει γρηγορότερη και ευκολότερη περιήγηση.

Κερδοφόρο αποδείχθηκε το Grand National για την εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η διπλή νίκη του Tiger Roll στο φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National (η πρώτη τέτοια διπλή νίκη από τη δεκαετία του ’70) στοίχισε πολλά χρήματα στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες που κάλυψαν τις ιπποδρομίες. Άλλωστε, το Tiger Roll αποτελούσε φαβορί της διοργάνωσης και τελικά επιβεβαίωσε τον τίτλο του, μοιράζοντας κέρδη στους παίχτες που το εμπιστεύθηκαν.

Υπόσχεση κορυφαίων και ενισχυμένων αποδόσεων από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes είναι γνωστή για κάποιες από τις κορυφαίες αποδόσεις που ανακοινώνει στις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα τα μέλη της που στοιχηματίζουν σε αυτές να εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή αξία για τα στοιχήματά τους. Ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως, παρατηρούνται φαινόμενα, κατά το οποία ένας παίχτης στοιχηματίζει νωρίς σε μία ιπποδρομία και διαπιστώνει αργότερα ότι η τιμή εκκίνησης (SP) για το άλογο της επιλογής του έχει αυξηθεί.

Tεράστιο το στοιχηματικό ενδιαφέρον για το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham απέδειξε για μια ακόμα χρονιά ότι μπορεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στοιχηματικό ρεκόρ, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αυξήθηκε ο αριθμός των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν στις κούρσες του. Τα στοιχεία προέρχονται από την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού OpenBet, η οποία προμηθεύει με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες, όπως οι William Hill, Ladbrokes, Coral, Paddy Power, SkyBet και Betfair.

Nέα στοιχεία για τις συνήθειες των Ελλήνων παιχτών

Η Ε.Ε.Ε.Π. ολοκλήρωσε πρόσφατα μια έρευνα για τις συνήθειες των Ελλήνων παιχτών και έδωσε τα αποτελέσματα στη δημοσιότητα. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν δείχνουν ότι οι Έλληνες έχουν σε γενικές γραμμές μια υγιή σχέση με τα τυχερά παιχνίδια, με λίγες υπερβολές και λίγα προβλήματα.

 Συγκεκριμένα, η έρευνα πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2022 και σε αυτή συμμετείχαν συνολικά 3.134 άτομα. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων για τις συνήθειες τους.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Στα ύψη η αξία των χορηγιών στο φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Όπως κάθε χρόνο, το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham αποτελεί φέτος ένα από τα πιο σίγουρα στοιχήματα για τους χορηγούς του, καθώς παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, παρά το γεγονός ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία κοινού. Αυτή η φετινή ιδιαιτερότητα, μάλιστα, είναι εκείνη που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις φετινές χορηγίες, καθώς οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι οι κούρσες της φετινής διοργάνωσης θα φτάσουν σε ακόμα περισσότερα μάτια.

Νέα απο το διαδίκτυο