Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες στη Γαλλία

Η «βιομηχανία ιπποδρομιών» της Γαλλίας είναι μία από τις παλαιότερες και πιο οργανωμένες στον κόσμο, με τη γαλλική ομοσπονδία ιπποδρομιών, France Galop, να κινεί τα νήματα, από το 1995, κυρίως σε επίπεδες (flat) κούρσες και κούρσες με εμπόδια (Steeplechase).

 

Χαρακτηριστική γαλλική κούρσα, είναι η Prix de l'Arc de Triomphe που διεξάγεται κάθε πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου στο ιπποδρόμιο του Longchamp και αποτελεί τη πλουσιότερη επίπεδη κούρσα σε γρασίδι στην Ευρώπη (με έπαθλο 4 εκατ. Ευρώ!) και τη δεύτερη πλουσιότερη στον κόσμο, μετά το ιαπωνικό Japan Cup!

Στο περίφημο ιπποδρόμιο «Longchamp» διεξάγεται επίσης και το Grand Prix de Paris στα μέσα του Ιουλίου, ενώ οι άλλες δύο κλασσικές κούρσες της Γαλλίας, το Prix du Jockey Club (το γαλλικό Derby) και το Prix de Diane, διεξάγονται κάθε Ιούνιο στο ιπποδρόμιο του «Chantilly».

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Στη Γαλλία το 1776, ξεκίνησε να λειτουργεί ο πρώτος ιππόδρομος στο Plaine des Sablons και ακολούθησαν αυτοί του Fontainebleau και του Vincennes, ενώ στις 15 Μαΐου 1834 διεξάγεται η ιπποδρομιακή συγκέντρωση στον ιππόδρομο του Chantilly. Το 1836 διεξάγεται το πρώτο Prix du Jockey Club, ενώ το 1874 κάνουν επίσημα την εμφάνισή τους οι ιπποδρομίες με εμπόδια, με τη διεξαγωγή του πρώτου Grand Steeple-Chase de Paris

Κρίσιμη στιγμή για το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Γαλλία, όταν το 1887, ακολουθώντας το γενικότερο αντι-στοιχηματικό κλίμα στην Ευρώπη, οι μπουκμέικερ κρίνονται παράνομοι, όπως και παρέμειναν για τα επόμενα 43 χρόνια. Το 1930, δημιουργείται όμως το Pari Mutuel Urbain (PMU), ο νόμος που δίνει το δικαίωμα σε Ενώσεις να οργανώσουν στοιχηματισμό εκτός ιπποδρόμων.

 

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΑΡΧΗ

Το France Galop, το σώμα που διοικεί τις Γαλλικές ιπποδρομίες, δημιουργήθηκε στις 3 Μαΐου 1995 από την συγχώνευση τριών ιπποδρομιακών ενώσεων των Société d'Encouragement et des Steeple-Chases de France, Société de Sport de France και Société Sportive d'Encouragement. Ο βασικός του ρόλος, είναι να προωθεί την βελτίωση της εκτροφής αγωνιστικών ίππων. Κατά συνέπεια, το France Galop βοηθάει στην χρηματοδότηση και τον συντονισμό ενός βασικού τομέα που απασχολεί πάνω από 62.000 ανθρώπους (άμεσα και έμμεσα), ενώ δραστηριοποιείται σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας.

Το FRANCE GALOP, είναι μία ένωση που βρίσκεται υπό την διπλή επιτήρηση των Υπουργείων Γεωργίας και Οικονομικών, ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών επιβλέπει την ομαλότητα των λειτουργιών στοιχηματισμού.

Το FRANCE GALOP διοικεί έξι ιπποδρόμους’ Τους Longchamp, Auteuil, Saint-Cloud, Chantilly, Maisons-Laffitte και Deauville. Οι τρεις τελευταίοι είναι ταυτόχρονα και κέντρα εκπαίδευσης που διοικούνται και συντηρούνται από το France Galop έτσι ώστε να παρέχουν στους επαγγελματίες (προπονητές), τους χώρους και τα εργαλεία που απαιτούνται για την καθημερινή προπόνηση των αγωνιστικών ίππων. Επιπλέον, διοργανώνει αγώνες μετ’ εμποδίων στον ιππόδρομο του Enghien.

 

ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΙ ΙΠΠΟΙ

Ανάμεσα στους πλέον φημισμένους ίππους των γαλλικών ιπποδρομιών, συναντάμε τον «εκδικητή του Βατερλώ»,  Γάλλο πρωταθλητή Gladiateur, ο οποίος πενήντα χρόνια μετά την ατιμωτική ήττα του Ναπολέοντα, επανέκτησε την γαλλική τιμή και αξιοπρέπεια κερδίζοντας το Αγγλικό Ντέρμπυ στο Epsom το 1865! Ήταν ο πρώτος μη βρετανικός ίππος που θριάμβευσε στην τότε, μεγαλύτερη ιπποδρομιακή κούρσα παγκοσμίως. Επίσης κέρδισε τις 2000 Guineas και το Saint-Leger σε βρετανικό έδαφος, παίρνοντας έτσι το Triple Crown! Αυτή η επιτυχία προκάλεσε αίσθηση στους βρετανικούς ιπποδρομιακούς κύκλους και σιώπησε πολλούς παρατηρητές που θεώρησαν ότι μία γαλλική επιτυχία ήταν αδύνατη. Ο Gladiateur κέρδισε και στο Grand Prix de Paris στο ιππόδρομο του Longchamp και πλέον το άγαλμά του βρίσκεται στην κεντρική του είσοδο.

Το αστέρι της μεταπολεμικής περιόδου, ο Tantieme, αναγνωρίζεται ως ο μόνος ίππος στην ιπποδρομιακή ιστορία που παρέμεινε ο καλύτερος σε ηλικίες 2, 3 και 4 ετών!

Μεταπολεμικά, ο Right Royal, ήταν το κόσμημα του στάβλου Mesnil στην περιοχή Sarthe(Βόρεια Γαλλία). Όντας ήδη ένας από τους καλύτερους διετείς, ο Right Royal συνέχισε λαμπρά με το ίδιο πνεύμα ως τριετής, κάνοντας ένα καταπληκτικό πέρασμα από τα 1.600 στα 2.400 μέτρα νικώντας σε Poule d'Essai-Lupin-Jockey-Club. Επιπλέον γεύτηκε και μία ακόμη μεγάλη νίκη περνώντας το κανάλι και θριαμβεύοντας στην Αγγλία στο King George VI και Queen Elizabeth στον ιππόδρομο του Άσκοτ, παρουσία μάλιστα της βασιλικής οικογένειας.

Τις τελευταίες δεκαετίες, ο Sea Bird παρέμεινε μέχρι το 2000, ο «ίππος του αιώνα». Νικητής του Ντέρμπυ του Epsom στην Αγγλία, προπονούμενος από τον Etienne Pollet.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Σημαντικές αλλαγές για τα μέλη της 10Bet

Η 10Βet αποτελεί μία από τις εταιρίες στοιχημάτων που διαθέτουν τεράστια ποικιλία επιλογών και, παρά το γεγονός ότι δεν καλύπτει τις πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη μέσω των εικονικών ιπποδρομιών που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της.

 

Τεράστια η διείσδυση των αγγλικών ιπποδρομιών στην Κίνα

Η BHA (British Horseracing Authority) δημοσίευσε μια νέα έρευνα, η οποία εξετάζει τη διείσδυση των αγγλικών ιπποδρομιών στην Κίνα, αλλά και τις ευκαιρίες εξαγωγών και πολιτισμικών ανταλλαγών που μπορεί να φέρει αυτή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συγκεκριμένη έρευνα εξετάζει τη δημοτικότητα των αγγλικών ιπποδρομιών (ειδικά κορυφαίων γεγονότων, όπως τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ) στην Κίνα, η οποία όχι μόνο παρακολουθεί ανελλιπώς τις κορυφαίες ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά έχει συμμετάσχει με άλογά της σε φεστιβάλ.

 

Τα αποτελέσματα της έκθεσης

Ο πρώτος τζόκεϊ ρομπότ στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham!

Στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham βρίσκονται αυτές τις ημέρες χιλιάδες επισκέπτες και δεκάδες άλογα και τζόκεϊ. Την Παρασκευή, όμως, την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, θα βρεθεί στο Cheltenham και ένας ξεχωριστός επισκέπτης: ο πρώτος τζόκεϊ ρομπότ στον κόσμο!

 Ο ρομποτικός τζόκεϊ παρουσιάστηκε από την στοιχηματική εταιρεία Betbright και θα επισκεφτεί το φεστιβάλ του Cheltenham την Παρασκευή, όπου θα επιδείξει τις ικανότητές του και θα επικοινωνήσει με το κοινό!

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών May Meeting

Μέσα στην καρδιά της Άνοιξης, υπάρχει ένα φεστιβάλ ιπποδρομιών που όχι μόνο εκμεταλλεύεται τις άριστες καιρικές συνθήκες, αλλά αποτελεί κι έναν από τους πλέον δημοφιλείς σταθμούς στο ημερολόγιο των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για το τριήμερο που έχει γίνει γνωστό ως May Meeting, το οποίο διεξάγεται στις αρχές του Μαΐου, κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο του Chester.

 

Έσοδα ρεκόρ για τις ιπποδρομίες του Hong Kong

To Hong Kong Jockey Club ανακοίνωσε έσοδα ρεκόρ για την περίοδο 2016-2017, κέρδη που ενισχύθηκαν σημαντικά από τα στοιχήματα που δέχθηκε για τις ιπποδρομίες του. Η αύξηση των στοιχημάτων τον τελευταίο χρόνο ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια Αρχή να ενισχύσει σημαντικά τα έσοδά της.

 Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως τα έσοδά τους άγγιξαν τα 117 δις δολάρια Hong Kong (περίπου 13 δις ευρώ), παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 10,7% σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

 

Άκρως επιτυχημένη σεζόν

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα σημερινά πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών

Και σήμερα, η αγωνιστική δράση στα ιπποδρόμια της Αγγλίας είναι έντονη και οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, το ρίσκο που θα πάρουν τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Paddy Power σε επιλεγμένες ιπποδρομίες θα είναι μειωμένο, χάρη στη σημερινή της προσφορά.

Αυξάνονται οι επιλογές ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία, η οποία θα της επιτρέψει να προσφέρει περισσότερες επιλογές ιπποδρομιακού στοιχήματος στα μέλη της από ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αναλυτικότερα, η Bet365 θα ενσωματώσει στην ιστοσελίδα της την ηλεκτρονική πλατφόρμα Superfeed της Spotlight Sports Group, η οποία θα της επιτρέψει να προσθέσει νέες ιπποδρομίες και στοιχηματικές αγορές.

Βet365: Νικητήρια τα αμφιλεγόμενα στοιχήματα του Kentucky Derby!

Το πρόσφατο Kentucky Derby θα μείνει στην ιστορία, όχι τόσο για την αγωνιστική όσο για την εξωαγωνιστική του δράση. Άλλωστε, η φετινή κορυφαία αμερικανική ιπποδρομία σημαδεύτηκε από την απόφαση των κριτών να αποκλείσουν το άλογο που τερμάτισε πρώτο, το Maximum Security, και να δώσουν τη νίκη στο δεύτερο, το Country House.

Πάνω από 220 εκατομμύρια ευρώ ενδέχεται να χάσουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA προχώρησε σε προβλέψεις σχετικά με τις οικονομικές ζημίες που θα αντιμετωπίσουν οι αγγλικές ιπποδρομίες, εξαιτίας της διακοπής που έχουν επιβάλλει τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση της πανδημίας και το σύνολο των χρημάτων που θα χαθούν υπολογίζεται στα 220 εκατομμύρια ευρώ, στην περίπτωση που οι περιορισμοί συνεχιστούν έως τον Ιούλιο. Όπως είναι φυσικό, μια τόσο μεγάλη διακοπή θα επηρεάσει σημαντικά την οικονομική βιωσιμότητα του αθλήματος, αφού οι προβλέψεις είναι αρκετά απαισιόδοξες.

 

Οι υπολογισμοί για τις ζημίες στις αγγλικές ιπποδρομίες

Ιπποδρόμιο Ayr

Ιπποδρόμιο AyrΤο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο βρίσκεται στην πόλη Ayr της Σκωτίας και αποτελεί μία από τις διασημότερες και ταυτόχρονα καλύτερες πίστες αγώνων της χώρας. Εκτός από ιπποδρομίες, στον εν λόγω χώρο φιλοξενούνται διάφορες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, γάμοι, ενώ παρέχονται στους παρευρισκόμενους όλες οι απαραίτητες ανέσεις, γεγονός που μετατρέπει την επίσκεψή τους σε μία μοναδική εμπειρία.

Για αθέμιτο ανταγωνισμό κατηγορείται ξανά η γαλλική εταιρεία αμοιβαίου στοιχήματος

Η Pari Mutuel Urbain (PMU), η κρατική εταιρεία που έχει αναλάβει το μονοπώλιο της διεξαγωγής αμοιβαίου στοιχήματος στη Γαλλία, κατηγορείται ξανά για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Εφετείο του Παρισιού αποφάσισε κατά της έφεσης της PMU, δικαιώνοντας την πρωτόδικη απόφαση που ήταν εναντίον της.

 

Επιστρέφει στα δικαστήρια η Pari Mutuel Urbain

Ανταμοίβει τα παρολί με μορφή στοιχήματος στις ιπποδρομίες της BetFair

H BetFair δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν ανταμοιβές μέσω των παρολί που θα τοποθετήσουν και δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν φυσικά και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές κούρσες και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, η οποία θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Νέο Stoiximan Mission με ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες

Τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες μπορούν και αυτή την εβδομάδα να αναλάβουν ένα νέο Mission και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές με τις προβλέψεις τους. Το νέο Stoiximan Mission διαρκεί ολόκληρη την εβδομάδα και σε αυτό συμμετέχουν τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, ανεξάρτητα από το αν θα διευθετηθούν ως κερδισμένα ή χαμένα.

 Όσοι εκπληρώσουν την αποστολή, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν μια διπλή ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και μια σειρά από περιστροφές χωρίς ρίσκο στα φρουτάκια.

 

Ενισχύει τις χορηγίες της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την εταιρεία Arena Racing Company και το ιπποδρόμιο του Doncaster. Η εταιρεία στοιχήματος ήδη συνεργάζεται μέσω χορηγιών με τους δύο φορείς, αλλά η συνεργασία τους θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, χάρη στη νέα συμφωνία.

 

Η νέα χορηγία της William Hill

Και η Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων αντιτίθεται στον νέο Κώδικα Ιπποδρομιών

Μετά την ισχυρή αντίδραση της Ιπποδρομίες Α.Ε. και του ΟΠΑΠ κατά του νέου Κώδικα Ιπποδρομιών που προωθεί η Φίλιππος Ένωση Ελλάδος (ΦΕΕ), έρχεται και η σειρά της Ένωσης Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ) να εκφράσει την αντίθεσή της. Η ΕΙΔΙΕ χαρακτηρίζει απαράδεκτο τον νέο Κώδικα και τονίζει πως τίθεται σε κίνδυνο η διεξαγωγή και η ακεραιότητα των ιπποδρομιών στην Ελλάδα.

 

Η ανακοίνωση της ΕΙΔΙΕ

 Αναλυτικότερα, η σκληρή ανακοίνωση κατά της ΦΕΕ έχει ως εξής:

Nέες επενδύσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η Arena Racing Company (ARC), αρμόδια για τη διοργάνωση δεκάδων αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με το αγγλικό τμήμα του European Breeders Fund (EBF), ενός φορέα που προωθεί την εξάπλωση των ιπποδρομιών. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η ARC θα εξασφαλίσει νέα χρηματοδότηση που θα της επιτρέψει να ενισχύσει το πρόγραμμα διοργανώσεων και τα χρηματικά έπαθλα που μοιράζει στους νικητές.

 Βασιζόμενη στη νέα συνεργασία της, λοιπόν, η ARC ανακοίνωσε μια σειρά από νέες ιπποδρομίες μέσα στο ετήσιο καλεντάρι της.

 

Νέες ανταμοιβές φέρνει το στοίχημα στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Η Novibet ανανέωσε την εβδομαδιαία προσφορά της για όσους στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και τα μέλη της μπορούν έως την 1η Μαΐου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και κάποιες ανταμοιβές, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και καλύψουν τις προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια διπλή ανταμοιβή, είτε τα στοιχήματά τους κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Novibet

Πράσινο φως για την ολοκλήρωση πώλησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος στον ΟΠΑΠ

Επίσημα στα χέρια του ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να περάσει το ιπποδρομιακό στοίχημα, μετά τις αποφάσεις της πρόσφατης συνεδρίασης του ΤΑΙΠΕΔ. Το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, και η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου εξουσιοδότησε τον πρόεδρο, κ. Πιτσιόρλα, να υπογράψει τη σύμβαση πώλησης στον ΟΠΑΠ.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών

Και σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν έχουν αρκετές επιλογές, με άλλες να συνοδεύονται από υψηλότερο και άλλες από χαμηλότερο ρίσκο. Κάποιες από τις επιλογές τους, όμως, θα συνοδεύονται σήμερα από μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά της Paddy Power.

Κέρδη και ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Εκτός από το να καλύπτει τις κορυφαίες αγγλικές ιπποδρομίες, η Novibet διεξάγει στην ιστοσελίδα της και μια σειρά από εικονικές ιπποδρομίες σε καθημερινή βάση. Ο στοιχηματισμός στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, αποκτά σήμερα ενισχυμένη αξία, αφού όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη, αλλά και μία ανταμοιβή.

 Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο καθημερινά σε επιλεγμένες ιπποδρομίες

Η Paddy Power είναι γνωστή και για τις προσφορές της που υπόσχονται μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένους αγώνες κάθε αθλήματος. Μια τέτοια νέα προσφορά τέθηκε σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου και υπόσχεται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες και χάσουν. Η συγκεκριμένη προσφορά, με άλλα λόγια, μειώνει το ρίσκο στις επιλεγμένες ιπποδρομίες, αφού ακόμη και ένα χαμένο στοίχημα μπορεί να αποφέρει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού και κέρδη χωρίς ρίσκο.

Έξτρα θέσεις στο Cheltenham πληρώνει η Paddy Power

Το φεστιβάλ του Cheltenham βρίσκεται ήδη στα μισά της διοργάνωσης, αλλά η Paddy Power συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις κούρσες του. Άλλωστε, τα καλύτερα έρχονται όσο το φεστιβάλ οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και οι κούρσες που απομένουν παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Κερδοφόρο αποδείχθηκε το Grand National για την εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η διπλή νίκη του Tiger Roll στο φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National (η πρώτη τέτοια διπλή νίκη από τη δεκαετία του ’70) στοίχισε πολλά χρήματα στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες που κάλυψαν τις ιπποδρομίες. Άλλωστε, το Tiger Roll αποτελούσε φαβορί της διοργάνωσης και τελικά επιβεβαίωσε τον τίτλο του, μοιράζοντας κέρδη στους παίχτες που το εμπιστεύθηκαν.

Ιπποδρομιακό στοίχημα μέσω ίντερνετ

Πριν μερικά χρόνια, για να στοιχηματίσει κάποιος σε ιπποδρομιακά γεγονότα είχε στη διάθεσή του μόνο δύο επιλογές. Είτε να επισκεφτεί το ελληνικό ιπποδρόμιο, είτε να μεταβεί σε ένα πρακτορείο, το οποίο παρείχε στοίχημα για κούρσες αλόγων. Φυσικά, τότε υπήρχε μόνο η δυνατότητα να ποντάρει κανείς σε ελληνικές ιπποδρομίες και όχι και σε αγώνες άλλων χωρών.

Γαλλία: Αυξήθηκαν τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες κατά το δεύτερο τρίμηνο

Η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της γαλλικής αγοράς στοιχήματος, ARJEL, ανακοίνωσε μεγάλη αύξηση στον αριθμό του τζίρου στοιχηματισμού, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2018. Η αύξηση, βέβαια, ειδικά στο ποδόσφαιρο, ήταν απόλυτα λογική, χάρη στο γεγονός ότι τον Ιούνιο ξεκίνησε το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ωστόσο, σημαντική αύξηση σημειώθηκε και στα στοιχήματα στις ιπποδρομίες – αν, μάλιστα, απουσίαζε το Μουντιάλ, οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι η αύξηση στοιχηματικού τζίρου στις ιπποδρομίες θα ήταν μεγαλύτερη!

 

Μεγαλύτερος τζίρος στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Welsh National

Το Welsh National, το αντίστοιχο Grand National της Ουαλίας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Ουαλία. Διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 27 Δεκεμβρίου και σε αυτό συμμετέχουν άλογα τεσσάρων ετών και άνω.

 

Το Welsh National διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Chepstow και η κούρσα έχει μήκος 5.934 μέτρων. Πρόκειται για κούρσα μετ’ εμποδίων, η οποία διαθέτει 22 εμπόδια.

 

Έσοδα ρεκόρ εξασφάλισαν οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ

To HKJC (Hong Kong Jockey Club), το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή και την εκμετάλλευση των ιπποδρομιών στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε πως τα έσοδά του για τη σεζόν 2020-2021 ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ εξασφάλισαν έσοδα αυξημένα κατά 12,1%, σε σχέση με τη σεζόν 2019-2020.

Νέα ρεκόρ στοιχηματισμού στο φετινό Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ του Cheltenham έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στοιχηματισμού, καθώς εκατομμύρια παίχτες ανά τον κόσμο τοποθέτησαν στοιχήματα, είτε σε πρακτορεία και στους χώρους του ιπποδρομίου είτε online.

 Στον δεύτερο τομέα, μάλιστα, ο τζίρος των στοιχημάτων αυξήθηκε για μια ακόμη φορά, σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2016, ξεπερνώντας τα προηγούμενα επίπεδα και δημιουργώντας νέα ρεκόρ.

 

Το παράδειγμα της πλατφόρμας OpenBet

Σε αλλαγή στρατηγικής ανάγκασε τις εταιρίες στοιχήματος ο Frankie Dettori!

Oι εκπληκτικές επιδόσεις του Frankie Dettori στο Royal Ascot ανάγκασαν πολλές εταιρίες στοιχήματος να πληρώσουν τεράστια κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος που εμπιστεύθηκαν τον Ιταλό τζόκεϊ, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει τέσσερις νίκες σε έξι κούρσες! Όπως φαίνεται, λοιπόν, πλέον ο Ιταλός αποτελεί φόβητρο για πολλές στοιχηματικές, οι οποίες αναγκάζονται να αλλάξουν την στρατηγική τους, προκειμένου να αποφύγουν παρόμοιες πανωλεθρίες!

Αποζημιώνει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα στις ιπποδρομίες η Betbright

Η στοιχηματική εταιρεία Betbright στρέφει σήμερα το βλέμμα της στις αγγλικές ιπποδρομίες και συγκεκριμένα σε εκείνες που διεξάγονται στο Southwell τις επόμενες ώρες και έχει ανακοινώσει μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού για πολλούς παίχτες. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους θα έχει έρθει δεύτερο με μικρή διαφορά.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού για τους χαμένους

Νέα απο το διαδίκτυο