Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Επεκτάθηκε η χορηγία της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet έχει στενές σχέσεις με τις αγγλικές ιπποδρομίες, καθώς αποτελεί σταθερό και διαχρονικό χορηγό κορυφαίων κουρσών και φεστιβάλ. Μεταξύ άλλων, η Unibet αποτελεί επίσημο χορηγό της ιπποδρομίας Champion Hurdle, μιας από τις κορυφαίες στην πρώτη ημέρα του εξαιρετικά δημοφιλούς φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham.

 Η Unibet, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη χορηγία της προς την ιπποδρομία για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η νέα περίοδος της χορηγίας της Unibet θα περιλαμβάνει και μια νέα σειρά πρωτοβουλιών, για την προώθηση και την προβολή των αγγλικών ιπποδρομιών.

 

Η επέκταση της χορηγίας της Unibet

 Η Unibet αποτελεί χορηγό της ιπποδρομίας Champion Hurdle από το 2011 και πρόσφατα ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας της για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η συνεχόμενη στήριξη της ιστοσελίδας στοιχήματος (καθώς και η μετονομασία της ιπποδρομίας σε Unibet Champions Hurdle) έχει συνδέσει το όνομά της με το Champions Hurdle, καθώς έχει υπάρξει η μεγαλύτερη υποστηρίκτριά της τα τελευταία χρόνια.

 Η στενή συνεργασία, λοιπόν, θα συνεχιστεί και η Unibet θα συνεχίζει να στηρίζει την κορυφαία ιπποδρομία, εξασφαλίζοντας παράλληλα και νέες ευκαιρίες προβολής στον τομέα των αγγλικών ιπποδρομιών.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Μειωμένο ρίσκο στο Glorious Goodwood υπόσχεται η Paddy Power

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Glorious Goodwood συνεχίζεται και σήμερα και παράλληλα συνεχίζονται και οι προσφορές της Paddy Power που υπόσχονται να μειώσουν το ρίσκο σε επιλεγμένα στοιχήματα. Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα στην ιπποδρομία των 15:50, αν τερματίσει στην πρώτη θέση ένα επιλεγμένο άλογο.

 Στην προσφορά της Paddy Power, μάλιστα, μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην ιπποδρομία των 15:50.

Ανακοινώθηκε αύξηση για τα χρηματικά έπαθλα των αγγλικών ιπποδρομιών

Η HBLB (Horserace Betting Levy Board) ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την οικονομική συνεισφορά της στα χρηματικά έπαθλα των αγγλικών ιπποδρομιών, όταν αυτές επιστρέψουν, προκειμένου να βοηθήσει να αντιμετωπιστούν πιο γρήγορα τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν, εξαιτίας της διακοπής του αθλήματος τους τελευταίους μήνες.

Διπλή προσφορά στις ιπποδρομίες από την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

Και σήμερα, η αγωνιστική δράση στα ιπποδρόμια της Αγγλίας είναι έντονη και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Ladbrokes, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα και μία από τις δύο σημερινές της προσφορές. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες μπορούν είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

 Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά της Ladbrokes ενισχύει όλες τις επιδόσεις σε μια σειρά επιλεγμένων ιπποδρομιών, ενώ η δεύτερη υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα άλλων επιλεγμένων κουρσών.

Νέα προσφορά στις virtual ιπποδρομίες ανακοίνωσε η Novibet

Η Novibet υπόσχεται και σήμερα να ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίζουν, όχι στις πραγματικές, αλλά στις virtual ιπποδρομίες, και οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αρκεί να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις. Η προσφορά ισχύει μόνο για τα σημερινά στοιχήματα στις εικονικές κούρσες και θα δώσει σε πολλούς την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Novibet;

Ενισχύει τις αποδόσεις στις ιπποδρομίες η William Hill

Η William Hill δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες από το κινητό την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερα χρήματα, χάρη στη νέα υπηρεσία Bet Boost. H νέα υπηρεσία τους δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσουν την απόδοση του σημείου που έχουν επιλέξει, σε οποιαδήποτε ιπποδρομία και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

 

Bet Boost στις ιπποδρομίες της William Hill

Μειωμένο ρίσκο στο Galway προσφέρει η Paddy Power

Μία από τις ιπποδρομίες που καλύπτει σήμερα στοιχηματικά η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power καταφέρνει να ξεχωρίσει στο πρόγραμμά της, χάρη σε μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει αποτελεσματικά το ρίσκο για όσους την εκμεταλλευτούν και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, η νέα προσφορά της Paddy Power υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην κούρσα των 19:45 στο ιπποδρόμιο Galway και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Σε ισχύ παραμένουν οι περιορισμοί των ιρλανδικών ιπποδρομιών για τους επόμενους 6 μήνες

Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας ανακοίνωσε μια σειρά οδηγιών για τους κατοίκους της χώρας και ανάμεσά τους βρίσκονται και μια σειρά από οδηγίες για τη διεξαγωγή των ιρλανδικών ιπποδρομιών. Σύμφωνα με το πλάνο της κυβέρνησης, η Ιρλανδία βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάργηση των περιορισμών, ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς θα παραμείνουν σε ισχύ τους επόμενους 6 μήνες.

 Ένας από τους περιορισμούς, μάλιστα, αναφέρει ότι ο μέγιστος αριθμός θεατών που μπορούν να παρακολουθήσουν μια ιπποδρομία δε θα μπορεί να ξεπεράσει τους 500 για τους επόμενους 6 μήνες.

 

Royal Ascot: 275.000 ευρώ για φιλανθρωπίες συγκέντρωσαν οι στοιχηματικές εταιρείες

Η BGC (Betting & Gaming Council) ανακοίνωσε πως η πρωτοβουλία της για τη συγκέντρωση χρημάτων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Royal Ascot στέφθηκε από επιτυχία και πως συγκεντρώθηκε το ποσό των 275.000, μέσω των στοιχημάτων που δέχθηκαν στοιχηματικές εταιρείες που αποτελούν μέλη της.

H ΒΗΑ τιμώρησε την πολυνίκη τζόκεϊ για παράβαση κανονισμών

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horse Racing Authority) τιμώρησε τελικά την πολυνίκη τζόκεϊ (την διασημότερη τζόκεϊ στη χώρα) Hayley Turner, για παράβαση των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Τις αγγλικές ιπποδρομίες απειλεί η παράταση των περιοριστικών μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ξανά αντιμέτωπη με την αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας και οι αρμόδιοι αποφάσισαν την παράταση των περιοριστικών μέτρων, αλλά και την προσθήκη νέων, από τις 22 Σεπτεμβρίου. Ειδικά η παράταση των μέτρων, όμως, αναμένεται να βλάψει σοβαρά τις αγγλικές ιπποδρομίες, οι οποίες ετοιμάζονταν για την επιστροφή των θεατών στις κερκίδες.

Ισπανία: Αυξήθηκαν κατά 200% τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες!

Πρόσφατα, η Ισπανία ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς του online στοιχήματος και τα γενικότερα αποτελέσματα δεν εξέπληξαν σχεδόν κανέναν, αφού για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η αναμενόμενη ανάπτυξη της αγοράς. Τα online στοιχήματα στη χώρα αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και φέτος ήταν υπεύθυνα για το 55,5% των συνολικών εσόδων της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών, τα οποία άγγιξαν τα 560 εκατομμύρια μέσα στο 2017.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στο φεστιβάλ του Punchestown

Ένα από τα δημοφιλέστερα ιρλανδικά φεστιβάλ, αυτό του Punchestown, ξεκίνησε σήμερα και υπόσχεται πέντε ημέρες αγωνιστικής δράσης και κερδών σε όσους στοιχηματίσουν και προβλέψουν σωστά τους νικητές κάθε κούρσας. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πλούσιο και δίνει αρκετές ευκαιρίες στους παίχτες. Ειδικά όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά που ανακοίνωσε η Paddy Power για τις κούρσες του φεστιβάλ θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Αναβαθμίζεται η υπηρεσία καταγγελιών της BHA για τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority) αναβάθμισε την υπηρεσία που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να καταγγείλουν κακώς κείμενα και παραβάσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες. Αν και μέχρι πρόσφατα η συγκεκριμένη υπηρεσία χρησιμοποιούνταν μόνο για συγκεκριμένου τύπου καταγγελίες, θα περιλαμβάνει στο εξής κάθε είδους καταγγελία που αφορά στις διατάξεις της διοργανώτριας Αρχής περί ακεραιότητας του αθλήματος.

Επανέρχονται στη δράση τα ιπποδρόμια της Αργεντινής

Η περιφέρεια του Buenos Aires στην Αργεντινή είναι αυτή που φιλοξενεί την συντριπτική πλειοψηφία ιπποδρομίων στη χώρα, αλλά σχεδόν όλα παραμένουν κλειστά, εξαιτίας του lockdown που ισχύει για την πανδημία. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι πολύ σύντομα τα ιπποδρόμια του Buenos Aires θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, αν και θα λειτουργούν κάτω από αυστηρούς περιορισμούς.

Έξτρα θέσεις στις ιπποδρομίες πληρώνει η Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού για όσα μέλη της αποφασίσουν να τοποθετήσουν προβλέψεις σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, όσοι τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες του Wolverhampton θα δικαιούνται κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη ή δεύτερη θέση.

 

Περισσότερες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα

Πλούσια χρηματικά έπαθλα στο νέο Betshop Bomb

Ο δημοφιλής διαγωνισμός της Betshop, που μοιράζει πλούσια χρηματικά έπαθλα μέσω κληρώσεων, επιστρέφει στις 19 Μαΐου, από τις 17:00 έως τις 18:00, και για μια ακόμη φορά υπόσχεται να κάνει πλουσιότερους τους τυχερούς παίχτες που θα δουν το όνομά τους να εμφανίζεται σε μία από τις κληρώσεις! Ο διαγωνισμός Betshop Bomb θα ανταμείψει πλουσιοπάροχα τους τυχερούς παίχτες, χωρίς να ζητά το παραμικρό αντάλλαγμα από τους συμμετέχοντες.

 

Ο τρόπος διεξαγωγής του Betshop Bomb

Εξαιρετικές οι προβλέψεις για το φετινό γφεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου, μετά την απουσία δύο ετών, εξαιτίας της πανδημίας, και οι προβλέψεις για τη φετινή διοργάνωση είναι εξαιρετικές. Οι λάτρεις των ιπποδρομιών αναμένεται να γεμίσουν το ιπποδρόμιο του Aintree, καθώς οι περιορισμοί της πανδημίας δεν ισχύουν πια, αλλά και να στοιχηματίσουν εκατομμύρια ευρώ στις κούρσες του.

William Hill: Επιστροφή χρημάτων όλον τον Δεκέμβριο στις ιπποδρομίες

Μπορεί ο Δεκέμβριος να μην περιλαμβάνει τον ίδιο αριθμό ιπποδρομιών και φεστιβάλ με άλλους, ζεστότερους μήνες, αλλά η αγωνιστική δράση για τους λάτρεις του αθλήματος είναι άφθονη. Επιπλέον, οι κούρσες που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου προσφέρονται για στοιχηματισμό και υπόσχονται διαφορετικές ευκαιρίες.

 

Εκσυγχρονίζεται η διαφημιστική προβολή στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority), η αρμόδια διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών ενέκρινε τη χρήση διαφημιστικών πινακίδων τεχνολογίας LED για πρώτη φορά στα αγγλικά ιπποδρόμια. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, αν και εξαιρετικά διαδεδομένη σε άλλα αθλήματα, δε χρησιμοποιούταν έως σήμερα στα αγγλικά ιπποδρόμια, κυρίως για λόγους ασφαλείας.

 Η BHA, όμως, έλαβε υπόψη της τις προτάσεις της RCA (Racecourse Association) και ανακοίνωσε πως σύντομα πολλά αγγλικά ιπποδρόμια θα μπορούν να διαφημίζουν χορηγούς και συνεργάτες και μέσω πινακίδων LED.

 

Πληρωμές και μέσω Apple Pay δέχεται η Sportingbet

Η Sportingbet παρέχει υπηρεσίες στοιχηματισμού και στις virtual ιπποδρομίες και τα μέλη της δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, χρησιμοποιώντας χρήματα που έχουν καταθέσει στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά μπορούν να κατατεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, στους οποίους πρόσφατα προστέθηκε ένας ακόμα.

 Αναλυτικότερα, η Sportingbet υποστηρίζει πλέον πληρωμές και μέσω του Apple Pay, εξυπηρετώντας τρομερά όσα μέλη της χρησιμοποιούν συσκευές της Apple. Η νέα μέθοδος πληρωμών είναι απόλυτα ασφαλής και εξαιρετικά πρακτική.

 

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες του μήνα από την Paddy Power

H στοιχηματική εταιρία Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τον Ιούνιο, η οποία υπόσχεται στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο σε όσους επιλέξουν συγκεκριμένες ιπποδρομίες καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων που υπόσχεται έως και το ποσό των 25 ευρώ, σε όσους στοιχηματίσουν στο νικητή κάποιας επιλεγμένης ιπποδρομίας και χάσουν.

 

Ενημέρωση για τις ιπποδρομίες της Ν. Αφρικής προσφέρει η Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 καλύπτει στοιχηματικά τις κορυφαίες ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής και πλέον προσφέρει μία ακόμη υπερπολύτιμη υπηρεσία στα μέλη της, σε συνεργασία με την εφημερίδα Racing Post. Τα μέλη της Bet365 από Αγγλία και Ιρλανδία θα μπορούν πλέον να διαβάζουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής και να επιλέγουν τα στοιχήματά τους με περισσότερη σιγουριά.

Ενισχύθηκε σημαντικά η τηλεοπτική κάλυψη του Royal Ascot

To Royal Ascot ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και ακόμα περισσότεροι λάτρεις των ιπποδρομιών από όλον τον κόσμο κατάφεραν να το παρακολουθήσουν στους τηλεοπτικούς δέκτες τους, χάρη στις συμφωνίες δικαιωμάτων και τηλεοπτικών μεταδόσεων που πέτυχαν οι υπεύθυνοι. Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, οι κούρσες του φετινού φεστιβάλ ιπποδρομιών μεταδόθηκαν σε περισσότερες χώρες από ποτέ.

Ιπποδρομίες στη Γαλλία

Η «βιομηχανία ιπποδρομιών» της Γαλλίας είναι μία από τις παλαιότερες και πιο οργανωμένες στον κόσμο, με τη γαλλική ομοσπονδία ιπποδρομιών, France Galop, να κινεί τα νήματα, από το 1995, κυρίως σε επίπεδες (flat) κούρσες και κούρσες με εμπόδια (Steeplechase).

 

Πρώτη στις προτιμήσεις των παιχτών η Bet365 κατά τη διάρκεια του Cheltenham

H ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker ανακοίνωσε τα στατιστικά για τις επιδόσεις που είχαν οι κορυφαίες αγγλικές ιστοσελίδες στοιχήματος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες. Τα στατιστικά της Oddschecker δείχνουν μεταξύ άλλων ποιες ιστοσελίδες βρέθηκαν στις κορυφαίες θέσεις των προτιμήσεων των παιχτών του στοιχήματος και, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, στην κορυφή βρέθηκε η Bet365.

 

Χορηγός του φεστιβάλ July Meeting η Bet365

Η Bet365 ανακοίμνωσε μια νέα χορηγία της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες. Η δραστήρια σε αυτόν τον τομέα στοιχηματική εταιρεία αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος για το φεστιβάλ ιπποδρομιών July Meeting, το οποίο διεξάγεται τον Ιούλιο στο ιπποδρόμιο του Newmarket.

 

Πιο ενεργή στις ιπποδρομίες του Newmarket η Bet365

Paddy Power: Επιστροφές χαμένων χρημάτων στο Galway

Τις επόμενες ημέρες, τα βλέμματα των λάτρεων των ιπποδρομιών θα είναι στραμμένα στο φεστιβάλ του Galway, το οποίο ξεκίνησε στις 25 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 του ίδιου μήνα. Το εν λόγω φεστιβάλ καλύπτεται πλήρως από την εταιρία στοιχήματος Paddy Power, ενώ όσοι στοιχηματίσουν στις κούρσες του έχουν την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους, χάρη στην καθημερινή προσφορά που ανακοίνωσε η Paddy Power.

 

Paddy Power: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στις ιπποδρομίες

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power καλύπτει καθημερινά τις σημαντικότερες ιπποδρομίες ανά την υφήλιο και τα μέλη της έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, προκειμένου να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, επιλέγει μία συγκεκριμένη διοργάνωση καθημερινά και υπόσχεται στα μέλη της της στοιχηματισμό με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά της επιστροφής χρημάτων που ισχύει στην ιστοσελίδα της.

 

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στις ιπποδρομίες από την Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες και συγκεκριμένα στην κούρσα 888Sports Stakes που πραγματοποιείται στις 16:10 (ώρα Ελλάδας) στο ιπποδρόμιο του York. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων, η οποία μπορεί να επιστρέψει στους παίχτες που προχώρησαν σε λάθος πρόβλεψη έως και 50 ευρώ.

 

Αντιδράσεις στον κόσμο του στοιχήματος για το τελικό αποτέλεσμα του Kentucky Derby

Το φετινό Kentucky Derby έληξε με αρκετά αμφιλεγόμενο τρόπο, αφού οι κριτές αποφάσισαν να αποκλείσουν τον αρχικό νικητή, Maximum Security, και να δώσουν τη νίκη στο Country House, το οποίο τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε σωστή από τους περισσότερους, αλλά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον κόσμο του στοιχήματος.

Νέα απο το διαδίκτυο