Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Σουίνγκερ

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες από την Ελλάδα έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Άλλωστε, έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ιπποδρομίες κάθε εβδομάδα, στην περίπτωση που θέλουν να στοιχηματίσουν στις ελληνικές κούρσες, μέσω της Ιπποδρομίες Α.Ε. και του ΟΠΑΠ και του αμοιβαίου στοιχήματος που προσφέρουν. Σε αυτές τις επιλογές, όμως, έρχονται να προστεθούν ακόμη περισσότερες μέσω του online στοιχήματος. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, άλλωστε, προσφέρουν την ευκαιρία στοιχηματισμού σε άφθονες ιπποδρομίες από το εξωτερικό και αυξάνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα επιλογών.

 Πολλές επιλογές έχουν οι Έλληνες λάτρεις των ιπποδρομιών και στον τομέα των στοιχημάτων που μπορούν να τοποθετήσουν. Οι στοιχηματικές εταιρείες και ο ΟΠΑΠ προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών που δεν περιορίζεται μόνο στο γκανιάν και στα υπόλοιπα συνηθισμένα στοιχήματα. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία που έχουν στη διάθεσή τους, οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν και στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο και ευκολότερες προβλέψεις, όπως για παράδειγμα το σουίνγκερ.

 Το σουίνγκερ είναι διαθέσιμο σε κάποιες από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, αλλά και στο αμοιβαίο στοίχημα που προσφέρει ο ΟΠΑΠ. Οι παίχτες που θα επιλέξουν να τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα μειώσουν αρκετά το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν και θα αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους, αφού αυτές είναι περισσότερες και από στοιχήματα όπως το δίδυμο ή το τρίο.

 Η σύγκριση με τους παραπάνω τύπους στοιχημάτων δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού το σουίνγκερ θυμίζει αρκετά το δίδυμο και το τρίο. Το σουίνγκερ, άλλωστε, ζητά από τους παίχτες να στοιχηματίσουν σε τρία άλογα, τα οποία πιστεύουν ότι έχουν πιθανότητες να τερματίσουν στις κορυφαίες θέσεις. Εφόσον δύο από τα τρία αυτά άλογα τερματίσουν στην πρώτη και δεύτερη θέση, οι παίχτες που έχουν τοποθετήσει το σουίνγκερ θα κερδίσουν. Και, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του διδύμου και του τρίο, η σειρά με την οποία θα τερματίσουν τα δύο αυτά άλογα δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Αυξάνονται ξανά τα χρηματικά έπαθλα των αγγλικών ιπποδρομιών

Η British Horseracing Authority (BHA), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε για μια ακόμα σεζόν αύξηση των χρηματικών επάθλων που θα μοιράζονται οι νικητές κάθε κούρσας. Η νέα αύξηση αφορά στις ιπποδρομίες της μεσαίας και της ανώτερης κατηγορίας και έχει ύψος έως και 50.000 λιρών στις δημοφιλέστερες ιπποδρομίες.

 Χάρη στη νέα αύξηση, η οποία είναι δυνατή χάρη στις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις των ιπποδρομιών, οι κούρσες αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές, αφού οι αγωνιζόμενοι θα έχουν ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα να κερδίσουν.

 

Νέες μέθοδοι κατάθεσης στην Sportingbet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν πλέον τη δυνατότητα όχι μόνο να στοιχηματίσουν στις κούρσες της επιλογής τους (πραγματικές ή εικονικές) μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet, αλλά και να προχωρήσουν σε καταθέσεις χρημάτων χωρίς περιορισμούς στους λογαριασμούς τους, ακόμη κι όσο οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν κλειστές και τα capital controls βρίσκονται σε ισχύ.

 

Φιλανθρωπία με αφορμή το Cheltenham ανακοίνωσε η Oddschecker

Η Oddschecker, η ιστοσελίδα που συγκρίνει online τις αποδόσεις όλων των στοιχηματικών εταιρειών στις ιπποδρομίες και σε άλλα αθλήματα, ανακοίνωσε μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία, με αφορμή το επερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. H συγκεκριμένη πρωτοβουλία υπόσχεται να δωρίζει 5 σεντς στην αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση Injured Jockey Fund, για κάθε στοίχημα που θα τοποθετούν οι παίχτες μέσω της ιστοσελίδας της.

Κέρδη και πριμ φέρνουν οι virtual ιπποδρομίες της Interwetten

H Interwetten διατηρεί στην ιστοσελίδα της μια ικανοποιητική γκάμα με virtual sports, τα οποία προσφέρουν στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και στις virtual ιπποδρομίες, μέσω δύο παραλλαγών: το Instant Horses και το Virtual Horses. Και τα δύο αυτά παιχνίδια συμμετέχουν στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Νέος τρόπος καταθέσεων για τις εικονικές ιπποδρομίες της Championsbet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να διεκδικούν κέρδη με τα στοιχήματά τους στις εικονικές κούρσες της ιστοσελίδας του στοιχήματος, ενώ παράλληλα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές (καταθέσεις και αναλήψεις προς και από τον λογαριασμό τους) μέσω αρκετών εναλλακτικών τρόπων. Σε αυτούς τους τρόπους ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη, με το όνομα MyBank.

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες η Betbright

H Betbright στρέφει σήμερα το βλέμμα τις στις αγγλικές ιπποδρομίες και σε μια επιλεγμένη κούρσα του ιπποδρομίου του Redcar και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Μέσω της σημερινής προσφοράς της στοιχηματικής ιστοσελίδας, άλλωστε, ακόμη και αν στοιχηματίσουν σε ένα άλογο και αυτό δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

Αυξήθηκαν τα έσοδα των ιπποδρομιών στο Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club, που είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή και την εμπορική εκμετάλλευση των ιπποδρομιών, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τα οικονομικά αποτελέσματα της σεζόν 2022-2023, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, τα έσοδα του HKJC αυξήθηκαν, κυρίως χάρη στην αύξηση των εσόδων από το εξωτερικό.

Βελτιώνονται οι υπηρεσίες της SIS στις ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής

Μια νέα συνεργασία που ανακοίνωσε η εταιρεία ζωντανών μεταδόσεων SIS θα της επιτρέψει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα των ιπποδρομιών της Νότιας Αφρικής. Συγκεκριμένα, η SIS θα συνεργάζεται στο εξής με την εταιρεία 4Racing, που διατηρεί τα δικαιώματα των ιπποδρομιών της χώρας.

 Αυτό σημαίνει ότι η SIS θα αποκτήσει πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής και θα τις μεταδίδει μέσω live streaming για λογαριασμό των στοιχηματικών ιστοσελίδων που συνεργάζονται μαζί της, σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

 

Bonus της 10Bet για το Royal Ascot

Ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου, το Royal Ascot, ξεκινά στις 16 Ιουνίου στο ιπποδρόμιο του Ascot και, έως τις 20 Ιουνίου που θα ολοκληρωθεί, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη από τις προβλέψεις τους, οι οποίες θα συνοδεύονται από μικρότερο ή μεγαλύτερο ρίσκο.

 

Αγνοεί τις αντιδράσεις του Hong Kong Jockey Club η BetFair

Το ανταλλακτήριο στοιχημάτων του αυστραλιανού τμήματος της BetFair εξακολουθεί να δέχεται στοιχήματα στις ιπποδρομίες του Hong Kong, παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συγκεκριμένη απόφαση στο Hong Kong Jockey Club. Θυμίζουμε ότι η BetFair ανακοίνωσε την περίληψη των ιπποδρομιών της χώρας στο ανταλλακτήριό της, αλλά οι υπεύθυνοι αντέδρασαν έντονα, καθώς υποστηρίζουν ότι η στοιχηματική εταιρεία δεν είχε πάρει τη σχετική άδεια για κάτι τέτοιο.

Πλασέ μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες ιπποδρομίες προσφέρει η Paddy Power

H Paddy Power δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, αυξάνοντας τις νικητήριες θέσεις. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες σημερινές κούρσες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

Ξανά χορηγός της Racing League η στοιχηματική εταιρεία William Hill

H στοιχηματική εταιρεία William Hill πραγματοποίησε άλλη μία χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες και αποτελεί για μια ακόμα χρονιά την επίσημη συνεργάτιδα του στοιχήματος της σειράς ιπποδρομιών Racing League. Η William Hill έχει έντονη παρουσία στα ιπποδρόμια που διεξάγεται η Racing League 2023 και προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικά στοιχήματα και ευκαιρίες στους παίχτες.

Επιστροφή χρημάτων στο Ayr από την Paddy Power

Η Paddy Power ανακοινώνει καθημερινά μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται επιστροφή σε μία συνάντηση ιπποδρομιών καθημερινά και σήμερα οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στις κούρσες που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Ayr.

 

Στη Βουλή ο νέος Κώδικας Ιπποδρομιών της ΦΕΕ

Μετά τις αντιδράσεις και τις σκληρές απαντήσεις που προκάλεσε ο νέος Κώδικας Ιπποδρομιών της ΦΕΕ (Φίλιππος Ένωση Ελλάδος), από πλευράς του ΟΠΑΠ, της Ιπποδρομίες Α.Ε. και τις ΕΙΔΙΕ (Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων), το θέμα έφτασε και στη Βουλή, μέσω ερώτησης που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Επιστροφή χρημάτων στο Doncaster από την Paddy Power

Τα βλέμματα των παιχτών του στοιχήματος που προτιμούν να προχωρούν σε προβλέψεις στις αγγλικές ιπποδρομίες στρέφονται σήμερα στο Doncaster, εκεί που διεξάγονται κάποιες άκρως ενδιαφέρουσες κούρσες. Μεγάλο ρόλο, βέβαια, ειδικά στις προτιμήσεις των μελών της Paddy Power, παίζει και η προσφορά που ανακοίνωσαν σήμερα οι υπεύθυνοι για κάθε κούρσα που θα πραγματοποιηθεί στο Doncaster.

 

Πλασέ μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες ιπποδρομίες από την Paddy Power

Και σήμερα, η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων στοιχημάτων, με αποτέλεσμα να ενισχύει την αξία των προβλέψεων των παιχτών.

Κερδισμένες βγήκαν οι στοιχηματικές εταιρείες στο φετινό Royal Ascot

Το φετινό Royal Ascot, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο γενικότερα, ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και, όπως είναι φυσικό, έχει φτάσει η ώρα του απολογισμού. Ανάμεσα σε αυτούς που κάνουν τον απολογισμό τους είναι και οι στοιχηματικές εταιρείες, που πρόσφεραν ένα πλήθος στοιχημάτων στις κούρσες του φεστιβάλ, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδη.

Οι virtual ιπποδρομίες ήρθαν στη Winmasters

Η Winmasters προσφέρει μια τεράστια γκάμα στοιχημάτων σε δεκάδες αθλήματα, μα όχι και στις ιπποδρομίες. Επιπλέον, σε αντίθεση με πολλές άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες, μέχρι πρότινος δεν έδινε ούτε τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε virtual ιπποδρομίες.

 Αυτό, όμως, έχει πλέον αλλάξει και τα μέλη της Winmasters είναι σε θέση να τοποθετούν τα στοιχήματά τους σε εικονικές κούρσες ιπποδρομιών και να απολαμβάνουν τη ρεαλιστική δράση. Η Winmasters προσφέρει πλέον και virtual sports και ανάμεσά τους βρίσκονται και οι virtual ιπποδρομίες.

 

Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στις ιπποδρομίες του Redcar από την Paddy Power

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών στρέφουν σήμερα τα βλέμματά τους στην Αγγλία και στο ιπποδρόμιο του Redcar, όπου διεξάγονται σήμερα οι πιο ενδιαφέρουσες κούρσες της ημέρας. Το ενδιαφέρον που έχει κάθε κούρσα, μάλιστα, ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power.

Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται μειωμένο ρίσκο σε όσους στοιχηματίσουν σήμερα στους νικητές των ιπποδρομιών του Redcar.

 

Δε χάνει ο δεύτερος στο Redcar

12.000 λίρες για φιλανθρωπίες συγκέντρωσε η Racing Post

Η γνωστή βρετανική εκδοτική αποτελεσμάτων των ιπποδρομιών, Racing Post, ανακοίνωσε πως συγκέντρωσε το ποσό των 12.000 λιρών Αγγλίας, το οποίο θα παραχωρηθεί για φιλανθρωπίες. Η εκδοτική που αποτελεί τη βασική πηγή ενημέρωσης των περισσότερων Βρετανών λάτρεων των ιπποδρομιών και παιχτών του στοιχήματος ανά τον κόσμο θα προωθήσει ποσό στον οργανισμό RoR (Retraining of Racehorses).

 

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες υπόσχεται η Ladbrokes

Και σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι γεμάτο από ενδιαφέρουσες κούρσες που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτές. Η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes, μάλιστα, δίνει στα μέλη της έναν ακόμη λόγο (ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, δύο ακόμη λόγους) να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες, καθώς πληρώνει δύο θέσεις επιπλέον στα πλασέ στοιχήματα.

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power υπόσχεται και σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, αυξάνοντας τις νικητήριες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι θα πληρώσουν 4 νικητήριες θέσεις στα πλασέ που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται να πληρώσει τέσσερις νικητήριες θέσεις στις εξής σημερινές ιπποδρομίες: σε αυτή των 18:20 στο Newcastle και σε αυτή των 22:00 στο Windsor.

 

Ραδιενεργό τρόπαιο θα εξασφαλίσει ο νικητής του Paddy Power Plate στο Cheltenham

Σε μερικές ημέρες θα ξεκινήσει ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου, το Cheltenham, το οποίο αποτελείται από κούρσες μικρότερης και μεγαλύτερης βαρύτητας. Μία από τις κούρσες που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, όμως, το Paddy Power Plate, θα πρωτοπορήσει φέτος, αφού ο νικητής της θα εξασφαλίσει ένα τρόπαιο που δε μοιάζει με οτιδήποτε άλλο.

Nέο ρεκόρ στοιχηματισμού σημείωσε το Kentucky Derby

Πριν μερικές ημέρες, ολοκληρώθηκε το 148οφεστιβάλ ιπποδρομιών Kentucky Derby, το οποίο αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά εξαιρετικά δημοφιλές, όχι μόνο ανάμεσα στους λάτρεις των ιπποδρομιών, αλλά και στους παίχτες του στοιχήματος. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, μάλιστα, ο στοιχηματικός τζίρος του φεστιβάλ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς σημειώθηκε νέο ρεκόρ κατά τη διάρκειά του.

Εξαιρετικές οι επιδόσεις της Flutter Entertainment στο ιπποδρομιακό φεστιβάλ Cheltenham

Το ιπποδρομιακό φεστιβάλ Cheltenham, ένα από τα κορυφαία στο ετήσιο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών, ολοκληρώθηκε και οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος κάνουν τον απολογισμό της. Μία από αυτές, η Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων), τον ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε εξαιρετικές επιδόσεις στη διάρκεια του πενθήμερου φεστιβάλ.

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στην στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes

Τα πλασέ στοιχήματα που τοποθετούν οι παίχτες στις ιπποδρομίες υπόσχονται μεν λιγότερα κέρδη στους νικητές, αλλά μειώνουν σημαντικά το ρίσκο στοιχηματισμού και για αυτό είναι τόσο δημοφιλή. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα, μάλιστα, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία σήμερα στη Ladbrokes, καθώς συμμετέχουν σε μια νέα προσφορά που υπόσχεται να μειώσει ακόμη περισσότερο το ρίσκο των παιχτών.

Ειδικά στοιχήματα για το Grand National ανακοίνωσε η Paddy Power

Λίγες εβδομάδες μετά τη λήξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στο επερχόμενο φεστιβάλ Grand National, το οποίο ήδη προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Τα μέλη της Paddy Power, μάλιστα, έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές διεκδίκησης κερδών, χάρη σε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για το Grand National.

 

Επεκτείνεται η συνεργασία του Fox Sports με τις ιπποδρομίες της Νέας Υόρκης

Το Fox Sports, ένα από τα δημοφιλέστερα αθλητικά τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, ανακοινωσε πως θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τις ιπποδρομίες της Νέας Υόρκης. Αυτό σημαίνει ότι το Fox Sports θα αποκτήσει εκτεταμένα δικαιώματα μεταδόσεων των ιπποδρομιών της Νέας Υόρκης, αλλά και ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου της NYRA Bets, της στοιχηματικής πλατφόρμας που διαχειρίζεται η New York Racing Association.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τhe Trophy

Στα τέλη του Οκτωβρίου, το ιπποδρόμιο του Doncaster φιλοξενεί ένα ακόμη δημφιλές φεστιβάλ. Το The Trophy, το οποίο συγκεντρώνει όχι μόνον το ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης του Doncaster, αλλά και των φίλιππων από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα δημοφιλές διήμερο φεστιβάλ που ολοκληρώνεται με την ομώνυμη κούρσα.

 

Ζωντανές μεταδόσεις των κορεατικών ιπποδρομιών μέσω της SIS

Η SIS, η εταιρεία που συνεργάζεται με ένα πλήθος στοιχηματικών ιστοσελίδων ανά την Ευρώπη και τον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα ζωντανής κάλυψης των ανά τον κόσμο ιπποδρομιών. Πρόκειται για τις ιπποδρομίες της Νότιας Κορέας, οι οποίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες, για στοιχηματισμό, αλλά και σε ζωντανές μεταδόσεις.

Νέα απο το διαδίκτυο