Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Κερδισμένες βγήκαν οι στοιχηματικές εταιρείες στο φετινό Royal Ascot

Το φετινό Royal Ascot, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο γενικότερα, ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και, όπως είναι φυσικό, έχει φτάσει η ώρα του απολογισμού. Ανάμεσα σε αυτούς που κάνουν τον απολογισμό τους είναι και οι στοιχηματικές εταιρείες, που πρόσφεραν ένα πλήθος στοιχημάτων στις κούρσες του φεστιβάλ, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδη.

 Όπως φαίνεται από την πρώτη εικόνα για το φετινό φεστιβάλ, λοιπόν, οι εταιρείες στοιχήματος βγήκαν κερδισμένες. Τα έσοδά τους ήταν περισσότερα από τα έξοδά τους, παρά το γεγονός ότι κάποιες από τις ημέρες του φεστιβάλ ήταν αρνητικές για τα ταμεία τους.

 

Ικανοποιημένες οι στοιχηματικές από το Royal Ascot

 Οι πρώτες ημέρες του Royal Ascot κύλησαν ομαλά και οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δε χρειάστηκε να ανησυχήσουν. Μία ημέρα πριν την ολοκλήρωσή του, όμως, τα φαβορί κυριάρχησαν στους αγώνες της ημέρας, αναγκάζοντας τις εταιρείες να πληρώσουν μεγάλα κέρδη. Το Σάββατο, όμως, η εικόνα αντιστράφηκε πλήρως, με αουτσάιντερ να κάνουν την έκπληξη και να ευνοούν τις στοιχηματικές.

 Παρά τα μεγάλα ποσά που κλήθηκαν να πληρώσουν για τις νίκες των αουτσάιντερ, λοιπόν, οι στοιχηματικές εταιρείες φαίνεται πως βγήκαν κερδισμένες στο σύνολο του φεστιβάλ και ήδη προετοιμάζονται για το επόμενο.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Νέος τρόπος συναλλαγών στο ταμείο της Vistabet

H Vistabet προσφέρει στα μέλη της υπηρεσίες και στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν χρήματα στις εικονικές κούρσες, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη λογαριασμού και η κατάθεση χρημάτων σε αυτόν.

 Τα μέλη της Vistabet έχουν αρκετές εναλλακτικές για τις συναλλαγές τους και σε αυτές έρχεται να προστεθεί άλλη μία. Πρόκειται για το Apple Pay, το οποίο προορίζεται για όσους χρησιμοποιούν συσκευές της Apple και το ομώνυμο ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

 

Στο Μουντιάλ… έχασε τα κέρδη του Royal Ascot η William Hill

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η William Hill, καθώς απέφερε αρκετά κέρδη στα ταμεία τους. Λίγο τα θετικά αποτελέσματα των ιπποδρομιών, λίγο η τεράστια συμμετοχή των παιχτών του στοιχήματος, τα έσοδα και τα κέρδη της William Hill υπολογίζονται σε μερικά εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια του πενθημέρου.

Επιστρέφουν οι ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο

Η Ιπποδρομίες Α.Ε., η θυγατρική του ΟΠΑΠ που είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των ελληνικών ιπποδρομιών και του ιπποδρομιακού στοιχήματος, ανακοίνωσε ότι η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει σύντομα στο Μαρκόπουλο. Ο νέος νόμος, άλλωστε, που αλλάζει τους όρους σύμβασης της παραχώρησης του ιπποδρομίου, ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης.

 Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μάλιστα, γίνεται αγώνας δρόμου, προκειμένου η πρώτη ιπποδρομία να πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου.

 

Οι αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος

Επιστρέφει στα προ πανδημίας επίπεδα το χρηματικό έπαθλο του Grand National

Το Grand National αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, αλλά η πανδημία το ανάγκασε να χάσει μεγάλο κομμάτι της αίγλης του τα τελευταία δύο χρόνια. Άλλωστε, το φεστιβάλ είχε ακυρωθεί το 2020 και είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το 2021. Πλέον, όμως, το φεστιβάλ Grand National, αλλά και η κορυφαία ιπποδρομία του, το Randox Grand National, επιστρέφουν σε παλαιότερες δόξες.

Δωρεάν στοίχημα στο Cheltenham από την Titanbet

H Titanbet γιορτάζει όχι μόνο την έναρξη του φετινού Cheltenham Festival, αλλά και την τελευταία συμμετοχή του θρυλικού αναβάτη AP McCoy, ο οποίος θα κλείσει την καριέρα του με τη φετινή διοργάνωση. Για το λόγο αυτό, προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα και να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε κούρσα επιθυμούν με μηδενικό ρίσκο.

Καμία αλλαγή στο καθεστώς αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος της Ολλανδίας

Η ολλανδική ρυθμιστική Αρχή της Ολλανδίας, η KSA (Kansspelautoriteit), ανανέωσε την άδεια της εταιρείας ZEbetting, η οποία θα εξακολουθήσει να διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στη χώρα. Η ZEbetting αναδείχθηκε νικήτρια του πρόσφατου διαγωνισμού για την άδεια, η οποία λήγει κανονικά στις 30 Ιουνίου του 2022.

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: Paddypower

Η νόμιμη εταιρεία στοιχήματος Paddypower έχει τοποθετήσει τις ιπποδρομίες σε δεσπόζουσα θέση στην ιστοσελίδα της και προσφέρει στους παίχτες της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε δεκάδες αγώνες ανά τον κόσμο. Οι επιλογές τους δεν είναι αρκετές μόνο στην περίπτωση των διοργανώσεων, αλλά και των στοιχημάτων που μπορούν να καταθέσουν οι παίχτες, καθώς ανάμεσά τους συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, οι τριάδες, τα forecast και tricast, τα παρολί, αλλά και συστήματα όπως το Lucky 15.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Champions Day

Στα μέσα κάθε Οκτωβρίου διεξάγεται το φεστιβάλ ιπποδρομιών που αποτελεί ένα από τα highlight της χρονιάς για τους επίπεδους (flat) αγώνες. Πρόκειται για το Champions Day, ένα μονοήμερο φεστιβάλ ιπποδρομιών που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Ascot.

 

Betbright: Mειωμένο ρίσκο σε σημερινή ιπποδρομία του Nottingham

H εταιρεία στοιχημάτων Betbright επέλεξε και σήμερα μια αγγλική ιπποδρομία, προκειμένου να θέσει σε ισχύ μια συμφέρουσα προσφορά, που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού όσων επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτή. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και δουν το άλογο της επιλογής τους να μην τερματίζει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Αναλυτικότερα, η προσφορά ισχύει για τη σημερινή ιπποδρομία των 17:35 στο Nottingham και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Nέο εργαλείο αναζήτησης στην BetFair

Η στοιχηματική εταιρία BetFair εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα της, ειδικά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για ένα νέο εργαλείο αναζήτησης, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να φιλτράρει τα άλογα και τις επιλογές των παιχτών, ανάλογα με τα κριτήρια που θα επιλέξουν οι ίδιοι.

 

Aυξήθηκαν τα online στοιχήματα στις ιπποδρομίες στην Αγγλία

Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε η UKGC (UK Gambling Commission) στην Αγγλία δείχνει ότι οι παίχτες του στοιχήματος αυξήθηκαν μέσα στο 2018, σε σχέση με το 2017. Η ίδια έρευνα, μάλιστα, δείχνει μια σημαντική αύξηση στα online στοιχήματα που τοποθετούνται στις ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η έρευνα που πραγματοποίησε (μέσω ερωτηματολογίων) η εταιρεία Populus για λογαριασμό της UKGC δείχνει αύξηση των παιχτών του στοιχήματος (επίγειου και online σε οποιοδήποτε άθλημα) κατά 1% και αύξηση των online στοιχημάτων στον ιππόδρομο κατά 10%.

Ladbrokes: Τέσσερις νικητήριες θέσεις στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών

Για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις αγγλικές ιπποδρομίες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η προσφορά πληρώνει έως τέσσερις νικητήριες θέσεις στα πλασέ επιλεγμένων ιπποδρομιών του σημερινού προγράμματος και μειώνει αποτελεσματικά το ρίσκο στοιχηματισμού.

Αποζημιώνει τη δεύτερη θέση στις ιπποδρομίες της Αγγλίας η William Hill

Η William Hill επιφυλάσσει και σήμερα μια νέα προσφορά στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να μειώσει σε μεγάλο βαθμό το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες κούρσες. Σύμφωνα με τα όσα υπόσχεται η σημερινή προσφορά, άλλωστε, όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες και δουν το άλογό τους να τερματίζει στη δεύτερη θέση, αντί για την πρώτη, θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα χρήματά τους.

 Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στις σημερινές κούρσες των Hamilton και Chepstow.

 

Τις καλύτερες αποδόσεις στο Cheltenham υπόσχεται η William Hill

Το φεστιβάλ του Cheltenham διεξάγεται στις 15-18 Μαρτίου και οι λάτρεις των ιπποδρομιών δεν επιδίδονται μόνον σε έναν αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες προβλέψεις, αλλά και στην αναζήτηση των υψηλότερων αποδόσεων. Η αναζήτηση αυτή, όμως, μοιάζει να έφτασε στο τέλος της, χάρη στη νέα προσφορά της William Hill.

 

H διοργάνωση ιπποδρομιών Triple Crown

Οι ΗΠΑ διαθέτουν μια πλούσια παράδοση στις ιπποδρομίες και κάποιες από τις σημαντικότερες κούρσες του ετήσιου προγράμματός της είναι γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο και συγκεντρώνουν τα βλέμματα από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη. Ωστόσο, πιο γνωστή από όλες είναι μια διοργάνωση που αποτελείται από τρεις κορυφαίες κούρσες της χρονιάς: το Triple Crown, η διοργάνωση που απονέμει τον σημαντικότερο τίτλο των ιπποδρομιών στις αμερικανικές ιπποδρομίες!

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Δίδυμο / Τρίο

Μπορεί κάθε κούρσα στις ιπποδρομίες να έχει έναν και μόνο νικητή, αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως οι παίχτες που στοιχηματίζουν σε αυτή έχουν μόνο μία επιλογή στοιχηματισμού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ναι μεν μπορούν να στοιχηματίσουν στο γκανιάν, προβλέποντας το νικητή κάθε κούρσας, αλλά μπορούν να στοιχηματίσουν και στις υπόλοιπες θέσεις, επιλέγοντας περισσότερα άλογα στα στοιχήματά τους.

Επιπλέον νικητήριες θέσεις στο Royal Ascot από τη BetFair

H εταιρεία στοιχημάτων BetFair ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε μία από τις κούρσες του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Royal Hunt Cup και μπορεί να μειώσει σημαντικά το ρίσκο, αφού υπόσχεται να πληρώσει έως και 7 θέσεις στα πλασέ στοιχήματα!

Αλλαγές στον υπολογισμό της τιμής εκκίνησης ανακοίνωσαν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

To ΗΡΙ, το συμβούλιο της Ιρλανδίας που ρυθμίζει τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών στη χώρα, ανακοίνωσε μια αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της τιμής εκκίνησης (SP) στις κούρσες. Η αλλαγή αυτή θα φέρει ένα νέο τρόπο υπολογισμού και θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους παίχτες του στοιχήματος που αναζητούν τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.

 Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος που προκύπτει από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, για να υπολογιστεί η τιμή εκκίνησης αλλάζει από τις 13 Ιουνίου και θα υπολογίζεται πλέον διαφορετικά.

 

Δωρεάν στοιχήματα από τη Winner στις ιπποδρομίες

Η Winner επιφυλάσσει μια σειρά δωρεάν στοιχημάτων για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, προσφέροντάς τους με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο, διεκδικώντας πραγματικά κέρδη.

BetFair: Σειρά από webcasts για το Cheltenham

Η BetFair προσφέρει μια νέα υπηρεσία, όχι μόνο στα μέλη της, αλλά και στους απανταχού λάτρεις των ιπποδρομιών, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham. Πρόκειται για μια σειρά από webcasts, βίντεο που παρουσιάζουν πάνελ ειδικών να αναλύουν τις κούρσες και να προσφέρουν συμβουλές και προγνωστικά.

 

All-Star… ομιλητές

Για το ιπποδρομιακό της στοίχημα βραβεύτηκε η εταιρεία στοιχήματος Kindred

Η εταιρεία στοιχήματος Kindred, που μεταξύ άλλων διαχειρίζεται και την στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet, κατάφερε να ξεχωρίσει στα φετινά EGR Awards και να βραβευτεί και στον τομέα του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Συγκεκριμένα, η εταιρεία εξασφάλισε το βραβείο στη μόνη κατηγορία που αφορά στο ιπποδρομιακό στοίχημα, κάτι που φυσικά είχε καταφέρει και πέρσι.

Betbright: Επιστροφή χρημάτων σε όλες τις κούρσες του Cheltenham

Στις 15-18 Μαρτίου διεξάγεται το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham και ήδη οι περισσότερες ιστοσελίδες του στοιχήματος έχουν ανακοινώσει αποδόσεις για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις κούρσες του. Πολλές ιστοσελίδες, μάλιστα, έχουν ήδη ανακοινώσει και σχετικές προσφορές, ειδικά για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στις κούρσες του Cheltenham.

 

Αντιδράσεις προκαλεί η εξάπλωση των εικονικών ιπποδρομιών στην Αυστραλία

Ο στοιχηματισμός στις εικονικές ιπποδρομίες έχει επεκταθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό στην Αυστραλία και πολλά επίγεια πρακτορεία στοιχήματος προσφέρουν το νέο παιχνίδι σε εκείνους που δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τη διοργάνωση της επόμενης πραγματικής κούρσας. Ωστόσο, η εξάπλωση του νέου τρόπου στοιχηματισμού έχει προκαλέσει και πολλές αντιδράσεις σε φορείς των ιπποδρομιών, οι οποίοι φοβούνται πως οι εικονικές ιπποδρομίες θα βλάψουν την οικονομική βιωσιμότητα του αθλήματος.

Κορυφαία εταιρεία στοιχήματος στις ιπποδρομίες αναδείχθηκε η Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet και άλλων κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων ανά τον κόσμο, δε θα μπορούσε να φύγει με άδεια χέρια από τα φετινά EGR Awards, τα οποία είναι γνωστά και ως τα Όσκαρ του στοιχήματος. Η εταιρεία στοιχήματος βραβεύτηκε για τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα του στοιχήματος στις ιπποδρομίες και αναδείχθηκε ως η κορυφαία στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αλλαγές στο Tote της William Hill

Η William Hill προσφέρει εδώ και αρκετό καιρό μια διαφορετική υπηρεσία στους λάτρεις των ιπποδρομιών. Πρόκειται για το στοίχημα Tote, το οποίο λειτουργεί διαφορετικά από τα υπόλοιπα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Tote, δε διεκδικούν κέρδη, σύμφωνα με το είδος των αποδόσεων, αλλά μοιράζονται (εφόσον κερδίσουν) ένα τζακπότ, το οποίο συγκεντρώνεται από τα στοιχήματα που έχει τοποθετήσει κάθε παίχτης τη συγκεκριμένη ημέρα.

 

Aλλαγές στους όρους συναλλαγών από την Paysafe

Η εταιρεία Paysafe, η οποία διαχειρίζεται τις συναλλαγές με Paysafecard (μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους στην ελληνική αγορά) ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στους όρους συναλλαγών, οι οποίες θα επηρεάσουν και όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Οι αλλαγές αφορούν στο τέλος ανενεργού λογαριασμού και είναι υποχρεωτικές, εξαιτίας της προσαρμογής των ευρωπαϊκών νόμων για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Nέα πλατφόρμα στις ιπποδρομίες της Coral

Η Coral βάσιζε την ιστοσελίδα του στοιχήματος, εκεί που τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος ιπποδρομιών, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, όμως, ήρθε η ώρα της ανανέωσης και αυτή πραγματοποιήθηκε με το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας στοιχήματος της Coral.

 

Ευεργετικό το Melbourne Cup για την αγορά στοιχήματος της Νέας Ζηλανδίας

Το Melbourne Cup αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στην αγορά της Αυστραλίας, αλλά και σε αυτές των γειτονικών χωρών, όπως η Νέα Ζηλανδία. Στην τελευταία, μάλιστα, τα έσοδα από τα στοιχήματα στο Melbourne Cup ήταν αρκετά για να θέσουν ένα νέο ρεκόρ στην αγορά της χώρας.

Διαγωνισμός για τα παρολί των ιπποδρομιών από τη Betfred

Κάθε μήνα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας BetFred που τοποθετούν τα πιο… τολμηρά παρολί στις ιπποδρομίες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο νέο της διαγωνισμό και να μοιράζονται το ποσό των 3.500 ευρώ. Ο νέος αυτός διαγωνισμός ανταμείβει όσους τοποθετούν τα νικητήρια παρολί με τις μεγαλύτερες δυνατές συνολικές αποδόσεις, προσφέροντάς τους ακόμη περισσότερα κέρδη.

 

Καταργούνται οι χρεώσεις καταθέσεων στις εικονικές ιπποδρομίες της Interwetten

H εταιρία στοιχημάτων Interwetten δεν προσφέρει στοίχημα στις πραγματικές ιπποδρομίες που διεξάγονται ανά τον κόσμο, αλλά έχει φροντίσει να ικανοποιήσει τους λάτρεις των ιπποδρομιών με μια σειρά από εικονικά αθλήματα, που περιλαμβάνουν αρκετές διαφορετικές επιλογές. Πολλές επιλογές έχουν και όσοι θέλουν να καταθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, προκειμένου να στοιχηματίσουν έπειτα στις εικονικές ιπποδρομίες, και πλέον όλες αυτές οι επιλογές προσφέρονται χωρίς την παραμικρή χρέωση.

Νέα απο το διαδίκτυο