Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Τύποι στοιχημάτων στις ιπποδρομίες

Οι διαδικτυακές εταιρίες παρέχουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να στοιχηματίσουν σε ιπποδρομιακές κούρσες, οι οποίες μπορεί να προέρχονται από διάφορα μέρη του πλανήτη. Εκτός, όμως, από έναν μεγάλο αριθμό αγώνων, προσφέρουν και μία ικανοποιητική ποικιλία τύπων στοιχημάτων. Ο παίκτης, λοιπόν, μπορεί να επιλέξει μεταξύ αρκετών αγορών και να προβεί σε πολλούς συνδυασμούς. Παρακάτω αναγράφονται ορισμένα από τα σημαντικότερα στοιχήματα που διατίθενται από τις εταιρίες, αλλά και μία ανάλυση για το τι είναι το καθένα από αυτά

Στοιχήματα ιπποδρομιών: 

Γκανιάν

Το συγκεκριμένο στοίχημα είναι το πλέον απλό για κάθε παίκτη που στοιχηματίζει στις ιπποδρομίες. Το μόνο που του ζητά, άλλωστε, είναι να προβλέψει το άλογο που θα τερματίσει πρώτο στην κούρσα. Επομένως, το μόνο που έχει να κάνει ένας παίκτης είναι να επιλέξει το άλογο που θεωρεί πως θα τερματίσει πρώτο και να στοιχηματίσει σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα γκανιάν στις ιπποδρομίες

 

Πλασέ

Στην περίπτωση του πλασέ, οι πιθανότητες επιτυχίας του παίκτη που στοιχηματίζει σε μια κούρσα αυξάνονται ελαφρώς, καθώς το καθήκον πρόβλεψης γίνεται ελαφρώς ευκολότερο. Σε αντίθεση με το γκανιάν (link στο άρθρο Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Γκανιάν), όπου η επιλογή του πρέπει να τερματίσει πρώτη για να εισπράξει κέρδη, στο πλασέ στοιχηματίζει στο άλογο που πιστεύει πως θα τερματίσει στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση.

Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα πλασέ στις ιπποδρομίες 

 

Δίδυμο

Κάθε παίκτης που στοιχηματίζει στις ιπποδρομίες μπορεί να επιλέξει και περισσότερα από ένα άλογα σε κάθε κούρσα. Ο πιο απλός τρόπος τέτοιου στοιχηματισμού είναι το δίδυμο. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίχτης επιλέγει τα άλογα που θεωρεί ότι θα τερματίσουν στην πρώτη και δεύτερη θέση της κούρσας. Ωστόσο, δεν είναι αναγκασμένος να προβλέψει και τη σειρά με την οποία θα τερματίσουν. Εφόσον τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, άλλωστε, η σειρά τερματισμού δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.  

Διαβάστε περισσότερα για το δίδυμο στοίχημα στις ιπποδρομίες

 

Τρίο

Όπως και στην περίπτωση του διδύμου, ο παίκτης που τοποθετεί ένα τρίο επιλέγει περισσότερα από ένα άλογα σε μια κούρσα. Συγκεκριμένα, επιλέγει τρία, τα οποία προβλέπει πως θα τερματίσουν στις αντίστοιχες πρώτες θέσεις της κούρσας. Από τη στιγμή, λοιπόν, που θα επιλέξει τα τρία σωστά άλογα και αυτά τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις, δεν έχει σημασία η μεταξύ τους σειρά τερματισμού.

Διαβάστε περισσότερα για το τρίο στοίχημα στις ιπποδρομίες 

 

Forecast

Το ιπποδρομιακό στοίχημα forecast αποτελεί μία από τις συνηθέστερες επιλογές των παικτών. Στην ουσία πρόκειται για τα άλογα που θα τερματίσουν στις  δύο πρώτες θέσεις, αλλά με ακριβή σειρά τερματισμού. Αν δηλαδή επιλέξει κάποιος να ποντάρει σε μία κούρσα στο forecast 1 – 2, θα κερδίσει μόνο αν το 1 τερματίσει πρώτο και το 2 έρθει δεύτερο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, το στοίχημά του θα είναι χαμένο.

Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα forecast στις ιπποδρομίες

 

Reverse forecast

Το reverse forecast δεν είναι τίποτα άλλο από το συνδυαζόμενο forecast. Στην ουσία, λοιπόν, ο παίκτης ποντάρει στα άλογα που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, χωρίς να είναι απαραίτητη η ακριβής σειρά τερματισμού. Αν λόγου χάριν, επιλέξει κάποιος να στοιχηματίσει σε reverse forecast 1 – 2, τότε το στοίχημά του θα είναι κερδισμένο, είτε τερματίσει πρώτο το 1 και το 2 έρθει δεύτερο, είτε συμβεί το αντίστροφο. Εννοείται φυσικά πως το ποσό που απαιτείται για να παιχτεί αυτό το δελτίο διπλασιάζεται, αφού ουσιαστικά πρόκειται για δύο διαφορετικά στοιχήματα.

 

Combination forecast

To combination forecast επιτρέπει στον παίκτη να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας του, στοιχηματίζοντας όχι σε δύο, αλλά σε τέσσερα άλογα, καλύπτοντας κάθε πιθανό συνδυασμό του forecast. Για παράδειγμα, θα τοποθετήσει δύο forecast, με το πρώτο να περιέχει τα άλογα 1 - 2 και το δεύτερο τα άλογα 3 - 4, τα οποία θα συνδυαστούν με κάθε τρόπο. Έτσι, οποιαδήποτε δύο από τα τέσσερα άλογα που επέλεξε τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, θα λάβει τα κέρδη του. 

 

Tricast

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα ιπποδρομιακά στοιχήματα είναι το tricast. Όταν ένας παίκτης επιλέξει να ποντάρει στο εν λόγω γεγονός σε μία κούρσα, τότε ποντάρει στην ουσία στα άλογα που θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις, προβλέποντας ακριβώς τη σειρά άφιξής τους. Αν, για παράδειγμα, παίξει κάποιος σε έναν αγώνα tricast 2 – 4 – 6, τότε θα κερδίσει μόνο αν το 2 έρθει πρώτο, το 4 δεύτερο και το 6 τρίτο. Σε περίπτωση που δεν προκύψει ο συγκεκριμένος συνδυασμός, το στοίχημά του θα είναι χαμένο.

Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα tricast στις ιπποδρομίες 

 

Combination tricast

Το combination tricast δεν είναι τίποτα άλλο από ένα συνδυαζόμενο tricast. Παίζοντας, λοιπόν, αυτό το στοίχημα και περιλαμβάνοντας σε αυτό τα άλογα που φέρουν τους αριθμούς 2 – 4 – 6, το δελτίο θεωρείται κερδισμένο ανεξαρτήτως της σειράς τερματισμού. Με άλλα λόγια, είτε η σειρά άφιξης είναι 2 – 4 – 6, είτε 4 – 2 – 6, είτε 6 – 4 - 2 και ούτω καθεξής, ο παίκτης θα πληρωθεί, αν τα τρία προαναφερόμενα άλογα βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις στον τερματισμό. Με αυτόν τον τρόπο, ο παίκτης έχει σαφώς πιο πολλές πιθανότητες να κερδίσει, αλλά θα πρέπει να ποντάρει και περισσότερα χρήματα, αφού πρόκειται για περισσότερες στήλες. Στην ουσία, υπάρχουν έξι διαφορετικά στοιχήματα, αφού τόσοι είναι οι συνδυασμοί που δημιουργούνται.

 

Quinte

To quinte αποτελεί ένα από τα στοιχήματα των ιπποδρομιών που συνοδεύονται από το μεγαλύτερο ρίσκο, καθώς ζητά αρκετά πράγματα από τους παίκτες. Πρώτον, τους ζητά να προβλέψουν τα πέντε άλογα που θα τερματίσουν στις αντίστοιχες πρώτες θέσεις μιας κούρσας. Και δεύτερον, να προβλέψουν και τη σωστή σειρά με την οποία θα τερματίσουν. Έτσι, οι πιθανότητες επιτυχίας σε ένα quinte είναι μειωμένες - παράλληλα, όμως, υπόσχεται σημαντικά κέρδη στους νικητές.

Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα quinte στις ιπποδρομίες 

 

Each way

Το εν λόγω στοίχημα προσφέρεται από τις διαδικτυακές εταιρίες και είναι παρόμοιο με το γνωστό στην Ελλάδα “πλασέ”. Φυσικά, αυτό μπορεί να μην αφορά μόνο στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά ακόμη και στις τέσσερις. Με άλλα λόγια, οι πάροχοι δίνουν την ευκαιρία στον παίκτη να στοιχηματίσει σε ένα άλογο και να πληρωθεί, είτε αυτό έρθει πρώτο είτε δεύτερο είτε τρίτο είτε ακόμη και τέταρτο. Το ποιες θέσεις είναι αμειβόμενες, εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο, αλλά και τον αριθμό των αλόγων που παίρνουν μέρος στην κούρσα. Αν, λοιπόν, ένας παίκτης επιλέξει σε μία ιπποδρομία το άλογο που φέρει τον αριθμό 1 και στοιχηματίσει each way, δε χρειάζεται αυτό να έρθει πρώτο για να πληρωθεί, αλλά να πλασαριστεί στις θέσεις, οι οποίες καλύπτονται από το εν λόγω στοίχημα.

 Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα each way στις ιπποδρομίες

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Αμεσότερες αναλήψεις προσφέρει η Betshop

Η Betshop δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε καθημερινή βάση σε εικονικές ιπποδρομίες και οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν τις προβλέψεις τους και να διεκδικούν κέρδη. Οι τυχεροί θα φτάσουν σε ένα σημείο που θα θελήσουν να πραγματοποιήσουν ανάληψη των κερδών τους και η Betshop προσφέρει πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές.

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet καλύπτει και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και κάποιες ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις σημερινές κούρσες. Αναλυτικότερα, η Novibet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και υπόσχεται να τα ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν!

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Ανταμοιβές φέρνουν τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet

Οι virtual ιπποδρομίες που διεξάγονται και σήμερα ολόκληρη την ημέρα στη Novibet υπόσχονται να ανταμείψουν με κέρδη όσους προβλέπουν σωστά, αλλά και να μοιράσουν ανταμοιβές σε όσους παίχτες συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες. Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν κάποια στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης των σημερινών ανταμοιβών

Αγχώνουν τους bookmakers τα φαβορί του Royal Ascot

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot ξεκινά την Τρίτη 20 Ιουνίου και, στις πέντε ημέρες που διαρκεί, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών στη διάθεσή τους. Οι στοιχηματικές εταιρείες, άλλωστε, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουν ανακοινώσει αποδόσεις για φαβορί και αουτσάιντερ κάθε αγώνα.

Αναβάλλονται αγγλικές ιπποδρομίες, λόγω της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου

Ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου και η κηδεία του, που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο, φέρνουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών. Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα αναβάλλουν κάποιες από τις ιπποδρομίες του Σαββάτου, προς τιμήν του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ.

 Η απόφαση των αρμοδίων αφορά στις ιπποδρομίες που ήταν προγραμματισμένες για το απόγευμα του Σαββάτου 17 Απριλίου, από τις 14:45 έως τις 16:45 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου). Την ίδια ώρα, άλλωστε, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του εκλιπόντος πρίγκιπα.

 

Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες μέσω κινητού μοιράζει η Betbright

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Betbright ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που χρησιμοποιούν το κινητό τους, προκειμένου να στοιχηματίσουν στις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μέσω του κινητού τους, με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη στις κούρσες της επιλογής τους.

Νέο τρόπο πληρωμών υποστηρίζει η Winmasters

H Winmasters δεν προσφέρει μόνο πολλές επιλογές στις ιπποδρομίες (πραγματικές και εικονικές), αλλά και μια μεγάλη γκάμα επιλογών για όσα μέλη της ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν καταθέσεις ή αναλήψεις χρημάτων. Οι επιλογές αυτές, μάλιστα, αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο, χάρη στην προσθήκη του PayPal στη λίστα με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμών.

 Το PayPal είναι ένα δημοφιλέστατο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, το οποίο υπόσχεται να πραγματοποιήσει καταθέσεις και αναλήψεις και στη Winmasters, με ασφάλεια, ευκολία και αμεσότητα.

 

Νέα προσφορά για τις εικονικές ιπποδρομίες ανακοίνωσε η Novibet

Και αυτή την εβδομάδα, τα μέλη της Novibet μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στις εικονικές ιπποδρομίες και να συμμετέχουν σε μία προσφορά που μπορεί να τους αποφέρει κάποιες γενναιόδωρες ανταμοιβές. Η νέα προσφορά διαρκεί έως την Παρασκευή 24 Απριλίου και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια διπλή ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και κάποιες περιστροφές χωρίς ρίσκο σε επιλεγμένα φρουτάκια.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες.

 

Διπλασιάστηκε η κίνηση στις στοιχηματικές ιστοσελίδες κατά το Royal Ascot

Το φετινό Royal Ascot ήταν αρκετά ιδιαίτερο, αφού αποτέλεσε το πρώτο στην ιστορία του φεστιβάλ ιπποδρομιών που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ενώ παράλληλα αποτέλεσε και το πρώτο μεγάλο γεγονός στις αγγλικές (μα και παγκόσμιες) ιπποδρομίες, μετά από μια ξηρασία μηνών, εξαιτίας του lockdown. Μια ακόμη ιδιαιτερότητα που διαπίστωσαν στην πράξη οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, τέλος, ήταν το ότι οι κούρσες του φεστιβάλ ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς στους παίχτες!

Προς ανακατασκευή το ιπποδρόμιο του Punchestown

To ιπποδρόμιο του Punchestown, ένα από τα παλιότερα στην Ιρλανδία, ετοιμάζεται να εισέλθει σε φάση ανακατασκευής, η οποία θα το κάνει όχι μόνο πιο σύγχρονο, αλλά και πιο πολυτελές. Το συνολικό κόστος της ανακατασκευής, άλλωστε, αγγίζει τα 6,2 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 3,8 εκατομμύρια θα ξοδευτούν για την κατασκευή νέων σκεπαστών κερκίδων!

 

Paddy Power: Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα του Kempton

Οι ιπποδρομίες στην Αγγλία καλά κρατούν και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, στοιχηματίζοντας στην Paddy Power. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν την καθημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων και στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες κούρσες, μπορούν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού, διεκδικώντας επιστροφή των χρημάτων που τυχόν χάσουν.

 

Διαγωνισμός με έπαθλο… άλογο στην Paddy Power!

H εταιρεία Paddy Power είναι γνωστή για τις ανορθόδοξες μεθόδους προβολής της, αλλά και για κάποιους αντισυμβατικούς διαγωνισμούς που διοργανώνει για τα μέλη της, και το τελευταίο τέτοιο παράδειγμα θα ανταμείψει τον μεγάλο νικητή με την προσωρινή ιδιοκτησία ενός αλόγου (μέσω leasing) και με τα κέρδη που θα εξασφαλίσει στις ιπποδρομίες που θα συμμετάσχει!

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ της William Hill σε μια επιλεγμένη ιπποδρομία

Μία από τις ιπποδρομίες που ξεχωρίζουν σήμερα στο πρόγραμμα της William Hill είναι αυτή των 16:10 στο Exeter. Η συγκεκριμένη, άλλωστε, συνοδεύεται από μία προσφορά που μπορεί να μειώσει το ρίσκο που θα αναλάβουν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα. Μέσω της προσφοράς, άλλωστε, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην τρίτη ή τέταρτη θέση.

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στην Paddy Power και σήμερα

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power επιλέγει καθημερινά ένα ιπποδρόμιο της Αγγλίας και υπόσχεται στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε από τις κούρσες της ημέρας μια επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Η εν λόγω προσφορά ισχύει σήμερα για καθεμία από τις κούρσες που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Newcastle και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, χωρίς να απαιτείται να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Ενισχύεται το αμοιβαίο στοίχημα στις νορβηγικές ιπποδρομίες

Η Norsk Rikstoto, η εταιρεία που διατηρεί το μονοπώλιο στο αμοιβαίο στοίχημα των νορβηγικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιώσεις στις υπηρεσίες που προσφέρει, χάρη στη νέα συνεργασία της με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού BetMakers. H BetMakers ανέλαβε την τροφοδότηση του αμοιβαίου στοιχήματος της Norsk Rikstoto με νέο λογισμικό, το οποίο θα ενισχύσει σημαντικά τις λειτουργίες του.

Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει η Novibet

Η Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, όχι για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις πραγματικές ιπποδρομίες, αλλά για εκείνα που στοιχηματίζουν στις virtual. Οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν σήμερα να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές κούρσες.

 Όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά, μάλιστα, θα διεκδικήσουν την κατάλληλη ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν ή χάσουν.

 

Στις 24 Απριλίου οι υπογραφές για το στοίχημα στις ιπποδρομίες

Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έχει αναλάβει την πραγματοποίηση των ιδιωτικοποιήσεων για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου, η σύμβαση της παραχώρησης των δικαιωμάτων αποκλειστικής διεξαγωγής του στοιχήματος προς τον ΟΠΑΠ θα υπογραφεί στις 24 Απριλίου.

 

Σε αναδιάρθρωση των ιπποδρομιών προχωρά η Νέα Ζηλανδία

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του συνόλου της βιομηχανίας των ιπποδρομιών, με σκοπό να βάλει τέλος στη συνεχιζόμενη πτωτική πορεία του αθλήματος. Οι δύο τομείς που θα δεχθούν τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι αυτοί της διοίκησης του αθλήματος, αλλά και των εσόδων των ιπποδρομιών από τα στοιχήματα που προσφέρουν οι εταιρείες του εξωτερικού.

 Οι αλλαγές θα οριστικοποιηθούν μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ τον Ιούλιο του 2019.

 

Πλήθος προσφορών από την 10Bet για το Cheltenham

Η στοιχηματική εταιρία10Bet έχει ανακοινώσει ήδη αρκετές προσφορές για τις κούρσες του φεστιβάλ του Cheltenham και ετοιμάζεται να ανακοινώσει ακόμη περισσότερες, μόλις αυτό ξεκινήσει.

 

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

each way στοιχήματα είναι αρκετά δημοφιλή ανάμεσα στους παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, για αρκετούς λόγους που σχετίζονται με τη μείωση του ρίσκου. Παράλληλα, πολλές φορές, τα συγκεκριμένα στοιχήματα συμμετέχουν και σε προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών, με αποτέλεσμα το ρίσκο να μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Δωρεάν στοίχημα στο Cheltenham από την Titanbet

H Titanbet γιορτάζει όχι μόνο την έναρξη του φετινού Cheltenham Festival, αλλά και την τελευταία συμμετοχή του θρυλικού αναβάτη AP McCoy, ο οποίος θα κλείσει την καριέρα του με τη φετινή διοργάνωση. Για το λόγο αυτό, προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα και να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε κούρσα επιθυμούν με μηδενικό ρίσκο.

Επιστροφή χρημάτων σε επιλεγμένες ιπποδρομίες από την Titanbet

Η εταιρία στοιχημάτων Titanbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν τις επόμενες ημέρες σε επιλεγμένες ιπποδρομίες με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά επιστροφής χρημάτων που ανακοίνωσε. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει στις 23 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει ένα πλήθος ιπποδρομιών ανά την αγγλική επικράτεια, στις οποίες οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ, ακόμη κι αν το άλογό τους δεν τερματίσει πρώτο.

 

Αποζημιώνει τον δεύτερο στις αγγλικές ιπποδρομίες η στοιχηματική εταιρία William Hill

Η William Hill επαναφέρει σήμερα μια από τις αγαπημένες προσφορές για τις ιπποδρομίες και υπόσχεται να μειώσει αποτελεσματικά το ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες, υπό την προϋπόθεση ότι το άλογο της επιλογής τους δε θα τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

Επιστρέφει το Betshop Bomb στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Betshop

Η Betshop επαναφέρει σε τακτά χρονικά διαστήματα έναν διαγωνισμό με το όνομα Betshop Bomb και δίνει στα μέλη της, που στοιχηματίζουν ακόμη και στις εικονικές ιπποδρομίες, την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια χρηματικά έπαθλα, χωρίς καν να ρισκάρουν κάποιο ποσό, στοιχηματίζοντας σε κάποιο γεγονός. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός επιστρέφει την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 18:00 το απόγευμα, και υπόσχεται να μοιράσει μεγάλα ποσά στους τυχερούς.

 

Η διεξαγωγή του Betshop Bomb

Ιπποδρόμιο Haydock Park

Ιπποδρόμιο Haydock ParkΣτα βορειοδυτικά του Ηνωμένου Βασιλείου, στην κομητεία του Merseyside, βρίσκεται ένα από τα λιγότερο γνωστά ιπποδρόμια της χώρας: αυτό του Haydock Park. Το Haydock Park βρίσκεται περιτριγυρισμένο από την εξοχή (ανάμεσα σε αχανείς εκτάσεις πρασίνου), κοντά στην πόλη Haydock και σε αυτό διοργανώνονται αρκετές σημαντικές ιπποδρομίες και φεστιβάλ, όπως το Sprint Cup (link στο άρθρο Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Sprint Cup).

 

Τεράστια προβολή έχει εξασφαλίσει το φεστιβάλ ιπποδρομιών Dubai World Cup

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Dubai World Cup ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και το θέαμα, αλλά και τα έπαθλα των νικητών, βρίσκονται κάθε χρόνο σε πιο υψηλά επίπεδα. Ειδικά φέτος, οι ιπποδρομίες του φεστιβάλ αναμένεται να προσελκύσουν τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο από τους λάτρεις του αθλήματος όσο και από τους παίχτες του στοιχήματος.

Fantasy ιπποδρομίες: Παγκόσμια πρωτοτυπία για το αγγλικό αμοιβαίο στοίχημα

Το Tote, το οποίο μέχρι σήμερα πρόσφερε αποκλειστικά υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις αγγλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μια νέα υπηρεσία, η οποία μάλιστα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Συγκεκριμένα, η εταιρεία λάνσαρε τις πρώτες παγκοσμίως υπηρεσίες fantasy sports στις ιπποδρομίες.

Αύξηση του τζίρου έφερε η απελευθέρωση του στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Δανίας

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της Δανίας, η Spillemyndigheden, ανακοίνωσε κάποια οικονομικά στοιχεία για το στοίχημα στις ιπποδρομίες, προκειμένου να υπάρξει σύγκριση της εικόνας του πριν και μετά την απελευθέρωσή του. Θυμίζουμε ότι ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες αποτελούσε μονοπώλιο της Danske Spil και απελευθερώθηκε το 2018, προκειμένου να ενισχυθεί το ενδιαφέρον για το άθλημα και η συνεισφορά της αγοράς στοιχήματος στις ιπποδρομίες.

Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα του Derby η Ladbrokes

Η Ladbrokes ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Epsom Derby, το οποίο διεξάγεται στις 6 Ιουνίου στο ιπποδρόμιο Epsom Downs και ήδη τα μέλη της μπορούν να εκμεταλλευτούν, όχι μόνο ευκαιρίες στοιχηματισμού στο σημαντικότερο φεστιβάλ ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και δύο προσφορές που μπορούν να επιστρέψουν τα χαμένα τους χρήματα.

 

Χορηγός στις ιπποδρομίες του Dundalk η Titanbet

Η Titanbet ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία χορηγίας που υπέγραψε με τους υπεύθυνους του ιπποδρομίου Dundalk στην Ιρλανδία. Η νέα συμφωνία καθιστά την εταιρεία του στοιχήματος μεγάλο χορηγό σε ιπποδρομίες που θα διεξαχθούν μέσα στο 2016.

 

Νέα απο το διαδίκτυο