Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Νέος τρόπος συναλλαγών στο ταμείο της Vistabet

H Vistabet προσφέρει στα μέλη της υπηρεσίες και στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν χρήματα στις εικονικές κούρσες, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη λογαριασμού και η κατάθεση χρημάτων σε αυτόν.

 Τα μέλη της Vistabet έχουν αρκετές εναλλακτικές για τις συναλλαγές τους και σε αυτές έρχεται να προστεθεί άλλη μία. Πρόκειται για το Apple Pay, το οποίο προορίζεται για όσους χρησιμοποιούν συσκευές της Apple και το ομώνυμο ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

 

Το Apple Pay στο ταμείο της Vistabet

 Το Apple Pay είναι μια ακόμα μέθοδος συναλλαγών στο ταμείο της Vistabet, που υποστηρίζει και τις καταθέσεις και τις αναλήψεις χρημάτων. Οι παίχτες δεν έχουν να επισκεφτούν το ταμείο και να ολοκληρώσουν άμεσα τη συναλλαγή που θέλουν να πραγματοποιήσουν, μέσω του σχετικού app της Apple.

 Η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί εύκολα και θα ολοκληρωθεί άμεσα. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί με αυξημένα επίπεδα ασφαλείας, χάρη στα υπερσύγχρονα πρωτόκολλα που χρησιμοποιεί η Apple.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Μειωμένη προμήθεια στο online ανταλλακτήριο προσφέρει η BetFair

Η BetFair διατηρεί το μεγαλύτερο online ανταλλακτήριο της αγοράς και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να προτείνουν ή να δέχονται στοιχήματα στις ιπποδρομίες, εκμεταλλευόμενα αυξημένες αποδόσεις, χωρίς καμία προμήθεια. Όταν, όμως, κάποιο στοίχημα κερδίζει, ο νικητής καλείται να πληρώσει μια προμήθεια 8% επί των χρημάτων που έχει εξασφαλίσει.

H Ryanair χορηγός του World Hurdle

H Ryanair είναι τελικά η εταιρεία που θα αναλάβει το ρόλο του χορηγού σε μια από τις σημαντικότερες κούρσες του επερχόμενου φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Η αεροπορική εταιρεία αποτελεί πλέον τον χορηγό του World Hurdle, στον οποίο ήταν χορηγός τα τελευταία 10 χρόνια η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes.

 

Κλείνουν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να κλείσει ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του που βρίσκονται εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων, εξαιτίας της νέας έξαρσης της πανδημίας στην περιοχή. Το HKJC διατηρεί ένα πλήθος πρακτορείων στοιχήματος σε ολόκληρο το Hong Kong, τα οποία ούτως ή άλλως είχαν μειωμένη κίνηση, εξαιτίας της ολοκλήρωσης της ιπποδρομιακής σεζόν. Ωστόσο, τα πρακτορεία αυτά συνέχιζαν να συγκεντρώνουν κόσμο, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί για μια ακόμη φορά το προσωρινό κλείσιμό τους.

 

Προς ανακατασκευή το ιπποδρόμιο του Punchestown

To ιπποδρόμιο του Punchestown, ένα από τα παλιότερα στην Ιρλανδία, ετοιμάζεται να εισέλθει σε φάση ανακατασκευής, η οποία θα το κάνει όχι μόνο πιο σύγχρονο, αλλά και πιο πολυτελές. Το συνολικό κόστος της ανακατασκευής, άλλωστε, αγγίζει τα 6,2 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 3,8 εκατομμύρια θα ξοδευτούν για την κατασκευή νέων σκεπαστών κερκίδων!

 

Αναπόφευκτη η μείωση των χρηματικών επάθλων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, μόλις η αγγλική κυβέρνηση πάρει τις σχετικές αποφάσεις, αλλά προς το παρόν γνωρίζουμε ελάχιστες λεπτομέρειες. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι προανήγγειλαν ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα. Αν και ημερομηνία επιστροφής, καθώς και το πρόγραμμα των κουρσών, δεν είναι ακόμη γνωστά, ένα πράγμα είναι σίγουρο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους: ότι οι αγγλικές ιπποδρομίες θα χάσουν μεγάλο κομμάτι της αίγλης τους και τα χρηματικά έπαθλα των νικητών θα μειωθούν σημαντικά.

 

Μειώνει το ρίσκο των πλασέ στις αγγλικές ιπποδρομέις η William Hill

Η William Hill συνεχίζει να προσφέρει άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στις αγγλικές ιπποδρομίες και παράλληλα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Ειδικά οι παίχτες που θα τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες ιπποδρομίες θα δουν το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν να μειώνεται ακόμη περισσότερο, χάρη σε μια προσφορά.

Ακυρώνει τα στοιχήματα για τα άλογα που δε θα τρέξουν στο Cheltenham η Bet365

Η Bet365 είναι η πρώτη στοιχηματική ιστοσελίδα που ανακοίνωσε μια εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία στις κούρσες του φετινού φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Συγκεκριμένα, η Bet365 ανακοίνωσε πρώτη ότι θα ακυρώνει τα στοιχήματα που θα έχουν τοποθετήσει τα μέλη της σε άλογα που τελικά δε θα αγωνιστούν στις προγραμματισμένες κούρσες.

Διατηρεί το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα η νορβηγική Norsk Rikstoto

Η νορβηγική κυβέρνηση αποφάσισε να διατηρήσει το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα που διατηρεί η κρατική Norsk Rikstoto, ακόμη και μετά τη λήξη της αρχικής συμφωνίας, το 2021. Η Norsk Rikstoto προσφέρει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες και αποτελεί τη μόνη εταιρεία που μπορεί να δραστηριοποιηθεί στον συγκεκριμένο τομέα. Ωστόσο, οι αρμόδιοι εξέταζαν τον τελευταίο καιρό το μονοπώλιο να μεταφερθεί στην εταιρεία Norsk Tipping, η οποία διεξάγει λοταρίες και άλλα τυχερά παιχνίδια.

Τitanbet: Bonus 10% στα κέρδη των παρολί

Τα παρολί στοιχήματα αποτελούν ένα συνηθισμένο φαινόμενο στις ιπποδρομίες. Πολλοί παίχτες, άλλωστε, επιθυμούν όχι μόνο να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα δελτίο, αλλά και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη, χάρη στα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτός ο τύπος στοιχηματισμού. Χάρη σε μια νέα προσφορά της Titanbet, μάλιστα, τα κέρδη αυτά μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, έως και κατά 20 ευρώ.

 

Ιπποδρόμιο Goodwood

Ιπποδρόμιο GoodwoodΤο ιπποδρόμιο του Goodwood βρίσκεται πέντε μίλια βόρεια από την πόλη Chichester, στο Δυτικό Σάσεξ της Αγγλίας. Πρόκειται πράγματι για μία πολύ όμορφη και ειδυλλιακή τοποθεσία. Ωστόσο, το γεγονός, ότι είναι αρκετά κοντά στην ακτή, έχει ως αποτέλεσμα, πολύ συχνά το τοπίο να είναι ομιχλώδες.

Ψήφος εμπιστοσύνης από την αγγλική κυβέρνηση στην BHA

Φορείς της πολιτικής και των ιπποδρομιών στην Αγγλία έθεσαν το θέμα αφαίρεσης των υπηρεσιών πρόνοιας των αλόγων από την BHA (British Horseracing Authority), τη διοργανώτρια των ιπποδρομιών στη χώρα, ωστόσο, η κυβέρνηση φρόντισε να κλείσει το θέμα, τονίζοντας την εμπιστοσύνη της στην αρμόδια Αρχή.

 Το θέμα προέκυψε μετά από μια ηλεκτρονική λίστα υπογραφών που συγκέντρωσε περισσότερους από 105.000 υποστηρικτές. Ωστόσο, η κυβέρνηση έκλεισε το θέμα στην σχετική συνεδρίαση, εκφράζοντας τη στήριξή της προς την BHA.

 

Διατηρεί τις ευθύνες πρόνοιας η BHA

Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες από την εταιρεία στοιχήματος BetFair

Η BetFair προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν καθημερινά στις κορυφαίες ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Παράλληλα, οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην BetFair έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν εγγυημένες αποδόσεις. Τι σημαίνει αυτό; Πως, οποιαδήποτε απόδοση κι αν επιλέξουν για ένα άλογο που συμμετέχει σε επιλεγμένες αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν επιλέξει την υψηλότερη δυνατή.

 

Πώς λειτουργεί η εγγύηση υψηλότερης απόδοσης;

Paddy Power: Αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένες ιπποδρομίες

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power έπεσε με τα μούτρα στο πνεύμα προσφορών που επικρατεί σήμερα στις ΗΠΑ (σήμερα, οι Αμερικανοί γιορτάζουν την Black Friday, κατά την οποία τα καταστήματα προχωρούν σε τεράστιες προσφορές) και θα ανακοινώνει καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφορές για κάθε μέλος της που στοιχηματίζει στις ιπποδρομίες και αλλού.

 

Νέες ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες της Novibet

H Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν σήμερα να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Η σημερινή προσφορά ισχύει έως το τέλος της ημέρας και οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν τουλάχιστον 25 ευρώ στις εικονικές κούρσες, προκειμένου να διεκδικήσουν μια διπλή ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες συμμετοχής στην προσφορά

Από ανταμοιβές συνοδεύονται τα σημερινά στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες της Novibet

H προσφορά της Novibet που ανταμείβει όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες επέστρεψε και σήμερα οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της.

Οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν μια διπλή ανταμοιβή, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα και ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Την προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα σε δύο σημερινές επιλεγμένες κούρσες: αυτή των 14:45 στο Musselburgh και αυτή των 17:40 στο Kempton.

Στα ύψη η αξία των χορηγιών στο φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Όπως κάθε χρόνο, το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham αποτελεί φέτος ένα από τα πιο σίγουρα στοιχήματα για τους χορηγούς του, καθώς παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, παρά το γεγονός ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία κοινού. Αυτή η φετινή ιδιαιτερότητα, μάλιστα, είναι εκείνη που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις φετινές χορηγίες, καθώς οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι οι κούρσες της φετινής διοργάνωσης θα φτάσουν σε ακόμα περισσότερα μάτια.

Έρχονται αλλαγές στο Μαρκόπουλο και στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το οποίο παρουσιάστηκε το Νοέμβριο και θα τεθεί σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή, επιφυλάσσει αρκετές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος, αλλά και στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου. Αν το νομοσχέδιο τελικά υπερψηφιστεί, θα αλλάξει μεταξύ άλλων τη διαδικασία επιλογής διοίκησης, την αξιοποίηση του ιπποδρομίου, αλλά και τη σύσταση της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών και του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα.

 

Χορηγία προς το φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood ανακοίνωσε η Coral

Η εταιρεία στοιχημάτων Coral ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες, η οποία μάλιστα αφορά σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φεστιβάλ του ετήσιου προγράμματος. Πρόκειται για το φεστιβάλ Goodwood, στο οποίο η Coral θα αποτελεί τον επίσημο χορηγό στον τομέα του στοιχήματος σταθερών αποδόσεων.

Δωρεάν μετάδοση ιπποδρομιών στη William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill δίνει πλέον στα μέλη της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και δωρεάν ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο, μέσω της υπηρεσίας Betting TV. Έτσι, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν πλέον να παρακολουθούν ζωντανά τις ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο, όχι μόνο μέσω ραδιοφώνου, αλλά και live streaming.

 

Ιπποδρομίες με εμπόδια (jump ή steeplechase)

Οι ιπποδρομίες με εμπόδια είναι κυρίως διαδομένες σε Ιρλανδία,Μεγάλη Βρετανία, Καναδά, ΗΠΑ, Γαλλία και Αυστραλία. Με τον όρο εμπόδια, εννοούμε θάμνους (συνήθως τεχνητούς), τάφρους και άλλα τεχνητά εμπόδια μέσα στον στίβο του ιπποδρομίου.

Το jump racing έχει τρεις κύριους τύπους κουρσών:

Κορυφαίο αναδείχθηκε το live streaming ιπποδρομιών της BetFair

Η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair ανακηρύχθηκε με διαφορά η κορυφαία στον τομέα ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών μέσω live streaming, σύμφωνα με την έκθεση της Betting Expert. Η Betting Expert αποτελεί μια ιστοσελίδα συμβουλών και προγνωστικών του στοιχήματος που αποτελεί ομαδική δουλειά των κορυφαίων παιχτών και ειδικών του στοιχήματος ανά τον κόσμο, γεγονός που σημαίνει πως οποιαδήποτε γνώμη προέρχεται από αυτή έχει σίγουρα βαρύτητα.

Συναλλαγές και μέσω Viva Wallet στη Netbet

Όσοι πραγματοποιούν νέες καταθέσεις, αλλά και αναλήψεις, στον λογαριασμό που διατηρούν στην εταιρία στοιχημάτων Netbet έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια ακόμη εναλλακτική, προκειμένου να μεταφέρουν τα χρήματά τους. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας πρόσθεσαν τη μέθοδο του Viva Wallet στη λίστα με τις μεθόδους συναλλαγών που υποστηρίζονται και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μπορούν να επιλέξουν το Viva Wallet, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ασφαλείς και πρακτικές μεταφορές.

 

Εξτρά θέσεις στα πλασέ της Ladbrokes σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Κάποιοι από αυτοί, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να εκμεταλλευτούν την καθιερωμένη πια προσφορά της Ladbrokes.

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τους ακτιβιστές στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες αντιμετωπίζουν ένα νέο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας κάποιων ακτιβιστών που προσπαθούν να διακόψουν τις κούρσες με επικίνδυνους τρόπους. Οι συγκεκριμένοι διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά προς τα άλογα, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η συμπεριφορά τους είναι επικίνδυνη.

Αυξήθηκαν τα έσοδα των στοιχηματικών ιστοσελίδων χάρη στο Grand National

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National αποτέλεσε το σημαντικότερο στοιχηματικό γεγονός του Απριλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που αποδεικνύεται και από την προτίμηση που του έδειξαν οι Άγγλοι παίχτες του στοιχήματος. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση της UKGC, τα έσοδα από το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών ήταν περισσότερα, σε σύγκριση με άλλες χρονιές, ενώ παράλληλα βοήθησαν στη συνολική ανάπτυξη της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών της χώρας.

Παρολί με ανταμοιβές στις ιπποδρομίες της Novibet

Τα μέλη της Novibet που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν σήμερα τη σπάνια ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια προσφορά και να διεκδικήσουν ανταμοιβές μαζί με τα κέρδη τους. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για όλα τα διαθέσιμα αθλήματα στη Novibet (επομένως και για τις ιπποδρομίες) και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Αυξήθηκαν τα έσοδα των ιρλανδικών ιπποδρομιών από τα στοιχήματα

Η αρμόδια Αρχή των ιρλανδικών ιπποδρομιών, η HRI (Horse Racing Ireland), ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στα ιπποδρόμια αυξήθηκαν κατά 4,5% μέσα στο 2019, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2018. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι ο δημοφιλέστερος τρόπος στοιχηματισμού, το Tote (το ιρλανδικό αμοιβαίο στοίχημα), είδε τα έσοδά του να μειώνονται, το σύνολο των στοιχηματικών εταιρειών κατάφερε να εξασφαλίσει περισσότερα έσοδα από το 2018.

 

Ladbrokes: Πλασέ με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες

Οι ιπποδρομίες προσφέρουν και σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, ειδικά στην περίπτωση των μελών της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes, η οποία καλύπτει μια μεγάλη γκάμα κουρσών και επιλογών στοιχηματισμού, ειδικά σε χώρες όπως η Αγγλία και η Σκωτία. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν και σήμερα μια προσφορά για όσους τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, μειώνοντας το ρίσκο στοιχηματισμού.

Κανένας κίνδυνος για ματαίωση του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Παρά το κλίμα αβεβαιότητας που φέρνει η εξάπλωση του κορωναϊού και την επιρροή που έχει αυτό σε μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις και αθλητικά γεγονότα, οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αποφασιστεί η ματαίωση ή η αναβολή του. Οι υπεύθυνοι τονίζουν ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή του φεστιβάλ, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά στις 10 Μαρτίου.

 

Οι διαβεβαιώσεις των υπευθύνων

Νέα απο το διαδίκτυο