Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Οι αγωνιστικές ημέρες του Grand National: Grand National Day

Το τριήμερο φεστιβάλ που διεξάγεται κάθε Απρίλιο στο ιπποδρόμιο του Aintree, το Grand National, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού του φίλιππου κοινού, όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πρόγραμμά του, άλλωστε, βρίσκεται και μία από τις δημοφιλέστερες κούρσες μετ’ εμποδίων της σεζόν, της ομώνυμης κούρσας.

 

Η τρίτη ημέρα του φεστιβάλ Grand National

 Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National πραγματοποιείται μέσα στον Απρίλιο και η τρίτη ημέρα του το πρώτο Σάββατο του μήνα.

 Η κούρσα Grand National πραγματοποιείται την τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, η οποία συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο, αλλά και εκατομμύρια βλέμματα, μέσω της τηλεόρασης και του internet. Βέβαια, η συγκεκριμένη κούρσα αποτελεί μεν το highlight της ημέρας, αλλά όχι και το μόνο ενδιαφέρον. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του φεστιβάλ διοργανώνονται κάποιες από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες της σεζόν, ενώ δε λείπουν και οι υπόλοιποι τρόποι ψυχαγωγίας των επισκεπτών, όπως η live μουσική και οι παράλληλες εκδηλώσεις.

 Όσο κι αν το Grand National, όμως, δεν αποτελεί το μόνο ενδιαφέρον θέαμα, η κούρσα καταφέρνει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, κατά τη διάρκεια της ημέρας που έχει πάρει το όνομά της (Grand National Day) – όπως, άλλωστε, και ολόκληρο το φεστιβάλ.

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της τρίτης ημέρας

 Οι ιπποδρομίες κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ Grand National ξεκινούν στις 15:40 και ολοκληρώνονται λίγο μετά τις 20:10. Πρόκειται για εφτά κούρσες μετ’ εμποδίων, εκ των οποίων η σημαντικότερη είναι, φυσικά, το Grand National.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας Grand National Day έχει ως εξής:

  • 15:40: Aintree Handicap Hurdle
  • 16:25: Mersey Novices' Hurdle
  • 17:00: Maghull Novices' Chase
  • 17:40: Liverpool Hurdle
  • 18:20: Betfred Handicap Chase
  • 19:15: Grand National
  • 20:10: Conditional Handicap Hurdle

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ (Grand Opening Day)

Διαβάστε περισσότερα για την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ (Ladies Day)

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί το Kentucky Derby

Το Kentucky Derby, το σημαντικότερο γεγονός των ιπποδρομιών στις ΗΠΑ, θα διεξαχθεί τελικά χωρίς την παρουσία κοινού, αφού οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να διεξάγουν το φεστιβάλ κεκλεισμένων των θυρών, για πρώτη φορά στην περίπου 150ετή ιστορία του. Αν και το αρχικό σχέδιο ήταν να επιτραπεί η είσοδος σε περιορισμένο αριθμό θεατών, τελικά εγκαταλείφθηκε, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων στην Πολιτεία του Kentucky.

Nέο Stoiximan Mission με ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες

Ο Stoiximan ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη του, μια προσφορά που διεξάγεται μέσω των Stoiximan Missions και μπορούν να την εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες. Το Stoiximan Mission ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να εκπληρώσουν την αποστολή τους, και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, είναι να αναλάβουν τη σημερινή αποστολή και να την εκπληρώσουν, τοποθετώντας απλά τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες.

Eπιπλέον θέσεις στα πλασέ του Royal Ascot πληρώνει σήμερα η Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes τιμά το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot με μία ακόμη προσφορά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η νέα προσφορά της Ladbrokes, υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες θέσεις στα πλασέ που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες του φεστιβάλ.

Στοίχημα και στις ιπποδρομίες προσφέρει πλέον η Novibet

Η Novibet αποτελεί μία από τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στα μέλη της. Παράλληλα, φυσικά, προσφέρει και μια μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων σε αρκετά αθλήματα. Από αυτά τα αθλήματα, όμως, έλειπαν έως πρόσφατα οι ιπποδρομίες, οι οποίες ήταν διαθέσιμες αποκλειστικά μέσω των virtual sports.

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες προσφέρει η Paddy Power

Η Paddy Power καλύπτει στοιχηματικά τις ελάχιστες ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο και σήμερα επικεντρώνει σε μία από αυτές, προκειμένου να ανακοινώσει μια νέα προσφορά για τα μέλη της. Πρόκειται για μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο σε μια από τις σημερινές ιπποδρομίες στο Gulfstream, εκείνη που πραγματοποιείται στις 20:00 (ώρα Ελλάδας).

Στα τυχερά παιχνίδια αναζητούν την αναγέννησή τους οι ιπποδρομίες του Illinois

Τα εναπομείναντα ιπποδρόμια της Πολιτείας του Illinois στρέφουν το βλέμμα τους στα τυχερά παιχνίδια, προκειμένου να ενισχύσουν τα έσοδά τους, και εξετάζουν το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού στις εγκαταστάσεις τους. Τα μηχανήματα αυτά, όμως, δε θα δίνουν στους παίχτες τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε νέες ιπποδρομίες, αλλά σε αυτές του παρελθόντος.

Ξανά χορηγός της Racing League η στοιχηματική εταιρεία William Hill

H στοιχηματική εταιρεία William Hill πραγματοποίησε άλλη μία χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες και αποτελεί για μια ακόμα χρονιά την επίσημη συνεργάτιδα του στοιχήματος της σειράς ιπποδρομιών Racing League. Η William Hill έχει έντονη παρουσία στα ιπποδρόμια που διεξάγεται η Racing League 2023 και προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικά στοιχήματα και ευκαιρίες στους παίχτες.

Οι κορυφαίοι φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών αντιτίθενται στα περιοριστικά μέτρα που εξετάζονται για το νόμιμο στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τρεις κορυφαίοι φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών, η BHA (British Horseracing Authority), η RCA (Racecourse Association) και η HG (Horsemen’s Group) συνασπίστηκαν κατά των νέων περιοριστικών μέτρων που εξετάζουν οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα του στοιχήματος. Οι τρεις φορείς εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους, ειδικά στα μέτρα που εξετάζονται, σχετικά με τα όρια ανώτατου στοιχηματισμού και τον έλεγχο των οικονομικών των παιχτών.

Skybet: Επιστροφή χρημάτων στο Royal Ascot

O Ιούνιος δε φέρνει μόνο το καλοκαίρι για τα καλά στη ζωή μας, αλλά και αρκετά σημαντικά ιπποδρομιακά φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα φεστιβάλ αυτά δεν αποτελούν μόνον ευκαιρία για θέαμα και συγκινήσεις για τους λάτρεις των ιπποδρομιών, αλλά και για μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες του online στοιχήματος.

 

Έπαθλα ρεκόρ θα μοιράσει το 2018 το Jockey Club

Οι 15 κορυφαίες κούρσες ιπποδρομιών που θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλία το 2018 από το Jockey Club θα αποφέρουν στους νικητές μεγαλύτερα έπαθλα, σε σχέση με το 2017, σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων της εταιρείας διοργάνωσης ιπποδρομιών. Τα χρηματικά έπαθλα που θα μοιραστούν την επόμενη χρονιά οι νικητές φτάνουν τα επίπεδα ρεκόρ, καθώς ξεπερνούν τα περσινά κατά 4,7 εκατομμύρια ευρώ!

 

Τα έπαθλα ιπποδρομιών του 2018

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Guineas Meeting

Κάθε χρόνο, στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου, οι Βρετανοί έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το ιπποδρόμιο του Newmarket και να παρακολουθήσουν το Guineas Meeting, ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. To φεστιβάλ αυτό αποτελείται από δύο ιστορικούς αγώνες, οι οποίοι υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις – και, φυσικά, κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στους νικητές.

 

Τις 1.000 χορηγίες στις αγγλικές ιπποδρομίες έφτασε η Unibet

Η Unibet βρέθηκε στο πλευρό των αγγλικών ιπποδρομιών από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω χορηγιών σε κούρσες και φεστιβάλ. Αρκετά χρόνια μετά, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε ότι άγγιξε τις 1.000 χορηγίες προς τις αγγλικές ιπποδρομίες.

Ιπποδρόμιο Cheltenham

Ιπποδρόμιο CheltenhamΤο ιπποδρόμιο του Cheltenham βρίσκεται στο Prestbury Park, το οποίο αποτελεί προάστιο της πόλης του Τσέλτεναμ. Ο συγκεκριμένος χώρος ενδείκνυται και με το παραπάνω για αυτούς που λατρεύουν το σπορ των ιπποδρομιών. Ωστόσο, έχει κανείς τη δυνατότητα να απολαύσει τις ανέσεις που του παρέχονται και να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στους υπόλοιπους χώρους του ιπποδρομίου.

Σε φιλανθρωπίες τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών από το Royal Ascot

Ένα κομμάτι των εσόδων που θα εξασφαλίσουν οι αγγλικές εταιρείες στοιχήματος στο Royal Ascot θα καταλήξει σε φιλανθρωπίες, όπως ανακοίνωσε το BGC (Betting and Gaming Council). H πρωτοβουλία αυτή ανήκει σε κορυφαίες εταιρείες της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλα ποσά για φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που αφορούν στην καταπολέμηση του κορωναϊού και άλλων ασθενειών ή κοινωνικών προβλημάτων.

 

Νέα έμμεση χορηγία προς τις ιπποδρομίες εξασφάλισε η Unibet

Η Unibet αποτελεί μια από τις πλέον σταθερές χορηγούς των αγγλικών ιπποδρομιών και έχει προχωρήσει σε συμφωνίες που αφορούν άμεσα ή έμμεσα τις κούρσες. Πρόσφατα, ανακοίνωσε άλλη μία έμμεση χορηγία, η οποία σχετίζεται με το φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood.

 Η νέα αυτή χορηγία αφορά σε μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές που αφορούν στο φεστιβάλ: τη Morning Dash της Racing Post, η οποία καλύπτει όλες τις εξελίξεις των κουρσών του φεστιβάλ και παράλληλα προσφέρει προγνωστικά και αναλύσεις.

 

BetFred: Επιστροφές χρημάτων στις κούρσες του Glorious Goodwood

Το Glorious Goodwood βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και οι λάτρεις των ιπποδρομιών στοιχηματίζουν καθημερινά, έως και την 1η Αυγούστου, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη από τις προβλέψεις τους. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, οι παίχτες αυτοί έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε προσφορές που έχουν ανακοινώσει διάφορες ιστοσελίδες του στοιχήματος.

 

Νέες ευκαιρίες για χρηματικά έπαθλα στη Betshop

Για μια ακόμη φορά, τα μέλη της Betshop, ανεξάρτητα από το αν στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, στο τένις ή στις εικονικές ιπποδρομίες, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε μια προσφορά που υπόσχεται να τους ανταμείψει με πλούσια χρηματικά έπαθλα μέσω κληρώσεων. Η προσφορά Betshop Bomb επέστρεψε στη Betshop και κορυφώνεται τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, με μια σειρά από κληρώσεις.

Μειωμένο ρίσκο κάθε ημέρα του Royal Ascot προσφέρει η Paddy Power

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot κάνει σήμερα το ντεμπούτο του και οι λάτρεις των ιπποδρομιών αναμένεται να τοποθετήσουν χιλιάδες στοιχήματα, με περισσότερο ή λιγότερο ρίσκο. Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power μπορούν να συγκαταλέγονται στη δεύτερη κατηγορία, αυτή με το λιγότερο ρίσκο, χάρη στην καθημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Αποτελέσματα και πληροφορίες ιπποδρομιών στη BetFred

Η εταιρία στοιχημάτων BetFred εγκαινίασε ένα νέο τμήμα στην ιστοσελίδα της, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε μέλος της που έχει ήδη στοιχηματίσει ή επιθυμεί να στοιχηματίσει στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για το νέο τμήμα που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών, στατιστικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες.

 

Στην αναστήλωση της Notre Dame συμβάλλουν οι γαλλικές ιπποδρομίες

Ο φορέας διεξαγωγής των γαλλικών ιπποδρομιών, η France Galop, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συμβάλλει οικονομικά στην αναστήλωση της Notre Dame, η οποία έπεσε θύμα πυρκαγιάς την προηγούμενη Δευτέρα. Ο πρόεδρος της France Galop, Edoard de Rothschild, ανακοίνωσε πως το ερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών (το γνωστό Prix du President de la Republique) θα μετονομαστεί σε Prix de Notre Dame de Paris και όλα τα έσοδά του θα δωριστούν, με σκοπό την αναστήλωση του ιστορικού καθεδρικού ναού.

2.708 ιστοσελίδες περιλαμβάνει η νέα μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

H E.E.E.Π. δημοσίευσε την 24η αναθεωρημένη μαύρη λίστα, η οποία περιλαμβάνει τις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών (και αρκετές που προσφέρουν στοίχημα στις ιπποδρομίες) που δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στην Ελλάδα. Οι ιστοσελίδες που προστέθηκαν στη μαύρη λίστα έχουν ήδη μπλοκαριστεί και πλέον δεν είναι προσβάσιμες από τους Έλληνες παίχτες.

 Είναι, μάλιστα, σημαντικό το γεγονός ότι η νέα αναθεωρημένη λίστα δημοσιεύεται λίγες μόλις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της 23ης, καθώς και το ότι οι νέες προσθήκες είναι περισσότερες από ποτέ.

 

Αναπόφευκτη η μείωση των χρηματικών επάθλων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, μόλις η αγγλική κυβέρνηση πάρει τις σχετικές αποφάσεις, αλλά προς το παρόν γνωρίζουμε ελάχιστες λεπτομέρειες. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι προανήγγειλαν ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα. Αν και ημερομηνία επιστροφής, καθώς και το πρόγραμμα των κουρσών, δεν είναι ακόμη γνωστά, ένα πράγμα είναι σίγουρο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους: ότι οι αγγλικές ιπποδρομίες θα χάσουν μεγάλο κομμάτι της αίγλης τους και τα χρηματικά έπαθλα των νικητών θα μειωθούν σημαντικά.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cambridgeshire Meeting

Η αρχή του φθινοπώρου στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα για τους απλούς κατοίκους, αλλά για το φίλιππο κοινό σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: την έναρξη του Autumn Double! Το Autumn Double αποτελείται από δύο ιπποδρομίες και σημαίνει την κορύφωση της φθινοπωρινής σεζόν. Η πρώτη από αυτές δεν είναι άλλη από το Cambridgeshire Handicap, ενώ η δεύτερη το Cesarewitch Ηandicap. Το πρώτο διεξάγεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ Cambridgeshire Meeting και το δεύτερο στο πλαίσιο του Future Champions Festival.

 

Mειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες κούρσες μετ’ εμποδίων στην Betbright

Για μια ακόμη ημέρα, το ενδιαφέρον των περισσότερων λάτρεων των αγγλικών ιπποδρομιών θα στραφεί στις κούρσες μετ’ εμποδίων, καθώς διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες, σε ιπποδρόμια όπως αυτά των Huntingdon, Market Rasen και Taunton. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην Betbright και στοιχηματίσουν στις συγκεκριμένες ιπποδρομίες, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 Άλλωστε, η Betbright ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Νέα πλατφόρμα εικονικών ιπποδρομιών στη Magicbet

H Magigbet προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν, όχι σε πραγματικές, αλλά σε εικονικές ιπποδρομίες, και οι υπηρεσίες που προσφέρει στον συγκεκριμένο τομέα βελτιώθηκαν, χάρη στην ανανέωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας της και στο λανσάρισμα μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Όπως είναι φυσικό, από το κύμα ανανέωσης δεν ξέφυγαν ούτε οι εικονικές ιπποδρομίες, οι οποίες επίσης βασίζονται σε νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα και πλέον προσφέρουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες στοιχηματισμού στους παίχτες.

 

Νέες εικονικές ιπποδρομίες στη Magicbet

Επιστρέφουν οι βόμβες μετρητών της Betshop!

H Betshop ανακοίνωσε την επιστροφή μίας από τις δημοφιλέστερες προσφορές της, της Betshop Bomb, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν ακόμη και όσοι στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες. Η προσφορά της Betshop επιστρέφει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας θα μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματά τους.

 Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να παρακολουθήσουν τις κληρώσεις, από τις οποίες θα προκύψουν οι νικητές. Και στην περίπτωση που κερδίσουν, θα πρέπει να αποδεχθούν εγκαίρως το έπαθλό τους, για να μην το χάσουν.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες του York

Η Paddy Power έσπευσε να ανακοινώσει μια προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και σκοπεύουν να διεκδικήσουν χρήματα, τοποθετώντας μια πρόβλεψη σε μια από τις ιπποδρομίες της 22ης Αυγούστου που διεξάγονται στο York. Η νέα προσφορά μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού θα αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, υπό την προϋπόθεση να κερδίσει ένα επιλεγμένο άλογο.

Σταθερός παραμένει ο φόρος για τις ιπποδρομίες στην Ιρλανδία

Αν και η αγορά στοιχήματος της Ιρλανδίας είχε προετοιμαστεί για αύξηση της φορολογίας που καλούνται να πληρώνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για την ενίσχυση των ιπποδρομιών, ο αρμόδιος υπουργός υποχώρησε υπό το βάρος πιέσεων και ανακοίνωσε ότι το θέμα θα εξεταστεί ξανά τον επόμενο χρόνο.

Άνοιξαν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club (HKJC) ανακοίνωσε τελικά ότι θα ανοίξει τα στοιχηματικά πρακτορεία του που βρίσκονται εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων και ήδη οι παίχτες μπορούν να τα επισκέπτονται και να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες της χώρας. Τα πρακτορεία του Hong Kong άνοιξαν ξανά τις πύλες τους στις 29 Αυγούστου, έχοντας παραμείνει κλειστά από τα τέλη Φεβρουαρίου.

 Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, ήθελαν να τα ανοίξουν νωρίτερα, αλλά η εξέλιξη της πανδημίας δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

 

Mε αυξημένη χωρητικότητα θεατών θα διεξαχθεί το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot

Οι αγγλικές ιπποδρομίες συνεχίζουν να δέχονται περιορισμένο αριθμό θεατών, αφού ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία. Τα μέτρα αυτά δεν επιτρέπουν στα ιπποδρόμια να δεχθούν μεγάλο αριθμό θεατών και, όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν να ισχύουν έως τις 19 Ιουλίου (αν και το αρχικό πλάνο ήταν να καταργηθούν στις 21 Ιουνίου).

 Ωστόσο, το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot εξαιρείται από τον παραπάνω περιορισμό, αφού συμμετέχει σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα της κυβέρνησης και θα διεξαχθεί με αυξημένο αριθμό θεατών.

 

Νέα απο το διαδίκτυο