Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Οι αγωνιστικές ημέρες του Epsom Derby: Ladies Day

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Epsom Derby αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα του ετήσιου προγράμματος των αγγλικών ιπποδρομιών, κυρίως χάρη στη διεξαγωγή της ομώνυμης κούρσας. Το Epsom Derby αποτελεί το δεύτερο σκέλος του Triple Crown, μία από τις κλασικές κούρσες της Αγγλίας, αλλά και το πρώτο Derby παγκοσμίως. Επιπλέον, μοιράζει ένα από τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα παγκοσμίως και συγκεντρώνει πλήθη κόσμου.

 Πριν τη διεξαγωγή του Epsom Derby, όμως, προηγείται μία ολόκληρη ημέρα του φεστιβάλ. Πρόκειται για τη Ladies Day, την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ που διεξάγεται την πρώτη Παρασκευή του Ιουλίου. Η συγκεκριμένη ημέρα δεν αποτελεί μόνο ευκαιρία για “ζέσταμα”, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία να επισκεφτεί κανείς το ιπποδρόμιο του Epsom Downs και να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες και παράλληλες εκδηλώσεις.

 

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Epsom Derby

 Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, όπως φανερώνει και το όνομά της, είναι αφιερωμένη στις γυναίκες. Αποτελεί μια αφορμή επίδειξης υψηλής ραπτικής και μόδας και η κορύφωση έρχεται με τον διαγωνισμό Style Award, με την πιο καλοντυμένη επισκέπτρια να εξασφαλίζει το βραβείο.

 Στον αγωνιστικό τομέα, από την άλλη, οι επίπεδες κούρσες διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Στο πρόγραμμα της ημέρας βρίσκονται άκρως ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες, όπως η Investec Oaks και το Coronation Cup.

 Η ημέρα, τέλος, ολοκληρώνεται με το after party, μια μεγάλη γιορτή στους χώρους του ιπποδρομίου.

 

Το πρόγραμμα ιπποδρομιών της ημέρας

 To αγωνιστικό πρόγραμμα της Ladies Day του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Epsom Derby ξεκινά στις 16:00 και ολοκληρώνεται στις 19:50, μετά τη διεξαγωγή εφτά ιπποδρομιών. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

  • 16:00: The Investec Woodcote Stakes
  • 16:35: The Investec Mile
  • 16:10: The Investec Coronation Cup
  • 17:45: The Investec Wealth & Investment Stakes
  • 18:30: The Investec Oaks
  • 19:15: The Investec Surrey Stakes
  • 19:50: The Investec Specialist Bank Stakes

Διαβάστε περισσότερα για τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ (Derby Day)

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Bonus επαναφόρτισης φέρνει ο Νοέμβριος στη Betrally

Ο Νοέμβριος μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής μήνας για όσα μέλη της Betrally στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, δίνει σε όλους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν έως και 100 ευρώ χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες της επιλογής τους, μέσω του νέου bonus που ανακοίνωσε.

 

Εμπειρία virtual reality σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζει η Coral

H Coral είναι γνωστή σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο για τη στενή της σχέση με τις ιπποδρομίες και η νέα της πρωτοβουλία σχεδιάζει να προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στο φίλιππο κοινό σε ολόκληρη τη χώρα, χάρη στη βοήθεια που προσφέρει η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (virtual reality).

Mια δεκαετία κορυφαίων αποδόσεων στο Grand National από την BetFair

Η έναρξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Grand National πλησιάζει και οι λάτρεις των ιπποδρομιών ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τις κούρσες, αλλά και να στοιχηματίσουν σε αυτές, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Αυτό κάνουν, άλλωστε, εδώ και χρόνια τα μέλη του online ανταλλακτηρίου της BetFair. Και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, οι παίχτες αυτοί εκμεταλλεύονται τις κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς στην συντριπτική πλειοψηφία των επιλογών τους!

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες από την Betbright

Η στοιχηματική εταιρεία Betbright δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, μέσω της νέας της προσφοράς. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις – με άλλα λόγια, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους χάσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς κανένα ρίσκο.

Nέο app της Paddy Power για στοίχημα στις ιπποδρομίες

Οι ιπποδρομίες αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους τομείς στοιχηματισμού στην Paddy Power και δε θα μπορούσαν παρά να έχουν περίοπτη θέση στο νέο app που λάνσαρε η  στοιχηματική εταιρεία για όσα μέλη της στοιχηματίζουν μέσω του iPhone τους.

 

Καμία αναβολή για το Grand National αποφάσισαν οι διοργανωτές

Το σίριαλ που προέκυψε μετά την ανακοίνωση της αγγλικής κυβέρνησης ότι τα στοιχηματικά πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορέσουν να ανοίξουν στις 12 Απριλίου ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο για τις εταιρείες στοιχήματος, αφού η πρότασή τους για αναβολή μερικών ημερών του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National απορρίφθηκε από το ιπποδρόμιο του Aintree.

Στη δημοσιότητα η αναθεωρημένη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) προχώρησε στη δημοσίευση της αναθεωρημένης μαύρης λίστας της, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι εταιρίες στοιχημάτων (πολλές από αυτές προσφέρουν και στοίχημα στις ιπποδρομίες) που λειτουργούν παράνομα στη χώρα μας. Η λίστα αναθεωρήθηκε για 10η φορά και σε αυτή βρίσκονται 122 νέες ιστοσελίδες, οι οποίες κρίθηκε πως λειτουργούν παράνομα στη χώρα μας.

 

Οι νέες ιστοσελίδες που συμπεριλήφθηκαν στην αναθεωρημένη μαύρη λίστα είναι οι εξής:

 

Νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού προσφέρει στους Άγγλους παίχτες η SIS

H εταιρεία στατιστικών και ζωντανών εικόνων SIS ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα δώσει για πρώτη φορά μια νέα σειρά ευκαιριών στοιχηματισμού στους παίχτες από την Αγγλία. Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα συνεργαστεί με την Media System Technologies, προκειμένου να μπορέσει να μεταδώσει ζωντανά το 140th Italian Gallop Derby.

 Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί στις ιστοσελίδες στοιχήματος που συνεργάζονται με τη SIS στη Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία. Αυτή θα είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη κούρσα θα γίνει διαθέσιμη για στοιχηματισμό στις δύο αυτές χώρες.

Ανταμείβει τα στοιχήματα μέσω κινητού στις ιπποδρομίες η Betbright

Οι ιπποδρομίες σε Αγγλία και Ιρλανδία συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυτές και να διεκδικήσουν κέρδη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι, φυσικά, και τα στοιχήματα μέσω κινητού, τα οποία αποκτούν ενισχυμένη αξία στην περίπτωση της στοιχηματικής εταιρείας Betbright.

Nέο χορηγό εξασφάλισε το χειμερινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το ιπποδρόμιο του Cheltenham, το οποίο διοργανώνει ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοίνωσε πως προχώρησε σε μια νέα και ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία χορηγίας. Αναλυτικότερα, η εφημερίδα Racing Post θα αποτελεί τον φετινό μεγάλο χορηγό του χειμερινού φεστιβάλ του Cheltenham.

Και επίσημα στα χέρια του ΟΠΑΠ οι ελληνικές ιπποδρομίες

H αποκλειστική διεξαγωγή και εκμετάλλευση των ελληνικών ιπποδρομιών πέρασαν πλέον και επίσημα σε ιδιωτικά χέρια, μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή των Ελλήνων. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο επικύρωσε την αγορά των ελληνικών ιπποδρομίων από τον ΟΠΑΠ, έναντι του ποσού των 40,5 εκατομμυρίων ευρώ, και ξεκινά την τελική εκκαθάριση του κρατικού ΟΔΙΕ, ο οποίος ήταν ο διοργανωτής των ελληνικών ιπποδρομιών έως και πρόσφατα.

 

Τίτλοι τέλους και για τον στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα Mybet

Η Mybet προχώρησε σε κλείσιμο της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο του online καζίνο της, γεγονός που σημαίνει ότι τα μέλη της δεν έχουν πλέον καμία δυνατότητα τοποθέτησης στοιχημάτων, ούτε καν στα εικονικά αθλήματα. Πολλοί παίχτες που διατηρούσαν λογαριασμό στη Mybet και τοποθετούσαν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, δε μπορούν προς το παρόν ούτε να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους.

Ανταμοιβές φέρνουν τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet

Οι virtual ιπποδρομίες που διεξάγονται και σήμερα ολόκληρη την ημέρα στη Novibet υπόσχονται να ανταμείψουν με κέρδη όσους προβλέπουν σωστά, αλλά και να μοιράσουν ανταμοιβές σε όσους παίχτες συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες. Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν κάποια στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης των σημερινών ανταμοιβών

Νέα χορηγία στις ιπποδρομίες από την Titanbet

Μια ακόμη χορηγία συμπληρώθηκε στο πρόγραμμα της Titanbet. Η δημοφιλής ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το ιπποδρόμιο York Racecourse, για τη χορηγία του φεστιβάλ Spring Meeting που διεξάγεται στις 30 Μαΐου. Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συνεργασιών που έχει ανακοινώσει τους τελευταίους μήνες η Titanbet – όπως η χορηγία προς το ιπποδρόμιο Lingfield Park.

10.000 στοιχήματα το λεπτό στο Gold Cup του Cheltenham!

Το φεστιβάλ του Cheltenham ολοκληρώνεται σήμερα, με την κορυφαία ιπποδρομία του προγράμματος: το Gold Cup, το οποίο αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ στοιχηματισμού φέτος! Οι bookmakers έχουν προχωρήσει σε προβλέψεις και, λαμβάνοντας υπόψη τους τα στοιχήματα των προηγούμενων ημερών, αλλά και των περασμένων ετών, τα μέλη τους θα φροντίσουν φέτος να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, στοιχηματίζοντας μαζικά στα φαβορί του Gold Cup.

 

Στοιχήματα αξίας 50 εκατομμυρίων

Συνεχίζουν πίσω από κλειστές πόρτες οι ιαπωνικές ιπποδρομίες

Οι ιαπωνικές ιπποδρομίες (όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των κουρσών ανά τον κόσμο, εξαιτίας της πανδημίας) εξακολουθούν να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, για την προστασία των συμμετεχόντων, αλλά ήδη οι αρμόδιοι εξετάζουν ημερομηνίες για την κανονική διεξαγωγή τους, με την παρουσία κοινού. Από ότι φαίνεται, όμως, η ημερομηνία που οι ιαπωνικές ιπποδρομίες θα επιστρέψουν πλήρως στην κανονικότητα θα καθυστερήσει.

Νέα χορηγία για την εταιρεία στατιστικών SIS στις ιπποδρομίες

Η εταιρεία διανομής στατιστικών και ζωντανών εικόνων SIS, η οποία είναι γνωστή μέσω των συνεργασιών της και στην Ελλάδα, έχει σχέσεις με ένα πλήθος κορυφαίων ιπποδρομιακών γεγονότων σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλωστε, η εταιρεία, όχι μόνον προσφέρει επίσημα στοιχεία και ζωντανές μεταδόσεις για αυτά, αλλά σε πολλές περιπτώσεις προχωρά και σε συμφωνίες χορηγίας με σημαντικά γεγονότα.

 Πρόσφατα, λοιπόν, η SIS ανακοίνωσε άλλη μία κορυφαία χορηγία. Η εταιρεία θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ιπποδρομίας Clasico, που διεξάγεται στο Σαντιάγο της Χιλής, στις 29 Απριλίου.

 

Επιπλέον θέσεις στις σημερινές κούρσες του Punchestown από την Paddy Power

To φεστιβάλ του Punchestown συνεχίζεται και σήμερα και οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια σειρά κουρσών και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Βέβαια, το ύψος των κερδών εξαρτάται και από το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν, με αποτέλεσμα πολλοί να επιλέγουν τα αουτσάιντερ κάθε ιπποδρομίας, ώστε να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα.

Σημαντική κρατική ενίσχυση δέχθηκαν οι ιπποδρομίες της Νέας Ζηλανδίας

Η διοργανώτρια Αρχή των ιπποδρομιών στη Νέα Ζηλανδία, RITA (Racing Industry Transition Agency) δέχθηκε μια σημαντική κρατική ενίσχυση, η οποία ξεπερνά το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Η εν λόγω ενίσχυση αποφασίστηκε, προκειμένου να παραμείνουν βιώσιμες οι ιπποδρομίες της χώρας, μετά το τεράστιο οικονομικό πλήγμα που δέχθηκαν, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Bonus επαναφόρτισης έως και 50 ευρώ από τη Betrally

Μπορεί η Betrally να μην καλύπτει τον στοιχηματισμό στις πραγματικές ιπποδρομίες που διεξάγονται ανά τον κόσμο, αλλά διατηρεί μια σελίδα με εικονικές ιπποδρομίες, όπου οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά και να διεκδικήσουν αντίστοιχα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, μπορούν να έρθουν χωρίς ρίσκο, σε όσους παίχτες εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος.

 

Betbright: Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα του Φεβρουαρίου

Το γεγονός ότι συνήθως ο Φεβρουάριος είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου δεν αποτρέπει τους υπεύθυνους των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο να διεξάγουν ενδιαφέροντα φεστιβάλ. Και, παράλληλα, η αγωνιστική δράση που παραμένει αμείωτη αποτελεί αφορμή για τις online εταιρίες στοιχημάτων να συνεχίσουν να ανακοινώνουν σχετικές προσφορές που επιτρέπουν στους παίχτες να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Συνεχίζουν χωρίς διακοπή οι αυστραλιανές ιπποδρομίες

Παρά την τρομάρα που πήραν πριν μερικές ημέρες, εξαιτίας ύποπτων συμπτωμάτων που παρουσίασε ο τζόκεϊ Mark Zahra, οι αυστραλιανές ιπποδρομίες συνεχίζουν χωρίς διακοπή. Το πρόγραμμα των αγώνων δεν έχει διακοπεί καθόλου στη χώρα και οι κούρσες συνεχίζονται κανονικά, αν και κεκλεισμένων των θυρών.

Μειωμένο ρίσκο στο Lingfield υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Betbright

Η εταιρία στοιχήματος Betbright υπόσχεται σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες και συγκεκριμένα σε μία από τις αγγλικές ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος. Πρόκειται για την κούρσα των 16:50 που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Lingfield, στην οποία τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

Έρχεται ανανέωση στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betrebels

Μπορεί η στοιχηματική ιστοσελίδα Betrebels να μη δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, αλλά τους προσφέρει μια σειρά από εικονικά αθλήματα, ανάμεσά τους και οι εικονικές ιπποδρομίες, που μπορούν να αποφέρουν κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σωστά στους νικητές και σε άλλες πτυχές κάθε κούρσας. Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, αναμένεται να επωφεληθούν και των αλλαγών που ετοιμάζει η Betrebels στο σύνολο της στοιχηματικής της ιστοσελίδας.

Νέο παιχνίδι στοιχηματισμού στο Cheltenham προσφέρει το Tote στο Ηνωμένο Βασίλειο

To Tote, το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα του Ηνωμένου Βασιλείου, προετοιμάζεται για το επερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham και πολύ σύντομα οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν (έστω online) στις κούρσες που θα διεξαχθούν στην κορυφαία διοργάνωση. Έως τότε, όμως, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προσφέρουν ένα νέο παιχνίδι στοιχηματισμού, το οποίο αποτελεί μια διασταύρωση του στοιχηματισμού στο Cheltenham και των fantasy sports!

Την πρωτοβουλία #GoRacingGreen στηρίζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet ανακοίνωσε τη στήριξή της στην πρωτοβουλία #GoRacingGreen των αγγλικών ιπποδρομιών, η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Η στήριξη της Unibet περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, οικονομική ενίσχυση, αλλά και προβολή των πρωτοβουλιών του #GoRacingGreen.

 Η Unibet, μάλιστα, είναι η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που στηρίζει επίσημα τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

 

Τι είναι η πρωτοβουλία #GoRacingGreen;

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες του York από τη Ladbrokes

H εταιρεία στοιχηματισμού Ladbrokes δίνει και σήμερα την ευκαιρία στους λάτρεις των ιπποδρομιών να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες κούρσες με μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας αφορά στην σημερινή κούρσα των 16:20 στο York και, χάρη σε αυτή, θα εισπράξουν (έστω μειωμένα) κέρδη περισσότεροι παίχτες, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση.

 

Περισσότερες θέσεις στα each way στοιχήματα

Μεγάλη αύξηση των στοιχημάτων έφερε η επιστροφή των αγγλικών ιπποδρομιών

Οι αγγλικές ιπποδρομίες επέστρεψαν την 1η Ιουνίου και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες κούρσες σε ιπποδρόμια ανά το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διεξάγονται μεν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά είναι διαθέσιμες, όχι μόνο για ζωντανή μετάδοση, αλλά και για στοιχηματισμό. Και οι Άγγλοι παίχτες του στοιχήματος δεν έχασαν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν ξανά στις ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Πλησιάζει η δίκη για τα “χρωστούμενα” της Bet365

Πριν μερικά χρόνια, ένα μέλος της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Bet365, η Megan McCann, κέρδισε ένα σημαντικό ποσό, στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες. Ωστόσο, η Bet365 αρνήθηκε να της παραχωρήσει τα κέρδη της, υποστηρίζοντας ότι οι προβλέψεις και τα χρήματα που της απέφεραν τα κέρδη ανήκαν σε κάποιον τρίτο. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις από τότε και σύντομα θα λυθεί στα δικαστήρια, με το ενδεχόμενο να φέρει σημαντικές αλλαγές στους όρους και στις προϋποθέσεις χρήσης των στοιχηματικών υπηρεσιών.

Δωρεάν στοιχήματα στους παίχτες με τα μεγαλύτερα κέρδη

Κάθε μέλος της στοιχηματικής εταιρίας 888 που στοιχηματίζει στις ιπποδρομίες έχει στο μυαλό του τα κέρδη και τα χρήματα που μπορεί να εξασφαλίσει, χάρη στις σωστές του προβλέψεις. Πλέον, όμως, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, τα κέρδη από τα στοιχήματα μπορούν να φέρουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο!

 

Νέα απο το διαδίκτυο