Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Dante

O Mάιος είναι ένας από τους πλέον βαρυφορτωμένους μήνες του ημερολογίου, όσον αφορά στα φεστιβάλ ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο πρόγραμμα του μήνα, άλλωστε, βρίσκεται και το φεστιβάλ Dante, το οποίο διεξάγεται στα μέσα Μαΐου και διαρκεί τρεις ημέρες.

 

Στη διάρκεια του φεστιβάλ, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τρεις ιπποδρομίες: τις Musidora Stakes, Yorkshire Cup και Dante Stakes. Η τελευταία είναι και η πλέον δημοφιλής του τριημέρου και διεξάγεται τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ.

 

Πρόκειται για έναν flat, επίπεδο αγώνα, μήκους 2.092 μέτρων, ο οποίος διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του York από το 1958. Πήρε το όνομά του από τον Dante, το διάσημο άλογο ιπποδρομιών που αποτέλεσε το τελευταίο που εκπαιδεύτηκε στη βόρεια Αγγλία για την ιπποδρομία του Epsom Derby, το 1945. Η επιλογή του ονόματος, μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς το Dante Stakes αποτελεί ένα είδος δοκιμασίας για το Derby, από το 1958, και πολλά άλογα που κέρδισαν στη μία κούρσα κέρδισαν και στην άλλη. Εννιά από τους νικητές του Dante Stakes κατόρθωσαν, άλλωστε, να κερδίσουν και στο Epsom Derby, όπως τα St. Paddy το 1960 και το Authorized το 2007. Αντίστοιχα, το Workforce, το οποίο τερμάτισε δεύτερο στο Dante Stakes το 2010, κατέκτησε την ίδια χρονιά το Derby, ενώ το Great Gatsby, το οποίο κέρδισε το Dante Stakes του 2014, κέρδισε και το Prix du Jockey-Club, το αντίστοιχο γαλλικό Derby.  

 

Τέλος, σημαντική παρουσία είχαν στο φεστιβάλ και πολλοί διάσημοι jockeys του παρελθόντος, όπως ο Pat Eddery, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής έξι φορές στην ιστορία του Dante – το 1981, το 1983, το 1985, το 1988, το 1990 και το 1993.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Μία επιπλέον θέση στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών πληρώνει η Ladbrokes

Η Ladbrokes δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένης αξίας σε μια επιλεγμένη αγγλική ιπποδρομία, μέσω μιας προσφοράς που αυξάνει τις νικητήριες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα. Τη συγκεκριμένη προσφορά θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην ιπποδρομία των 19:45 στο Southwell.

Αυξάνει τις θέσεις των νικητήριων πλασέ η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes που σκοπεύουν σήμερα να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει το ρίσκο, υποσχόμενη να πληρώσει επιπλέον θέσεις ως νικητήριες στα πλασέ που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε επιλεγμένες σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τhe Trophy

Στα τέλη του Οκτωβρίου, το ιπποδρόμιο του Doncaster φιλοξενεί ένα ακόμη δημφιλές φεστιβάλ. Το The Trophy, το οποίο συγκεντρώνει όχι μόνον το ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης του Doncaster, αλλά και των φίλιππων από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα δημοφιλές διήμερο φεστιβάλ που ολοκληρώνεται με την ομώνυμη κούρσα.

 

Αποζημιώνει τη δεύτερη θέση στις ιπποδρομίες της Αγγλίας η William Hill

Η William Hill επιφυλάσσει και σήμερα μια νέα προσφορά στα μέλη της που στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να μειώσει σε μεγάλο βαθμό το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες κούρσες. Σύμφωνα με τα όσα υπόσχεται η σημερινή προσφορά, άλλωστε, όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες και δουν το άλογό τους να τερματίζει στη δεύτερη θέση, αντί για την πρώτη, θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα χρήματά τους.

 Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στις σημερινές κούρσες των Hamilton και Chepstow.

 

Αυξημένα τα κέρδη του γαλλικού αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες

Η γαλλική εταιρεία Pari Mutuel Urbain (PMU) ανακοίνωσε αύξηση των κερδών της μέσα στο 2017, για πρώτη φορά μετά από το 2012. Η άνοδος των κερδών της εταιρείας που διατηρεί το μονοπώλιο του αμοιβαίου στοιχήματος στις γαλλικές ιπποδρομίες ήταν αναμενόμενη, αφού οι υπεύθυνοι είχαν ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες αύξηση των συνολικών εσόδων τους. Το μόνο που απέμενε, λοιπόν, ήταν να υπολογιστούν τα κόστη και τα υπόλοιπα έξοδα, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι και τα κέρδη ακολούθησαν ανοδική πορεία.

 

Καθαρά κέρδη 793 εκατομμυρίων ευρώ

Νέα υπηρεσία εικονικών ιπποδρομιών στην Betbright

Η Betbright λάνσαρε μια νέα πλατφόρμα στοιχηματισμού, στην οποία διεξάγονται καθημερινά εκατοντάδες αγώνες εικονικών αθλημάτων, όπως ποδόσφαιρο, τένις, μηχανοκίνητα αθλήματα και, φυσικά, ιπποδρομίες. Χάρη στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα των εικονικών αθλημάτων, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικούν κέρδη με τα στοιχήματά τους, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει καμία ενδιαφέρουσα ιπποδρομία στο πρόγραμμα της ημέρας ή όταν οι αληθινές ιπποδρομίες της ημέρας έχουν ολοκληρωθεί.

Στην τελική ευθεία το αμοιβαίο στοίχημα αγγλικών ιπποδρομιών

Η διαδικασία εγκαθίδρυσης της υπηρεσίας αμοιβαίου στοιχήματος που θα προσφέρουν στο άμεσο μέλλον οι αγγλικές ιπποδρομίες έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς οι υπέυθυνοι ανακοίνωσαν τη συνεργάτιδα εταιρεία που θα αναλάβει την τεχνολογική υποστήριξη του εγχειρήματος. Πρόκειται για την αγγλική εταιρεία i-neda, η οποία θα αναλάβει να πραγματοποιήσει τη νέα υπηρεσία στον τεχνικό τομέα.

 

Τεχνολογική υποστήριξη για το αμοιβαίο στοίχημα ιπποδρομιών

Αυξήθηκαν τα έσοδα των ελληνικών ιπποδρομιών τον Ιανουάριο

Ο Ιανουάριος του 2023 έφερε αυξημένα έσοδα στις ελληνικές ιπποδρομίες, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ε.Ε.Ε.Π.. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι οι ελληνικές ιπποδρομίες εξασφάλισαν και αυξημένο τζίρο και αυξημένα έσοδα τον πρώτο μήνα της χρονιάς.

 Όπως είναι φυσικό, η αύξηση των εσόδων των ιπποδρομιών έφερε και περισσότερα έσοδα στο ελληνικό κράτος, μέσω της φορολογίας.

 

Οι επιδόσεις των ελληνικών ιπποδρομιών

Sportingbet: Bonus 10% στην επόμενη κατάθεση σε λογαριασμό

Η Sportingbet υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με την Euroleague Basketball και αποτελεί τον εθνικό χορηγό της Euroleague στο μπάσκετ, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Κανονικά, ένα τέτοιο νέο ελάχιστα θα αφορούσε τους λάτρεις των ιπποδρομιών. Ωστόσο, η Sportingbet φροντίζει να τραβήξει το ενδιαφέρον κάθε μέλους της στη νέα συμφωνία χορηγίας, προσφέροντας σε κάθε παίχτη (ανεξάρτητα από το άθλημα της επιλογής του) ένα bonus επαναφόρτισης λογαριασμού.

 

Δωρεάν live στοίχημα στο Derby από την Paddy Power

H Paddy Power ετοιμάζεται για το Epsom Derby και έχει ανακοινώσει ένα πλήθος ευκαιριών στοιχηματισμού, αλλά και προσφορές για όσους επιλέξουν ένα από τα άλογα των ιπποδρομιών, για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Δωρεάν μετάδοση ιπποδρομιών στη William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill δίνει πλέον στα μέλη της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και δωρεάν ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο, μέσω της υπηρεσίας Betting TV. Έτσι, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν πλέον να παρακολουθούν ζωντανά τις ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο, όχι μόνο μέσω ραδιοφώνου, αλλά και live streaming.

 

Νέα προσφορά του Stoiximan στις εικονικές ιπποδρομίες

Τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες μπορούν και σήμερα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά, η οποία δε θα τους αποφέρει μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές. Η νέα προσφορά συνδέεται με ένα ακόμη Stoiximan Mission, το οποίο θα μοιράσει ανταμοιβές σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, όμως, θα πρέπει να σπεύσουν, ώστε να εκπληρώσουν εγκαίρως την αποστολή, η οποία λήγει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

Χορηγός του Craven Meeting η Bet365

Η Bet365 επεκτείνει τη δράση της στις αγγλικές ιπποδρομίες, με μια νέα χορηγία. Η νέα χορηγία της εταιρείας του στοιχήματος αφορά το φεστιβάλ Craven Meeting, το οποίο διεξάγεται στις 18-20 Απριλίου στο ιπποδρόμιο του Newmarket και εγκαινιάζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στις επίπεδες κούρσες.

 

Mειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Betbright

H εταιρεία στοιχημάτων Betbright δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε μια επιλεγμένη αγγλική ιπποδρομία και να διεκδικήσουν μία αποζημίωση, σε περίπτωση που η κούρσα δεν εξελιχθεί όπως είχαν προβλέψει. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δεν θα έχει τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά θα έχει έρθει δεύτερο.

Τιμές Black Friday σε επιλεγμένες ιπποδρομίες της William Hill

Η σημερινή ημέρα (Black Friday) είναι γνωστή για τις προσφορές που πραγματοποιούν τα καταστήματα, τα οποία μειώνουν σημαντικά τις τιμές τους. Στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας William Hill, όμως, οι τιμές όχι μόνο δε μειώνονται, αλλά αυξάνονται, στο πλάισιο της προσφοράς που ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της Black Friday!

Έρευνα για την ψυχική υγεία στις αγγλικές ιπποδρομίες

Μια νέα έρευνα του οργανισμού Racing Welfare επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία όσων εργάζονται στη βιομηχανία των αγγλικών ιπποδρομιών. Η συγκεκριμένη έρευνα έχει μεγάλη σημασία για τις ιπποδρομίες και χρηματοδοτείται τμηματικά από το Racing Foundation του Ηνωμένου Βασιλείου.

 Σκοπός της είναι να εξετάσει την ψυχική υγεία όσων εργάζονται στη βιομηχανία των αγγλικών ιπποδρομιών και να εντοπίσει προβλήματα που σχετίζονται είτε με απλό στρες είτε με κλινικές ασθένειες.

 

Betbright: Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα του Φεβρουαρίου

Το γεγονός ότι συνήθως ο Φεβρουάριος είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου δεν αποτρέπει τους υπεύθυνους των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο να διεξάγουν ενδιαφέροντα φεστιβάλ. Και, παράλληλα, η αγωνιστική δράση που παραμένει αμείωτη αποτελεί αφορμή για τις online εταιρίες στοιχημάτων να συνεχίσουν να ανακοινώνουν σχετικές προσφορές που επιτρέπουν στους παίχτες να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Πέντε θέσεις στις ιπποδρομίες πληρώνει η Paddy Power

Όσα μέλη της Paddy Power επιθυμούν να στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες έχουν, μεταξύ άλλων, την επιλογή των κουρσών που πραγματοποιούνται στο ιπποδρόμιο του Chepstow. Ανάμεσα στις προγραμματισμένες για σήμερα κούρσες, μάλιστα, υπάρχει και μία που συνοδεύεται από μια προσφορά στην ιστοσελίδα του στοιχήματος.

 

Νέα ρεκόρ στοιχηματισμού στο φετινό Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ του Cheltenham έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στοιχηματισμού, καθώς εκατομμύρια παίχτες ανά τον κόσμο τοποθέτησαν στοιχήματα, είτε σε πρακτορεία και στους χώρους του ιπποδρομίου είτε online.

 Στον δεύτερο τομέα, μάλιστα, ο τζίρος των στοιχημάτων αυξήθηκε για μια ακόμη φορά, σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2016, ξεπερνώντας τα προηγούμενα επίπεδα και δημιουργώντας νέα ρεκόρ.

 

Το παράδειγμα της πλατφόρμας OpenBet

Paddy Power: Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στους χαμένους των ιπποδρομιών

H Paddy Power ανακοίνωσε μία ακόμη ειδική προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίσουν αυτή την εβδομάδα στην επιλεγμένη ιπποδρομία. Η εν λόγω προσφορά αφορά στην κούρσα Caspian Caviar Gold Cup, η οποία διεξάγεται το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στο ιπποδρόμιο του Cheltenham, και μπορεί να εξασφαλίσει στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτή και θα χάσουν μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη – η νέα ευκαιρία, μάλιστα, θα συνοδεύεται από μηδενικό ρίσκο.

Paddy Power: Πληρώνει επιπλέον θέσεις στα each way του Glorious Goodwood

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power δίνει στα μέλη της την ευκαιρία, όχι μόνο να τοποθετήσουν στοιχήματα σε κάθε ιπποδρομία του φεστιβάλ Glorious Goodwood, το οποίο ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την 1η Αυγούστου, αλλά και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στις προσφορές που έχει ανακοινώσει.

 

Οι virtual ιπποδρομίες της Golden Race στην ιστοσελίδα του Pame Stoixima

H ιστοσελίδα στοιχήματος Pame Stoixima, που ανήκει στον ΟΠΑΠ, προσφέρει ήδη αρκετές επιλογές virtual ιπποδρομιών στα μέλη της, αλλά οι υπεύθυνοι φρόντισαν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ποικιλία που έχουν οι παίχτες στη διάθεσή τους. Πλέον, στην ιστοσελίδα είναι διαθέσιμες ακόμα περισσότερες virtual ιπποδρομίες, χάρη στη νέα συνεργασία του ΟΠΑΠ με την Golden Race.

 H νέα αυτή συνεργασία έχει φέρει ήδη στην ιστοσελίδα στοιχήματος δύο επιπλέον παιχνίδια με virtual ιπποδρομίες, τα οποία ξεχωρίζουν, χάρη στα υψηλά επίπεδα ποιότητας που προσφέρει η Golden Race.

 

Ανταμοιβές για τα σημερινά στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει η Novibet

Η Novibet ανακοίνωσε μία ακόμη προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν και καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και μία ανταμοιβή.

 Η ανταμοιβή των νικητών θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα τη δικαιούνται όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, άσχετα με το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Στοιχήματα και μέσω φωνητικών εντολών στη Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, μέσω υπολογιστή ή μέσω κινητού. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι οι επιλογές αυτές είναι πολλές, οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να εντοπίσουν πολύ εύκολα την κούρσα που τους ενδιαφέρει.

 

Τριπλή προσφορά της Ladbrokes στις σημερινές ιπποδρομίες

Το σημερινό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι αρκετά πλούσιο και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτές έχουν αρκετές ευκαιρίες για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Χάρη στην τριπλή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes, μάλιστα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τα κέρδη τους με μειωμένο ρίσκο σε τρεις κούρσες.

 Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά σε όσους τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες και μπορεί να αποφέρει κέρδη, ακόμη κι αν τα άλογα της επιλογής όσων συμμετάσχουν δεν τερματίσουν στην πρώτη ή δεύτερη θέση.

 

Αναθεώρηση των κανόνων αντί-ντόπινγκ ετοιμάζει η BHA

Η ρυθμιστική Αρχή των ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου, BHA (British Horseracing Authority) πραγματοποιεί αναθεώρηση των κανόνων αντί-ντόπινγκ, έχοντας ήδη αναθέσει σε σχετική επιτροπή το έργο της λεπτομερούς εξέτασης των ήδη ισχύοντων κανονισμών. Η απόφαση πάρθηκε με αφορμή την εξέταση πρόσφατων περιστατικών στις αγγλικές ιπποδρομίες.

 

Η διαδικασία αναθεώρησης των κανόνων αντί-ντόπινγκ

Πέντε θέσεις στο Bronze Cup πληρώνει η Ladbrokes

Όπως και κάθε άλλη ιστοσελίδα του στοιχήματος που επικεντρώνεται στις ιπποδρομίες, η Ladbrokes έχει στρέψει αυτές τις ημέρες το βλέμμα της στο ιπποδρόμιο του Ayr , όπου διεξάγεται το Western Meeting , ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της φθινοπωρινής σεζόν στην Αγγλία. Η ιστοσελίδα, μάλιστα, ανακοινώνει διάφορες προσφορές κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, προσφέροντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο σε μια επιλεγμένη αγγλική ιπποδρομία

Η Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και θα επιλέξουν να διεκδικήσουν χρήματα σε μια επιλεγμένη σημερινή κούρσα του αγγλικού προγράμματος. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα, εφόσον επαληθευθεί η δική της πρόβλεψη για το νικητή της κούρσας.

 Η επιλεγμένη ιπποδρομία είναι αυτή που διεξάγεται σήμερα στις 17:00 στο Sandown Park και τα στοιχήματα σε αυτή πλέον συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο.

 

Ρεκόρ εσόδων για τη σουηδική ATG στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Παρά τις ιδιαιτερότητες του 2020 και τα προβλήματα που προκάλεσε στις αγορές στοιχήματος ανά τον κόσμο, η χρονιά αποδείχθηκε εξαιρετικά επικερδής για την εταιρεία στοιχήματος ATG, η οποία διατηρεί το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα της Σουηδίας. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι τα έσοδά τους μέσα στο 2020 ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, κυρίως χάρη στην αυξημένη προτίμηση που έδειξαν οι παίχτες στο online στοίχημα.

Ενισχυμένο live στοίχημα προσφέρει η Unibet

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Commologic, η οποία είναι υπεύθυνη για μια νέα τεχνολογία στον τομέα του live στοιχήματος: τη BetUP.

 

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι στην ουσία ένα νέο λογισμικό που επιτρέπει σε όσους στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια μιας ιπποδρομίας να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο υλικό, κατά τη διάρκειά της, χωρίς να αναγκαστούν να ανοίξουν νέα παράθυρα και να χάσουν έστω ένα δευτερόλεπτο από την αγωνιστική δράση.

 

Νέα απο το διαδίκτυο