Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Οι αγωνιστικές ημέρες του Craven Meeting: Day Two

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Craven Meeting συγκεντρώνει πλήθη κόσμου, καθώς αποτελεί την επίσημη έναρξη της σεζόν των επίπεδων κουρσών, ενώ η δεύτερη ημέρα του, όσο κι αν δεν περιλαμβάνει πλέον κάποια από τις σημαντικότερες κούρσες της χρονιάς (το Craven Stakes που μεταφέρθηκε στην τρίτη ημέρα), αποτελεί μια καλή ευκαιρία για το κοινό να πάρει μια πρώτη γεύση από τις επιδόσεις των συμμετεχόντων στις κλασικές κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών.

 

Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ Craven Meeting

 H δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Craven Meeting μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο αδικημένη, από τη στιγμή που το φεστιβάλ έγινε τριήμερο, καθώς έχασε από το πρόγραμμά της τη σημαντικότερη κούρσα της διοργάνωσης: το Craven Stakes, το οποίο μεταφέρθηκε την τρίτη ημέρα.

 Η δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι η Τετάρτη, στην οποία διεξάγονται κάποιες ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες, όπως η European Free Handicap, η οποία μπορεί να αποτελέσει δοκιμαστική κούρσα για τις κλασικές ιπποδρομίες στην Αγγλία και στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, πάντως, διεξάγονται συνολικά εφτά ιπποδρομίες που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού.

 

Το πρόγραμμα ιπποδρομιών της ημέρας

 Η αγωνιστική δράση της δεύτερης ημέρας στο ιπποδρόμιο του Newmarket ξεκινά αργά το μεσημέρι (στις 15:50, ώρα Ελλάδας) και ολοκληρώνεται αργά το απόγευμα (στις 19:20, ώρα Ελλάδας).

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

  • 15:50:The Weatherbys General Stud Book Online Handicap Stakes
  • 16:25: The bet365 European Free Handicap           
  • 17:00: The bet365 Earl Of Sefton Stakes  
  • 17:35: The Lanwades Stud Nell Gwyn Stakes         
  • 18:10: The bet365 EBF Fillies' Maiden Stakes         
  • 18:45: The bet365 EBF Stallions Fillies' Maiden Stakes        
  • 19:20: The bet365 Handicap Stakes

 

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη ημέρα του Craven Meeting Community Race Day

Διαβάστε περισσότερα για την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ Craven Stakes Day

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Stan James: Δύο νέες υπηρεσίες για τις ιπποδρομίες

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των μελών της Stan James και η ιστοσελίδα φροντίζει να τους αποζημιώνει συνεχώς. Έτσι, η Stan James καλύπτει όλες τις ιπποδρομίες που διεξάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, ανακοινώνει άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις και προσφορές και δίνει τη δυνατότητα εκμετάλλευσης κάποιων χρήσιμων υπηρεσιών, όπως η παρακολούθηση σημαντικών ιπποδρομιών μέσω του υπολογιστή.

 

Άνοδο των γυναικών τζόκεϊ δείχνουν τα αποτελέσματα του Cheltenham

Οι γυναίκες τζόκεϊ ακολούθησαν μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο πρόσφατο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, κάτι που φαίνεται και από το σερί νικών που εξασφάλισαν στις κούρσες της διοργάνωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά οι θεατές έγιναν μάρτυρες τόσο πολλών επιτυχιών από γυναίκες τζόκεϊ.

Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στη σημερινή ιπποδρομία των 22:14 στο Wolverhampton και υπόσχεται να αυξήσει τις νικητήριες θέσεις σε τέσσερις.

 Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, θα εισπράξουν κάποια κέρδη περισσότερα στοιχήματα και οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Στα 50 ευρώ το bonus καλωσορίσματος στη BetVictor

Η εταιρία στοιχημάτων BetVictor ανακοίνωσε ένα νέο bonus καλωσορίσματος για τα νέα μέλη της, το οποίο πλέον αγγίζει τα 50 ευρώ (σε αντίθεση με το προηγούμενο που δεν ξεπερνούσε τα 25). Πρόκειται για ένα bonus που δικαιούνται όσοι ανοίξουν νέο λογαριασμό στη BetVictor, προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

 

Ακόμα καλύτερο το mobile app της Interwetten

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten έχει σχεδιάσει και ένα mobile, μέσω του οποίου τα μέλη της μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους ή να παίζουν σε οποιοδήποτε παιχνίδι μέσω του κινητού. Στο app αυτό, το οποίο μάλιστα βελτιώθηκε πρόσφατα, είναι διαθέσιμες και οι virtual ιπποδρομίες της Interwetten, που προσφέρουν άφθονη στοιχηματική δράση ολόκληρο το 24ωρο.

Κορυφαίο αναδείχθηκε το live streaming ιπποδρομιών της BetFair

Η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair ανακηρύχθηκε με διαφορά η κορυφαία στον τομέα ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών μέσω live streaming, σύμφωνα με την έκθεση της Betting Expert. Η Betting Expert αποτελεί μια ιστοσελίδα συμβουλών και προγνωστικών του στοιχήματος που αποτελεί ομαδική δουλειά των κορυφαίων παιχτών και ειδικών του στοιχήματος ανά τον κόσμο, γεγονός που σημαίνει πως οποιαδήποτε γνώμη προέρχεται από αυτή έχει σίγουρα βαρύτητα.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του Wolverhampton

H εβδομάδα ξεκινά με μια νέα προσφορά στη Ladbrokes και οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες μπορούν να την εκμεταλλευτούν και να μειώσουν αισθητά το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους. Η νέα προσφορά ισχύει για τα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του Wolverhampton και μπορεί να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών πληρώνει η Paddy Power

H Paddy Power συνεχίζει σταθερά να μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και σήμερα τα μέλη της έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας ανακοίνωσαν ότι θα πληρώσουν έως και 4 θέσεις ως νικητήριες στα πλασέ που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες.

Επιπλέον θέσεις στο Gold Cup πληρώνει η William Hill

Το Cheltenham Festival, ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά γεγονότα της Αγγλίας, ξεκινά στις 13 Νοεμβρίου και διαρκεί έως και στις 15 του ίδιου μήνα. Ανάμεσα στις κούρσες που έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, φυσικά, συγκαταλέγεται και το Gold Cup, το οποίο αποτελεί, μεταξύ άλλων, και το αντικείμενο αρκετών προσφορών που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet καλύπτει και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και κάποιες ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις σημερινές κούρσες. Αναλυτικότερα, η Novibet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και υπόσχεται να τα ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν!

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Στοιχηματικό σκάνδαλο στις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Πρόσφατα, οι ιρλανδικές ιπποδρομίες πλήγηκαν από ένα στοιχηματικό σκάνδαλο, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένας γνωστός εκπαιδευτής αλόγων. Οι παράνομες δραστηριότητες του συγκεκριμένου εντοπίστηκαν από τους αρμόδιους, οι οποίοι αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν αυστηρά.

Νέα έμμεση χορηγία προς τις ιπποδρομίες εξασφάλισε η Unibet

Η Unibet αποτελεί μια από τις πλέον σταθερές χορηγούς των αγγλικών ιπποδρομιών και έχει προχωρήσει σε συμφωνίες που αφορούν άμεσα ή έμμεσα τις κούρσες. Πρόσφατα, ανακοίνωσε άλλη μία έμμεση χορηγία, η οποία σχετίζεται με το φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood.

 Η νέα αυτή χορηγία αφορά σε μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές που αφορούν στο φεστιβάλ: τη Morning Dash της Racing Post, η οποία καλύπτει όλες τις εξελίξεις των κουρσών του φεστιβάλ και παράλληλα προσφέρει προγνωστικά και αναλύσεις.

 

Τετραήμερο παραμένει το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham εξέτασαν το ενδεχόμενο να παραταθεί η διάρκειά του σε πέντε ημέρες (από τις τέσσερις που διαρκεί σήμερα), αλλά τελικά αποφάσισαν ότι κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Jockey Club, οι τέσσερις ημέρες και ο τρόπος που έχουν διανεμηθεί σε αυτές οι κούρσες του φεστιβάλ είναι ο ιδανικότερος τρόπος για τη διεξαγωγή του.

Νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία από το BGC στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτές τις ημέρες διεξήχθη το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot, το οποίο έχει συγκεντρώσει τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον και κάποιες από τις κορυφαίες εταιρείες στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν, προκειμένου να ενισχύσουν μια σειρά από φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Και εικονικές ιπποδρομίες στην στοιχηματική ιστοσελίδα Netbet

Η Netbet καλύπτει στοιχηματικά επιλεγμένες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο και πλέον προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη της, με την προσθήκη και των εικονικών ιπποδρομιών στην ιστοσελίδα της. Οι παίχτες μπορούν πια να στοιχηματίζουν και σε εικονικές κούρσες, χωρίς να περιμένουν ώρες έως την έναρξη της επόμενης πραγματικής ιπποδρομίας.

 Οι εικονικές ιπποδρομίες της Netbet, άλλωστε, διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά και παρουσιάζουν άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών.

 

Ευκαιρία για κέρδη και ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες του Stoiximan

Ένα νέο Mission που ανακοίνωσε ο Stoiximan υπόσχεται σήμερα να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες. Η σημερινή προσφορά καλεί τους παίχτες να εκπληρώσουν τη νέα αποστολή, τοποθετώντας συγκεκριμένα στοιχήματα στις σημερινές εικονικές κούρσες, και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης της ανταμοιβής

Σεξιστική… προσφορά από τη William Hill;

Το αυστραλιανό τμήμα της William Hill δέχθηκε την οργή χιλιάδων παιχτών του στοιχήματος, εξαιτίας μιας νέας προσφοράς που ανακοίνωσε και κρίθηκε σεξιστική! Η νέα προσφορά αφορούσε στο διήμερο φεστιβάλ ιπποδρομιών Melbourne Cup και καλούσε τους παίχτες να συστήσουν τη William Hill σε φίλους και γνωστούς τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα σχετικό πριμ. Σύμφωνα με το κείμενο που συνόδευε την προσφορά, όμως, για να πάρουν το πριμ, οι φίλοι και γνωστοί θα έπρεπε να είναι αποκλειστικά άντρες!

 

Αβλεψία, παρανόηση ή σεξισμός;

Ιπποδρόμιο Cheltenham

Ιπποδρόμιο CheltenhamΤο ιπποδρόμιο του Cheltenham βρίσκεται στο Prestbury Park, το οποίο αποτελεί προάστιο της πόλης του Τσέλτεναμ. Ο συγκεκριμένος χώρος ενδείκνυται και με το παραπάνω για αυτούς που λατρεύουν το σπορ των ιπποδρομιών. Ωστόσο, έχει κανείς τη δυνατότητα να απολαύσει τις ανέσεις που του παρέχονται και να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στους υπόλοιπους χώρους του ιπποδρομίου.

Ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση της BHA για τη χρήση μαστιγίων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Πριν μερικές εβδομάδες, η BHA (British Horseracing Authority), η Αρχή διεξαγωγής των αγγλικών ιπποδρομιών, ζήτησε από τους φορείς του αθλήματος να συμμετάσχουν σε μια δημοσκόπηση, με θέμα τη συνέχιση ή τη διακοπή χρήσης μαστιγίων στις κούρσες. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι συγκέντρωσαν περισσότερες από 2.000 απαντήσεις και πως πολύ σύντομα θα δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα.

Στοιχίζει ακριβά η απαγόρευση του ιπποδρομιακού στοιχήματος στο Ισραήλ

Το Ισραήλ προχώρησε πρόσφατα σε απαγόρευση του ιπποδρομιακού στοιχήματος, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση της κυβέρνησης θα κοστίσει πολλά περισσότερα από όσα αναμενόταν. Και αυτό, γιατί το Δημόσιο θα πρέπει τώρα να αποζημιώσει την εταιρεία GBI Racing με το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Betfair: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham

Στις 14-17 Μαρτίου διεξάγεται το κορυφαίο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, το φεστιβάλ του Cheltenham. Όπως είναι φυσικό, ένα πλήθος στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως η Betfair, προσφέρουν την ευκαιρία στοιχηματισμού σε όλες τις κούρσες του φεστιβάλ. Πολλές από αυτές, μάλιστα, έχουν ανακοινώσει εδώ και ημέρες τις πρώτες αποδόσεις και οι παίχτες που έχουν ήδη στοιχηματίσει, ή θα συνεχίσουν να στοιχηματίζουν πριν την έναρξή του, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις υψηλότερες τιμές.

Εκσυγχρονίζει τα πρακτορεία της στην Ιρλανδία η Boylesports

Η Boylesports διατηρεί αρκετά στοιχηματικά πρακτορεία στην Ιρλανδία, τα οποία προσφέρουν, όχι μόνο στοιχήματα στις ιπποδρομίες, αλλά και μια σειρά πληροφοριών και στατιστικών, που οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίσουν σε έντυπη μορφή. Τα χαρτιά με τη φόρμα και τα στατιστικά των αλόγων που συμμετέχουν στις ιπποδρομίες της ημέρας, όμως, θα αποτελούν σύντομα παρελθόν στα πρακτορεία της Boylesports, καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ψηφιοποιήσουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και να τις προσφέρουν μόνο μέσω ειδικών touch screens.

Έρχεται το τέλος των ανώνυμων ηλεκτρονικών πληρωμών

Η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να βάλει ένα τέλος στις ανώνυμες ηλεκτρονικές πληρωμές, με ένα νέο νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με όσα προβλέπει το νομοσχέδιο, οι ηλεκτρονικές πληρωμές δε θα μπορούν να γίνονται πλέον ανώνυμα, αλλά θα απαιτείται ταυτοποίηση των στοιχείων όσων αποκτούν ακόμη και προπληρωμένες κάρτες, τύπου Paysafe, Moneysafe και άλλες.

 

Πλήθος προσφορών από την 10Bet για το Cheltenham

Η στοιχηματική εταιρία10Bet έχει ανακοινώσει ήδη αρκετές προσφορές για τις κούρσες του φεστιβάλ του Cheltenham και ετοιμάζεται να ανακοινώσει ακόμη περισσότερες, μόλις αυτό ξεκινήσει.

 

Μειώνει το ρίσκο των σημερινών ιπποδρομιών η Paddy Power

H Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες και υπόσχεται να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, στην περίπτωση που προβλέψουν λάθος το νικητή. Η εν λόγω προσφορά ισχύει για επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες και μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε αυτές.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε Sandown και Bangor

Συνεχίζει μέσω BetFred το αμοιβαίο στοίχημα του Ascot

To 2018, η συντριπτική πλειοψηφία των αγγλικών ιπποδρομιών θα αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του αμοιβαίου στοιχήματος που διεξάγεται στις κούρσες τους, με μία μόνο εξαίρεση: το ιπποδρόμιο του Ascot, το οποίο ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την BetFred, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στους επισκέπτες.

 Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την πρώτη παραφωνία στο status quo που θα ισχύσει σύντομα στα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους δεν πρόκειται να επηρεάσει αρνητικά.

 

Nέα μέθοδος καταθέσεων για τις εικονικές ιπποδρομίες στην Betshop

Τα μέλη που θέλουν να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγονται στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Betshop έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές μεθόδους καταθέσεων, προκειμένου να φορτίσουν με χρήματα τους λογαριασμούς τους. Οι περισσότεροι από αυτοί πραγματοποιούνται διαδικτυακά και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με μια νέα εναλλακτική που απέκτησαν οι παίχτες: την κατάθεση μέσω υπηρεσίας e-banking.

Nέες εικονικές ιπποδρομίες στη Winmasters

Η Winmasters δεν καλύπτει στοιχηματικά τις πραγματικές ιπποδρομίες που διεξάγονται ανά τον κόσμο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσφέρει εναλλακτικές σε όσους αρέσκονται να στοιχηματίζουν στο άθλημα. Άλλωστε, τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε εικονικές ιπποδρομίες.

 Ο συγκεκριμένος τομέας, μάλιστα, ενισχύθηκε πρόσφατα, χάρη σε μια νέα συνεργασία που πραγματοποίησε η Winmasters. Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρεία λογισμικού Leap Gaming, η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει και ένα παιχνίδι εικονικών ιπποδρομιών.

Αποχωρούν από τα αγγλικά και ιρλανδικά ιπποδρόμια οι Ladbrokes και Coral

Οι στοιχηματικές εταιρείες Ladbrokes και Coral ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τα ιπποδρόμια της Αγγλίας και της Ιρλανδίας, εξαιτίας της απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας GVC Holdings. Οι δύο εταιρείες δραστηριοποιούνται έντονα στον τομέα του επίγειου στοιχηματισμού και διατηρούν συνολικά 106 περίπτερα στοιχηματισμού σε δεκάδες ιπποδρόμια ανά την Αγγλία και την Ιρλανδία. Τα περίπτερα αυτά, όμως, θα κλείσουν σύντομα και θα πουληθούν στην εταιρεία Sid Hooper.

 

Η απόφαση της GVC για πώληση των στοιχηματικών περιπτέρων

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ του Gold Cup πληρώνει η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes

Η σημερινή και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham περιλαμβάνει και μία από τις κορυφαίες ιπποδρομίες της χρονιάς: το Gold Cup, το οποίο διεξάγεται σήμερα στις 17:30 και αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ειδικά στον τομέα του στοιχήματος, το ενδιαφέρον απογειώνεται, χάρη και σε προσφορές όπως αυτή της Ladbrokes, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένα πλασέ.

Νέα απο το διαδίκτυο