Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Coral-Eclipse

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Coral-Eclipse (γνωστό και ως Eclipse Stakes) διοργανώνεται κάθε χρόνο στις αρχές Ιουλίου, στο ιπποδρόμιο του Sandown Park και σε αυτό συμμετέχουν καθαρόαιμα άλογα, ηλικίας τριών ετών και άνω. Η κούρσα που αποτελεί το επίκεντρο του φεστιβάλ είναι επίπεδη (flat), δεξιόστροφη και έχει μήκος 2.018 μέτρων.

 

Το φεστιβάλ Coral-Eclipse καθιερώθηκε το 1886 και πήρε το όνομά του από το Eclipse, ένα διάσημο άλογο ιπποδρομιών του 18ου αιώνα. Τα πρώτα χρόνια της πορείας του, το φεστιβάλ αποτελούσε το πιο πλούσιο στην ιστορία των βρετανικών ιπποδρομιών, καθώς απένειμε το ποσό των 10.000 λιρών. Το ποσό αυτό αποτελούσε δωρεά του Leopold de Rothschild, μετά από αίτηση του Στρατηγού Owen Williams, ενός εκ των συνιδρυτών του ιπποδρομίου Sandown Park.

 

Η φήμη του φεστιβάλ, μάλιστα, ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο από τις διάσημες συμμετοχές του. Σε αυτό, άλλωστε, συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, το Ayrshire, το άλογο που κέρδισε το Derby του 1889, αλλά και τα Ard Patrick, Sceptre και Rock Sand, τα οποία είχαν κερδίσει συνολικά εφτά Classics έως το 1903. Το 2009, επίσης, το Sea The Stars, ένας ακόμη νικητής ενός Classic αγώνα, τερμάτισε στην πρώτη θέση της κούρσας.

 

Το πρώτο συνθετικό του ονόματος του φεστιβάλ, τέλος, το Coral, οφείλεται στην εταιρεία στοιχήματος Coral, η οποία αποτελεί χορηγό του Coral-Eclipse από το 1976.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Απόλυτα κερδοφόρο για τους bookmakers το φετινό Cheltneham

Πριν μερικές ημέρες, ολοκληρώθηκε ένα ακόμη φεστιβάλ του Cheltenham, το οποίο είχε, για μια ακόμη χρονιά, απ’ όλα: θέαμα, συγκινήσεις, ανατροπές και κέρδη! Στην τελευταία κατηγορία, όμως, οι bookmakers που κάλυψαν στοιχηματικά τις κούρσες του μεγάλου φεστιβάλ είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από τους περισσότερους παίχτες, καθώς εξασφάλισαν άφθονα κέρδη, χωρίς μάλιστα να αναγκαστούν να πληρώσουν μεγάλα ποσά στους νικητές!

 

Το καλύτερο φεστιβάλ των τελευταίων ετών

Ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένες ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στη Ladbrokes έχουν σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες. Μία από αυτές, όμως, συνοδεύεται από μια προσφορά που μπορεί να αυξήσει τις αποδόσεις στοιχηματισμού και κατ’ επέκταση τα κέρδη που θα διεκδικήσουν. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμη σήμερα για τις ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται στο Wetherby και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν και θα προβλέψουν σωστά.

 

Αυτόματη ενίσχυση αποδόσεων στις ιπποδρομίες

Τη συνεισφορά των στοιχηματικών πρακτορείων στις αγγλικές ιπποδρομίες τιμά η SIS

Η SIS, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής στατιστικών, δεδομένων και εικόνων, στον παγκόσμιο χάρτη των ιπποδρομιών, ένωσε τις δυνάμεις της με τη Racing Post, την κορυφαία πηγή ενημέρωσης γύρω από τις ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να τιμήσουν τη συνεισφορά των στοιχηματικών πρακτορείων στις αγγλικές ιπποδρομίες.

Την κουλτούρα σεβασμού θέλουν να ενισχύσουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Ειδικά τους τελευταίους μήνες, οι αγγλικές ιπποδρομίες έχουν αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών, με σκοπό να βελτιώσουν το κοινωνικό αποτύπωμα της βιομηχανίας. Πρόσφατες πρωτοβουλίες, για παράδειγμα, αφορούν στη συμπερίληψη και στο περιβάλλον, ενώ νέος στόχος των ιπποδρομιών είναι η ενίσχυση της κουλτούρας του σεβασμού.

Επιστρέφουν οι θεατές στις αγγλικές ιπποδρομίες

Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται να εξέλθει από το νέο lockdown και οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν ότι η ζωή και η οικονομία θα επιστρέψουν σε ένα είδος κανονικότητας μετά τη 2α Δεκεμβρίου. Όταν το lockdown ολοκληρωθεί, μάλιστα, τα περιοριστικά μέτρα που ίσχυαν στην προηγούμενη φάση θα είναι αρκετά πιο χαλαρά, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Boris Johnson.

Μονοπώλιο σε κάθε είδους στοίχημα απαιτεί ο ΟΠΑΠ

Mετά την απόκτηση του δικειώματος της αποκλειστικής εκμετάλλευσης του στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, ο ΟΠΑΠ πιέζει και απαιτεί να καθιερωθεί μονοπώλιο και στο online στοίχημα – κάτι το οποίο έχει απορρίψει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Καθημερινή ενημέρωση τιμών από τη Boylesports

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην Boylesports έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν πολύ νωρίς τις αρχικές αποδόσεις (starting price) κάθε ιπποδρομίας – ειδικά σε αυτές που διεξάγονται στην Αγγλία και στην Ιρλανδία. Και, χάρη στη νέα υπηρεσία που προσφέρει η ιστοσελίδα του στοιχήματος, πλέον έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται ακόμη πιο άμεσα και με λιγότερο κόπο!

 

Συνεχίζει μέσω BetFred το αμοιβαίο στοίχημα του Ascot

To 2018, η συντριπτική πλειοψηφία των αγγλικών ιπποδρομιών θα αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του αμοιβαίου στοιχήματος που διεξάγεται στις κούρσες τους, με μία μόνο εξαίρεση: το ιπποδρόμιο του Ascot, το οποίο ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την BetFred, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στους επισκέπτες.

 Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την πρώτη παραφωνία στο status quo που θα ισχύσει σύντομα στα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους δεν πρόκειται να επηρεάσει αρνητικά.

 

Τίτλοι τέλους και για τον στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα Mybet

Η Mybet προχώρησε σε κλείσιμο της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο του online καζίνο της, γεγονός που σημαίνει ότι τα μέλη της δεν έχουν πλέον καμία δυνατότητα τοποθέτησης στοιχημάτων, ούτε καν στα εικονικά αθλήματα. Πολλοί παίχτες που διατηρούσαν λογαριασμό στη Mybet και τοποθετούσαν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, δε μπορούν προς το παρόν ούτε να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους.

Nέο Stoiximan Mission με ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες

Για μια ακόμη εβδομάδα, τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες μπορούν να αναλάβουν μια νέα αποστολή και να την εκπληρώσουν, διεκδικώντας μια ανταμοιβή, που θα μπορέσει να τους αποφέρει επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Η νέα αποστολή ζητά από τους παίχτες μια σειρά από στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες, ώστε να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης της ανταμοιβής

Kατά του γενετικού ντόπινγκ οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Authority), αρμόδια για τη ρύθμιση και διεξαγωγή των αγγλικών ιπποδρομιών, ξεκαθάρισε τη θέση της κατά του γενετικού ντόπινγκ και ανακοίνωσε πως θα συνεισφέρει οικονομικά στις έρευνες που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπισή του. Αναλυτικότερα, η BHA ανακοίνωσε ότι θα συνεισφέρει με το ποσό του 1 εκατομμυρίου λιρών, προκειμένου να χρηματοδοτήσει έρευνες κατά του νέου αυτού προβλήματος.

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στο Cheltenham η Paddy Power

To φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham συνεχίζεται και σήμερα και το ίδιο συμβαίνει με το πλήθος προσφορών που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, προκειμένου να επιτρέψουν στα μέλη τους να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Μια τέτοια προσφορά προέρχεται σήμερα από την Paddy Power, η οποία υπόσχεται να αποζημιώσει όλους όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes: Επιπλέον θέσεις στο Scottish Grand National

Η καρδιά των ιπποδρομιών χτυπά για τις επόμενες δύο ημέρες στο ιπποδρόμιο του Ayr και στο φεστιβάλ Scottish Grand National, το οποίο ολοκληρώνεται το Σάββατο, με την ομώνυμη κούρσα. Η συγκεκριμένη ξεκινά στις 17:55 και παρουσιάζει σίγουρα το περισσότερο ενδιαφέρον για τους παίχτες του στοιχήματος. Κάθε πρόβλεψη είναι ανοιχτή, αλλά κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η Ladbrokes.

Εξανεμίζονται οι ελπίδες για παρουσία κοινού στο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham

Οι αγγλικές ιπποδρομίες έχουν να αντιμετωπίσουν νέα περιοριστικά μέτρα, αφού οι κούρσες των επόμενων εβδομάδων θα διεξαχθούν ξανά χωρίς την παρουσία κοινού. Η αύξηση των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο έφερε τη χώρα σε νέο lockdown και μία από τις σημαντικότερες επιπτώσεις του για τον τομέα των ιπποδρομιών ήταν η επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς.

Πλησιάζει η δίκη για τα “χρωστούμενα” της Bet365

Πριν μερικά χρόνια, ένα μέλος της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Bet365, η Megan McCann, κέρδισε ένα σημαντικό ποσό, στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες. Ωστόσο, η Bet365 αρνήθηκε να της παραχωρήσει τα κέρδη της, υποστηρίζοντας ότι οι προβλέψεις και τα χρήματα που της απέφεραν τα κέρδη ανήκαν σε κάποιον τρίτο. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις από τότε και σύντομα θα λυθεί στα δικαστήρια, με το ενδεχόμενο να φέρει σημαντικές αλλαγές στους όρους και στις προϋποθέσεις χρήσης των στοιχηματικών υπηρεσιών.

Κορυφαίο αναδείχθηκε το live streaming ιπποδρομιών της BetFair

Η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair ανακηρύχθηκε με διαφορά η κορυφαία στον τομέα ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών μέσω live streaming, σύμφωνα με την έκθεση της Betting Expert. Η Betting Expert αποτελεί μια ιστοσελίδα συμβουλών και προγνωστικών του στοιχήματος που αποτελεί ομαδική δουλειά των κορυφαίων παιχτών και ειδικών του στοιχήματος ανά τον κόσμο, γεγονός που σημαίνει πως οποιαδήποτε γνώμη προέρχεται από αυτή έχει σίγουρα βαρύτητα.

Κλείνουν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να κλείσει ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του που βρίσκονται εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων, εξαιτίας της νέας έξαρσης της πανδημίας στην περιοχή. Το HKJC διατηρεί ένα πλήθος πρακτορείων στοιχήματος σε ολόκληρο το Hong Kong, τα οποία ούτως ή άλλως είχαν μειωμένη κίνηση, εξαιτίας της ολοκλήρωσης της ιπποδρομιακής σεζόν. Ωστόσο, τα πρακτορεία αυτά συνέχιζαν να συγκεντρώνουν κόσμο, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί για μια ακόμη φορά το προσωρινό κλείσιμό τους.

 

Χορηγός του Summer Sprint η Skybet

Η Skybet προχώρησε σε συμφωνία με την ARC (Arena Racing Company) και το ιπποδρόμιο του Royal Windsor και θα αποτελέσει τον χορηγό του νέου φεστιβάλ ιπποδρομιών Summer Sprint. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ, το οποίο αποτελείται από 10 κούρσες (διεξάγονται σε περιοδικά διαστήματα, με τον τελικό να πραγματοποιείται τον Αύγουστο), με έπαθλο από 10.000 έως 75.000 λίρες, το οποίο θα φέρει το όνομα της Skybet.

 

Δωρεάν στοίχημα για το St. Leger στο καζίνο της BetFair

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα από τα αγαπημένα αθλήματα της BetFair και αυτό είναι εμφανές, όχι μόνο στην ιστοσελίδα του στοιχήματος που διατηρεί η εταιρεία, αλλά και στο καζίνο της. Εκεί, άλλωστε, οι παίχτες θα βρουν και ένα παιχνίδι με φρουτάκια που είναι αφιερωμένο στις ιπποδρομίες: το Frankie Dettori's Magic 7. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που υπόσχεται υψηλά κέρδη (ακόμη και ένα τζακπότ) και έχει θεματολογία εμπνευσμένη από τις ιπποδρομίες.

 

Τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος προωθούν οι κορεάτικες ιπποδρομίες

Η KRA, η διοργανώτρια των ιπποδρομιών στη Νότια Κορέα, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία προώθησης της νομιμοποίησης του online στοιχήματος στις ιπποδρομίες, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα το παράνομο στοίχημα που ανθεί στη χώρα.

 Θυμίζουμε ότι στη Νότια Κορέα έχει νομιμοποιηθεί το online στοίχημα σε κάθε άθλημα, με μόνη εξαίρεση αυτό στις ιπποδρομίες. Ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες, άλλωστε, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις της KRA, στις οποίες όμως έχουν δικαίωμα εισόδου μόνον όσοι δεν είναι πολίτες της Νότιας Κορέας.

Απέρριψε την πρόταση εξαγοράς της BetFred η Phumelela

Η Phumelela, η διοργανώτρια Αρχή των ιπποδρομιών στη Νότια Αμερική, απέρριψε την πρόταση εξαγοράς που πραγματοποίησε η BetFred και προτίμησε το σχέδιο διάσωσής της, το οποίο όμως είχε πιο αρνητικούς όρους για τους πιστωτές της. Οι υπεύθυνοι τόνισαν ότι δεν υπήρχε χρόνος για νέες διαπραγματεύσεις και για αυτό επέλεξαν την έτοιμη πρόταση της διάσωσης, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν συμφέρουσα για όλους.

Διπλή προσφορά στις ιπποδρομίες από την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

Και σήμερα, η αγωνιστική δράση στα ιπποδρόμια της Αγγλίας είναι έντονη και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Ladbrokes, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα και μία από τις δύο σημερινές της προσφορές. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες μπορούν είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

 Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά της Ladbrokes ενισχύει όλες τις επιδόσεις σε μια σειρά επιλεγμένων ιπποδρομιών, ενώ η δεύτερη υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα άλλων επιλεγμένων κουρσών.

Σε “φανταστική κατάσταση” το ιπποδρόμιο του Cheltenham

Το ιπποδρόμιο του Cheltenham ετοιμάζεται να φιλοξενήσει σε μερικές ημέρες (στις 14-17 Μαρτίου) ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία, το ομώνυμο φεστιβάλ που αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια μάτια από τις οθόνες της τηλεόρασης και των υπολογιστών.

Έσοδα 10 εκατομμυρίων ευρώ απέφερε το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα το 2017

Τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) δείχνουν σταθεροποίηση (και σε κάποιες περιπτώσεις και αύξηση) των εσόδων στο επίγειο στοίχημα και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια για το 2017 και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες, που την περασμένη χρονιά κατάφερε να εξασφαλίσει έσοδα της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιστροφή των χαμένων χρημάτων στα παρολί της William Hill

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που στοιχηματίζουν στη William Hill και τοποθετούν παρολί έχουν πλέον τη δυνατότητα να προχωρούν σε προβλέψεις με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην επέκταση της υπάρχουσας προσφοράς επιστροφής χρημάτων της ιστοσελίδας στοιχημάτων. Η συγκεκριμένη προσφορά ίσχυε μέχρι πρότινος αποκλειστικά για αγώνες ποδοσφαίρου ή γκολφ, αλλά πλέον έχει επεκταθεί και στις ιπποδρομίες.

 

Nέο app της Paddy Power για στοίχημα στις ιπποδρομίες

Οι ιπποδρομίες αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους τομείς στοιχηματισμού στην Paddy Power και δε θα μπορούσαν παρά να έχουν περίοπτη θέση στο νέο app που λάνσαρε η  στοιχηματική εταιρεία για όσα μέλη της στοιχηματίζουν μέσω του iPhone τους.

 

Προς πώληση το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα της Ιρλανδίας;

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η HRI (Horse Racing Ireland) πραγματοποιεί επαφές και συζητήσεις, προκειμένου να πουλήσει το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα (Tote) και να ιδιωτικοποιήσει την επιχείρηση που σήμερα ανήκει στο ιρλανδικό Δημόσιο. Το σχετικό δημοσίευμα προέρχεται από την εφημερίδα Irish Times και αναφέρει ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Tote και η αδυναμία του να ανταγωνιστεί το online στοίχημα έχουν αναγκάσει τους υπεύθυνους να αναζητήσουν αγοραστή.

 

Λύση στα οικονομικά προβλήματα η ιδιωτικοποίηση του Tote

Ενισχύεται η αξία των σημερινών στοιχημάτων στις virtual ιπποδρομίες της Novibet

Η Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και τους δίνει την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις virtual ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή. Χάρη στην προσφορά, η αξία των στοιχημάτων στις εικονικές κούρσες ενισχύεται, αφού θα μπορούν να αποφέρουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αρκεί να καλυφθούν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να περιμένουν να διευθετηθούν. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα τους αποφέρουν την ανταμοιβή της προσφοράς.

Αυξήθηκαν οι επισκέπτες των αγγλικών ιπποδρομιών

Σύμφωνα με νέα στοιχεία της HBLB (Horserace Betting Levy Board), το ενδιαφέρον του κοινού για τις αγγλικές ιπποδρομίες αυξήθηκε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019, με την επισκεψιμότητα σε ιπποδρόμια και διοργανώσεις να έχει κερδίσει δύο ποσοστιαίες μονάδες τους τελευταίους έξι μήνες. Τα νέα στοιχεία της HBLB δείχνουν ότι η συνολική και η μέση επισκεψιμότητα στα αγγλικά ιπποδρόμια αυξήθηκαν κατά 2%, με τους συνολικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τα 2,8 εκατομμύρια.

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: bet365

Η bet365 αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς των online τυχερών παιχνιδιών, οπότε μια δημοφιλής κατηγορία όπως οι ιπποδρομίες δε θα μπορούσε να λείπει από το site του στοιχήματος. Η εταιρεία καλύπτει αγώνες κυρίως από Αγγλία και Ιρλανδία, καθώς και από τον υπόλοιπο κόσμο. Επιπλέον, δίνει αρκετές επιλογές στους παίχτες, όσον αφορά στα είδη στοιχήματος. Απλά, συστήματα, ειδικά και forecast δεν απουσιάζουν από τη γκάμα της.

Νέα απο το διαδίκτυο