Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρόμια ανά τον κόσμο

Ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα όπως οι ιπποδρομίες δε θα μπορούσε παρά να διεξάγεται μέσω αγώνων και φεστιβάλ σε κάθε γωνιά του κόσμου. Βέβαια, από τις χιλιάδες ιπποδρομίες που διεξάγονται καθημερινά ανά τον πλανήτη λίγες έχουν κατορθώσει να ξεχωρίσουν. Ιπποδρόμια σε Αγγλία, Ευρώπη και ΗΠΑ φιλοξενούν διοργανώσεις που συγκεντρώνουν ενδιαφέρον από όλον τον κόσμο και προσφέρουν μικρότερες ή μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Στα παρακάτω άρθρα θα βρείτε πληροφορίες για τα σημαντικότερα ιπποδρόμια ανά τον κόσμο, για τις ιδιαιτερότητες τους και για τα φεστιβάλ που φιλοξενούν.

Ιπποδρόμιο Pimlico

Ιπποδρόμιο PimlicoTo ιπποδρόμιο του Pimlico βρίσκεται στο Maryland της Βαλτιμόρης και αποτελεί έδρα μιας από τις σημαντικότερες κούρσες των αμερικανικών ιπποδρομιών: του Preakness Stakes, του τελευταίου σκέλους του Triple Crown.

Ιπποδρόμιο Redcar

Ιπποδρόμιο RedcarΜε σύγχρονες υποδομές που βρίσκονται στο Βόρειο Yorkshire της Αγγλίας, το ιπποδρόμιο Redcar φιλοξενεί εκατοντάδες γεγονότα κάθε χρόνο, ενώ είναι γνωστό και για τρία δημοφιλή ιπποδρομιακά φεστιβάλ: τα Zetland Gold Cup, Two-Year-Old Trophy και Guisborough Stakes. Στο Redcar φιλοξενούνται επίπεδες κούρσες και η πίστα του έχει οβάλ σχήμα, είναι αριστερόστροφη και εντελώς επίπεδη.

Ιπποδρόμιο Naas

Ιπποδρόμιο NaasΤο ιπποδρόμιο του Naas αποτελεί ένα από τα “κοσμήματα” των ιρλανδικών ιπποδρομιών και αναμένεται να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της τριετίας 2016-2019. Βρίσκεται στην περιοχή Naas της Κομητείας Kildare της Ιρλανδίας, λίγο έξω από το Δουβλίνο και συγκεντρώνει χιλιάδες λάτρεις των ιπποδρομιών κατά τη διάρκεια του χρόνου, στις κούρσες που φιλοξενεί.

 

Ιπποδρόμιο Punchestown

Ιπποδρόμιο PunchestownTo ιπποδρόμιο του Punchestown αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά της Ιρλανδίας, καθώς όχι μόνο φιλοξενεί κάποιες από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες κάθε χρονιάς (όπως το ομώνυμο φεστιβάλ), αλλά έχει και κάποια ειδικά χαρακτηριστικά που σπάνια συναντά κανείς σε άλλα ιπποδρόμια ανά τον κόσμο.

Tο ιπποδρόμιο Kempton Park

Ιπποδρόμιο Kempton ParkΈνα από τα βρετανικά ιπποδρόμια που είναι σε θέση να προσφέρουν μια πλήρη εμπειρία διασκέδασης στους επισκέπτες (πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι) είναι το Kempton Park, ένα ιπποδρόμιο που εδρεύει στο Sunbury-on-Thames του Surrey, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο. Το Kempton Park εκτείνεται σε μια περιοχή 210 εκταρίων, περιβάλλεται από δάσος και διαθέτει δύο λίμνες στο κέντρο του.

Ιπποδρόμιο Haydock Park

Ιπποδρόμιο Haydock ParkΣτα βορειοδυτικά του Ηνωμένου Βασιλείου, στην κομητεία του Merseyside, βρίσκεται ένα από τα λιγότερο γνωστά ιπποδρόμια της χώρας: αυτό του Haydock Park. Το Haydock Park βρίσκεται περιτριγυρισμένο από την εξοχή (ανάμεσα σε αχανείς εκτάσεις πρασίνου), κοντά στην πόλη Haydock και σε αυτό διοργανώνονται αρκετές σημαντικές ιπποδρομίες και φεστιβάλ, όπως το Sprint Cup (link στο άρθρο Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Sprint Cup).

 

Ιπποδρόμιο Galway

Ιπποδρόμιο GalwayTo ιπποδρόμιο του Galway (γνωστό και ως ιπποδρόμιο Ballybrit) φιλοξενεί ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Ιρλανδία: το Summer Festival. Ωστόσο, οι Ιρλανδοί λάτρεις των ιπποδρομιών το τιμούν ολόκληρο το χρόνο με την παρουσία τους, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια των υποδομών του και το θέαμα των ιπποδρομιών.

Ιπποδρόμιο Limerick

Ιπποδρόμιο LimerickΑν και η πόλη του Limerick στην κεντροδυτική Ιρλανδία έχει πλούσια ιστορία και οι κάτοικοί της την αποκαλούν την πρωτεύουσα του αθλητισμού της χώρας, το ιπποδρόμιο που βρίσκεται εκεί δε μετρά πολλά χρόνια ζωής. Ωστόσο, οι ιπποδρομίες δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση κάτι νέο στην περιοχή, αφού διεξάγονται από το 1790!

Ιπποδρόμιο Leopardstown

Ιπποδρόμιο LeopardstownΣτην ευρύτερη περιοχή του Δουβλίνου, στην Ιρλανδία, βρίσκεται το προάστιο Leopardstown, το οποίο είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τους λεπρούς που έκλειναν έξω από τα τείχη της πόλης, για να αποφύγουν την εξάπλωση της επιδημίας. Σήμερα, όμως, το προάστιο είναι γνωστό για ένα από τα δημοφιλέστερα ιπποδρόμια της Ιρλανδίας, το οποίο βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ιπποδρόμιο Leicester

Ιπποδρόμιο LeicesterΑν και το ιπποδρόμιο του Leicester γνώρισε την ακμή του στα τέλη του 19ου αιώνα, εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ιπποδρόμια στην Αγγλία, χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα ιπποδρομιών του. Άλλωστε, στο ιπποδρόμιο διεξάγονται ακόμη και σήμερα κούρσες και των δύο ειδών: μετ’ εμποδίων (στο πλαίσιο του National Hunt) και επίπεδες.

Pages

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Αποζημίωση για τη δεύτερη θέση στις αγγλικές ιπποδρομίες στην William Hill

H William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες: αυτές του Lingfield και αυτές του Killarney.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο τα στοιχήματα στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Melbourne Cup

Κάθε χρόνο, το Melbourne Cup, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αυστραλίας, καταφέρνει να ξεπεράσει τα προηγούμενα ρεκόρ στοιχηματισμού και αποδεικνύει ότι αποτελεί ένα κορυφαίο στοιχηματικό γεγονός, για το οποίο ανυπομονούν εκατομμύρια παίχτες του στοιχήματος. Έτσι συνέβη και φέτος, με τον όγκο των στοιχημάτων να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

 Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ τοποθετούνταν δεκάδες χιλιάδες στοιχήματα ανά λεπτό, με τις ψηφιακές πλατφόρμες να δουλεύουν υπερωρίες, ώστε να καλύψουν τη ζήτηση!

Ladbrokes: Ενισχυμένες αποδόσεις σε όλες τις σημερινές ιπποδρομίες του Leicester!

Η Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα προσφορά σήμερα, η οποία σκοπεύει να μοιράσει ενισχυμένα κέρδη σε όσα νέα μέλη της στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες, χωρίς παράλληλα να τους αναγκάσει να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να ενισχύσει τις αποδόσεις των σημείων που θα επιλέξουν οι παίχτες στις σημερινές επιλεγμένες ιπποδρομίες.

Αμεσότερες αναλήψεις προσφέρει η Betshop

Η Betshop δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε καθημερινή βάση σε εικονικές ιπποδρομίες και οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν τις προβλέψεις τους και να διεκδικούν κέρδη. Οι τυχεροί θα φτάσουν σε ένα σημείο που θα θελήσουν να πραγματοποιήσουν ανάληψη των κερδών τους και η Betshop προσφέρει πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές.

Επιπλέον θέσεις στο Gold Cup πληρώνει η William Hill

Το Cheltenham Festival, ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά γεγονότα της Αγγλίας, ξεκινά στις 13 Νοεμβρίου και διαρκεί έως και στις 15 του ίδιου μήνα. Ανάμεσα στις κούρσες που έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, φυσικά, συγκαταλέγεται και το Gold Cup, το οποίο αποτελεί, μεταξύ άλλων, και το αντικείμενο αρκετών προσφορών που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Νέες χορηγίες στις αγγλικές ιπποδρομίες εξασφάλισε η 888

Η στοιχηματική ιστοσελίδα 888 ανακοίνωσε δύο νέες χορηγίες της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες, καθώς προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με το διήμερο φεστιβάλ Cheltenham Showcase. Το εν λόγω φεστιβάλ αποτελεί την ανεπίσημη έναρξη της σεζόν του National Hunt και η νέα πρωτοβουλία της 888 θα της προσφέρει νέες ευκαιρίες προβολής.

Επεκτείνεται η συνεργασία της SIS με το Dubai Racing Club

Η εταιρεία διανομής στατιστικών, δεδομένων και εικόνων SIS ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το Dubai Racing Club, γεγονός που σημαίνει πως θα εξακολουθεί να διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής για τα επόμενα δύο χρόνια. Η SIS διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής εικόνων, στατιστικών και δεδομένων για τις ιπποδρομίες του Ντουμπάι στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει στις εταιρείες στοιχήματος που συνεργάζονται μαζί της άφθονα στοιχεία και πληροφορίες για τις ιπποδρομίες.

Νέες εικονικές ιπποδρομίες στην ιστοσελίδα στοιχήματος του Stoiximan

Ο Stoiximan ανανέωσε τον τομέα των virtual sports που διατηρεί στην στοιχηματική ιστοσελίδα του και πλέον προσφέρει περισσότερες επιλογές σε όσα μέλη του επιθυμούν να στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Οι νέες εικονικές ιπποδρομίες που προσφέρει ο Stoiximan έχουν σχεδιαστεί από την Inspired Gaming και προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, καθώς και ρεαλιστικά γραφικά.

 Επιπλέον, το νέο παιχνίδι του Stoiximan αποτελεί τη νέα και βελτιωμένη έκδοση των εικονικών ιπποδρομιών της Inspired, γεγονός που σημαίνει ότι η εμπειρία των παιχτών ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Ladbrokes: Each way στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Αν και το σημερινό πρόγραμμα στις αγγλικές ιπποδρομίες δεν είναι τόσο πλούσιο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στοιχηματίσουν στις κούρσες που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Wetherby και να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά.

Μειώθηκαν τα έσοδα από το στοίχημα στις σουηδικές ιπποδρομίες

Η σουηδική ATG (AB Trav och Galopp), η εταιρεία που διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα παροχής στοιχηματικών υπηρεσιών στις σουηδικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2022 και οι επιδόσεις της δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, άλλωστε, τα έσοδά της από τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες μειώθηκαν κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες από την Paddy Power

Η Paddy Power επανέφερε μία από τις αγαπημένες προσφορές των μελών της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και υπόσχεται να τους δίνει καθημερινά τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες. Σήμερα, λοιπόν, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα σατοιχήματα στις κατάλληλες ιπποδρομίες θα δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, αν χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Η προσφορά της Paddy Power

Καμία αναβολή για το Grand National αποφάσισαν οι διοργανωτές

Το σίριαλ που προέκυψε μετά την ανακοίνωση της αγγλικής κυβέρνησης ότι τα στοιχηματικά πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορέσουν να ανοίξουν στις 12 Απριλίου ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο για τις εταιρείες στοιχήματος, αφού η πρότασή τους για αναβολή μερικών ημερών του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National απορρίφθηκε από το ιπποδρόμιο του Aintree.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Craven Meeting: Craven Stakes Day

H τρίτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Craven Meeting είναι και η δημοφιλέστερη μιας διοργάνωσης που ούτως ή άλλως συγκεντρώνει εκατομμύρια βλέμματα, λόγω του ότι αποτελεί την έναρξη της σεζόν των επίπεδων κουρσών των αγγλικών ιπποδρομιών. Μετά την επέκταση του φεστιβάλ σε τρεις ημέρες, οι δημοφιλέστερες κούρσες πλέον διεξάγονται τη συγκεκριμένη ημέρα, κορυφώνοντας το αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Διαθέσιμες για στοίχημα οι σουηδικές ιπποδρομίες με αμαξίδιο

Η Svensk Travsport, η διοργανώτρια των σουηδικών ιπποδρομιών με αμαξίδιο, προχώρησε σε μια νέα συμφωνία, η οποία θα φέρει τις κούρσες στον κόσμο του στοιχήματος. Χάρη στη συμφωνία, οι Σουηδοί παίχτες του στοιχήματος θα είναι για πρώτη φορά σε θέση να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες με αμαξίδιο, μέσω της Svenska Spel.

 Η νέα συμφωνία, παράλληλα, ενισχύει και τα προϊόντα της Svenska Spel στις ιπποδρομίες, καθώς μέχρι πρότινος πρόσφερε στοιχήματα μόνο σε γαλλικές ιπποδρομίες με αμαξίδιο.

 

Σε αυξήσεις των χρηματικών επάθλων στις αγγλικές ιπποδρομίες προχωρά η BHA

Η BHA (British Horseracing Authority) ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη σταδιακή αύξηση των χρημάτων στις αγγλικές ιπποδρομίες, προκειμένου τα ποσά να επανέλθουν ξανά στα ύψη πριν την έλευση της πανδημίας. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι η αρχή θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τις ιπποδρομίες των μεσαίων και μικρών κατηγοριών.

Βet365: Δωρεάν στοιχήματα στις αυστραλιανές ιπποδρομίες

Κάθε εβδομάδα, η εταιρία στοιχήματος Bet365 επιλέγει τις Δημοφιλείς Συναντήσεις των ιπποδρομιών που διεξάγονται στην Αυστραλία και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να εξασφαλίσουν δωρεάν στοιχήματα σε καθεμία από αυτές.

 

Καμία αλλαγή στο καθεστώς αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος της Ολλανδίας

Η ολλανδική ρυθμιστική Αρχή της Ολλανδίας, η KSA (Kansspelautoriteit), ανανέωσε την άδεια της εταιρείας ZEbetting, η οποία θα εξακολουθήσει να διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στη χώρα. Η ZEbetting αναδείχθηκε νικήτρια του πρόσφατου διαγωνισμού για την άδεια, η οποία λήγει κανονικά στις 30 Ιουνίου του 2022.

Nέες επενδύσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η Arena Racing Company (ARC), αρμόδια για τη διοργάνωση δεκάδων αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με το αγγλικό τμήμα του European Breeders Fund (EBF), ενός φορέα που προωθεί την εξάπλωση των ιπποδρομιών. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η ARC θα εξασφαλίσει νέα χρηματοδότηση που θα της επιτρέψει να ενισχύσει το πρόγραμμα διοργανώσεων και τα χρηματικά έπαθλα που μοιράζει στους νικητές.

 Βασιζόμενη στη νέα συνεργασία της, λοιπόν, η ARC ανακοίνωσε μια σειρά από νέες ιπποδρομίες μέσα στο ετήσιο καλεντάρι της.

 

Paddy Power: Επιστροφή χρημάτων στο φεστιβάλ του Goodwood

Σήμερα ξεκινά ένα από τα μεγαλύτερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ του καλοκαιριού στην Αγγλία: το Glorious Goodwood, το οποίο διεξάγεται στο ιπποδρόμιο Goodwood. Το εν λόγω φεστιβάλ υπόσχεται δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους λάτρεις των ιπποδρομιών, αλλά και αρκετές προσφορές από τις ιστοσελίδες του στοιχήματος.

 

Τί τύπους στοιχημάτων προσφέρει ο ΟΔΙΕ

Ο παίκτης, ο οποίος θα επιλέξει να ποντάρει σε ιπποδρομίες που βρίσκονται στο πρόγραμμα του ΟΔΙΕ (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος Α.Ε), έχει στη διάθεσή του όλα τα γνωστά ιπποδρομιακά στοιχήματα. Αναλυτικά, λοιπόν, μπορεί να επιλέξει τα κάτωθι:

  • Γκανιάν

Το ιπποδρομιακό στοίχημα Γκανιάν αφορά το νικητή της ιπποδρομίας και θα επαληθευτεί μόνο αν το άλογο, στο οποίο θα ποντάρει ο παίκτης, τερματίσει πρώτο.

Ανταμοιβές για τα παρολί των σημερινών ιπποδρομιών μοιράζει η Novibet

Και σήμερα, τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια σειρά κορυφαίων ιπποδρομιών και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι παίχτες, μάλιστα, που θα τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα στις σημερινές κούρσες, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις μιας νέας προσφοράς, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή.

 Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα τη δικαιούνται όσοι καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

 

Τα παρολί που μπορούν να αποφέρουν ανταμοιβές

Fantasy ιπποδρομίες: Παγκόσμια πρωτοτυπία για το αγγλικό αμοιβαίο στοίχημα

Το Tote, το οποίο μέχρι σήμερα πρόσφερε αποκλειστικά υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις αγγλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μια νέα υπηρεσία, η οποία μάλιστα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Συγκεκριμένα, η εταιρεία λάνσαρε τις πρώτες παγκοσμίως υπηρεσίες fantasy sports στις ιπποδρομίες.

Επιστροφή χρημάτων στο Cheltenham από τη William Hill

Το Cheltenham, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία, ξεκινά στις 10 Μαρτίου και ήδη οι περισσότερες ιστοσελίδες του online στοιχήματος έχουν ήδη ανακοινώσει όχι μόνο αποδόσεις για τους νικητές κάθε κούρσας, αλλά και κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές για όσους ανυπομονούν για την ημέρα έναρξής του.

Οι στοιχηματικές είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι του αυστραλιανού Melbourne Cup

Ένα ακόμη Melbourne Cup, η σημαντικότερη ιπποδρομία της Αυστραλίας, ολοκληρώθηκε και ανάμεσα στους νικητές ξεχωρίζουν οι ιστοσελίδες του online στοιχήματος της χώρας, οι οποίες σημείωσαν τεράστιους τζίρους, εν μέσω των προβλημάτων που προκαλεί η εξάπλωση της πανδημίας. Σύμφωνα με τα πρώτα οικονομικά στοιχεία, οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολλά περισσότερα έσοδα από πέρσι, χάρη στην τεράστια δημοτικότητα και του φετινού Melbourne Cup.

 

Τα έσοδα των στοιχηματικών ιστοσελίδων από το Melbourne Cup

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες

Η Paddy Power στρέφει σήμερα το βλέμμα της στις ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται στο ιπποδρόμιο του Beverley και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία, όχι μόνο να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αλλά και να το κάνουν με μειωμένο ρίσκο. Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία υπόσχεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στις σημερινές ιπποδρομίες του Beverley και προβλέψουν λάθος.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού

Nέο ρεκόρ στοιχηματισμού για το Victoria Cup στην Αυστραλία

Το φετινό Victoria Cup, μια από τις κορυφαίες κούρσες των αυστραλιανών ιπποδρομιών, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στοιχηματισμού στην ιπποδρομιακή παράδοση της χώρας, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις για τους τζίρους των εταιρειών στοιχήματος κάνουν λόγο για τεράστια ποσά.

Χορηγός του Craven Meeting η Bet365

Η Bet365 επεκτείνει τη δράση της στις αγγλικές ιπποδρομίες, με μια νέα χορηγία. Η νέα χορηγία της εταιρείας του στοιχήματος αφορά το φεστιβάλ Craven Meeting, το οποίο διεξάγεται στις 18-20 Απριλίου στο ιπποδρόμιο του Newmarket και εγκαινιάζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στις επίπεδες κούρσες.

 

Ανανεώνεται η παρουσία των virtual ιπποδρομιών της Inspired στη Bet365

Η Bet365 συνεργάζεται σε διεθνές επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια με την εταιρεία λογισμικού Inspired, η οποία της παρέχει μεταξύ άλλων και τα virtual sports της. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και οι virtual ιπποδρομίες, οι οποίες έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλείς, στην Ελλάδα και σε άλλες αγορές.

Aνταμείβει τα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet μοιράζει και σήμερα ανταμοιβές σε όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Όσοι καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 Η προσφορά, τέλος, ισχύει μόνο για σήμερα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Σιγκαπούρη: 31 συλλήψεις για παράνομο ιπποδρομιακό στοίχημα

Οι νόμοι περί στοιχημάτων στη Σιγκαπούρη είναι αρκετά αυστηροί, αλλά αυτό δε σταματά πολλούς κατοίκους της χώρας από το να στοιχηματίζουν παράνομα σε ιπποδρομίες και άλλα αθλήματα. Ένα μεγάλο δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, μάλιστα, εξαρθρώθηκε πρόσφατα από τις διωκτικές Αρχές.

 Αναλυτικότερα, η Αστυνομία της χώρας ανακοίνωσε πως προχώρησε σε 31 συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες. Οι συλληφθέντες είναι διοργανωτές των στοιχημάτων, μεσάζοντες, αλλά και απλοί παίχτες.

 

Subscribe to RSS - Ιπποδρόμια ανά τον κόσμο

Νέα απο το διαδίκτυο