Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιστορία των ιπποδρομιών στην Αμερική και σημαντικότερες κούρσες

Όπως και στην Αγγλία, έτσι και στην Αμερική (Η.Π.Α.), οι ιπποδρομίες χρονολογούνται αρκετούς αιώνες πίσω, με την παλαιότερη κούρσα σε ολόκληρη τη Βόρειο Αμερική, να θεωρείται η Newmarket course στο Salisbury της Νέας Υόρκης, το 1665!

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η αμερικανική εκτροφή ίππων, ωστόσο, ξεκίνησε μετά από περίπου 200 χρόνια (1868), ανοίγοντας τον δρόμο για οργανωμένες ιπποδρομίες στην απέναντι όχθη του Ειρηνικού Ωκεανού!

Μέχρι το 1890, υπήρχαν στις Η.Π.Α. 314 κούρσες εν ενεργεία, ενώ το 1874 συστάθηκε και το Jockey Club της χώρας. Το κοινό αίσθημα ενάντια στον ιπποδρομιακό τζόγο στις αρχές του 20ου αιώνα, οδήγησε όλες τις Πολιτείες να απαγορέψουν τον στοιχηματισμό στις ιπποδρομιακές κούρσες, γεγονός που με τη σειρά του σχεδόν «εξόντωσε» το σπορ! Η επαναφορά του στοιχήματος το 1908, τόνωσε ξανά το ενδιαφέρον για τον ιππόδρομο, ο οποίος άκμασε στις Η.Π.Α.  μέχρι τη περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αργότερα, το σπορ γνώρισε ξανά μεγάλο ενδιαφέρον, όταν τα άλογα άρχισαν να κερδίζουν το Triple Crown, μία τριπλή σειρά από κούρσες που περιελάμβαναν τα Kentucky Derby, Preakness Stakes και Belmont Stakes.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις κούρσες της Αμερικής, παρουσιάζουν και οι κούρσες Αντοχής, οι οποίες ξεκίνησαν στη Καλιφόρνια το 1955, με τη πρώτη κούρσα να λαμβάνει χώρα στο Tevis Cup και να περιλαμβάνει μία διαδρομή 100 μιλίων σε μία ημέρα, με άφιξη τοSquaw Valley και τερματισμό στο Auburn.

Το 1972 θεσπίζεται η επίσημη ομοσπονδία των ιπποδρομιών Αντοχής στην Αμερική, η American Endurance Ride Conference, η οποία αποτελεί και πρωτοπόρο ομοσπονδία του σπορ παγκοσμίως.

Οι ιπποδρομίες στις ΗΠΑ διεξάγονται είτε σε χώμα, συνθετικό ταρτάν ή γρασίδι, ενώ το ιπποδρόμιο Pleasanton Fairgrounds είναι το παλαιότερο στην Αμερική (1858!), όταν δημιουργήθηκε από τους γιους του Ισπανού κατακτητή Δον Αγκουστίν Μπερνάλ.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ/FESTIVALS ΣΤΙΣ Η.Π.Α.  (Σε παρένθεση η χρονολογία έναρξης διεξαγωγής).

Freehold Raceway in Freehold, New Jersey (1830s)

Fair Grounds in New Orleans, Louisiana (1852)

Saratoga Race Course in Saratoga Springs, New York (1863)

Pimlico Race Course in Baltimore, Maryland (1870)

Monmouth Park Racetrack in Oceanport, New Jersey (1870)

Churchill Downs in Louisville, Kentucky (1875)

Aqueduct Racetrack in the Ozone Park neighborhood of Queens, New York (1894)

Oaklawn Park in Hot Springs, Arkansas (1904)

Belmont Park in Elmont, New York, Long Island (1905)

Fairmount Park Racetrack, Illinois (1925)

Hialeah Park Race Track in Hialeah, Florida, Miami (1925)

Arlington Park in the Chicago, Illinois (1927)

Santa Anita Park in the San Gabriel Valley community of Arcadia, California (1934)

Suffolk Downs Race Track in East Boston, Massachusetts (1935)

Keeneland Race Course in Lexington, Kentucky (1936)

Del Mar Racetrack, San Diegο, California (1937)

Hollywood Park Racetrack, Los Angeles, California (1938)

Meadowlands Racetrack ( 1977)

Remington Park, Oklahoma City (1988)

Lone Star Park, Dallas (1997).

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Και εικονικές ιπποδρομίες στην Betsafe

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν πλέον τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε κούρσες και μέσω της εταιρίας στοιχήματος Betsafe. Αν και δεν πρόκειται για πραγματικές κούρσες, αλλά για εικονικές, οι παίχτες μπορούν να ζήσουν παρόμοιες συγκινήσεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Paddy Power: Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα του Nottingham

Το πρόγραμμα των βρετανικών ιπποδρομιών είναι γεμάτο σήμερα με κούρσες που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Nottingham. Οι κούρσες αυτές παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον για τους λάτρεις των ιπποδρομιών, ενώ παράλληλα υπόσχονται στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο στα μέλη της Paddy Power.

 

Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Royal Ascot η Novibet

Η Novibet καλύπτει σταθερά τις αγγλικές ιπποδρομίες, ωστόσο, δε μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει συχνά προσφορές για τα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη της. Η διοργάνωση του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot, όμως αποτελεί εξαίρεση και τα μέλη της θα μπορέσουν σήμερα να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και μια συμφέρουσα ανταμοιβή.

Και πληρωμές μέσω Paypal υποστηρίζει πλέον ο Stoiximan

Τα μέλη του Stoiximan είναι συνηθισμένα στην ποικιλία. Για παράδειγμα, όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στις virtual ιπποδρομίες έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν μια κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους. Οι τελευταίοι έχουν πλέον και μια ακόμα εναλλακτική, αφού στη λίστα με τις διαθέσιμες μεθόδους συναλλαγών προστέθηκε και το Paypal.

Χορηγία φιλανθρωπικής οργάνωσης εξασφάλισε το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham ανακοίνωσε μια νέα χορηγία για τις φετινές κούρσες του, καθώς προχώρησε σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση WellChild. Η εν λόγω οργάνωση είναι γνωστή για τη στήριξη οικογενειών με σοβαρά άρρωστα παιδιά και θα αποτελεί χορηγό και ολόκληρου του φεστιβάλ, αλλά και της κορυφαίας ιπποδρομίας Gold Cup.

Νέα χορηγία προς τις ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στις ιρλανδικές ιπποδρομίες, ανακοινώνοντας μία ακόμη χορηγία προς το άθλημα. Πρόκειται για τη νέα χορηγία προς το Leinster National, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη κούρσα που διεξάγεται σε ετήσια βάση στο ιπποδρόμιο του Naas. Συγκεκριμένα, το ανταλλακτήριο της Ladbrokes θα είναι ο επίσημος χορηγός της κούρσας, η οποία θα ονομάζεται πλέον Download the Ladbrokes Exchange App Leinster National!

 

Μια σημαντική κούρσα

Πέντε θέσεις στο Grand National πληρώνει η Paddy Power

Μπορεί το Grand National να βρίσκεται ακόμη μακριά – ξεκινά, άλλωστε, στις αρχές Απριλίου και προηγείται το φεστιβάλ του Cheltenham τον Μάρτιο – αλλά η Paddy Power δε μοιάζει διατεθειμένη να χάσει καιρό και ήδη ανακοίνωσε την πρώτη της προσφορά για το φεστιβάλ.

 

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ των ιπποδρομιών πληρώνει η Paddy Power

H Paddy Power ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όλες τις ιπποδρομίες που καλύπτει στην στοιχηματική ιστοσελίδα της και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, υπό την προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα.

 Συγκεκριμένα, η Paddy Power πληρώνει επιπλέον θέσεις (έως και τέσσερις) στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της στο σύνολο των ιπποδρομιών που καλύπτει στοιχηματικά.

 

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: BetVictor

Η εταιρία online στοιχήματος BetVictor ανήκει στον Victor Chandler, τον άνθρωπο που έγινε γνωστός για το ότι δεν πρόκειται ποτέ να σου αρνηθεί κάποιο στοίχημα! Φυσικό επόμενο είναι, λοιπόν, να μη λείπουν από την ιστοσελίδα της σημαντικά στοιχήματα, όπως αυτά των ιπποδρομιών. Στη BetVictor, οι παίχτες θα βρουν μια ποικιλία αγώνων από Αγγλία, Ιρλανδία και Νότια Αφρική, μεταξύ άλλων, και θα μπορέσουν να καταθέσουν όχι μόνο απλά στοιχήματα, μα και άλλα, όπως το forecast και το tricast.

Αυξήθηκε σημαντικά η στοιχηματική κίνηση στο φετινό Royal Ascot

Παρά το γεγονός ότι το φετινό Royal Ascot διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, το στοιχηματικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι κούρσες του φεστιβάλ δεν έχει μειωθεί. Αντίθετα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Scientifi Games, έχει αυξηθεί σημαντικά!

 Η Scientific Games έχει σχεδιάσει μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες online στοιχήματος και προμηθεύει με αυτή δεκάδες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Και σύμφωνα με τα στοιχεία της, η κίνηση στην πλατφόρμα της κατά την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ αυξήθηκε κατά 44%, σε σχέση με πέρσι!

 

Nέα ιστοσελίδα στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες ετοιμάζει ο ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ διατηρεί το μονοπώλιο στο αμοιβαίο στοίχημα των ελληνικών (και διεθνών) ιπποδρομιών στην Ελλάδα και οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν τις προβλέψεις τους και online, μέσω της ιστοσελίδας του. Σε λίγες ημέρες, όμως, η ιστοσελίδα αυτή θα ανανεωθεί και θα προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες και αποδόσεις.

 Η ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, που προσφέρει και αμοιβαίο στοίχημα στις ιπποδρομίες, θα ανανεωθεί, χάρη στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της Betgenius, και οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφτούν εντός των επόμενων εβδομάδων.

 

Ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει το σημερινό Stoiximan Mission

Ο Stoiximan ανακοίνωσε ένα νέο Mission σήμερα και δίνει την ευκαιρία για κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, σε όσα μέλη του τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές εικονικές κούρσες. Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αναλάβουν τη σχετική αποστολή και έπειτα να την εκπληρώσουν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

 Κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα, μάλιστα, θα εξασφαλίσει την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσει ή θα χάσει.

 

Ladbrokes: Επιπλέον θέσεις στα σημερινά πλασέ του Windsor

Το σημερινό πρόγραμμα στο ιπποδρόμιο του Windsor είναι αρκετά πλούσιο και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της Ladbrokes. Παράλληλα, προσφέρει και δύο ευκαιρίες για στοιχηματισμό μειωμένου ρίσκου, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Νέα υπηρεσία ενημέρωσης για το Cheltenham από το online ανταλλακτήριο της BetFair

Η BetFair θα εγκαινιάσει μια νέα υπηρεσία ενημέρωσης στο online ανταλλακτήριό της, με αφορμή το επερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham (10-13 Μαρτίου). Θα πρόκειται για μια διαδραστική εκπομπή ενημέρωσης, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming και θα αναλύει τις κούρσες του φεστιβάλ, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες στους παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε αυτές.

Αναβάλλονται αγγλικές ιπποδρομίες, λόγω της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου

Ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου και η κηδεία του, που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο, φέρνουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών. Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα αναβάλλουν κάποιες από τις ιπποδρομίες του Σαββάτου, προς τιμήν του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ.

 Η απόφαση των αρμοδίων αφορά στις ιπποδρομίες που ήταν προγραμματισμένες για το απόγευμα του Σαββάτου 17 Απριλίου, από τις 14:45 έως τις 16:45 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου). Την ίδια ώρα, άλλωστε, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του εκλιπόντος πρίγκιπα.

 

Αυξάνονται ξανά τα χρηματικά έπαθλα των αγγλικών ιπποδρομιών

Η British Horseracing Authority (BHA), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε για μια ακόμα σεζόν αύξηση των χρηματικών επάθλων που θα μοιράζονται οι νικητές κάθε κούρσας. Η νέα αύξηση αφορά στις ιπποδρομίες της μεσαίας και της ανώτερης κατηγορίας και έχει ύψος έως και 50.000 λιρών στις δημοφιλέστερες ιπποδρομίες.

 Χάρη στη νέα αύξηση, η οποία είναι δυνατή χάρη στις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις των ιπποδρομιών, οι κούρσες αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές, αφού οι αγωνιζόμενοι θα έχουν ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα να κερδίσουν.

 

Μία θέση παραπάνω στις ιπποδρομίες πληρώνει καθημερινά η Paddy Power

Η Paddy Power είναι γνωστή για την προσφορά που ανακοινώνει σε κάθε σημαντικό φεστιβάλ ιπποδρομιών, χάρη στην οποία οι παίχτες που τοποθετούν each way στοιχήματα μπορούν να εισπράξουν κέρδη για μία θέση παραπάνω. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας, άλλωστε, πλήρωναν έως και την πέμπτη θέση στις κούρσες του Cheltenham και του Grand National.

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένη ιπποδρομία του Southwell από τη Ladbrokes

Μία από τις σημερινές κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες βλέμματα των παιχτών που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες είναι αυτή που διεξάγεται στις 23:00 στο ιπποδρόμιο του Southwell. Πέρα από το γενικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η συγκεκριμένη κούρσα παρουσιάζει και έντονο στοιχηματικό, ενώ και οι κυνηγοί των προσφορών μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην σημερινή προσφορά της Ladbrokes.

 

Επιπλέον θέσεις στα each way στοιχήματα

Ξεκίνησε η νέα σεζόν των ελληνικών ιπποδρομιών

Η θερινή διακοπή της σεζόν των ελληνικών ιπποδρομιών ολοκληρώθηκε πρόσφατα και η αγωνιστική δράση επέστρεψε στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου. Οι κορυφαίοι αναβάτες, τα αγαπημένα άλογα και οι θεατές βρίσκονται ξανά στο ιπποδρόμιο και συμμετέχουν ή απολαμβάνουν τις ιπποδρομίες της νέας σεζόν.

 Η αρχή έγινε πριν μερικές ημέρες, με την πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της σεζόν. Από το απόγευμα της 21ης Αυγούστου, οι ελληνικές ιπποδρομίες επέστρεψαν ξανά στο κανονικό τους πρόγραμμα.

 

Η επιστροφή των ελληνικών ιπποδρομιών

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες από την Betbright

Η Betbright αποφάσισε να ανανεώσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού που λειτουργεί στην ιστοσελίδα της. Οι υπεύθυνοι λάνσαραν μια νέα πλατφόρμα, η οποία μάλιστα είναι κοινή στην ιστοσελίδα που εμφανίζεται σε όσους στοιχηματίζουν από τον υπολογιστή τους και σε όσους στοιχηματίζουν από το κινητό τους. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα με… mobile χαρακτήρα, η οποία είναι διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα που εμφανίζεται στον υπολογιστή των μελών της.

 

Mobile πλατφόρμα για στοίχημα από τον υπολογιστή!

Στις 11 Μαΐου επιστρέφουν οι γαλλικές ιπποδρομίες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτριών Αρχών, οι γαλλικές ιπποδρομίες αναμένεται να επιστρέψουν στις 11 Μαΐου, όταν η Γαλλία θα καταργήσει τα περιοριστικά μέτρα που αναγκάστηκε να λάβει, εξαιτίας της εξάπλωσης της επιδημίας. Η France Galop (που διεξάγει επίπεδες και κούρσες μετ’ εμποδίων) και η LeTrot (που διεξάγει κούρσες με αμαξίδια) ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται εν μέσω προετοιμασιών, προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι οι ιπποδρομίες, μαζί με τις υπόλοιπες πτυχές της γαλλικής οικονομίας.

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στην Paddy Power και σήμερα

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power επιλέγει καθημερινά ένα ιπποδρόμιο της Αγγλίας και υπόσχεται στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε από τις κούρσες της ημέρας μια επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Η εν λόγω προσφορά ισχύει σήμερα για καθεμία από τις κούρσες που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Newcastle και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, χωρίς να απαιτείται να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Αυστηρότερες ποινές για παράνομο στοιχηματισμό στις αυστραλιανές ιπποδρομίες

Ένας νέος νόμος προβλέπει αυστηρότερες ποινές για όσους εμπλέκονται με τις αυστραλιανές ιπποδρομίες και συλλαμβάνονται να τοποθετούν στοιχήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού που δεν διαθέτουν την απαραίτητη άδεια. Σύμφωνα με ένα νέο νόμο της αρμόδιας Αρχής, της Racing Australia, κάθε εμπλεκόμενος που θα συλλαμβάνεται να τοποθετεί παράνομα στοιχήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού θα έχει να αντιμετωπίσει, όχι μόνο τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, αλλά και κατάσχεση του κινητού ή του υπολογιστή, μέσω του οποίου τοποθέτησε το στοίχημα.

Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα του Derby η Ladbrokes

Η Ladbrokes ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Epsom Derby, το οποίο διεξάγεται στις 6 Ιουνίου στο ιπποδρόμιο Epsom Downs και ήδη τα μέλη της μπορούν να εκμεταλλευτούν, όχι μόνο ευκαιρίες στοιχηματισμού στο σημαντικότερο φεστιβάλ ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και δύο προσφορές που μπορούν να επιστρέψουν τα χαμένα τους χρήματα.

 

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί των ιπποδρομιών η εταιρία στοιχημάτων BetFair

Η BetFair ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Η προσφορά θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί που να αφορούν αποκλειστικά σε σημερινές ιπποδρομίες. Και, είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Κλείνει ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία το Hong Kong Jockey Club

To Hong Kong Jockey Club (HKJC) ανακοίνωσε ότι θα κλείσει ξανά προσωρινά τα πρακτορεία στοιχήματος που εδρεύουν εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων. Η κυβέρνηση του Hong Kong αποφάσισε να προχωρήσει σε νέο lockdown από τις 2 Δεκεμβρίου και τα ανάμεσα στα καταστήματα που θα παραμείνουν κλειστά βρίσκονται και τα στοιχηματικά πρακτορεία.

Επεκτείνει το δίκτυο καταγγελιών στις αγγλικές ιπποδρομίες η BHA

H ΒΗΑ (British Horseracing Authority) ανακοίνωσε πως επεκτείνει το δίκτυο καταγγελιών της και πως πλέον έχουν τη δυνατότητα να καταγγείλουν παράτυπες ή παράνομες συμπεριφορές όλοι οι επαγγελματίες του κάδου των ιπποδρομιών. Το συγκεκριμένο σύστημα ίσχυε μέχρι πρόσφατα μόνο για τα μέλη της BHA, αλλά πλέον μπορούν να το εκμεταλλευτούν όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι, προκειμένου να διαφυλάξουν αποτελεσματικότερα την αξιοπιστία των ιπποδρομιών.

 

Νέο σύστημα καταγγελιών για κάθε αρμόδιο

Mια δεκαετία κορυφαίων αποδόσεων στο Grand National από την BetFair

Η έναρξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Grand National πλησιάζει και οι λάτρεις των ιπποδρομιών ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τις κούρσες, αλλά και να στοιχηματίσουν σε αυτές, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Αυτό κάνουν, άλλωστε, εδώ και χρόνια τα μέλη του online ανταλλακτηρίου της BetFair. Και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, οι παίχτες αυτοί εκμεταλλεύονται τις κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς στην συντριπτική πλειοψηφία των επιλογών τους!

Γαλλία: Αυξήθηκαν τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες κατά το δεύτερο τρίμηνο

Η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της γαλλικής αγοράς στοιχήματος, ARJEL, ανακοίνωσε μεγάλη αύξηση στον αριθμό του τζίρου στοιχηματισμού, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2018. Η αύξηση, βέβαια, ειδικά στο ποδόσφαιρο, ήταν απόλυτα λογική, χάρη στο γεγονός ότι τον Ιούνιο ξεκίνησε το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ωστόσο, σημαντική αύξηση σημειώθηκε και στα στοιχήματα στις ιπποδρομίες – αν, μάλιστα, απουσίαζε το Μουντιάλ, οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι η αύξηση στοιχηματικού τζίρου στις ιπποδρομίες θα ήταν μεγαλύτερη!

 

Μεγαλύτερος τζίρος στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες

Αύξηση ρεκόρ στα χρηματικά έπαθλα των ιπποδρομιών του Hong Kong

Η διοργανώτρια Αρχή των ιπποδρομιών που διεξάγονται στο Hong Kong ανακοίνωσε πως τα χρηματικά έπαθλα των νικητών στη σεζόν 2020-2021 θα αυξηθούν, ώστε οι κούρσες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Η αύξηση που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, μάλιστα, σημαίνει ότι τα χρηματικά έπαθλα της σεζόν ξεπερνούν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

 Συγκεκριμένα, θα μοιραστούν συνολικά 160 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές των ιπποδρομιών του Hong Kong, τα περισσότερα που έχουν δοθεί ποτέ στις ιπποδρομίες της αυτόνομης επαρχίας.

 

Νέα απο το διαδίκτυο