Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Και σχόλια για τα άλογα των ιπποδρομιών προσφέρει η Novibet

Η Novibet είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν στοιχήματα στις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο και παράλληλα μία από εκείνες που παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα. Οι παίχτες θα συναντήσουν μεγάλη ποικιλία επιλογών και αρκετές χρήσιμες δυνατότητες, στις οποίες προστέθηκε άλλη μία.

 Πρόκειται για κάποια σχόλια, που συνοδεύουν όλα τα άλογα που συμμετέχουν σε κάθε ιπποδρομία. Μέσω αυτών, οι παίχτες μπορούν να αποκτήσουν μια καλύτερη εικόνα για τις επιδόσεις και τη φόρμα των αλόγων, πριν τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους.

 

Τα σχόλια στις ιπποδρομίες της Novibet

 Επιλέγοντας οποιαδήποτε από τις ιπποδρομίες που καλύπτει η Novibet στην ιστοσελίδα της, οι παίχτες θα συναντήσουν τη λίστα με τα άλογα που συμμετέχουν. Αρχικά, η λίστα αυτή συνοδεύεται από κάποιες πολύ βασικές πληροφορίες: την ηλικία και το βάρος του αλόγου, το όνομα του τζόκεϊ και, φυσικά, την απόδοση του σημείου.

 Ωστόσο, οι παίχτες είναι σε θέση να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία των σχολίων. Με αυτόν τον τρόπο, κάτω από κάθε άλογο θα εμφανιστεί και ένα σύντομο σχόλιο, που περιλαμβάνει όμως ουσιαστικές πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο τους παίχτες να αποφασίσουν σε ποιο σημείο θα στοιχηματίσουν.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Ενισχύεται το πρόγραμμα της SIS στις ιπποδρομίες της Λατινικής Αμερικής

Η SIS αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών και εικόνων σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά στον τομέα των ιπποδρομιών, και η νέα συνεργασία της θα της επιτρέψει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της. Η πλέον πολύτιμη υπηρεσία της SIS είναι η ζωντανή μετάδοση ιπποδρομιών από ολόκληρο τον κόσμο, μέσω των στοιχηματικών ιστοσελίδων, με τις οποίες συνεργάζεται, και στο πρόγραμμα των μεταδόσεων αυτών προστίθενται και εκείνες του Μεξικό.

Στο Βέλγιο ταξιδεύουν οι εικονικές ιπποδρομίες της Inspired

Οι εικονικές ιπποδρομίες έχουν αποκτήσει τεράστιο κοινό τελευταία και ανάμεσα στα καλύτερα παιχνίδια που μπορούν να επιλέξουν οι Έλληνες παίχτες συγκαταλέγονται εκείνα της Inspired, μιας εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού που έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές ιστοσελίδες στοιχήματος και συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πλούσια χρηματικά έπαθλα στο νέο Betshop Bomb

Ο δημοφιλής διαγωνισμός της Betshop, που μοιράζει πλούσια χρηματικά έπαθλα μέσω κληρώσεων, επιστρέφει στις 19 Μαΐου, από τις 17:00 έως τις 18:00, και για μια ακόμη φορά υπόσχεται να κάνει πλουσιότερους τους τυχερούς παίχτες που θα δουν το όνομά τους να εμφανίζεται σε μία από τις κληρώσεις! Ο διαγωνισμός Betshop Bomb θα ανταμείψει πλουσιοπάροχα τους τυχερούς παίχτες, χωρίς να ζητά το παραμικρό αντάλλαγμα από τους συμμετέχοντες.

 

Ο τρόπος διεξαγωγής του Betshop Bomb

Mειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Betbright

H εταιρεία στοιχημάτων Betbright δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε μια επιλεγμένη αγγλική ιπποδρομία και να διεκδικήσουν μία αποζημίωση, σε περίπτωση που η κούρσα δεν εξελιχθεί όπως είχαν προβλέψει. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους δεν θα έχει τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά θα έχει έρθει δεύτερο.

Ανταμοιβές φέρνουν τα παρολί στις ιπποδρομίες της BetFair

Η BetFair προσφέρει και σήμερα μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί σε αυτές. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Προς πώληση το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα της Ιρλανδίας;

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η HRI (Horse Racing Ireland) πραγματοποιεί επαφές και συζητήσεις, προκειμένου να πουλήσει το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα (Tote) και να ιδιωτικοποιήσει την επιχείρηση που σήμερα ανήκει στο ιρλανδικό Δημόσιο. Το σχετικό δημοσίευμα προέρχεται από την εφημερίδα Irish Times και αναφέρει ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Tote και η αδυναμία του να ανταγωνιστεί το online στοίχημα έχουν αναγκάσει τους υπεύθυνους να αναζητήσουν αγοραστή.

 

Λύση στα οικονομικά προβλήματα η ιδιωτικοποίηση του Tote

Mειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε τρεις ιπποδρομίες η Ladbrokes

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια σειρά από αγγλικές ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όπως και άλλες ημέρες, μάλιστα, έτσι και σήμερα, κάποιοι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

Στοιχήματα μειωμένο ρίσκου στις αγγλικές ιπποδρομίες από την Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε συγκεκριμένες ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν καταφέρει να τερματίσει σε μια από τις πρώτες θέσεις. Η νέα προσφορά αφορά στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της Paddy Power σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, όπως αυτή των 18:45 και των 21:15 στο Carlisle και των 20:35 στο Redcar.

Ξανά χορηγός της Racing League η στοιχηματική εταιρεία William Hill

H στοιχηματική εταιρεία William Hill πραγματοποίησε άλλη μία χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες και αποτελεί για μια ακόμα χρονιά την επίσημη συνεργάτιδα του στοιχήματος της σειράς ιπποδρομιών Racing League. Η William Hill έχει έντονη παρουσία στα ιπποδρόμια που διεξάγεται η Racing League 2023 και προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικά στοιχήματα και ευκαιρίες στους παίχτες.

Διπλασιάστηκαν τα έσοδα του ιπποδρομίου Churchill Downs το 2021

Το ιπποδρόμιο Churchill Downs αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ιπποδρόμια στις ΗΠΑ και φιλοξενεί κορυφαίες ιπποδρομίες ολόκληρο το χρόνο. Ωστόσο, όπως και άλλα ιπποδρόμια ανά τον κόσμο, το 2020 είδε τα έσοδά του σχεδόν να μηδενίζονται, εξαιτίας των προβλημάτων και των περιορισμών που έφερε η πανδημία.

 Το 2021, όμως, φαίνεται ότι θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για το Churchill Downs, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου δείχνουν ότι τα έσοδά του σχεδόν διπλασιάστηκαν, σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά!

Paddy Power: Πληρώνει τις πέντε πρώτες θέσεις στα each way του Grand National

Η Paddy Power έχει προχωρήσει όχι μόνο στην ανακοίνωση των αποδόσεων για το Grand National του Aintree, το οποίο διεξάγεται στις 11 Απριλίου 2015, αλλά και στην ανακοίνωση μιας προσφοράς, για όσους σκοπεύουν να τοποθετήσουν each way στοιχήματα.

Πανωλεθρία στο Melbourne Cup για την στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes

Το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός της χρονιάς για τις αυστραλιανές ιπποδρομίες κατέληξε σε πανωλεθρία για την στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes, καθώς μερικά λεπτά πριν την έναρξη του Melbourne Cup, η ιστοσελίδα έπεσε, με αποτέλεσμα τα μέλη της να μην είναι σε θέση να στοιχηματίσουν.

 Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, η Ladbrokes έχασε χιλιάδες ευρώ σε στοιχήματα στην κορυφαία ιπποδρομία, ενώ παράλληλα είδε και την εικόνα της να δέχεται ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα.

 

Ladbrokes: Πλασέ μειωμένου ρίσκου στο Gold Cup του Cheltenham

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham ολοκληρώνεται σήμερα, με την κορυφαία κούρσα του (και μία από τις κορυφαίες των αγγλικών ιπποδρομιών), το Gold Cup, να πραγματοποιείται στις 17:30 (ώρα Ελλάδας). Όπως είναι λογικό, το Gold Cup αναμένεται να συγκεντρώσει σήμερα τα περισσότερα στοιχήματα, αλλά και να αποτελέσει το αντικείμενο των περισσότερων προσφορών που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Εμφύλιος ανάμεσα σε ARC και εκπαιδευτές στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η πρόσφατη απόφαση της ARC (Arena Racing Company) να μειώσει τα χρηματικά έπαθλα που προσφέρει στις ιπποδρομίες που διεξάγει στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έγιναν δεκτές χωρίς αντιδράσεις και μια μερίδα εκπαιδευτών αποφάσισε να μποϊκοτάρει τις ιπποδρομίες της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσαν οι ιπποδρομίες της ARC το προηγούμενο Σάββατο στο Lingfield. Η συνάντηση αποτελούταν αρχικά από εφτά κούρσες, οι οποίες όμως μειώθηκαν στις πέντε, εξαιτίας της περιορισμένης συμμετοχής.

 

Νέα υπηρεσία στις ιπποδρομίες από τη Netbet

Η Netbet ανακοίνωσε το λανσάρισμα κάποιων νέων προσφορών και υπηρεσιών, από τη στιγμή που αποφάσισε να ανανεώσει την στοιχηματική ιστοσελίδα της, και μία από αυτές μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

 Η νέα αυτή υπηρεσία ονομάζεται Add2Bet και είναι διαθέσιμη και στις ιπποδρομίες που καλύπτει η Netbet, αρκεί να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να επεξεργαστούν ανοιχτά στοιχήματα και να προσθέσουν νέες επιλογές.

 

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ πληρώνει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν και σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις αγγλικές ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στις σημερινές κούρσες μέσω της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες.

 

Betshop: Ενισχυμένη αξία στην επόμενη κατάθεση στις εικονικές ιπποδρομίες

H στοιχηματική εταιρεία Betshop δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε διαφορετικούς τύπους εικονικών ιπποδρομιών. Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες δίνει στα ίδια μέλη την ευκαιρία να διεκδικήσουν και κέρδη χωρίς ρίσκο, χάρη σε ένα νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού.

Paddy Power: Επιστροφή χρημάτων στις κούρσες του Cheltenham

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power έχει ήδη ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις για τις κούρσες που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάρτιο στο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, με αυτές που αποτελούν κομμάτι του ετήσιου πρωταθλήματος (τις Champion Hurdle, Champion Chase, World Hurdle και Gold Cup) να αποτελούν εκείνες που συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Και αμερικανικές ιπποδρομίες καλύπτει πλέον το αγγλικό Tote

Το Tote, το αγγλικό αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα, κατάφερε να επεκτείνει σημαντικά το εύρος κάλυψης ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, χάρη σε μια νέα συνεργασία. Συγκεκριμένα, το Tote κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με την εταιρεία 1/ST Content και πλέον θα παρέχει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος και για τις αμερικανικές ιπποδρομίες.

 Η κάλυψη των αμερικανικών ιπποδρομιών, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει και οι Άγγλοι παίχτες είναι πλέον σε θέση να στοιχηματίζουν στις αμερικανικές ιπποδρομίες και μέσω του Tote,

 

Sportingbet: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Cheltenham

Η Sportingbet αποτελεί μία από τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού και στις ιπποδρομίες, γεγονός που σημαίνει πως δε θα μπορούσε να λείψει από το φετινό φεστιβάλ του Cheltenham, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη! Η Sportingbet καλύπτει στο σύνολό τους τις κούρσες της φετινής διοργάνωσης και έχει ήδη ανακοινώσει και μια σχετική προσφορά για όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτές. Πρόκειται για μια προσφορά που επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες.

Συναλλαγές και μέσω Viva Wallet στη Netbet

Όσοι πραγματοποιούν νέες καταθέσεις, αλλά και αναλήψεις, στον λογαριασμό που διατηρούν στην εταιρία στοιχημάτων Netbet έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια ακόμη εναλλακτική, προκειμένου να μεταφέρουν τα χρήματά τους. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας πρόσθεσαν τη μέθοδο του Viva Wallet στη λίστα με τις μεθόδους συναλλαγών που υποστηρίζονται και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μπορούν να επιλέξουν το Viva Wallet, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ασφαλείς και πρακτικές μεταφορές.

 

Μειώνει το ρίσκο των πρόωρων στοιχημάτων στο Cheltenham η Paddy Power

Αν και μας χωρίζουν ακόμη μερικοί μήνες από το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, πολλές στοιχηματικές εταιρείες έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν τις πρώτες αποδόσεις για τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών του κορυφαίου φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου. Μια τέτοια εταιρεία είναι και η Paddy Power, η οποία δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν πρόωρες προβλέψεις στα αποτελέσματα των ιπποδρομιών και να εκμεταλλευτούν υψηλές αποδόσεις.

Και σχόλια για τα άλογα των ιπποδρομιών προσφέρει η Novibet

Η Novibet είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν στοιχήματα στις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο και παράλληλα μία από εκείνες που παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα. Οι παίχτες θα συναντήσουν μεγάλη ποικιλία επιλογών και αρκετές χρήσιμες δυνατότητες, στις οποίες προστέθηκε άλλη μία.

Ενισχύεται η αξιοπιστία του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νορβηγία

Η κρατική εταιρεία Norsk Rikstoto, στην οποία ανήκει το μονοπώλιο του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νορβηγία, ανανέωσε πριν μερικές ημέρες τη συνεργασία της με την εταιρεία Neccton και φρόντισε να την επεκτείνει, προκειμένου να ενισχύσει την αξιοπιστία και τη διαφάνεια του στοιχήματος. Άλλωστε, η νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τον έλεγχο των νορβηγικών ιπποδρομιών για περιστατικά χειραγώγησης.

Εφιάλτης για τις στοιχηματικές εταιρίες ο θρίαμβος του Dettori στο Royal Ascot

Ο θρυλικός τζόκεϊ Frankie Dettori κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ολόκληρη τη χθεσινή ημέρα στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot, καταφέρνοντας να κερδίσει στις 4 από τις 6 κούρσες, στις οποίες συμμετείχε! Οι φοβερές επιδόσεις του Ιταλού τζόκεϊ εντυπωσίασαν όσους τον παρακολούθησαν, αλλά προκάλεσαν εφιάλτες στις στοιχηματικές εταιρείες!

Ελεύθερες ξανά οι καταθέσεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Μετά τις αλλαγές που φέρνει μια νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε νέα κατάθεση στον λογαριασμό που διατηρούν σε κάποια ιστοσελίδα του στοιχήματος έχουν πλέον ξανά τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα χρήματα που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες. Σύμφωνα με ενημέρωση των υπευθύνων του τραπεζικού τομέα της Ελλάδας, η αποστολή χρημάτων μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούν εταιρείες του εξωτερικού είναι ξανά ελεύθερες – αν και με κάποιους περιορισμούς.

 

Δύο προσφορές της Bet365 για το Grand National 2015

H online στοιχηματική εταιρεία Βet365 έχει ήδη προχωρήσει στην ανακοίνωση των αποδόσεων για το επερχόμενο Grand National 2015, ενώ δεν παρέλειψε να ανακοινώσει και δύο προσφορές για όσους στοιχηματίσουν στο σημαντικότερο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επέκταση του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος εξετάζει η Βουλγαρία

Στη Βουλγαρία προσφέρονται νόμιμα αρκετά τυχερά παιχνίδια, στον online και στον επίγειο τομέα, ανάμεσα στα οποία και το αμοιβαίο στοίχημα στις ιπποδρομίες, για το οποίο η μόνη εταιρεία που έχει δικαίωμα να προσφέρει υπηρεσίες είναι η κρατική BST (Bulgarian Sports Totalisator). Η συγκεκριμένη εταιρεία, μάλιστα, αναμένεται να λάβει σύντομα έγκριση για να επεκτείνει τις επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα, όπως επιβεβαίωσε και η Εθνοσυνέλευση.

Αποκλειστική συνεργασία με τη Golden Race σύναψε η Betsson

Η Betsson προσφέρει εδώ και καιρό στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε μια μεγάλη γκάμα εικονικών ιπποδρομιών, τις οποίες έχει σχεδιάσει η Golden Race. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται με επιτυχία και πλέον η συνεργασία τους λαμβάνει αποκλειστικό χαρακτήρα.

Αυξάνονται ξανά τα χρηματικά έπαθλα των αγγλικών ιπποδρομιών

Η British Horseracing Authority (BHA), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε για μια ακόμα σεζόν αύξηση των χρηματικών επάθλων που θα μοιράζονται οι νικητές κάθε κούρσας. Η νέα αύξηση αφορά στις ιπποδρομίες της μεσαίας και της ανώτερης κατηγορίας και έχει ύψος έως και 50.000 λιρών στις δημοφιλέστερες ιπποδρομίες.

 Χάρη στη νέα αύξηση, η οποία είναι δυνατή χάρη στις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις των ιπποδρομιών, οι κούρσες αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές, αφού οι αγωνιζόμενοι θα έχουν ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα να κερδίσουν.

 

Νέα απο το διαδίκτυο