Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ανταμοιβές φέρνουν τα παρολί στις ιπποδρομίες της BetFair

Η BetFair προσφέρει και σήμερα μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί σε αυτές. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

 Οι παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή στη σημερινή προσφορά της BetFair θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες. Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν παρολί με οποιονδήποτε αριθμό σημείων, ακόμα και συστήματα, αρκεί να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και ένα τουλάχιστον σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά των ιπποδρομιών.

 Ανεξάρτητα από το αν το παρολί αυτό αποφέρει κέρδη ή όχι, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, η οποία θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παρολί σε οποιεσδήποτε ιπποδρομίες, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Στο Μουντιάλ… έχασε τα κέρδη του Royal Ascot η William Hill

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η William Hill, καθώς απέφερε αρκετά κέρδη στα ταμεία τους. Λίγο τα θετικά αποτελέσματα των ιπποδρομιών, λίγο η τεράστια συμμετοχή των παιχτών του στοιχήματος, τα έσοδα και τα κέρδη της William Hill υπολογίζονται σε μερικά εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια του πενθημέρου.

Nέα προσφορά για τα mobile στοιχήματα στις ιπποδρομίες από τη Novibet

Η Novibet καλύπτει στοιχηματικά τις αγγλικές ιπποδρομίες και μέσω του mobile app της, ενώ παράλληλα προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στοιχηματισμού και στις εικονικές ιπποδρομίες. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν για πρώτη φορά ένα στοίχημα μέσω του app, μάλιστα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Σημαντική αύξηση εσόδων σημείωσαν οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ

Η Κινεζική Πρωτοχρονιά συνοδεύεται και από μία πολυάσχολη αγωνιστική ημέρα στις ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ και το φετινό ενδιαφέρον ήταν σχεδόν πρωτοφανές, αν κρίνουμε από τα έσοδα που εξασφάλισε κατά τη διάρκεια της ημέρας το Hong Kong Jockey Club. Το φεστιβάλ της ημέρας εξασφάλισε τεράστια αύξηση, όχι μόνον στην παρουσία κοινού, αλλά και στον τζίρο στο στοίχημα.

Αλλαγή φρουράς στο ιπποδρομιακό στοίχημα της Νότιας Αφρικής

Η εταιρεία στοιχημάτων 4Racing αναλαμβάνει στο εξής τη διεξαγωγή του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νότια Αφρική, μετά την αποχώρηση της Phumelela. Η εταιρεία εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή και πλέον είναι η μόνη που έχει το δικαίωμα να προσφέρει αμοιβαίο στοίχημα στις ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής.

 Η 4Racing, μάλιστα, αναλαμβάνει, όχι μόνο τη διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, αλλά και τη λειτουργία της Highveld Racing, της διοργανώτριας εταιρείας διεξαγωγής ιπποδρομιών της Νότιας Αφρικής.

 

Βελτιώνονται οι υπηρεσίες της Betsson στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Η Betsson προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να ενισχύσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στο ιπποδρομιακό στοίχημα. Οι υπηρεσίες αυτές θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στην αγγλική αγορά και δεν αναμένεται να τις δούμε στη χώρα μας – εξάλλου, αν και λειτουργεί νόμιμα, η ελληνική ιστοσελίδα της Betsson δεν προσφέρει στοίχημα στις ιπποδρομίες.

Viva Wallet: Νέα μέθοδος καταθέσεων στη Bet8

Oι λάτρεις των εικονικών ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Bet8 είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιήσουν καταθέσεις χωρίς τους περιορισμούς των capital controls, χάρη στη συνεργασία της εταιρείας του online στοιχήματος με τη Viva. Η Viva προσφέρει στην υπηρεσία των μελών της Bet8 το πρώτο ελληνικό e-wallet, το Viva Wallet.

 

Νέες υπηρεσίες στο ιπποδρομιακό στοίχημα ετοιμάζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα την βοηθήσει να προσφέρει νέες και βελτιωμένες υπηρεσίες στον τομέα του ιπποδρομιακού στοιχήματος, αρχικά στην αγγλική αγορά και έπειτα πιθανότατα και στην ελληνική. Η Novibet θα συνεργαστεί με την AllSported, την πάροχο στοιχηματικών υπηρεσιών στο στοίχημα που προέκυψε από τη συνεργασία των Racing Post, TXODDS και Banach Technologies, και θα προσθέσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα της στην ιστοσελίδα της.

Βιομηχανία ιπποδρομιών ετοιμάζει η Κίνα

Η Κίνα δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα του λάτρεις των ιπποδρομιών, καθώς η βιομηχανία της σε αυτόν τον τομέα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Αυτό, όμως, ενδεχομένως αλλάξει τα τελευταία χρόνια, αν τελικά ευοδωθούν τα σχέδια των αρμοδίων για τη δημιουργία μιας ολοκαίνουργιας βιομηχανίας ιπποδρομιών σε μία από τις επικράτειές της.

Ladbrokes: Περισσότερες ευκαιρίες νίκης στις αγγλικές ιπποδρομίες

Για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της εταιρείας στοιχήματος Ladbrokes έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να τοποθετήσουν στοιχήματα στις αγγλικές ιπποδρομίες, αλλά και να επιχειρήσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια ειδική προσφορά. Η προσφορά αυτή αφορά στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες.

Κανένας κίνδυνος για ματαίωση του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Παρά το κλίμα αβεβαιότητας που φέρνει η εξάπλωση του κορωναϊού και την επιρροή που έχει αυτό σε μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις και αθλητικά γεγονότα, οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αποφασιστεί η ματαίωση ή η αναβολή του. Οι υπεύθυνοι τονίζουν ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή του φεστιβάλ, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά στις 10 Μαρτίου.

 

Οι διαβεβαιώσεις των υπευθύνων

Τις αγγλικές ιπποδρομίες απειλεί η παράταση των περιοριστικών μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ξανά αντιμέτωπη με την αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας και οι αρμόδιοι αποφάσισαν την παράταση των περιοριστικών μέτρων, αλλά και την προσθήκη νέων, από τις 22 Σεπτεμβρίου. Ειδικά η παράταση των μέτρων, όμως, αναμένεται να βλάψει σοβαρά τις αγγλικές ιπποδρομίες, οι οποίες ετοιμάζονταν για την επιστροφή των θεατών στις κερκίδες.

Χορηγός του 2022 Racing League η στοιχηματική εταιρεία William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες και συγκεκριμένα προς το άτυπο πρωτάθλημα της Racing League, το οποίο βάζει αντιμέτωπους τζόκεϊ και άλογα από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, προκειμένου να προκύψει η νικητήρια χώρα. Οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται κατά τη διάρκεια 42 κουρσών, που έχουν απλωθεί στο ετήσιο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών και φέτος η διοργάνωση θα έχει τη στήριξη της William Hill.

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. και ο ρόλος τους στις ελληνικές ιπποδρομίες

Μέχρι το 2015, αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διεξαγωγή ιπποδρομιών στην Ελλάδα (αλλά και για τη διεξαγωγή αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες) ήταν ο ΟΔΙΕ, μια εταιρεία του ελληνικού Δημοσίου. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΔΙΕ, όμως, παράλληλα με τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις, έφεραν τη διάλυση του Οργανισμού και την ανάληψη των παραπάνω υποχρεώσεων και δικαιωμάτων από μια νέα ιδιωτική εταιρεία.

Bonus επαναφόρτισης λογαριασμού προσφέρει η 10Bet

Ο Δεκέμβριος σίγουρα δεν αποτελεί τον αγαπημένο μήνα των παιχτών του στοιχήματος που επιθυμούν να προχωρήσουν σε προβλέψεις στις ιπποδρομίες. Άλλωστε, τα περισσότερα μεγάλα φεστιβάλ της χρονιάς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και απομένουν ελάχιστες σημαντικές ιπποδρομίες. Ωστόσο, οι ευκαιρίες στοιχηματισμού δεν απουσιάζουν. Απομένουν, άλλωστε τα αγγλικά φεστιβάλ Christmas και Welsh National, αλλά και ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες σε όλον τον κόσμο.

 

Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Entain και Arena Racing Company

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain προχώρησε σε μια συμφωνία σταθμό με την Arena Racing Company, μέσω της οποίας αποκτά το δικαίωμα να διαχειρίζεται και να διανέμει ένα πλήθος δεδομένων, στατιστικών και εικόνων των αγγλικών ιπποδρομιών. Η συμφωνία αφορά στις ιπποδρομίες που διεξάγονται στα ιπποδρόμια της Arena Racing Company και δίνει στην Entain δικαίωμα εκμετάλλευσης των δεδομένων και των εικόνων τους, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ειδικές αποδόσεις για το Cheltenham από την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

Μπορεί το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham να διεξάγεται σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι νωρίς για τις εταιρείες στοιχημάτων όπως η Ladbrokes να ανακοινώσουν κάποιες συμφέρουσες προσφορές για το κορυφαίο αγγλικό φεστιβάλ ιπποδρομιών.

Εκσυγχρονίζει τα πρακτορεία της στην Ιρλανδία η Boylesports

Η Boylesports διατηρεί αρκετά στοιχηματικά πρακτορεία στην Ιρλανδία, τα οποία προσφέρουν, όχι μόνο στοιχήματα στις ιπποδρομίες, αλλά και μια σειρά πληροφοριών και στατιστικών, που οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίσουν σε έντυπη μορφή. Τα χαρτιά με τη φόρμα και τα στατιστικά των αλόγων που συμμετέχουν στις ιπποδρομίες της ημέρας, όμως, θα αποτελούν σύντομα παρελθόν στα πρακτορεία της Boylesports, καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ψηφιοποιήσουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και να τις προσφέρουν μόνο μέσω ειδικών touch screens.

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες προσφέρει η Paddy Power

Η Paddy Power καλύπτει στοιχηματικά τις ελάχιστες ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο και σήμερα επικεντρώνει σε μία από αυτές, προκειμένου να ανακοινώσει μια νέα προσφορά για τα μέλη της. Πρόκειται για μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο σε μια από τις σημερινές ιπποδρομίες στο Gulfstream, εκείνη που πραγματοποιείται στις 20:00 (ώρα Ελλάδας).

Νέα χορηγία της Betvictor προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η στοιχηματική εταιρεία BetVictor αποτέλεσε τον επίσημο χορηγό μιας ακόμη αγγλικής ιπποδρομίας που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στο ιπποδρόμιο του Newcastle. Η εταιρεία στοιχήματος ανακοίνωσε πριν δύο εβδομάδες τη νέα χορηγία της και ενίσχυσε την παρουσία της στο ιπποδρόμιο.

 Αναλυτικότερα, η Betvictor αποτέλεσε τον χορηγό της κούρσας Fighting Fifth Hurdle, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ιπποδρόμιο του Newcastle και ξεκίνησε επίσημα τη σεζόν του National Hunt.

 

Η νέα χορηγία της Betvictor

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ ο στοιχηματισμός στο Grand National

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, κατάφερε να ξεπεράσει μια σειρά από στοιχηματικά ρεκόρ. Ο στοιχηματικός τζίρος και τα έσοδα των ιστοσελίδων στοιχήματος ξεπέρασαν τις προσδοκίες και έδειξαν ότι οι παίχτες του στοιχήματος δε λησμόνησαν το φεστιβάλ, παρά την περσινή του απουσία.

Αποζημιώνει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα του Cheltenham η Paddy Power

Σήμερα, είναι η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, και η Paddy Power προσφέρει άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη της, αφού καλύπτει όλες τις κούρσες της ημέρας, με αρκετές διαθέσιμες αγορές στην καθεμία. Επιπλέον, όλες οι κούρσες της πρώτης ημέρας του κορυφαίου φεστιβάλ συνοδεύονται από μία νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Νέα χορηγία της BetVictor στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η εταιρεία στοιχημάτων BetVictor ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές χορηγίες και πλέον θα στηρίζει έμπρακτα μια σειρά από κούρσες που θα διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Newbury. Συγκεκριμένα, η BetVictor θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό 41 κουρσών που θα διεξαχθούν στο Newbury μέσα στο 2021, ανάμεσα στις οποίες και η σημαντικότερη του ιπποδρομίου: το Gold Cup.

Ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στο Tiger Roll ετοίμασε η ιστοσελιδα στοιχήματος BetFair

Η ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair ετοίμασε και έδωσε στη δημοσιότητα ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο άλογο Tiger Roll, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να εξασφαλίσει σημαντικές νίκες στα κορυφαία ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 45λεπτο ντοκιμαντέρ ονομάζεται Tiger Roll: The Horse Of A Life Time και αποτελεί ένα φόρο τιμής στην επιτυχημένη καριέρα ενός από τα κορυφαία άλογα των τελευταίων ετών.

 

Το νέο ντοκιμαντέρ της BetFair

Αλλαγές στον υπολογισμό της τιμής εκκίνησης ανακοίνωσαν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

To ΗΡΙ, το συμβούλιο της Ιρλανδίας που ρυθμίζει τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών στη χώρα, ανακοίνωσε μια αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της τιμής εκκίνησης (SP) στις κούρσες. Η αλλαγή αυτή θα φέρει ένα νέο τρόπο υπολογισμού και θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους παίχτες του στοιχήματος που αναζητούν τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.

 Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος που προκύπτει από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, για να υπολογιστεί η τιμή εκκίνησης αλλάζει από τις 13 Ιουνίου και θα υπολογίζεται πλέον διαφορετικά.

 

GBGA: Δεν αλλάζει το καθεστώς στο Γιβραλτάρ

H GBGA (Gibraltar Betting & Gaming Association) έσπευσε να καθησυχάσει τους υπεύθυνους των εταιρειών στοιχήματος που εδρεύουν στο Γιβραλτάρ και τους παίχτες που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τους, στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες και σε άλλα αθλήματα, όσον αφορά στις επιπτώσεις του Brexit.

Νέα χορηγία της Matchbook στις ιπποδρομίες

Η Matchbook, ένα από τα δημοφιλέστερα ανταλλακτήρια στοιχήματος στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα χορηγία ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της Matchbook στον χώρο και αφορά σε μια σειρά αγώνων που θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη του Jockey Club.

 

Ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες μοιράζει η Novibet

Η Novibet ανανέωσε και για αυτή την εβδομάδα την προσφορά που ανταμείβει όσους στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες της και τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν νέες ανταμοιβές, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στις κούρσες των επόμενων ημερών. Η προσφορά ισχύει έως τις 8 Μαΐου και οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια διπλή ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει τις επόμενες ημέρες η Novibet

Η Novibet ανταμείβει τις επόμενες ημέρες τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες και κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει μια διπλή ανταμοιβή, που αποτελείται από ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και κάποιες περιστροφές χωρίς ρίσκο σε επιλεγμένα φρουτάκια. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στις virtual ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Την 1η Ιουνίου επιστρέφουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αρμόδιοι των αγγλικών ιπποδρομιών ανακοίνωσαν ότι στόχος τους είναι να επιστρέψουν την 1η Ιουνίου, μετά τις νέες οδηγίες της κυβέρνησης, η οποία θέτει τη συγκεκριμένη ημερομηνία ως το νωρίτερο που μπορούν να επιστρέψουν στο καθημερινό πρόγραμμα οι αθλητικές διοργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

 Η αγγλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι αθλητικές διοργανώσεις μπορούν να επιστρέψουν από την 1η Ιουνίου, αρκεί να διεξάγονται χωρίς θεατές και να παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των συμμετεχόντων και των εργαζομένων.

 

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες υπόσχεται η Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power καλύπτει σήμερα μια σειρά από αγγλικές ιπποδρομίες και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε διαφορετικές αγορές. Ωστόσο, ένας από τους τύπους στοιχημάτων που προσφέρεται ξεχωρίζει, γιατί χάρη στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας προσφέρει ακόμη πιο μειωμένο ρίσκο.

Νέα απο το διαδίκτυο