Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Εκατομμύρια ευρώ προς τις αγγλικές ιπποδρομίες διέθεσαν οι στοιχηματικές εταιρείες

Για μια ακόμα χρονιά, οι στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο διέθεσαν μεγάλα ποσά στις αγγλικές ιπποδρομίες, στηρίζοντας έτσι το άθλημα. Οι στοιχηματικές αποδείχθηκαν ξανά από τους μεγαλύτερους ευεργέτες του αθλήματος, όχι μόνον εξαιτίας των πρωτοβουλιών τους, αλλά και λόγω της νομικής τους υποχρέωσης.

 Σύμφωνα με το συλλογικό όργανο των στοιχηματικών εταιρειών, το BGC (Betting and Gaming Council), οι νόμιμες στοιχηματικές πρόσφεραν 526 εκατομμύρια ευρώ προς τις αγγλικές ιπποδρομίες μέσα στο 2022. Τα χρήματα αυτά έφτασαν στις ιπποδρομίες, μέσω των υποχρεωτικών συνεισφορών, των πρωτοβουλιών του μάρκετινγκ (χορηγίες κτλ.) και άλλες πρωτοβουλίες.

 

Τα χρήματα που εξασφάλισαν οι αγγλικές ιπποδρομίες

 Οι αγγλικές ιπποδρομίες εξασφάλισαν συνολικά 526 εκατομμύρια ευρώ από τις στοιχηματικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου στη διάρκεια του 2022. Από αυτά, τα 144 προήλθαν από το μάρκετινγκ των εταιρειών, τα 393 από τα δικαιώματα χρήσης και τα 114 από τις υποχρεωρικές συνεισφορές.

 Τα χρήματα αυτά, λοιπόν, ωφέλησαν για μια ακόμα χρονιά σε τεράστιο βαθμό τις αγγλικές ιπποδρομίες. Σύμφωνα με το BGC, ειδικά μετά τα τεράστια προβλήματα που σημειώθηκαν στη διάρκεια των ετών της πανδημίας, η συνεισφορά των στοιχηματικών εταιρειών ήταν τεράστια.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

H Ryanair χορηγός του World Hurdle

H Ryanair είναι τελικά η εταιρεία που θα αναλάβει το ρόλο του χορηγού σε μια από τις σημαντικότερες κούρσες του επερχόμενου φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Η αεροπορική εταιρεία αποτελεί πλέον τον χορηγό του World Hurdle, στον οποίο ήταν χορηγός τα τελευταία 10 χρόνια η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes.

 

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες προσφέρει η Paddy Power

Η Paddy Power καλύπτει στοιχηματικά τις ελάχιστες ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο και σήμερα επικεντρώνει σε μία από αυτές, προκειμένου να ανακοινώσει μια νέα προσφορά για τα μέλη της. Πρόκειται για μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο σε μια από τις σημερινές ιπποδρομίες στο Gulfstream, εκείνη που πραγματοποιείται στις 20:00 (ώρα Ελλάδας).

Paddy Power: Πληρώνει πέντε θέσεις στο Irish Grand National

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών στρέφουν σήμερα τα βλέμματά τους στο ιπποδρόμιο του Fairyhouse, όπου διεξάγεται το φετινό φεστιβάλ Irish Grand National, και ετοιμάζονται να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους μέσω της Paddy Power θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων.

 

Αλλάζουν τα δεδομένα των χορηγιών στην Αγγλία

Τη δυνατότητα να σπονσοράρουν έναν και μοναδικό jockey στις ιπποδρομίες έχουν πλέον οι εταιρείες του online στοιχήματος, μετά από συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση Επαγγελματιών Jockey (Professional Jockeys Association – PJA) και την Αρχή Βρετανικών Ιπποδρομιών (British Horseracing Authority – BHA). Οι δύο φορείς κατέληξαν σε συμφωνία που χαλαρώνει τους αυστηρούς κανόνες των χορηγιών στις αγγλικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα το τοπίο να αλλάζει σημαντικά.

Αυξήθηκε ο τζίρος της ελληνικής αγοράς online στοιχήματος το 2018

Ο τζίρος της ελληνικής αγοράς online στοιχήματος παρουσίασε σημαντική αύξηση μέσα στο 2018 και απέφερε πλούσια κέρδη στις νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων, αλλά και στο ελληνικό Δημόσιο, μέσω της φορολογίας. Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία της Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων), ο τζίρος της αγοράς άγγιξε τα 7 δις ευρώ μέσα στο 2018, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 27%, σε σχέση με το 2017.

 Αντίστοιχα, τα μεικτά κέρδη των εταιρειών στοιχήματος αυξήθηκαν κατά 37% και άγγιξαν τα 391,6 εκατομμύρια ευρώ.

 

Nέο χορηγό εξασφάλισε το χειμερινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το ιπποδρόμιο του Cheltenham, το οποίο διοργανώνει ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοίνωσε πως προχώρησε σε μια νέα και ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία χορηγίας. Αναλυτικότερα, η εφημερίδα Racing Post θα αποτελεί τον φετινό μεγάλο χορηγό του χειμερινού φεστιβάλ του Cheltenham.

Αρνητικά τα έως τώρα αποτελέσματα του Cheltenham για τις εταιρείες στοιχήματος

Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων φεστιβάλ ιπποδρομιών, όπως το Cheltenham που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, το μεγάλο άγχος των στοιχηματικών εταιρειών είναι το αν θα κερδίσουν τα φαβορί (τα άλογα εκείνα που έχουν συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο όγκο στοιχημάτων). Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, άλλωστε, οι εταιρείες στοιχήματος ζημιώνονται, καθώς καλούνται να πληρώσουν πολλά κέρδη.

Νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ενισχύει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς της με τις αγγλικές ιπποδρομίες, μέσω της νέας χορηγίας που ανακοίνωσε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η Ladbrokes θα αποτελεί στο εξής τον χορηγό δύο νέων κατηγοριών των πρωταθλημάτων παντός καιρού των αγγλικών ιπποδρομιών.

 Η νέα χορηγία αφορά στις ιπποδρομίες παντός καιρού που διεξάγονται στο πλαίσιο δύο κατηγοριών των διοργανώσεων: την κατηγορία “Fillies and Mares” και την κατηγορία “Three-Year-Old”.

 

Στο πλευρό των ιπποδρομιών η Ladbrokes

H BetVictor εγκαινίασε τη νέα εποχή διαφημίσεων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Πριν μερικές εβδομάδες, η BHA (British Horseracing Authority) αποφάσισε να επιτρέψει για πρώτη φορά την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω πινακίδων LED στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που άδραξε την ευκαιρία ήταν η BetVictor, η οποία εγκαινίασε τη νέα εποχή των σύγχρονων διαφημίσεων στα αγγλικά ιπποδρομία.

Σε “φανταστική κατάσταση” το ιπποδρόμιο του Cheltenham

Το ιπποδρόμιο του Cheltenham ετοιμάζεται να φιλοξενήσει σε μερικές ημέρες (στις 14-17 Μαρτίου) ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία, το ομώνυμο φεστιβάλ που αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια μάτια από τις οθόνες της τηλεόρασης και των υπολογιστών.

Νέες χορηγίες στις αγγλικές ιπποδρομίες εξασφάλισε η 888

Η στοιχηματική ιστοσελίδα 888 ανακοίνωσε δύο νέες χορηγίες της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες, καθώς προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με το διήμερο φεστιβάλ Cheltenham Showcase. Το εν λόγω φεστιβάλ αποτελεί την ανεπίσημη έναρξη της σεζόν του National Hunt και η νέα πρωτοβουλία της 888 θα της προσφέρει νέες ευκαιρίες προβολής.

Ανανεώνεται το στοίχημα στις ιπποδρομίες που προσφέρει η Unibet

H στοιχηματική εταιρεία Unibet προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που προσφέρει στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν τη νέα συνεργασία με την εταιρεία The BetMakers και θα είναι σύντομα σε θέση να προσθέσει νέες ιπποδρομίες και νέες δυνατότητες στην στοιχηματική πλατφόρμα της.

Σε νέο περιβάλλον το στοίχημα στις ιπποδρομίες της Coral

Η Coral προχώρησε πριν μερικές ημέρες σε πλήρη ανανέωση της στοιχηματικής της ιστοσελίδας και τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες από τον υπολογιστή τους μπορούν πλέον να κινούνται σε ένα υπερσύγχρονο και όμορφο περιβάλλον, που θυμίζει περισσότερο πλατφόρμα στοιχηματισμού σε κινητό παρά σε υπολογιστή. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, χρησιμοποίησαν ως βάση την πλατφόρμα του mobile στοιχήματος και την εξέλιξαν, σε εμφάνιση, αλλά και σε τεχνολογική υπεροχή.

Νέα μέθοδος καταθέσεων στη Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να πραγματοποιούν καταθέσεις στους λογαριασμούς τους χωρίς περιορισμούς, ακόμη και όσο τα capital controls παραμένουν σε πλήρη ισχύ. Η νέα αυτή συνεργασία αφορά στη Viva και το e-wallet της, το οποίο επιτρέπει στους λάτρεις των ιπποδρομιών να προχωρούν με ευκολία και χωρίς περιορισμούς σε νέες καταθέσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στις ιπποδρομίες της επιλογής τους.

Ακόμα καλύτερο το mobile app της Interwetten

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten έχει σχεδιάσει και ένα mobile, μέσω του οποίου τα μέλη της μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους ή να παίζουν σε οποιοδήποτε παιχνίδι μέσω του κινητού. Στο app αυτό, το οποίο μάλιστα βελτιώθηκε πρόσφατα, είναι διαθέσιμες και οι virtual ιπποδρομίες της Interwetten, που προσφέρουν άφθονη στοιχηματική δράση ολόκληρο το 24ωρο.

Υπό νέα ιδιοκτησία ένα από τα ιπποδρόμια του Churchill Downs

Η ιδιοκτήτρια του Churchill Downs, ενός από τα πιο γνωστά ιπποδρόμια στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο, ανακοίνωσε πως πούλησε ένα από τα ιπποδρόμιά της στην ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου Chicago Bears. Πρόκειται για το ιπποδρόμιο του Arlington Heights, το οποίο περνά στα χέρια της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία του στις αμερικανικές ιπποδρομίες θα φτάσει σύντομα στο τέλος της.

 Άλλωστε, οι Bears αναζητούν ένα χώρο για τη δημιουργία του νέου σταδίου τους, το οποίο σημαίνει ότι το ιπποδρόμιο θα αντικατασταθεί από ένα νέο γήπεδο αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Πλασέ στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες της Ladbrokes

Τα πλασέ στοιχήματα των ιπποδρομιών υπόσχονται μειωμένο ρίσκο στους παίχτες, αφού αποφέρουν κέρδη, είτε το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην πρώτη είτε στη δεύτερη θέση. Και, χάρη σε μια ακόμη προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes, το ρίσκο ενός πλασέ στοιχήματος μπορεί να μειωθεί ακόμη περισσότερο!

Εξαιρετικές οι επιδόσεις της Flutter Entertainment στο ιπποδρομιακό φεστιβάλ Cheltenham

Το ιπποδρομιακό φεστιβάλ Cheltenham, ένα από τα κορυφαία στο ετήσιο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών, ολοκληρώθηκε και οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος κάνουν τον απολογισμό της. Μία από αυτές, η Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων), τον ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε εξαιρετικές επιδόσεις στη διάρκεια του πενθήμερου φεστιβάλ.

Σεξιστική… προσφορά από τη William Hill;

Το αυστραλιανό τμήμα της William Hill δέχθηκε την οργή χιλιάδων παιχτών του στοιχήματος, εξαιτίας μιας νέας προσφοράς που ανακοίνωσε και κρίθηκε σεξιστική! Η νέα προσφορά αφορούσε στο διήμερο φεστιβάλ ιπποδρομιών Melbourne Cup και καλούσε τους παίχτες να συστήσουν τη William Hill σε φίλους και γνωστούς τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα σχετικό πριμ. Σύμφωνα με το κείμενο που συνόδευε την προσφορά, όμως, για να πάρουν το πριμ, οι φίλοι και γνωστοί θα έπρεπε να είναι αποκλειστικά άντρες!

 

Αβλεψία, παρανόηση ή σεξισμός;

Πλήρη κάλυψη στο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Goodwood προσφέρει η Bet365

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι των υπηρεσιών που προσφέρει στην στοιχηματική της ιστοσελίδα η Bet365 και τα μεγάλα φεστιβάλ του αγγλικού προγράμματος πάντα έχουν θέση στις επιλογές που παρέχει στα μέλη της. Η Bet365, λοιπόν, δε θα μπορούσε παρά να προσφέρει και πλήρη κάλυψη στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood, το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες.

Ladbrokes: Ενισχυμένες αποδόσεις στις σημερινές ιπποδρομίες

H Ladbrokes καλύπτει στο σύνολό τους τις αγγλικές ιπποδρομίες και τα μέλη της έχουν καθημερινά αρκετές επιλογές, προκειμένου να προχωρήσουν σε προβλέψεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, μπορούν ακόμη και να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται είτε μειωμένο ρίσκο είτε αυξημένα κέρδη.

 

Skybet: Επιστροφή χρημάτων στο Royal Ascot

O Ιούνιος δε φέρνει μόνο το καλοκαίρι για τα καλά στη ζωή μας, αλλά και αρκετά σημαντικά ιπποδρομιακά φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα φεστιβάλ αυτά δεν αποτελούν μόνον ευκαιρία για θέαμα και συγκινήσεις για τους λάτρεις των ιπποδρομιών, αλλά και για μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες του online στοιχήματος.

 

Kentucky Derby Online Betting: Νέος οδηγός για τον στοιχηματισμό στο κορυφαίο φεστιβάλ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει (με καθυστέρηση μερικών μηνών) το Kentucky Derby, το σημαντικότερο ιπποδρομιακό φεστιβάλ των ΗΠΑ, και οι λάτρεις των ιπποδρομιών θα αναγκαστούν να ζήσουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, εξαιτίας των περιορισμών που προκαλεί η πανδημία.

Οι κούρσες του Cheltenham ζωντανά στο live καζίνο της Coral!

Ειδικά σε περιπτώσεις σημαντικών φεστιβάλ, όπως το Cheltenham, που διεξάγεται από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου, οι ιστοσελίδες του στοιχήματος φροντίζουν να μεταδίδουν ζωντανά κάθε κούρσα. Συνήθως, οι ζωντανές μεταδόσεις πραγματοποιούνται στη σελίδα που έχει αφιερώσει η εταιρεία στις ιπποδρομίες. Ωστόσο, η Coral πρωτοτυπέι σε αυτόν τον τομέα και ήδη έχει ξεκινήσει να μεταδίδει τις κούρσες του φεστιβάλ στο live καζίνο της!

 

Ρουλέτα και ιπποδρομίες!

Νέος χορηγός του Plate Handicap Chase στο φεστιβάλ του Cheltenham η Paddy Power

H εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε ότι θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ιπποδρομίας Plate Handicap Chase, η οποία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κούρσες του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Η Paddy Power ανέλαβε τη χορηγία της κούρσας, μετά την απόφαση των προηγούμενων χορηγών,  Brown Advisory και Merribelle Stable, να στηρίξουν φέτος την ιπποδρομία Novices’ Chase.

Νέες επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες από την Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365 προσφέρει εδώ και πολύ καιρό τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε μια μεγάλη γκάμα ιπποδρομιών ανά τον κόσμο και τα μέλη της είναι σε θέση να τοποθετούν προβλέψεις σε δημοφιλείς αγορές, μα και σε πιο ιδιαίτερες πτυχές των κουρσών. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να συνδυάσουν τη συνηθισμένη αγορά του each way με μια ασυνήθιστη δυνατότητα, που επιτρέπει στους παίχτες να φέρουν το στοίχημα ακριβώς στα μέτρα τους.

Bonus επαναφόρτισης λογαριασμού προσφέρει η 10Bet

Ο Δεκέμβριος σίγουρα δεν αποτελεί τον αγαπημένο μήνα των παιχτών του στοιχήματος που επιθυμούν να προχωρήσουν σε προβλέψεις στις ιπποδρομίες. Άλλωστε, τα περισσότερα μεγάλα φεστιβάλ της χρονιάς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και απομένουν ελάχιστες σημαντικές ιπποδρομίες. Ωστόσο, οι ευκαιρίες στοιχηματισμού δεν απουσιάζουν. Απομένουν, άλλωστε τα αγγλικά φεστιβάλ Christmas και Welsh National, αλλά και ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες σε όλον τον κόσμο.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Craven Meeting

To Craven Meeting, εκτός από το να προσφέρει συγκινήσεις στους λάτρεις των ιπποδρομιών, αποτελεί και το γεγονός εκείνο που σημαίνει την έναρξη της σεζόν των επίπεδων, flat αγώνων στο ιπποδρόμιο του Newmarket. Διεξάγεται κάθε χρόνο στα μέσα Απριλίου και έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές ανάμεσα στους φιλίππους Άγγλους.

Ιπποδρομίες με εμπόδια (jump ή steeplechase)

Οι ιπποδρομίες με εμπόδια είναι κυρίως διαδομένες σε Ιρλανδία,Μεγάλη Βρετανία, Καναδά, ΗΠΑ, Γαλλία και Αυστραλία. Με τον όρο εμπόδια, εννοούμε θάμνους (συνήθως τεχνητούς), τάφρους και άλλα τεχνητά εμπόδια μέσα στον στίβο του ιπποδρομίου.

Το jump racing έχει τρεις κύριους τύπους κουρσών:

Νέα τεχνολογία χρονομέτρησης κάνει το ντεμπούτο της στο Cheltenham

Στο φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, έκανε το ντεμπούτο της μια νέα τεχνολογία χρονομέτρησης, η οποία υπόσχεται να προσφέρει καλύτερη ενημέρωση στους θεατές, τις στοιχηματικές εταιρείες και τους παίχτες του στοιχήματος.

Νέα απο το διαδίκτυο