Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες με εμπόδια (jump ή steeplechase)

Οι ιπποδρομίες με εμπόδια είναι κυρίως διαδομένες σε Ιρλανδία,Μεγάλη Βρετανία, Καναδά, ΗΠΑ, Γαλλία και Αυστραλία. Με τον όρο εμπόδια, εννοούμε θάμνους (συνήθως τεχνητούς), τάφρους και άλλα τεχνητά εμπόδια μέσα στον στίβο του ιπποδρομίου.

Το jump racing έχει τρεις κύριους τύπους κουρσών:

  • hurdles
  • bumpers και
  • steeplechases (ή chase).

Οι κούρσες chase είναι κυρίως για πιο έμπειρα άλογα, καθώς τα εμπόδια που υπερπηδούν είναι πολύ μεγαλύτερα και οι ιπποδρομίες πολύ συναρπαστικές και απρόβλεπτες.

Διαβάστε γενικές πληροφορίες για τα είδη των ιπποδρομιών και ειδικά για τα εξής:

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών προσφέρει η Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τις αγγλικές ιπποδρομίες και προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού, άλλες με μεγαλύτερο και άλλες με μικρότερο ρίσκο. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μειώσουν σημαντικά το ρίσκο τοποθέτησης πλασέ στοιχημάτων, αφού θα πληρώσουν περισσότερες νικητήριες θέσεις σε μια επιλεγμένη κούρσα.

Αμεσότερες αναλήψεις προσφέρει η Betshop

Η Betshop δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε καθημερινή βάση σε εικονικές ιπποδρομίες και οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν τις προβλέψεις τους και να διεκδικούν κέρδη. Οι τυχεροί θα φτάσουν σε ένα σημείο που θα θελήσουν να πραγματοποιήσουν ανάληψη των κερδών τους και η Betshop προσφέρει πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές.

Αυξάνονται οι επιλογές ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία, η οποία θα της επιτρέψει να προσφέρει περισσότερες επιλογές ιπποδρομιακού στοιχήματος στα μέλη της από ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αναλυτικότερα, η Bet365 θα ενσωματώσει στην ιστοσελίδα της την ηλεκτρονική πλατφόρμα Superfeed της Spotlight Sports Group, η οποία θα της επιτρέψει να προσθέσει νέες ιπποδρομίες και στοιχηματικές αγορές.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών

Και σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν έχουν αρκετές επιλογές, με άλλες να συνοδεύονται από υψηλότερο και άλλες από χαμηλότερο ρίσκο. Κάποιες από τις επιλογές τους, όμως, θα συνοδεύονται σήμερα από μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά της Paddy Power.

Νέα ρεκόρ εσόδων για το ιπποδρόμιο του Hong Kong

Το ιπποδρόμιο του Hong Kong διανύει φέτος την καλύτερη χρονιά του, στον τομέα των εσόδων και των κερδών, αφού το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο. Οι ιπποδρομίες και ο στοιχηματισμός σε αυτές κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην Κίνα και το ιπποδρόμιο του Hong Kong καταφέρνει φέτος να εξασφαλίσει περισσότερα έσοδα από ποτέ.

 Είναι χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη Κυριακή ολοκληρώθηκε η σεζόν, με την τελευταία κούρσα να συγκεντρώνει έσοδα της τάξης των 210 εκατομμυρίων ευρώ, τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί ποτέ σε κούρσα 11 αλόγων στην ιστορία του ιπποδρομίου.

 

Επιστρέφουν οι ιπποδρομίες στην Αργεντινή

Όπως και πολλές άλλες χώρες ανά τον κόσμο, η Αργεντινή αποφάσισε να μπει σε lockdown, προκειμένου να προστατέψει τους κατοίκους από την εξάπλωση της πανδημίας. Αποτέλεσμα του lockdown ήταν να τεθούν σε αναστολή επιχειρήσεις και αθλητικές διοργανώσεις – στις τελευταίες ανήκουν και οι ιπποδρομίες της Αργεντινής, οι οποίες δε διεξάγονταν τους τελευταίους μήνες.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Royal Ascot: Day 4

Το Royal Ascot καταφέρνει να ξεχωρίσει στο πολύ πλούσιο πρόγραμμα ιπποδρομιακών φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου, κυρίως χάρη στην πολυτέλεια που το διακρίνει, αλλά και στην σημαντικότερη κούρσα του: το Gold Cup της τρίτης ημέρας. Και, φυσικά, το πρεστίζ του φεστιβάλ αυξάνεται ακόμη περισσότερο με την παρουσία των μελών της βασιλικής οικογένειας, κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο του Aintree, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες από την εταιρεία στοιχηματισμού Ladbrokes

To σημερινό πρόγραμμα τρων αγγλικών ιπποδρομιών είναι αρκετά πλούσιο και προσφέρει επιλογές στοιχηματισμού σε ιπποδρόμια όπως αυτά του Doncaster και του Sandown. Οι ιπποδρομίες αυτές αναμένεται να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχήματα και κάποια από αυτά, μάλιστα, θα τοποθετηθούν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Ladbrokes.

Κερδοφόρο χάρη στις ιπποδρομίες το γαλλικό αμοιβαίο στοίχημα

Η γαλλική στοιχηματική εταιρεία Pari Mutuel Urbain (PMU), μέσω της οποίας τοποθετείται πάνω από το 80% των στοιχημάτων στις γαλλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε κέρδη για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια. Η στοιχηματική εταιρεία επέστρεψε στις επιτυχίες μέσα στο 2017, χάρη στη μεγάλη προτίμηση που έδειξαν οι Γάλλοι παίχτες στα αμοιβαία στοιχήματα στις ιπποδρομίες της χώρας.

 

Στο δρόμο της επιτυχίας χάρη στις ιπποδρομίες

Τις συνήθειες στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες αποκαλύπτει νέα έρευνα στην Αγγλία

Η ιστοσελίδα Betting Gods, που ειδικεύεται στις αναλύσεις και τσα προγνωστικά στοιχήματος στις αγγλικές ιπποδρομίες, προχώρησε σε μια νέα δημοσκόπηση, με τη συμμετοχή των μελών της, και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Ανάμεσα στα αποτελέσματα της έρευνας βρίσκονται συμπεράσματα για τις αγαπημένες εταιρείες στοιχήματος των παιχτών, για τα ιπποδρόμια που προτιμούν, μα και για άλλες συνήθειες τους που σχετίζονται με το ιπποδρομιακό στοίχημα.

 

Οι συνήθειες των Άγγλων παιχτών, σύμφωνα με την έρευνα

Αύξηση του ορίου κατάθεσης στο στοίχημα

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που πραγματοποιούν συνεχώς νέες καταθέσεις στους λογαριασμούς που διατηρούν σε εταιρίες στοιχημάτων του εξωτερικού έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετούς περιορισμούς, εξαιτίας των capital controls που εξακολουθούν να ισχύουν στη χώρα μας. Τα έκτακτα αυτά μέτρα έχουν αναγκάσει πολλούς παίχτες να αλλάξουν τις συνήθειες τους και έχουν φέρει αρκετά εμπόδια στην κατά τ’ άλλα απλή διαδικασία κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό που διατηρεί κάποιος παίχτης σε ιστοσελίδα στοιχήματος του εξωτερικού.

 

Ανταμείβει τα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες ο Stoiximan

Τα μέλη του Stoiximan μπορούν να εκμεταλλευτούν και αυτές τις ημέρες μια προσφορά που υπόσχεται να τους ανταμείψει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν τις ανταμοιβές θα πρέπει να αναλάβουν το νέο Stoiximan Mission και να το εκπληρώσουν, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

 Οι παίχτες που θα εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, η οποία θα αποτελείται από τρία έπαθλα, ώστε να διεκδικήσουν έπειτα κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Επανέρχονται τα σχέδια για απελευθέρωση της αγοράς στοιχήματος

Σύμφωνα με Έλληνες αξιωματούχους, το σενάριο περί απελευθέρωσης της ελληνικής αγοράς του online στοιχήματος επέστρεψε, στην προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να εξασφαλίσει έσοδα. Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τους υπεύθυνους να εξετάζουν αλλαγές στο νομοσχέδιο που διατηρεί προσωρινά ανοιχτή την αγορά του online στοιχήματος στη χώρα μας.

 

H ΒΗΑ τιμώρησε την πολυνίκη τζόκεϊ για παράβαση κανονισμών

Η αρμόδια Αρχή διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horse Racing Authority) τιμώρησε τελικά την πολυνίκη τζόκεϊ (την διασημότερη τζόκεϊ στη χώρα) Hayley Turner, για παράβαση των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Cheltenham: Gold Cup Day

Κάθε ημέρα του φεστιβάλ του Cheltenham έχει τη δική της αξία και καθεμία περιλαμβάνει από μία τουλάχιστον σημαντική ιπποδρομία. Ωστόσο, η σημαντικότερη ημέρα του φεστιβάλ είναι η τελευταία, γνωστή ως Gold Cup Day.

 Και μπορεί ολόκληρο το φεστιβάλ του Cheltenham να έχει 28 κούρσες στο πρόγραμμά τους, αλλά καμία από αυτές δε συγκρίνεται με το θέαμα και τις αντιδράσεις του κοινού που προκαλεί η πιο σημαντική από αυτές: το περίφημο Gold Cup, μια από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας.

 

Nέα αναθεωρημένη έκδοση της μαύρης λίστας εξέδωσε η ΕΕΕΠ

Η ΕΕΕΠ (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) προχώρησε πρόσφατα στην έκδοση μιας νέας αναθεωρημένης μαύρης λίστας, η οποία περιλαμβάνει όλες εκείνες τις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στη χώρα μας. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως, μάλιστα, η νέα αυτή έκδοση δεν περιλαμβάνει περισσότερες εγγραφές, μα λιγότερες.

Νέα χρηματικά έπαθλα στην ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Τα μέλη της Betshop που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό, που μπορεί να τους αποφέρει μεγάλα χρηματικά έπαθλα, χωρίς να τους ζητά να ρισκάρουν χρήματα. Ο νέος διαγωνισμός συνεχίζει την παράδοση του Betshop Bomb και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 16:00.

 Έως τότε, οι παίχτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και έπειτα να παρακολουθήσουν τις κληρώσεις Betshop Bomb, ώστε να αποδεχθούν εγκαίρως τα έπαθλα που τυχόν κερδίσουν και να μην τα χάσουν.

 

Ανταμείβει ξανά τα παρολί των ιπποδρομιών η BetFair

Για μια ακόμη Τετάρτη, η BetFair ενεργοποίησε την καθιερωμένη προσφορά της που υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν χρήματα.

 Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις.

 

Στοίχημα και στις ιπποδρομίες προσφέρει πλέον η Novibet

Η Novibet αποτελεί μία από τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στα μέλη της. Παράλληλα, φυσικά, προσφέρει και μια μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων σε αρκετά αθλήματα. Από αυτά τα αθλήματα, όμως, έλειπαν έως πρόσφατα οι ιπποδρομίες, οι οποίες ήταν διαθέσιμες αποκλειστικά μέσω των virtual sports.

Νέος διαγωνισμός με έπαθλα μετρητών στη Betshop

Πολλά από τα μέλη της Betshop τοποθετούν στοιχήματα στις ιπποδρομίες, παρόλο που η ιστοσελίδα δεν καλύπτει πραγματικές κούρσες. Άλλωστε, στη Betshop, διεξάγονται καθημερινά εικονικές ιπποδρομίες και προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στους παίχτες.

 Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, θα έχουν άμεσα και μια ευκαιρία να διεκδικήσουν μια σειρά από χρηματικά έπαθλα, χάρη στην προσφορά Betshop Bomb, που επιστρέφει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

 

ΗΠΑ: Για πρώτη φορά στοίχημα στις ιπποδρομίες σε εγκαταστάσεις καζίνο

Το Rivers Casino & Resort Schenectady θα αποτελέσει σύντομα το πρώτο επίγειο καζίνο των ΗΠΑ που θα προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε ιπποδρομίες. Η νέα αυτή δυνατότητα έχει εγκριθεί ήδη από τις αρμόδιες Αρχές και θα γίνει σύντομα διαθέσιμη, σε συνεργασία του καζίνο με την εταιρεία Capital Off-Track Betting.

Τα κέρδη τους από το Britannia Stakes θα δωρίσουν οι αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες

Μια ομάδα αγγλικών στοιχηματικών εταιρειών ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δωρίσει σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς το σύνολο των καθαρών κερδών που θα εξασφαλίσουν από τα στοιχήματα στην επερχόμενη ιπποδρομία Britannia Stakes. Τα κέρδη των στοιχηματικών θα καταλήξουν σε μια σειρά από αγγλικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ, στην περίπτωση που κάποια εταιρεία δεν εξασφαλίσει κέρδη, θα προχωρήσει σε μια δωρεά.

Απέρριψε την πρόταση εξαγοράς της BetFred η Phumelela

Η Phumelela, η διοργανώτρια Αρχή των ιπποδρομιών στη Νότια Αμερική, απέρριψε την πρόταση εξαγοράς που πραγματοποίησε η BetFred και προτίμησε το σχέδιο διάσωσής της, το οποίο όμως είχε πιο αρνητικούς όρους για τους πιστωτές της. Οι υπεύθυνοι τόνισαν ότι δεν υπήρχε χρόνος για νέες διαπραγματεύσεις και για αυτό επέλεξαν την έτοιμη πρόταση της διάσωσης, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν συμφέρουσα για όλους.

Έως και 5 νικητήριες θέσεις στα πλασέ πληρώνει η Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power προσφέρει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία τοποθέτησης πλασέ στοιχημάτων μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες ιπποδρομίες και σήμερα υπόσχεται να πληρώσει ακόμη και πλασέ στοιχήματα που θα αφορούν σε άλογα που θα τερματίσουν έως και στην πέμπτη θέση! Την προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της ιστοσελίδας, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες της ημέρας.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Tingle Creek Meeting

Ο ερχομός των Χριστουγέννων στο Ηνωμένο Βασίλειο δε σημαίνει μόνο δώρα, γιορτινή ατμόσφαιρα και κάλαντα, αλλά και τη διοργάνωση του Tingle Creek Meeting, ενός από τα σημαντικότερα χειμερινά φεστιβάλ. Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνεται στις αρχές του Δεκεμβρίου κάθε χρόνο, στο ιπποδρόμιο του Sandown Park. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ διεξάγονται αρκετές κούρσες - ωστόσο, η σημαντικότερη δεν είναι άλλη από το Tingle Creek Chase.

 

Πριμ επαναφόρτισης στις ιπποδρομίες από την 10Bet

Η στοιχηματική εταιρεία 10Bet δίνει και αυτό το μήνα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της και να εξασφαλίσουν το πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού που υπόσχεται. Το εν λόγω πριμ θα έχει ύψος 50% επί του ποσού κατάθεσης (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοιχηματισμό σε οποιαδήποτε από τις ιπποδρομίες που καλύπτει η 10Bet.

 

Τρόπος εξασφάλισης του πριμ

Στατιστικά και προβλέψεις της Racing Post στην στοιχηματική ιστοσελίδα Coral

Η Coral καλύπτει στο σύνολό τους τις αγγλικές ιπποδρομίες και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε αυτές έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος υπηρεσιών, όπως η ζωντανή μετάδοση των κουρσών, αλλά και αρκετές προσφορές που μπορούν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους.

Επιτυχημένο το φιλανθρωπικό Grand National Bet στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το προηγούμενο Σάββατο ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, το οποίο είχε ιδιαίτερο στοιχηματικό, μα και φιλανθρωπικό ενδιαφέρον, χάρη σε μια πρωτοβουλία του BGC (Bettingand Gaming Council), του συλλογικού οργάνου των εταιρειών στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, άλλωστε, διεξήχθη το Grand National Bet, μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που συγκέντρωσε χρήματα για κοινωνικούς σκοπούς.

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών πληρώνει η εταιρία στοιχήματος Paddy Power

Η Paddy Power δίνει και σήμερα στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες με μειωμένο ρίσκο, αφού ανακοίνωσε μια νέα προσφορά. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα στις επιλεγμένες ιπποδρομίες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην τρίτη θέση.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος, όπως αυτές των Worcester και Redcliffe.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Νέες virtual ιπποδρομίες στη Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν και στις virtual ιπποδρομίες και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, που οι πραγματικές ιπποδρομίες ανά τον κόσμο έχουν διακοπεί, οι εναλλακτικές που προσφέρονται έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλείς. Τα μέλη της Unibet, μάλιστα, μπορούν εδώ και μερικές ημέρες να στοιχηματίζουν και σε μια νέα σειρά από virtual ιπποδρομίες, χάρη στη νέα συνεργασία της στοιχηματικής ιστοσελίδας με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Kiron.

Νέα απο το διαδίκτυο