Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Hennessy Meeting

Κάθε χρόνο, κάπου στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, οι λάτρεις των αγώνων μετ' εμποδίων έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα τριήμερο φεστιβάλ στο ιπποδρόμιο του Newbury. Πρόκειται για το Hennessy Meeting, ένα φεστιβάλ που κορυφώνει τη χειμερινή δράση με την ιπποδρομία Hennessy Gold Cup.

 

Το εν λόγω φεστιβάλ χορηγείται από την εταιρεία στοιχημάτων Bet365, ωστόσο, το Gold Cup έχει ως χορηγό του την εταιρεία αλκοολούχων ποτών Hennessy. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει μήκος 5.331 μέτρα και διαθέτει 21 εμπόδια. Σε αυτόν συμμετέχουν άλογα ηλικίας τεσσάρων ετών και άνω.

 

Ο πρώτος τέτοιος αγώνας διεξήχθη το 1957, στο ιπποδρόμιο του Cheltenham. O πρώτος νικητής ήταν το Mandarin, ένα άλογο που ανήκε στην Peggy Hennessy, μέλος της οικογένειας που αργότερα θα αποτελούσε τον χορηγό του αγώνα. Και, τρία χρόνια μετά, το 1960, μεταφέρθηκε στο Newbury - έναν χρόνο αργότερα, μάλιστα, το Mandarin πήρε τη δεύτερη νίκη του στον αγώνα.

 

Οι συνδέσεις του Hennessy Gold Cup με το ιπποδρόμιο του Cheltenham, όμως, δε σταματούν εδώ. Άλλωστε, οχτώ από τα άλογα που έχουν κατακτήσει το Hennessy Gold Cup έχουν κατακτήσει και το Cheltenham Gold Cup. Οι νίκες στους δύο αγώνες, όπως είναι φυσικό, προσφέρουν πρεστίζ στους νικητές, καθώς πρόκειται για δύο σημαντικά γεγονότα στο καλεντάρι των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Κανένα άλογο, τέλος, δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει την πρωτιά στο Hennessy Gold Cup περισσότερες από δύο φορές. Εκτός από το Mandarin, το οποίο κέρδισε το 1957 και το 1961, δύο νίκες έχουν κατακτήσει και τα Arkle (1964, 1965) και Denman (2007, 2009). Ο jockey με τις περισσότερες νίκες, τέλος, είναι ο Willie Robinson (με νίκες το 1961, το 1963 και το 1968).

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Boylesports: Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες μετ’ εμποδίων

H Boylesports καλύπτει στο σύνολό τους τις ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας και προσφέρει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες στα μέλη της. Παράλληλα, καλύπτει και τις κούρσες μετ’ εμποδίων, ειδικά όσες διεξάγονται στο πλαίσιο του National Hunt. Και οι παίχτες που θα στοιχηματίζουν πλέον σε αυτές τις ιπποδρομίες θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους με μειωμένο ρίσκο.

 

Nέα προσφορά για τα mobile στοιχήματα στις ιπποδρομίες από τη Novibet

Η Novibet καλύπτει στοιχηματικά τις αγγλικές ιπποδρομίες και μέσω του mobile app της, ενώ παράλληλα προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στοιχηματισμού και στις εικονικές ιπποδρομίες. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν για πρώτη φορά ένα στοίχημα μέσω του app, μάλιστα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Πέντε θέσεις στις ιπποδρομίες πληρώνει η Paddy Power

Όσα μέλη της Paddy Power επιθυμούν να στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες έχουν, μεταξύ άλλων, την επιλογή των κουρσών που πραγματοποιούνται στο ιπποδρόμιο του Chepstow. Ανάμεσα στις προγραμματισμένες για σήμερα κούρσες, μάλιστα, υπάρχει και μία που συνοδεύεται από μια προσφορά στην ιστοσελίδα του στοιχήματος.

 

Χορηγός του Summer Sprint η Skybet

Η Skybet προχώρησε σε συμφωνία με την ARC (Arena Racing Company) και το ιπποδρόμιο του Royal Windsor και θα αποτελέσει τον χορηγό του νέου φεστιβάλ ιπποδρομιών Summer Sprint. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ, το οποίο αποτελείται από 10 κούρσες (διεξάγονται σε περιοδικά διαστήματα, με τον τελικό να πραγματοποιείται τον Αύγουστο), με έπαθλο από 10.000 έως 75.000 λίρες, το οποίο θα φέρει το όνομα της Skybet.

 

Νόμιμο και το στοίχημα σταθερών αποδόσεων στις ιπποδρομίες του New Jersey

To New Jersey προσφέρει εδώ και χρόνια αμοιβαίο στοίχημα στις ιπποδρομίες, ενώ πιο πρόσφατα νομιμοποίησε και το στοίχημα στα υπόλοιπα αθλήματα, προσφέροντας υπηρεσίες σταθερών αποδόσεων. Οι δύο τύποι στοιχήματος ήταν μέχρι πρότινος καλά διαχωρισμένοι (αφού δεν προσφερόταν στοίχημα σταθερών αποδόσεων στις ιπποδρομίες), αλλά αυτό έχει πλέον αλλάξει.

Αλλαγές στο αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα ετοιμάζει η Ολλανδία

Η Ολλανδία ετοιμάζει μια σειρά αλλαγών στο αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα, με σημαντικότερη αυτή της πιθανής αλλαγής της εταιρείας στοιχήματος που διατηρεί το μονοπώλιο στον συγκεκριμένο τύπο στοιχημάτων. Συγκεκριμένα, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη διενέρεγεια ενός νέου διαγωνισμού για την άδεια αποκλειστικής προσφοράς αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες, με τη συμμετοχή αρκετών ενδιαφερόμενων εταιρειών.

Αυξάνει τις οικονομικές παροχές προς τις αγγλικές ιπποδρομίες η HBLB

H HBLB (Horserace Betting Levy Board), η βασικότερη υπεύθυνη για την χρηματοδότηση των αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις οικονομικές παροχές της προς το άθλημα, κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2021.

Επιστροφή χρημάτων στο φεστιβάλ Cheltenham από την Paddy Power

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών ετοιμάζονται για ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χρονιάς: το Cheltenham, το οποίο διεξάγεται φέτος στις 14-17 Μαρτίου. Παράλληλα, φυσικά, ετοιμάζονται και οι ιστοσελίδες του στοιχήματος, οι οποίες όχι μόνο έχουν ήδη ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις, αλλά υπόσχονται και προσφορές για όσους στοιχηματίσουν στις κούρσες του φεστιβάλ.

 

Καθημερινή επιστροφή χαμένων χρημάτων

Χορηγός του τηλεοπτικού προγράμματος ITV Racing η Paddy Power

Η Paddy Power θα αποτελεί στο εξής μεγάλο χορηγό του αγγλικού τηλεοπτικού προγράμματος ITV Racing, το οποίο είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην ελεύθερη τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου που μεταδίδει ζωντανά τις αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα χορηγία της Paddy Power αποτελεί τεράστια επιτυχία, αφού το λογότυπο και οι υπηρεσίες της θα προβάλλονται στο μεγαλύτερο μέρος του φίλιππου κοινού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες στο ιπποδρομιακό στοίχημα υπόσχεται η Ladbrokes

Η Ladbrokes διατηρεί μια εξαιρετικά επιτυχημένη ιστοσελίδα στοιχήματος, αλλά και ένα μεγάλο δίκτυο στοιχηματικών πρακτορείων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, όπου προσφέρει υπηρεσίες ιπποδρομιακού στοιχήματος. Οι υπηρεσίες αυτές στον επίγειο τομέα αναμένεται σύντομα να εκσυγχρονιστούν πλήρως, χάρη στα στοιχηματικά πρακτορεία του μέλλοντος που ετοιμάζει η Ladbrokes.

Νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ενισχύει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς της με τις αγγλικές ιπποδρομίες, μέσω της νέας χορηγίας που ανακοίνωσε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η Ladbrokes θα αποτελεί στο εξής τον χορηγό δύο νέων κατηγοριών των πρωταθλημάτων παντός καιρού των αγγλικών ιπποδρομιών.

 Η νέα χορηγία αφορά στις ιπποδρομίες παντός καιρού που διεξάγονται στο πλαίσιο δύο κατηγοριών των διοργανώσεων: την κατηγορία “Fillies and Mares” και την κατηγορία “Three-Year-Old”.

 

Στο πλευρό των ιπποδρομιών η Ladbrokes

Άλλη μία νέα χορηγία της Coral προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η εταιρεία στοιχημάτων Coral αποφάσισε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την στήριξή της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες, ανακοινώνοντας μία νέα χορηγία. Η νέα αυτή χορηγία αφορά στο ιπποδρόμιο του Newbury και στο φεστιβάλ Gold Cup, που θα πάρει και το όνομα της στοιχηματικής εταιρείας.

 Συγκεκριμένα, η Coral θα είναι η νέα χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών Gold Cup, μετά τη σύναψη συμφωνίας τριετούς χορηγίας που υπέγραψαν οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου με την στοιχηματική εταιρεία Entain, ιδιοκτήτρια της Coral.

 

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το νέο νόμο online στοιχήματος

Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών κήρυξε την έναρξη της περιόδου δημόσιας διαβούλευσης για το νέο σχέδιο νόμου που θα ρυθμίσει την αγορά στοιχήματος. Οι διαδικασίες έχουν καθυστερήσει (θα ξεκινούσαν πριν το 2018), αλλά ήδη πολλές εταιρείες στοιχήματος του εξωτερικού έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης και για την διεκδίκηση μιας άδειας.

 Το νέο σχέδιο νόμου φιλοδοξεί να ρυθμίσει στο έπακρο την ελληνική αγορά online στοιχήματος, κάτι που δε συμβαίνει σήμερα, που ισχύει ακόμη το προσωρινό καθεστώς.

 

Νέα χορηγία προς τις ιπποδρομίες της Αργεντινής ανακοίνωσε η εταιρεία στατιστικών SIS

Η εταιρεία SIS είναι μια από τις πιο γνωστές στον κόσμο, στον τομέα διανομής στατιστικών, δεδομένων και ζωντανών εικόνων, ειδικά στον τομέα των ιπποδρομιών, στον οποίο συνεργάζεται με όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις ιπποδρομιών ανά την υφήλιο. Η SIS παρέχει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργάζεται υπηρεσίες στατιστικών και live streaming, σχεδόν για κάθε κορυφαία ιπποδρομία στον κόσμο.

Εξαιρετικές οι επιδόσεις της Flutter Entertainment στο ιπποδρομιακό φεστιβάλ Cheltenham

Το ιπποδρομιακό φεστιβάλ Cheltenham, ένα από τα κορυφαία στο ετήσιο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών, ολοκληρώθηκε και οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος κάνουν τον απολογισμό της. Μία από αυτές, η Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων), τον ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε εξαιρετικές επιδόσεις στη διάρκεια του πενθήμερου φεστιβάλ.

Κλείνουν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να κλείσει ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του που βρίσκονται εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων, εξαιτίας της νέας έξαρσης της πανδημίας στην περιοχή. Το HKJC διατηρεί ένα πλήθος πρακτορείων στοιχήματος σε ολόκληρο το Hong Kong, τα οποία ούτως ή άλλως είχαν μειωμένη κίνηση, εξαιτίας της ολοκλήρωσης της ιπποδρομιακής σεζόν. Ωστόσο, τα πρακτορεία αυτά συνέχιζαν να συγκεντρώνουν κόσμο, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί για μια ακόμη φορά το προσωρινό κλείσιμό τους.

 

Αυξημένα τα έσοδα του γαλλικού αμοιβαίου στοιχήματος

Η εταιρεία PMU (Pari-Mutuel Urbain), η οποία διατηρεί το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό αμοιβαίο στοίχημα στη Γαλλία, ανακοίνωσε αυξημένα έσοδα για το τρίτο τρίμηνο του 2019. Ωστόσο, ο τομέας του αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες ήταν ο μόνος που παρουσίασε αύξηση, αφού οι υπόλοιπες δραστηριότητες της εταιρείας (στοίχημα σταθερών αποδόσεων σε άλλα αθλήματα, πόκερ κτλ.) σημείωσαν μικρή μείωση των εσόδων.

 

Αυξημένα τα έσοδα στο γαλλικό αμοιβαίο στοίχημα

Πρώτη “εγκεκριμένη” χορηγός των αγγλικών ιπποδρομιών η BetFair

H BetFair έγινε η πρώτη “εγκεκριμένη” χορηγός των αγγλικών ιπποδρομιών, μετά τα νέα δεδομένα που φέρνει ο νέος νόμος περί χορηγιών στις ιπποδρομίες. Η εταιρεία του online στοιχήματος κατέληξε σε συμφωνία με τη διοργανώτρια Αρχή και πλέον αποτελεί τον πρώτο επίσημο χορηγό ιπποδρομιών στο νέο τοπίο της χώρας.

 

Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Royal Ascot η Novibet

Η Novibet καλύπτει σταθερά τις αγγλικές ιπποδρομίες, ωστόσο, δε μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει συχνά προσφορές για τα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη της. Η διοργάνωση του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot, όμως αποτελεί εξαίρεση και τα μέλη της θα μπορέσουν σήμερα να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και μια συμφέρουσα ανταμοιβή.

Αύξηση του ορίου κατάθεσης στο στοίχημα

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που πραγματοποιούν συνεχώς νέες καταθέσεις στους λογαριασμούς που διατηρούν σε εταιρίες στοιχημάτων του εξωτερικού έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετούς περιορισμούς, εξαιτίας των capital controls που εξακολουθούν να ισχύουν στη χώρα μας. Τα έκτακτα αυτά μέτρα έχουν αναγκάσει πολλούς παίχτες να αλλάξουν τις συνήθειες τους και έχουν φέρει αρκετά εμπόδια στην κατά τ’ άλλα απλή διαδικασία κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό που διατηρεί κάποιος παίχτης σε ιστοσελίδα στοιχήματος του εξωτερικού.

 

H William Hill νικήτρια της πρώτης ημέρας του Cheltenham

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham είχε πολλούς νικητές στον τομέα των αγωνιζομένων και των παιχτών του στοιχήματος που πρόβλεψαν σωστά τα αποτελέσματα των κουρσών, αλλά παράλληλα είχε και μια ξεκάθαρη νικήτρια στον “πόλεμο” των στοιχηματικών εταιρειών για την κατάκτηση του μεγαλύτερου μεριδίου της αγοράς, σύμφωνα με την Oddschecker.

Στοιχήματα μειωμένο ρίσκου στις αγγλικές ιπποδρομίες από την Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε συγκεκριμένες ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν καταφέρει να τερματίσει σε μια από τις πρώτες θέσεις. Η νέα προσφορά αφορά στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της Paddy Power σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες, όπως αυτή των 18:45 και των 21:15 στο Carlisle και των 20:35 στο Redcar.

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες η BetFair

Η BetFair καλύπτει και σήμερα μια σειρά από ιπποδρομίες σε ολόκληρο τον κόσμο και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, τα μέλη της θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη και μια ανταμοιβή, χάρη σε μια ολοκαίνουργια προσφορά.

 Η νέα προσφορά της BetFair καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα πριμ, προκειμένου να διεκδικήσουν νέα κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Tο φεστιβάλ ιπποδρομιών Winter Derby

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Winter Derby αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεξάγεται κάθε χρόνο (στα τέλη Μαρτίου) στο ιπποδρόμιο του Lingfield Park, κοντά στο Surrey της νοτιοανατολικής Αγγλίας.

Έρχεται νέα χαλάρωση στα capital controls

Η ελληνική κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατέληξαν στην απόφαση να χαλαρώσουν ακόμη περισσότερο τα capital controls που ισχύουν στη χώρα μας και κερδισμένοι από αυτή την εξέλιξη βγαίνουν και όσοι παίχτες στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω ιστοσελίδων του εξωτερικού και χρησιμοποιούν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

 

Αυξήθηκαν σε αριθμό οι εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

H Novibet πρόσθεσε νέες επιλογές στον τομέα των virtual sports και μία από τις σημαντικότερες είναι η προσθήκη των νέων εικονικών ιπποδρομιών που έχει σχεδιάσει η Inspired Gaming. Ανάμεσα στις νέες επιλογές που έχουν τα μέλη της Novibet που στοιχηματίζουν σε εικονικές κούρσες είναι το Rush Horses Go, το οποίο προσφέρει πολλές και πρωτότυπες επιλογές στοιχηματισμού και, φυσικά, ρεαλιστικά γραφικά και άφθονη δράση!

 

Τα χαρακτηριστικά του Rush Horses Go

Betbright: Καθημερινή μείωση ρίσκου στις ιπποδρομίες

Τα μέλη της Betbright που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες (ιδιαίτερα στις αγγλικές) έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει κάθε πρόβλεψή τους. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους παίχτες προβλέπουν λάθος και χάνουν υπό προϋποθέσεις, στις ιπποδρομίες των επόμενων ημερών.

 Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, ισχύει και σήμερα, στην ιπποδρομία που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Goodwood στις 15:50.

 

Χωρίς τον Frankie Dettori τα κουπόνια των αγγλικών ιπποδρομιών από το 2023

Ο θρυλικός τζόκεϊ των αγγλικών ιπποδρομιών Frankie Dettori ανακοίνωσε ότι σύντομα θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση και πολύ σύντομα οι λάτρεις του αθλήματος που στοιχηματίζουν στις κορυφαίες αγγλικές κούρσες δε θα βλέπουν το όνομά του στα κουπόνια τους. Ο Dettori θα αποχωρήσει μέσα στο 2023, όπως ανακοίνωσε επίσημα πριν μερικές ημέρες.

 Η αποχώρησή του θα σημάνει ένα τέλος εποχής για τις αγγλικές ιπποδρομίες, αλλά και για το στοίχημα για αυτές, καθώς ο θρυλικός τζόκεϊ αποτελούσε ανέκαθεν (και δικαιολογημένα) μια από τις κορυφαίες επιλογές των παιχτών του στοιχήματος.

 

Και αυστραλιανές ιπποδρομίες στην στοιχηματική ιστοσελίδα BetFred

Η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFred προσφέρει πλέον ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, καθώς πρόσθεσε ένα πλήθος κουρσών στο καθημερινό της πρόγραμμα. Πρόκειται για τις κούρσες των αυστραλιανών ιπποδρομιών, οι οποίες έως πρόσφατα δεν ήταν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα.

 Πλέον, λοιπόν, τα μέλη της BetFred θα είναι σε θέση να στοιχηματίζουν καθημερινά και στις σημαντικότερες ιπποδρομίες της Αυστραλίας και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές.

 

Ανταμείβει τα στοιχήματα μέσω κινητού η στοιχηματική ιστοσελίδα Betbright

Tα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Betbright μπορούν να τοποθετούν τις προβλέψεις τους στις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες και μέσω του κινητού τους, χρησιμοποιώντας το κατάλληλα σχεδιασμένο app. Οι παίχτες που χρησιμοποιούν το app, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και μια από τις αποκλειστικές προσφορές της Betbright, η οποία υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες.

Νέα απο το διαδίκτυο