Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Tingle Creek Meeting

Ο ερχομός των Χριστουγέννων στο Ηνωμένο Βασίλειο δε σημαίνει μόνο δώρα, γιορτινή ατμόσφαιρα και κάλαντα, αλλά και τη διοργάνωση του Tingle Creek Meeting, ενός από τα σημαντικότερα χειμερινά φεστιβάλ. Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνεται στις αρχές του Δεκεμβρίου κάθε χρόνο, στο ιπποδρόμιο του Sandown Park. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ διεξάγονται αρκετές κούρσες - ωστόσο, η σημαντικότερη δεν είναι άλλη από το Tingle Creek Chase.

 

Πρόκειται για μια κούρσα μετ' εμποδίων, μήκους 3.219 μέτρων, στα οποία απλώνονται 13 εμπόδια. Στην κούρσα συμμετέχουν άλογα τεσσάρων ετών και άνω.

 

Το πρώτο Tingle Creek Chase διεξήχθη το 1979. Το όνομά του προέρχεται από το Tingle Creek, ένα εξαιρετικά δημοφιλές άλογο που συμμετείχε σε ιπποδρομίες τη δεκαετία του '70. Το άλογο αυτό, μάλιστα, εξασφάλισε τις περισσότερες επιτυχίες του στο Sandown Park, καθώς επρόκειτο για το αγαπημένο του ιπποδρόμιο.

 

Χορηγός του φεστιβάλ, από την άλλη, είναι εδώ και μερικά χρόνια η εταιρεία 888, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του online στοιχήματος και των καζίνο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι παρευρισκόμενοι δεν έχουν μόνον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Tingle Creek Chase και άλλους ενδιαφέροντες αγώνες (όπως το Henry VIII Novices Steeple Chase), αλλά και αρκετά εορταστικά δρώμενα, όπως παραστάσεις, κάλαντα - ακόμη και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη!

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Στοίχημα Quinte

Στοίχημα Quinte: Βρες την πρώτη πεντάδα!

Σε διάφορους τύπους στοιχημάτων που συναντάμε στις ιπποδρομίες, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν όχι μόνο το πρώτο άλογο που θα τερματίσει, αλλά και το δεύτερο ή το τρίτο. Τα στοιχήματα αυτά ονομάζονται forecast και tricast και ζητούν από τον παίχτη να προβλέψει τα άλογα που θα τερματίσουν στις δύο ή τρεις πρώτες θέσεις, είτε με τυχαία είτε με ακριβή σειρά. Τέτοια στοιχήματα είναι δυσκολότερο να κερδίσουν, αλλά αν όντως κερδίσουν, τα κέρδη είναι πολύ περισσότερα από ότι σε ένα μόνο στοίχημα για παράδειγμα.

Υδρόβια επίδειξη πριν το Grand National από την Coral

Η στοιχηματική εταιρεία Coral διοργάνωσε έναν διαφορετικό αγώνα επίδειξης, προκειμένου να γιορτάσει τη φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ Grand National και να προετοιμάσει τα μέλη της για ένα από τα μεγαλύτερα φετινά γεγονότα των αγγλικών ιπποδρομιών.

 Στον αγώνα συμμετείχαν έξι flyboarders, ντυμένοι στα χρώματα των συμμετεχόντων του Grand National, οι οποίοι αγωνίστηκαν, προσποιούμενοι τους τζόκεϊ.

 

Προετοιμασία για το GrandNational

Διπλασιάζει τα κέρδη του Newmarket η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες και συγκεκριμένα στην επιλεγμένη σημερινή κούρσα του Newmarket. Μέσω της σημερινής προσφοράς της Ladbrokes, οι παίχτες που θα επιλέξουν ένα άλογο που θα τερματίσει πρώτο με μεγάλη διαφορά θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν διπλάσια κέρδη από αυτά που δικαιούνται!

Ανταμοιβές στα σημερινά παρολί των ιπποδρομιών μοιράζει η BetFair

Η BetFair επανέρχεται με μία από τις γνωστές προσφορές της και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες. Για να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις ιπποδρομίες της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο, η ανταμοιβή θα γίνει δική τους, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Ιπποδρόμιο Galway

Ιπποδρόμιο GalwayTo ιπποδρόμιο του Galway (γνωστό και ως ιπποδρόμιο Ballybrit) φιλοξενεί ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Ιρλανδία: το Summer Festival. Ωστόσο, οι Ιρλανδοί λάτρεις των ιπποδρομιών το τιμούν ολόκληρο το χρόνο με την παρουσία τους, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια των υποδομών του και το θέαμα των ιπποδρομιών.

Αυξήθηκαν τα έσοδα στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Νέας Ζηλανδίας

Σύμφωνα με τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η TAB NZ (υπεύθυνη για τη διοργάνωση των ιπποδρομιών στη Νέα Ζηλανδία και για την αποκλειστική διάθεση ιπποδρομιακού στοιχήματος), τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος αυξήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν αύξηση 12,7%, σε σχέση με πέρσι, αλλά μείωση 12,3%, σε σχέση με τον εξαιρετικά επιτυχημένο Νοέμβριο του 2020.

 

Τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νέα Ζηλανδία

Χορηγός του Summer Sprint η Skybet

Η Skybet προχώρησε σε συμφωνία με την ARC (Arena Racing Company) και το ιπποδρόμιο του Royal Windsor και θα αποτελέσει τον χορηγό του νέου φεστιβάλ ιπποδρομιών Summer Sprint. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ, το οποίο αποτελείται από 10 κούρσες (διεξάγονται σε περιοδικά διαστήματα, με τον τελικό να πραγματοποιείται τον Αύγουστο), με έπαθλο από 10.000 έως 75.000 λίρες, το οποίο θα φέρει το όνομα της Skybet.

 

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet καλύπτει και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και κάποιες ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις σημερινές κούρσες. Αναλυτικότερα, η Novibet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και υπόσχεται να τα ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν!

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Αναθεώρηση των κανόνων αντί-ντόπινγκ ετοιμάζει η BHA

Η ρυθμιστική Αρχή των ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου, BHA (British Horseracing Authority) πραγματοποιεί αναθεώρηση των κανόνων αντί-ντόπινγκ, έχοντας ήδη αναθέσει σε σχετική επιτροπή το έργο της λεπτομερούς εξέτασης των ήδη ισχύοντων κανονισμών. Η απόφαση πάρθηκε με αφορμή την εξέταση πρόσφατων περιστατικών στις αγγλικές ιπποδρομίες.

 

Η διαδικασία αναθεώρησης των κανόνων αντί-ντόπινγκ

Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην 10Bet

Τα μέλη της 10Bet έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες και η νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας θα τους βοηθήσει να χρησιμοποιήσουν περισσότερα χρήματα (επομένως να διεκδικήσουν και περισσότερα κέρδη), χωρίς να ρισκάρουν χρήματα που ήδη διαθέτουν στον λογαριασμό τους.

 Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους πραγματοποιήσουν την επόμενή τους κατάθεση μέσα στον Μάιο, καθώς θα ενισχύσει κάθε τέτοια κατάθεση με ένα πριμ 50%.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των σημερινών ιπποδρομιών

H Paddy Power καλύπτει σήμερα έναν τεράστιο αριθμό ιπποδρομιών ανά τον κόσμο και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο. Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ επιλεγμένων ιπποδρομιών, μειώνοντας έτσι σημαντικά το ρίσκο.

 Η σημερινή προσφορά της Paddy Power ισχύει αποκλειστικά για επιλεγμένα πλασέ στοιχήματα σε ιπποδρομίες, όπως αυτές των Kolkata, Vincennes και Scottsville.

 

Ξεφορτώνεται τα ιπποδρομιακά πρακτορεία της η William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε την πώληση των επίγειων στοιχηματικών πρακτορείων που φιλοξενούνται στα αγγλικά ιπποδρόμια, με αποτέλεσμα την φυσική της αποχώρηση από το άθλημα των ιπποδρομιών. Βέβαια, η στοιχηματική εταιρεία εξακολουθεί να διατηρεί τις χορηγίες και τις συνεργασίες της με φορείς και γεγονότα των ιπποδρομιών, καθώς και τη στοιχηματική τους κάλυψη στα υπόλοιπα πρακτορεία της και στην στοιχηματική ιστοσελίδα της. Ωστόσο, η φυσική της παρουσία στα ιπποδρόμια αποτελεί πλέον παρελθόν.

Περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ της Ladbrokes

Οι προσφορές της Ladbrokes για όσους στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες συνεχίζονται και σήμερα τα μέλη της μπορούν να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες κούρσες. Η σημερινή προσφορά ισχύει για τρεις επιλεγμένες κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών και υπόσχεται να μοιράσει κέρδη ακόμη και σε όσους δουν το άλογο της επιλογής τους να τερματίζει στην τρίτη ή τέταρτη θέση.

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες από την 888

Η στοιχηματική εταιρία 888 βάζει τέλος σε έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των παιχτών που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, υποσχόμενη επιστροφή χρημάτων, κάθε φορά που ένα αουτσάιντερ καταφέρνει να κερδίσει στην ιπποδρομία που συμμετέχει, στέλνοντας όλες τις προβλέψεις και τα στοιχήματα στον κουβά!

 

Tα πλάνα της για το δάνειο στήριξης που έλαβε ανακοίνωσε η HBLB

Η HBLB (Horse Betting Levy Board), ο ανεξάρτητος οργανισμός που ενισχύει οικονομικά τις αγγλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε πώς σκοπεύει να ξοδέψει τα χρήματα που εξασφάλισε από το δάνειο στήριξης. Το συγκεκριμένο δάνειο είναι κρατικό και δόθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασίλειου, προκειμένου να μπορέσουν οι ιπποδρομίες να ορθοποδήσουν ξανά, μετά τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

Μερίδιο της στοιχηματικής αγοράς επιθυμεί η ιδιοκτήτρια του ιπποδρομίου Churchill Downs

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ιπποδρομίου Churchill Downs (όπου διεξάγεται το Breeders Cup στις ΗΠΑ) ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία που θα της επιτρέψει να αναπτυχθεί στον τομέα του στοιχήματος, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να νομιμοποιήσουν την αγορά στοιχήματος. Η Churchill Downs Inc. υπέγραψε ήδη την πρώτη συμφωνία συνεργασίας, η οποία θα της επιτρέψει να δραστηριοποιηθεί online σε μια σειρά από Πολιτείες που θα νομιμοποιήσουν το στοίχημα.

Δε θα μειωθούν τα χρηματικά έπαθλα στις ιπποδρομίες του Jockey Club

Οι αγγλικές ιπποδρομίες αντιμετωπίζουν κάποια οικονομικά προβλήματα, τα οποία συνδέονται άμεσα με το κλείσιμο δεκάδων στοιχηματικών πρακτορείων στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξαιτίας της αύξησης της φορολογίας και άλλων νομικών περιορισμών.

Νέες εικονικές ιπποδρομίες στην ιστοσελίδα στοιχήματος του Stoiximan

Ο Stoiximan ανανέωσε τον τομέα των virtual sports που διατηρεί στην στοιχηματική ιστοσελίδα του και πλέον προσφέρει περισσότερες επιλογές σε όσα μέλη του επιθυμούν να στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Οι νέες εικονικές ιπποδρομίες που προσφέρει ο Stoiximan έχουν σχεδιαστεί από την Inspired Gaming και προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, καθώς και ρεαλιστικά γραφικά.

 Επιπλέον, το νέο παιχνίδι του Stoiximan αποτελεί τη νέα και βελτιωμένη έκδοση των εικονικών ιπποδρομιών της Inspired, γεγονός που σημαίνει ότι η εμπειρία των παιχτών ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Συνεχίζει μέσω BetFred το αμοιβαίο στοίχημα του Ascot

To 2018, η συντριπτική πλειοψηφία των αγγλικών ιπποδρομιών θα αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του αμοιβαίου στοιχήματος που διεξάγεται στις κούρσες τους, με μία μόνο εξαίρεση: το ιπποδρόμιο του Ascot, το οποίο ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την BetFred, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στους επισκέπτες.

 Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την πρώτη παραφωνία στο status quo που θα ισχύσει σύντομα στα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους δεν πρόκειται να επηρεάσει αρνητικά.

 

Νέα κατάθεση με πριμ 50% στην 10Bet

H εταιρεία στοιχημάτων 10Bet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά αυτό το μήνα και προσφέρει στα μέλη της ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, ύψους 50% σε όσα μέλη της πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Το πριμ μπορεί να φτάσει έως ένα συγκεκριμένο ποσό και να χρησιμοποιηθεί, ώστε να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Διαδικασία απόκτησης και απελευθέρωσης του πριμ

Αντιπαραθέσεις και κόντρες στις ελληνικές ιπποδρομίες

Η εικόνα των ελληνικών ιπποδρομιών τους τελευταίους μήνες δεν είναι και η πιο θετική, αφού η αγωνιστική δράση έχει δώσει σε πολλές περιπτώσεις τη θέση της στο προσκήνιο σε αντιδικίες και κόντρες παραγόντων, οι οποίες στιγματίζουν το άθλημα και οδηγούν τους Έλληνες παίχτες μακριά από τον στοιχηματισμό – και τους κατευθύνουν στην εναλλακτική των διεθνών ιπποδρομιών που είναι διαθέσιμες στο αμοιβαίο στοίχημα και στο online.

Βελτιωμένη η ιστοσελίδα του Pame Stoixima

Αν και το Pame Stoixima δεν καλύπτει πραγματικές ιπποδρομίες, οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίζουν σε αυτές μπορούν να εκμεταλλεύονται τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς είναι διαθέσιμες δεκάδες κούρσες καθημερινά, στον τομέα των virtual ιπποδρομιών. Οι παίχτες, λοιπόν, μπορούν να επισκέπτονται το Virtuals Arena του Pame Stoixima για να στοιχηματίσουν σε εικονικές κούρσες και παράλληλα να εκμεταλλεύονται τις υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσελίδα.

Η Ladbrokes προσφέρει μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των σημερινών αγγλικών ιπποδρομιών

Τα πλασέ στοιχήματα βρίσκονται σε υψηλή θέση στις προτιμήσεις των παιχτών που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, αφού προσφέρουν μειωμένο ρίσκο. Χάρη και σε κάποιες προσφορές, όπως η σημερινή της Ladbrokes, μάλιστα, τα πλασέ στοιχήματα μπορούν να συνοδεύονται από ακόμη πιο μειωμένο ρίσκο, αφού οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας πληρώνουν επιπλέον νικητήριες θέσεις σε επιλεγμένες σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες.

Χάνει τη χορηγία του St. Leger η Ladbrokes

Η Ladbrokes θα πάψει να αποτελεί τον χορηγό του ιστορικού φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger, εξαιτίας της άρνησής της να συγκαταλεχθεί στους εγκεκριμένους συνεργάτες του στοιχήματος του British Horseracing Association (BHA). Η προσθήκη κάθε εταιρείας του στοιχήματος (και η κατάθεση του ανάλογου οικονομικού αντιτίμου) είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε χορηγία. Και, εφόσον η Ladbrokes δε συγκαταλέγεται στους εγκεκριμένους συνεργάτες, δε μπορεί να παραμείνει χορηγός του φεστιβάλ, πέρα από το 2016.

 

Διπλή προσφορά της Ladbrokes στο Epsom Derby

Όπως κάθε Ιούνιο, η πρώτη Παρασκευή του μήνα σημαίνει την έναρξη του Epsom Derby, του ιστορικού διήμερου φεστιβάλ που έχει προγραμματιστεί φέτος για τις 2-3 Ιουνίου. Οι ευκαιρίες στοιχηματισμού και στο φετινό φεστιβάλ είναι δεκάδες και οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν επίσης την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν σχετικές προσφορές που μπορούν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

Apps στοιχήματος στις ιπποδρομίες και μέσω Google Play

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω κινητού έχουν την επιλογή να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το ειδικό app της στοιχηματικής εταιρείας της επιλογής τους, επιλέγοντας είτε την έκδοση για iOS είτε για Android κινητά. Ωστόσο, αν και η πρώτη είναι διαθέσιμη στο app store της Apple, η δεύτερη δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play, λόγω της απαγόρευσης στοιχηματικών apps στο app store της Google.

Νέος τρόπος καταθέσεων για τις εικονικές ιπποδρομίες της Championsbet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να διεκδικούν κέρδη με τα στοιχήματά τους στις εικονικές κούρσες της ιστοσελίδας του στοιχήματος, ενώ παράλληλα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές (καταθέσεις και αναλήψεις προς και από τον λογαριασμό τους) μέσω αρκετών εναλλακτικών τρόπων. Σε αυτούς τους τρόπους ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη, με το όνομα MyBank.

Υπεύθυνο και για αρνητικό ρεκόρ το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham κατέρριψε πολλά ρεκόρ, ειδικά στον στοιχηματικό τομέα, αλλά κάποια πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι είναι υπεύθυνο και για ένα αρνητικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού GAMSTOP, που χρησιμοποιούν εθισμένα άτομα για να αποκλειστούν από τα τυχερά παιχνίδια, ανακοίνωσε ότι, κατά τη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ σημειώθηκε αριθμός ρεκόρ αιτήσεων για αποκλεισμό.

Επεκτείνεται η χορηγία του Tote προς τις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Το Tote, το αμοιβαίο στοίχημα του Ηνωμένου Βασιλείου, που ανήκει πλέον σε ιδιωτική στοιχηματική εταιρεία, αποφάσισε να επεκτείνει την χορηγία του προς τις ιρλανδικές ιπποδρομίες και συγκεκριμένα προς την κούρσα Galway Plate.

 Το Galway Plate αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές ιπποδρομίες της Ιρλανδίας, καθώς διεξάγεται από το 1869. Τα τελευταία χρόνια, επίσημος χορηγός της ιπποδρομίας ήταν το Tote και η συγκεκριμένη χορηγία θα επεκταθεί έως το 2020.

 

Το παρασκήνιο της χορηγίας

Διαθέσιμες για στοίχημα οι σουηδικές ιπποδρομίες με αμαξίδιο

Η Svensk Travsport, η διοργανώτρια των σουηδικών ιπποδρομιών με αμαξίδιο, προχώρησε σε μια νέα συμφωνία, η οποία θα φέρει τις κούρσες στον κόσμο του στοιχήματος. Χάρη στη συμφωνία, οι Σουηδοί παίχτες του στοιχήματος θα είναι για πρώτη φορά σε θέση να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες με αμαξίδιο, μέσω της Svenska Spel.

 Η νέα συμφωνία, παράλληλα, ενισχύει και τα προϊόντα της Svenska Spel στις ιπποδρομίες, καθώς μέχρι πρότινος πρόσφερε στοιχήματα μόνο σε γαλλικές ιπποδρομίες με αμαξίδιο.

 

Νέα απο το διαδίκτυο