Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Επεκτείνεται η χορηγία του Tote προς τις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Το Tote, το αμοιβαίο στοίχημα του Ηνωμένου Βασιλείου, που ανήκει πλέον σε ιδιωτική στοιχηματική εταιρεία, αποφάσισε να επεκτείνει την χορηγία του προς τις ιρλανδικές ιπποδρομίες και συγκεκριμένα προς την κούρσα Galway Plate.

 Το Galway Plate αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές ιπποδρομίες της Ιρλανδίας, καθώς διεξάγεται από το 1869. Τα τελευταία χρόνια, επίσημος χορηγός της ιπποδρομίας ήταν το Tote και η συγκεκριμένη χορηγία θα επεκταθεί έως το 2020.

 

Το παρασκήνιο της χορηγίας

 Τo Τote, το οποίο ανήκει τα τελευταία χρόνια στην στοιχηματική εταιρεία BetFred, αποτελεί σταθερό χορηγό του Galway Plate και θα συνεχίσει να ενισχύει τη διοργάνωσή της για τα επόμενα χρόνια. Η απόφαση των υπευθύνων να επεκτείνουν τη συμφωνία χορηγίας έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση της BetFred να αποσυρθεί από κάθε στήριξη των ιπποδρομιών, εξαιτίας της εμφάνισης του ανταγωνιστικού αμοιβαίου στοιχήματος, που ετοιμάζουν ιπποδρομία στην Αγγλία. Ωστόσο, η Ιρλανδία αποτελεί διαφορετική αγορά και, όπως φαίνεται, το Tote, όχι μόνο δε θα αποσυρθεί από τις ιπποδρομίες της χώρας, αλλά ετοιμάζεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία του.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Απειλούνται οι ιπποδρομίες από τους περιορισμούς στα μηχανήματα στοιχήματος

Η αγγλική κυβέρνηση εξετάζει εδώ και εβδομάδες το ενδεχόμενο να μειώσει σημαντικά το ανώτατο ποσό που θα μπορεί να ποντάρει κανείς στα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού που βρίσκονται στα πρακτορεία της χώρας. Η σχετική αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί σε μερικές ημέρες, αλλά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως το σχετικό υπουργείο αποφάσισε τη μείωση του ανώτατου ποσού στοιχηματισμού στις 2 στερλίνες.

Περισσότερες θέσεις στα πλασέ του Cheltenham πληρώνει η William Hill

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham ξεκινά σήμερα και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες θα έχουν τις επόμενες ημέρες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια σειρά από προσφορές στη William Hill. Η πρώτη από αυτές, μάλιστα, αφορά στη σημερινή κούρσα Supreme Novices’ Hurdle και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, πληρώνοντας περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ.

Ιπποδρομίες στο Dubai

Οι ιπποδρομίες στο Dubai ξεκίνησαν το 1981, όταν και φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά κούρσα μεταξύ καθαρόαιμων ίππων, στο… δρόμο Camel, ο οποίος καλύπτονταν από χώμα. Ο αγώνας περιελάμβανε τρεις κούρσες και διοργανώθηκε από τον Σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum, τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, καθώς και τον πρωθυπουργό, αλλά και Κυβερνήτη του Dubai. Μετά από περίπου δέκα χρόνια και συγκεκριμένα το 1992, ιδρύθηκε το Dubai Racing Club, υπό την προεδρία του Συνταγματάρχη της πολεμικής αεροπορίας Ali Khamis Al Jafleh.

Επιπλέον νικητήριες θέσεις στο Royal Ascot από τη BetFair

H εταιρεία στοιχημάτων BetFair ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε μία από τις κούρσες του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Royal Hunt Cup και μπορεί να μειώσει σημαντικά το ρίσκο, αφού υπόσχεται να πληρώσει έως και 7 θέσεις στα πλασέ στοιχήματα!

Διατηρεί την αποκλειστική χορηγία της ιπποδρομιακής εκπομπής Upping the Ante η Bet365

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 ανανέωσε τη συμφωνία της με την εταιρεία Spotlight Sports Group και θα εξακολουθήσει να αποτελεί τον αποκλειστικό χορηγό της ιπποδρομιακής εκπομπής Upping the Ante. Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους Άγγλους παίχτες του στοιχήματος και μεταδίδει αναλύσεις και προγνωστικά για τις ιπποδρομίες του φεστιβάλ του Cheltenham. Την παρουσίασή της έχουν αναλάβει οι David Jennings και Gavin Lynch της εφημερίδας Racing Post.

Χορηγός του Champion Hurdle του Cheltenham η Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Unibet θα αποτελεί το νέο χορηγό της ιπποδρομίας Champion Hurdle του φεστιβάλ Cheltenham από τον ερχόμενο Μάρτιο. Τη νέα χορηγία ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρείας, Kindred. Η Kindred αποφάσισε να αλλάξει χέρια στην συγκεκριμένη χορηγία και να τη μεταφέρει από την Stan James (επίσης ιδιοκτησίας Kindred) στη Unibet.

 

Η νέα χορηγός του Champion Hurdle

Ιπποδρόμιο Ayr

Ιπποδρόμιο AyrΤο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο βρίσκεται στην πόλη Ayr της Σκωτίας και αποτελεί μία από τις διασημότερες και ταυτόχρονα καλύτερες πίστες αγώνων της χώρας. Εκτός από ιπποδρομίες, στον εν λόγω χώρο φιλοξενούνται διάφορες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, γάμοι, ενώ παρέχονται στους παρευρισκόμενους όλες οι απαραίτητες ανέσεις, γεγονός που μετατρέπει την επίσκεψή τους σε μία μοναδική εμπειρία.

Προειδοποίηση για το Brexit προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Ο φορέας που δημιουργήθηκε για τη δημιουργία προϋποθέσεων για τη μετάβαση των αγγλικών ιπποδρομιών στη μετά-Brexit εποχή (Thoroughbred Industries Brexit Steering Group) εξέδωσε μια προειδοποίηση για τους φορείς των ιπποδρομιών και συστήνει να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ενδεχόμενο ενός Brexit χωρίς συμφωνία. Σύμφωνα με την προειδοποίηση, η πολιτική κατάσταση και το μέλλον του Brexit παραμένουν απρόβλεπτα και οι αρμόδιοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για το χειρότερο σενάριο.

 

Δυνατότητα στοιχηματισμού στις γαλλικές ιπποδρομίες αποκτούν οι Ισπανοί

Οι Ισπανοί παίχτες του στοιχήματος έχουν πλέον τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν στις γαλλικές ιπποδρομίες και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη σε μια νέα συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα σε στοιχηματικές εταιρείες των δύο κρατών.

 Συγκεκριμένα, η ισπανική εταιρεία στοιχήματος Sportium απέκτησε τα δικαιώματα αποκλειστικής διάθεσης των γαλλικών ιπποδρομιών από τη γαλλική PMU (Pari Mutuel Urbain).

 

Εκτεταμένη παρουσία των γαλλικών ιπποδρομιών

Με νέο πρόσωπο η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet ανανεώθηκε πριν από μερικές ημέρες και πλέον εμφανίζει ένα νέο πρόσωπο για τα μέλη και τους επισκέπτες της. Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα είχαν ως αφορμή το Μουντιάλ, αλλά επηρεάζουν όλα τα μέλη της Unibet, ακόμη και όσους δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλά στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

Bonus 10 ευρώ στο Glorious Goodwood από την 10Bet

Tο βλέμμα κάθε λάτρη των ιπποδρομιών θα είναι σύντομα στραμμένο στο ιπποδρόμιο του Goodwood, όπου διεξάγεται σύντομα ένα από τα δημοφιλέστερα καλοκαιρινά ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου: το Glorious Goodwwod. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ ξεκινά στις 28 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την 1η Αυγούστου και, κατά τη διάρκειά του, κάθε λάτρης των ιπποδρομιών θα ζήσει συγκινήσεις και θα απολαύσει θέαμα.

 

Άνοιξαν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club (HKJC) ανακοίνωσε τελικά ότι θα ανοίξει τα στοιχηματικά πρακτορεία του που βρίσκονται εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων και ήδη οι παίχτες μπορούν να τα επισκέπτονται και να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες της χώρας. Τα πρακτορεία του Hong Kong άνοιξαν ξανά τις πύλες τους στις 29 Αυγούστου, έχοντας παραμείνει κλειστά από τα τέλη Φεβρουαρίου.

 Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, ήθελαν να τα ανοίξουν νωρίτερα, αλλά η εξέλιξη της πανδημίας δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

 

Paddy Power: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Ayr

Σήμερα, διεξάγεται μια σειρά ιπποδρομιών στο ιπποδρόμιο του Ayr και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν μέσω της Paddy Power μπορούν, όχι μόνο να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και να μειώσουν σημαντικά το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους σε οποιαδήποτε από τις σημερινές κούρσες.

 

Ανταμοιβές φέρνουν τα παρολί των ιπποδρομιών στη BetFair

Για μια ακόμη Τετάρτη, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος BetFair που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη και ανταμοιβές, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές κούρσες. Η προσφορά ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Ανταμοιβές στα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες μοιράζει η BetFair

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων BetFair ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες που καλύπτονται στοιχηματικά. Οι παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή στη νέα προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές κούρσες και, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της BetFair

Paddy Power: Πληρώνει τις πέντε πρώτες θέσεις στα each way του Grand National

Η Paddy Power έχει προχωρήσει όχι μόνο στην ανακοίνωση των αποδόσεων για το Grand National του Aintree, το οποίο διεξάγεται στις 11 Απριλίου 2015, αλλά και στην ανακοίνωση μιας προσφοράς, για όσους σκοπεύουν να τοποθετήσουν each way στοιχήματα.

Αδυναμία καταθέσεων στις ιπποδρομίες, παρά το άνοιγμα των τραπεζών

Η τραπεζική αργία που ήταν σε ισχύ τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας έφτασε στο τέλος της και οι ελληνικές τράπεζες λειτουργούν από σήμερα κανονικά - ή μάλλον σχεδόν κανονικά. Γιατί, παρά το άνοιγμα των τραπεζών, δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση συγκεκριμένων συναλλαγών – μεταξύ των οποίων και η μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού.

Ξεχωρίζουν οι υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού στην PοkerStars

Αν και δεν προσφέρει στοιχήματα στις πραγματικές ιπποδρομίες, η PokerStars διεξάγει σε καθημερινή βάση (και ολόκληρο το 24ωρο) εικονικές, στις οποίες οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν συνέχεια και να απολαμβάνουν τη δράση και τις συγκινήσεις. Παράλληλα, όμως, η PokerStars καλεί τα μέλη της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά (ειδικά σε παιχνίδια όπως τα εικονικά αθλήματα που διεξάγονται συνεχώς) και να στοιχηματίζουν υπεύθυνα.

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών προσφέρει η Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τις αγγλικές ιπποδρομίες και προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού, άλλες με μεγαλύτερο και άλλες με μικρότερο ρίσκο. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μειώσουν σημαντικά το ρίσκο τοποθέτησης πλασέ στοιχημάτων, αφού θα πληρώσουν περισσότερες νικητήριες θέσεις σε μια επιλεγμένη κούρσα.

Ζωντανή μετάδοση όλων των βρετανικών ιπποδρομιών στη Bet365

H Βet365 δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά κάθε ιπποδρομία που πραγματοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία και, μάλιστα, χωρίς κανένα κόστος. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, θα καλύπτει, μέσω της υπηρεσίας live streaming που διαθέτει στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, κάθε κούρσα των At The Races και Racing UK.

 

Διπλή πρόκληση της Paddy Power για τους συμμετέχοντες στο φετιβάλ ιπποδρομιών Punchestown

Μετά και τις εξελίξεις στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, η Paddy Power αποφάσισε να ρίξει λάδι στη φωτιά και να προκαλέσει τους συμμετέχοντες στο επερχόμενο φεστιβάλ Punchestown, προκειμένου να βάλουν τα δυνατά τους και να νικήσουν το Honeysuckle, το άλογο που κατάφερε να κυριαρχήσει στο αγγλικό φεστιβάλ. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος υποσχέθηκαν να ανταμείψουν με το ποσό των 100.000 ευρώ το άλογο που θα καταφέρει να νικήσει το Honeysuckle στο επερχόμενο φεστιβάλ.

Νέα υπηρεσία στις ιπποδρομίες από τη Netbet

Η Netbet ανακοίνωσε το λανσάρισμα κάποιων νέων προσφορών και υπηρεσιών, από τη στιγμή που αποφάσισε να ανανεώσει την στοιχηματική ιστοσελίδα της, και μία από αυτές μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

 Η νέα αυτή υπηρεσία ονομάζεται Add2Bet και είναι διαθέσιμη και στις ιπποδρομίες που καλύπτει η Netbet, αρκεί να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να επεξεργαστούν ανοιχτά στοιχήματα και να προσθέσουν νέες επιλογές.

 

Νέες βελτιώσεις για τις virtual ιπποδρομίες της GoldenRace

Οι virtual ιπποδρομίες της GoldenRace συγκαταλέγονται στις πιο δημοφιλείς στην ελληνική αγορά, καθώς η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού τις παρέχει σε κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχήματος και πολλοί Έλληνες παίχτες τις προτιμούν, προκειμένου να στοιχηματίζουν σε εικονικές κούρσες, είτε από τον υπολογιστή είτε από το κινητό τους. Όσοι προτιμούν το κινητό, μάλιστα, θα είναι σύντομα σε θέση να εκμεταλλευτούν σύντομα βελτιωμένες υπηρεσίες, χάρη στη νέα mobile πλατφόρμα που σχεδίασε η GoldenRace.

Αποζημιώνει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα του Cheltenham η Paddy Power

Σήμερα, είναι η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, και η Paddy Power προσφέρει άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη της, αφού καλύπτει όλες τις κούρσες της ημέρας, με αρκετές διαθέσιμες αγορές στην καθεμία. Επιπλέον, όλες οι κούρσες της πρώτης ημέρας του κορυφαίου φεστιβάλ συνοδεύονται από μία νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Χορηγός του King George VI Christmas Festival η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα χορηγιών της προς τις αγγλικές ιπποδρομίες και πλέον αποτελεί το νέο χορηγό του σημαντικότερου φεστιβάλ ιπποδρομιών του Kempton, του King George VI Christmas Festival. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου φεστιβάλ διεξάγεται και η δεύτερη σημαντικότερη ιπποδρομία της Κατηγορίας 1 στην Αγγλία (μετά το Gold Cup του Cheltenham), το King George VI Chase, το οποίο μέχρι πρότινος χορηγούταν από την εταιρεία στοιχημάτων 32Red της Kindred.

 

Την έγκριση της κυβέρνησης αναμένουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες αναμένουν το πράσινο φως από την αγγλική κυβέρνηση και, σύμφωνα με τον CEO της BHA (British Horseracing Authority), Nick Rust, απαιτείται μόνο μία εβδομάδα, από τη στιγμή που θα το πάρουν έως ότου ξεκινήσουν ξανά οι ιπποδρομίες.

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ πληρώνει σήμερα η Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power καλύπτει και σήμερα στοιχηματικά τις αγγλικές ιπποδρομίες και έχει, μάλιστα, ξεχωρίσει δύο από τις κούρσες της ημέρας, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη νέα της προσφορά. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να πληρώσει ως νικητήριες επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε δύο σημερινές ιπποδρομίες: αυτή των 15:55 στο Chelmsford και αυτή των 17:55 στο Leicester.

Έρχεται περαιτέρω χαλάρωση των capital controls;

Oι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες (όπως και οι υπόλοιποι παίχτες του στοιχήματος, μα και όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας) αντιμετωπίζουν εδώ και δύο περίπου χρόνια αρκετούς περιορισμούς, όσον αφορά στις συναλλαγές τους με τις στοιχηματικές εταιρείες, ειδικά όσον αφορά στις καταθέσεις στους λογαριασμούς τους, μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Νέα ιστοσελίδα από τη Betshop

H Betshop προχώρησε σε επανασχεδιασμό και αισθητική ανανέωση της ιστοσελίδας του στοιχήματος που διατηρεί και προσφέρει πλέον ένα πιο σύγχρονο, πρακτικό και όμορφο περιβάλλον στα μέλη της. Οι νέες αυτές αλλαγές, μάλιστα, ενδιαφέρουν και τους λάτρεις των ιπποδρομιών, παρά το γεγονός ότι η Betshop δεν καλύπτει τις σημαντικές κούρσες που διεξάγονται ανά τον κόσμο.

 

Λογισμικό καταπολέμησης εθισμού προσφέρει η Unibet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Unibet που υποψιάζονται πως έχουν αποκτήσει πρόβλημα εθισμού στον τζόγο, στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες ή οπουδήποτε αλλού, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αυτοαποκλειστούν, όχι μόνον από την ιστοσελίδα της Unibet, αλλά από κάθε άλλη που τους παρέχει δυνατότητες στοιχηματισμού. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την εταιρεία σχεδιασμού του Betfilter, το οποίο θα προσφέρει δωρεάν στα μέλη της.

 

Νέα απο το διαδίκτυο