Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες προσφέρει η Paddy Power

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power που στοιχηματίζουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες μπορούν και σήμερα να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στη σημερινή ιπποδρομία των 16:40 στο Doncaster και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα στοιχήματα, αν το άλογο της επιλογής των παιχτών δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη, στην τρίτη ή στην τέταρτη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

 Στη σημερινή προσφορά της Paddy Power συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην ιπποδρομία των 16:40 του Doncaster και να επιλέξουν την αγορά του γκανιάν. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και να είναι μονά.

 Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, τέλος, και δουν το άλογο της επιλογής τους να μην τερματίζει στην πρώτη θέση, αλλά σε μία από τις αμέσως επόμενες (δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη), θα δικαιούνται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο ως αποζημίωση. Το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ιπποδρομία.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Νέες υπηρεσίες στο live streaming των ιπποδρομιών θα προσφέρει η BetFair

H BetFair προχώρησε στην ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας της με την Spotlight Sports Group και ετοιμάζεται να προσφέρει μια νέα σειρά υπηρεσιών που θα σχετίζονται με τις live streaming μεταδόσεις των αγγλικών ιπποδρομιών. Χάρη στην επέκταση της συμφωνίας, η BetFair δε θα μεταδίδει μόνο τις κούρσες και αναλύσεις των ειδικών πριν την έναρξή τους, αλλά και τις αντιδράσεις τους μετά το τέλος κάθε ιπποδρομίας.

Betbright: Καθημερινή επιστροφή χρημάτων στο Goodwood

Για τις επόμενες ημέρες, το ενδιαφέρον των λάτρεων των ιπποδρομιών θα μονοπωλείται από τις κούρσες του φεστιβάλ Glorious Goodwood. Το εν λόγω φεστιβάλ, άλλωστε, αναμένεται να κατακλυστεί από ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και ευκαιρίες τοποθέτησης στοιχημάτων με μειωμένο ρίσκο, χάρη στις προσφορές που ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι των ιστοσελίδων του στοιχήματος.

 

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Punchestown

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Punchestown αποτελεί το τελικό και σημαντικότερο φεστιβάλ του National Hunt των ιρλανδικών ιπποδρομιών. Είναι τόσο μεγάλη η σημασία του που πολλοί αναφέρονται σε αυτό ως το “ιρλανδικό Cheltenham”. Άλλωστε, το φεστιβάλ του Punchestown είναι εξίσου σημαντικό, ενώ σε αυτό συμμετέχουν και άλογα που έχουν ήδη συμμετάσχει στο φεστιβάλ του Cheltenham. Επιπλέον, πολλές από τις κούρσες του έχουν βασιστεί στις αντίστοιχες του Cheltenham.

Ιπποδρομιακό στοίχημα μέσω ίντερνετ

Πριν μερικά χρόνια, για να στοιχηματίσει κάποιος σε ιπποδρομιακά γεγονότα είχε στη διάθεσή του μόνο δύο επιλογές. Είτε να επισκεφτεί το ελληνικό ιπποδρόμιο, είτε να μεταβεί σε ένα πρακτορείο, το οποίο παρείχε στοίχημα για κούρσες αλόγων. Φυσικά, τότε υπήρχε μόνο η δυνατότητα να ποντάρει κανείς σε ελληνικές ιπποδρομίες και όχι και σε αγώνες άλλων χωρών.

Ladbrokes: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο St. Leger

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του St. Leger έχει ήδη ξεκινήσει και οι εταιρίες στοιχημάτων έχουν φροντίσει να συμπεριλάβουν κάθε κούρσα του στο πρόγραμμα των στοιχημάτων τους. Παράλληλα, βέβαια, ανακοινώνουν και κάποιες προσφορές για όσους στοιχηματίζουν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, υποσχόμενες συνήθως μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Νέες ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες μοιράζει ο Stoiximan

Ο Stoiximan προσφέρει και σήμερα στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη και ανταμοιβές στα εικονικά αθλήματα και τη νέα προσφορά του μπορούν να εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να αναλάβουν το νέο Stoiximan Mission και να το εκπληρώσουν, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές εικονικές κούρσες.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Τέσσερις θέσεις πληρώνει η Paddy Power στις σημερινές ιπποδρομίες

Η Paddy Power φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα να ανακοινώσει για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες προσφορές που τους επιτρέπουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Μια τέτοια προσφορά ισχύει και σήμερα σε μια επιλεγμένη κούρσα που πραγματοποιείται στις 20:00 στο ιπποδρόμιο του Leicester και αφορά σε όσους τοποθετήσουν each way στοιχήματα.

Κορυφαίες ιπποδρομίες το Σάββατο στο ιπποδρόμιο Μαρκόπουλου

Αυτό το Σάββατο, 14 Ιουλίου, το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου θα φιλοξενήσει κάποιες από τις κορυφαίες ιπποδρομίες της χρονιάς, αφού στο πρόγραμμά του βρίσκονται το 72ο Ελληνικό Ντέρμπι και το Κύπελλο Λευκού Πύργου. Και στις δύο ιπποδρομίες (αλλά και στις υπόλοιπες του προγράμματος), ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις.

 

Το 72ο Ελληνικό Ντέρμπι

BetFred: Cash out και στα παρολί των ιπποδρομιών

Εδώ και μερικούς μήνες, η BetFred επιτρέπει στα μέλη της να κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους και να εισπράξουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ακόμη και πριν την λήξη ενός γεγονότος. Τη δυνατότητα αυτή έχουν, φυσικά, και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, αλλά μέχρι σήμερα οι δυνατότητές τους ήταν περιορισμένες έως κάποιο βαθμό.

 

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες του μήνα από την Paddy Power

H στοιχηματική εταιρία Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τον Ιούνιο, η οποία υπόσχεται στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο σε όσους επιλέξουν συγκεκριμένες ιπποδρομίες καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων που υπόσχεται έως και το ποσό των 25 ευρώ, σε όσους στοιχηματίσουν στο νικητή κάποιας επιλεγμένης ιπποδρομίας και χάσουν.

 

Ιστορική ανατροπή για τα δεδομένα της BetFair στις αγγλικές ιπποδρομίες

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, οι υπεύθυνοι και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας BetFair έζησαν για πρώτη φορά μια τεράστια ανατροπή που στοίχισε χρήματα σε αρκετούς παίχτες, αλλά έφερε τεράστια κέρδη σε έναν υπερτυχερό παίχτη. Η τεράστια ανατροπή έλαβε χώρα σε μία σχετικά απαρατήρητη ιπποδρομία μετ’ εμποδίων που πραγματοποιήθηκε στο ιπποδρόμιο του Wetherby.

Nέες επενδύσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η Arena Racing Company (ARC), αρμόδια για τη διοργάνωση δεκάδων αγγλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με το αγγλικό τμήμα του European Breeders Fund (EBF), ενός φορέα που προωθεί την εξάπλωση των ιπποδρομιών. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η ARC θα εξασφαλίσει νέα χρηματοδότηση που θα της επιτρέψει να ενισχύσει το πρόγραμμα διοργανώσεων και τα χρηματικά έπαθλα που μοιράζει στους νικητές.

 Βασιζόμενη στη νέα συνεργασία της, λοιπόν, η ARC ανακοίνωσε μια σειρά από νέες ιπποδρομίες μέσα στο ετήσιο καλεντάρι της.

 

Πρώτη σε επισκέψεις η Sportingbet κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Grand National

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και οι ιστοσελίδες στοιχήματος κάνουν ταμείο, υπολογίζοντας κέρδη και απώλειες. Στον τομέα των εντυπώσεων, πάντως, η νικήτρια εταιρεία στοιχήματος φαίνεται πως ήταν η Sportingbet, η οποία δέχθηκε τις περισσότερες επισκέψεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Νέα online πλατφόρμα για το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Tote, το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι διαθέσιμο και στο διαδίκτυο και οι Άγγλοι παίχτες μπορούν πλέον να επισκέπτονται την ανανεωμένη πλατφόρμα του παιχνιδιού και να εκμεταλλεύονται νέες υπηρεσίες και δυνατότητες. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία, η UK Tote Group, λάνσαρε μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για το online αμοιβαίο στοίχημα, το οποίο πλέον θα ανταμείβει τους παίχτες ακόμη και με προσφορές και πριμ.

 

Άνοιξαν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club (HKJC) ανακοίνωσε τελικά ότι θα ανοίξει τα στοιχηματικά πρακτορεία του που βρίσκονται εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων και ήδη οι παίχτες μπορούν να τα επισκέπτονται και να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες της χώρας. Τα πρακτορεία του Hong Kong άνοιξαν ξανά τις πύλες τους στις 29 Αυγούστου, έχοντας παραμείνει κλειστά από τα τέλη Φεβρουαρίου.

 Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, ήθελαν να τα ανοίξουν νωρίτερα, αλλά η εξέλιξη της πανδημίας δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

 

Στοιχήματα χωρίς προμήθεια στο Cheltenham προσφέρει η Matchbook

Η Matchbook διατηρεί ένα από τα πιο δημοφιλή online ανταλλακτήρια στοιχημάτων στον κόσμο και, ειδικά σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα και διοργανώσεις, δέχεται χιλιάδες στοιχήματα. Βέβαια, σε αντίθεση με άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες, στην Matchbook οι παίχτες στοιχηματίζουν ο ένας ενάντια στον άλλον (κάποιος προτείνει το στοίχημα και τις αποδόσεις και κάποιος το δέχεται και στοιχηματίζει) και η Matchbook διατηρεί μόνο μια προμήθεια από τα κέρδη των νικητών.

Νέα προσφορά του Stoiximan στις εικονικές ιπποδρομίες

Τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες μπορούν και σήμερα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά, η οποία δε θα τους αποφέρει μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές. Η νέα προσφορά συνδέεται με ένα ακόμη Stoiximan Mission, το οποίο θα μοιράσει ανταμοιβές σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, όμως, θα πρέπει να σπεύσουν, ώστε να εκπληρώσουν εγκαίρως την αποστολή, η οποία λήγει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

Ladbrokes: Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες του Σαββατοκύριακου

Τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes έχουν τις επόμενες ημέρες αμέτρητες ευκαιρίες στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες. Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, οι αγγλικές ιπποδρομίες προσφέρουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ παράλληλα οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες και να αυξάνουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, προβλέποντας σωστά τους νικητές.

Συνεχίζεται η πτώση στις οικονομικές επιδόσεις του στοιχήματος στις ελληνικές ιπποδρομίες

Πρόσφατα, η Ε.Ε.Ε.Π. παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία για τις οικονομικές επιδόσεις της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του 2021 και, όπως είναι φυσικό, στις επιμέρους κατηγορίες συμπεριλαμβάνεται και το στοίχημα στις ελληνικές ιπποδρομίες. Τα στοιχεία της Ε.Ε.Ε.Π. δείχνουν μια ακόμα μείωση στις οικονομικές επιδόσεις του στοιχήματος.

BetFred: Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στο Punchestown

Οι κούρσες του φεστιβάλ του Punchestown συνεχίζονται και σήμερα και οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν επιπλέον να στοχηματίσουν σε αυτές και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι γεμάτο και σήμερα, αλλά μία από τις κούρσες παρουσιάζει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού, χάρη στη σημερινή προσφορά της BetFred.

Αναβάλλονται οι ιπποδρομίες της Νότιας Αυστραλίας

Οι Αρχές στη Νότια Αυστραλία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέο lockdown, προκειμένου να ανασχέσουν την εξάπλωση της πανδημίας. Παρόλο που το νέο lockdown είναι μικρό σε διάρκεια (μόλις 6 ημέρες) είναι ιδιαίτερα αυστηρό και έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο το κλείσιμο μη απαραίτητων επιχειρήσεων και τον περιορισμό στις μετακινήσεις, όπως σε άλλες χώρες, αλλά και τη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Ο Rich Ricci νέος πρόεδρος της Betbright

Ένας από τους πλέον επιτυχημένους ιδιοκτήτες αλόγων στις βρετανικές ιπποδρομίες, ο Rich Ricci, αποτελεί πλέον το νέο εκτελεστικό πρόεδρο της εταιρείας στοιχημάτων Betbright. Η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ricci στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε για την χορηγία της στο Cheltenham BetBright Cup και επιβεβαίωσε τις φήμες που ακούγονταν τις τελευταίες ημέρες.

 

Nέο Stoiximan Mission για τα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες

Ο Stoiximan ανακοίνωσε σήμερα μια νέα αποστολή για όσα μέλη του στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα την αναλάβουν και θα την εκπληρώσουν θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, η οποία υπόσχεται να αυξήσει χωρίς ρίσκο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους. Συγκεκριμένα, η νέα αποστολή καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες έως αύριο στις 12 και να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

10Bet: Νέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού

Μπορεί ο Αύγουστος να θεωρείται για πολλούς μήνας ξεκούρασης και διακοπών, ωστόσο, οι ιπποδρομίες δε σταματούν για το καλοκαίρι και οι παίχτες μπορούν να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν σε αυτές – όπως στο επερχόμενο φεστιβάλ Ebor στο ιπποδρόμιο του York. Παράλληλα, φυσικά, μπορούν να στοιχηματίζουν και στις εικονικές ιπποδρομίες που διοργανώνουν αρκετές ιστοσελίδες του στοιχήματος.

 

Ιπποδρόμιο Haydock Park

Ιπποδρόμιο Haydock ParkΣτα βορειοδυτικά του Ηνωμένου Βασιλείου, στην κομητεία του Merseyside, βρίσκεται ένα από τα λιγότερο γνωστά ιπποδρόμια της χώρας: αυτό του Haydock Park. Το Haydock Park βρίσκεται περιτριγυρισμένο από την εξοχή (ανάμεσα σε αχανείς εκτάσεις πρασίνου), κοντά στην πόλη Haydock και σε αυτό διοργανώνονται αρκετές σημαντικές ιπποδρομίες και φεστιβάλ, όπως το Sprint Cup (link στο άρθρο Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Sprint Cup).

 

Δώρα 240.000 ευρώ καθημερινά στη Netbet

Η εταιρία στοιχημάτων Netbet φροντίζει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των μελών της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, όχι μόνον καλύπτοντας τις σημαντικότερες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, αλλά και διεξάγοντας δεκάδες εικονικές ιπποδρομίες σε καθημερινή βάση. Παράλληλα, η έλευση της εορταστικής περιόδου θα αυξήσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των λάτρεων των ιπποδρομιών, χάρη στο νέο διαγωνισμό της Netbet, ο οποίος υπόσχεται καθημερινά δώρα συνολικής αξίας 240.000 ευρώ.

 

Τις αγγλικές ιπποδρομίες απειλεί η παράταση των περιοριστικών μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ξανά αντιμέτωπη με την αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας και οι αρμόδιοι αποφάσισαν την παράταση των περιοριστικών μέτρων, αλλά και την προσθήκη νέων, από τις 22 Σεπτεμβρίου. Ειδικά η παράταση των μέτρων, όμως, αναμένεται να βλάψει σοβαρά τις αγγλικές ιπποδρομίες, οι οποίες ετοιμάζονταν για την επιστροφή των θεατών στις κερκίδες.

Οι στοιχηματικές είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι του αυστραλιανού Melbourne Cup

Ένα ακόμη Melbourne Cup, η σημαντικότερη ιπποδρομία της Αυστραλίας, ολοκληρώθηκε και ανάμεσα στους νικητές ξεχωρίζουν οι ιστοσελίδες του online στοιχήματος της χώρας, οι οποίες σημείωσαν τεράστιους τζίρους, εν μέσω των προβλημάτων που προκαλεί η εξάπλωση της πανδημίας. Σύμφωνα με τα πρώτα οικονομικά στοιχεία, οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολλά περισσότερα έσοδα από πέρσι, χάρη στην τεράστια δημοτικότητα και του φετινού Melbourne Cup.

 

Τα έσοδα των στοιχηματικών ιστοσελίδων από το Melbourne Cup

Υπόσχεση κορυφαίων και ενισχυμένων αποδόσεων από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes είναι γνωστή για κάποιες από τις κορυφαίες αποδόσεις που ανακοινώνει στις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα τα μέλη της που στοιχηματίζουν σε αυτές να εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή αξία για τα στοιχήματά τους. Ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως, παρατηρούνται φαινόμενα, κατά το οποία ένας παίχτης στοιχηματίζει νωρίς σε μία ιπποδρομία και διαπιστώνει αργότερα ότι η τιμή εκκίνησης (SP) για το άλογο της επιλογής του έχει αυξηθεί.

Επιστρέφουν στην κανονικότητα οι αγγλικές ιπποδρομίες

Μετά από πυρετώδεις διαβουλεύσεις και μια τεράστια σειρά εξετάσεων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, η BHA (British Horseracing Authority) αποφάσισε να επαναφέρει στην κανονικότητα τις αγγλικές ιπποδρομίες. Προς το παρόν, βέβαια, οι ιπποδρομίες θα πραγματοποιούνται κάτω από αυστηρούς ελέγχους και υπό τον φόβο ξεσπάσματος επιδημίας της γρίπης των ιπποειδών, αλλά το γεγονός ότι επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα είναι σίγουρα θετικό.

Νέα απο το διαδίκτυο