Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Πλασέ

H εκκίνηση μιας κούρσας στις ιπποδρομίες δεν αποτελεί μόνο την έναρξη των συγκινήσεων που προκαλεί στους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και την έναρξη της αγωνίας που συνοδεύει κάθε στοίχημα που έχει τοποθετηθεί. Άλλωστε, η διεκπεραίωση του στοιχήματος δεν πρόκειται παρά να αργήσει μερικά δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα η αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο.

Βέβαια, η αγωνία αυτή μπορεί να μετριαστεί, ανάλογα και με τον τύπο στοιχήματος που έχει τοποθετήσει κάθε παίχτης. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει στοιχηματίσει στο νικητή ενός αγώνα (στο γκανιάν) γνωρίζει ότι οι πιθανότητες επιτυχίας του είναι σχετικά μειωμένες, καθώς έχει μόνο μία και μοναδική ευκαιρία. Από την άλλη, κάποιος που έχει στοιχηματίσει στο πλασέ, έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης, καθώς δεν απαιτείται να προβλέψει αποκλειστικά το νικητή.

Το πλασέ είναι ένας τύπος στοιχήματος που διευκολύνει περισσότερο τις προβλέψεις αυτών που το επιλέγουν. Ενώ, λοιπόν, στο γκανιάν απαιτείται να προβλέψει κανείς το νικητή της κούρσας, στο πλασέ το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει ένα άλογο και να ελπίσει πως αυτό θα τερματίσει στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση. Με λίγα λόγια, οι πιθανότητες επιτυχίας κάποιου παίχτη που έχει στοιχηματίσει στο πλασέ είναι σαφώς περισσότερες από τις αντίστοιχες αυτού που έχει στοιχηματίσει στο γκανιάν.

Βέβαια, οι πιθανότητες αυτές εξαρτώνται στο πλασέ (όπως και στα υπόλοιπα στοιχήματα στις ιπποδρομίες) και από τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι. Κάθε απόδοση, άλλωστε, φανερώνει δύο πράγματα: το ύψος των πιθανών κερδών και τις πιθανότητες επαλήθευσης του σημείου. Προκειμένου να τις υπολογίσει κάποιος, δεν έχει παρά να δει το ύψος της κάθε απόδοσης - τα σημεία που διαθέτουν τις χαμηλότερες είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν τα φαβορί και αυτά που διαθέτουν τις υψηλότερες αντιπροσωπεύουν τα αουτσάιντερ.

Οι αποδόσεις, βέβαια, που θα συναντήσει κάποιος στο πλασέ είναι κατά κανόνα χαμηλότερες από τις αντίστοιχες του γκανιάν. Το πρώτο, άλλωστε, απαιτεί μια σχετικά πιο εύκολη πρόβλεψη από το δεύτερο, με αποτέλεσμα να συνοδεύεται και από μειωμένο ρίσκο. Και, όπως συμβαίνει πάντοτε στο στοίχημα, μειωμένο ρίσκο σημαίνει και μειωμένες αποδόσεις.

Το πλασέ, τέλος, αποτελεί ένα από τα πιο απλά και δημοφιλή στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Για το λόγο αυτό, το προτιμούν χιλιάδες παίχτες, αλλά και φορείς στοιχήματος στις ιπποδρομίες - ο ΟΔΙΕ, ο ΟΠΑΠ και οι δεκάδες ιστοσελίδες online στοιχήματος για ιπποδρομίες

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Στοιχηματικές και διοργανωτές οι χαμένοι της προσωρινής διακοπής των αγγλικών ιπποδρομιών

Οι υπεύθυνοι των αγγλικών ιπποδρομιών αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην προσωρινή διακοπή των κουρσών στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού φαίνεται πως τα περιστατικά γρίπης των ιπποειδών που εντοπίστηκαν ήταν μεμονωμένα. Παρόλο που η διακοπή δεν διήρκησε περισσότερο από μερικές ημέρες, όμως, οι οικονομικές ζημίες για άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους υπολογίζεται πως είναι τεράστιες.

Ιπποδρόμιο Limerick

Ιπποδρόμιο LimerickΑν και η πόλη του Limerick στην κεντροδυτική Ιρλανδία έχει πλούσια ιστορία και οι κάτοικοί της την αποκαλούν την πρωτεύουσα του αθλητισμού της χώρας, το ιπποδρόμιο που βρίσκεται εκεί δε μετρά πολλά χρόνια ζωής. Ωστόσο, οι ιπποδρομίες δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση κάτι νέο στην περιοχή, αφού διεξάγονται από το 1790!

Νέος διαγωνισμός με έπαθλα μετρητών στη Betshop

Πολλά από τα μέλη της Betshop τοποθετούν στοιχήματα στις ιπποδρομίες, παρόλο που η ιστοσελίδα δεν καλύπτει πραγματικές κούρσες. Άλλωστε, στη Betshop, διεξάγονται καθημερινά εικονικές ιπποδρομίες και προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στους παίχτες.

 Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, θα έχουν άμεσα και μια ευκαιρία να διεκδικήσουν μια σειρά από χρηματικά έπαθλα, χάρη στην προσφορά Betshop Bomb, που επιστρέφει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

 

Tο ιπποδρόμιο Newbury

Tο ιπποδρόμιο NewburyΤο ιπποδρόμιο Newbury βρίσκεται στα περίχωρα του χωριού Greenham, έξω από το Newbury της Αγγλίας. Ο χώρος των ιπποδρομιών είναι οβάλ σχήματος και έχει μήκος 3.017 μέτρων. Πρόκειται για ένα από τα πλέον καταξιωμένα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, στο οποίο διεξάγονται επίπεδες (flat) κούρσες, αλλά και μετ' εμποδίων.

 

Aνταμείβει τα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet μοιράζει και σήμερα ανταμοιβές σε όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Όσοι καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 Η προσφορά, τέλος, ισχύει μόνο για σήμερα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Ανανεώθηκε η μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. έχει αναλάβει και την καταπολέμηση των παράνομων ιστοσελίδων στοιχήματος στη χώρα μας και το πιο χρήσιμο εργαλείο της είναι η μαύρη λίστα, στην οποία προσθέτει όλες τις παράνομες ιστοσελίδες που εντοπίζει και έπειτα τις μπλοκάρει. Η λίστα αυτή έχει αναθεωρηθεί 38 φορές και η πιο πρόσφατη έκδοση περιλαμβάνει 6.205 καταχωρήσεις.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ ο στοιχηματισμός στο Grand National

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, κατάφερε να ξεπεράσει μια σειρά από στοιχηματικά ρεκόρ. Ο στοιχηματικός τζίρος και τα έσοδα των ιστοσελίδων στοιχήματος ξεπέρασαν τις προσδοκίες και έδειξαν ότι οι παίχτες του στοιχήματος δε λησμόνησαν το φεστιβάλ, παρά την περσινή του απουσία.

Τις συνήθειες στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες αποκαλύπτει νέα έρευνα στην Αγγλία

Η ιστοσελίδα Betting Gods, που ειδικεύεται στις αναλύσεις και τσα προγνωστικά στοιχήματος στις αγγλικές ιπποδρομίες, προχώρησε σε μια νέα δημοσκόπηση, με τη συμμετοχή των μελών της, και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Ανάμεσα στα αποτελέσματα της έρευνας βρίσκονται συμπεράσματα για τις αγαπημένες εταιρείες στοιχήματος των παιχτών, για τα ιπποδρόμια που προτιμούν, μα και για άλλες συνήθειες τους που σχετίζονται με το ιπποδρομιακό στοίχημα.

 

Οι συνήθειες των Άγγλων παιχτών, σύμφωνα με την έρευνα

Χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National η William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε άλλη μία σημαντική χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες, καθώς θα είναι στο εξής επίσημος χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National. Η Wiulliam Hill θα εξασφαλίσει τεράστιες ευκαιρίες προβολής, οι οποίες δε θα εξαντληθούν εντός του ιπποδρομίου του Aintree, αλλά θα επεκτείνονται και στην τηλεόραση.

Ladbrokes: Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στις αγγλικές ιπποδρομίες

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes έχουν και σήμερα αρκετές επιλογές, προκειμένου να στιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες. Κάποιες από αυτές, όμως, έχουν περισσότερη αξία από τις υπόλοιπες, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Χάρη σε αυτή την προσφορά, οι παίχτες θα μπορέσουν να τοποθετήσουν πλασέ μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες, αφού θα κερδίσουν ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση.

Ενδιαφέρον από κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες για τις ιπποδρομίες της Σαουδικής Αραβίας

Πριν μερικές ημέρες, η SIS, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών και εικόνων στον χώρο των ιπποδρομιών, ανακοίνωσε ότι προσθέτει στο πρόγραμμά της και τις ιπποδρομίες της Σαουδικής Αραβίας. Η νέα συμφωνία της SIS της επιτρέπει να μεταδίδει ζωντανά τις κούρσες του φεστιβάλ ιπποδρομιών Saudi Cup, γνωστό και ως το πλουσιότερο φεστιβάλ, εξαιτίας των τεράστιων χρηματικών επάθλων που μοιράζει.

Ενισχυμένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσους στοιχηματίζουν στις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες μέσω της ιστοσελίδας της. Πρόκειται για μια προσφορά που απευθύνεται κυρίως σε όσους τοποθετούν τα στοιχήματά τους αρκετά νωρίτερα πριν από την έναρξη μιας ιπποδρομίας.

 

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ του Gold Cup πληρώνει η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes

Η σημερινή και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham περιλαμβάνει και μία από τις κορυφαίες ιπποδρομίες της χρονιάς: το Gold Cup, το οποίο διεξάγεται σήμερα στις 17:30 και αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ειδικά στον τομέα του στοιχήματος, το ενδιαφέρον απογειώνεται, χάρη και σε προσφορές όπως αυτή της Ladbrokes, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένα πλασέ.

Έσοδα μέσω δανείου και χρεογράφων συγκεντρώνει το ιπποδρόμιο Churchill Downs

Το ιπποδρόμιο Churchill Downs στις ΗΠΑ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία και η ιδιοκτήτρια εταιρεία του αναζητούσε εδώ και μήνες τρόπους, ώστε να ενισχύσει τα ταμεία της. Η λύση βρέθηκε και οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε μια διαδικασία δανεισμού και έκδοσης χρεογράφων, η οποία θα μπορέσει να βοηθήσει το ιστορικό ιπποδρόμιο να παραμείνει βιώσιμο σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Επιπλέον θέσεις στα σημερινά πλασέ από την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

Το σημερινό πρόγραμμα ιπποδρομιών στην Αγγλία είναι πλούσιο σήμερα και οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν δεκάδες στοιχήματα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, με λιγότερο ή περισσότερο ρίσκο. Παράλληλα, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο.

Πανέτοιμες για το ιπποδρομιακό φεστιβάλ Grand National οι στοιχηματικές εταιρείες

Οι στοιχηματικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πανέτοιμες για την έναρξη του φετινού ιπποδρομιακού φεστιβάλ Grand National και ελπίζουν ότι θα είναι το ίδιο δημοφιλές με το Cheltenham, αλλά πιο επικερδές για τους ίδιους. Άλλωστε, ενώ ο τζίρος του Cheltenham ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μια σειρά από απροσδόκητα αποτελέσματα δεν επέτρεψε στις στοιχηματικές να εξασφαλίσουν ανάλογα κέρδη.

Ιπποδρόμιο Gulfstream Park

Ιπποδρόμιο Gulfstream ParkΤο ιπποδρόμιο Gulfstream Park βρίσκεται στην Hallandale Beach, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Θεωρείται μία από τις γνωστότερες και σπουδαιότερες πίστες ιπποδρομιών της Αμερικής. Στο συγκεκριμένο συγκρότημα, εκτός από την πίστα αγώνων, μπορεί να επισκεφτεί κανείς και το καζίνο και να απολαύσει γενικά στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Περισσότεροι νικητές στα σημερινά πλασέ της Paddy Power

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν σήμερα πλασέ μέσω της Paddy Power σε επιλεγμένες ιπποδρομίες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να τους ανταμείψει με κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Χάρη στην προσφορά της Paddy Power, σε επιλεγμένες ιπποδρομίες θα κερδίσουν ακόμη και τα πλασέ που αφορούν σε άλογα που τερμάτισαν στην τρίτη και τέταρτη θέση.

Αύξηση του ορίου κατάθεσης στο στοίχημα

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που πραγματοποιούν συνεχώς νέες καταθέσεις στους λογαριασμούς που διατηρούν σε εταιρίες στοιχημάτων του εξωτερικού έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετούς περιορισμούς, εξαιτίας των capital controls που εξακολουθούν να ισχύουν στη χώρα μας. Τα έκτακτα αυτά μέτρα έχουν αναγκάσει πολλούς παίχτες να αλλάξουν τις συνήθειες τους και έχουν φέρει αρκετά εμπόδια στην κατά τ’ άλλα απλή διαδικασία κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό που διατηρεί κάποιος παίχτης σε ιστοσελίδα στοιχήματος του εξωτερικού.

 

Nέα στρατηγική για αύξηση εσόδων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Η BHA (British Horseracing Association) αποκάλυψε τα σχέδιά της για μια νέα στρατηγική, με σκοπό να αυξήσει τα έσοδα των διοργανωτών μέσα στο 2019. Η νέα στρατηγική θα τεθεί σε ισχύ για να αλλάξουν, μεταξύ άλλων, και κάποιες από τις ημερομηνίες του ετήσιου αγωνιστικού προγράμματος, κάτι που η BHA πιστεύει ότι θα έχει θετικό οικονομικό αντίκτυπο στο άθλημα.

 

Οι αλλαγές που προωθεί η BHA

Cheltenham: Ασφάλεια στα στοιχήματα λόγω των περιοριστικών μέτρων προσφέρει η BetFair

Οι αρμόδιοι φορείς και οι στοιχηματικές ιστοσελίδες του Ηνωμένου Βασιλείου προετοιμάζονται για ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ ιπποδρομιών στο Cheltenham, αφού μεταξύ άλλων κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τους περιορισμούς που θα ισχύουν τον Μάρτιο και αν θα μπορέσουν όλα τα άλογα να συμμετέχουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Άλλωστε, μπορεί να υπάρξουν νέοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και κάποια άλογα που έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των κουρσών του φεστιβάλ να μη μπορέσουν να ταξιδέψουν και να αγωνιστούν.

Προς την αναγέννηση των ιπποδρομιών στρέφεται η Νέα Υόρκη

Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης κατέθεσε πρόσφατα τον ετήσιο προϋπολογισμό της για το 2024 και σε αυτόν έχει συμπεριληφθεί και ένα σημαντικό κονδύλι για την ανακατασκευή ενός από τα ιπποδρόμια της Πολιτείας: του Belmont Park. Το συγκεκριμένο αναμένεται να ανακαινιστεί και να εκσυγχρονιστεί, προκειμένου να συνεισφέρει στην αναγέννηση και στην ανάπτυξη των ιπποδρομιών στην Πολιτεία.

Paddy Power: Επιστροφές χαμένων χρημάτων στο Galway

Τις επόμενες ημέρες, τα βλέμματα των λάτρεων των ιπποδρομιών θα είναι στραμμένα στο φεστιβάλ του Galway, το οποίο ξεκίνησε στις 25 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 του ίδιου μήνα. Το εν λόγω φεστιβάλ καλύπτεται πλήρως από την εταιρία στοιχήματος Paddy Power, ενώ όσοι στοιχηματίσουν στις κούρσες του έχουν την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους, χάρη στην καθημερινή προσφορά που ανακοίνωσε η Paddy Power.

 

Περισσότερες θέσεις στα πλασέ του Cheltenham πληρώνει η William Hill

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham ξεκινά σήμερα και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες θα έχουν τις επόμενες ημέρες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια σειρά από προσφορές στη William Hill. Η πρώτη από αυτές, μάλιστα, αφορά στη σημερινή κούρσα Supreme Novices’ Hurdle και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, πληρώνοντας περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ.

Chelmsford: Εγγυημένες αποδόσεις από την Ladbrokes

Σε καθημερινή σχεδόν βάση, η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes ανακοινώνει μια προσφορά που προσφέρει εγγυημένες αποδόσεις σε επιλεγμένες ιπποδρομίες. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα επιλέξουν μία απόδοση, πριν την έναρξη μιας κούρσας, θα έχουν τη δυνατότητα να την αυξήσουν, αν τελικά η τιμή εκκίνησης στο ίδιο σημείο είναι υψηλότερη. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, θα δουν την απόδοση της επιλογής τους να αυξάνεται ακόμη περισσότερο, στο πλαίσιο της προσφοράς!

Tα drones βλάπτουν σοβαρά τον live στοιχηματισμό στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες και το στοίχημα σε αυτές αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό μια νέα “απειλή”, εξαιτίας της τάσης να εμφανίζονται drones στα ιπποδρόμια και να παρακολουθούν τις κούρσες. Τα drones αυτά είναι μεν ακίνδυνα τις περισσότερες φορές, ως προς τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών, αλλά δημιουργούν τεράστια προβλήματα στον στοιχηματισμό σε αυτές.

Οι ιπποδρομίες της Σαουδικής Αραβίας σε live streaming μέσω της SIS

Η SIS, η κορυφαία εταιρεία διανομής δεδομένων και εικόνων στις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει σε όσες ιστοσελίδες στοιχήματος συνεργάζονται μαζί της. Αναλυτικότερα, η SIS θα προσφέρει δεδομένα και εικόνα από τις ιπποδρομίες της Σαουδικής Αραβίας για τα επόμενα δύο χρόνια, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά της.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των σημερινών ιπποδρομιών

H Paddy Power καλύπτει σήμερα έναν τεράστιο αριθμό ιπποδρομιών ανά τον κόσμο και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο. Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ επιλεγμένων ιπποδρομιών, μειώνοντας έτσι σημαντικά το ρίσκο.

 Η σημερινή προσφορά της Paddy Power ισχύει αποκλειστικά για επιλεγμένα πλασέ στοιχήματα σε ιπποδρομίες, όπως αυτές των Kolkata, Vincennes και Scottsville.

 

Αυξήθηκαν τα έσοδα στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες στη Γαλλία

Η γαλλική αγορά στοιχήματος παρουσιάζει ανάπτυξη μήνα με το μηνα και αυτό επιβεβαιώνεται και από τα νέα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η ARJEL για το τρίτο τρίμηνο του 2017. Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή ανακοίνωσε, όχι μόνο αύξηση στα έσοδα του online στοιχήματος γενικά, αλλά και σε αυτά του στοιχήματος στις ιπποδρομίες.

Δυνατότητα στοιχηματισμού στις γαλλικές ιπποδρομίες αποκτούν οι Ισπανοί

Οι Ισπανοί παίχτες του στοιχήματος έχουν πλέον τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν στις γαλλικές ιπποδρομίες και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη σε μια νέα συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα σε στοιχηματικές εταιρείες των δύο κρατών.

 Συγκεκριμένα, η ισπανική εταιρεία στοιχήματος Sportium απέκτησε τα δικαιώματα αποκλειστικής διάθεσης των γαλλικών ιπποδρομιών από τη γαλλική PMU (Pari Mutuel Urbain).

 

Εκτεταμένη παρουσία των γαλλικών ιπποδρομιών

Νέα απο το διαδίκτυο