Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες στην Ιρλανδία

Από τις πιο παραδοσιακές και χώρες ιπποδρομιών, η Ιρλανδία αποτελεί ίσως την πρώτη δύναμη στη κατηγορία της κούρσας με εμπόδια (National Hunt racing), η οποία στη «χώρα των ξωτικών» είναι πιο δημοφιλής από τις επίπεδες κούρσες!

 

Κάθε χρόνο μάλιστα, χιλιάδες Ιρλανδοί – και όχι μόνο- φίλιπποι συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν από κοντά τη κορυφαία κούρσα στο καλεντάρι του National Hunt, το Cheltenham Festival, όπου τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν όλο και περισσότερο εγχώριες ράτσες αλόγων! Η Ιρλανδία άλλωστε, αποτελεί και εκ ων κορυφαίων χωρών στην εκτροφή ιπποδρομιακών αλόγων, θεωρούμενη ίσως η μεγαλύτερη «βιομηχανία» εκτροφής των Thoroughbred ίππων.

 

Το μεγαλύτερο εκτροφείο ίππων Thoroughbred, το Coolmore Stud, έχει την έδρα του στην Ιρλανδία.

 

Ανάμεσα σε αξιοσημείωτους Ιρλανδούς προπονητές, συγκαταλέγονται οι Ντέρμοτ Ουέλντ, Τζον Οξ και Άινταν Ο’ Μπράιεν, ενώ στους κορυφαίους Ιρλανδούς τζόκει, συναντάμε τους Κίερεν Φάλον, Μάικλ Κίνεϊν, Τζόνι Μάρταχ, Ράμπι Γουόλς και Τόνι ΜακΚόι.

 

Ο πολυνίκης ίππος του Gold Cup στο Cheltenham Festival, Best Mate (μτφ: Καλλίτερος φίλος), που θεωρείται ίσως το πιο αγαπητό άλογο στην ιστορία των Βρετανικών ιπποδρομιών (ξεψύχησε την ώρα της κούρσας και έγινε πρωτοσέλιδο στον Τύπο όλης της χώρας!), έχει εκτραφεί στην Ιρλανδία, όπως επίσης και ο ίππος Red Rum, που έχει πετύχει το άπιαστο ρεκόρ του να κατακτήσει τρις το Grand National Festival (1973, 1974 και 1977) και να παραμείνει «όρθιος» (χωρίς να πέσει) για 100 συνεχόμενες κούρσες! Τη …τριάδα των κορυφαίων ιρλανδικών ίππων, συμπληρώνει ο Arkle, που με τρεις νίκες στο Gold Cup στο Cheltenham Festival, κάτοχος του Blue Riband και νικητής σε αρκετές κορυφαίες κούρσες, έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του κορυφαίου ίππου στις κούρσες με εμπόδια (Steeplechase) στην ιστορία.

 

Σε επίπεδο προπονητών, ο Βίνσεντ Ο’ Μπράιεν αποτέλεσε εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, τόσο στο National Hunt όσο και σε επίπεδες κούρσες. Πρωταθλητές ίπποι, προπονημένοι από τον Ο’ Μπράιεν είναι οι Nijinsky II, Sir Ivor, Ballymoss, Alleged, The Minstrel και El Gran Senor.

 

Η Horse Racing Ireland (HRI) είναι η ομοσπονδία ιπποδρομιών στην Ιρλανδία, με έτος ίδρυσης το 2001, διαδεχόμενη τη μέχρι τότε αρμόδια αρχή, Irish Horseracing Authority, η οποία το 1994 είχε αναλάβει τα «ηνία» της ιπποδρομιακής διαχείρισης στην Ιρλανδία από το Συμβούλιο Ιπποδρομιών (Racing Board) που είχε συσταθεί πρώτη φορά το 1945.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

3 εκατομμύρια ευρώ μέσω του virtual Grand National δωρίζουν οι αγγλικές εταιρείες στοιχήματος

Πριν μερικές ημέρες, διοργανώθηκε ένα εικονικό φεστιβάλ ιπποδρομιών, στη θέση του φεστιβάλ Grand National, το οποίο ακυρώθηκε εξαιτίας των έκτακτων μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωναϊού. Στο εν λόγω φεστιβάλ ήταν διαθέσιμος και ο στοιχηματισμός και, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι στοιχηματικές εταιρείες που συμμετείχαν, ένα μεγάλο μέρος των εσόδων τους θα δωριζόταν στο NHS (το αγγλικό ΕΣΥ).

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών King George Day

Κάθε Ιούλιο, το ιπποδρόμιο του Ascot φιλοξενεί το φημισμένο King George Day, ένα φεστιβάλ ιπποδρομιών που είναι γνωστό όχι μόνο για τον εορταστικό και οικογενειακό του χαρακτήρα, αλλά και για τον πλέον φημισμένο αγώνα King George VI and Queen Elizabeth Stakes. To King George Day αποτελεί τη δεύτερη και σημαντικότερη ημέρα του ευρύτερου τριήμερου φεστιβάλ King George Weekend, ενώ έχει φιλοξενήσει και την κούρσα εκείνη που έμεινε γνωστή ως «ο αγώνας του αιώνα»!

Έξι θέσεις στο Cheltenham πληρώνει η BetVictor

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο διεξάγεται το φεστιβάλ ιπποδρομιών The Open στο ιπποδρόμιο του Cheltenham. H σημαντικότερη κούρσα του φεστιβάλ δεν είναι άλλη από το Gold Cup, το οποίο αποτελεί μια χορηγία της BetVictor.

 

Αυξήθηκαν τα έσοδα στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Νέας Ζηλανδίας

Σύμφωνα με τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η TAB NZ (υπεύθυνη για τη διοργάνωση των ιπποδρομιών στη Νέα Ζηλανδία και για την αποκλειστική διάθεση ιπποδρομιακού στοιχήματος), τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος αυξήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν αύξηση 12,7%, σε σχέση με πέρσι, αλλά μείωση 12,3%, σε σχέση με τον εξαιρετικά επιτυχημένο Νοέμβριο του 2020.

 

Τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νέα Ζηλανδία

Επιπλέον κούρσες εικονικών ιπποδρομιών στην Betbright

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην Betbright έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν και σε εικονικές κούρσες και να διεκδικούν ανά μερικά λεπτά κέρδη μέσα στην ημέρα. Πλέον, οι επιλογές τους έχουν αυξηθεί, καθώς η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προσθέσει επιπλέον εικονικές ιπποδρομίες στο καθημερινό της πρόγραμμα.

 

Νέες εικονικές ιπποδρομίες από την Leap Gaming

Novibet: Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες

Η Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα Virtual Sports. Στη συγκεκριμένη ενότητα βρίσκονται και οι εικονικές ιπποδρομίες, στις οποίες οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα στις εικονικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Δωρεάν στοίχημα στις ιπποδρομίες από τη Boylesports

Αυτές τις ημέρες διεξάγονται ιπποδρομίες σε δύο σημαντικά καλοκαιρινά φεστιβάλ: στο Galway και στο Goodwood. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν παράδοση στο στοίχημα στις ιπποδρομίες, όπως η Boylesports, ανακοινώνουν αυτές τις ημέρες σχετικές προσφορές, ή για το κάθε φεστιβάλ ξεχωριστά ή συνδυαστικές.

 

Νέα έμμεση χορηγία προς τις ιπποδρομίες εξασφάλισε η Unibet

Η Unibet αποτελεί μια από τις πλέον σταθερές χορηγούς των αγγλικών ιπποδρομιών και έχει προχωρήσει σε συμφωνίες που αφορούν άμεσα ή έμμεσα τις κούρσες. Πρόσφατα, ανακοίνωσε άλλη μία έμμεση χορηγία, η οποία σχετίζεται με το φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood.

 Η νέα αυτή χορηγία αφορά σε μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές που αφορούν στο φεστιβάλ: τη Morning Dash της Racing Post, η οποία καλύπτει όλες τις εξελίξεις των κουρσών του φεστιβάλ και παράλληλα προσφέρει προγνωστικά και αναλύσεις.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις ιπποδρομίες από την Betrally

Τα μέλη της εταρείας στοιχηματισμού Betrally έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν, όχι μόνο σε πραγματικές ιπποδρομίες, αλλά και σε εικονικές. Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν και παρολί που θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα πιθανά τους κέρδη. Και, χάρη στη νέα προσφορά της Betraly, τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε πραγματικές ή εικονικές ιπποδρομίες θα τους αποφέρουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο σε δύο σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες

H εταιρεία στοιχημάτων παρακολουθεί στενά και τις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες και τις καλύπτει στοιχηματικά, ενώ παράλληλα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες κούρσες με μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή διπλή προσφορά της Paddy Power υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε δύο σημερινές επιλεγμένες ιπποδρομίες και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Νέες συμφωνίες για το live streaming ιπποδρομιών για 4 ακόμη στοιχηματικές εταιρείες

Πριν μερικές ημέρες, η BetFred ανακοίνωσε ότι αλλάζει τη συμφωνία της με την εταιρεία μεταδόσεων At The Races (ATR) και θα ξεκινήσει πλέον να πληρώνει τις ζωντανές μεταδόσεις των αγγλικών ιπποδρομιών, ανάλογα με τα στοιχήματα που θα δέχεται με αυτές. Η νέα αυτή συμφωνία είναι πιο συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές (αλλά πολύ περισσότερο για τη BetFred) και πολύ σύντομα τέσσερις ακόμη εταιρείες στοιχήματος ακολούθησαν το παράδειγμα της BetFred.

Χάνουν τα δικαιώματα live streaming οι Ladbrokes και Coral

Οι στοιχηματικές εταιρείες Ladbrokes και Coral (οι οποίες έχουν συγχωνευθεί, αλλά διατηρούν διαφορετικές ιστοσελίδες) ειδοποιήθηκαν πως δεν κατέχουν πια τα δικαιώματα ζωντανής μετάδοσης ιπποδρομιών σε 22 ιπποδρόμια της Αγγλίας. Πρόκειται για τις ιπποδρομίες που καλύπτονται από την At The Races και, έως πρόσφατα, μεταδίδονταν μέσω live streaming και από τις Ladbrokes και Coral.

 

Στον τομέα των ιρλανδικών ιπποδρομιών επεκτείνεται η Novibet

Η Novibet δραστηριοποιείται νόμιμα και στην Ιρλανδία και αναζητά ευκαιρίες, προκειμένου να προωθήσει τις υπηρεσίες της στη νέα αγορά. Πρόσφατα, οι υπεύθυνοι εκμεταλλεύτηκαν μια κορυφαία τέτοια ευκαιρία και επέκτειναν τις συνεργασίες της στον τομέα των ιρλανδικών ιπποδρομιών. Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με τον πρωταθλητή τζόκεϊ Brian Hughes, ο οποίος θα συγκαταλέγεται στους πρεσβευτές της.

 Οι ιπποδρομίες, άλλωστε, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα στην Ιρλανδία και οι παίχτες του στοιχήματος αναμένεται να εκτιμήσουν την κίνηση αυτή της Novibet.

Την έγκριση της κυβέρνησης αναμένουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες αναμένουν το πράσινο φως από την αγγλική κυβέρνηση και, σύμφωνα με τον CEO της BHA (British Horseracing Authority), Nick Rust, απαιτείται μόνο μία εβδομάδα, από τη στιγμή που θα το πάρουν έως ότου ξεκινήσουν ξανά οι ιπποδρομίες.

Άλλαξε διαχείριση η ελληνική ιστοσελίδα της Bet365

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι, η ελληνική ιστοσελίδα της Bet365 δε θα λειτουργεί πλέον υπό την εταιρεία B2B Gaming Services, αλλά υπό την Lucky Stream Limited. Η συγκεκριμένη αλλαγή είναι τυπική και δεν πρόκειται να επηρεάσει όσους διατηρούν λογαριασμό στην Bet365 και στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες ή σε άλλα αθλήματα.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του Wolverhampton

H εβδομάδα ξεκινά με μια νέα προσφορά στη Ladbrokes και οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες μπορούν να την εκμεταλλευτούν και να μειώσουν αισθητά το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους. Η νέα προσφορά ισχύει για τα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του Wolverhampton και μπορεί να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Mια δεκαετία κορυφαίων αποδόσεων στο Grand National από την BetFair

Η έναρξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Grand National πλησιάζει και οι λάτρεις των ιπποδρομιών ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τις κούρσες, αλλά και να στοιχηματίσουν σε αυτές, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Αυτό κάνουν, άλλωστε, εδώ και χρόνια τα μέλη του online ανταλλακτηρίου της BetFair. Και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, οι παίχτες αυτοί εκμεταλλεύονται τις κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς στην συντριπτική πλειοψηφία των επιλογών τους!

Καμία αλλαγή στο καθεστώς αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος της Ολλανδίας

Η ολλανδική ρυθμιστική Αρχή της Ολλανδίας, η KSA (Kansspelautoriteit), ανανέωσε την άδεια της εταιρείας ZEbetting, η οποία θα εξακολουθήσει να διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στη χώρα. Η ZEbetting αναδείχθηκε νικήτρια του πρόσφατου διαγωνισμού για την άδεια, η οποία λήγει κανονικά στις 30 Ιουνίου του 2022.

Αλλαγή φρουράς στο ιπποδρομιακό στοίχημα της Νότιας Αφρικής

Η εταιρεία στοιχημάτων 4Racing αναλαμβάνει στο εξής τη διεξαγωγή του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νότια Αφρική, μετά την αποχώρηση της Phumelela. Η εταιρεία εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή και πλέον είναι η μόνη που έχει το δικαίωμα να προσφέρει αμοιβαίο στοίχημα στις ιπποδρομίες της Νότιας Αφρικής.

 Η 4Racing, μάλιστα, αναλαμβάνει, όχι μόνο τη διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, αλλά και τη λειτουργία της Highveld Racing, της διοργανώτριας εταιρείας διεξαγωγής ιπποδρομιών της Νότιας Αφρικής.

 

Οι αγωνιστικές ημέρες του Craven Meeting: Community Race Day

To Craven Meeting δεν αποτελεί μόνο την έναρξη της σεζόν των επίπεδων κουρσών των αγγλικών ιπποδρομιών, αλλά και ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της χρονιάς. Διεξάγεται στα μέσα Απριλίου, στο ιπποδρόμιο του Newmarket και διαρκεί τρεις ημέρες.

 

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ Craven Meeting

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες του μήνα από την Paddy Power

H στοιχηματική εταιρία Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τον Ιούνιο, η οποία υπόσχεται στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο σε όσους επιλέξουν συγκεκριμένες ιπποδρομίες καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων που υπόσχεται έως και το ποσό των 25 ευρώ, σε όσους στοιχηματίσουν στο νικητή κάποιας επιλεγμένης ιπποδρομίας και χάσουν.

 

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ στις αγγλικές ιπποδρομίες προσφέρει η Paddy Power

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power συνεχίζει σταθερά να μειώνει το ρίσκο σε επιλεγμένα πλασέ στοιχήματα των αγγλικών ιπποδρομιών και δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη ή δεύτερη θέση.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει για τις περισσότερες από τις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες και πληρώνει ως νικητήριες τρεις ή τέσσερις θέσεις, ανάλογα με την ιπποδρομία.

 

Πριμ στις εικονικές ιπποδρομίες μοιράζει ο Stoiximan

Τα μέλη του Stoiximan έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν και την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν ένα πριμ, που θα τους επιτρέψει έπειτα να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις εικονικές κούρσες της επιλογής τους. Η νέα προσφορά μοιράζει στους παίχτες ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, αρκεί να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση.

Εξαιρετικές οι επιδόσεις της Flutter Entertainment στο ιπποδρομιακό φεστιβάλ Cheltenham

Το ιπποδρομιακό φεστιβάλ Cheltenham, ένα από τα κορυφαία στο ετήσιο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών, ολοκληρώθηκε και οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος κάνουν τον απολογισμό της. Μία από αυτές, η Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων), τον ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε εξαιρετικές επιδόσεις στη διάρκεια του πενθήμερου φεστιβάλ.

Ανοίγει ξανά τις πύλες του το ιαπωνικό ιπποδρόμιο Mombetsu

Μερικές εβδομάδες μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε την Ιαπωνία και προκάλεσε καταστροφές σε κτιριακές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου Mombetsu ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα ανοίξουν ξανά τις πύλες του στο κοινό. Το συγκεκριμένο ιπποδρόμιο πλήγηκε από τον μεγάλο σεισμό και αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία του, εξαιτίας των εκτεταμένων ζημιών.

 Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το ιπποδρόμιο Mombetsu θα ανοίξει ξανά τις πύλες του στις 25 Σεπτεμβρίου, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον καταστροφικό σεισμό.

 

Επιστρέφει το Betshop Bomb στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Betshop

Η Betshop επαναφέρει σε τακτά χρονικά διαστήματα έναν διαγωνισμό με το όνομα Betshop Bomb και δίνει στα μέλη της, που στοιχηματίζουν ακόμη και στις εικονικές ιπποδρομίες, την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια χρηματικά έπαθλα, χωρίς καν να ρισκάρουν κάποιο ποσό, στοιχηματίζοντας σε κάποιο γεγονός. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός επιστρέφει την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 18:00 το απόγευμα, και υπόσχεται να μοιράσει μεγάλα ποσά στους τυχερούς.

 

Η διεξαγωγή του Betshop Bomb

Αύξηση έχουν σημειώσει τα φετινά στοιχήματα στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Η Oddschecker, η ιστοσελίδα που παρέχει πληροφορίες για τις αποδόσεις και τα στοιχήματα που δέχονται οι ιστοσελίδες στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της, το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham έχει συγκεντρώσει περισσότερα στοιχήματα από όσα είχε συγκεντρώσει τέτοια εποχή το περσινό.

 To φετινό κορυφαίο φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών διεξάγεται στις 10-13 Μαρτίου και ήδη έχουν τοποθετηθεί περισσότερα στοιχήματα, σε σχέση με πέρσι.

 

Αυξημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες από τη BetFair

Παρά το γεγονός ότι η BetFair διατηρεί στην ιστοσελίδα της και ένα online ανταλλακτήριο στοιχημάτων, όπου οι αποδόσεις στις ιπποδρομίες μπορούν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα, πολλοί λάτρεις του αθλήματος προτιμούν την παραδοσιακή ιστοσελίδα του στοιχήματος με τις σταθερές αποδόσεις. Όσοι, όμως, διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχήματος της BetFair μπορούν πλέον να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα και των σταθερών αποδόσεων, μα και αυτών του ανταλλακτηρίου.

 

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες η Betbright

H Betbright στρέφει σήμερα το βλέμμα τις στις αγγλικές ιπποδρομίες και σε μια επιλεγμένη κούρσα του ιπποδρομίου του Redcar και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Μέσω της σημερινής προσφοράς της στοιχηματικής ιστοσελίδας, άλλωστε, ακόμη και αν στοιχηματίσουν σε ένα άλογο και αυτό δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

Tίτλοι τέλους για την ιστοσελίδα στοιχήματος Stan James

Η Stan James, η αγγλική ιστοσελίδα στοιχήματος που στο παρελθόν αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλής σε όσους παίχτες στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, έκλεισε τις πύλες της, μετά από απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας. Η Kindred αποφάσισε να μεταφέρει όλα τα μέλη της Stan James στην εταιρεία στοιχήματος Unibet (δικής της ιδιοκτησίας) και να βάλει λουκέτο στην ιστορική στοιχηματική ιστοσελίδα.

Νέα απο το διαδίκτυο