Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Σύνθετο

Το online και το επίγειο στοίχημα στις ιπποδρομίες προσφέρουν πολλές και διαφορετικές ευκαιρίες διεκδίκησης στους παίχτες, μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών και τύπων στοιχημάτων. Και μπορεί το να στοιχηματίζει κάποιος στο νικητή μιας ιπποδρομίας να αποτελεί το δημοφιλέστερο στοίχημα, αλλά σίγουρα δεν είναι το μοναδικό. Άλλωστε, κάθε παίχτης μπορεί να στοιχηματίζει και στα άλογα που θα τερματίσουν στις επόμενες θέσεις ή να επιλέξει ένα από τα ειδικά στοιχήματα που του δίνουν νέες δυνατότητες, είτε μειώνοντας το ρίσκο είτε αυξάνοντας τα πιθανά του κέρδη.

 Ένα τέτοιο στοίχημα είναι το σύνθετο. Σε αντίθεση με άλλα στοιχήματα που συναντάμε στο online και στο αμοιβαίο στοίχημα των ιπποδρομιών, όπως το πλασέ, το δίδυμο και το τρίο, το σύνθετο ζητά μια ακριβή πρόβλεψη του νικητή, όχι μόνο σε μία, αλλά σε δύο κούρσες. Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετούν ένα σύνθετο πρέπει να προβλέψουν σωστά τους νικητές (τα άλογα που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση) δύο συνεχόμενων ιπποδρομιών.

 Το συγκεκριμένο στοίχημα συνοδεύεται από μια πρόβλεψη δυσκολότερη των συνηθισμένων, αφού αφορά στο αποτέλεσμα δύο ιπποδρομιών και, μάλιστα, συνεχόμενων (οι παίχτες δε μπορούν να επιλέξουν οποιεσδήποτε ιπποδρομίες). Αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια πρόβλεψη συνοδεύεται από αυξημένο ρίσκο. Βέβαια, μαζί με το ρίσκο αυξάνονται και τα πιθανά κέρδη, με αποτέλεσμα μια τέτοια πρόβλεψη να αξίζει, εφόσον ο παίχτης θεωρεί ότι μπορεί να προβλέψει σωστά τους δύο νικητές.

 Το σύνθετο, τέλος, αποτελεί ένα αρκετά συχνό στοίχημα και μπορεί να βρεθεί στις στοιχηματικές ιστοσελίδες του διαδικτύου και στο αμοιβαίο στοίχημα του ΟΠΑΠ και του Ιπποδρομίου του Μαρκόπουλου. Είναι, μάλιστα, διαθέσιμο, όχι μόνο στις ελληνικές ιπποδρομίες, αλλά και σε πολλές από αυτές του εξωτερικού.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Επέκταση του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος εξετάζει η Βουλγαρία

Στη Βουλγαρία προσφέρονται νόμιμα αρκετά τυχερά παιχνίδια, στον online και στον επίγειο τομέα, ανάμεσα στα οποία και το αμοιβαίο στοίχημα στις ιπποδρομίες, για το οποίο η μόνη εταιρεία που έχει δικαίωμα να προσφέρει υπηρεσίες είναι η κρατική BST (Bulgarian Sports Totalisator). Η συγκεκριμένη εταιρεία, μάλιστα, αναμένεται να λάβει σύντομα έγκριση για να επεκτείνει τις επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα, όπως επιβεβαίωσε και η Εθνοσυνέλευση.

H BetFair μέλος της αμερικανικής NTRA

Η BetFair αποτελεί πλέον μέλος της αμερικανικής ένωσης National Thoroughbred Racing Association (NTRA) στις ιπποδρομίες. Αναλυτικότερα, το αμερικανικό τμήμα της BetFair, η BetFair USD/TVG αποτελεί πλέον μέλος της NTRA, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή ιπποδρομιών και φεστιβάλ στις ΗΠΑ.

 

Χωρίς χορηγό μένει το Gold Cup

Χωρίς χορηγό απέμεινε μια από τις πλέον σημαντικές διοργανώσεις των αγγλικών ιπποδρομιών, το Gold Cup. Η εξαιρετικά δημοφιλής κούρσα μετ’ εμποδίων διεξάγεται κάθε Μάρτιο στο πλαίσιο του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham και τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνταν με τη χορηγία της BetFred.

Επιπλέον κούρσες εικονικών ιπποδρομιών στην Betbright

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην Betbright έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν και σε εικονικές κούρσες και να διεκδικούν ανά μερικά λεπτά κέρδη μέσα στην ημέρα. Πλέον, οι επιλογές τους έχουν αυξηθεί, καθώς η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προσθέσει επιπλέον εικονικές ιπποδρομίες στο καθημερινό της πρόγραμμα.

 

Νέες εικονικές ιπποδρομίες από την Leap Gaming

Στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες: Πλασέ

H εκκίνηση μιας κούρσας στις ιπποδρομίες δεν αποτελεί μόνο την έναρξη των συγκινήσεων που προκαλεί στους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και την έναρξη της αγωνίας που συνοδεύει κάθε στοίχημα που έχει τοποθετηθεί. Άλλωστε, η διεκπεραίωση του στοιχήματος δεν πρόκειται παρά να αργήσει μερικά δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα η αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο.

H διοργάνωση ιπποδρομιών British Classics

Oι Αμερικανοί λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν το Triple Crown, αλλά οι Βρετανοί έχουν το μεγαλύτερο σε διάρκεια και πιο ιστορικό British Classics! Πρόκειται για μια άτυπη διοργάνωση που αποτελείται από πέντε σημαντικές ιπποδρομίες. Και όσοι καταφέρνουν μία ή περισσότερες νίκες σε αυτή, συμπεριλαμβάνονται αυτόματα στο πάνθεον των καλύτερων πρωταθλητών!

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των σημερινών ιπποδρομιών

H Paddy Power καλύπτει σήμερα έναν τεράστιο αριθμό ιπποδρομιών ανά τον κόσμο και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο. Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ επιλεγμένων ιπποδρομιών, μειώνοντας έτσι σημαντικά το ρίσκο.

 Η σημερινή προσφορά της Paddy Power ισχύει αποκλειστικά για επιλεγμένα πλασέ στοιχήματα σε ιπποδρομίες, όπως αυτές των Kolkata, Vincennes και Scottsville.

 

Κέρδη και ανταμοιβές στις virtual ιπποδρομίες μοιράζει η Novibet

Τα μέλη της Novibet έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμετάσχουν σε μια νέα προσφορά και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις virtual ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα και οι ανταμοιβές που θα αποφέρουν

Ανανεωμένο το mobile app της Betsson

To mobile app της Betsson επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετούν τα στοιχήματά τους μέσω του κινητού τους και, όπως και η ιστοσελίδα που εμφανίζεται στον υπολογιστή, δεν προσφέρει μεν στοιχηματικές επιλογές στις ιπποδρομίες, αλλά καλύπτει το κενό, χάρη στις virtual ιπποδρομίες. Οι παίχτες που στοιχηματίζουν σε αυτές μπορούν πλέον να απολαύσουν τη στοιχηματική δράση σε ένα ανανεωμένο mobile app, το οποίο προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες.

Tα drones βλάπτουν σοβαρά τον live στοιχηματισμό στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες και το στοίχημα σε αυτές αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό μια νέα “απειλή”, εξαιτίας της τάσης να εμφανίζονται drones στα ιπποδρόμια και να παρακολουθούν τις κούρσες. Τα drones αυτά είναι μεν ακίνδυνα τις περισσότερες φορές, ως προς τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών, αλλά δημιουργούν τεράστια προβλήματα στον στοιχηματισμό σε αυτές.

10Bet: Bonus με την επόμενη κατάθεση το Νοέμβριο

Τα μέλη της 10Bet που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν αρκετές επιλογές μέσα στο Νοέμβριο, προκειμένου να εντοπίσουν τις ευκαιρίες αυτές που θα τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Άλλωστε, πέρα από τις δεκάδες εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγει καθημερινά η ιστοσελίδα, τις επόμενες ημέρες διεξάγονται κάποια σημαντικά φεστιβάλ, όπως το Melbourne Cup, το Open του Cheltenham και το Hennessy.

 

Η νέα πλατφόρμα στοιχήματος της William Hill

H William Hill ολοκλήρωσε το πολυαναμενόμενο Project Trafalgar, τον σχεδιασμό δηλαδή της δικής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στοιχήματος που υπόσχεται βελτιωμένη στοιχηματική εμπειρία σε κάθε λάτρη των ιπποδρομιών. Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία στην ιστοσελίδα της William Hill και υπόσχεται ευκολότερη και γρηγορότερη περιήγηση, καθώς και άμεση τοποθέτηση των στοιχημάτων.

 

Αύξηση της φορολογίας στοιχηματισμού ζητούν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

Ο πρόεδρος του φορέα ιρλανδικών ιπποδρομιών (Horse Racing Ireland, Joe Keeling, στράφηκε κατά της κυβέρνησης, κατηγορώντας τη για ανεξήγητη έλλειψη στήριξης στον τομέα της αύξησης της φορολογίας στοιχηματισμού. Η αύξηση της φορολογίας στις εταιρείες που προσφέρουν στοιχηματισμό στις ιπποδρομίες αποτελεί πάγιο αίτημα των Ιρλανδών διοργανωτών, οι οποίες έχουν ανάγκη περισσότερα έσοδα, αλλά η κυβέρνηση δεν έχει θέσει σε ισχύ κάποιον σχετικό νόμο.

 

Αναγκαία έσοδα για τις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Bonus στις εικονικές ιπποδρομίες από τη Betshop και την Paysafe

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Betshop μπορούν να διεκδικήσουν έως τις 14 Απριλίου δύο bonus των 5 ευρώ, συμμετέχοντας στο νέο διαγωνισμό που διεξάγει η ιστοσελίδα. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό, στον οποίο εξασφαλίζουν συμμετοχή 5.000 τυχερά μέλη που θα λάβουν το τυχερό e-mail και θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του.

 

Bonus για το Breeder’s Cup από τη BetOnline

Η BetOnline φροντίζει να προκαλέσει ενθουσιασμό στα μέλη της για το Breeder’s Cup, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών που λαμβάνουν χώρα στην Αμερική, το οποίο ξεκινά σήμερα, 30 Οκτωβρίου. Το φετινό Breeder’s Cup, μάλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, χάρη στο γεγονός ότι θα αποτελέσει την τελευταία εμφάνιση του American Pharaoh, του αλόγου που έχει σαρώσει τις νίκες τους τελευταίους μήνες.

 

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στις ιπποδρομίες από την Paddy Power

H Paddy Power συνεχίζει, όχι μόνο να προσφέρει προς στοιχηματισμό κάποιες από τις κορυφαίες ιπποδρομίες της Ευρώπης, αλλά και να μειώνει το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν τα μέλη της, μέσω συγκεκριμένων προσφορών. Σήμερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν τα άλογα της επιλογής τους δεν τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά και στην τρίτη.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα πλασέ στοιχήματα και ισχύει σε επιλεγμένες ιπποδρομίες.

 

Ερωτηματολόγιο για την πρόοδο του αθλήματος στάλθηκε στους φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών

Οι αγγλικές ιπποδρομίες έχουν δεσμευτεί για την ανάπτυξή τους και τη δημιουργία ενός περισσότερο βιώσιμου μοντέλου λειτουργίας και τις τελευταίες ημέρες οι φορείς του αθλήματος λαμβάνουν κάποια ερωτηματολόγια, μέσω των οποίων μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό του. Τα ερωτηματολόγια αυτά περιλαμβάνουν ερωτήσεις, οι απαντήσεις στις οποίες θα ενημερώσουν τους αρμόδιους για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και άλλες πτυχές της λειτουργίας των ιπποδρομιών.

 

Η νέα πρωτοβουλία για την πρόοδο των αγγλικών ιπποδρομιών

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

each way στοιχήματα είναι αρκετά δημοφιλή ανάμεσα στους παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, για αρκετούς λόγους που σχετίζονται με τη μείωση του ρίσκου. Παράλληλα, πολλές φορές, τα συγκεκριμένα στοιχήματα συμμετέχουν και σε προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών, με αποτέλεσμα το ρίσκο να μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Κέρδη και ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Η Novibet επανέφερε μία από τις ελάχιστες προσφορές της που αφορούν σε όσους στοιχηματίζουν στα εικονικά αθλήματα και συγκεκριμένα στις εικονικές ιπποδρομίες και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, μέσω των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν.

 Συγκεκριμένα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στις εικονικές ιπποδρομίες

Προς σημαντική ανάπτυξη οδεύουν οι ιπποδρομίες στη Νέα Ζηλανδία

Οι αρμόδιες Αρχές της Νέας Ζηλανδίας είναι άκρως αισιόδοξες, σχετικά με την ανάπτυξη των ιπποδρομιών της χώρας, μετά την αντικατάσταση του New Zealand Racing Board από το RITA (Racing Industry Transition Agency), το νέο οργανισμό διεξαγωγής ιπποδρομιών. Το RITA θα έχει περιορισμένη θητεία και σκοπός του είναι ακριβώς αυτός: να οδηγήσει τις ιπποδρομίες της χώρας σε μια ανοδική πορεία και έπειτα να παραδώσει τα ηνία σε μια ολοκαίνουργια αρμόδια Αρχή.

Tον Ιούνιο επιστρέφουν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας έδωσε το πράσινο φως για την επιστροφή των ιπποδρομιών τις επόμενες εβδομάδες και, όπως φαίνεται, οι κούρσες θα επιστρέψουν στα ιπποδρόμια της χώρας στις αρχές του Ιουνίου. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι είναι η 8η Ιουνίου.

Ιπποδρομιακό στοίχημα μέσω ίντερνετ

Πριν μερικά χρόνια, για να στοιχηματίσει κάποιος σε ιπποδρομιακά γεγονότα είχε στη διάθεσή του μόνο δύο επιλογές. Είτε να επισκεφτεί το ελληνικό ιπποδρόμιο, είτε να μεταβεί σε ένα πρακτορείο, το οποίο παρείχε στοίχημα για κούρσες αλόγων. Φυσικά, τότε υπήρχε μόνο η δυνατότητα να ποντάρει κανείς σε ελληνικές ιπποδρομίες και όχι και σε αγώνες άλλων χωρών.

Νέες ανταμοιβές για τα παρολί στις ιπποδρομίες μοιράζει η BetFair

H BetFair επαναφέρει και σήμερα την προσφορά της που ανταμείβει τα παρολί στοιχήματα σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα αθλήματα της στοιχηματικής ιστοσελίδας της και, όπως είναι φυσικό, δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες και, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Βελτιώθηκαν οι εικονικές ιπποδρομίες της Bet35

Η Bet365 καλύπτει μια σειρά πραγματικών ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, αλλά οι συνεχείς ακυρώσεις τον διοργανώσεων, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού, της έδωσαν την ευκαιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εναλλακτική που προσφέρει: τις εικονικές ιπποδρομίες, οι οποίες έχουν βελτιωθεί, μαζί με το σύνολο των εικονικών αθλημάτων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα της.

Ελάχιστα τα κέρδη των παιχτών στοιχήματος στο November Festival του Cheltenham

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών November Festival που διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο ιπποδρόμιο του Cheltenham συγκέντρωσε πολλούς λάτρεις των ιπποδρομιών και μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος. Όπως αποδείχθηκε, όμως, τα κέρδη που εξασφάλισαν οι παίχτες μέσω των στοιχημάτων τους ήταν ελάχιστα, εξαιτίας των ανατροπών που κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Paddy Power: Δυνατότητα cash out και στα παρολί

Τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν εδώ και μήνες τη δυνατότητα να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα στις κούρσες της επιλογής τους και να εισπράξουν κέρδη, ακόμη και πριν τη λήξη τους, χάρη στην υπηρεσία cash out. Την ίδια δυνατότητα έχουν πλέον και όσοι τοποθετούν παρολί στις ιπποδρομίες, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να μειώσουν σημαντικά το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αύξηση στοιχημάτων αναμένεται για το φετινό Cheltenham

Η κορυφαία εταιρεία επεξεργασίας ηλεκτρονικών πληρωμών Worldpay προβλέπει πως οι ιστοσελίδες του online στοιχήματος θα δεχθούν αύξηση των εσόδων τους έως και κατά 60% αυτή την εβδομάδα, λόγω του επερχόμενου φεστιβάλ του Cheltenham. Οι προβλέψεις της εταιρείας βασίζονται στο γεγονός ότι πολλοί παίχτες θα ελπίζουν για μια επανάληψη των περσινών αποτελεσμάτων, χάρη στα οποία τα φαβορί έφεραν άφθονα κέρδη στους παίχτες. 

Μειώνει το ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

H William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών, χάρη σε μια νέα προσφορά. Οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις σε μια επιλεγμένη σημερινή κούρσα: αυτή των 19:30 στο Wolverhampton.

Πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες αποκτά η SIS

Η SIS αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής δεδομένων, στατιστικών και εικόνων στον χώρο των ιπποδρομιών σε ολόκληρο τον κόσμο και οι υπεύθυνοι θέλουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών της. Κινούμενοι προς αυτό το βήμα, προχώρησαν σε μια σημαντική επένδυση, η οποία θα ενισχύει ακόμα περισσότερο την ποιότητα των τεχνολογιών που αξιοποιεί για να προσφέρει αποδόσεις, στατιστικά και live streaming στις ιπποδρομίες ανά τον κόσμο.

Εξανεμίζονται οι ελπίδες για παρουσία κοινού στο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham

Οι αγγλικές ιπποδρομίες έχουν να αντιμετωπίσουν νέα περιοριστικά μέτρα, αφού οι κούρσες των επόμενων εβδομάδων θα διεξαχθούν ξανά χωρίς την παρουσία κοινού. Η αύξηση των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο έφερε τη χώρα σε νέο lockdown και μία από τις σημαντικότερες επιπτώσεις του για τον τομέα των ιπποδρομιών ήταν η επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς.

Νέα απο το διαδίκτυο