Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Νέα προσφορά του Stoiximan στις εικονικές ιπποδρομίες

Τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες μπορούν και σήμερα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά, η οποία δε θα τους αποφέρει μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές. Η νέα προσφορά συνδέεται με ένα ακόμη Stoiximan Mission, το οποίο θα μοιράσει ανταμοιβές σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες.

 Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, όμως, θα πρέπει να σπεύσουν, ώστε να εκπληρώσουν εγκαίρως την αποστολή, η οποία λήγει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

 Η νέα προσφορά του Stoiximan καλεί τους παίχτες να αναλάβουν αρχικά τη σχετική αποστολή και έπειτα να την εκπληρώσουν, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματα αυτά πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

 Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 25 ευρώ στις εικονικές ιπποδρομίες. Κάθε στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ και να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές σε κάθε κούρσα.

 Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την λήξη της προσφοράς θα εκπληρώσουν την αποστολή και θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα εισπράξουν κέρδη ή θα χάσουν χρήματα. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε εικονικό άθλημα και να διεκδικήσει κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

To μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στις ελληνικές ιπποδρομίες υπενθυμίζει η Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) εξέδωσε μια ανακοίνωση, με την οποία υπενθυμίζει στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος της Ελλάδας τα παιχνίδια που δεν επιτρέπεται να προσφέρουν, εξαιτίας των μονοπωλίων που διατηρεί ο ΟΠΑΠ σε μια γκάμα παιχνιδιών. Ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια είναι και ο στοιχηματισμός στις ελληνικές ιπποδρομίες, που αποτελεί μονοπώλιο της διοργανώτριας, Ιπποδρομίες Α.Ε., η οποία ανήκει στον ΟΠΑΠ.

H διοργάνωση ιπποδρομιών British Classics

Oι Αμερικανοί λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν το Triple Crown, αλλά οι Βρετανοί έχουν το μεγαλύτερο σε διάρκεια και πιο ιστορικό British Classics! Πρόκειται για μια άτυπη διοργάνωση που αποτελείται από πέντε σημαντικές ιπποδρομίες. Και όσοι καταφέρνουν μία ή περισσότερες νίκες σε αυτή, συμπεριλαμβάνονται αυτόματα στο πάνθεον των καλύτερων πρωταθλητών!

Στοιχηματικό σκάνδαλο στις ιπποδρομίες της Αυστραλίας

Οι ιπποδρομίες της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία ταλανίζονται αυτές τις ημέρες από ένα σκάνδαλο, αφού ένας επαγγελματίας τζόκεϊ κρίθηκε ένοχος για σωρεία παραβάσεων του νόμου περί στοιχήματος.

 Όπως και σε άλλες χώρες, άλλωστε, έτσι και στην Αυστραλία, οι επαγγελματίες αθλητές απαγορεύεται να τοποθετούν στοιχήματα, ειδικά σε αγώνες που συμμετέχουν οι ίδιοι. Ωστόσο, ο τζόκεϊ Adam Hyeronimus βρέθηκε ένοχος για συνολικά 30 παραβάσεις, κατά το διάστημα 2016-2019.

 

Παράνομα στοιχήματα ακόμη και στον εαυτό του

Νέο Stoiximan Mission με ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες

Τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες μπορούν να αναλάβουν και αυτή την εβδομάδα μια αποστολή, η οποία θα τους ανοίξει το δρόμο σε ανταμοιβές που θα μπορέσουν έπειτα να εκμεταλλευτούν, για να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Το νέο Stoiximan Mission έχει ήδη ενεργοποιηθεί και ισχύει έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

 Χάρη σε αυτό, οι παίχτες που θα εκπληρώσουν την αποστολή, απλά στοιχηματίζοντας στις εικονικές κούρσες, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πλούσιες ανταμοιβές.

 

Η διαδικασία που απαιτεί η προσφορά

Συνεχίζονται παρά τα έκτακτα μέτρα οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η αγγλική κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλει ένα νέο lockdown (μόλις μερικές εβδομάδες μετά τη λήξη του προηγούμενου) σε ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αυξηθεί, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε ένα νέο στέλεχος του κορωνοϊού. Το νέο lockdown κλείνει ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία στο Λονδίνο, στη Σκωτία και στο ανατολικό και νοτιοανατολικό κομμάτι της χώρας.

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο τα στοιχήματα στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Melbourne Cup

Κάθε χρόνο, το Melbourne Cup, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αυστραλίας, καταφέρνει να ξεπεράσει τα προηγούμενα ρεκόρ στοιχηματισμού και αποδεικνύει ότι αποτελεί ένα κορυφαίο στοιχηματικό γεγονός, για το οποίο ανυπομονούν εκατομμύρια παίχτες του στοιχήματος. Έτσι συνέβη και φέτος, με τον όγκο των στοιχημάτων να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

 Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ τοποθετούνταν δεκάδες χιλιάδες στοιχήματα ανά λεπτό, με τις ψηφιακές πλατφόρμες να δουλεύουν υπερωρίες, ώστε να καλύψουν τη ζήτηση!

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών St. Leger Meeting

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δεκάδες φεστιβάλ και ιπποδρομίες κατά τη διάρκεια του έτους - ωστόσο, λίγα φεστιβάλ και λίγες κούρσες χαρακτηρίζονται από τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία που συνοδεύουν καθεμία από τις πέντε Classic ιπποδρομίες.

 

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betbright

Η εταιρεία στοιχήματος Betbright ανακοίνωσε μια προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν σήμερα να στοιχηματίσουν σε μια επιλεγμένη αγγλική ιπποδρομία: την κούρσα των 18:20 στο Listowel. Η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, καθώς υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 Αναλυτικότερα, η προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους στοιχηματίσουν σε ένα άλογο της επιλεγμένης κούρσας και το δουν να τερματίζει στη δεύτερη, αντί της πρώτης θέσης.

 

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Christmas Festival

Ο ερχομός των Χριστουγέννων σημαίνει ένα και μόνο πράγμα για όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν το ιπποδρόμιο του Kempton – τη διοργάνωση του Christmas Festival, του προτελευταίου σημαντικού φεστιβάλ της χρονιάς που υπόσχεται μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις στους λάτρεις των ιπποδρομιών μετ’ εμποδίων.

 

Λογισμικό καταπολέμησης εθισμού προσφέρει η Unibet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Unibet που υποψιάζονται πως έχουν αποκτήσει πρόβλημα εθισμού στον τζόγο, στοιχηματίζοντας στις ιπποδρομίες ή οπουδήποτε αλλού, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αυτοαποκλειστούν, όχι μόνον από την ιστοσελίδα της Unibet, αλλά από κάθε άλλη που τους παρέχει δυνατότητες στοιχηματισμού. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την εταιρεία σχεδιασμού του Betfilter, το οποίο θα προσφέρει δωρεάν στα μέλη της.

 

Μειώνει το ρίσκο σε δύο σημερινές ιπποδρομίες η Paddry Power

Η Paddy Power είναι γνωστή για τις προσφορές της που μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού σε αρκετές περιπτώσεις και σήμερα ήρθε η σειρά όσων στοιχηματίζουν σε ιπποδρομίες να εκμεταλλευτούν μια προσφορά που υπόσχεται κέρδη με λιγότερο ρίσκο από αυτό που δικαιολογούν οι πιθανότητες και οι αποδόσεις. Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία πληρώνει επιπλέον θέσεις στα πλασέ που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε δύο σημερινές επιλεγμένες ιπποδρομίες.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Νέο πρωτόκολλο διεξαγωγής των ελληνικών ιπποδρομιών για την προστασία από την πανδημία

Το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου εξέδωσε πριν μερικές ημέρες ένα ανανεωμένο πρωτόκολλο διεξαγωγής των ιπποδρομιών, με βάση τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία. Από το νέο πρωτόκολλο απουσιάζουν κάποια από τα προηγούμενα περιοριστικά μέτρα, αλλά εξακολουθούν να αναφέρονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να παραμένουν ασφαλείς, τόσο οι συμμετέχοντες στις κούρσες όσο και οι θεατές.

Σε αυξήσεις των χρηματικών επάθλων στις αγγλικές ιπποδρομίες προχωρά η BHA

Η BHA (British Horseracing Authority) ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη σταδιακή αύξηση των χρημάτων στις αγγλικές ιπποδρομίες, προκειμένου τα ποσά να επανέλθουν ξανά στα ύψη πριν την έλευση της πανδημίας. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι η αρχή θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τις ιπποδρομίες των μεσαίων και μικρών κατηγοριών.

Νέα εποχή για τις ιπποδρομίες στην Ανδαλουσία

Η Ανδαλουσία, μία από τις αυτόνομες περιφέρειες της Ισπανίας, νομιμοποίησε το στοίχημα καθορισμένων αποδόσεων στις ιπποδρομίες και η έναρξη της νέας αυτής εποχής σφραγίστηκε με μια συμφωνία που θα προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Συγκεκριμένα, το νέο καθεστώς στην Ανδαλουσία εκμεταλλεύτηκε πρώτη η εταιρεία Sportium (ιδιοκτησίας της Ladbrokes), η οποία θα προσφέρει πλέον υπηρεσίες στοιχήματος στο Gran Hipódromo de Andalucía της Σεβίλλης.

Πρώτη σε αναζητήσεις η Unibet για το Cheltenham στην Αγγλία

Το αγγλικό διαφημιστικό πρακτορείο Adthena πραγματοποίησε και δημοσίευσε μια έρευνα, στην οποία εμφανίζονται οι στοιχηματικές εταιρείες που βρέθηκαν στην κορυφή των αναζητήσεων στο αγγλικό διαδίκτυο, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham. Στην έρευνα αυτή βρίσκονται οι στοιχηματικές εταιρείες που αναζήτησαν περισσότερο οι Άγγλοι παίχτες του στοιχήματος, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, και η Unibet κατόρθωσε να βρεθεί στην πρώτη θέση, με τις περισσότερες αναζητήσεις να αφορούν στην ίδια.

 

Αποζημίωση για τη δεύτερη θέση στις αγγλικές ιπποδρομίες στην William Hill

H William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες: αυτές του Lingfield και αυτές του Killarney.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες. Την προσφορά αυτή θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε μια σημερινή επιλεγμένη κούρσα, μειώνοντας το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

Bonus για το Breeder’s Cup από τη BetOnline

Η BetOnline φροντίζει να προκαλέσει ενθουσιασμό στα μέλη της για το Breeder’s Cup, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών που λαμβάνουν χώρα στην Αμερική, το οποίο ξεκινά σήμερα, 30 Οκτωβρίου. Το φετινό Breeder’s Cup, μάλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, χάρη στο γεγονός ότι θα αποτελέσει την τελευταία εμφάνιση του American Pharaoh, του αλόγου που έχει σαρώσει τις νίκες τους τελευταίους μήνες.

 

Mειωμένο ρίσκο στο Grand National προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ετοιμάζεται να υποδεχθεί το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, το οποίο διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, υποσχόμενη μειωμένο ρίσκο στα μέλη της, μέσω δύο νέων προσφορών. Οι δύο προσφορές υπόσχονται διαφορετικά πράγματα, ωστόσο καταφέρνουν να μειώσουν αποτελεσματικά το ρίσκο των παιχτών που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

 

Αποζημίωση για τα άλογα που δε θα αγωνιστούν

Επιστροφή χρημάτων στο Cheltenham από τη Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές ημέρες τις πρώτες αποδόσεις για τις κούρσες που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάρτιο στο πλαίσιο του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham και τα μέλη της μπορούν να προχωρήσουν στις πρώτες προβλέψεις τους, σχετικά με τους νικητές της διοργάνωσης.

 

Διπλή προσφορά της William Hill για το Cheltenham

Το φεστιβάλ του Cheltenham έχει ήδη ξεκινήσει και οι λάτρεις των ιπποδρομιών που δεν έχουν ακόμη τοποθετήσει τα στοιχήματά τους έχουν την ευκαιρία να το κάνουν, για τις σημερινές κούρσες ή για αυτές των επόμενων ημερών, έως τις 17 Μαρτίου! Παράλληλα, όλοι τους έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ένα πλήθος προσφορών που έχουν ανακοινώσει όσες ιστοσελίδες έχουν στραμμένο το βλέμμα του σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αγγλίας.

Δωρεάν μεταδόσεις μέσω κινητού στην Coral

Η Coral ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία για όσα μέλη της επιθυμούν να παρακολουθούν ζωντανά τις ιπποδρομίες της επιλογής τους. Η νέα υπηρεσία προσφέρει μετάδοση των κουρσών των αγγλικών ιπποδρομιών μέσω κινητού και δε ζητά κανένα αντάλλαγμα από τους παίχτες – ούτε καν να στοιχηματίσουν στον αγώνα!

 Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Watch Free και είναι διαθέσιμη στην Coral, αποκλειστικά για όσα εγγεγραμμένα μέλη της συνδέονται μέσω κινητού ή tablet.

 

Τεράστια ποικιλία και κορυφαίες υπηρεσίες

Ενισχυμένα κέρδη στις ιπποδρομίες υπόσχεται η William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill διαθέτει μια μεγάλη παράδοση στις ιπποδρομίες, όχι μόνο στον τομέα της στοιχηματικής κάλυψης, αλλά και στον τομέα της ανακοίνωσης προσφορών που μπορούν να ενισχύσουν τα κέρδη των μελών της. Μια τέτοια προσφορά επιστρέφει στη William Hill και υπόσχεται ενίσχυση των κερδών σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, εφόσον το άλογο που θα επιλέξουν οι παίχτες κερδίσει με μεγάλη διαφορά.

Υδρόβια επίδειξη πριν το Grand National από την Coral

Η στοιχηματική εταιρεία Coral διοργάνωσε έναν διαφορετικό αγώνα επίδειξης, προκειμένου να γιορτάσει τη φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ Grand National και να προετοιμάσει τα μέλη της για ένα από τα μεγαλύτερα φετινά γεγονότα των αγγλικών ιπποδρομιών.

 Στον αγώνα συμμετείχαν έξι flyboarders, ντυμένοι στα χρώματα των συμμετεχόντων του Grand National, οι οποίοι αγωνίστηκαν, προσποιούμενοι τους τζόκεϊ.

 

Προετοιμασία για το GrandNational

Νέες εικονικές ιπποδρομίες στην εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle έχουν πλέον αρκετές νέες επιλογές στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες, χάρη στη νέα συμφωνία που πραγματοποίησε η εταιρεία με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού NSoft. Η συγκεκριμένη συμφωνία θα φέρει τα εικονικά αθλήματα της δεύτερης στην ιστοσελίδα της πρώτης και οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίζουν καθημερινά σε εκατοντάδες κούρσες εικονικών ιπποδρομιών. 

BetFred: Cash out και στα παρολί των ιπποδρομιών

Εδώ και μερικούς μήνες, η BetFred επιτρέπει στα μέλη της να κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους και να εισπράξουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ακόμη και πριν την λήξη ενός γεγονότος. Τη δυνατότητα αυτή έχουν, φυσικά, και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, αλλά μέχρι σήμερα οι δυνατότητές τους ήταν περιορισμένες έως κάποιο βαθμό.

 

Διαφημιστική καμπάνια τύπου… Tinder λανσάρει η Ladbrokes για το Cheltenham

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες του Ηνωμένου Βασιλείου ανταγωνίζονται περισσότερο από ποτέ για την προτίμηση των παιχτών στοιχήματος κατά το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, καθώς τα επίγεια πρακτορεία θα παραμείνουν κλειστά και ο μόνος τρόπος στοιχηματισμού θα είναι μέσω των ιστοσελίδων και των apps.

Επιστρέφει με πλούσια έπαθλα ο διαγωνισμός Betshop Bomb

Η Betshop προσφέρει στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη και στις εικονικές ιπποδρομίες και σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και όσοι στοιχηματίζουν μόνο στα virtual sports έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και προσφορές που τους μοιράζουν πλούσια έπαθλα. Μια τέτοια ευκαιρία θα έχουν όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και αυτή την Παρασκευή, 12 Ιουνίου, χάρη στην επιστροφή του διαγωνισμού Betshop Bomb.

Aλλαγές στους όρους συναλλαγών από την Paysafe

Η εταιρεία Paysafe, η οποία διαχειρίζεται τις συναλλαγές με Paysafecard (μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους στην ελληνική αγορά) ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στους όρους συναλλαγών, οι οποίες θα επηρεάσουν και όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Οι αλλαγές αφορούν στο τέλος ανενεργού λογαριασμού και είναι υποχρεωτικές, εξαιτίας της προσαρμογής των ευρωπαϊκών νόμων για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Με νέο πρόσωπο η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet ανανεώθηκε πριν από μερικές ημέρες και πλέον εμφανίζει ένα νέο πρόσωπο για τα μέλη και τους επισκέπτες της. Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα είχαν ως αφορμή το Μουντιάλ, αλλά επηρεάζουν όλα τα μέλη της Unibet, ακόμη και όσους δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλά στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες.

Νέα απο το διαδίκτυο