Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες στην Ιαπωνία

Η κορυφαία ασιατική χώρα ιπποδρομιών, δίχως αμφισβήτηση, είναι η Ιαπωνία, με περισσότερες από 21,000 κούρσες ετησίως να διεξάγονται στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, σε τρεις διαφορετικούς τύπους: Επίπεδες ιπποδρομίες (Flat racing), με εμπόδια (Jump racing) και το ιδιόμορφο Draft Racing (ή Ban'ei Racing) που είναι κούρσες με αμαξίδια που μοιάζουν με έλκυθρα!

 

Μοναδικό όμως είναι και το Εθνικό Σύστημα Ιπποδρομιών της Ιαπωνίας, καθώς υπάρχουν δύο Αρχές που μοιράζονται τις αρμοδιότητες: Η Japan Racing Association (JRA) και η National Association of Racing (NAR). Η πρώτη αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των δέκα κυριοτέρων αγώνων, μεταξύ των οποίων είναι και το Chuo Keiba (στα ιαπωνικά σημαίνει Κεντρική Ιπποδρομία), που αποτελεί ίσως τη πλουσιότερη κούρσα στον κόσμο.

 

Φημισμένη ιπποδρομιακή κούρσα της Ιαπωνίας είναι και η Grade 1 Japan Cup (2.400μ.) που διεξάγεται κάθε Νοέμβριο στο Ιπποδρόμιο του Τόκιο και αυτή τη στιγμή αποτελεί τη πλουσιότερη κούρσα σε γρασίδι στον κόσμο με τζίρο 5.6 εκατ. Δολαρίων! Άλλες αξιοπρόσεκτες κούρσες είναι κάθε Φεβρουάριο οι Takamatsunomiya Kinen, Yasuda Kinen, Takarazuka Kinen, Arima Kinen και οι φθινοπωρινές και ανοιξιάτικες κούρσες της  Tenno Sho . Οι Satsuki Sho, Tokyo Yushun, and Kikuka Sho αποτελούν το Triple Crown της Ιαπωνίας στις επίπεδες ιπποδρομίες.

 

Στις ιπποδρομίες μετ’ εμποδίων, στη κορυφή δεσπόζει η Nakayama Grand Jump που διεξάγεται κάθε Απρίλιο στο ιπποδρόμιο της Νακαγιάμα. Ωστόσο οι Ιπποδρομίες με εμπόδια δεν είναι τόσο διαδεδομένες στην Ιαπωνία, με τους ίππους που αποσύρονται για κάποιο λόγο από τις επίπεδες ιπποδρομίες να προπονούνται για Jump Racing. Στην Ιαπωνία μάλιστα, υπάρχουν ελάχιστοι ίπποι που εκτρέφονται αποκλειστικά για κούρσες με εμπόδια, εν αντιθέσει με την Ευρώπη.

 

Οι λιγότερο διαδεδομένες κούρσες στην Ιαπωνία, είναι οι Ban'ei, όπου οι μεγαλόσωμοι και καλογυμνασμένοι ίπποι σέρνουν ένα είδος ελκήθρου, ιδιαίτερα βαρύ, με τους οδηγούς να στέκονται όρθιοι. Οι συγκεκριμένες ιπποδρομίες αυτή τη στιγμή διεξάγονται αποκλειστικά στη περιοχή του Tokachi στη πόλη Hokkaido, στο ιπποδρόμιο του Obihiro. Η δημοφιλία των συγκεκριμένων ιπποδρομιών μάλιστα είναι τόσο χαμηλή, που στο πρόσφατο παρελθόν λίγο έλλειψε να «κλείσει» οριστικά το Obihiro, ωστόσο βρέθηκε η οικονομική λύση (σπόνσορας) και οι ιπποδρομίες συνεχίζονται.

 

Ο Yutaka Take είναι ο κορυφαίος τζόκει στην Ιαπωνία, όντας πολυνίκης σε αρκετές χώρες, έχοντας κερδίσει το Triple Crown το 2005. Αρκετοί από τους μεγαλύτερους τζόκει του κόσμου έχουν τρέξει σε κούρσες της Ιαπωνίας, όπως οι Christophe Soumillon, Mirco Demuro, Christophe Lemaire  κ.α.

 

Αξιοσημείωτο στοιχείο των ιαπωνικών ιπποδρομιών, είναι η στήριξη και προστασία της ιαπωνικής εκτροφής ίππων, που μέχρι πρότινος οδηγούσε αρκετές φορές εκτός των μεγαλύτερων κουρσών και Festivals ίππων που δεν έχουν εκτραφεί στην Ιαπωνία! Αυτός ο κανονισμός άλλαξε τη δεκαετία του ’90, με την εισαγωγή επιτυχημένων ίππων από την ιταλική Northern Taste και τις Brian’s Time και Sunday Silence (Η.Π.Α.). Οι κανονισμοί αποκλεισμού εισαγόμενων ίππων ωστόσο επανήλθαν τη δεκαετία του 2000, παρά το γεγονός πως οι ντόπιοι ίπποι θεωρούνται πιο επιτυχημένοι από τους εισαγόμενους στις ημέρες μας.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Χορηγός των αυστραλιανών ιπποδρομιών θέλει να γίνει η Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις λίγες διεθνείς εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Αυστραλία και προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες της χώρας. Πλέον, όμως, οι υπεύθυνοι επιθυμούν να εμπλακούν ενεργά και στον τομέα των χορηγιών προς τις ιπποδρομίες της χώρας και ήδη έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την πρώτη συνεργασία τους.

 Αναλυτικότερα, η Unibet ενδιαφέρεται να αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της ιπποδρομίας Golden Eagle, στην περιφέρεια New South Wales της Αυστραλίας.

 

10Bet: Bonus με την επόμενη κατάθεση το Νοέμβριο

Τα μέλη της 10Bet που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν αρκετές επιλογές μέσα στο Νοέμβριο, προκειμένου να εντοπίσουν τις ευκαιρίες αυτές που θα τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Άλλωστε, πέρα από τις δεκάδες εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγει καθημερινά η ιστοσελίδα, τις επόμενες ημέρες διεξάγονται κάποια σημαντικά φεστιβάλ, όπως το Melbourne Cup, το Open του Cheltenham και το Hennessy.

 

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ των ιπποδρομιών πληρώνει η Paddy Power

H Paddy Power ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όλες τις ιπποδρομίες που καλύπτει στην στοιχηματική ιστοσελίδα της και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, υπό την προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα.

 Συγκεκριμένα, η Paddy Power πληρώνει επιπλέον θέσεις (έως και τέσσερις) στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της στο σύνολο των ιπποδρομιών που καλύπτει στοιχηματικά.

 

Και εικονικές ιπποδρομίες του Grand National θα προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος έχουν ήδη στρέψει τα βλέμματά τους στο ιπποδρόμιο του Aintree, όπου διεξάγεται σε μερικές ημέρες το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National και οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν είναι πολλές – πρόκειται, άλλωστε, για ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών. Παράλληλα, όμως, πολλοί από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και σε μια σειρά από εικονικές ιπποδρομίες, με το όνομα Virtual Grand National Race of Champions.

Mειωμένο ρίσκο στις γαλλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η Paddy Power

H στοιχηματική ιστοσελίδα Paddy Power ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα σε επιλεγμένες γαλλικές ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά υπόσχεται να μειώσει ακόμη περισσότερο το ρίσκο στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε επιλεγμένες σημερινές κούρσες.

Νέο Stoiximan Mission στις εικονικές ιπποδρομίες και αυτή την εβδομάδα

Οι εικονικές ιπποδρομίες μπορούν και αυτή την εβδομάδα να αποφέρουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές στους παίχτες, μέσω μιας νέας προσφοράς που ανακοίνωσε ο Stoiximan. Η νέα προσφορά βασίζεται σε ένα Stoiximan Mission, το οποίο θα πρέπει να εκπληρώσουν οι παίχτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την κατάλληλη ανταμοιβή.

 Η νέα προσφορά διαρκεί έως την Παρασκευή 24 Απριλίου και όσοι αναλάβουν την αποστολή έχουν διορία έως τότε για να την εκπληρώσουν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες.

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα και οι ανταμοιβές

Επιστροφή των χαμένων χρημάτων στα παρολί της William Hill

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που στοιχηματίζουν στη William Hill και τοποθετούν παρολί έχουν πλέον τη δυνατότητα να προχωρούν σε προβλέψεις με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην επέκταση της υπάρχουσας προσφοράς επιστροφής χρημάτων της ιστοσελίδας στοιχημάτων. Η συγκεκριμένη προσφορά ίσχυε μέχρι πρότινος αποκλειστικά για αγώνες ποδοσφαίρου ή γκολφ, αλλά πλέον έχει επεκταθεί και στις ιπποδρομίες.

 

Σε αναστολή παραμένουν τα στοιχήματα στις ελληνικές ιπποδρομίες

Ελάχιστα έχουν αλλάξει τις τελευταίες ημέρες, μετά την ανακοίνωση του ΟΔΙΕ ότι αναστέλλει τον στοιχηματισμό στις ελληνικές ιπποδρομίες, λόγω αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών του υποχρεώσεων προς τους παίχτες. Οι παίχτες δεν έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε ιπποδρομία του ΟΔΙΕ από τις 27 Φεβρουαρίου και, όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη κατάσταση θα συνεχιστεί.

Επέστρεψαν οι θεατές στις ελληνικές ιπποδρομίες

Ο Αύγουστος αποτέλεσε έναν κρίσιμο μήνα για τις ελληνικές ιπποδρομίες, καθώς για πρώτη φορά μετά από μήνες οι θεατές μπόρεσαν ξανά να βρεθούν στις κερκίδες και να παρακολουθήσουν ζωντανά τις κούρσες. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα νέα πρωτόκολλα διεξαγωγής των ιπποδρομιών (αυτή τη φορά με παρουσία θεατών) και ανέλυσαν τα νέα μέτρα προστασίας.

Τις αραβικές ιπποδρομίες εξαγόρασε η Arena Racing Company στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Arena Racing Company (ARC), η μεγαλύτερη διοργανώτρια ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόλις αύξησε σημαντικά τον αριθμό των γεγονότων για τα οποία είναι υπεύθυνη, εξαγοράζοντας την εταιρεία Arabian Racing Organisation. Η συγκεκριμένη είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των αραβικών ιπποδρομιών στη χώρα και πλέον θα λειτουργεί υπό τη διαχείριση της ARC.

Σε ισχύ παραμένουν οι περιορισμοί των ιρλανδικών ιπποδρομιών για τους επόμενους 6 μήνες

Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας ανακοίνωσε μια σειρά οδηγιών για τους κατοίκους της χώρας και ανάμεσά τους βρίσκονται και μια σειρά από οδηγίες για τη διεξαγωγή των ιρλανδικών ιπποδρομιών. Σύμφωνα με το πλάνο της κυβέρνησης, η Ιρλανδία βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάργηση των περιορισμών, ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς θα παραμείνουν σε ισχύ τους επόμενους 6 μήνες.

 Ένας από τους περιορισμούς, μάλιστα, αναφέρει ότι ο μέγιστος αριθμός θεατών που μπορούν να παρακολουθήσουν μια ιπποδρομία δε θα μπορεί να ξεπεράσει τους 500 για τους επόμενους 6 μήνες.

 

Nέο ρεκόρ στην Entain έφερε το φετινό Grand National

To φετινό Grand National ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του φεστιβάλ ιπποδρομιών, χάρη και στο γεγονός ότι επέστρεψε μετά από ουσιαστική απουσία δύο ετών. Η επιτυχία του φάνηκε και στον τομέα του στοιχηματισμού, καθώς τα στοιχήματα στις κούρσες του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε πολλές εταιρείες.

To σχέδιο της BHA για την επιστροφή των αγγλικών ιπποδρομιών

Η BHA (British Horseracing Authority) προχώρησε στη δημοσίευση του σχεδίου της για την επιστροφή των αγγλικών ιπποδρομιών, όταν τα περιοριστικά μέτρα και η εξάπλωση του κορωναϊού το επιτρέψουν. Οι υπεύθυνοι έχουν θέσει ως προτεινόμενη ημερομηνία επιστροφής την 1η Μαΐου (πάντα κεκλεισμένων των θυρών), αλλά τονίζουν ότι τεράστιο ρόλο στην τελική απόφασή τους θα παίξουν και τα τότε μέτρα της κυβέρνησης.

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στα σημερινά πλασέ των αγγλικών ιπποδρομιών

Και σήμερα, η αγωνιστική δράση στα ιπποδρόμια της Αγγλίας είναι έντονη και οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, το ρίσκο που θα πάρουν τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Paddy Power σε επιλεγμένες ιπποδρομίες θα είναι μειωμένο, χάρη στη σημερινή της προσφορά.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα των εταιρειών στοιχήματος από το φετινό Cheltenham

Το φεστιβάλ Cheltenham του 2019 ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και οι ημέρες που διανύουμε περιλαμβάνουν τον απολογισμό των εταιρειών στοιχήματος. Αν και οι περισσότερες από αυτές δε μπορούν να συμφωνήσουν για το αν ήταν ένα κερδοφόρο ή όχι φεστιβάλ, όλες συμφωνούν στο ότι κάθε διαφορετική ημέρα έφερε και διαφορετικά αποτελέσματα.

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες του Goodwood από τη Betbright

H στοιχηματική εταιρία Betbright έχει στρέψει αυτές τις ημέρες το βλέμμα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο ιπποδρόμιο του Goodwood, όπου διεξάγεται για τις επόμενες ημέρες ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ της καλοκαιρινής σεζόν: το Glorious Goodwood. To φεστιβάλ έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και την 1η Αυγούστου – και η Betbright όχι μόνο καλύπτει κάθε αγώνα, αλλά έχει ανακοινώσει και μια σειρά προσφορών.

 

Ladbrokes: Πλασέ στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες

Και σήμερα, το πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο και δίνει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Κάποια από τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, μέσω της νέας της προσφοράς.

Ανησυχία για τις απειλές του μέλλοντος εκφράζουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Ο πρόεδρος της BHA, που είναι υπεύθυνη για τις αγγλικές ιπποδρομίες, μίλησε πρόσφατα για τη σημερινή εικόνα του αθλήματος, αλλά επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στις απειλές του μέλλοντος, οι οποίες μπορούν να του στοιχίσουν ακόμα και την επιβίωσή του, ειδικά σε μεγάλο διάστημα, όπως αυτό των επόμενων 30 ετών.

Ανανεώθηκε η συμφωνία online προβολής ιπποδρομιών του Ντουμπάι

Η SIS, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής εικόνων, στατιστικών και αποτελεσμάτων στον χώρο των ιπποδρομιών ανακοίνωσε πως ανανέωσε και επέκτεινε τη συμφωνία που είχε συνάψει με το ιπποδρόμιο Jebel Ali του Ντουμπάι. Αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίες ιπποδρομίες του Ντουμπάι θα παραμείνουν διαθέσιμες για live streaming στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με τη SIS.

Ladbrokes: Ενίσχυση αποδόσεων σε όλες τις σημερινές ιπποδρομίες του Chepstow

Το επίκεντρο της δράσης στις αγγλικές ιπποδρομίες βρίσκεται σήμερα στο Chepstow, όπου διεξάγεται μια σειρά από κούρσες που αναμένεται να προσελκύσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του φίλιππου κοινού, αλλά και των παιχτών του στοιχήματος. Οι τελευταίοι, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο, εφόσον διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes και εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της.

Nέο Stoiximan Mission στις εικονικές ιπποδρομίες του Stoiximan

Ο Stoiximan ανανέωσε τις αποστολές του για την τρέχουσα εβδομάδα και οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στο νέο Mission για τα virtual sports μπορούν να διεκδικήσουν ανταμοιβές, τοποθετώντας τα στοιχήματά τους στις κούρσες που θα διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

 Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα αναλάβουν και εκπληρώσουν το Mission, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν μια τριπλή ανταμοιβή, η οποία θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, με διαφορετικούς τρόπους.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί των ομάδων του Betbright Cup

Η στοιχηματική εταιρεία Betbright, χορηγός του φιλανθρωπικού διαγωνισμού Betbright Cup, που διεξάγεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham ανακοίνωσε τα ονόματα των αρχηγών των δύο άτυπων ομάδων που συμμετέχουν. Το Betbright Cup διεξάγεται κάθε χρόνο στο Cheltenham και χωρίζει όλους τους συμμετέχοντες στις κούρσες του φεστιβάλ σε δύο ομάδες: την αγγλική και την ιρλανδική. Στο τέλος του φεστιβάλ, η ομάδα με τις περισσότερες νίκες στις κούρσες των προηγούμενων ημερών κερδίζει το κύπελλο.

 

Betbright: Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες μετ΄ εμποδίων

Αν και οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος έχουν αυτές τις ημέρες στραμμένα τα βλέμματά τους στο ποδόσφαιρο, στην Αγγλία διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες. Ανάμεσά τους, μάλιστα, κατέχουν περίοπτη θέση οι σημερινές ιπποδρομίες μετ’ εμποδίων, οι οποίες δεν υπόσχονται μόνο μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στα μέλη της Betbright, αλλά και κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Σημαντική αύξηση των online στοιχημάτων στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National

Mια νέα έρευνα δείχνει ότι οι περισσότεροι από τους Άγγλους παίχτες που στοιχημάτισαν φέτος στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National προτίμησαν την οδό του online στοιχήματος, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα προκαλούν εντύπωση, καθώς το Grand National αποτελούσε παραδοσιακά το φεστιβάλ ιπποδρομιών με τα περισσότερα επίγεια στοιχήματα.

Tον live στοιχηματισμό προτιμούν οι Έλληνες παίχτες στοιχήματος

Οι Έλληνες παίχτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν και σε ιπποδρομίες του εξωτερικού, χάρη στις υπηρεσίες στοιχηματικών ιστοσελίδων, όχι μόνον πριν την έναρξή τους, αλλά και (αν και μάλλον αρκετά σπανιότερα) κατά τη διάρκειά τους. Και φαίνεται πως ο live στοιχηματισμός είναι αρκετά δημοφιλής, ειδικά στα υπόλοιπα αθλήματα που διατίθενται στις στοιχηματικές.

 Αυτό δείχνει και μια πρόσφατη έρευνα που επικεντρώνεται στην ελληνική αγορά. Η έρευνα αυτή της BtoBet δείχνει μεταξύ άλλων ότι οι Έλληνες παίχτες προτιμούν το live στοίχημα, στις ιπποδρομίες, μα και σε άλλα αθλήματα.

Έρχεται νέα τεχνολογία live στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες

Οι στοιχηματικές εταιρείες που προσφέρουν στα μέλη τους τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες αναμένεται να προσφέρουν σύντομα μια νέα υπηρεσία live στοιχηματισμού. Η νέα αυτή υπηρεσία βασίζεται στην τεχνολογία των GPS και θα προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις, ειδικά στον τομέα της πληροφόρησης, στην τοποθέτηση live στοιχημάτων κατά τη διάρκεια μιας ιπποδρομίας.

 

Liveστοίχημα με GPS

Στοίχημα σε ιπποδρομίες

Πληροφορίες για ιπποδρομιες και όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε στοίχημα στις καλύτερες στοιχηματικες εταιριες για ιπποδρομιες.

Η σελίδα μας παρέχει πληροφορίες για τους κύριους τύπους ιπποδρομιακού στοιχήματος, καθώς και για τα σημαντικότερα ιπποδρόμια και ιπποδρομιακά φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

Περισσότεροι νικητές στα σημερινά πλασέ της Paddy Power

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν σήμερα πλασέ μέσω της Paddy Power σε επιλεγμένες ιπποδρομίες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να τους ανταμείψει με κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους δεν τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Χάρη στην προσφορά της Paddy Power, σε επιλεγμένες ιπποδρομίες θα κερδίσουν ακόμη και τα πλασέ που αφορούν σε άλογα που τερμάτισαν στην τρίτη και τέταρτη θέση.

Συνεχίζονται οι πιέσεις για αύξηση των θεατών στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι Βρετανοί βουλευτές συνεδρίασαν πριν μερικές ημέρες για να συζητήσουν την εξέλιξη της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων και ένα από τα θέματα που κυριάρχησε ήταν η πιθανή χαλάρωση των μέτρων στις ιπποδρομίες. Οι αρμόδιοι δέχονται έντονες πιέσεις από τους φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών, προκειμένου να αυξηθεί το επιτρεπόμενο όριο θεατών στα ιπποδρόμια, ειδικά μετά την αναβολή της ημερομηνίας χαλάρωσης των μέτρων κατά ένα μήνα.

Αντιδράσεις στον κόσμο του στοιχήματος για το τελικό αποτέλεσμα του Kentucky Derby

Το φετινό Kentucky Derby έληξε με αρκετά αμφιλεγόμενο τρόπο, αφού οι κριτές αποφάσισαν να αποκλείσουν τον αρχικό νικητή, Maximum Security, και να δώσουν τη νίκη στο Country House, το οποίο τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε σωστή από τους περισσότερους, αλλά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον κόσμο του στοιχήματος.

Νέα απο το διαδίκτυο