Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες στην Αυστραλία

Η Αυστραλία, ως πρώην βρετανική αποικία, αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα χώρας που το σπορ των ιπποδρομιών οργανώθηκε και άκμασε υπό την «αιγίδα» των Άγγλων, γεγονός που το κατατάσσει έως και τις ημέρες από τα δημοφιλέστερα σπορ στη χώρα των καγκουρό, αλλά και τρίτη «δύναμη» παγκοσμίως στις ιπποδρομίες των Thoroughbread ίππων! Οι ιπποδρομίες στην Αυστραλία είναι το τρίτο δημοφιλέστερο άθλημα, πίσω από το ποδόσφαιρο και το ράγκμπι, ενώ σε διεθνή κλίμακα, η Αυστραλία –στατιστικά- κατέχει περισσότερες ιπποδρομίες από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο!

Στην Αυστραλία συναντώνται τόσο επίπεδες (flat) ιπποδρομίες, όσο με εμπόδια (steeplechase), αλλά και –πιο σπάνια- κούρσες με αμαξίδια (harness). Τις τελευταίες δεκαετίες, όλο και μεγαλύτερη δημοφιλία αποκτούν οι κούρσες αντοχής (endurance riding), που πρωτοεμφανίστηκαν στο νησί το 1966, στο Tom Quilty Gold Cup, στη περιοχή Hawkesbury, κοντά στο Σύδνευ. Πλέον, το Tom Quilty Gold Cup αποτελεί την εθνική κούρσα αντοχής στην Αυστραλία που φιλοξενεί περισσότερες από 100 κούρσες αντοχής (από 80χλμ έως και 400χλμ) κάθε χρόνο, με την Shahzada 400 km Memorial Test να θεωρείται η μεγαλύτερη κούρσα αντοχής παγκοσμίως, με τους ίππους να διανύουν αποστάσεις 80 χλμ την ημέρα για περισσότερες από πέντε ημέρες, ταξιδεύοντας από St Albans στο Hawkesbury River.

Στις επίπεδες κούρσες, το παγκοσμίως φήμης Melbourne Cup, αποτελεί ένα εκ των μεγαλύτερων ιπποδρομιακών αγώνων στον κόσμο, προσελκύοντας τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες διεθνείς συμμετοχές!

Ιστορικά, το πρώτο κλαμπ ιπποδρομιών, θεωρείται πως ιδρύθηκε στη περιοχή του Wallabadah το 1852, ενώ το Wallabadah Cup συνεχίζει να διεξάγεται ακόμη και στις ημέρες μας, κάθε Πρωτοχρονιά!

Το πιο φημισμένο άλογο ιπποδρομιών δεν είναι άλλο από το Phar Lap (εκτροφή σε Νέα Ζηλανδία-ενεργητικό: 1928-1932) που το 1930 κέρδισε το Melbourne Cup, μεταξύ σε ακόμη 21 νικηφόρες κούρσες (όπως τα πολύ σημαντικά Cox Plate's και  AJC Derby), ενώ μέχρι τη στιγμή της απόσυρσής του (θάνατος από παράξενη ασθένεια), βρισκόταν στη Τρίτη θέση παγκοσμίως, στους ίππους με τα περισσότερα κερδισμένα στοιχήματα!

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Tο φεστιβάλ ιπποδρομιών Winter Derby

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Winter Derby αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεξάγεται κάθε χρόνο (στα τέλη Μαρτίου) στο ιπποδρόμιο του Lingfield Park, κοντά στο Surrey της νοτιοανατολικής Αγγλίας.

Συνεχίζεται η διακοπή των ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο

Το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου εξακολουθεί να μη βλέπει αγωνιστική δράση, εξαιτίας της απόφασης της Ιπποδρομίες Α.Ε. να διακόψει τη διεξαγωγή ιπποδρομιών. Κάτι περισσότερο από ένα μήνα μετά την απόφαση της διοργανώτριας εταιρείας, οι ιπποδρομίες συνεχίζουν να απουσιάζουν από το πρόγραμμα, έως ότου λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ) και την Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ).

 

Γιατί παραμένει κλειστό το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου;

Στον ΟΠΑΠ το στοίχημα στις ιπποδρομίες

Στα χέρια του ΟΠΑΠ περνά τελικά η εκμετάλλευση του στοιχήματος στις Ελληνικές Ιπποδρομίες, μετά από τον διαγωνισμό που προκήρυξε το ΤΑΙΠΕΔ. Ο ΟΠΑΠ ξεπέρασε τους ανταγωνιστές του (μεταξύ των οποίων και η Intralot), προσφέροντας το ποσό των 40,5 εκατομμυρίων ευρώ, για την αποκλειστική εκμετάλλευση του στοιχήματος στις ιπποδρομίες. Η απόφαση πάρθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου και σύντομα θα τεθεί σε ισχύ.

 

Bonus επαναφόρτισης λογαριασμού προσφέρει η 10Bet

Ο Δεκέμβριος σίγουρα δεν αποτελεί τον αγαπημένο μήνα των παιχτών του στοιχήματος που επιθυμούν να προχωρήσουν σε προβλέψεις στις ιπποδρομίες. Άλλωστε, τα περισσότερα μεγάλα φεστιβάλ της χρονιάς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και απομένουν ελάχιστες σημαντικές ιπποδρομίες. Ωστόσο, οι ευκαιρίες στοιχηματισμού δεν απουσιάζουν. Απομένουν, άλλωστε τα αγγλικά φεστιβάλ Christmas και Welsh National, αλλά και ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες σε όλον τον κόσμο.

 

Ανησυχίες για την γρίπη των ιπποειδών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η BHA (British Horseracing Authority) προχώρησε σε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να περιορίσει τα κρούσματα της γρίπης των ιπποειδών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να αναβάλλουν όλες τις ιπποδρομίες της 7ης Φεβρουαρίου, με προοπτική να ακυρώσουν κάθε κούρσα των επόμενων ημερών, αν δεν βρεθεί μια αποδεκτή λύση.

William Hill: Αποζημίωση για τη δεύτερη θέση στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σήμερα σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες μέσω της William Hill θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο τους, αφού μπορούν να λάβουν μια αποζημίωση, υπό την προϋπόθεση ότι το άλογο της επιλογής τους θα τερματίσει στη δεύτερη θέση και όχι στην πρώτη. Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές επιλεγμένες ιπποδρομίες: αυτές του Beverley και αυτές του Windsor.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες από την Betbright

Η στοιχηματική εταιρεία Betbright δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, μέσω της νέας της προσφοράς. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις – με άλλα λόγια, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους χάσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς κανένα ρίσκο.

Σχεδόν καταστροφικό το περσινό Cheltenham για τη William Hill

Τα αρνητικά για τη William Hill αποτελέσματα του περσινού Cheltenham επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την κερδοφορία της για το 2016, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της χρονιάς που πραγματοποίησε η εταιρεία. Λόγω της μεγάλης επικράτησης των φαβορί στην περσινή διοργάνωση (μοτίβο που συνεχίστηκε και την υπόλοιπη χρονιά, και σε άλλα αθλήματα), η William Hill ανακοίνωσε μείωση των κερδών της για το 2016.

Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ της William Hill σε μια επιλεγμένη ιπποδρομία

Μία από τις ιπποδρομίες που ξεχωρίζουν σήμερα στο πρόγραμμα της William Hill είναι αυτή των 16:10 στο Exeter. Η συγκεκριμένη, άλλωστε, συνοδεύεται από μία προσφορά που μπορεί να μειώσει το ρίσκο που θα αναλάβουν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα. Μέσω της προσφοράς, άλλωστε, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην τρίτη ή τέταρτη θέση.

Nέο νομοσχέδιο για πληρωμές με εταιρίες online στοιχήματος

Το υπουργείο Οικονομικών κατέθεσε ένα νέο νομοσχέδιο, με σκοπό να ρυθμίσει διάφορες πτυχές των συναλλαγών με τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, και ανάμεσα στις προβλέψεις τους ξεχωρίζουν κάποιες που αφορούν στο online στοίχημα. Μία από αυτές, μάλιστα, απαγορεύει τις συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται παράνομα στη χώρα.

Στοίχημα χωρίς ρίσκο για την πρώτη κούρσα του Cheltenham στην Paddy Power

H αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham έχει αρχίσει και οι λάτρεις των ιπποδρομιών ήδη έχουν ξεκινήσει το “ζέσταμα”, τοποθετώντας στοιχήματα σε ιπποδρομίες του φεστιβάλ και μη. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Paddy Power θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να το τοποθετήσουν στην ιπποδρομία που θα ανοίξει την αυλαία του φεστιβάλ, τη Supreme Novices Hurdle.

To σχέδιο της BHA για την επιστροφή των αγγλικών ιπποδρομιών

Η BHA (British Horseracing Authority) προχώρησε στη δημοσίευση του σχεδίου της για την επιστροφή των αγγλικών ιπποδρομιών, όταν τα περιοριστικά μέτρα και η εξάπλωση του κορωναϊού το επιτρέψουν. Οι υπεύθυνοι έχουν θέσει ως προτεινόμενη ημερομηνία επιστροφής την 1η Μαΐου (πάντα κεκλεισμένων των θυρών), αλλά τονίζουν ότι τεράστιο ρόλο στην τελική απόφασή τους θα παίξουν και τα τότε μέτρα της κυβέρνησης.

Τέλος τα αμοιβαία στοιχήματα ανηλίκων στις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Oι αρμόδιες Αρχές στην Ιρλανδία έβαλαν τέλος στους χαλαρούς κανόνες που εφαρμόζονται στα ιπποδρόμια της χώρας και επιτρέπουν ακόμη και τον στοιχηματισμό ανήλικων, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικες!

Ακόμη μεγαλύτερα έπαθλα για τους νικητές των αγγλικών ιπποδρομιών!

Το 2018 αναμένεται να είναι μια εξαιρετική χρονιά για τις αγγλικές ιπποδρομίες, με τον ανταγωνισμό να κορυφώνεται, χάρη και στα πολλά περισσότερα χρήματα που θα έχουν να διεκδικούν οι αναβάτες και οι εκπαιδευτές. Πριν μερικές ημέρες, το Jockey Club ανακοίνωσε αύξηση των χρηματικών επάθλων που θα μοιράσει στους νικητές των ιπποδρομιών που θα διοργανώσει μέσα στο 2018, ενώ στην ίδια ακριβώς ανακοίνωση προχώρησε πρόσφατα και η BHA (British Horseracing Authority).

Κέρδη και ανταμοιβές στις εικονικές ιπποδρομίες της Novibet

Εκτός από το να καλύπτει τις κορυφαίες αγγλικές ιπποδρομίες, η Novibet διεξάγει στην ιστοσελίδα της και μια σειρά από εικονικές ιπποδρομίες σε καθημερινή βάση. Ο στοιχηματισμός στις εικονικές ιπποδρομίες, μάλιστα, αποκτά σήμερα ενισχυμένη αξία, αφού όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη, αλλά και μία ανταμοιβή.

 Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Μειωμένο ρίσκο στο Glorious Goodwood υπόσχεται η Paddy Power

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Glorious Goodwood συνεχίζεται και σήμερα και παράλληλα συνεχίζονται και οι προσφορές της Paddy Power που υπόσχονται να μειώσουν το ρίσκο σε επιλεγμένα στοιχήματα. Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα στην ιπποδρομία των 15:50, αν τερματίσει στην πρώτη θέση ένα επιλεγμένο άλογο.

 Στην προσφορά της Paddy Power, μάλιστα, μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην ιπποδρομία των 15:50.

Δωρεάν εισιτήρια στους εργαζόμενους Υγείας προσφέρει το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National

To JockeyClub, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση των κορυφαίων φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, δεσμεύθηκε να προσφέρει 10.000 εισιτήρια στους εργαζόμενους του τομέα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου για το φεστιβάλ Grand National του 2022. Οι υπεύθυνοι θέλουν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τους εργαζόμενους του NHS (του αγγλικού ΕΣΥ) για την αυτοθυσία και τις υπηρεσίες τους στον τομέα της καταπολέμησης της πανδημίας.

Nέα πλατφόρμα στις ιπποδρομίες της Coral

Η Coral βάσιζε την ιστοσελίδα του στοιχήματος, εκεί που τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος ιπποδρομιών, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, όμως, ήρθε η ώρα της ανανέωσης και αυτή πραγματοποιήθηκε με το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας στοιχήματος της Coral.

 

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ πληρώνει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών έχουν και σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις αγγλικές ιπποδρομίες και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στις σημερινές κούρσες μέσω της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες.

 

Συνεχίζονται οι πιέσεις για αύξηση των θεατών στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι Βρετανοί βουλευτές συνεδρίασαν πριν μερικές ημέρες για να συζητήσουν την εξέλιξη της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων και ένα από τα θέματα που κυριάρχησε ήταν η πιθανή χαλάρωση των μέτρων στις ιπποδρομίες. Οι αρμόδιοι δέχονται έντονες πιέσεις από τους φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών, προκειμένου να αυξηθεί το επιτρεπόμενο όριο θεατών στα ιπποδρόμια, ειδικά μετά την αναβολή της ημερομηνίας χαλάρωσης των μέτρων κατά ένα μήνα.

Tον Ιούνιο επιστρέφουν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας έδωσε το πράσινο φως για την επιστροφή των ιπποδρομιών τις επόμενες εβδομάδες και, όπως φαίνεται, οι κούρσες θα επιστρέψουν στα ιπποδρόμια της χώρας στις αρχές του Ιουνίου. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι είναι η 8η Ιουνίου.

Ενισχύεται το πρόγραμμα της SIS στις ιπποδρομίες της Λατινικής Αμερικής

Η SIS αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών και εικόνων σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά στον τομέα των ιπποδρομιών, και η νέα συνεργασία της θα της επιτρέψει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της. Η πλέον πολύτιμη υπηρεσία της SIS είναι η ζωντανή μετάδοση ιπποδρομιών από ολόκληρο τον κόσμο, μέσω των στοιχηματικών ιστοσελίδων, με τις οποίες συνεργάζεται, και στο πρόγραμμα των μεταδόσεων αυτών προστίθενται και εκείνες του Μεξικό.

Προσφορά για τις σημερινές ιπποδρομίες του Glorious Goodwood από την William Hill

Η William Hill ανακοινώνει σε καθημερινή βάση προσφορές για τις κορυφαίες αγγλικές ιπποδρομίες και οι σημερινές κούρσες του φεστιβάλ Glorious Goodwood δε θα μπορούσαν παρά να συνοδεύονται από μια τέτοια προσφορά. Η William Hill, άλλωστε, ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες του φεστιβάλ και χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους θα έχει τερματίσει, όχι στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

Ladbrokes: Επιπλέον θέσεις στα σημερινά πλασέ του Windsor

Το σημερινό πρόγραμμα στο ιπποδρόμιο του Windsor είναι αρκετά πλούσιο και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της Ladbrokes. Παράλληλα, προσφέρει και δύο ευκαιρίες για στοιχηματισμό μειωμένου ρίσκου, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Stoiximan Stories: Νέα λειτουργία στην ιστοσελίδα του Stoiximan

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να στοιχηματίζουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου στις εικονικές κούρσες του Stoiximan και να εκμεταλλεύονται συνηθισμένες και μη υπηρεσίες και λειτουργίες. Άλλωστε, η ιστοσελίδα πρωτοτυπεί συνεχώς στον συγκεκριμένο τομέα και πρόσφατα το κατάφερε ξανά, με το λανσάρισμα των Stoiximan Stories.

Οι κορυφαίοι φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών αντιτίθενται στα περιοριστικά μέτρα που εξετάζονται για το νόμιμο στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τρεις κορυφαίοι φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών, η BHA (British Horseracing Authority), η RCA (Racecourse Association) και η HG (Horsemen’s Group) συνασπίστηκαν κατά των νέων περιοριστικών μέτρων που εξετάζουν οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα του στοιχήματος. Οι τρεις φορείς εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους, ειδικά στα μέτρα που εξετάζονται, σχετικά με τα όρια ανώτατου στοιχηματισμού και τον έλεγχο των οικονομικών των παιχτών.

Cheltenham: Ζωντανή μετάδοση και μέσω κινητού από τη Winner

H Winner έχει επικεντρωθεί αυτές τις ημέρες στη διεξαγωγή του Cheltenham Festival, φροντίζοντας όχι μόνο να καλύψει κάθε κούρσα με αποδόσεις σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές, αλλά και να ανακοινώσει ένα πλήθος προσφορών και υπηρεσιών, για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο δεύτερο μεγαλύτερο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αλλαγές στη χρηματοδότηση των αγγλικών ιπποδρομιών ζητά ο πρώην υπουργός Αθλητισμού

Ο πρώην υπουργός Αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, Matt Hancock, ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αλλαγές, όσον αφορά στη χρηματοδότηση των αγγλικών ιπποδρομιών από τα έσοδα του στοιχήματος. Ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για την αποτελεσματικότερη ενίσχυση των ιπποδρομιών, μέσω αυξημένης χρηματοδότησης.

Σημαντική αύξηση στα έσοδα του αμερικανικού ιπποδρομίου Churchill Downs

H ιδιοκτήτρια εταιρεία ενός από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα ιπποδρόμια των ΗΠΑ, του Churchill Downs, ανακοίνωσε σημαντική αύξηση στα έσοδά της κατά τη διάρκεια του 2022. Η αύξηση των εσόδων οφείλεται τόσο στις επιδόσεις των ιπποδρομιών, όσο και σε εκείνες του τομέα τυχερών παιχνιδιών που διεξάγει η εταιρεία.

Αποζημιώνει τον δεύτερο στις αγγλικές ιπποδρομίες η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες, αφού υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα που θα προβλέπουν την πρωτιά ενός αλόγου που τελικά θα τερματίσει στη δεύτερη θέση. Η σημερινή προσφορά της William Hill ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στις ιπποδρομίες του Brighton και του Pontefract.

Νέα απο το διαδίκτυο