Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών King George Day

Κάθε Ιούλιο, το ιπποδρόμιο του Ascot φιλοξενεί το φημισμένο King George Day, ένα φεστιβάλ ιπποδρομιών που είναι γνωστό όχι μόνο για τον εορταστικό και οικογενειακό του χαρακτήρα, αλλά και για τον πλέον φημισμένο αγώνα King George VI and Queen Elizabeth Stakes. To King George Day αποτελεί τη δεύτερη και σημαντικότερη ημέρα του ευρύτερου τριήμερου φεστιβάλ King George Weekend, ενώ έχει φιλοξενήσει και την κούρσα εκείνη που έμεινε γνωστή ως «ο αγώνας του αιώνα»! Πρόκειται για την κούρσα του 1975, στην οποία πάλεψαν έως τέλους για την πρωτιά δύο διάσημα άλογα της Αγγλίας: τα Grundy και Bustino.

 

Η κούρσα King George VI and Queen Elizabeth Stakes είναι το αποτέλεσμα της ένωσης δύο σημαντικών αγώνων που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 1946 και το 1948 αντίστοιχα. Ο πρώτος, με το όνομα King George Stakes, είχε μήκος 3,2 χιλιομέτρων και ο δεύτερος, με το όνομα Queen Elizabeth Stakes, μήκος 2,4 χιλιομέτρων. Οι δύο αυτοί αγώνες ενώθηκαν το 1951, και προς τιμήν του Festival Of Britain, ο αγώνας που προέκυψε ονομάστηκε King George VI and Queen Elizabeth Festival of Britain Stakes.

 

Σήμερα, το King George VI and Queen Elizabeth Stakes αποτελεί έναν επίπεδο (flat) αγώνα, μήκους 2.414 μέτρων, σε δεξιόστροφη πίστα, στον οποίο συμμετέχουν άλογα τριών ετών και άνω. Πλέον, αποτελεί τον δεύτερο πιο πλουσιοπάροχο αγώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο (μετά το Epsom Derby), γεγονός που οφείλει και στη δημοτικότητά του ανάμεσα στους χορηγούς των ιπποδρομιών. Το King George VI and Queen Elizabeth Stakes, άλλωστε, έχει χορηγηθεί από καιρούς από εταιρείες όπως η κολοσσός των διαμαντιών De Beers και η εταιρεία στοιχήματος BetFair. Ο νικητής του αγώνα, τέλος, εκτός από το πλουσιοπάροχο χρηματικό έπαθλο, κερδίζει και ένα εισιτήριο για το Breeders’ Cup Turf, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ ή στον Καναδά.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Νέα προσφορά της Novibet στις εικονικές ιπποδρομίες

Η Novibet προσφέρει στα μέλη της ευκαιρίες στοιχηματισμού στις πραγματικές, αλλά και στις εικονικές ιπποδρομίες, και οι παίχτες μπορούν σήμερα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά, που θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις δεύτερες. Αναλυτικότερα, όσοι εκμεταλλευτούν την προφορά και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Betbright: Επιστροφή χρημάτων σε όλες τις κούρσες του Cheltenham

Στις 15-18 Μαρτίου διεξάγεται το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham και ήδη οι περισσότερες ιστοσελίδες του στοιχήματος έχουν ανακοινώσει αποδόσεις για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις κούρσες του. Πολλές ιστοσελίδες, μάλιστα, έχουν ήδη ανακοινώσει και σχετικές προσφορές, ειδικά για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στις κούρσες του Cheltenham.

 

Πρωτοφανή εμπειρία στο Scottish Grand National πρόσφερε η Coral

H στοιχηματική εταιρεία Coral έχει κάθε χρόνο έντονη παρουσία στο Scottish Grand National, αλλά φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της, προσφέροντας μια πρωτοφανή εμπειρία στους επισκέπτες. Η εταιρεία συνεργάστηκε με την εταιρεία Jockey Cam, προκειμένου να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάποιους τυχερούς επισκέπτες.

Οικονομική ενίσχυση και από τις offshore εταιρείες στοιχήματος ζητά η Αγγλία

Ο γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού της Αγγλίας, John Whittingdale, επιβεβαίωσε την Πέμπτη πως οι Αρχές έχουν σχέδια να αντικαταστήσουν το ισχύοντα νόμο, σχετικά με την οικονομική ενίσχυση των εταιρειών στοιχήματος προς τις ιπποδρομίες, με ένα νέο, ο οποίος θα αφορά και στις εταιρείες που δεν έχουν έδρα στην Αγγλία.

 

Βet365: Νικητήρια τα αμφιλεγόμενα στοιχήματα του Kentucky Derby!

Το πρόσφατο Kentucky Derby θα μείνει στην ιστορία, όχι τόσο για την αγωνιστική όσο για την εξωαγωνιστική του δράση. Άλλωστε, η φετινή κορυφαία αμερικανική ιπποδρομία σημαδεύτηκε από την απόφαση των κριτών να αποκλείσουν το άλογο που τερμάτισε πρώτο, το Maximum Security, και να δώσουν τη νίκη στο δεύτερο, το Country House.

Επιστροφή χρημάτων στο Cheltenham από τη William Hill

Το Cheltenham, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία, ξεκινά στις 10 Μαρτίου και ήδη οι περισσότερες ιστοσελίδες του online στοιχήματος έχουν ήδη ανακοινώσει όχι μόνο αποδόσεις για τους νικητές κάθε κούρσας, αλλά και κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές για όσους ανυπομονούν για την ημέρα έναρξής του.

Betbright: Επιστροφή χαμένων χρημάτων σε Lingfield και Bath

Το σημερινό πρόγραμμα ιπποδρομιών στο Lingfield και στο Bath είναι πλούσιο και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις κούρσες μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Betbright, η οποία μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού για εκατοντάδες παίχτες.

 

Επέκταση πέρα από το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα σχεδιάζει το αγγλικό Tote

Η Tote, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδιάζει να επεκταθεί και σε άλλους τομείς του στοιχήματος, ώστε να πάψει να εξαρτάται αποκλειστικά από τις αγγλικές ιπποδρομίες. Τα συγκεκριμένα σχέδια υπήρχαν στο σχέδιο των νέων ιδιοκτητών εδώ και δύο χρόνια, όταν απέκτησαν το Tote από την στοιχηματική εταιρεία BetFred, έναντι 165 εκατομμυρίων ευρώ.

Ελεύθερες ξανά οι καταθέσεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Μετά τις αλλαγές που φέρνει μια νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε νέα κατάθεση στον λογαριασμό που διατηρούν σε κάποια ιστοσελίδα του στοιχήματος έχουν πλέον ξανά τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα χρήματα που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες. Σύμφωνα με ενημέρωση των υπευθύνων του τραπεζικού τομέα της Ελλάδας, η αποστολή χρημάτων μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούν εταιρείες του εξωτερικού είναι ξανά ελεύθερες – αν και με κάποιους περιορισμούς.

 

Ανταμείβει τα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες η BetFair

Η BetFair ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές κούρσες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η νέα προσφορά ισχύει για παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και μπορεί να τους ανταμείψει με την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Σε “φανταστική κατάσταση” το ιπποδρόμιο του Cheltenham

Το ιπποδρόμιο του Cheltenham ετοιμάζεται να φιλοξενήσει σε μερικές ημέρες (στις 14-17 Μαρτίου) ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία, το ομώνυμο φεστιβάλ που αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια μάτια από τις οθόνες της τηλεόρασης και των υπολογιστών.

Σε νέα πλατφόρμα το στοίχημα στη Ladbrokes

Όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μέσω της Ladbrokes έχουν εδώ και μερικές ημέρες τη δυνατότητα να αναζητήσουν την ιπποδρομία της επιλογής τους και να στοιχηματίσουν σε αυτή, μέσω της νέας και βελτιωμένης πλατφόρμας της εταιρείας. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα που σχεδίασε η Ladbrokes, σε συνεργασία με την Playtech, που βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία στοιχηματισμού των μελών της.

 

Titanbet: Δωρεάν στοιχήματα στις ιπποδρομίες μέσω κινητού

Τα μέλη της Titanbet που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και μέσω κινητού, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Η διαδικασία είναι εξίσου απλή με την αντίστοιχη στοιχηματισμού από τον υπολογιστή και τις τελευταίες ημέρες μπορεί παράλληλα να αποφέρει και δωρεάν στοιχήματα!

 

Σε φιλανθρωπίες τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών από το Royal Ascot

Ένα κομμάτι των εσόδων που θα εξασφαλίσουν οι αγγλικές εταιρείες στοιχήματος στο Royal Ascot θα καταλήξει σε φιλανθρωπίες, όπως ανακοίνωσε το BGC (Betting and Gaming Council). H πρωτοβουλία αυτή ανήκει σε κορυφαίες εταιρείες της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλα ποσά για φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που αφορούν στην καταπολέμηση του κορωναϊού και άλλων ασθενειών ή κοινωνικών προβλημάτων.

 

Ιπποδρομίες στην Ιρλανδία

Από τις πιο παραδοσιακές και χώρες ιπποδρομιών, η Ιρλανδία αποτελεί ίσως την πρώτη δύναμη στη κατηγορία της κούρσας με εμπόδια (National Hunt racing), η οποία στη «χώρα των ξωτικών» είναι πιο δημοφιλής από τις επίπεδες κούρσες!

 

Νέα συνεργασία ανάμεσα σε Svenska Spel και PMU

Η σουηδική Svenska Spel και η γαλλική PMU (Pari-Mutuel Urbain) ανακοίνωσαν μια νέα μεταξύ τους συνεργασία, η οποία θα φέρει μια μεγάλη γκάμα νέων επιλογών στους λάτρεις των ιπποδρομιών από τη Σουηδία. Χάρη στη συνεργασία, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες θα έχουν στη διάθεσή τους μια τεράστια γκάμα επιλογών σε κούρσες από όλον τον κόσμο.

Nέα προσφορά για τα mobile στοιχήματα στις ιπποδρομίες από τη Novibet

Η Novibet καλύπτει στοιχηματικά τις αγγλικές ιπποδρομίες και μέσω του mobile app της, ενώ παράλληλα προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στοιχηματισμού και στις εικονικές ιπποδρομίες. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν για πρώτη φορά ένα στοίχημα μέσω του app, μάλιστα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. δημοσίευσε την 37η αναθεωρημένη έκδοση της μαύρης λίστας της, στην οποία περιλαμβάνει όλες τις ιστοσελίδες στοιχήματος που έχει εντοπίσει να λειτουργούν χωρίς άδεια στη χώρα μας. Η νέα έκδοση περιέχει εκατοντάδες νέες εγγραφές, το οποίο σημαίνει ότι οι παράνομες ιστοσελίδες που εντοπίστηκαν αυξήθηκαν σημαντικά.

Συνεχίζεται η διακοπή των ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο

Το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου εξακολουθεί να μη βλέπει αγωνιστική δράση, εξαιτίας της απόφασης της Ιπποδρομίες Α.Ε. να διακόψει τη διεξαγωγή ιπποδρομιών. Κάτι περισσότερο από ένα μήνα μετά την απόφαση της διοργανώτριας εταιρείας, οι ιπποδρομίες συνεχίζουν να απουσιάζουν από το πρόγραμμα, έως ότου λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ) και την Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ).

 

Γιατί παραμένει κλειστό το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου;

Αποζημιώνει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα στις ιπποδρομίες η Betbright

Η στοιχηματική εταιρεία Betbright στρέφει σήμερα το βλέμμα της στις αγγλικές ιπποδρομίες και συγκεκριμένα σε εκείνες που διεξάγονται στο Southwell τις επόμενες ώρες και έχει ανακοινώσει μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού για πολλούς παίχτες. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, επειδή το άλογο της επιλογής τους θα έχει έρθει δεύτερο με μικρή διαφορά.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού για τους χαμένους

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: StanJames

Η εταιρία online στοιχήματος StanJames δείχνει μεγάλη αδυναμία στις ιπποδρομίες. Έχοντας βρετανικές ρίζες, άλλωστε, και δε θα μπορούσε να μένει αδιάφορη μπροστά στους αγαπημένους αγώνες Άγγλων και Ιρλανδών. Καλύπτει, λοιπόν, όχι μόνο αγγλικούς και ιρλανδικούς αγώνες, αλλά και διοργανώσεις από τον υπόλοιπο κόσμο και εγγυάται για τις αποδόσεις της στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ζωντανές μεταδόσεις των κορεατικών ιπποδρομιών μέσω της SIS

Η SIS, η εταιρεία που συνεργάζεται με ένα πλήθος στοιχηματικών ιστοσελίδων ανά την Ευρώπη και τον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα ζωντανής κάλυψης των ανά τον κόσμο ιπποδρομιών. Πρόκειται για τις ιπποδρομίες της Νότιας Κορέας, οι οποίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες, για στοιχηματισμό, αλλά και σε ζωντανές μεταδόσεις.

Νέα έμμεση χορηγία προς τις ιπποδρομίες εξασφάλισε η Unibet

Η Unibet αποτελεί μια από τις πλέον σταθερές χορηγούς των αγγλικών ιπποδρομιών και έχει προχωρήσει σε συμφωνίες που αφορούν άμεσα ή έμμεσα τις κούρσες. Πρόσφατα, ανακοίνωσε άλλη μία έμμεση χορηγία, η οποία σχετίζεται με το φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood.

 Η νέα αυτή χορηγία αφορά σε μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές που αφορούν στο φεστιβάλ: τη Morning Dash της Racing Post, η οποία καλύπτει όλες τις εξελίξεις των κουρσών του φεστιβάλ και παράλληλα προσφέρει προγνωστικά και αναλύσεις.

 

Στο 1 εκατομμύριο το έπαθλο για το φετινό αγγλικό Triple Crown

Το Jockey Club αποφάσισε να αυξήσει το χρηματικό έπαθλο του φετινού Triple Crown στο 1 εκατομμύριο λίρες, με σκοπό να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και το θέαμα στις τρεις κορυφαίες κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών. Το νέο έπαθλο θα αποτελεί το μεγαλύτερο στη φετινή σεζόν των αγγλικών ιπποδρομιών και αναμένεται παράλληλα να εντείνει και το ενδιαφέρον των επισκεπτών στα κορυφαία φεστιβάλ της χώρας.

 

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το Triple Crown

Tο ιπποδρόμιο Kempton Park

Ιπποδρόμιο Kempton ParkΈνα από τα βρετανικά ιπποδρόμια που είναι σε θέση να προσφέρουν μια πλήρη εμπειρία διασκέδασης στους επισκέπτες (πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι) είναι το Kempton Park, ένα ιπποδρόμιο που εδρεύει στο Sunbury-on-Thames του Surrey, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο. Το Kempton Park εκτείνεται σε μια περιοχή 210 εκταρίων, περιβάλλεται από δάσος και διαθέτει δύο λίμνες στο κέντρο του.

Εξανεμίζονται οι προοπτικές ανάπτυξης του ιπποδρομιακού στοιχήματος στο Kentucky

Τα νομοσχέδια που κατατέθηκαν στην Πολιτεία του Kentucky και προέβλεπαν την ανάπτυξη του ιπποδρομιακού στοιχήματος παραμένουν στο συρτάρι και φαίνεται πως θα αγνοηθούν για μια ακόμα φορά από τους αρμόδιους. Τα συγκεκριμένα νομοσχέδια προβλέπουν τη νομιμοποίηση δύο νέων τύπων στοιχήματος στις ιπποδρομίες, αλλά οι αρμόδιοι δε φαίνονται διατεθειμένοι να τα προωθήσουν στη νομοθετική ατζέντα του 2022.

Ανταμείβει τα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Μια ακόμη νέα προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της Novibet στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και στα υπόλοιπα virtual sports. Η νέα προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες και θα τους ανταμείψει ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να περιμένουν να διευθετηθούν.

 

Πώς λειτουργεί η νέα προσφορά;

Νέα χορηγία της Matchbook στις ιπποδρομίες

Η Matchbook, ένα από τα δημοφιλέστερα ανταλλακτήρια στοιχήματος στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες. Η νέα χορηγία ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της Matchbook στον χώρο και αφορά σε μια σειρά αγώνων που θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη του Jockey Club.

 

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: BetVictor

Η εταιρία online στοιχήματος BetVictor ανήκει στον Victor Chandler, τον άνθρωπο που έγινε γνωστός για το ότι δεν πρόκειται ποτέ να σου αρνηθεί κάποιο στοίχημα! Φυσικό επόμενο είναι, λοιπόν, να μη λείπουν από την ιστοσελίδα της σημαντικά στοιχήματα, όπως αυτά των ιπποδρομιών. Στη BetVictor, οι παίχτες θα βρουν μια ποικιλία αγώνων από Αγγλία, Ιρλανδία και Νότια Αφρική, μεταξύ άλλων, και θα μπορέσουν να καταθέσουν όχι μόνο απλά στοιχήματα, μα και άλλα, όπως το forecast και το tricast.

Αναβολή για το νέο αμοιβαίο στοίχημα των αγγλικών ιπποδρομιών

Το Britbet, το νέο αμοιβαίο στοίχημα των αγγλικών ιπποδρομιών, θα καθυστερήσει όπως φαίνεται το λανσάρισμά του, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τον Ιούλιο. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αναβάλουν το επίσημο ντεμπούτο του, το οποίο μπορεί να γίνει τον Οκτώβριο ή αργότερα.

Νέα απο το διαδίκτυο