Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες στον υπόλοιπο κόσμο

Όπως είναι φυσικό, οι ιπποδρομίες δε συγκινούν μόνο τους κατοίκους της Αγγλίας, των ΗΠΑ και της Ελλάδας, αλλά και αυτούς του υπόλοιπου κόσμου. Εξάλλου, σημαντικές διοργανώσεις του αθλήματος λαμβάνουν χώρα σε κάθε άκρη του πλανήτη - στη Γαλλία, την Αυστραλία, το Ντουμπάι και αλλού. Και πολλές από αυτές τις διοργανώσεις έχουν κατορθώσει να συγκεντρώσουν βλέμματα και από τον υπόλοιπο κόσμο, αποδεικνύοντας πως είναι εξαιρετικά δημοφιλείς.

Στα παρακάτω άρθρα, θα μάθετε περισσότερα για την κληρονομιά των ιπποδρομιών στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς και για τις σημαντικότερες διοργανώσεις και τα πλέον δημοφιλή ιπποδρόμια στον πλανήτη. 

Ιπποδρόμιο Naas

Ιπποδρόμιο NaasΤο ιπποδρόμιο του Naas αποτελεί ένα από τα “κοσμήματα” των ιρλανδικών ιπποδρομιών και αναμένεται να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της τριετίας 2016-2019. Βρίσκεται στην περιοχή Naas της Κομητείας Kildare της Ιρλανδίας, λίγο έξω από το Δουβλίνο και συγκεντρώνει χιλιάδες λάτρεις των ιπποδρομιών κατά τη διάρκεια του χρόνου, στις κούρσες που φιλοξενεί.

 

H διοργάνωση ιπποδρομιών Triple Crown

Οι ΗΠΑ διαθέτουν μια πλούσια παράδοση στις ιπποδρομίες και κάποιες από τις σημαντικότερες κούρσες του ετήσιου προγράμματός της είναι γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο και συγκεντρώνουν τα βλέμματα από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη. Ωστόσο, πιο γνωστή από όλες είναι μια διοργάνωση που αποτελείται από τρεις κορυφαίες κούρσες της χρονιάς: το Triple Crown, η διοργάνωση που απονέμει τον σημαντικότερο τίτλο των ιπποδρομιών στις αμερικανικές ιπποδρομίες!

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Belmont Stakes

Ένα ακόμη εξαιρετικά σημαντικό και δημοφιλές φεστιβάλ ιπποδρομιών, αυτό που ολοκληρώνει το αμερικανικό Triple Crown κάθε χρονιάς, είναι το Belmont Stakes. Όπως και το προηγούμενο σκέλος του Triple Crown, το Preakness Stakes, το Belmont Stakes διαρκεί μόνο μία ημέρα και αποτελείται από την ομώνυμη κούρσα και ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Preakness Stakes

To Preakness Stakes διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα φεστιβάλ ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, από την άποψη ότι επίσημα δεν αποτελεί φεστιβάλ, αλλά μια μεμονωμένη κούρσα που διεξάγεται σε συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε χρόνο. Ωστόσο, η τεράστια σημασία που έχει για τις αμερικανικές ιπποδρομίες και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που συνοδεύει την κούρσα έχουν καταστήσει, έστω και ανεπίσημα, το Preakness Stakes ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στις ΗΠΑ.

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Irish Champions Weekend

Αν και διεξάγεται σε ιρλανδικό έδαφος, το φεστιβάλ ιπποδρομιών Irish Champiosn Weekend έχει διεθνή χαρακτήρα, αφού σε αυτό συμμετέχουν άλογα και από άλλες χώρες, όπως η Αγγλία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, ακόμη και ο Καναδάς! Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που αναδεικνύει τα καλύτερα άλογα στον κόσμο, στην κατηγορία των επίπεδων κουρσών.

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Punchestown

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Punchestown αποτελεί το τελικό και σημαντικότερο φεστιβάλ του National Hunt των ιρλανδικών ιπποδρομιών. Είναι τόσο μεγάλη η σημασία του που πολλοί αναφέρονται σε αυτό ως το “ιρλανδικό Cheltenham”. Άλλωστε, το φεστιβάλ του Punchestown είναι εξίσου σημαντικό, ενώ σε αυτό συμμετέχουν και άλογα που έχουν ήδη συμμετάσχει στο φεστιβάλ του Cheltenham. Επιπλέον, πολλές από τις κούρσες του έχουν βασιστεί στις αντίστοιχες του Cheltenham.

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Kentucky Derby

To Kentucky Derby δεν αποτελεί μόνο το δημοφιλέστερο φεστιβάλ ιπποδρομιών των ΗΠΑ, αλλά και ένα από τα πιο γνωστά στον κόσμο. Πρόκειται για ένα τεράστιο σε μέγεθος και διάρκεια φεστιβάλ γενικού ενδιαφέροντος που ολοκληρώνεται με τη θρυλική πλέον ιπποδρομία του Kentucky Derby.

 Το φεστιβάλ αποτελείται από δεκάδες εκδηλώσεις, εντός και εκτός του τομέα των ιπποδρομιών και ολοκληρώνεται το πρώτο Σάββατο του Μαΐου, με την ομώνυμη ιπποδρομία. Το 2017, η κούρσα του Kentucky Derby έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Μαΐου.

 

Η ιστορία του φεστιβάλ

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Summer Festival

To Summer Festival διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στο ιπποδρόμιο Ballybrit, κοντά στο Galway της Ιρλανδίας και δεν αποτελεί μόνο ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στη χώρα, αλλά και ένα από τα highlights ολόκληρου του καλοκαιριού, καθώς συνοδεύεται από δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις.

Ιπποδρόμιο Galway

Ιπποδρόμιο GalwayTo ιπποδρόμιο του Galway (γνωστό και ως ιπποδρόμιο Ballybrit) φιλοξενεί ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Ιρλανδία: το Summer Festival. Ωστόσο, οι Ιρλανδοί λάτρεις των ιπποδρομιών το τιμούν ολόκληρο το χρόνο με την παρουσία τους, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια των υποδομών του και το θέαμα των ιπποδρομιών.

Ιπποδρόμιο Limerick

Ιπποδρόμιο LimerickΑν και η πόλη του Limerick στην κεντροδυτική Ιρλανδία έχει πλούσια ιστορία και οι κάτοικοί της την αποκαλούν την πρωτεύουσα του αθλητισμού της χώρας, το ιπποδρόμιο που βρίσκεται εκεί δε μετρά πολλά χρόνια ζωής. Ωστόσο, οι ιπποδρομίες δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση κάτι νέο στην περιοχή, αφού διεξάγονται από το 1790!

Pages

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Ακόμα καλύτερη η μηχανή αναζήτησης της Novibet

Τα μέλη της Novibet μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα στις δεκάδες ιπποδρομίες της ημέρας που συνήθως καλύπτονται στοιχηματικά ή, εναλλακτικά, μπορούν να τις εντοπίσουν άμεσα, χάρη στη μηχανή αναζήτησης που λειτουργεί εδώ και καιρό στην ιστοσελίδα. Η μηχανή αυτή, μάλιστα, βελτιώθηκε πρόσφατα και έγινε ακόμα καλύτερη.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες

Kαι σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes μπορούν να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα, ώστε να πραγματοποιήσουν προβλέψεις με μειωμένο ρίσκο και να διεκδικήσουν λιγότερα μεν, αλλά πιο πιθανά κέρδη. Επιπλέον, χάρη στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος, μπορούν να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα με ακόμη πιο μειωμένο ρίσκο, σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες.

 Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Ladbrokes ισχύει για τα πλασέ στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στις εξής ιπποδρομίες: των 14:20 και 14:50 στο Southwell και των 19:30 στο Chelmsford.

 

Nέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού στη Netbet

Η επόμενη κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Netbet που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μπορεί να τους αποφέρει ένα bonus έως και 50 ευρώ, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Πρόκειται για μια νέα προσφορά, η οποία ανακοινώθηκε με αφορμή τη νέα υπηρεσία cash out που απολαμβάνουν πλέον τα μέλη της Netbet. Δυστυχώς, βέβαια, η νέα υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας!

 

Nέα προσφορά στις virtual ιπποδρομίες της Novibet

Τα μέλη της Novibet που προτιμούν να στοιχηματίζουν στις virtual ιπποδρομίες έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά παράλληλα θα μπορούν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η νέα προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα και για συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στις εικονικές κούρσες. Όσοι την εκμεταλλευτούν και καλύψουν τις προϋποθέσεις της θα κερδίσουν μια ανταμοιβή, η οποία θα τους επιτρέψει έπειτα να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες υπόσχεται η Paddy Power

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power καλύπτει σήμερα μια σειρά από αγγλικές ιπποδρομίες και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε διαφορετικές αγορές. Ωστόσο, ένας από τους τύπους στοιχημάτων που προσφέρεται ξεχωρίζει, γιατί χάρη στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας προσφέρει ακόμη πιο μειωμένο ρίσκο.

Επιστροφή χρημάτων στο Epsom Derby από τη Ladbrokes

Η  εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ετοιμάζεται να καλύψει το επόμενο σημαντικό φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Αγγλία – το Epsom Derby, το οποίο διεξάγεται το Σάββατο 3 Ιουνίου – και έχει ήδη ανακοινώσει την πρώτη της προσφορά για αυτό. Πρόκειται για μια επιστροφή χαμένων χρημάτων, στην περίπτωση που κάποιος παίχτης επιλέξει να στοιχηματίσει σε ένα άλογο και τελικά αυτό δεν αγωνιστεί.

 

Βελτιώνεται η ιστοσελίδα της BetVictor

Οι επόμενες εβδομάδες επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας BetVictor που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, καθώς μέρα με τη μέρα θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώνουν την εμπειρία στοιχηματισμού τους. Η ιστοσελίδα ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε μικρότερες ή μεγαλύτερες βελτιώσεις τις επόμενες εβδομάδες.

 

Νέος τρόπος συναλλαγών στο ταμείο της Vistabet

H Vistabet προσφέρει στα μέλη της υπηρεσίες και στις virtual ιπποδρομίες και οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν χρήματα στις εικονικές κούρσες, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη λογαριασμού και η κατάθεση χρημάτων σε αυτόν.

 Τα μέλη της Vistabet έχουν αρκετές εναλλακτικές για τις συναλλαγές τους και σε αυτές έρχεται να προστεθεί άλλη μία. Πρόκειται για το Apple Pay, το οποίο προορίζεται για όσους χρησιμοποιούν συσκευές της Apple και το ομώνυμο ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

 

Αλλάζουν τα δεδομένα στις ιπποδρομίες της Sportingbet

H στοιχηματική εταιρεία Sportingbet προχώρησε πριν μερικές ημέρες σε πλήρη ανανέωση της ιστοσελίδας της και από αυτή έχουν επηρεαστεί όλες οι κατηγορίες στοιχημάτων, αλλά και τα προσφερόμενα αθλήματα. Οι αλλαγές δεν άφησαν ανεπηρέαστο και το στοίχημα στις ιπποδρομίες, το οποίο όμως επηρεάστηκε και αρνητικά.

Βασικά στοιχεία για τις ιπποδρομίες στην Αγγλία

Οι Ιπποδρομίες στην Αγγλία, ή καλύτερα στη Μεγάλη Βρετανία, αποτελούν το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα στη χώρα –βάσει προσέλευσης θεατών- μετά το ποδόσφαιρο, ενώ είναι ένα από τα αρχαιότερα σπορ στη Γηραιά Αλβιώνα, με επίσημη ιστορία πολλών αιώνων. Τα μεγαλύτερα ιπποδρομιακά γεγονότα της Μεγάλης Βρετανίας, όπως το Royal Ascot και το Cheltenham Festival, αποτελούν ημερομηνίες –σταθμούς κάθε χρόνο για την αθλητική και κοινωνική κοινότητα της χώρας!

Αμφιβολίες για το εκτεταμένο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών εκφράζουν οι στοιχηματικές

Η BHA (British Horseracing Authority), η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, επιβεβαίωσε τις εξαγγελίες της για την αύξηση των κουρσών στο πρόγραμμα των αγγλικών ιπποδρομιών και ανακοίνωσε το φετινό πρόγραμμα, στο οποίο αναφέρονται επιπλέον κούρσες, ειδικά κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων.

Εξαιρετικές οι προβλέψεις για το φετινό γφεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National

To φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου, μετά την απουσία δύο ετών, εξαιτίας της πανδημίας, και οι προβλέψεις για τη φετινή διοργάνωση είναι εξαιρετικές. Οι λάτρεις των ιπποδρομιών αναμένεται να γεμίσουν το ιπποδρόμιο του Aintree, καθώς οι περιορισμοί της πανδημίας δεν ισχύουν πια, αλλά και να στοιχηματίσουν εκατομμύρια ευρώ στις κούρσες του.

Μέσω live streaming οι ιπποδρομίες ανά τον κόσμο στην στοιχηματική ιστοσελίδα Pame Stoixima

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Pame Stoixima διατηρεί το μονοπώλιο του στοιχηματισμού στις ελληνικές ιπποδρομίες, στις οποίες προσφέρει παράλληλα και μια γκάμα τρομερά χρήσιμων υπηρεσιών, όπως η ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming. Ωστόσο, οι ελληνικές ιπποδρομίες δεν είναι οι μόνες που προσφέρονται στο Pame Stoixima για στοιχηματισμό και live streaming. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες κορυφαίες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο.

Μειωμένο ρίσκο σε πέντε σημερινές ιπποδρομίες υπόσχεται η Ladbrokes

H Ladbrokes δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο και να διεκδικήσουν με μεγαλύτερη σιγουριά τα κέρδη τους. Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας αυξάνει τις νικητήριες θέσεις των πλασέ στοιχημάτων και υπόσχεται να ανταμείψει με κέρδη περισσότερους παίχτες, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες ιπποδρομίες.

Νέες ανταμοιβές για τα παρολί στις ιπποδρομίες μοιράζει η BetFair

H BetFair επαναφέρει και σήμερα την προσφορά της που ανταμείβει τα παρολί στοιχήματα σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα αθλήματα της στοιχηματικής ιστοσελίδας της και, όπως είναι φυσικό, δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν και όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές ιπποδρομίες και, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Νέα συνεργασία ανάμεσα σε Svenska Spel και PMU

Η σουηδική Svenska Spel και η γαλλική PMU (Pari-Mutuel Urbain) ανακοίνωσαν μια νέα μεταξύ τους συνεργασία, η οποία θα φέρει μια μεγάλη γκάμα νέων επιλογών στους λάτρεις των ιπποδρομιών από τη Σουηδία. Χάρη στη συνεργασία, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες θα έχουν στη διάθεσή τους μια τεράστια γκάμα επιλογών σε κούρσες από όλον τον κόσμο.

Αυστηρά πρόστιμα στις αγγλικές εταιρείες στοιχήματος για στοιχηματισμό ανηλίκων στο Royal Ascot

Πριν μερικές ημέρες, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, η UKGC, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να τιμωρήσει συνολικά εφτά εταιρείες στοιχήματος, εξαιτίας του γεγονότος ότι δέχθηκαν στοιχήματα από ανηλίκους στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot, το περασμένο καλοκαίρι. Η τελική απόφαση της UKGC δεν έχει παρθεί, αλλά το πρόστιμο που αναμένεται να πληρώσουν οι εφτά εταιρείες αναμένεται να είναι τεράστιο και έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις.

 

Το παράπτωμα των εταιρειών στοιχήματος

Σημαντική αύξηση εσόδων σημείωσαν οι ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ

Η Κινεζική Πρωτοχρονιά συνοδεύεται και από μία πολυάσχολη αγωνιστική ημέρα στις ιπποδρομίες του Χονγκ Κονγκ και το φετινό ενδιαφέρον ήταν σχεδόν πρωτοφανές, αν κρίνουμε από τα έσοδα που εξασφάλισε κατά τη διάρκεια της ημέρας το Hong Kong Jockey Club. Το φεστιβάλ της ημέρας εξασφάλισε τεράστια αύξηση, όχι μόνον στην παρουσία κοινού, αλλά και στον τζίρο στο στοίχημα.

Καταθέσεις και μέσω BeeCash στην 2winbet

H εταιρία στοιχήματος 2winbet είναι γνωστή στους λάτρεις των ιπποδρομιών για τις αρκετές εναλλακτικές που προσφέρει σε κάθε μέλος της. Η ιστοσελίδα, άλλωστε, δεν καλύπτει στοιχηματικά μόνον τις σημαντικότερες ιπποδρομίες που διεξάγονται σε καθημερινή βάση, αλλά διεξάγει και εικονικές ιπποδρομίες στην ιστοσελίδα της, για όσους παίχτες αναζητούν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Στο ίδιο πνεύμα, επίσης, προσφέρει σε κάθε μέλος της αρκετές εναλλακτικές μεθόδους, προκειμένου να προχωρήσουν σε νέες καταθέσεις στους λογαριασμούς τους με αυτή που τους εξυπηρετεί περισσότερο.

Και αμερικανικές ιπποδρομίες καλύπτει πλέον το αγγλικό Tote

Το Tote, το αγγλικό αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα, κατάφερε να επεκτείνει σημαντικά το εύρος κάλυψης ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, χάρη σε μια νέα συνεργασία. Συγκεκριμένα, το Tote κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με την εταιρεία 1/ST Content και πλέον θα παρέχει υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος και για τις αμερικανικές ιπποδρομίες.

 Η κάλυψη των αμερικανικών ιπποδρομιών, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει και οι Άγγλοι παίχτες είναι πλέον σε θέση να στοιχηματίζουν στις αμερικανικές ιπποδρομίες και μέσω του Tote,

 

Αυξάνεται η οικονομική ενίσχυση των στοιχηματικών εταιρειών προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι στοιχηματικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου συμφώνησαν στο να αυξήσουν την οικονομική τους ενίσχυση προς τις αγγλικές ιπποδρομίες, προκειμένου να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις νέες οικονομικές δυσκολίες που προκαλεί το δεύτερο lockdown του 2020. Αν και συνεχίζουν να διεξάγονται κανονικά, οι αγγλικές ιπποδρομίες εξακολουθούν να χάνουν τεράστια έσοδα μέσα στο 2020, κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι οι κούρσες πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών.

Εγγυημένες αποδόσεις στις ιπποδρομίες από τη Ladbrokes

Εν μέσω κάποιων από τα σημαντικότερα καλοκαιρινά φεστιβάλ ιπποδρομιών της Αγγλίας, η Ladbrokes ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις κούρσες των επόμενων εβδομάδων και να διεκδικήσουν τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη. Πρόκειται για μια προσφορά εγγύησης υψηλότερων αποδόσεων στις ιπποδρομίες, η οποία υπόσχεται να επιτρέψει στους παίχτες να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν καλύτερες αποδόσεις.

 

Αλλάζει την προσφορά εγγυημένων αποδόσεων στις ιπποδρομίες η William Hill

Εδώ και χρόνια, η William Hill δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις αγγλικές ιπποδρομίες και να είναι σίγουρα ότι θα έχουν εκμεταλλευτεί τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις, χάρη στην προσφορά εγγυημένων αποδόσεων. Μέσω αυτής της προσφοράς, όσοι επιλέξουν κάποιο σημείο και δουν έπειτα την απόδοσή του να αυξάνεται για την τιμή εκκίνησης (SP) δικαιούνται αυξημένα κέρδη, ανάλογα της υψηλότερης απόδοσης.

 Η συγκεκριμένη προσφορά θα εξακολουθήσει να ισχύει για όσους στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες, αλλά με μία διαφορά που αφορά στη χρονική της διάρκεια.

 

Paddy Power: Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα του Kempton

Οι ιπποδρομίες στην Αγγλία καλά κρατούν και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, στοιχηματίζοντας στην Paddy Power. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν την καθημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων και στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες κούρσες, μπορούν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού, διεκδικώντας επιστροφή των χρημάτων που τυχόν χάσουν.

 

Πληρωμές και μέσω Apple Pay δέχεται η Sportingbet

Η Sportingbet παρέχει υπηρεσίες στοιχηματισμού και στις virtual ιπποδρομίες και τα μέλη της δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, χρησιμοποιώντας χρήματα που έχουν καταθέσει στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά μπορούν να κατατεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, στους οποίους πρόσφατα προστέθηκε ένας ακόμα.

 Αναλυτικότερα, η Sportingbet υποστηρίζει πλέον πληρωμές και μέσω του Apple Pay, εξυπηρετώντας τρομερά όσα μέλη της χρησιμοποιούν συσκευές της Apple. Η νέα μέθοδος πληρωμών είναι απόλυτα ασφαλής και εξαιρετικά πρακτική.

 

Επιστρέφουν τη Δευτέρα οι γαλλικές ιπποδρομίες

Οι γαλλικές ιπποδρομίες πήραν το πράσινο φως και από τους αρμόδιους υπουργούς, αλλά και από την Αστυνομία, και θα επιστρέψουν την επόμενη Δευτέρα, 11 Μαΐου. Οι ιπποδρομίες διακόπηκαν στις 17 Μαρτίου, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα επιστρέψουν σύντομα, μετά από δύο περίπου μήνες απουσίας.

 Οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή των γαλλικών ιπποδρομιών, οι οποίες θα διεξάγονται, όπως ήταν αναμενόμενο, κεκλεισμένων των θυρών.

Αυξήθηκαν οι επισκέπτες των αγγλικών ιπποδρομιών

Σύμφωνα με νέα στοιχεία της HBLB (Horserace Betting Levy Board), το ενδιαφέρον του κοινού για τις αγγλικές ιπποδρομίες αυξήθηκε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019, με την επισκεψιμότητα σε ιπποδρόμια και διοργανώσεις να έχει κερδίσει δύο ποσοστιαίες μονάδες τους τελευταίους έξι μήνες. Τα νέα στοιχεία της HBLB δείχνουν ότι η συνολική και η μέση επισκεψιμότητα στα αγγλικά ιπποδρόμια αυξήθηκαν κατά 2%, με τους συνολικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τα 2,8 εκατομμύρια.

Ιπποδρομίες σε επίπεδες κούρσες (flat racing)

Στην Ελλάδα και στις χώρες της Λατινικής Αμερικής το πλέον διαδεδομένο αγώνισμα ιπποδρόμου και το μοναδικό προς στοιχηματισμό, είναι οι ιπποδρομίες σε επίπεδες κούρσες. Σχεδόν πάντα διεξάγονται σε οβάλ στάδια και τα κύρια χαρακτηριστικά των ίππων είναι η ταχύτητα και η αντοχή, σε συνδυασμό πάντα με τις επιδεξιότητες των τζόκει.

Μειώνει το ρίσκο των σημερινών ιπποδρομιών η Paddy Power

H Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σήμερα στις ιπποδρομίες και υπόσχεται να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, στην περίπτωση που προβλέψουν λάθος το νικητή. Η εν λόγω προσφορά ισχύει για επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες και μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε αυτές.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε Sandown και Bangor

Nέος τρόπος συναλλαγών στην ιστοσελίδα της Novibet

Τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίζουν σε πραγματικές και σε εικονικές ιπποδρομίες και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να τροφοδοτήσουν με χρήματα τον λογαριασμό τους. Οι τρόποι που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να μεταφέρουν χρήματα που θα στοιχηματίσουν έπειτα στις ιπποδρομίες, είναι αρκετοί και πρόσφατα προστέθηκε ένας ακόμα.

Subscribe to RSS - Ιπποδρομίες στον υπόλοιπο κόσμο

Νέα απο το διαδίκτυο