Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Epsom Derby

H λέξη derby στις ιπποδρομίες έχει τεράστια βαρύτητα, αφού συνοδεύει τις δημοφιλέστερες κούρσες στον κόσμο, όπως αυτή του Kentucky, αλλά και εκείνη του Epsom. Η τελευταία, μάλιστα, αποτελεί το πρώτο Derby και τον λόγο που όλες οι υπόλοιπες δανείστηκαν το συγκεκριμένο όνομα. Αποτελεί, άλλωστε, μια από τις πλουσιότερες κούρσες στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω του υψηλού χρηματικού βραβείου, καθώς και μία από τις πέντε κλασικές της χώρας. Τέλος, αποτελεί και το δεύτερο σκέλος του Triple Crown.

 

Το Epsom Derby διεξάγεται κάθε Ιούνιο στο ιπποδρόμιο του Epsom Downs, κοντά στο Surrey της Αγγλίας. Πρόκειται για μια επίπεδη κούρσα, μήκους 2.423 μέτρων, στην οποία συμμετέχουν άλογα τριών ετών.

 

Το πρώτο Derby έλαβε χώρα το 1780 και η διεξαγωγή του αποφασίστηκε στους εορτασμούς του Oaks Stakes της προηγούμενης χρονιάς. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της εποχής, όταν έφτασε η ώρα της απόφασης του ονόματος της νέας κούρσας, οι υπεύθυνοι είχαν να αποφασίσουν για το αν θα πάρει το όνομα του οικοδεσπότη, του 12ου κόμη του Derby, ή του Sir Charles Bunbury, μετέπειτα προέδρου του Jockeys Club. Σύμφωνα με τον θρύλο, μάλιστα, η απόφαση πάρθηκε με το ρίξιμο ενός νομίσματος!

 

Από το 1780 έως σήμερα, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στο Epsom Derby. Κάποιες από τις αλλαγές αφορούσαν στο μήκος της διαδρομής, στις ημερομηνίες και ημέρες διεξαγωγής, στους κανόνες και, φυσικά, στα χρηματικά έπαθλα των νικητών. Αυτό που δεν άλλαξε ποτέ, όμως, είναι ο τόπος διεξαγωγής. Το Derby, άλλωστε, διοργανώνεται κάθε χρόνο στο ιπποδρόμιο του Epsom, με μόνη εξαίρεση τα διαστήματα από το 1915 έως το 1918 και από το 1940 έως το 1945, εξαιτίας των δύο Παγκοσμίων Πολέμων. Επίσης, παλιότερα, το Epsom Derby διεξαγόταν στο πλαίσιο του Epsom Fair, ενός δεκαήμερου πανηγυριού στην περιοχή. Σήμερα, ωστόσο, το Epsom Fair έχει κλείσει.

 

Τέλος, αντίστοιχες ιπποδρομίες με τη λέξη Derby στον τίτλο τους μπορούμε να συναντήσουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι Ιταλοί έχουν το Derby Italiano, οι Γάλλοι το Prix Du Jockey Club (γνωστό ως French Derby), οι Ιρλανδοί το Irish Derby, οι Αυστραλοί το Australian Derby, οι Νεοζηλανδοί το New Zealand Derby και οι Ιάπωνες το Tokyo Yushun. Στις ΗΠΑ, από την άλλη, δεκάδες ιπποδρομίες έχουν πάρει το όνομα Derby με πιο γνωστή το Kentucky Derby.

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ (Ladies Day)

Διαβάστε περισσότερα για τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ (Derby Day)

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Πέντε θέσεις στο Irish Grand National πληρώνει η Paddy Power

Το Irish Grand National, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ιπποδρομιών στην Ιρλανδία, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν να στοιχηματίζουν στις κούρσες του, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη από τις προβλέψεις τους. Σε κάποιες ιστοσελίδες του στοιχήματος, μάλιστα, θα βρουν και σχετικές προσφορές, οι οποίες είτε μειώνουν το ρίσκο είτε αυξάνουν τα κέρδη.

Αμοιβαίο στοίχημα και στην Κίνα για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot 2019!

Μπορεί το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot να τελείωσε πριν μερικές ημέρες, αλλά ήδη οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε μια νέα συμφωνία που θα αποφέρει εκατομμύρια στην επόμενη διοργάνωση: το Royal Ascot 2019! Συγκεκριμένα, το ιπποδρόμιο του Ascot και η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Tote, BetFred, προχώρησαν σε μια νέα συμφωνία με το Hong Kong Jockey Club, χάρη στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν στο αμοιβαίο στοίχημα του φεστιβάλ και Κινέζοι παίχτες!

Tο φεστιβάλ ιπποδρομιών Winter Derby

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Winter Derby αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεξάγεται κάθε χρόνο (στα τέλη Μαρτίου) στο ιπποδρόμιο του Lingfield Park, κοντά στο Surrey της νοτιοανατολικής Αγγλίας.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο σε τέσσερις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες

H Ladbrokes ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που μπορεί να αποφέρει κέρδη με μειωμένο ρίσκο στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες θέσεις ως νικητήριες στα πλασέ στοιχήματα, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιοι παίχτες θα εξασφαλίσουν κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Στις 11 Μαΐου επιστρέφουν οι γαλλικές ιπποδρομίες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτριών Αρχών, οι γαλλικές ιπποδρομίες αναμένεται να επιστρέψουν στις 11 Μαΐου, όταν η Γαλλία θα καταργήσει τα περιοριστικά μέτρα που αναγκάστηκε να λάβει, εξαιτίας της εξάπλωσης της επιδημίας. Η France Galop (που διεξάγει επίπεδες και κούρσες μετ’ εμποδίων) και η LeTrot (που διεξάγει κούρσες με αμαξίδια) ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται εν μέσω προετοιμασιών, προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι οι ιπποδρομίες, μαζί με τις υπόλοιπες πτυχές της γαλλικής οικονομίας.

Ενισχύει την αξία των στοιχημάτων στις εικονικές ιπποδρομίες η Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει ευκαιρίες στοιχηματισμού και στις εικονικές ιπποδρομίες και σήμερα υπόσχεται να ενισχύσει την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων, χάρη σε μια νέα προσφορά που ανακοίνωσε. Η εν λόγω προσφορά θα ανταμείψει εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο έπειτα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 Την προσφορά, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Νέος τρόπος καταθέσεων για τις εικονικές ιπποδρομίες της Championsbet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών μπορούν να διεκδικούν κέρδη με τα στοιχήματά τους στις εικονικές κούρσες της ιστοσελίδας του στοιχήματος, ενώ παράλληλα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές (καταθέσεις και αναλήψεις προς και από τον λογαριασμό τους) μέσω αρκετών εναλλακτικών τρόπων. Σε αυτούς τους τρόπους ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη, με το όνομα MyBank.

Αποζημιώνει τον δεύτερο στις αγγλικές ιπποδρομίες η William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε και σήμερα μια από τις καθιερωμένες προσφορές της στις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους στοιχηματίσουν σε ένα άλογο και χάσουν, επειδή αυτό θα έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση. Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει για μια σειρά ιπποδρομιών που διεξάγονται σήμερα στο Catterick, στο Lingfield και στο Sandown.

 

Έκθεση για τη βιωσιμότητα και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα ετοιμάζουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αρμόδιοι φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών ζήτησαν την παρουσίαση μιας έκθεσης, η οποία θα παρουσιάζει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους, προκειμένου να είναι σε θέση να προγραμματίσουν το μέλλον του αθλήματος. Η έκθεση αναμένεται να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το αποτύπωμα που έχουν στο περιβάλλον και στη βιωσιμότητα του αθλήματος οι ισχύουσες πρακτικές διεξαγωγής των κουρσών, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης και της ανατροφής των ίππων και άλλες.

Καταθέσεις μέσω Moneysafe στις ιπποδρομίες

Το στοίχημα στις ιπποδρομίες αποτελεί ένα εξαιρετικά δημοφιλές τυχερό παιχνίδι που προσφέρεται σε δεκάδες ιστοσελίδες του διαδικτύου. Από τη στιγμή, όμως, που πρόκειται για τυχερό παιχνίδι, οι παίχτες θα πρέπει να ρισκάρουν τα χρήματά τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδη από τις προβλέψεις τους. Και τα χρήματα αυτά που είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν μπορούν να τα μεταφέρουν στους λογαριασμούς που διατηρούν σε ιστοσελίδες του στοιχήματος σε ιπποδρομίες μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας μεθόδων. 

 

Και εικονικές ιπποδρομίες στην στοιχηματική ιστοσελίδα Netbet

Η Netbet καλύπτει στοιχηματικά επιλεγμένες ιπποδρομίες ανά τον κόσμο και πλέον προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη της, με την προσθήκη και των εικονικών ιπποδρομιών στην ιστοσελίδα της. Οι παίχτες μπορούν πια να στοιχηματίζουν και σε εικονικές κούρσες, χωρίς να περιμένουν ώρες έως την έναρξη της επόμενης πραγματικής ιπποδρομίας.

 Οι εικονικές ιπποδρομίες της Netbet, άλλωστε, διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά και παρουσιάζουν άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών.

 

Οι στοιχηματικές είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι του αυστραλιανού Melbourne Cup

Ένα ακόμη Melbourne Cup, η σημαντικότερη ιπποδρομία της Αυστραλίας, ολοκληρώθηκε και ανάμεσα στους νικητές ξεχωρίζουν οι ιστοσελίδες του online στοιχήματος της χώρας, οι οποίες σημείωσαν τεράστιους τζίρους, εν μέσω των προβλημάτων που προκαλεί η εξάπλωση της πανδημίας. Σύμφωνα με τα πρώτα οικονομικά στοιχεία, οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολλά περισσότερα έσοδα από πέρσι, χάρη στην τεράστια δημοτικότητα και του φετινού Melbourne Cup.

 

Τα έσοδα των στοιχηματικών ιστοσελίδων από το Melbourne Cup

Χωρίς τον Frankie Dettori τα κουπόνια των αγγλικών ιπποδρομιών από το 2023

Ο θρυλικός τζόκεϊ των αγγλικών ιπποδρομιών Frankie Dettori ανακοίνωσε ότι σύντομα θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση και πολύ σύντομα οι λάτρεις του αθλήματος που στοιχηματίζουν στις κορυφαίες αγγλικές κούρσες δε θα βλέπουν το όνομά του στα κουπόνια τους. Ο Dettori θα αποχωρήσει μέσα στο 2023, όπως ανακοίνωσε επίσημα πριν μερικές ημέρες.

 Η αποχώρησή του θα σημάνει ένα τέλος εποχής για τις αγγλικές ιπποδρομίες, αλλά και για το στοίχημα για αυτές, καθώς ο θρυλικός τζόκεϊ αποτελούσε ανέκαθεν (και δικαιολογημένα) μια από τις κορυφαίες επιλογές των παιχτών του στοιχήματος.

 

Σε νέα εποχή περνά το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ολλανδία

Το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ολλανδία ετοιμάζεται για τη μετάβασή του σε μια νέα εποχή, καθώς σύντομα λήγει το συμβόλαιο της εταιρείας που το εκμεταλλευόταν έως σήμερα και η αποκλειστική διεξαγωγή και εκμετάλλευσή του θα περάσει στα χέρια μιας νέας. Η ρυθμιστική Αρχή KSA ανακοίνωσε την έναρξη του διαγωνισμού, ο οποίος θα ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Nέα πλατφόρμα στις ιπποδρομίες της Coral

Η Coral βάσιζε την ιστοσελίδα του στοιχήματος, εκεί που τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος ιπποδρομιών, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, όμως, ήρθε η ώρα της ανανέωσης και αυτή πραγματοποιήθηκε με το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας στοιχήματος της Coral.

 

Νέες προσφορές στη Magicbet

Όταν η Magicbet άνοιξε πρόσφατα την ιστοσελίδα της για την ελληνική αγορά, αφού απέκτησε την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας, είχε δύο βασικές ελλείψεις: τη δυνατότητα στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες και τις προσφορές για τα νέα και υπάρχοντα μέλη της.

Nέο πρεσβευτή για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot εξασφάλισε η William Hill

Η στοιχηματική ιστοσελίδα William Hill έχει έντονη παρουσία στον τομέα των αγγλικών ιπποδρομιών και η νέα της κίνηση αναμένεται να της δώσει ένα ακόμα πλεονέκτημα για ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ ιπποδρομιών της χρονιάς: το Royal Ascot, το οποίο διεξάγεται σε μερικές ημέρες.

Χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Down Royal η εταιρία στοιχήμάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes συνεχίζει να στηρίζει τις αγγλικές ιπποδρομίες με νέες χορηγίες και πρόσφατα ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια συνεργασία, με το ιπποδρόμιο του Down Royal. Η Ladbrokes θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό μιας κούρσας του μεγαλύτερου φεστιβάλ του ιπποδρομίου, το οποίο διεξάγεται στις 1-2 Νοεμβρίου.

Πλήρη κάλυψη στο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Goodwood προσφέρει η Bet365

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι των υπηρεσιών που προσφέρει στην στοιχηματική της ιστοσελίδα η Bet365 και τα μεγάλα φεστιβάλ του αγγλικού προγράμματος πάντα έχουν θέση στις επιλογές που παρέχει στα μέλη της. Η Bet365, λοιπόν, δε θα μπορούσε παρά να προσφέρει και πλήρη κάλυψη στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood, το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες.

Ολοκληρώθηκε η αλλαγή ιδιοκτησίας του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Αγγλία

Η διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Αγγλία (του γνωστού Tote) ολοκληρώθηκε και η νεοσυσταθείσα εταιρεία UK Tote Group (πρώην Alizeti) διατηρεί πλέον το 100% του Tote. Οι νέοι ιδιοκτήτες απέκτησαν το ποσοστό που διατηρούσε η εταιρεία στοιχήματος BetFred και πλέον της ανήκει κάθε πτυχή του αμοιβαίου στοιχήματος. Ήδη, μάλιστα, οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν να ανακοινώνουν τα σχέδιά τους για τη βελτίωση και την ανανέωση ενός θεσμού που μετρά περισσότερα από 90 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Οδηγίες για τη διεθνή μετακίνηση ίππων εξέδωσε το Ηνωμένο Βασίλειο

Αν και οι πολιτικοί του Ηνωμένου Βασιλείου επιθυμούν την αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση βάσει συγκεκριμένης συμφωνίας, εξετάζουν και προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο, ακόμη και για άτακτο Brexit χωρίς συμφωνία. Για τον σκοπό αυτό, το υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας εξέδωσε κάποιες οδηγίες για τη μετακίνηση των ίππων ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και χώρες της Ε.Ε., σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια σχετική συμφωνία.

Μπορούν ξανά να ζητήσουν ανάληψη τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Mybet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Mybet δε μπρούν εδώ και μερικές ημέρες ούτε να τοποθετήσουν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες ή σε άλλα αθλήματα ούτε να πραγματοποιήσουν ανάληψη των χρημάτων που βρίσκονται στον λογαριασμό τους. Η εταιρεία έκλεισε την στοιχηματική ιστοσελίδα της, μετά την κήρυξη χρεοκοπίας και ζητούσε εδώ και ημέρες υπομονή από τα μέλη της, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανάληψης των χρημάτων που διατηρούν στους λογαριασμούς τους.

Titanbet: Δωρεάν στοιχήματα στις ιπποδρομίες μέσω κινητού

Τα μέλη της Titanbet που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και μέσω κινητού, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Η διαδικασία είναι εξίσου απλή με την αντίστοιχη στοιχηματισμού από τον υπολογιστή και τις τελευταίες ημέρες μπορεί παράλληλα να αποφέρει και δωρεάν στοιχήματα!

 

Υποτιμούνται στις στοιχηματικές αποδόσεις οι γυναίκες τζόκεϊ

Μία νέα έρευνα για τις αγγλικές ιπποδρομίες φανερώνει ότι οι γυναίκες τζόκεϊ είναι υποτιμημένες σε σχέση με τους άντρες, όσον αφορά στον υπολογισμό των αποδόσεων. Η νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Women In Racing, σε συνεργασία με το Racing Foundation, και εξέτασε την τιμολόγηση των αποδόσεων σε περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια ιπποδρομίες των τελευταίων 18 ετών.

 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, σε πολλές περιπτώσεις, η νίκη μιας γυναίκας τζόκεϊ τιμολογείται με υψηλότερες αποδόσεις, παρόλο που έχει τις ίδιες πιθανότητες νίκης με έναν άνδρα.

 

Σε συμφωνία κατέληξαν Tote και Britbet στις αγγλικές ιπποδρομίες

Τους τελευταίους μήνες, το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε περίοδο… εμφυλίου πολέμου, καθώς οι δύο εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στον συγκεκριμένο τομέα, το Tote και η Britbet, βρίσκονται στα μαχαίρια, διεκδικώντας το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο. Η περίοδος του εμφυλίου, όμως, φαίνεται πως λήγει (ή έστω αναβάλλεται), καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα εφτά χρόνια.

Νέες παραλλαγές των εικονικών ιπποδρομιών στη Novibet

Η Novibet αποφάσισε να ενισχύσει τον τομέα των virtual sports της στοιχηματικής ιστοσελίδας της και πρόσθεσε μια σειρά από νέα αθλήματα, σε μια νέα ενότητα που βρίσκεται στο online καζίνο της. Η νέα ενότητα αποτελείται από μια σειρά εικονικών αθλημάτων (όπως τένις, ποδόσφαιρο και ποδηλασία), ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και δύο παραλλαγές των εικονικών ιπποδρομιών.

Ιπποδρόμιο Newmarket

Ιπποδρόμιο NewmarketΤο ιπποδρόμιο του Newmarket βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη και συγκεκριμένα στο Suffolk της Αγγλίας. Ο επισκέπτης, εκτός από το να παρακολουθήσει το αγαπημένο του σπορ και να νιώσει τη δράση και την ένταση στο μεγαλείο τους, μπορεί επίσης να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Ενισχύουν τις υπηρεσίες προστασίας των αλόγων οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η διοργανώτρια Αρχή των αγγλικών ιπποδρομιών, η BHA (British Horseracing Authority), ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να προσφέρει ενισχυμένες υπηρεσίες προστασίας και φροντίδας των αλόγων που αποχωρούν από το άθλημα. Συγκεκριμένα, η BHA θα συνεργάζεται στο εξής με την HEROS, η οποία θα προσφέρει επανεκπαίδευση και φροντίδα στα… συνταξιοδοτημένα άλογα των αγγλικών ιπποδρομιών.

Αλλαγές στον υπολογισμό της τιμής εκκίνησης ανακοίνωσαν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

To ΗΡΙ, το συμβούλιο της Ιρλανδίας που ρυθμίζει τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών στη χώρα, ανακοίνωσε μια αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της τιμής εκκίνησης (SP) στις κούρσες. Η αλλαγή αυτή θα φέρει ένα νέο τρόπο υπολογισμού και θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους παίχτες του στοιχήματος που αναζητούν τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.

 Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος που προκύπτει από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, για να υπολογιστεί η τιμή εκκίνησης αλλάζει από τις 13 Ιουνίου και θα υπολογίζεται πλέον διαφορετικά.

 

Σε καλό σκοπό τάχθηκε μια από τις ιπποδρομιακές χορηγίες της Unibet

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet, χορηγός του μονοήμερου φεστιβάλ ιπποδρομιών Unibet Becher Chase Day των αγγλικών ιπποδρομιών, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μέσα της, προκειμένου να προβάλλει έναν κοινωνικό σκοπό. Συγκεκριμένα, οι χορηγούμενοι αγώνες της Unibet τάχθηκαν στο πλευρό της πρωτοβουλίας “Racing is Everyone’s Sport”, η οποία προωθεί τη συμπερίληψη στις αγγλικές ιπποδρομίες.

Νέα απο το διαδίκτυο