Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Σε συμφωνία κατέληξαν Tote και Britbet στις αγγλικές ιπποδρομίες

Τους τελευταίους μήνες, το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε περίοδο… εμφυλίου πολέμου, καθώς οι δύο εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στον συγκεκριμένο τομέα, το Tote και η Britbet, βρίσκονται στα μαχαίρια, διεκδικώντας το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο. Η περίοδος του εμφυλίου, όμως, φαίνεται πως λήγει (ή έστω αναβάλλεται), καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα εφτά χρόνια.

 Θυμίζουμε ότι το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα αποτελούσε μονοπώλιο του Tote (το οποίο ήταν αρχικά κρατικό και έπειτα πέρασε στα χέρια της BetFred), έως το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν το μονοπώλιο άρθηκε και μια σειρά από αγγλικά ιπποδρόμια δημιούργησαν το ανταγωνιστικό Britbet. Πλέον, όμως, Britbet και Tote θα πορεύονται μαζί για τα επόμενα χρόνια.

 

Η επόμενη ημέρα του αγγλικού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος

 Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Tote και η Britbet θα συνεργαστούν και θα προσφέρουν από κοινού το αμοιβαίο στοίχημα σε 55 αγγλικά ιπποδρόμια. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ένα κοινό ταμείο, όπου θα συγκεντρώνονται τα χρήματα των στοιχημάτων και από τα ίδια χρήματα θα πληρώνονται τα κέρδη των νικητών. Οι δύο εταιρείες θα αναλάβουν, όμως, διαφορετικά καθήκοντα στη διεξαγωγή του αμοιβαίου στοιχήματος. Συγκεκριμένα, το Tote θα αναλάβει τη διεξαγωγή του επίγειου και online αμοιβαίου στοιχήματος, καθώς και την ανάπτυξη των υπηρεσιών, ενώ η Britbet θα επικεντρωθεί στις επιχειρήσεις του αμοιβαίου στοιχήματος εντός των ιπποδρομίων.

 Παράλληλα, το Tote αναλαμβάνει να ενισχύσει οικονομικά τα συνεργαζόμενα ιπποδρόμια (κατά 50 εκατομμύρια λίρες), ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την προώθηση των αγγλικών ιπποδρομιών ανά τον κόσμο.

 

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Ενισχυμένα κέρδη στις ιπποδρομίες υπόσχεται η William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill διαθέτει μια μεγάλη παράδοση στις ιπποδρομίες, όχι μόνο στον τομέα της στοιχηματικής κάλυψης, αλλά και στον τομέα της ανακοίνωσης προσφορών που μπορούν να ενισχύσουν τα κέρδη των μελών της. Μια τέτοια προσφορά επιστρέφει στη William Hill και υπόσχεται ενίσχυση των κερδών σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, εφόσον το άλογο που θα επιλέξουν οι παίχτες κερδίσει με μεγάλη διαφορά.

Περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes

Για μια ακόμη ημέρα, η Ladbrokes καλύπτει τις αγγλικές ιπποδρομίες και προσφέρει ένα πλήθος στοιχηματικών ευκαιριών στα μέλη της που θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Και για μια ακόμη ημέρα, οι υπεύθυνοι δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, στην περίπτωση που τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα.

App με ζωντανές μεταδόσεις λάνσαραν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

Η διοργανώτρια Αρχή των ιρλανδικών ιπποδρομιών, η HRI (Horse Racing Ireland), ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου app, που έχει σκοπό να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον του φίλιππου κοινού, ειδικά κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύει, εξαιτίας των περιορισμών που έχει προκαλέσει η πανδημία. Το νέο app θα δίνει μεταξύ άλλων πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή πληροφοριών, ενώ παράλληλα θα επιτρέπει στους φιλάθλους να παρακολουθούν ζωντανές μεταδόσεις.

Νέο πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών στη Unibet

Η Unibet θα προσφέρει μια τεράστια γκάμα ζωντανών μεταδόσεων ιπποδρομιών στην ιστοσελίδα του live στοιχήματος, χάρη σε μια νέα συνεργασία που πραγματοποιεί με τη SIS. Η εταιρεία διανομής αποτελεσμάτων, εικόνων και βίντεο των αγγλικών ιπποδρομιών και κυνοδρομιών προχώρησε σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια της Unibet, Kindred, και θα ενισχύσει σημαντικά τις πληροφορίες και τις μεταδόσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

 

Ζωντανές μεταδόσεις, εικόνες και πρόωρες αποδόσεις

Βet365: Δωρεάν στοιχήματα στις αυστραλιανές ιπποδρομίες

Κάθε εβδομάδα, η εταιρία στοιχήματος Bet365 επιλέγει τις Δημοφιλείς Συναντήσεις των ιπποδρομιών που διεξάγονται στην Αυστραλία και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να εξασφαλίσουν δωρεάν στοιχήματα σε καθεμία από αυτές.

 

Σκάνδαλο παράνομων ιπποδρομιών συγκλονίζει την Washington

Πριν μερικές ημέρες, η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της Washington, η WSCG, ανακοίνωσε πως εκκρεμεί ένα ένταλμα που σχετίζεται με υπόθεση παράνομης διεξαγωγής ιπποδρομιών στην Πολιτεία. Στην ίδια υπόθεση εντοπίστηκαν και δεκάδες παράνομα στοιχήματα στις ιπποδρομίες.

 Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Πολιτεία, όχι μόνον στους φορείς των νόμιμων ιπποδρομιών, αλλά και σε εκείνους της αγοράς στοιχήματος. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι οι παράνομες πράξεις διεξάγονταν εδώ και μήνες και πλέον η Δικαιοσύνη ετοιμάζεται να απαγγείλει κατηγορίες.

 

Πολλαπλασιάστηκαν τα drones πάνω από τις αγγλικές ιπποδρομίες

Ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγγλικές ιπποδρομίες και οι ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν στοιχήματα σε αυτές είναι η παρουσία drones πάνω από τα ιπποδρόμια, τα οποία παρακολουθούν και μεταδίδουν ζωντανά τις κούρσες.

“Εξορίζει” το ανταλλακτήριο της BetFair το Hong Kong Jockey Club

Πριν μερικές ημέρες, η αυστραλιανή BetFair ανακοίνωσε πως θα ξεκινούσε να καλύπτει στοιχηματικά τις ιπποδρομίες του Hong Kong στο online ανταλλακτήριό της, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στα μέλη της. Ωστόσο, η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Hong Kong Jockey Club, το οποίο υποστηρίζει ότι η BetFair δεν προχώρησε σε καμία συμφωνία με τους υπεύθυνους και δεν έλαβε καμία άδεια, προκειμένου να αποκτήσει τη δυνατότητα να προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Nέα ιστοσελίδα στοιχήματος έρχεται στην ελληνική αγορά

Πριν μερικούς μήνες, τρεις εταιρείες online στοιχήματος από το εξωτερικό κατέθεσαν αίτηση για άδεια νόμιμης λειτουργίας στην ελληνική αγορά και πρόσφατα η Ε.Ε.Ε.Π. φαίνεται πως ενέκρινε την πρώτη από αυτές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ε.Ε.Ε.Π. εξέδωσε μια νέα άδεια, στο όνομα της εταιρείας Brobet, η οποία θα ξεκινήσει σύντομα να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ελληνική αγορά.

Δεν κινδυνεύουν οι χορηγίες της Ladbrokes Coral στις ιπποδρομίες

Πριν μερικές ημέρες, κάποιες δηλώσεις των υπευθύνων της Ladbrokes Coral έφεραν αναστάτωση στον χώρο του αθλητισμού, ειδικά στις αγγλικές ιπποδρομίες. Οι εν λόγω δηλώσεις αφορούσαν τους τρόπους που η εταιρεία στοιχηματισμού θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρήματα, εξαιτίας της μείωσης εσόδων που θα φέρει μια ενδεχόμενη σημαντική μείωση στα ανώτατα ποσά στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Νέα εποχή για τις ιπποδρομίες στην Ανδαλουσία

Η Ανδαλουσία, μία από τις αυτόνομες περιφέρειες της Ισπανίας, νομιμοποίησε το στοίχημα καθορισμένων αποδόσεων στις ιπποδρομίες και η έναρξη της νέας αυτής εποχής σφραγίστηκε με μια συμφωνία που θα προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Συγκεκριμένα, το νέο καθεστώς στην Ανδαλουσία εκμεταλλεύτηκε πρώτη η εταιρεία Sportium (ιδιοκτησίας της Ladbrokes), η οποία θα προσφέρει πλέον υπηρεσίες στοιχήματος στο Gran Hipódromo de Andalucía της Σεβίλλης.

Αλλαγές στους όρους των εγγυημένων αποδόσεων ανακοίνωσε η William Hill

Η William Hill συνοδεύει τις αγγλικές ιπποδρομίες από μία ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά, αφού εγγυάται τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις και δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους. Εξαιτίας των μειωμένων εσόδων που εξασφαλίζει πλέον, όμως, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στη συγκεκριμένη προσφορά, οι οποίες θα επηρεάσουν αρνητικά τους παίχτες.

Oι ιπποδρομίες της Αυστραλίας και της Ν. Ζηλανδίας στη Sbobet

H Sbobet συμπλήρωσε το πρόγραμμα των ιπποδρομιών της με ένα πλήθος νέων κουρσών, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία. Χάρη σε αυτή τη σημαντική προσθήκη, τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε επιπλέον κούρσες, οι οποίες αποτελούν κομμάτι κάποιων από τις πλέον δημοφιλείς ιπποδρομίες στον κόσμο.

 

Αυξήθηκαν οι επισκέπτες των αγγλικών ιπποδρομιών

Σύμφωνα με νέα στοιχεία της HBLB (Horserace Betting Levy Board), το ενδιαφέρον του κοινού για τις αγγλικές ιπποδρομίες αυξήθηκε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019, με την επισκεψιμότητα σε ιπποδρόμια και διοργανώσεις να έχει κερδίσει δύο ποσοστιαίες μονάδες τους τελευταίους έξι μήνες. Τα νέα στοιχεία της HBLB δείχνουν ότι η συνολική και η μέση επισκεψιμότητα στα αγγλικά ιπποδρόμια αυξήθηκαν κατά 2%, με τους συνολικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τα 2,8 εκατομμύρια.

Μειωμένο ρίσκο στις σημερινές ιπποδρομίες προσφέρει η William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της εκείνα που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες σημερινές ιπποδρομίες. Η νέα προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού στην περίπτωση που κάποιο στοίχημα χάσει, επειδή το άλογο τερμάτισε στη δεύτερη θέση αντί της πρώτης, θα δικαιούται μια αποζημίωση.

Τitanbet: Bonus 10% στα κέρδη των παρολί

Τα παρολί στοιχήματα αποτελούν ένα συνηθισμένο φαινόμενο στις ιπποδρομίες. Πολλοί παίχτες, άλλωστε, επιθυμούν όχι μόνο να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα δελτίο, αλλά και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη, χάρη στα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτός ο τύπος στοιχηματισμού. Χάρη σε μια νέα προσφορά της Titanbet, μάλιστα, τα κέρδη αυτά μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, έως και κατά 20 ευρώ.

 

Μειωμένα τα έσοδα των σουηδικών ιπποδρομιών

Η ATG, η εταιρεία τυχερών παιχνιδιών που διατηρεί το μονοπώλιο στο ιπποδρομιακό στοίχημα στη Σουηδία, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2019 και, όπως φαίνεται, τα έσοδα από τις ιπποδρομίες ήταν μειωμένα. Η ATG, όμως, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από αυτή την πτώση εσόδων, αφού πλέον εξασφαλίζει έσοδα και από άλλα τυχερά παιχνίδια, όπως το στοίχημα σταθερών αποδόσεων και τα παιχνίδια του καζίνο.

 

Μειωμένα κατά 7,4% τα έσοδα των σουηδικών ιπποδρομιών

Οι αγωνιστικές ημέρες του Cheltenham: Champion Day

Το Cheltenham, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών διεξάγεται και φέτος, στις 14-17 Μαρτίου, και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες θεατές. Παράλληλα, πολλά βλέμματα θα είναι καρφωμένα στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, το οποίο, όπως και κάθε χρονιά είναι ιδιαίτερα πλούσιο.

Paddy Power: Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες του Ayr

Το πρόγραμμα των ιπποδρομιών ανά τον κόσμο είναι σχετικά πλούσιο σήμερα (ειδικά για Δευτέρα) και οι λάτρεις του αθλήματος είναι σε θέση να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετές κούρσες. Ανάμεσά τους, όμως, ξεχωρίζουν αυτές που διεξάγονται σήμερα στο ιπποδρόμιο του Ayr. Αυτές, άλλωστε, επέλεξε η εταιρία στοιχήματος Paddy Power, προκειμένου να ανακοινώσει τη σημερινή προσφορά επιστροφής χρημάτων προς τα μέλη της.

 

Αυξημένα έσοδα για τις αγγλικές ιπποδρομίες χάρη στο υποχρεωτικό στοιχηματικό τέλος

Οι αγγλικές ιπποδρομίες εξασφάλισαν τα περισσότερα έσοδα των τελευταίων ετών, χάρη στο υποχρεωτικό τέλος που αποφάσισε να επιβάλλει η κυβέρνηση στις εταιρίες στοιχήματος. Ο νέος νόμος προέβλεπε ότι κάθε εταιρία που προσφέρει στοίχημα (online ή επίγειο) είναι αναγκασμένη να συμβάλλει το 10% των μεικτών κερδών της από τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην αγορά, η οποία συνέδραμε έως τότε σε ημι-εθελοντική βάση στην ανάπτυξη των αγγλικών ιπποδρομιών.

Ιπποδρομιακό στοίχημα μέσω ίντερνετ

Πριν μερικά χρόνια, για να στοιχηματίσει κάποιος σε ιπποδρομιακά γεγονότα είχε στη διάθεσή του μόνο δύο επιλογές. Είτε να επισκεφτεί το ελληνικό ιπποδρόμιο, είτε να μεταβεί σε ένα πρακτορείο, το οποίο παρείχε στοίχημα για κούρσες αλόγων. Φυσικά, τότε υπήρχε μόνο η δυνατότητα να ποντάρει κανείς σε ελληνικές ιπποδρομίες και όχι και σε αγώνες άλλων χωρών.

Άνοιξε ξανά τις πύλες του το ιπποδρόμιο Μαρκόπουλου

Η εταιρεία Ιπποδρομίες Α.Ε. ανακοίνωσε την επιστροφή του ιπποδρομίου του Μαρκόπουλου στην αγωνιστική δράση, μετά από τρεις εβδομάδες που παρέμεινε κλειστό για το καλοκαίρι. Η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε ήδη από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και το ελληνικό φίλιππο κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις πρώτες ιπποδρομιακές συναντήσεις.

 

Η δράση επιστρέφει στο ιπποδρόμιο Μαρκόπουλου

Συνεχίζεται η διακοπή των ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο

Το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου εξακολουθεί να μη βλέπει αγωνιστική δράση, εξαιτίας της απόφασης της Ιπποδρομίες Α.Ε. να διακόψει τη διεξαγωγή ιπποδρομιών. Κάτι περισσότερο από ένα μήνα μετά την απόφαση της διοργανώτριας εταιρείας, οι ιπποδρομίες συνεχίζουν να απουσιάζουν από το πρόγραμμα, έως ότου λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ) και την Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ).

 

Γιατί παραμένει κλειστό το ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου;

Προσοχή στις διεθνείς μετακινήσεις των αλόγων συστήνουν οι αγγλικές ιπποδρομίες

Η επίσημη ημερομηνία του Brexit πλησιάζει και οι αλλαγές που θα εφαρμοστούν στις διεθνείς μετακινήσεις των αλόγων που συμμετέχουν στις αγγλικές ιπποδρομίες θα είναι μεγάλες, ανεξάρτητα από την τελική συμφωνία που ενδεχομένως προκύψει στις διαπραγματεύσεις του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για αυτό το λόγο, οργανώσεις που αφορούν στις αγγλικές ιπποδρομίες προειδοποιούν τους ιδιοκτήτες και εκπαιδευτές αλόγων να προετοιμαστούν για μεγάλες αλλαγές και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον σχεδιασμό διεθνών μετακινήσεων κατά τις τελευταίες ημέρες του 2020.

Στο Μουντιάλ… έχασε τα κέρδη του Royal Ascot η William Hill

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η William Hill, καθώς απέφερε αρκετά κέρδη στα ταμεία τους. Λίγο τα θετικά αποτελέσματα των ιπποδρομιών, λίγο η τεράστια συμμετοχή των παιχτών του στοιχήματος, τα έσοδα και τα κέρδη της William Hill υπολογίζονται σε μερικά εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια του πενθημέρου.

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο σε μια επιλεγμένη ιπποδρομία του Chelmsford

H αγωνιστική δράση στα ιπποδρόμια της Αγγλίας είναι έντονη και σήμερα, αλλά για τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes μια σημερινή ιπποδρομία ξεχωρίζει, καθώς προσφέρεται με μειωμένο ρίσκο, μέσω μιας νέας προσφοράς. Η επιλεγμένη ιπποδρομία είναι αυτή των 17:00 στο Chelmsford και όσοι συμμετέχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν το άλογο της επιλογής τους τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Νέες ανταμοιβές για τα παρολί στις ιπποδρομίες από την BetFair

Και αυτή την Τετάρτη, τα μέλη της BetFair μπορούν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ιπποδρομίες και να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Στην προσφορά συμμετέχουν τα παρολί στοιχήματα, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Αύξηση της φορολογίας στοιχηματισμού ζητούν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες

Ο πρόεδρος του φορέα ιρλανδικών ιπποδρομιών (Horse Racing Ireland, Joe Keeling, στράφηκε κατά της κυβέρνησης, κατηγορώντας τη για ανεξήγητη έλλειψη στήριξης στον τομέα της αύξησης της φορολογίας στοιχηματισμού. Η αύξηση της φορολογίας στις εταιρείες που προσφέρουν στοιχηματισμό στις ιπποδρομίες αποτελεί πάγιο αίτημα των Ιρλανδών διοργανωτών, οι οποίες έχουν ανάγκη περισσότερα έσοδα, αλλά η κυβέρνηση δεν έχει θέσει σε ισχύ κάποιον σχετικό νόμο.

 

Αναγκαία έσοδα για τις ιρλανδικές ιπποδρομίες

Ανανεωμένη η ιστοσελίδα της Meridianbet

Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν ιστοσελίδα στη Meridianbet έχουν μια νέα επιλογή αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για την ανανεωμένη ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας, η οποία λειτουργεί σε έκδοση beta και προσφέρει στους παίχτες μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εμπειρία στοιχήματος.

 

Προβλέψεις για σημαντική αύξηση online στοιχημάτων στο Cheltenham

Αυτές οι ημέρες αποτελούν την αγαπημένη εποχή στοιχηματισμού για πολλούς παίχτες, όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλωστε, βρισκόμαστε εν μέσω της διεξαγωγής του κορυφαίου φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham, το οποίο αποτελεί ένα από τα highlights των αγγλικών ιπποδρομιών, αλλά και της βιομηχανίας του στοιχήματος.

Νέα απο το διαδίκτυο