Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Οι αγωνιστικές ημέρες του Epsom Derby: Derby Day

Oι λάτρεις των αγγλικών ιπποδρομιών αναμένουν πως και πως τη διεξαγωγή του Epsom Derby, του πρώτου Derby στον κόσμο και μίας από τις σημαντικότερες ιπποδρομίες της χώρας. Το Derby διεξάγεται στο πλαίσιο του ομώνυμου φεστιβάλ και λαμβάνει χώρα τη δεύτερη ημέρα, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τους εορτασμούς ενός εξαιρετικά δημοφιλούς φεστιβάλ.

 Αν και η αγωνιστική δράση του φεστιβάλ ξεκινά μία ημέρα νωρίτερα, η δεύτερη ημέρα (γνωστή ως Derby Day) είναι αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκειά της, άλλωστε, διεξάγεται και το Derby, το οποίο αποτελεί και το δεύτερο σκέλος του Triple Crown. Φυσικά, το Derby αποτελεί μόνο ένα από τα ραντεβού που δίνει το φίλιππο κοινό εκείνη την ημέρα, αφού η ημέρα διαθέτει αρκετές ιπποδρομίες στο πρόγραμμά της.

 

Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Epsom Derby

 Η δεύτερη ημέρα του Epsom Derby διεξάγεται το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου και ακολουθεί μια Παρασκευή γεμάτη δράση στο ιπποδρόμιο του Epsom Downs. Οι επισκέπτες διατηρούν την εορταστική ατμόσφαιρα της πρώτης ημέρας και το στιλ είναι αυτό που ξεχωρίζει στις εγκαταστάσεις του ιπποδρομίου. Και, ενώ οι παράλληλες δραστηριότητες είναι άφθονες κατά τη διάρκεια της ημέρας, την παράσταση κλέβουν, φυσικά, οι ιπποδρομίες και η ώρα έναρξης του Derby.

 

Το πρόγραμμα ιπποδρομιών της ημέρας

 Οι πύλες του ιπποδρομίου του Epsom Downs ανοίγουν στη 13:00 το μεσημέρι και λίγες ώρες αργότερα ξεκινά το πρόγραμμα των ιπποδρομιών, το οποίο ολοκληρώνεται στις 19:50. Αναλυτικότερα, το πλήρες πρόγραμμα των ιπποδρομιών της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ Epsom Derby έχει ως εξής:

  • 16:00: The Investec Private Banking Stakes
  • 16:35: The Princess Elizabeth Stakes
  • 17:10: The Investec Diomed Stakes
  • 17:45:The Investec Corporate Banking Dash
  • 18:30: The Derby
  • 19:15: The Investec Out Of The Ordinary Stakes

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ (Ladies Day)

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Σε καλό σκοπό τάχθηκε μια από τις ιπποδρομιακές χορηγίες της Unibet

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet, χορηγός του μονοήμερου φεστιβάλ ιπποδρομιών Unibet Becher Chase Day των αγγλικών ιπποδρομιών, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μέσα της, προκειμένου να προβάλλει έναν κοινωνικό σκοπό. Συγκεκριμένα, οι χορηγούμενοι αγώνες της Unibet τάχθηκαν στο πλευρό της πρωτοβουλίας “Racing is Everyone’s Sport”, η οποία προωθεί τη συμπερίληψη στις αγγλικές ιπποδρομίες.

BetFred: Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στο Punchestown

Οι κούρσες του φεστιβάλ του Punchestown συνεχίζονται και σήμερα και οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν επιπλέον να στοχηματίσουν σε αυτές και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι γεμάτο και σήμερα, αλλά μία από τις κούρσες παρουσιάζει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού, χάρη στη σημερινή προσφορά της BetFred.

Επέκταση των χορηγιών της BetFair προς τις ιπποδρομίες

Η στοιχηματική εταιρεία BetFair ανακοίνωσε την επέκταση της υπάρχουσας χορηγίας της προς δύο αγγλικά ιπποδρόμια: αυτά των Haydock Park και Sandown Park. Η συμφωνία επέκτασης υπογράφηκε με την Jockey Club Racecourses, την εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των δύο ιπποδρομιών και έχει ισχύ τριών ετών.

Κλείνουν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του Hong Kong

Το Hong Kong Jockey Club ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να κλείσει ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία του που βρίσκονται εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων, εξαιτίας της νέας έξαρσης της πανδημίας στην περιοχή. Το HKJC διατηρεί ένα πλήθος πρακτορείων στοιχήματος σε ολόκληρο το Hong Kong, τα οποία ούτως ή άλλως είχαν μειωμένη κίνηση, εξαιτίας της ολοκλήρωσης της ιπποδρομιακής σεζόν. Ωστόσο, τα πρακτορεία αυτά συνέχιζαν να συγκεντρώνουν κόσμο, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί για μια ακόμη φορά το προσωρινό κλείσιμό τους.

 

Φιλανθρωπία με αφορμή το Cheltenham ανακοίνωσε η Oddschecker

Η Oddschecker, η ιστοσελίδα που συγκρίνει online τις αποδόσεις όλων των στοιχηματικών εταιρειών στις ιπποδρομίες και σε άλλα αθλήματα, ανακοίνωσε μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία, με αφορμή το επερχόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. H συγκεκριμένη πρωτοβουλία υπόσχεται να δωρίζει 5 σεντς στην αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση Injured Jockey Fund, για κάθε στοίχημα που θα τοποθετούν οι παίχτες μέσω της ιστοσελίδας της.

Οι αγωνιστικές ημέρες του Craven Meeting: Craven Stakes Day

H τρίτη ημέρα του φεστιβάλ ιπποδρομιών Craven Meeting είναι και η δημοφιλέστερη μιας διοργάνωσης που ούτως ή άλλως συγκεντρώνει εκατομμύρια βλέμματα, λόγω του ότι αποτελεί την έναρξη της σεζόν των επίπεδων κουρσών των αγγλικών ιπποδρομιών. Μετά την επέκταση του φεστιβάλ σε τρεις ημέρες, οι δημοφιλέστερες κούρσες πλέον διεξάγονται τη συγκεκριμένη ημέρα, κορυφώνοντας το αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Ενισχυμένες αποδόσεις στο Cheltenham από την Betbright

Τα προγνωστικά για τα αποτελέσματα κάθε κούρσας του επερχόμενου φεστιβάλ του Cheltenham έχουν βάλει φωτιά, όχι μόνο στους υπολογιστές όσων σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημαντικότερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ της χρονιάς, αλλά και στα κινητά τους. Πολλοί παίχτες, άλλωστε, τοποθετούν τα στοιχήματά τους μέσω των κινητών τους και βρίσκονται στη θέση να μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες αποκλειστικές προσφορές.

 

Δωρεάν στοίχημα στις ιπποδρομίες από την 10Bet

H 10Bet δίνει στα μέλη της που επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους και τις ικανότητές τους στο στοίχημα στις ιπποδρομίες την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε. Πρόκειται για ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 10 ευρώ, το οποίο δικαιούνται όσοι παίχτες στοιχηματίσουν για πρώτη φορά σε μια ιπποδρομία και χάσουν.

 

Βελτιώθηκαν οι εικονικές ιπποδρομίες της Bet35

Η Bet365 καλύπτει μια σειρά πραγματικών ιπποδρομιών ανά τον κόσμο, αλλά οι συνεχείς ακυρώσεις τον διοργανώσεων, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού, της έδωσαν την ευκαιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εναλλακτική που προσφέρει: τις εικονικές ιπποδρομίες, οι οποίες έχουν βελτιωθεί, μαζί με το σύνολο των εικονικών αθλημάτων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα της.

Tεράστιο το στοιχηματικό ενδιαφέρον για το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham απέδειξε για μια ακόμα χρονιά ότι μπορεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στοιχηματικό ρεκόρ, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αυξήθηκε ο αριθμός των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν στις κούρσες του. Τα στοιχεία προέρχονται από την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού OpenBet, η οποία προμηθεύει με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες, όπως οι William Hill, Ladbrokes, Coral, Paddy Power, SkyBet και Betfair.

Έκτακτα μέτρα και ενδεχόμενες ακυρώσεις στις αγγλικές ιπποδρομίες

Οι αγγλικές ιπποδρομίες θα ακολουθήσουν, όπως φαίνεται, το παράδειγμα άλλων κορυφαίων διοργανώσεων και θα συνεχίσουν να λειτουργούν σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που έχουν αποφασίσει οι αρμόδιοι. Προς το παρόν, η BHA (British Horseracing Association) δεν έχει αποφασίσει να ακυρώσει τις επερχόμενες ιπποδρομίες (τα μεγάλα φεστιβάλ αποτελούν διαφορετικό κεφάλαιο), αλλά ανακοίνωσε κάποια έκτακτα μέτρα, προκειμένου να προστατέψει τις διοργανώσεις της από την εξάπλωση του κορωναϊού.

Επιστροφή χρημάτων στις ιπποδρομίες από τη BetFred

Η BetFred επιτρέπει σήμερα στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων που θα δικαιούνται όσοι δουν το άλογο της επιλογής τους να πέφτει και να μην ολοκληρώνει την κούρσα.

 

Έρχεται το τέλος των ανώνυμων ηλεκτρονικών πληρωμών

Η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να βάλει ένα τέλος στις ανώνυμες ηλεκτρονικές πληρωμές, με ένα νέο νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με όσα προβλέπει το νομοσχέδιο, οι ηλεκτρονικές πληρωμές δε θα μπορούν να γίνονται πλέον ανώνυμα, αλλά θα απαιτείται ταυτοποίηση των στοιχείων όσων αποκτούν ακόμη και προπληρωμένες κάρτες, τύπου Paysafe, Moneysafe και άλλες.

 

Ιπποδρόμιο Epsom

Ιπποδρόμιο EpsomΤο ιπποδρόμιο του Epsom Downs βρίσκεται στο Surrey της νοτιοανατολικής Αγγλίας και ανήκει στο Jockey Club Racecourses. Είναι μία από τις γνωστότερες πίστες του Ηνωμένου Βασιλείου και φιλοξενεί ορισμένες από τις ταχύτερες κούρσες στον κόσμο.

Υπό νέα ιδιοκτησία το ουαλικό ιπποδρόμιο Ffos Law

To ιπποδρόμιο Ffos Las, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Carmarthenshire στη νοτιοδυτική Ουαλία ανήκει πλέον στην Arena Racing Company (ARC), μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ARC ανακοίνωσε την εξαγορά του ιπποδρομίου από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες και πλέον αποτελεί την ιδιοκτήτρια 15 συνολικά ιπποδρομίων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Ποιο είναι το ιπποδρόμιο Ffos Las;

Ζωντανή μετάδοση ιπποδρομιών από τη Betbright

Η Betbright προσφέρει στους λάτρεις των ιπποδρομιών την ευκαιρία να παρακολουθθούν πλέον ζωντανά τις κούρσες της επιλογής τους, χάρη στη νέα υπηρεσία live streaming που λάνσαρε. Έτσι, κάθε παίχτης που στοιχηματίζει σε επιλεγμένες ιπποδρομίες έχει τη δυνατότητα να ζήσει σε ζωντανή μετάδοση τις συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα.

 

Η Titanbet νέα χορηγός του Lingfield Park

H Titanbet συνεχίζει να δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο των ιπποδρομιών, προχωρώντας σε μία ακόμη σημαντική χορηγία. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε τη χορηγία προς το ιπποδρόμιο του Lingfield Park, γνωστού από σημαντικά φεστιβάλ, όπως αυτό του Winter Derby.

 

Bonus στις εικονικές ιπποδρομίες από τη Betshop και την Paysafe

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Betshop μπορούν να διεκδικήσουν έως τις 14 Απριλίου δύο bonus των 5 ευρώ, συμμετέχοντας στο νέο διαγωνισμό που διεξάγει η ιστοσελίδα. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό, στον οποίο εξασφαλίζουν συμμετοχή 5.000 τυχερά μέλη που θα λάβουν το τυχερό e-mail και θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του.

 

Για πρώτη φορά ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ανδαλουσία

Η ισπανική περιφέρεια της Ανδαλουσίας έχει πλέον και επίσημα το δικό της ιπποδρομιακό στοίχημα, μετά από τη συνεργασία των εταιρειών στοιχήματος Ladbrokes και CIRSA, οι οποίες ήταν οι πρώτες που εξασφάλισαν την απαραίτητη άδεια στην περιοχή. Πλέον, οι επισκέπτες του μοναδικού ιπποδρομίου στην περιοχή, αλλά και οι κάτοικοι της Ανδαλουσίας, θα μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα στις ιπποδρομίες και να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Επεκτείνει το δίκτυο καταγγελιών στις αγγλικές ιπποδρομίες η BHA

H ΒΗΑ (British Horseracing Authority) ανακοίνωσε πως επεκτείνει το δίκτυο καταγγελιών της και πως πλέον έχουν τη δυνατότητα να καταγγείλουν παράτυπες ή παράνομες συμπεριφορές όλοι οι επαγγελματίες του κάδου των ιπποδρομιών. Το συγκεκριμένο σύστημα ίσχυε μέχρι πρόσφατα μόνο για τα μέλη της BHA, αλλά πλέον μπορούν να το εκμεταλλευτούν όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι, προκειμένου να διαφυλάξουν αποτελεσματικότερα την αξιοπιστία των ιπποδρομιών.

 

Νέο σύστημα καταγγελιών για κάθε αρμόδιο

Έτοιμες για καταιγισμό στοιχημάτων στο Royal Ascot οι στοιχηματικές εταιρείες

Οι στοιχηματικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου δηλώνουν πανέτοιμες για να δεχθούν έναν καταιγισμό στοιχημάτων τις επόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot. Το φετινό φεστιβάλ δεν αποτελεί μόνο ένα από τα highlights της φετινής ιπποδρομιακής σεζόν, αλλά και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων ετών, χάρη στις συμμετοχές που έχουν ανακοινωθεί.

Προσπάθειες για την επιστροφή των ιδιοκτητών στις αγγλικές ιπποδρομίες κάνει η BHA

Η BHA (British Horseracing Authority) βρίσκεται εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών, προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την επιστροφή των αγγλικών ιπποδρομιών στην κανονικότητα, μόλις τεθούν σε ισχύ τα χαλαρότερα μέτρα της αγγλικής κυβέρνησης. Ένα από τα στοιχήματα που καλούνται να κερδίσουν οι αρμόδιοι είναι και η επιστροφή των ιδιοκτητών των αλόγων στα ιπποδρόμια.

Δωρεά κατά του long Covid πραγματοποίησε το Hong Kong Jockey Club

Το Hong Kong Jockey Club, η διοργανώτρια Αρχή των ιπποδρομιών στη χώρα, ανακοίνωσε άλλη μια τεράστια κοινωνική πρωτοβουλία, μέσω μιας δωρεάς για τη στήριξη των προσπαθειών στήριξης ατόμων που υποφέρουν από τα συμπτώματα του long Covid. Οι υπεύθυνοι παραδέχθηκαν ότι η συγκεκριμένη κατάσταση είναι ιδιαίτερα απειλητική για ολόκληρη τη χώρα και αποφάσισαν να στηρίξουν τις προσπάθειες των οργανισμών που έχουν αναλάβει να προσφέρουν στήριξη.

Αυξάνεται το χρηματικό έπαθλο για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot του 2020

Το ιπποδρόμιο του Ascot επιβεβαίωσε ότι το επόμενο φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot θα μοιράσει ακόμη μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα στους νικητές των ιπποδρομιών το 2020. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, το συνολικό χρηματικό έπαθλο του φεστιβάλ θα αυξηθεί κατά 765.000 λίρες και θα ξεπεράσει για πρώτη φορά τις 8 εκατομμύρια λίρες!

Ανταμείβει τα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες η Novibet

Η Novibet προσφέρει στα μέλη της αρκετές διαφορετικές επιλογές στον τομέα των εικονικών ιπποδρομιών και σε αυτές τις επιλογές έρχεται να προστεθεί και μια νέα ευκαιρία για τη διεκδίκηση ανταμοιβών, μέσω μιας νέας προσφοράς. Η προσφορά αυτή υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, έως τις 13 Απριλίου, με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αλλά και περιστροφές χωρίς ρίσκο σε επιλεγμένα φρουτάκια.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Διπλή ανταμοιβή στις εικονικές ιπποδρομίες προσφέρει ο Stoiximan

Ο Stoiximan ανακοίνωσε σήμερα μια νέα αποστολή για όσα μέλη του στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να μοιράσει μια διπλή ανταμοιβή σε όσους την εκπληρώσουν με επιτυχία. Το νέο Stoiximan Mission ζητά από τους παίχτες απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις εικονικές κούρσες, έως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

 Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν τις ανταμοιβές, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά του Stoiximan;

Σχεδόν καταστροφικό το περσινό Cheltenham για τη William Hill

Τα αρνητικά για τη William Hill αποτελέσματα του περσινού Cheltenham επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την κερδοφορία της για το 2016, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της χρονιάς που πραγματοποίησε η εταιρεία. Λόγω της μεγάλης επικράτησης των φαβορί στην περσινή διοργάνωση (μοτίβο που συνεχίστηκε και την υπόλοιπη χρονιά, και σε άλλα αθλήματα), η William Hill ανακοίνωσε μείωση των κερδών της για το 2016.

To Ταμείο Τραυματισμένων Τζόκεϊ ενισχύει η εταιρεία στοιχήματος Sky Bet

Η εταιρεία στοιχήματος Sky Bet ανακοίνωσε μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία, με αφορμή το φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αγγλία. Η πρωτοβουλία αυτή περιλαμβάνει μια σημαντική ενίσχυση του IJF, του Ταμείου Τραυματισμένων Τζόκεϊ.

 Η Sky Bet συμμετέχει, άλλωστε, στο Cheltenham ως χορηγός της πρώτης κούρσας του φεστιβάλ, του Sky Bet Supreme Novices Hurdle, στο οποίο φέτος θα συμμετάσχει και το IJF.

 

H χορηγία της Sky Bet προς το IJF

Τις συνήθειες στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες αποκαλύπτει νέα έρευνα στην Αγγλία

Η ιστοσελίδα Betting Gods, που ειδικεύεται στις αναλύσεις και τσα προγνωστικά στοιχήματος στις αγγλικές ιπποδρομίες, προχώρησε σε μια νέα δημοσκόπηση, με τη συμμετοχή των μελών της, και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Ανάμεσα στα αποτελέσματα της έρευνας βρίσκονται συμπεράσματα για τις αγαπημένες εταιρείες στοιχήματος των παιχτών, για τα ιπποδρόμια που προτιμούν, μα και για άλλες συνήθειες τους που σχετίζονται με το ιπποδρομιακό στοίχημα.

 

Οι συνήθειες των Άγγλων παιχτών, σύμφωνα με την έρευνα

Βet365: Δωρεάν στοιχήματα στις αυστραλιανές ιπποδρομίες

Κάθε εβδομάδα, η εταιρία στοιχήματος Bet365 επιλέγει τις Δημοφιλείς Συναντήσεις των ιπποδρομιών που διεξάγονται στην Αυστραλία και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να εξασφαλίσουν δωρεάν στοιχήματα σε καθεμία από αυτές.

 

Νέα απο το διαδίκτυο