Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot διεξάγεται στο Άσκοτ της Αγγλίας από το 1711 και συγκαταλέγετε στις πιο ιστορικές ιπποδρομίες παγκοσμίως. Το φεστιβάλ διαρκεί  πέντε ημέρες και την τρίτη ημέρα διεξάγεται η μεγαλύτερη κούρσα (featured race), το γνωστό Gold Cup, ενώ περισσότεροι από 300 χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο τη διοργάνωση!

Η κούρσα μάλιστα είναι στενά συνδεδεμένη με τη βρετανική Βασιλική οικογένεια, απέχοντας μόλις έξι μίλια από το Κάστρο του Windsor.

Γενικότερα, το Άσκοτ φιλοξενεί 26 κούρσες επίπεδων ιπποδρομιών το χρόνο, εκ των οποίων οι 18 διεξάγονται μεταξύ των μηνών Μαΐου και Οκτωβρίου. Φιλοξενεί όμως και σημαντικότατες κούρσες με εμπόδια, κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Ο «ηγέτης» των κουρσών όμως δεν είναι άλλος από το Royal Meeting (Βασιλική κούρσα), το οποίο διεξάγεται κάθε Ιούνιο με αποκορύφωμα το Gold Cup της τρίτης ημέρας.

Η βασίλισσα Άννα είναι η πρώτη που διοργάνωσε κούρσα στο Άσκοτ, πίσω στο 1711, όταν στις 11 Αυγούστου, επτά άλογα με τους αναβάτες τους διαγωνίστηκαν με έπαθλο το «δίσκο της αυτού μεγαλειότητος» και χρηματικό ποσό των 100 γκινέων.

Στις ημέρες μας, η κούρσα του Royal Ascot αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι  της ετήσιας ατζέντας της βασίλισσας Ελισάβετ και αρκετών μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος.

Το ιπποδρόμιο Ascot κατα τη διάρκεια του φεστιβάλ Royal AscotΚατά την εβδομάδα διεξαγωγής του Royal Ascot, χρησιμοποιούνται τρεις κερκίδες για τους επισκέπτες της διοργάνωσης. Η πιο «πολύτιμη» κερκίδα βέβαια είναι η βασιλική, που φιλοξενεί τη βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ γίνεται εύκολα κατανοητό πως η είσοδος σε αυτή τη κερκίδα για όσους δε ρέει στις φλέβες τους …γαλάζιο αίμα, απαγορεύεται με την ασφάλεια να είναι περισσότερο από αισθητή στην είσοδο της κερκίδας και σε κάθε …πιθανό χώρο στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης!

Η επίσκεψη στο Royal Ascot βέβαια γενικά είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς για να αποκτήσεις πρόσβαση πρέπει να καταθέσεις αίτημα στο ειδικό γραφείο και να εξασφαλίσεις την ιδιότητα του μέλους, εφόσον σε προτείνει κάποιος ο οποίος παραμένει ενεργό μέλος της διοργάνωσης τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Για τους ήδη κατόχους κάρτας μέλους, στέλνεται πρόσκληση από τους εκπροσώπους της Αυτής Μεγαλειοτάτης, καλώντας τους να εξασφαλίσουν τη πρόσβασή τους. 

Ενδυματολογία κατά το φεστιβάλ Royal AscotΈνα από τα σημαντικότερα στοιχεία του Royal Ascot βέβαια, δεν είναι άλλο από τον αυστηρότατο ενδυματολογικό κώδικα (dress code) που οφείλουν να σέβονται και να τηρούν οι επισκέπτες της διοργάνωσης! Για τις γυναίκες, επιβάλλεται επίσημο φόρεμα και καπέλο, με συγκεκριμένες προδιαγραφές σε ότι αφορά τόσο το μήκος όσο και το στυλ του φορέματος. Για τους άνδρες, προβλέπεται μαύρο ή γκρι κοστούμι με καπέλο.

Το Royal Ascot του 2013 αποτέλεσε διοργάνωση ρεκόρ σε ότι αφορά τα χρηματικά έπαθλα, καθώς στο σύνολό τους έφτασε τα πέντε εκατομμύρια λίρες.

Η επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: www.ascot.co.uk

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Πλασέ μειωμένου ρίσκου στις ιπποδρομίες από την Paddy Power

H Paddy Power συνεχίζει, όχι μόνο να προσφέρει προς στοιχηματισμό κάποιες από τις κορυφαίες ιπποδρομίες της Ευρώπης, αλλά και να μειώνει το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν τα μέλη της, μέσω συγκεκριμένων προσφορών. Σήμερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα πλασέ στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν τα άλογα της επιλογής τους δεν τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά και στην τρίτη.

 Η σημερινή προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα πλασέ στοιχήματα και ισχύει σε επιλεγμένες ιπποδρομίες.

 

Paddy Power: Μειωμένο ρίσκο στο φεστιβάλ του Punchestown

Ένα από τα δημοφιλέστερα ιρλανδικά φεστιβάλ, αυτό του Punchestown, ξεκίνησε σήμερα και υπόσχεται πέντε ημέρες αγωνιστικής δράσης και κερδών σε όσους στοιχηματίσουν και προβλέψουν σωστά τους νικητές κάθε κούρσας. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πλούσιο και δίνει αρκετές ευκαιρίες στους παίχτες. Ειδικά όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά που ανακοίνωσε η Paddy Power για τις κούρσες του φεστιβάλ θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Western Meeting

To ιπποδρόμιο Ayr στη Σκωτία φιλοξενεί ένα πλήθος σημαντικών ιπποδρομιών κάθε χρόνο, αλλά κανένα δεν είναι τόσο σημαντικό και δημοφιλές όσο το Western Meeting, το οποίο διεξάγεται κάθε Σεπτέμβριο. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ, άλλωστε, φιλοξενεί τον σημαντικότερο αγώνα στο ετήσιο πρόγραμμα του ιπποδρομίου Ayr: Το Gold Cup.

 

Επιστροφή χρημάτων στο Grand National από τη BetFred

H BetFred ανακοίνωσε μια προσφορά επιστροφής χρημάτων για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, το οποίο διεξάγεται στις 11 Απριλίου στο ιπποδρόμιο Aintree της Αγγλίας. Πρόκειται για μια προσφορά που αφορά σε όσους στοιχηματίσουν πριν την έναρξη της κούρσας σε ένα άλογο και αυτό τελικά δε συμμετάσχει.

Bonus στα παρολί των ιπποδρομιών από την Titanbet

H Titanbet δεν αφήνει ποτέ παραπονεμένα τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες, καθώς πάντοτε φροντίζει να καλύψει κάθε σημαντική κούρσα και όλες τις δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές, αλλά και να ανακοινώσει προσφορές που είναι σε θέση να αυξήσουν την αξία κάθε στοιχήματος που τοποθετείται σε κάποια ιπποδρομία ανά τον κόσμο.

 

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες η Betbright

H Betbright στρέφει σήμερα το βλέμμα τις στις αγγλικές ιπποδρομίες και σε μια επιλεγμένη κούρσα του ιπποδρομίου του Redcar και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Μέσω της σημερινής προσφοράς της στοιχηματικής ιστοσελίδας, άλλωστε, ακόμη και αν στοιχηματίσουν σε ένα άλογο και αυτό δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

Παραμένει χορηγός του Melbourne Racing Club η Ladbrokes

Η Ladbrokes αποφάσισε να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση της στις αυστραλιανές ιπποδρομίες, επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα χορηγία της προς τον οργανισμό Melbourne Racing Club. Αν και επιβεβαιώθηκε πως η ιστοσελίδα του online στοιχήματος θα παραμείνει ως χορηγός του οργανισμού, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές.

 

Για την επιστροφή των ιπποδρομιών αποφασίζει η BHA

Τα στελέχη της BHA, της αρμόδιας Αρχής των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα συναντηθούν αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των αγγλικών ιπποδρομιών και κυρίως για την ημερομηνία και τον τρόπο που θα επιστρέψουν οι κούρσες, μόλις αρθούν οι περιορισμοί της κυβέρνησης για την εξάπλωση της πανδημίας. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, η επιστροφή των ιπποδρομιών στην κανονικότητα θα γίνει σταδιακά και με αρκετούς περιορισμούς στην αρχή.

 

Στο 1 εκατομμύριο το έπαθλο για το φετινό αγγλικό Triple Crown

Το Jockey Club αποφάσισε να αυξήσει το χρηματικό έπαθλο του φετινού Triple Crown στο 1 εκατομμύριο λίρες, με σκοπό να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και το θέαμα στις τρεις κορυφαίες κούρσες των αγγλικών ιπποδρομιών. Το νέο έπαθλο θα αποτελεί το μεγαλύτερο στη φετινή σεζόν των αγγλικών ιπποδρομιών και αναμένεται παράλληλα να εντείνει και το ενδιαφέρον των επισκεπτών στα κορυφαία φεστιβάλ της χώρας.

 

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το Triple Crown

Να μη διαταραχθεί η σχέση αγγλικών ιπποδρομιών και στοιχήματος ζητά το BGC

Η αγγλική πολιτική και οικονομία περιστρέφεται αυτές τις ημέρες γύρω από την επερχόμενη κατάθεση του προϋπολογισμού και οι ενδιαφερόμενες πλευρές προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα συμφέροντά τους, σε μια κρίσιμη εποχή, εξαιτίας όλων των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία. Την ίδια στρατηγική ακολουθεί και ο τομέας του στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος κατέθεσε μέσω του BGC ένα σχέδιο προτάσεων για τη στήριξη της αγοράς στοιχήματος και των αθλημάτων που εξαρτώνται οικονομικά από αυτή, όπως οι αγγλικές ιπποδρομίες.

Nέα στοιχηματική πλατφόρμα για τις ιπποδρομίες από τη Unibet

Η Unibet λάνσαρε μια ολοκαίνουργια ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού για τις ιπποδρομίες. Η νέα πλατφόρμα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα μέλη της που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και αποτελεί το νέο βήμα επέκτασης της στοιχηματικής εταιρείας στις ιπποδρομίες, μετά την απόκτηση και ενσωμάτωση των “περιουσιακών στοιχείων” (μέλη, χορηγίες και υπηρεσίες) της Stan James.

Την πρωτοβουλία #GoRacingGreen στηρίζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet ανακοίνωσε τη στήριξή της στην πρωτοβουλία #GoRacingGreen των αγγλικών ιπποδρομιών, η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Η στήριξη της Unibet περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, οικονομική ενίσχυση, αλλά και προβολή των πρωτοβουλιών του #GoRacingGreen.

 Η Unibet, μάλιστα, είναι η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που στηρίζει επίσημα τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

 

Τι είναι η πρωτοβουλία #GoRacingGreen;

Μειώνει το ρίσκο των πλασέ στις σημερινές αγγλικές ιπποδρομίες η Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ενεργοποίησε και σήμερα μια από τις δημοφιλέστερες προσφορές της στον τομέα των ιπποδρομιών – τη σχεδόν καθημερινή προσφορά που επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν πλασέ στοιχήματα μειωμένου ρίσκου. Η εν λόγω προσφορά ισχύει και σήμερα σε επιλεγμένες αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται το εξής απλό: να πληρώσει ως νικητήριες περισσότερες θέσεις στα πλασέ στοιχήματα που θα πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Συνεχίζεται η συνεργασία της ATG με τις σουηδικές ιπποδρομίες

Η στοιχηματική εταιρεία ATG (AB Trav och Galopp) διατηρούσε για περισσότερα από 50 χρόνια το μονοπώλιο στον στοιχηματισμό στις σουηδικές ιπποδρομίες, αλλά, ακόμα και μετά την κατάργηση του μονοπωλίου, οι δύο πλευρές συνέχισαν τη στενή συνεργασία τους. Η συνεργασία αυτή ανανεώθηκε για μια ακόμα φορά πριν μερικές ημέρες και η στοιχηματική εταιρεία θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό των σουηδικών ιπποδρομιών.

Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού η Betbright στις ιπποδρομίες

Η Betbright ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, που σκοπό έχει να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε όσα μέλη της επιλέξουν μια συγκεκριμένη σημερινή ιπποδρομία. Πρόκειται για την ιπποδρομία που διεξάγεται σήμερα στις 15:40 στο Fontwell, στην οποία όσοι στοιχηματίσουν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αποζημίωση, αν χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη της κούρσας και να περιμένουν την ολοκλήρωσή της.

 

Αυξήθηκαν οι παράνομες ιστοσελίδες της μαύρης λίστας της Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. δημοσίευσε μια νέα αναθεωρημένη έκδοση της μαύρης λίστας της, η οποία περιλαμβάνει τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται παράνομα στην Ελλάδα. Πρόκειται για την 22η αναθεωρημένη έκδοση, η οποία αποτελείται πλέον από 1.625 ιστοσελίδες που προσφέρουν παράνομα στοίχημα στις ιπποδρομίες και σε άλλα αθλήματα σε Έλληνες παίχτες. Σύμφωνα με το νόμο, η πρόσβαση σε όλες οι ιστοσελίδες της μαύρης λίστας θα μπλοκάρεται από τους παρόχους υπηρεσιών internet.

 

Τι περιλαμβάνει η 22η αναθεωρημένη λίστα;

Fantasy ιπποδρομίες: Παγκόσμια πρωτοτυπία για το αγγλικό αμοιβαίο στοίχημα

Το Tote, το οποίο μέχρι σήμερα πρόσφερε αποκλειστικά υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις αγγλικές ιπποδρομίες, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μια νέα υπηρεσία, η οποία μάλιστα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Συγκεκριμένα, η εταιρεία λάνσαρε τις πρώτες παγκοσμίως υπηρεσίες fantasy sports στις ιπποδρομίες.

H BetVictor εγκαινίασε τη νέα εποχή διαφημίσεων στις αγγλικές ιπποδρομίες

Πριν μερικές εβδομάδες, η BHA (British Horseracing Authority) αποφάσισε να επιτρέψει για πρώτη φορά την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω πινακίδων LED στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που άδραξε την ευκαιρία ήταν η BetVictor, η οποία εγκαινίασε τη νέα εποχή των σύγχρονων διαφημίσεων στα αγγλικά ιπποδρομία.

Κορυφαία εταιρεία στοιχήματος στις ιπποδρομίες αναδείχθηκε η Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet και άλλων κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων ανά τον κόσμο, δε θα μπορούσε να φύγει με άδεια χέρια από τα φετινά EGR Awards, τα οποία είναι γνωστά και ως τα Όσκαρ του στοιχήματος. Η εταιρεία στοιχήματος βραβεύτηκε για τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα του στοιχήματος στις ιπποδρομίες και αναδείχθηκε ως η κορυφαία στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αυξήθηκαν οι εικονικές ιπποδρομίες στην ιστοσελίδα του Pame Stoixima

Oι εικονικές ιπποδρομίες αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για την τοποθέτηση στοιχημάτων, ειδικά σε στοιχηματικές ιστοσελίδες που δεν καλύπτουν τις πραγματικές, όπως το Pame Stoixima. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έχουν φροντίσει να καλύψουν το κενό των πραγματικών ιπποδρομιών με συνολικά τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια εικονικών ιπποδρομιών και παρέχουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και πλούσιο θέαμα.

Αγγλικές ιπποδρομίες: Η νέα στρατηγική φέρνει αποκλεισμό χορηγιών

Σύμφωνα με μια νέα στρατηγική που θα ακολουθήσει η Αρχή διοργάνωσης ιπποδρομιών του Ηνωμένου Βασιλείου (BHA), κάποιες εταιρίες στοιχημάτων θα χάσουν το δικαίωμα χορηγικής υποστήριξης φεστιβάλ, αγώνων και ιπποδρομίων, αν δε συμμορφωθούν με τους ισχύοντες κανόνες.

 

Στοίχημα στις ιπποδρομίες: Winner

Η Winner αποτελεί μια από αυτές τις εταιρείες στοιχήματος που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ιπποδρομίες. Η ιστοσελίδα της καλύπτει μια μεγάλη γκάμα αγώνων, κυρίως σε αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες, ωστόσο, δεν απουσιάζουν και τα μεγάλα διεθνή γεγονότα. Οι παίχτες που θα την προτιμήσουν, μπορούν να στοιχηματίσουν, καταθέτοντας μονά αποδεκτά ή άλλα στοιχήματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι δυάδες και οι τριάδες, τα πιο σύνθετα συστήματα, αλλά και το forecast. Φυσικά, δεν απουσιάζουν και κάποια ειδικά στοιχήματα, αλλά και αρκετά μακροπρόθεσμα.

Μειωμένο ρίσκο στις αγγλικές ιπποδρομίες υπόσχεται η William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε σήμερα μια ακόμη προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις αγγλικές ιπποδρομίες. Χάρη στη νέα προσφορά, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις επιλεγμένες κούρσες θα μπορούν να λάβουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 Αναλυτικότερα, η προσφορά της William Hill υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις σημερινές ιπποδρομίες του Pontefract και δουν το άλογό τους να τερματίζει, όχι στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση.

 

Στοίχημα και στις ιπποδρομίες από τη Meridianbet

Ανάμεσα στα αθλήματα που προσφέρει προς στοιχηματισμό η εταιρία στοιχήματος Meridianbet είναι διαθέσιμες πλέον και οι ιπποδρομίες. Οι λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στις κούρσες κάθε ημέρας και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Επιπλέον θέσεις στα πλασέ των σημερινών ιπποδρομιών από τη Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, χάρη στην οποία οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες ιπποδρομίες θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά σε όσους τοποθετήσουν σήμερα πλασέ στοιχήματα σε επιλεγμένες ιπποδρομίες του Kempton και του Worcester.

 

Πλασέ με μειωμένο ρίσκο στις ιπποδρομίες

Κλείνει ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία το Hong Kong Jockey Club

To Hong Kong Jockey Club (HKJC) ανακοίνωσε ότι θα κλείσει ξανά προσωρινά τα πρακτορεία στοιχήματος που εδρεύουν εκτός των εγκαταστάσεων των ιπποδρομίων. Η κυβέρνηση του Hong Kong αποφάσισε να προχωρήσει σε νέο lockdown από τις 2 Δεκεμβρίου και τα ανάμεσα στα καταστήματα που θα παραμείνουν κλειστά βρίσκονται και τα στοιχηματικά πρακτορεία.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Sprint Cup

H φθινοπωρινή σεζόν των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά με το Sprint Cup, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα μονοήμερο φεστιβάλ ιπποδρομιών που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο Haydock Park, το οποίο μπορεί να μην έχει την ιστορία άλλων διοργανώσεων, αλλά αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλές στο κοινό της Αγγλίας.

 

Nέο ρεκόρ για το παγκόσμιο αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα

Το παγκόσμιο αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα, το οποίο έχει δημιουργηθεί από το αγγλικό Tote και το Hong Kong Jockey Club (HKJC), ανακοίνωσε ένα νέο ρεκόρ τζίρου πριν μερικές ημέρες, λίγο μετά τη λήξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ιπποδρομία Queen Elizabeth II Jubilee S του φεστιβάλ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ τζίρου σε μία μόνο ιπποδρομία.

Πληρωμές και μέσω Apple Pay δέχεται η Sportingbet

Η Sportingbet παρέχει υπηρεσίες στοιχηματισμού και στις virtual ιπποδρομίες και τα μέλη της δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, χρησιμοποιώντας χρήματα που έχουν καταθέσει στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά μπορούν να κατατεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, στους οποίους πρόσφατα προστέθηκε ένας ακόμα.

 Αναλυτικότερα, η Sportingbet υποστηρίζει πλέον πληρωμές και μέσω του Apple Pay, εξυπηρετώντας τρομερά όσα μέλη της χρησιμοποιούν συσκευές της Apple. Η νέα μέθοδος πληρωμών είναι απόλυτα ασφαλής και εξαιρετικά πρακτική.

 

Μειώθηκαν τα έσοδα των γαλλικών ιπποδρομιών

Η France Galop, η διοργανώτρια Αρχή των γαλλικών ιπποδρομιών, ανακοίνωσε άσχημα οικονομικά αποτελέσματα για το 2018, καθώς τα έσοδά της μειώθηκαν σημαντικά, με αποτέλεσμα να υποστεί απώλειες 21 εκατομμυρίων ευρώ. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα μειωμένα έσοδα του γαλλικού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος (PMU), το οποίο η France Galop διεξάγει από κοινού με την Le Trot Francais.

Νέα απο το διαδίκτυο