Πληροφορίες για στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Μάθε οσα θέλεις να ξέρεις για να παίξεις στοίχημα σε ιπποδρομίες

Στοιχηματικές εταιρίες με στοίχημα σε ιπποδρομίες

Επιστροφή χρημάτων στο Grand National από τη BetFred

H BetFred ανακοίνωσε μια προσφορά επιστροφής χρημάτων για το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, το οποίο διεξάγεται στις 11 Απριλίου στο ιπποδρόμιο Aintree της Αγγλίας. Πρόκειται για μια προσφορά που αφορά σε όσους στοιχηματίσουν πριν την έναρξη της κούρσας σε ένα άλογο και αυτό τελικά δε συμμετάσχει.

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε ένα από τα άλογα πριν την έναρξη του φεστιβάλ μπορούν να λάβουν πίσω τα χρήματά τους, αν τελικά το συγκεκριμένο άλογο δεν τρέξει. Το ποσό που θα τους επιστραφεί θα καλύπτει στο σύνολο του το στοίχημα που τοποθέτησαν.

Επιπλέον, στην προσφορά συμμετέχουν και τα μονά στοιχήματα, αλλά και τα παρολί – αρκεί να έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη της κούρσας του Grand National. Στην περίπτωση των παρολί, μάλιστα, τα υπόλοιπα στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν κανονικά και οι παίχτες θα λάβουν πίσω το ποσό που ενδεχομένως στοιχημάτισαν σε κάποιο άλογο που τελικά δε θα συμμετάσχει στην κούρσα.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, το ρίσκο που αντιμετωπίζουν πριν την έναρξη μιας κούρσας όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες μειώνεται και οι παίχτες μπορούν να λάβουν πίσω τα χρήματα που στοιχημάτισαν σε άλογα που δε θα συμμετάσχουν τελικά στο Grand National.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο

Nέα κοινωνική προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Kindred προς τις αγγλικές ιπποδρομίες

Η εταιρεία στοιχήματος Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε μια νέα κοινωνική πρωτοβουλία, η οποία αφορά στις αγγλικές ιπποδρομίες και πολύ περισσότερο στις γυναίκες που απασχολούνται σε αυτές. Η νέα πρωτοβουλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την οργάνωση Women In Racing και τη Racing Foundation και στοχεύει στο να διευκολύνει όσες εργαζόμενες στις ιπποδρομίες (από τζόκεϊ έως υπαλλήλους των ιπποδρομίων) επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια.

Και μέσω Revolut οι συναλλαγές στον Stoiximan

Τα μέλη του Stoiximan μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα στις εικονικές ιπποδρομίες, ανάλογα και με τα χρήματα που έχουν στον λογαριασμό τους. Η μεταφορά νέων ποσών (όπως και η ανάληψη των πιθανών κερδών) μπορεί να πραγματοποιηθεί με αρκετούς τρόπους και πρόσφατα προστέθηκε ένας ακόμα.

 Συγκεκριμένα, τα μέλη του Stoiximan που στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα μπορούν πλέον να πραγματοποιούν καταθέσεις και αναλήψεις μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Revolut.

 

Hνέα μέθοδος συναλλαγών

Αυξάνει τον αριθμό των πρακτορείων της στην Ιρλανδία η Boylesports

Η Boylesports ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το δίκτυο των πρακτορείων που διατηρεί στην Ιρλανδία και προσφέρουν υπηρεσίες επίγειου στοιχήματος στις ιπποδρομίες, μετά την απόκτηση των καταστημάτων της εταιρείας Tully Bookmakers. Η Boylesports εξαγόρασε τα 10 εναπομείναντα πρακτορεία της Tully και πλέον έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στο ιρλανδικό ιπποδρομιακό στοίχημα.

 Η νέα συμφωνία, μάλιστα, μεταφέρει στα χέρια της Boylesports και την υπηρεσία τηλεφωνικού στοιχηματισμού στις ιπποδρομίες που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια η Tully.

 

Paddy Power: Θα υπάρξει φέτος νικητής στο αγγλικό Triple Crown;

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power δημιούργησε ένα νέο στοίχημα για τις αγγλικές ιπποδρομίες και υπόσχεται να ανταμείψει γενναιόδωρα όσους το τοποθετήσουν και δουν την πρόβλεψή τους να επαληθεύεται. Το εν λόγω στοίχημα προβλέπει ότι ένα από τα άλογα που θα συμμετάσχουν στις κούρσες της φετινής σεζόν θα κατορθώσει να επαναλάβει τον άθλο του Kauto Star και να κατακτήσει το αγγλικό Triple Crown.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ ο στοιχηματισμός στο Grand National

Το φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, κατάφερε να ξεπεράσει μια σειρά από στοιχηματικά ρεκόρ. Ο στοιχηματικός τζίρος και τα έσοδα των ιστοσελίδων στοιχήματος ξεπέρασαν τις προσδοκίες και έδειξαν ότι οι παίχτες του στοιχήματος δε λησμόνησαν το φεστιβάλ, παρά την περσινή του απουσία.

Nέα υπηρεσία ασφάλισης παρολί στη BetFair

Τα μέλη της BetFair που τοποθετούν παρολί στις ιπποδρομίες έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια νέα υπηρεσία, η οποία υπόσχεται μείωση του ρίσκου και επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως κοστίσει μια λανθασμένη πρόβλεψη. Η νέα αυτή υπηρεσία ονομάζεται Acca Edge και υπόσχεται ασφάλιση των παρολί κατά των λανθασμένων προβλέψεων.

 

Νέα προσφορά της Novibet για τις εικονικές ιπποδρομίες

Τα μέλη της Novibet μπορούν σήμερα να στοιχηματίσουν στις εικονικές ιπποδρομίες (που διεξάγονται στην ενότητα virtual sports) και να διεκδικήσουν κανονικά κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ταυτόχρονα, όμως, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Tο ιπποδρόμιο Newbury

Tο ιπποδρόμιο NewburyΤο ιπποδρόμιο Newbury βρίσκεται στα περίχωρα του χωριού Greenham, έξω από το Newbury της Αγγλίας. Ο χώρος των ιπποδρομιών είναι οβάλ σχήματος και έχει μήκος 3.017 μέτρων. Πρόκειται για ένα από τα πλέον καταξιωμένα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, στο οποίο διεξάγονται επίπεδες (flat) κούρσες, αλλά και μετ' εμποδίων.

 

BetFair: Σειρά από webcasts για το Cheltenham

Η BetFair προσφέρει μια νέα υπηρεσία, όχι μόνο στα μέλη της, αλλά και στους απανταχού λάτρεις των ιπποδρομιών, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ ιπποδρομιών Cheltenham. Πρόκειται για μια σειρά από webcasts, βίντεο που παρουσιάζουν πάνελ ειδικών να αναλύουν τις κούρσες και να προσφέρουν συμβουλές και προγνωστικά.

 

All-Star… ομιλητές

Πορτρέτο του κορυφαίου αλόγου του Grand National δημιούργησε η Coral!

H Coral βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αγγλικών ιπποδρομιών, αλλά και του Grand National ειδικότερα και, με αφορμή το επερχόμενο φετινό φεστιβάλ, προχώρησε σε μια εντυπωσιακή πρωτοβουλία. Η εταιρεία στοιχήματος κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει το κορυφαίο άλογο του Grand National και δημιούργησε ένα τεράστιο πορτρέτο του!

William Hill: Ενισχυμένα κέρδη σε επιλεγμένες ιπποδρομίες

Η William Hill δίνει στους λάτρεις των ιπποδρομιών που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της την ευκαιρία να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη με τις προβλέψεις τους σε επιλεγμένες κούρσες, σε καθημερινή βάση. Η νέα προσφορά της υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη τους κατά 15%, αρκεί να καλυφθεί μία βασική προϋπόθεση: να νικήσει το άλογο της επιλογής τους με μεγάλη διαφορά.

 

Η μεγάλη διαφορά φέρνει ενισχυμένα κέρδη

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών Sprint Cup

H φθινοπωρινή σεζόν των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά με το Sprint Cup, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα μονοήμερο φεστιβάλ ιπποδρομιών που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο Haydock Park, το οποίο μπορεί να μην έχει την ιστορία άλλων διοργανώσεων, αλλά αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλές στο κοινό της Αγγλίας.

 

Επέκταση των χορηγιών της BetFair προς τις ιπποδρομίες

Η στοιχηματική εταιρεία BetFair ανακοίνωσε την επέκταση της υπάρχουσας χορηγίας της προς δύο αγγλικά ιπποδρόμια: αυτά των Haydock Park και Sandown Park. Η συμφωνία επέκτασης υπογράφηκε με την Jockey Club Racecourses, την εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των δύο ιπποδρομιών και έχει ισχύ τριών ετών.

Νομική διαμάχη για το ιπποδρομιακό στοιχημα στη Σουηδία

Δύο εταιρείες στοιχηματισμού, η AB Trav Och Galopp (ATG) και η Legolas Invest, έχουν ξεκινήσει μια νομική διαμάχη για το στοίχημα στις ιπποδρομίες της Σουηδίας. Οι δύο εταιρείες έρχονται αντιμέτωπες στα δικαστήρια, προσπαθώντας να διεκδικήσουν ένα κομμάτι της πίτας του ιπποδρομιακού στοιχήματος, το οποίο όμως ανήκει, σύμφωνα με το νόμο, αποκλειστικά στην πρώτη. Ωστόσο, η νομική διαμάχη των δύο βασίζεται αυτή τη στιγμή στο όνομα Legolas και στα δικαιώματά του!

 

Η διαμάχη των δύο εταιρειών

E.E.: Δεκτή η μεταρρύθμιση στις αγγλικές ιπποδρομίες

Μπορεί το Ηνωμένο Βασίλειο να ετοιμάζεται για το Brexit, αλλά οι νομοθετικές αποφάσεις θα πρέπει να είναι συμβατές με το Κοινοτικό Δίκαιο έως τότε. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η νέα μεταρρύθμιση που πραγματοποίησαν πρόσφατα οι Αρχές στις αγγλικές ιπποδρομίες είναι συμβατή και με το Κοινοτικό Δίκαιο και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τα οφέλη που θα φέρει στο άθλημα.

 

Η μεταρρύθμιση στις αγγλικές ιπποδρομίες

Nέο ρεκόρ στην Entain έφερε το φετινό Grand National

To φετινό Grand National ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του φεστιβάλ ιπποδρομιών, χάρη και στο γεγονός ότι επέστρεψε μετά από ουσιαστική απουσία δύο ετών. Η επιτυχία του φάνηκε και στον τομέα του στοιχηματισμού, καθώς τα στοιχήματα στις κούρσες του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε πολλές εταιρείες.

Συνεχίζει την ανοδική πορεία του το online ιπποδρομιακό στοίχημα στη Γαλλία

Πρόσφατα, η Γαλλία ανακοίνωσε ότι η αγορά online τυχερών παιχνιδιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε έσοδα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2021, με κύριο υπεύθυνο για αυτή την επιτυχία να είναι το online στοίχημα. Οι Γάλλοι τίμησαν ιδιαίτερα το online στοίχημα, τοποθετώντας προβλέψεις σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα, ανάμεσα στα οποία και οι ιπποδρομίες.

 Μάλιστα, ένα μεγάλο ποσοστό του τζίρου και των εσόδων της αγοράς online στοιχήματος ευθύνεται στο ιπποδρομιακό στοίχημα, φανερώνοντας για μια ακόμα φορά την προτίμηση που του δείχνουν οι Γάλλοι παίχτες.

 

Μειωμένο ρίσκο στο Galway προσφέρει η Paddy Power

Μία από τις ιπποδρομίες που καλύπτει σήμερα στοιχηματικά η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power καταφέρνει να ξεχωρίσει στο πρόγραμμά της, χάρη σε μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει αποτελεσματικά το ρίσκο για όσους την εκμεταλλευτούν και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, η νέα προσφορά της Paddy Power υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην κούρσα των 19:45 στο ιπποδρόμιο Galway και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Συνεχίζουν να μοιράζουν κέρδη οι ελληνικές ιπποδρομίες

Οι ελληνικές ιπποδρομίες μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, αλλά αυτό δεν τις εμποδίζει καθόλου, όχι μόνο να διεξάγονται, αλλά και να μοιράζουν κέρδη στους τυχερούς παίχτες. Τα πιο πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι τα νικητήρια στοιχήματα που τοποθέτησαν οι παίχτες στις κούρσες που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου έχουν πλησιάσει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ, μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών.

Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Entain και Arena Racing Company

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain προχώρησε σε μια συμφωνία σταθμό με την Arena Racing Company, μέσω της οποίας αποκτά το δικαίωμα να διαχειρίζεται και να διανέμει ένα πλήθος δεδομένων, στατιστικών και εικόνων των αγγλικών ιπποδρομιών. Η συμφωνία αφορά στις ιπποδρομίες που διεξάγονται στα ιπποδρόμια της Arena Racing Company και δίνει στην Entain δικαίωμα εκμετάλλευσης των δεδομένων και των εικόνων τους, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Nέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού από τη Betrally

Η εταιρία στοιχημάτων Betrally φροντίζει κάθε μήνα να εμπνεύσει τα μέλη της να στοιχηματίζουν στα αθλήματα και στους αγώνες που καλύπτει, ανακοινώνοντας προσφορές που τους επιτρέπουν ακόμη και να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Μια τέτοια προσφορά είναι και το πιο πρόσφατο bonus επαναφορτισης λογαριασμού, το οποίο μπορούν να διεκδικήσουν και όσοι στοιχηματίζουν στις εικονικές ιπποδρομίες.

 

Αυξήθηκαν τα έσοδα στοιχήματος στις ιπποδρομίες της Νέας Ζηλανδίας

Σύμφωνα με τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η TAB NZ (υπεύθυνη για τη διοργάνωση των ιπποδρομιών στη Νέα Ζηλανδία και για την αποκλειστική διάθεση ιπποδρομιακού στοιχήματος), τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος αυξήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν αύξηση 12,7%, σε σχέση με πέρσι, αλλά μείωση 12,3%, σε σχέση με τον εξαιρετικά επιτυχημένο Νοέμβριο του 2020.

 

Τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος στη Νέα Ζηλανδία

Αύξηση στις επιδόσεις του ελληνικού ιπποδρομιακού στοιχήματος κατέγραψε η Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες νέα οικονομικά στοιχεία για την ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών και συγκεκριμένα για τους πρώτους 10 μήνες του 2022. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν σταθερή άνοδο των επιδόσεων της αγοράς και, μάλιστα, σε κάθε τομέα.

Διαφήμιση με αέρα Hollywood για το Cheltenham λάνσαρε η Paddy Power

Η Paddy Power έχει προετοιμαστεί για το φεστιβάλ Cheltenham και ήδη έχει ξεκινήσει να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις κούρσες του κορυφαίου φεστιβάλ ιπποδρομιών της χρονιάς. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι κατάφεραν και πάλι να κερδίσουν τις εντυπώσεις, χάρη στη νέα διαφημιστική καμπάνια που λάνσαραν.

Πριμοδοτεί την… ενημέρωση η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop ενημερώνει αυτές τις ημέρες τα μέλη της ότι θα πρέπει να αποδεχθούν εκ νέου τους όρους και τις προϋποθέσεις της, εφόσον επιθυμούν να λαμβάνουν το ενημερωτικό newsletter της. Και όσοι το κάνουν εγκαίρως, θα δικαιούνται επιπλέον και μια ανταμοιβή: ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας, προκειμένου να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στις εικονικές ιπποδρομίες που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της!

Νέα σειρά εικονικών ιπποδρομιών από τη Scientific Games

Η Scientific Games αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού και στον τομέα των virtual sports και συνεργάζεται με πολλές γνωστές ιστοσελίδες, προσφέροντας τα προϊόντα της. Το πιο πρόσφατο από τα προϊόντα της Scientific στον τομέα των εικονικών ιπποδρομιών, μάλιστα, είναι το Legends Racing Series, μια σειρά παιχνιδιών, στις οποίες συμμετέχουν οι θρύλοι του αθλήματος!

Ladbrokes: Μειωμένο ρίσκο στα πλασέ των σημερινών αγγλικών ιπποδρομιών

πλασέ στοιχήματα που τοποθετούν πολλοί παίχτες στις αγγλικές ιπποδρομίες αποτελούν μία καλή λύση, προκειμένου να μειωθεί το ρίσκο μιας πρόβλεψης. Ειδικά, μάλιστα, σε περιπτώσεις που κάποια στοιχηματική εταιρεία υπόσχεται να μειώσει ακόμη περισσότερο το ρίσκο, πληρώνοντας περισσότερες νικητήριες θέσεις στα πλασέ, η αξία των στοιχημάτων που τοποθετούν οι παίχτες αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Οι κορυφαίοι φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών αντιτίθενται στα περιοριστικά μέτρα που εξετάζονται για το νόμιμο στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τρεις κορυφαίοι φορείς των αγγλικών ιπποδρομιών, η BHA (British Horseracing Authority), η RCA (Racecourse Association) και η HG (Horsemen’s Group) συνασπίστηκαν κατά των νέων περιοριστικών μέτρων που εξετάζουν οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα του στοιχήματος. Οι τρεις φορείς εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους, ειδικά στα μέτρα που εξετάζονται, σχετικά με τα όρια ανώτατου στοιχηματισμού και τον έλεγχο των οικονομικών των παιχτών.

Μειωμένο ρίσκο στο Glorious Goodwood προσφέρει η Paddy Power

H Paddy Power εξακολουθεί να καλύπτει στοιχηματικά τις κούρσες του φεστιβάλ ιπποδρομιών Glorious Goodwood, το οποίο συνεχίζεται και σήμερα, και έχει ήδη ανακοινώσει, όχι μόνο τις απαραίτητες αποδόσεις, αλλά και μία προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού. Η προσφορά αφορά στην κούρσα των 15:45 και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και δουν το άλογο της επιλογής τους να μην τερματίζει στην πρώτη θέση.

Ανταμείβει τα σημερινά παρολί στις ιπποδρομίες η στοιχηματική εταιρία BetFair

Για μια ακόμη εβδομάδα, η BetFair ανακοίνωσε μια προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει κάθε Τετάρτη και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί στις κούρσες που καλύπτονται στην στοιχηματική της ιστοσελίδα.

 Για να συμμετάσχουν, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα παρολί στις ιπποδρομίες και να εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν χρήματα.

 

Νέα απο το διαδίκτυο